Hlavní brána Listové
+32
Shizuka Kimyou
Kiwi Namikaze
Hiroshi Senju
Arisu Otoginokuni
Daichi Akasuna
Akio Sakkaku
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kensei
Kaomi
Reizo Hoozuki
Andi Dors
Murasaki
Michiko
Yoko Ayme
Kami Atsushi
Daiki Yatoshi
Chokuchi Akimichi
Nara Kagayami
Gats Hyuuga
Satsuki Aizawa
Yoshio Yamanaka
Raiken Namikaze
Katashi Aokawa
Daiki Ayme
Shinobi
Kisuke Uchiha
Kashike
Kaori Senju
Aki Kana
Killunia
Faito Dansaku
Shijin Hyuuga
36 posters
Strana 3 z 9
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hlavní brána Listové
First topic message reminder :
Hlavní brána je hlídaná především dvěma Chuuniny, ale nikdy nevíte, kdo se může ukrývat ve stínu.
Při porušení ochranné bariéry vesnice o vás bude známo každému Jouninu v Listové.
Hlavní brána je hlídaná především dvěma Chuuniny, ale nikdy nevíte, kdo se může ukrývat ve stínu.
Při porušení ochranné bariéry vesnice o vás bude známo každému Jouninu v Listové.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hlavní brána Listové
Takže teraz už nie je možné, aby sme ich nevystopovali...Katashiho psie kuchyiose si osvojilo pach Killunie, ja som zase dala do vlasov dvoch geninov semienka a Raiken zase použil Hiraishin značku... Uškrnula som sa. Geninovia budú zachránení, určite! Čo mi však robilo starosti, boli pečate, ktoré zabránia únoscom, aby akokoľvek manipulovali s hijutsu a Kekkei Genkai, presnejšie povedané, zomrú...Musíme ich zachrániť skôr, než sa Rada rozhodne tie pečate aktivovať!
Som zvedavá, koľko tých únoscov bude...Snáď na nich traja vystačíme! Zabrblala som a ďalej sledovala spoza strechy geninov.
Môj klon sa otočil na Satsuki a už už jej chcel odpoveď, keď v tom sa do toho vložil Raiken a povedal jej, kde sa Nao vlastne nachádza. Sťažka si len povzdýchol, ako keby ho niečo trápilo, a sledoval geninov, ktorí sa tu nahrnuli...Čoskoro príde ten čas, kedy bude musieť zájsť po tú svetlicu a oznámiť onému únoscovi, že geninovia sú pripravení...
Som zvedavá, koľko tých únoscov bude...Snáď na nich traja vystačíme! Zabrblala som a ďalej sledovala spoza strechy geninov.
Môj klon sa otočil na Satsuki a už už jej chcel odpoveď, keď v tom sa do toho vložil Raiken a povedal jej, kde sa Nao vlastne nachádza. Sťažka si len povzdýchol, ako keby ho niečo trápilo, a sledoval geninov, ktorí sa tu nahrnuli...Čoskoro príde ten čas, kedy bude musieť zájsť po tú svetlicu a oznámiť onému únoscovi, že geninovia sú pripravení...
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
Čas uplýval celkem rychle a to jsme při tom nic nedělali jen čekali. I když je pravda že jsme na tom byli pořád líp než oni. Někteří z nich ani neví co je čeká a musí tu stát bez jakékoliv informace o stavu vesnice. Nebyl to vůbec dobrý pocit čekat na to až přijde ten únosce a vezme je. Nevím proč ale měl jsem strach z toho, že to nedopadne dobře. Co když je nezachráníme všechny. Určitě to nebude nic dobrého. Najednou se tu objevila nějaká dívka, ptala se po nějakém Naovi, nevěděl jsem kdo to je takže jsem mlčel a dále čekal. No tipoval jsem že to bude jeden z Geninů co mají jít. Najedou Hokage promluvila. Nemluvila nahlas, takže bylo možné že to měl být monolog, ale nevím proč, musel jsem na to odpovědět. Vypadala ustaraně, takže jsem doufal že jí tím zvednu náladu alespoň trochu.
" Vystačíme na to... uvidíte... jsem si jist že jsme toho schopní.... a že je zachráníme bez jakýchkoliv problémů... " řekl jsem a pousmál se pod maskou.
" Vystačíme na to... uvidíte... jsem si jist že jsme toho schopní.... a že je zachráníme bez jakýchkoliv problémů... " řekl jsem a pousmál se pod maskou.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Pomalým krokem jsem se dostával k bráně. S rukama v kříži jsem se snažil přijít na co, co asi ty nukeninové plánují, jediné co jsem věděl bylo to, že jsem měl z toho vážně nepříjemný pocit.Když jsem byl konečně na dohled od brány, vyskočil jsem na jednu vysokou budovu a prohlédl si přítomné.
Takových vysokých ranků, dokonce včetně hokage...Je to tak vážné?Pomyslel jsem trochu ustrašeně,sle poté jsem se hned rychle oklepal a vzpomněl si na mou minulost a na to že jsem si slíbil , že už nikdy nebudu panikařit a budu jednat s čistou hlavou ať se děje cokoliv.Tímto jsem si dodal ztracenou kuráž a konečně seskočil z vysokého domu, počemž jsem s neutrálním výrazem dostavil prakticky až k bráně a nezůčastněně jsem se opřel o jednu z mnoha zdí.Cítil jsem jak mi po zádech přejíždí podivný mráz po zádech ale odejít jsem nemohl, určitě ne teď!
Takových vysokých ranků, dokonce včetně hokage...Je to tak vážné?Pomyslel jsem trochu ustrašeně,sle poté jsem se hned rychle oklepal a vzpomněl si na mou minulost a na to že jsem si slíbil , že už nikdy nebudu panikařit a budu jednat s čistou hlavou ať se děje cokoliv.Tímto jsem si dodal ztracenou kuráž a konečně seskočil z vysokého domu, počemž jsem s neutrálním výrazem dostavil prakticky až k bráně a nezůčastněně jsem se opřel o jednu z mnoha zdí.Cítil jsem jak mi po zádech přejíždí podivný mráz po zádech ale odejít jsem nemohl, určitě ne teď!
Anonymní- Anonymní
Yoshio se na Gatse jen tak lehce usmál...
Nechtěl mu přidělávat další starosti... Ano... jeho argumenty sice byli dobré, ale on věděl, že je to Yamanaka. Tohle nebylo nějaké ukradené KG někomu jinému...
Tento člověk... ten byl na úplně jiné úrovni než on...
Dokázal tak lehce a plynule manipulovat s myslí, jak to ještě skoro u žádného Yamanaky neviděl... ani u jeho pradědečka Inoichiho... Nechápal to... nechápal, jak něco takového mohl dokázat, ale... neobdivoval... Hnusil se mu... a takový pocit u Yoshia dokázal vyvolat jen málokdo...
Nakonec si tedy Yoshio zase tak jemně povzdechl, ale dále už nic neříkal...
Nemělo to pro tuto chvíli cenu a on si vše dobře musel urovnat v hlavě...
Jen se znovu tak na Gatse mile usmál a už jen mlčel a čekal... Nic jiného mu také nezbývalo. Teď už ne...
Nechtěl mu přidělávat další starosti... Ano... jeho argumenty sice byli dobré, ale on věděl, že je to Yamanaka. Tohle nebylo nějaké ukradené KG někomu jinému...
Tento člověk... ten byl na úplně jiné úrovni než on...
Dokázal tak lehce a plynule manipulovat s myslí, jak to ještě skoro u žádného Yamanaky neviděl... ani u jeho pradědečka Inoichiho... Nechápal to... nechápal, jak něco takového mohl dokázat, ale... neobdivoval... Hnusil se mu... a takový pocit u Yoshia dokázal vyvolat jen málokdo...
Nakonec si tedy Yoshio zase tak jemně povzdechl, ale dále už nic neříkal...
Nemělo to pro tuto chvíli cenu a on si vše dobře musel urovnat v hlavě...
Jen se znovu tak na Gatse mile usmál a už jen mlčel a čekal... Nic jiného mu také nezbývalo. Teď už ne...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Sice jsem přeslechla, kde se máme seskupit k tomu velkýmu únosu, ale podle místa s největším šumem jako ze včelího úlu, jsem se zdárně došourala na místo. Rozhlížela jsem se kolem, ale moc známých tváří jsem v tom davu neviděla.
Snad tak toho kluka, který byl před kanceláří před tím výbuchem a samozřejmě další vysoce postavené ninji počínajé naší Hokage. Plánují nás zachránit? Chjoo, a já myslela, že to bude větší sranda. sedla jsem se si nezaujatě poblíž místa předání genninů a čakala, co si na nás únosci připraví.
Snad tak toho kluka, který byl před kanceláří před tím výbuchem a samozřejmě další vysoce postavené ninji počínajé naší Hokage. Plánují nás zachránit? Chjoo, a já myslela, že to bude větší sranda. sedla jsem se si nezaujatě poblíž místa předání genninů a čakala, co si na nás únosci připraví.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Klan: Nara
Po dlouhé procházce konohou jsem konečně dorazil k bráně. Dával jsem si na čas a kdo by na mém místě udělal jinak necítil by tak velké city k věsnici jako já. Opravdu mi trhalo srdce jí opouštět ale na druhou stranu jsem věděl že je to pro její dobro. Moje oběť přinese bezpečí tisícům dalších lidí žíjích v této vesnici. Proto jsem došel s úsměvem a opřel se o jeden ze stromů. Nepotřeboval jsem nějak zapadnout do davu nebo komunikovat s ostatními kdo jsou tady. Raději jsem vyčkával a přemýšlel. Stále mi vrtalo v hlavě jediné a to co s námi chtějí udělat ? Proč zrovna nás Genniny ? Proč musíme být všichni z různých klanů ? Rozhodně to nebyla náhoda. Musel jsem čekat a odpověď se dozvím. Bohužel však rovnou z první ruky.
Anonymní- Anonymní
Vidím, že Yoshia to prestáva baviť a je vystrašený. Je mu to doslova vidieť na tvári. Tak sa rozhodnem udržať konverzáciu a pokračujem v rozhovore. Trochu som premýšľal. Yoshio, čo myslíš, prečo chce len geninov? Príde mi to zvláštne. Toto je možnosť ako jednoducho odstrániť pár silnejších ninjov v Konohe. Je tu možnosť, že len nechce mať silných zajatcov, ale človek schopný nepozorovane nastražiť výbušné lístky po celej Konohe a vyhrážať sa, že ich spustí, by si neporadil s pár chuuninmi? To sa mi nezdá, bude v tom niečo iné. Len aby v tom nebola pasca a on čakal, že k nám pošlú záchrannú jednotku. Ak to bola pasca a bude pripravený bude mať dôvod zničiť Konohu. Len aby to v skutočnosti nebol plán na zničenie Konohy, ako plán získať Kekkei Genkai. A ak nad tým budeš rozmýšľať trochu dlhšie, určite by to bola hlúposť. Nechať ľuďom čas na prípravu, zatiaľ čo by z nich mohla vesnica spraviť smrtelné zbrane. Bol by to hlúpy krok. Všetko čo vezmem do úvahy dáva zmysel. Všetko čo sme zatiaľ spravili mohol bez problémov očakávať, a aj to, že za nami vyšlú záchranný tým. Ak vedel ako odlákať Hokage a tým poznal aj jej slabú stránku, bude vedieť predvídať jej ďalšie kroky. To čo v skutočnosti chce, nie sme mi. Chce to čo vďaka nám získa. Určite som si istý. Alebo je tu možnosť, že ho preceňujem a všetko čo sa mu doteraz podarilo bola iba náhoda.Vysvetlím zdĺhavo, ale čo najpochopitelnejšie Yoshiovy. Skôr to bolo také premýšľanie nahlas. Potreboval som sa s tým niekomu zdôveriť. Teraz aspoň nebude na mňa, ak by bola pravda to, čo si myslím...
Gats Hyuuga- Počet príspevkov : 39
Dorazili jsme společně s Naem konečně k bráně. Sice jsme nejspíš měli dost, doost velké zpoždění, ale já byla hlavně ráda, že konečně dostal svůj sen zpátky a že se ho Nao nehodlá vzdát. Že se nebojí toho, co se stane, přesně z toho důvodu jsem i za ním šla, kvůli povzbuzení! Zastavili jsme se u ostatních.
"Už to zvládneš?" Zeptala jsem se ho, mile se pousmála a sundala jeho ruku z mých ramen, když jsem ho podpírala.
"Už to zvládneš?" Zeptala jsem se ho, mile se pousmála a sundala jeho ruku z mých ramen, když jsem ho podpírala.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Spoločne sme dorazili, až ku bráne, a každý kto ma videl, videl zmenu. Usmieval som sa od ucha k uchu, a to len vďaka Satsu! Pomaly, opatrne.. Ale čo dristám! Vytrhol som sa od nej prudko, povyskočil si a zreval.
„Tak ideme natóoóóó! Traste sa!“ Ozvalo sa bránou, stál som sám na nohách, bol som možno bledý ako krieda, ale stál som. Na nohách ma vlastne držala vôľa, nie čakra.
„Myslím že..“ Pousmial som sa na Satsu, podlomili sa mi kolená a ja som len tak tak vybalancoval aby som nespadol na hubu, ale spadol som len na zadok.
„Tak ideme natóoóóó! Traste sa!“ Ozvalo sa bránou, stál som sám na nohách, bol som možno bledý ako krieda, ale stál som. Na nohách ma vlastne držala vôľa, nie čakra.
„Myslím že..“ Pousmial som sa na Satsu, podlomili sa mi kolená a ja som len tak tak vybalancoval aby som nespadol na hubu, ale spadol som len na zadok.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Porozhlížela jse se kolem, bylo tu spoustu geninů, ale i Jouninů z nejjrůznějších klanů.
Tak už to začíná.
Napadlo mě, bylo to vážně zvláštní vidět takhle potomky klanů na jednom místě. Jenže pak mě vyrušila rána. Naskočila mi žilka na čele při pohledu na Naa a zavrtěla jsem hlavou, že já ho pouštěla!
"Když jsem myslela snažit se, nemyslela jsem plýtvat energií na zbytečnosti!" Naskočila mi žilka na čele.
"Pako.." Podotkla jsem potom.
"Šetři si síly na něco jiného, ne na teatrální přístup!" Podotkla jsem k němu s úsměvem a pomohla mu na nohy.
Tak už to začíná.
Napadlo mě, bylo to vážně zvláštní vidět takhle potomky klanů na jednom místě. Jenže pak mě vyrušila rána. Naskočila mi žilka na čele při pohledu na Naa a zavrtěla jsem hlavou, že já ho pouštěla!
"Když jsem myslela snažit se, nemyslela jsem plýtvat energií na zbytečnosti!" Naskočila mi žilka na čele.
"Pako.." Podotkla jsem potom.
"Šetři si síly na něco jiného, ne na teatrální přístup!" Podotkla jsem k němu s úsměvem a pomohla mu na nohy.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Z přemýšlení mě probudilo pár dialogů . . . no, spíš monologů lidí z okolí. Mno, že by jim šlo o Kekkei Genkai? Tse, a kvůli tomu dělat takovej povyk? Ne, to se mi nezdá. trochu jsem zapochybovlala nad jednou z vyslovených teorií, ale nahlas jsem se radši neprojevovala, nebylo zapotřebí.
Ten dotyčnej, kterej byl nejdřív na omdlení a teď byl zase plný optimismu, si to sem v pohodě nakráčí v takovym stavu. To mě dožralo. Prudce jsem vytáhla z kapsy ze skleněné lahvičky malou černou kuličku, dost rázným krokem k němu došla a s perfektně vystřihnutou otočkou, abych zvýšila efekt hodu, jsem ji Naovi částečně vhodila a částečně vecpala do pusy. ,,S takovou skončíš v nemocnici na dýl než jen týden." cukalo mi v obočí a napruženě jsem na něj koukala.
Vadilo mi, když jsem se o někoho musela bát. Takový lidi nenávidim, přemáhat se kvůli nějakejm pitomostem a na sebe a svoje zdravý ani nepomyslej. Prostě mě vytáčela už jen myšlenka na to, že by se tu někomu něco mohlo stát.
K doplnění: Ona pilulka je speciální energetická pilulka klanu Nara, jejíž složkou je též drť z jeleních parohů. Tato pilulka by měla začít účinkovat asi minutu po požití. Člověka to, jak se říká, nakopne.
Ten dotyčnej, kterej byl nejdřív na omdlení a teď byl zase plný optimismu, si to sem v pohodě nakráčí v takovym stavu. To mě dožralo. Prudce jsem vytáhla z kapsy ze skleněné lahvičky malou černou kuličku, dost rázným krokem k němu došla a s perfektně vystřihnutou otočkou, abych zvýšila efekt hodu, jsem ji Naovi částečně vhodila a částečně vecpala do pusy. ,,S takovou skončíš v nemocnici na dýl než jen týden." cukalo mi v obočí a napruženě jsem na něj koukala.
Vadilo mi, když jsem se o někoho musela bát. Takový lidi nenávidim, přemáhat se kvůli nějakejm pitomostem a na sebe a svoje zdravý ani nepomyslej. Prostě mě vytáčela už jen myšlenka na to, že by se tu někomu něco mohlo stát.
K doplnění: Ona pilulka je speciální energetická pilulka klanu Nara, jejíž složkou je též drť z jeleních parohů. Tato pilulka by měla začít účinkovat asi minutu po požití. Člověka to, jak se říká, nakopne.
Shinobi
Vypadalo to, že Gats však i přesto, jak na tom Yoshio byl, i když se to snažil, co nejvíce nedávat najevo, chtěl udržet konverzaci. Myslel to dobře...
Proto se nakonec i Yoshio jen tak na Gatse pousmál a pozorně jej poslouchal. Nechtěl, aby si myslel, že jej nějak naschvál ignoruje nebo že třeba na toto nemá zrovna teď náladu...
Byla sice pravda, že mu nebylo nejlépe, ale malé zapřemýšlení nebo konverzace ještě nikdy nikomu neuškodila...
Gats opravdu byl docela chytrý a jeho teorie a uvažování nebylo zrovna nejšpatnější... Rozhodně podal pár dost pádných důvodů a vlastně i vysvětlení, jež by vše, co se dělo objasňovalo, ale popravdě... opravdu v tuto chvíli nebylo nic jasné...
"Máš pravdu Gatsi, ale... problém je v tom, že vlastně přesně nemůžeme vědět, co ten dotyčný chce a co má v plánu..." Promluvil Yoshio, když Gats skončil...
"Ono jde především o to, že... pořád je tu ten fakt, že kdybychom jeho požadavky nesplnili, mohl by splnit to, co slíbil a rozhodně nám k tomu dal dost velký podmět, abychom si mysleli, že to dokáže...
Je tu však ten fakt, že si opravdu nemůžeme být jistí, jestli to neudělá i tak a nás třeba nevylákal jen kvůli tomu, aby získal od každého klanu jednoho člena a vlastně zbytek klanu a veškerého pozůstatku konohy nezničil, takže by už ostatní neexistovali..." Také se tak zapřemýšlel Yoshio...
"Jak říkám, opravdu není nic jasné a nemůžu s tebou souhlasit, ani nesouhlasit. Může se vlastně stát cokoliv. Jednoduše, má nás teď naprosto v hrsti..." Dořekl tak s povzdychnutím Yoshio a na chvíli vzhlédl k nebi...
Dnes byl opravdu nádherný den, až na to, co se za těch několik hodin událo...
Jak svět může být zároveň tak krásný a zároveň tak krutý... Pomyslel si Yoshio a znovu si tak jemně povzdechl...
Najednou se tam objevila nějaká dívka s tím blonďatým klukem, jež jej Yoshio viděl v kanceláři...
Nevypadal na tom zrovna nejlépe, i když podle jeho následné reakce by člověk řekl, že je naprosto v pořádku. Což samozřejmě nebyl... to Yoshio poznal...
Hlavně, když následně upadal na zadek...
A další věc byla ta, že před tím, v té kanceláři... cítil z něj velkou a mocnou čakru...
Ano... stále ten pocit tam byl... ale velmi oslabený a to opravdu hodně... Čakra jej jistě na nohách nedržela...
"Omluvíš mě na chvíli Gatsi..." Usmál se na Gatse Yoshio a následně se otočil k Naovi a také se k němu vydal...
Když byl u něj... jen tak se mu podíval do tváře a zářivě se na něj usmál...
Pak se tam však objevila Nara a trochu Yoshia předběhla... Ten se však na ni jen tak pousmál a řekl...
"Podpůrné pilulky jsou jen podpůrné... vydrží několik desítek minut a pak se tělo vrátí do původní podoby, a je ještě více unavené... neboj... já už jej dám trochu více do pořádku..." Usměje se na Kagayami Yoshio a zase pohlédne na Naa...
Mezitím si začal sundávat bezprsté rukavice na rukách...
"Neboj se... nic se ti nestane... Jen... pomůžu ti, aby ses dal trochu do do kupy..." Řekl a dále už na nic nečekal a jen tak jemně položil svou ruku na Naovu hruď a druhou udělal pečeť tygra a pořádně se soustředil... Na chvíli dokonce musel přivřít i oči...
Najednou se jeho ruka modře rozzářila a jeho tělo hned po tom také... No a než se Nao nadál, také zářil celý modře...
"Je to pasivní schopnost lékařského ninjutsu. Přenos čakry. Dříve ji často využívala Tsunade-sama..."
Promluvil náhle Yoshio, ale stále měl zavřené oči...
Mezitím Nao mohl cítit, jak se mu doslova do těla vrací energie a život. Jakoby se do něj čakra doslova vlévala... Bylo to opravdu příjemné...
"Je to základ lékařského ninjutsu, ale je na to potřeba velmi dobré ovládání čakry a specializace v tomto odvětví. Já už se na toto odvětví nějakou dobu zaměřuji a jako Yamanaka nemám s ovládáním čakry problém. Neumí to sice každý, ale naštěstí jsem se to stihl doučit a alespoň to využiji..." Zase ten jeho úsměv...
"Zatím však čakru můžu přenášet jen na krátkou vzdálenost nebo přes dotek... Víc prozatím nezvládnu. Tsunade-sama totiž na to měla i jiné triky... především... na velkou vzdálenost svého summona Katsuyu..." Snažil se Yoshio Naovi trochu objasnit, co vlastně dělá...
"Mělo by ti po tomto být mnohem lépe a tvoje čakra se ve větší míře obnovit, ale... předem tě upozorňuji, že asi nezvládnu doplnit vše... moje čakra není zdaleka na takové úrovni jako tvoje a něco si také musím nechat pro sebe, ale snad by jí i tak mělo být dost. Hlavně s ní nesmíš tak plýtvat..." Dodal ještě nakonec s úsměvem Yoshio a konečně otevřel oči....
Následně i oddělal ruku z Naovi hrudi a tak trochu malátně se posadil na zem...
Byl viditelně zpocený a o hodně více unavenější, než před pár sekundami...
Naova čakra byla však více jak z poloviny doplněna...
Yoshio si teď však potřeboval alespoň na chvíli vydechnout... Sice měl ještě dost čakry, co se týkalo toho, že by se mohl normálně hýbat a i něco využívat... i když mu ji rapidně ubilo, ale... takový velký a rychlý přenos čakry na jednu osobu nebyl jen tak a bylo to trochu fyzicky náročnější, než se zdálo... Taky podle toho vypadal...
Potřeboval si však jen chvíli vydechnout...
"Snad to bude stačit..." Znovu se tak Yoshio pousmál a jen tak jemně na Naa mrkl... Alespoň k něčemu byl, když už nic...
Proto se nakonec i Yoshio jen tak na Gatse pousmál a pozorně jej poslouchal. Nechtěl, aby si myslel, že jej nějak naschvál ignoruje nebo že třeba na toto nemá zrovna teď náladu...
Byla sice pravda, že mu nebylo nejlépe, ale malé zapřemýšlení nebo konverzace ještě nikdy nikomu neuškodila...
Gats opravdu byl docela chytrý a jeho teorie a uvažování nebylo zrovna nejšpatnější... Rozhodně podal pár dost pádných důvodů a vlastně i vysvětlení, jež by vše, co se dělo objasňovalo, ale popravdě... opravdu v tuto chvíli nebylo nic jasné...
"Máš pravdu Gatsi, ale... problém je v tom, že vlastně přesně nemůžeme vědět, co ten dotyčný chce a co má v plánu..." Promluvil Yoshio, když Gats skončil...
"Ono jde především o to, že... pořád je tu ten fakt, že kdybychom jeho požadavky nesplnili, mohl by splnit to, co slíbil a rozhodně nám k tomu dal dost velký podmět, abychom si mysleli, že to dokáže...
Je tu však ten fakt, že si opravdu nemůžeme být jistí, jestli to neudělá i tak a nás třeba nevylákal jen kvůli tomu, aby získal od každého klanu jednoho člena a vlastně zbytek klanu a veškerého pozůstatku konohy nezničil, takže by už ostatní neexistovali..." Také se tak zapřemýšlel Yoshio...
"Jak říkám, opravdu není nic jasné a nemůžu s tebou souhlasit, ani nesouhlasit. Může se vlastně stát cokoliv. Jednoduše, má nás teď naprosto v hrsti..." Dořekl tak s povzdychnutím Yoshio a na chvíli vzhlédl k nebi...
Dnes byl opravdu nádherný den, až na to, co se za těch několik hodin událo...
Jak svět může být zároveň tak krásný a zároveň tak krutý... Pomyslel si Yoshio a znovu si tak jemně povzdechl...
Najednou se tam objevila nějaká dívka s tím blonďatým klukem, jež jej Yoshio viděl v kanceláři...
Nevypadal na tom zrovna nejlépe, i když podle jeho následné reakce by člověk řekl, že je naprosto v pořádku. Což samozřejmě nebyl... to Yoshio poznal...
Hlavně, když následně upadal na zadek...
A další věc byla ta, že před tím, v té kanceláři... cítil z něj velkou a mocnou čakru...
Ano... stále ten pocit tam byl... ale velmi oslabený a to opravdu hodně... Čakra jej jistě na nohách nedržela...
"Omluvíš mě na chvíli Gatsi..." Usmál se na Gatse Yoshio a následně se otočil k Naovi a také se k němu vydal...
Když byl u něj... jen tak se mu podíval do tváře a zářivě se na něj usmál...
Pak se tam však objevila Nara a trochu Yoshia předběhla... Ten se však na ni jen tak pousmál a řekl...
"Podpůrné pilulky jsou jen podpůrné... vydrží několik desítek minut a pak se tělo vrátí do původní podoby, a je ještě více unavené... neboj... já už jej dám trochu více do pořádku..." Usměje se na Kagayami Yoshio a zase pohlédne na Naa...
Mezitím si začal sundávat bezprsté rukavice na rukách...
"Neboj se... nic se ti nestane... Jen... pomůžu ti, aby ses dal trochu do do kupy..." Řekl a dále už na nic nečekal a jen tak jemně položil svou ruku na Naovu hruď a druhou udělal pečeť tygra a pořádně se soustředil... Na chvíli dokonce musel přivřít i oči...
Najednou se jeho ruka modře rozzářila a jeho tělo hned po tom také... No a než se Nao nadál, také zářil celý modře...
"Je to pasivní schopnost lékařského ninjutsu. Přenos čakry. Dříve ji často využívala Tsunade-sama..."
Promluvil náhle Yoshio, ale stále měl zavřené oči...
Mezitím Nao mohl cítit, jak se mu doslova do těla vrací energie a život. Jakoby se do něj čakra doslova vlévala... Bylo to opravdu příjemné...
"Je to základ lékařského ninjutsu, ale je na to potřeba velmi dobré ovládání čakry a specializace v tomto odvětví. Já už se na toto odvětví nějakou dobu zaměřuji a jako Yamanaka nemám s ovládáním čakry problém. Neumí to sice každý, ale naštěstí jsem se to stihl doučit a alespoň to využiji..." Zase ten jeho úsměv...
"Zatím však čakru můžu přenášet jen na krátkou vzdálenost nebo přes dotek... Víc prozatím nezvládnu. Tsunade-sama totiž na to měla i jiné triky... především... na velkou vzdálenost svého summona Katsuyu..." Snažil se Yoshio Naovi trochu objasnit, co vlastně dělá...
"Mělo by ti po tomto být mnohem lépe a tvoje čakra se ve větší míře obnovit, ale... předem tě upozorňuji, že asi nezvládnu doplnit vše... moje čakra není zdaleka na takové úrovni jako tvoje a něco si také musím nechat pro sebe, ale snad by jí i tak mělo být dost. Hlavně s ní nesmíš tak plýtvat..." Dodal ještě nakonec s úsměvem Yoshio a konečně otevřel oči....
Následně i oddělal ruku z Naovi hrudi a tak trochu malátně se posadil na zem...
Byl viditelně zpocený a o hodně více unavenější, než před pár sekundami...
Naova čakra byla však více jak z poloviny doplněna...
Yoshio si teď však potřeboval alespoň na chvíli vydechnout... Sice měl ještě dost čakry, co se týkalo toho, že by se mohl normálně hýbat a i něco využívat... i když mu ji rapidně ubilo, ale... takový velký a rychlý přenos čakry na jednu osobu nebyl jen tak a bylo to trochu fyzicky náročnější, než se zdálo... Taky podle toho vypadal...
Potřeboval si však jen chvíli vydechnout...
"Snad to bude stačit..." Znovu se tak Yoshio pousmál a jen tak jemně na Naa mrkl... Alespoň k něčemu byl, když už nic...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Všimol som si, že sa Nao vrátil. Sily mal už ako tak naspäť, z čoho som mal v duchu radosť. Dúfam že všetko prebehne bez vážnejších zranení, alebo nedajbože strát. Pomyslel som si, a oprel som sa ramenom o bránu. Pozeral som sa na Naa, a jeho spoločníkov, ktorí mu pridali pár pomôc. Priatelia mu nechýbajú...Pri tejto myšlienke som sa pousmial, a v tichosti som sa na nich díval.
Rys pricupital až k bráne, a na chvíľu sa zastavil pri nejakých osobách, a kukal sa tiež čo robia. Potom ale prišiel k Raikenovi. Všetko prebehlo hladko, dokonca som si aj vypočul celkom zaujímavý rozhovor. Znudene ku mne prehovoril. A čo také si sa dozvedel? Spýtal som sa ho, ale on iba ťukol labkou do mojej nohy. Nemusíš vedieť všetko. Poviem ti to inokedy, ale pod istými podmienkami, aj tak si mi dlžný za ten čas, čo som ho musel strážiť. Povedal mi, a odrazu sa mi pred zrakom len zadymilo, a Bee bol preč. Hm, myslel som si že mi niečo také raz spraví...Povzdychol som si.
Rys pricupital až k bráne, a na chvíľu sa zastavil pri nejakých osobách, a kukal sa tiež čo robia. Potom ale prišiel k Raikenovi. Všetko prebehlo hladko, dokonca som si aj vypočul celkom zaujímavý rozhovor. Znudene ku mne prehovoril. A čo také si sa dozvedel? Spýtal som sa ho, ale on iba ťukol labkou do mojej nohy. Nemusíš vedieť všetko. Poviem ti to inokedy, ale pod istými podmienkami, aj tak si mi dlžný za ten čas, čo som ho musel strážiť. Povedal mi, a odrazu sa mi pred zrakom len zadymilo, a Bee bol preč. Hm, myslel som si že mi niečo také raz spraví...Povzdychol som si.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
,,Časy starých pilulek nejsou, jaké bývali. Nejsem jako můj děda, kterej je vyráběl se značnými nevýhodami." prohodila jsem jen tak mimoděk k jeho poznámce o pilulkách. Navíc, nebyla jsem jen takovej člen klanu Nara. Už od mala jsem zanal rizika, výrobu a použití pilulek, které jsem s sebou nosila atyhle, které jsem před chvílí použila byly rozhodně na jiné úrovni.
,,No, to's to vylepšil." propíchla jsem pohledem toho druhýho blázna. Nechtěla jsem plýtvat pilulkama, nebylo by mu to k doplnění chakry nic platnýho. navíc mě štvalo, že on už plně zvládal takovou náročnou techniku používanou samotnou Tsunade a já jsem nebyla schopná mu nijak pomoct. Kso. neodpustila jsem si alespoň pomyslet si to nádherně znějící slůvko.
Jako bych teď neměla nad čím přemýšlet, ještě tohle. Zároveň mi bylo trochu líto Naa. Musel si připadat jak nějakej pokusnej králík, když sme na něj oba použili podpůrný léčení. Teď bude mega hyperaktivní. Chjoo... zopakovala jsem si v mysli a rezignovaně si sedla.
,,No, to's to vylepšil." propíchla jsem pohledem toho druhýho blázna. Nechtěla jsem plýtvat pilulkama, nebylo by mu to k doplnění chakry nic platnýho. navíc mě štvalo, že on už plně zvládal takovou náročnou techniku používanou samotnou Tsunade a já jsem nebyla schopná mu nijak pomoct. Kso. neodpustila jsem si alespoň pomyslet si to nádherně znějící slůvko.
Jako bych teď neměla nad čím přemýšlet, ještě tohle. Zároveň mi bylo trochu líto Naa. Musel si připadat jak nějakej pokusnej králík, když sme na něj oba použili podpůrný léčení. Teď bude mega hyperaktivní. Chjoo... zopakovala jsem si v mysli a rezignovaně si sedla.
Shinobi
Poslouchala jsem úvahy ostatních geninů. Musím přiznat, že mě ani nějak nezajímají. Netušíme, proč zrovna my jdeme pryč, a zjistíme to až později. Možná. Nikdy mě nebavilo uvažovat. Ano, jsem celkem inteligentní, ale já zatraceně nejsem stratég! A navíc mě nebaví uvažovat nad něčím, o čem nevíme vůbec, ale vůbec nic.
Všichni tihle ninjové chtějí ochránit Konohu. Já nikdy k této vesnici necítila nic. Už jen to, že se můj domov nachází mimo ochranu vesnice, něco napovídá o mém smýšlení. Já nešla kvůli vesnici. Já šla kvůli své mladší sestře. Nechci, aby jí kdokoli ublížil. Nehodlám nic riskovat, takže raději půjdu. Vesnice mě nezajímá. Lidská sídla vznikají a zanikají. Ale sourozenci? Ti zemřou a už se nevrátí. Nikdy. Airyia je to poslední, co mi z klanu Akatatsu, a celkově nejbližší rodiny, zbylo. Nechci ji ztratit.
Podívala jsem se po ostatních. Yuki si mezitím sedla na hradby. Zbytek zmizel v davu a hluku. Začala jsem se cítit nepříjemně. Nikdy jsem neměla ráda davy, cítila jsem se v nich tak... nejistě.
Chci odtud pryč...
Všichni tihle ninjové chtějí ochránit Konohu. Já nikdy k této vesnici necítila nic. Už jen to, že se můj domov nachází mimo ochranu vesnice, něco napovídá o mém smýšlení. Já nešla kvůli vesnici. Já šla kvůli své mladší sestře. Nechci, aby jí kdokoli ublížil. Nehodlám nic riskovat, takže raději půjdu. Vesnice mě nezajímá. Lidská sídla vznikají a zanikají. Ale sourozenci? Ti zemřou a už se nevrátí. Nikdy. Airyia je to poslední, co mi z klanu Akatatsu, a celkově nejbližší rodiny, zbylo. Nechci ji ztratit.
Podívala jsem se po ostatních. Yuki si mezitím sedla na hradby. Zbytek zmizel v davu a hluku. Začala jsem se cítit nepříjemně. Nikdy jsem neměla ráda davy, cítila jsem se v nich tak... nejistě.
Chci odtud pryč...
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
Prechádzal som po rušnej ulici smerom k bráne. Je tu celkom dosť ľudí. Pomyslel som si a ďalej pohľadom prechádzal po tvárach ľudí. Boli taký rozdielny. Neskôr som si všimol, že ľudia na mňa dosť zvláštne pozerajú. To asi preto, že tak ,,mierne,, vyčnievam z davu. Popravde povedané, keď ste najvyšší z okolia tak ostatní ľudia vyzerajú dosť komicky. Keď ma už nebavilo prezerať ľudí, tak som začal intenzívne premýšlať. O čo ide? Prečo ma prišiel zavolať zrovna ANBU? Je to misia? To bol jemný výcuc mojich myšlienok. ÁÁÁ... Za chvíľu budem pri bráne. Uvažoval som a pridal ešte do kroku. Zopár minút na to, som si iba prezeral ľudí pri bráne. Aj oni sa tu majú stretnúť? Premýšlal som. Potom som si iba jemne nahmatal tyč na chrbte, skontroloval veci v kapse a utiahol pásku, ktorú som mal na čele. Určite tu všetci na niečo čakajú takže... Ahoj!
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
„Ja mám energie dosť!“ Zavelil som Satsu, trochu urazene a naštvane, pred chvíľou som toto a toto a teraz pochybuje! Chvíľu som na ňu urazene zazeral, akoby mi bodla nôž do chrbta, ale na nejaké vysvetlenie nebolo času, pocítil som ako mi niekto tlačí pilulku do úst, akoby som bol nejaký pokusný králik. Len z veľkou námahou som všetko zhltol, začal cítiť ako sa mi obnovuje čakra, chcel som sa otočiť že poďakujem, keď do mňa začali znova tlačiť nejakú čakru. Fakt to bol úžasný pocit, zrazu takto zmocnieť, ale.. Tej čakry bolo príliš!
„WFT?!“ Jediné čo zo mňa dostali, len čo Yoshio dokončil transplantáciu svojej čakry, ktorú mi dal.
„Prečo mi zrazu pomáhajú?!“ To jediné ma napadlo, poznal som ich iba trochu z akadémie, kde som však bol len triedny šašo, nechápal som.. Ale ani nato som nemal čas. Už tak som bol príliš hyperaktívny, teraz po tom všetkom.. Jednoducho moje telo žiadalo aby som vybil aspoň kus energie, príliš som riskoval. Človek ak má veľa adrenalínu v krvi, musí sa nejako ukľudniť.
„Ajéééé!“ Zreval som, vystrčil ruku do hora, skrčil ju v päsť a..
„Ideme na nííííích! Kataró, priprav večeru! Jééé!“ Na tento rev som sa rozbehol. Plýtval som, to áno, ale potreboval som to, aby sm utíšil adrenalín. Behal som snáď okolo každého, máchal rukami, rozprával hrdinské nezmysli, optimisticky ich povzbudzoval, prešiel k Yoshiovi a Kagayami, obom im triasol rukami a reval..
„Arigatóóóó! Nech vám Bohovia zaplatia za vaše skutky! Raz len čo budem Hokágem, sa vám odmením! “ Ale len čo som došiel k Satsu, môj výraz sa zmenil, ja som si urazene sadol na zem do tureckého sedu, jej chrbtom, založil si ruky na hrudi a nafúkol tvár.
„Pche.. a že mi veríš..“
„WFT?!“ Jediné čo zo mňa dostali, len čo Yoshio dokončil transplantáciu svojej čakry, ktorú mi dal.
„Prečo mi zrazu pomáhajú?!“ To jediné ma napadlo, poznal som ich iba trochu z akadémie, kde som však bol len triedny šašo, nechápal som.. Ale ani nato som nemal čas. Už tak som bol príliš hyperaktívny, teraz po tom všetkom.. Jednoducho moje telo žiadalo aby som vybil aspoň kus energie, príliš som riskoval. Človek ak má veľa adrenalínu v krvi, musí sa nejako ukľudniť.
„Ajéééé!“ Zreval som, vystrčil ruku do hora, skrčil ju v päsť a..
„Ideme na nííííích! Kataró, priprav večeru! Jééé!“ Na tento rev som sa rozbehol. Plýtval som, to áno, ale potreboval som to, aby sm utíšil adrenalín. Behal som snáď okolo každého, máchal rukami, rozprával hrdinské nezmysli, optimisticky ich povzbudzoval, prešiel k Yoshiovi a Kagayami, obom im triasol rukami a reval..
„Arigatóóóó! Nech vám Bohovia zaplatia za vaše skutky! Raz len čo budem Hokágem, sa vám odmením! “ Ale len čo som došiel k Satsu, môj výraz sa zmenil, ja som si urazene sadol na zem do tureckého sedu, jej chrbtom, založil si ruky na hrudi a nafúkol tvár.
„Pche.. a že mi veríš..“
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Najednou se vzduch zavlnil a v tu ránu se tam i objevil nějaký shinobi.... Nejpříjemnější výraz zrovna neměl...
Jen tak je sjel pohledem a byl si jistý, že svým příchodem vyvolal dost hluku, aby jej všichni zaregistrovali a pohlédli přímo na něj...
Ten je jen tak probodl takovým zvláštním výrazem a zamračil se...
"Já jsem Kensho Tatami... velicí Jounin speciálního týmu, jež se zodpovídá jen a přímo radě Konohy!...." Zahřměl jeho chladný hlas...
"Jistě všichni jste byli seznámeni se situací, jež nastala. Pro ty, co by však nevěděli, tak vše znovu zopakuji a trochu více shrnu. Řeknu to však jen jednou, takže pořádně poslouchejte a hlavně mlčte!"
Nebyl to zrovna nejpříjemnější chlápek a co se týče toho, že by mu nějak vadilo, co právě musí vykonat a že vlastně tyto mladé gennini teď nechávají obětovat, nebylo by vidět, že by se nad tím nějak více vzrušoval... To opravdu ne...
"Každý jistě víte o vybuchnutí vrchního patra budovy Hokage a také zabití jednoho z našich shinobi, jako upozornění a pod výhružkou toho, že naše vesnice bude celá zničena, pokud nesplníme podmínky, jež nám ti dotyčný nebo dotyčný zadali!" Zase všechny sjel chladným pohledem...
"Podmínky únosce zněli, že jim musíme vydat jednoho zástupce z každého jednotlivého klanu, ale jen s hodností gennin. Pokud se tak nestane, tak nechají nebo nechá ten dotyčný, celou naši vesnici vyhladit a jak jsme viděli, nebyl by to pro ně žádný problém!" Zase se na chvíli přerušil, ale pak dále pokračoval...
"Proto jste také zde a proto jsem také zdě i já, abych mohl zajistit ještě nějaká jistá opatření!" Stále sice mluvil, ale pomalu vytáhl z kapse nějaký štětec, namočil je do inkoustu u pasu, kde byla taková lahvička, kterou již stačil otevřít a pomalu si začal na obě ruce čmárat jakési znaky... Prvně na jednu, pak na druhou...
"Máte tu čest, že můžete vykonat něco pro svou vesnici a uchránit všechny v ní, takže pokud zemřete, zemřete pro svou vesnici!" Dodal ještě, ale z jeho slov to spíše znělo tak posměšně a radostně, že to jsou zrovna oni a že vlastně vesnice nepřijde o nějakou větší ztrátu. Jako podpora to rozhodně neznělo...
"Je však nutné, aby jsme před tím ještě něco zajistili, což to bylo také nařízeno radou. Nemusíte vědět, co vám budu dělat, ale věřte, že je to jen a jen pro vaše dobro!" Jako vždy ten jeho chladný výraz...
"Takže... teď musíte všichni povinně sundat vrchní část oblečení a všichni se jednotlivě seřadit do jedné řady. Co se týče dívek stačí, aby si triko vyhrnuli, aby jim šlo vidět břicho. A doporučoval bych, co nejrychleji... už není čas na zdržování!" Žádný prosím, žádná žádost.... jednoduše příkaz... Ale jelikož to byl přímý příkaz od rady a on byl mnohem výše postavený, nezbývalo nic jiného, než poslechnout...
Co měl však ten muž v úmyslu, to jasné nebylo, ale rozhodně hodně brzy se to měli dozvědět... A to všichni...
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Zašilhal jsem očima na toho chlápak co přišel.Poslechnul jsem si jeho proslov a skousl si ret.
Takový tón..Bezcitný hajzl.Pomyslel jsem při pohledu na toho chlápka, který byl podle všeho poslán od Konožské rady.Udělal jsem několik desítek kroků směrem k bráně a tentokrát jsem se opřel o budovu, která k tomu dění byla opravdu nejblíže.
Obětovat geniny a omlouvat to záchranou celé vesnice..Copak se Konoha propadla až takhle hluboko, že to vážně chce udělat?Zaměřil jsem se na geniny, kteří tam doslova čekali jak na porážku a na chvíli mi prolétlo hlavou že mám štěstí, že nejsem členem žádného klanu a že bych možná měl odejít, ale tyto myšlenky jsem ihned zahnal.Dávno jsem si slíbil že nebudu takový bezcitný a že nebudu ten kdo se bude držet co nejdál od ohniska problémů.
Takový tón..Bezcitný hajzl.Pomyslel jsem při pohledu na toho chlápka, který byl podle všeho poslán od Konožské rady.Udělal jsem několik desítek kroků směrem k bráně a tentokrát jsem se opřel o budovu, která k tomu dění byla opravdu nejblíže.
Obětovat geniny a omlouvat to záchranou celé vesnice..Copak se Konoha propadla až takhle hluboko, že to vážně chce udělat?Zaměřil jsem se na geniny, kteří tam doslova čekali jak na porážku a na chvíli mi prolétlo hlavou že mám štěstí, že nejsem členem žádného klanu a že bych možná měl odejít, ale tyto myšlenky jsem ihned zahnal.Dávno jsem si slíbil že nebudu takový bezcitný a že nebudu ten kdo se bude držet co nejdál od ohniska problémů.
Anonymní- Anonymní
Veľmi dobre nechápem čo sa to deje, kedže budeme mať záchranný tým. Možno nejaké opatrenie. Možno spôsob ako by nás mohli prenasledovať. Prestávam premýšľať nad našou situáciou a obzerám sa čo robia iný. Všetci nejako zvláštne pozerajú na toho shinobiho. Rozhodnem sa poslúchnuť jeho rozkazy, pretože v nich nevidím nič čo by mi malo navodiť strach. Rozipsujem si bundu, vyzlečiem si tričko a kráčam smerom k neznámemu. Dúfam, že to pomôže, i keď netuším v čom. Pomyslím si a v duchu sa zasmejem.
Gats Hyuuga- Počet príspevkov : 39
Málem jsem usnula, jenže vtom se tu objevil na můj vkus až příliš ukecaný ninja. Už od pohledu se mi nelíbil. A to, co říkal, také ne. Takže Rada, ta trapná, bezcitná rada, nás chce obětovat? Vážně super. No, ale alespoň snad zemřu pro svou sestru a pro lepší budoucnost klanu.... počkat, já vlastně nemusím chodit. Klan Akatatsu nepatří oficiálně do Konohy. Sídlo až za hradbami.... Ne, nesmí přemýšlet jako zbabělec. Musím se postavit svému osudu.
Když se dostal k nějakému svlékání triček, zůstala jsem stát jako přimrzlá a ani jsem se nehnula. Nikdy. Nikdy neodhalím bez své vlastní vůle ani píď svého těla. Neudělám to. Pochybuji, že by tohle nakázala Hokage. A Radu poslouchat nehodlám. Je to jen banda starých páprdů, kteří nikdy nic pořádného nedokázali.
"Nehodlám vás poslechnout. Je to totiž narušování mého soukromí. Navíc, nepotřebuju na svém těle nic dalšího, myslím, že to, co tam mám, mi bohatě stačí..." Ano, zachovala jsem se drze, pravděpodobně i trochu dětinsky, ale co mám dělat? Nemůžu si jednoduše pomoct! "Ochráním se sama. Nic od vás, trapných Konožanů, nepotřebuju! Radši zemřu, než abych s vámi a s Radou spolupracovala!"
Kde byla Konoha, když vyvraždili klan Akatatsu? Mám jim sloužit, když ani neuznávají mé Kekkei Genkai? Ne, nebudu je poslouchat. Klan Akatatsu nikdy neposlouchal rozkazy žádné vesnice. Byl tu dávno před nimi a žil si tu spokojeně. Dokud budu Killunia Akatatsu, drzá provokatérka z prastarého klanu, budu si dělat, co se mi zlíbí a budu si poslouchat, koho sama chci.
Když se dostal k nějakému svlékání triček, zůstala jsem stát jako přimrzlá a ani jsem se nehnula. Nikdy. Nikdy neodhalím bez své vlastní vůle ani píď svého těla. Neudělám to. Pochybuji, že by tohle nakázala Hokage. A Radu poslouchat nehodlám. Je to jen banda starých páprdů, kteří nikdy nic pořádného nedokázali.
"Nehodlám vás poslechnout. Je to totiž narušování mého soukromí. Navíc, nepotřebuju na svém těle nic dalšího, myslím, že to, co tam mám, mi bohatě stačí..." Ano, zachovala jsem se drze, pravděpodobně i trochu dětinsky, ale co mám dělat? Nemůžu si jednoduše pomoct! "Ochráním se sama. Nic od vás, trapných Konožanů, nepotřebuju! Radši zemřu, než abych s vámi a s Radou spolupracovala!"
Kde byla Konoha, když vyvraždili klan Akatatsu? Mám jim sloužit, když ani neuznávají mé Kekkei Genkai? Ne, nebudu je poslouchat. Klan Akatatsu nikdy neposlouchal rozkazy žádné vesnice. Byl tu dávno před nimi a žil si tu spokojeně. Dokud budu Killunia Akatatsu, drzá provokatérka z prastarého klanu, budu si dělat, co se mi zlíbí a budu si poslouchat, koho sama chci.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
Poslouchal jsem a přemýšlel. To co rada chce a o čem prohlašuje že je čistě "jen pro naše dobro" Může být samozřejmě také míněno pro dobro vesnice. Co by mohli chtít na břicho vložit. Na břicho se většinou vkládají pečetě. Všichni si ho máme vyhrnout. No je zde pár možností. Buď rada počítá s možností, byť šílenou, že z nás ten muž chce kvůli hijitsu nebo Kekkei Genkai či prostým technikám. Všichni z nás co jsme tady ovládáme nebezpečné zbraně které jsou sice nevyvinuté ale kdyby měl někdo čas a prostředky mohl by si je sám pro sebe ukradnout a posléze rozvynout. Muž vybavený technikama všech z nás co jsme tady by mohl docela slušně ohrozit i celou vesnici. Jsou tu lidé z klanu Yamanaka, Akimichi, Nara a Akasuna. Dále je zde jeden Hyuuga ale u těch jsem věděl že je to trošku složitější.
Napadla mě tedy věc že rada možná chce použít jistou pečeť která nějakým způsobem potlačí naše schopnosti. Opět se mi tato možnost příčila avšak opět byla rozumná. Doufal jsem že se mýlím a jde o něco jiného. Rozepnu si mikinu a stejně tak i košili pod ní. Nahoře bez jsem být nechtěl jelikož pokud nás ledují mohli by vidět malou značku. Dojdu tedy vedle toho kluka z Hyuuga klanu a čekám.
Napadla mě tedy věc že rada možná chce použít jistou pečeť která nějakým způsobem potlačí naše schopnosti. Opět se mi tato možnost příčila avšak opět byla rozumná. Doufal jsem že se mýlím a jde o něco jiného. Rozepnu si mikinu a stejně tak i košili pod ní. Nahoře bez jsem být nechtěl jelikož pokud nás ledují mohli by vidět malou značku. Dojdu tedy vedle toho kluka z Hyuuga klanu a čekám.
Anonymní- Anonymní
Rozhliadal som sa, keď v tom zrazu prišiel ten jounin a spustil svoj monológ. Zas tá naša ,,drahomilovaná,, rada. Pomyslel som si a nenápadne zovrel päste. Tak idem do toho nech to mám čo najsôr za sebou. S týmito slovami som sa išiel postaviť k tomu, podľa očí Hyuugovi a k tomu druhému chalanovi. Ako sme tam stáli, tak som si vyzliekol vrchnú časť oblečenia a položil ho na zem. Potom som sa ešte pozrel na tých ostatných geninov a čakal kto sa zabaví na mojom výzore. Kto by tak aj urobil, už ho bude čakať jedna dobre mierená rana.
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
Klon
Založila som si ruky na hrudi. V duchu som len prevracala očami nad chovaním toho shinobiho, ako keby mu boli tí geninovia ukradnutí...No to nie! Odkašľala som si a ruky si dala vbok. To neznačilo nič dobré, to vedel určite každý...A Nao asi najlepšie, on už ten môj záchvat hnevu zažil. Ty kretén! Čo si to dovoľuješ?! Bezcitný hlupák, dement, ktorý sa podriaďuje sprostej rade...A čo robí rada pre dedinu? Nič! Akurát dedinčanom ničí životy! Celý deň jej členovia vyvaľujú šunky, a že vraj rokujú...H*vno kravské rokujú! Starajú sa o svoje zadky, a keď im náhodou pod nimi horí, kto ich zachraňuje?! Nikto iný než ja! Ešte sa proti mne staviajú, majú svoje deb*lné názory, ktoré ale nikdy...Nikdy nie sú správne! Vyvrieskala som sa naňho, takmer som si vyničila hlasivky, ale neprestala som...Bola som poriadne nahnevaná... Ich primitívne "rady" a "nariadenia" nevedú k ničomu inému, než ku zkáze samotnej dediny! Sú to obyčajní namyslení kreténi, ktorí vraj vždy majú pravdu! Vidím, že IQ húpacieho koníka im nechýba a správajú sa ako malé päť ročné deti...Nezaujíma ich osud týchto geninov...Nestarajú sa o to, čo budú pociťovať ich rodiny! Vlastne oni sa nestarajú o nič. Je to banda hlúpych tupcov a zvráskavených gebulí! To, čo sa chystáte urobiť, je úbohé! Najradšej by som tam k nim poslala vás, ani jednu slzu by som za vás neuronila, pretože VY patríte k retardovaným ľuďom so smiešnými názormi! Najradšej by som si z vás narobila fašírky, vy duté hlavy! Konečne som sa vyvrieskala a stíchla som. Tvárila som sa neuveriteľne nahnevane a keby som mohla, tak ten shinobi skončí aj s tým svojim dlhým jazykom niekde v žumpe. Oproti zdochlinám (rade), s ktorými zrejme aj býva, by tá žumpa bola dokonalým luxusným pobytom! Nič viac si za svoje správanie ani nezaslúži...Úbohý bezcitný shinobi...Za takýchto ľudí som sa vždy hanbila, nikdy nepovažovali ostatných obyvateľov Konohy za svoju druhú veľkú rodinu...
Kaori
Sedela som na streche a spobavením sledovala svoj klon, ako sa práve vrieskal na oného bezcitného shinobiho. Bolo to dosť komické...Aspoň som konečne mohla vidieť, ako vlastne vyzerám, keď dostanem záchvat hnevu a začnem na niekoho tak vrieskať, že to počujú až niekde do Suny.
Založila som si ruky na hrudi. V duchu som len prevracala očami nad chovaním toho shinobiho, ako keby mu boli tí geninovia ukradnutí...No to nie! Odkašľala som si a ruky si dala vbok. To neznačilo nič dobré, to vedel určite každý...A Nao asi najlepšie, on už ten môj záchvat hnevu zažil. Ty kretén! Čo si to dovoľuješ?! Bezcitný hlupák, dement, ktorý sa podriaďuje sprostej rade...A čo robí rada pre dedinu? Nič! Akurát dedinčanom ničí životy! Celý deň jej členovia vyvaľujú šunky, a že vraj rokujú...H*vno kravské rokujú! Starajú sa o svoje zadky, a keď im náhodou pod nimi horí, kto ich zachraňuje?! Nikto iný než ja! Ešte sa proti mne staviajú, majú svoje deb*lné názory, ktoré ale nikdy...Nikdy nie sú správne! Vyvrieskala som sa naňho, takmer som si vyničila hlasivky, ale neprestala som...Bola som poriadne nahnevaná... Ich primitívne "rady" a "nariadenia" nevedú k ničomu inému, než ku zkáze samotnej dediny! Sú to obyčajní namyslení kreténi, ktorí vraj vždy majú pravdu! Vidím, že IQ húpacieho koníka im nechýba a správajú sa ako malé päť ročné deti...Nezaujíma ich osud týchto geninov...Nestarajú sa o to, čo budú pociťovať ich rodiny! Vlastne oni sa nestarajú o nič. Je to banda hlúpych tupcov a zvráskavených gebulí! To, čo sa chystáte urobiť, je úbohé! Najradšej by som tam k nim poslala vás, ani jednu slzu by som za vás neuronila, pretože VY patríte k retardovaným ľuďom so smiešnými názormi! Najradšej by som si z vás narobila fašírky, vy duté hlavy! Konečne som sa vyvrieskala a stíchla som. Tvárila som sa neuveriteľne nahnevane a keby som mohla, tak ten shinobi skončí aj s tým svojim dlhým jazykom niekde v žumpe. Oproti zdochlinám (rade), s ktorými zrejme aj býva, by tá žumpa bola dokonalým luxusným pobytom! Nič viac si za svoje správanie ani nezaslúži...Úbohý bezcitný shinobi...Za takýchto ľudí som sa vždy hanbila, nikdy nepovažovali ostatných obyvateľov Konohy za svoju druhú veľkú rodinu...
Kaori
Sedela som na streche a spobavením sledovala svoj klon, ako sa práve vrieskal na oného bezcitného shinobiho. Bolo to dosť komické...Aspoň som konečne mohla vidieť, ako vlastne vyzerám, keď dostanem záchvat hnevu a začnem na niekoho tak vrieskať, že to počujú až niekde do Suny.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Bože bože. Co mě tady ještě čeká? vzdychla jsem si a popošla kousek ke knci řady. Neměla jsem v úmyslu se sebou cokoli dělat a už jsem se připravovala, že kdyby se onen shinobi pokusil o něco divnýho, tak ho zadržým. Jak? To by hned zjistil.
Stála jsem za nějakým chlapíkem. Neviděla jsem mu do obličeje, taky čemu se divit, když byl tak nejmíň o půl metru vyšší než já, ale podle celkovýho zevnějšku typuju něco mezi 15 a 17, víc geninovi snad ani být nemůže. Taky podle pár věcí bylo jasný, z jakýho je asi klanu. Hm, zajímavý. . . potkat lidi, kteří jsou prapotomky přátel mého dědy, ne-li pradědy. narážela jsem tak na toho Yamanaka kluka a tady Akimichi kluka.
Chvíli jsem na něj do výšky mžourala, ale nakonec jsem to vzdala. Nebyla jsem dost aktivní ani příčetná k tomu, abych si trochu povyskočila a podívala se na tu jeho tvářičku z lepší perspektivy.
Jak se zdálo, začalo to tam vepředu pěkně vřít mezi tím shinobim a Hokage. Jen jim to nendej. škodolibě jsem jí držela palce.
Stála jsem za nějakým chlapíkem. Neviděla jsem mu do obličeje, taky čemu se divit, když byl tak nejmíň o půl metru vyšší než já, ale podle celkovýho zevnějšku typuju něco mezi 15 a 17, víc geninovi snad ani být nemůže. Taky podle pár věcí bylo jasný, z jakýho je asi klanu. Hm, zajímavý. . . potkat lidi, kteří jsou prapotomky přátel mého dědy, ne-li pradědy. narážela jsem tak na toho Yamanaka kluka a tady Akimichi kluka.
Chvíli jsem na něj do výšky mžourala, ale nakonec jsem to vzdala. Nebyla jsem dost aktivní ani příčetná k tomu, abych si trochu povyskočila a podívala se na tu jeho tvářičku z lepší perspektivy.
Jak se zdálo, začalo to tam vepředu pěkně vřít mezi tím shinobim a Hokage. Jen jim to nendej. škodolibě jsem jí držela palce.
Shinobi
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 3 z 9
Povolení tohoto fóra: