Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlavní brána Listové

+32
Shizuka Kimyou
Kiwi Namikaze
Hiroshi Senju
Arisu Otoginokuni
Daichi Akasuna
Akio Sakkaku
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kensei
Kaomi
Reizo Hoozuki
Andi Dors
Murasaki
Michiko
Yoko Ayme
Kami Atsushi
Daiki Yatoshi
Chokuchi Akimichi
Nara Kagayami
Gats Hyuuga
Satsuki Aizawa
Yoshio Yamanaka
Raiken Namikaze
Katashi Aokawa
Daiki Ayme
Shinobi
Kisuke Uchiha
Kashike
Kaori Senju
Aki Kana
Killunia
Faito Dansaku
Shijin Hyuuga
36 posters

Strana 6 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

Hlavní brána Listové - Stránka 6 Empty Hlavní brána Listové

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 20:32

First topic message reminder :

Hlavní brána Listové - Stránka 6 Narutokuncomshipuudenepw

Hlavní brána je hlídaná především dvěma Chuuniny, ale nikdy nevíte, kdo se může ukrývat ve stínu.
Při porušení ochranné bariéry vesnice o vás bude známo každému Jouninu v Listové.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Hlavní brána Listové - Stránka 6 Empty Re: Hlavní brána Listové

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Mon 3 Dec - 20:47

Jen jsem se ušklíbnul, jako kdybych ho neznal, bylo mi to jasný hned, jediný, co mi zajímalo bylo..
"Kde?" Zeptal jsem se, než jsem přikývnul a opustil bránu Konohy, opustil Konohu, však my sem zase jednou zavítáme, tím jsem si byl 100% jistej!
"Nápodobně, ale prachy nerostnou na stromech, půjdem na nějakou ultra sebevražednou misi, kterou stejně přežijem? A pak to vrazímme do automatů a levnejch holek? Kiri, Iwa, Kumo, Oto, Suna, kámo na výběr máš tolika míst!" Podotknul jsem potom.
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Počet príspevkov : 239

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Yatoshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Mon 3 Dec - 20:54

"Znáš mě, jsem starej romantik! Na monumentech!" ušklíbl jsem se. "Podcenil jsem sílu hvězdiček!" pokrčil jsem rameny. Jasně, spontálnní věci jsem měl prostě nejradši!
Následoval jsem ho. Lehce jsem se pro sebe usmál. I já věděl, že se sem vrátíme! Brzo..
"My přežijeme i zemětřesení... jen aby ty vesnice přežili nás!" ušklíbl jsem se a strčil ruce do kapsy, odkud jsem vylovil krabičku a do pusy si strčil cigáro. Nekouřil jsem moc, jen když jsem měl sakra dobrou náladu!
"Takže.. co si udělat okružní cestu světem?!" vyfoukl jsem kouř a ušklíbl se. Cítil jsem ten spokojený pocit - bylo mi 19tenáct, žil jsem si život krále, nevázanej a nespoutanej a byl jsem na to sakra natěšenej!
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Počet príspevkov : 421

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Mon 3 Dec - 20:58

Na monumentech? Tak tímhle mě teda dostal, že to dělal na hodně místech jsem věděl, ale monumenty? A ta holka byla co zač. Ušklíbl jsem se.
"Neboj, myslím si, že všichni už natěšeně vyčkávaj tvůj příchod, zejména holčičí populace.." Podotkl jsem a uchechtnul se, toho perverzáka jsem znal až moc dobře!
"Vítej v mým světě kámo.." Podotkl jsem, přehodil si batoh na druhý rameno a vyrazil pryč, kam? No, někam!
Přesun
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Počet príspevkov : 239

Shinobi
Klan: Yatoshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Mon 3 Dec - 21:10

Zasmál jsem se a zapnul si batoh. "Jak jinak... ale v klidu, nechám ti nějakou uchazející!" ušklíbl jsem se a doběhl ho, abych s ním srovnal krok.
"Miluju svůj život!" usmál jsem se spokojeně a vydal se cestou, kterou on. Bylo mi fuk, kam půjdeme, bylo mi fuk, kde budeme.... těšil jsem se zkrátka na to, až se bude zase konečně něco dít! Konečně trocha zábavy v tomhle nudným světě! Tedy... pokud nepočítám dnešní noc!
Usmál jsem se a vyrazil vpřed. Kam..? To bylo fuk.. hlavně pryč!
Přesun
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Počet príspevkov : 421

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 27 Dec - 9:19

Dorazila jsem k bráně, cesta nám trvala déle, než jsem si myslela. Zastavila jsem se a jen si to tu prohlédla, tolik nostalgie! Všechno se mi jako bumerang vrátilo zpátky. Jen jsem se musela usmát, byla jsem ráda, že Konohu zase vidím.
"Yoosh, jsme tady. V největší vesnici v Zemi Ohně!" Široce jsem se usmála a pak došla ke strážím. Vysvětlila jsem jim ve stručnosti důvod naší návštěvy a oni nám povolili vstup do vesnice, ale neobešlo se to bez toho samého, co v Iwě. Odevzdat zbraně. Potom jsem se vydala ke kanceláři.
(Přesun.)

Naposledy upravil Yoko Ayme dne Sun 30 Dec - 17:52, celkově upraveno 1 krát
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Michiko Fri 28 Dec - 23:50

Došla jsem k bráně a zastavila se u stráží. "Um jsem Esu...á jsem z..moment," Zazubila jsem se a začala hledat po kapsách důležitou kartičku. Na chvíli mě zamrazilo když jsem jí hned napoprvé nenašla. To by byl marél kdyby jsem jí ztratila.
Nakonec se ale mém srdci ulevilo a ukázala jsem jim kartičku. "z Otogakure." Dodala jsem a kartičku šoupla zpět do kapsy.
"Á tady..jsou zbraně." Vytáhla jsem kunaie a katanu, vše sem jim odevzdala a vydala se s úsměvem dál.
-přesun-
Michiko
Michiko

Počet príspevkov : 213

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Murasaki Sun 30 Dec - 15:40

ODevzdal jsem zbraně a šel za Yoko (přesun)
Murasaki
Murasaki

Počet príspevkov : 169

Shinobi
Klan: Muran

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 31 Dec - 1:05

Pomaly som kráčala zasneženou oblasťou v zemi ohňa. Smiala som sa ako malá a v obnažených rukách som každú chvíľku zvierala sneh či snehové guľe. Ten príjemný pocit v rukách mi naozaj chýbal. Aj cez zimu a studené počasie, som toho na sebe nemala moc. Vlastne som na sebe mala moje klasické oblečenie. Samurajský slamák (klobúk), zabandážovanú hruď a niečo na štýl spodku samorajského kimona namiesto nohavíc. Obe dve katany som mala pripevnené tak, že im trčali len rúčky. Na nohách som mala dreváky ktoré klepkali po kachličkách, ktorými bola vydláždená cesta do Konohy. Nebola mi však zima. Bola som zvyknutá na oveľa.. oveľa mrazivejšie podnebie. Pozrela som sa na sestričku a znova sa mi na tvári objavil úsmev.
"Čo myslíš ? síce nie je taký ľadový ale.. je to sneh.. po dlhom čase. Heh." Usmiala som sa na ňu a po chvíľke už na ňu letela jedna zo snežných gulí, ktoré som pred tým sformovala v rukaćh.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Andi Dors Mon 31 Dec - 1:11

Yui

Jako princezna jsem si to kráčela majestátně sněhem pozorujíc sestru která byla natěšená jako malé dítě. Sní h je sní h. Odvětila jsem jí a pohnula jsem u toho hlavou abych se s ní vyhla sněhové kouli. Jen prosím tě, nehá zej to tu moc. Lidé by se mo hli bá t. A pak by nás naháně la ochran ka.
Andi Dors
Andi Dors

Počet príspevkov : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 31 Dec - 1:15

Keď sa uhla mojej snehovej guli, zatvárila som sa trocha naduto.
"Sestriii ! Nevrav že sa ho nechceš dotknúť ! Kazíš mi zábavu!" Posťažovala som sa a na jej ďalšie slová som znova len pohodila rukou.
"Je to sneh, pre sneh ešte nikdy nikoho nezavreli.. je neškodný, aspoň v týchto končinách." Moje slová som zakončila šípkou do neďalekého záveja, z ktorého mi trčali len nohy. Človek by si pomyslel, že sa z neho dostanem no.. ostala som tam trčať.
"Sestrička ?" Ozvalo sa spopod závoja prosebným hlasom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Andi Dors Mon 31 Dec - 1:37

Yui

Nedotýkat! Vyjekla jsem a trochu jsem u toho zčervenala. Moje fóbie z doteků mě opravdu děsila. A né. Nepomůžu ti. Když si bl bá tak si tam zůsta ň.
Andi Dors
Andi Dors

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 31 Dec - 1:52

"Prosím.. predsa ma tu nenecháš sestrii.." Ozvalo sa znova popod závoja a len som pár krát pokopala nohami v nádeji, že sa nejak *uvoľním*. Asi by som sa odtiaľto dostala aj sama no pravdepodobne by mi to chvíľku trvalo. Tiež som sa mohla začať vyhrážať no.. to by som jej predsa nespravila. Neostávalo mi teda nič iné, len čakať či ma moja milovaná sestrička zo závoja vytiahne.. alebo bude pokračovať v ceste do konohy ďalej. Ja sama o sebe som si nemohla pomôcť ! Keď ten závoj bol taký .. prítulne vyzerajúci.. ako mamina postieľka.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Andi Dors Mon 31 Dec - 2:14

Yui Pantsu

Vzala jsem ji nakonec za jednu nohu a vytála jsem jí. Zlá sestří čka. Usmála jsem se na ni. Bude lep ší pokračo vat.
Andi Dors
Andi Dors

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 31 Dec - 2:24

Nakoniec mi predsa len pomohla a ja som sa rozvalila na zem vedľa nej. Priblbo som sa usmievala, pri čom som mala ruky rozhodené na strany.
"Arigato." Poďakovala som jej a pomaly som sa postavila.
"Zlá zlá.. nie som zlá len, sa teším." Zahundrala som si skôr pre seba. Bola pravda, že som takúto dobrú náladu nemala už dávno. Nakoniec som to však predsa len začala braťtrocha vážne a na hlavu som si znova nasadila slamák, ktorý mi pri tej šípke spadol. Oprášila som sa a len som chytila sestru za ruku. Po tom som sa vydala až k bránam Konohy, ku ktorej sme dorazili viac menej o chvíľku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Andi Dors Mon 31 Dec - 2:31

Yui Pantsu

Opět jsem jen tiše následovala dvojče. Občas se chovala jako pejsek což mi přišlo i zábavné, ale. Snaž se neuděla t rozru ch. Ale občas dokáže působit jako pohroma. Stiskla jsem jí ruku pevně tak aby pochopila že to myslím vážně.
Andi Dors
Andi Dors

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 31 Dec - 10:20

"Hm?" Pootočila som sa k nej, keď mi povedala, aby som sa snažila nevyvolať rozruch. Keď mi aj tuhšie stiskla ruku, len som sa usmiala a pritiahla som si Yui bližšie k sebe.
"Nemusíš sa báť sestrička, nič nespravím." Venovala som jej menšiu pusu na líce a následne sme obe prešli cez bránu. Už na prvý pohľad sme boli cudzinky. Navyše Yui mala svoju vlastnú upravenú verziu samurajského brnenia a tak strážam mohlo dojsť, že asi nechcú potencionálne rozpútať vojnu s neutrálnym územím. Zbrane sme si pochopiteľne nechali u seba s príslubom, že ich nepoužijeme. Boli sme predsa samurajovia a radšej by sme sa zabili, než by sme niekomu mali dobrovoľne svoje zbrane vydať. Ak s tým nemali problém, tak sme len pokračovali ďalej do Konohagakure no sato.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Andi Dors Mon 31 Dec - 13:15

Yui

Já ví m. Věří m ti. Odvětila jsem mé milované sestříčce a následovla jsem sí Konohy. Jak jsem se tak rozhléžela kolem, nemohla jsem si už od brány nevšimnout hlav vytesaných do skály u velké budovy. Chvilku jsem na ně nevěřícně civěla ale pak jsem prostě pokračovala dál do vesnice. Co to asi znamená? (přesun)
Andi Dors
Andi Dors

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Jan - 22:05

V objatí som sestričku stále tlačila k východu z Konohy. Dávala som na ňu dobrý pozor. Mala som pocit, že má trocha vraždiacu náladu a nechcela som zbytočne vyvolať rozruch. Uvoľnila som sa, až keď sme vyšli z brán Konohagakure no sato.
"Sestrička.." Povedala som potichu, na čo som sa len usmiala a hlavu som unavene položila na jej rameno.
"Vrátime sa späť do Oto, dobre?" Spýtala som sa jej s menším úsmevom na tvári, ktorý mi však cez to, ako som sa opierala o jej rameno aj tak nebol vidieť. Môj hlas bol tiež trocha tlmený. Ako jej ramenom tak aj mojou únavou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Andi Dors Wed 2 Jan - 22:09

Yui

Dob ře. Stiskla jsem jíí ruku proto že se ke mě dnes přiblížilo mnoho lidí a já neměla moc náladu už.
Andi Dors
Andi Dors

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Jan - 22:17

Pousmiala som sa, keď súhlasila a pomaly som kráčala preč. Čakala nás síce dlhá cesta no vedela som, že tam aj tak čkosoro budeme. Boli sme predsa rýchle.. viac než rýchle. Nakoniec som spoločne zo sestrou opustila Konohagakure no sato a mierila som do Otagakure, kde bol vlastne niečo, ako náš nový domov.. aspoň zatiaľ.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Andi Dors Wed 2 Jan - 22:21

Yui

Šla jsem se sestrou a doufala jsem že už bude dneska konečně trocha klidu. (přesun)
Andi Dors
Andi Dors

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 3 Jan - 20:18

Dorazila jsem až k velké bráně. Došla ke strážím a vyžádala si od nich zpátky zbraně. Meče jsem podala Murasakimu a ještě se se stráži rozloučila. Naposledy jsem vrhla pohled na Konohu, nestrávili jsme tu dlouho, ale jak Hokage řekla, já se sem jednou zase podívám, zvlášť teď, když je uzavřené Spojenectví. Teda skoro, ale podpis Pili tam bude co nevidět.
"Yoosh, tak jdem. Drž se u mě, cesta do Suny je dlouháá, nudnáá ale bohužel nebezpečná" Pokrčila jsem rameny a pousmála se.
(Přesun - Sunagakure)
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Murasaki Thu 3 Jan - 20:27

Pouze jsem sis nandal meče a šel za Yoko (přesun Suna)
Murasaki
Murasaki

Počet príspevkov : 169

Shinobi
Klan: Muran

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Michiko Mon 14 Jan - 20:12

Vyzvedla jsem si kunaie a katanu a pak se vydala na cestu do Oto. Mikinu jsem si zapnula až ke krku, ruce strčila do kapes a šla. Kdybych mohla narvala bych se do mikiny celá a chodila jako skřítek. Po pár metrech jsem se otočila abych si Konohu ještě jednou prohlédla a pak zmizela.
-přesun-
Michiko
Michiko

Počet príspevkov : 213

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reizo Hoozuki Sat 19 Jan - 20:36

Keďže po ceste cez púšť som už mal aj vodu, nestali sa žiadne komplikácie. Šťastne a bez ujmy na zdraví som púšť opustil, prázdnu fľašu som si ukryl do vrecka mikiny, ktorú som mal okolo pásu, a pokračoval som už do značne inej krajiny, kde sa mala nachádzať Konoha. Narozdiel od púšte, tu už také teplo nebolo, hlavne nie teraz. A akosi som si viac želal teraz to teplo, ale nebolo to nič hrozné. Pokračoval som lesom teda až kým som sa nenapojil na cestu, ktorá viedla do Konohy...
Cesta ma zaviedla až k bráne, kde som sa musel zastaviť aby som odovzdal meč, a odôvodnil príchod. Po tomto informovaní, a odzbrojení (dal som im aj prázdnu fľašku xD) som pokračoval cez bránu dnu...
-Presun-

Vrátil som sa k bráne Konohy, kde som ako inak prevzal svoj meč od stráže, a mohol som pokračovať v poslednej ceste tejto misie. Hurá domov!
-Presun-
Reizo Hoozuki
Reizo Hoozuki

Počet príspevkov : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: