Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlavní brána Listové

+32
Shizuka Kimyou
Kiwi Namikaze
Hiroshi Senju
Arisu Otoginokuni
Daichi Akasuna
Akio Sakkaku
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kensei
Kaomi
Reizo Hoozuki
Andi Dors
Murasaki
Michiko
Yoko Ayme
Kami Atsushi
Daiki Yatoshi
Chokuchi Akimichi
Nara Kagayami
Gats Hyuuga
Satsuki Aizawa
Yoshio Yamanaka
Raiken Namikaze
Katashi Aokawa
Daiki Ayme
Shinobi
Kisuke Uchiha
Kashike
Kaori Senju
Aki Kana
Killunia
Faito Dansaku
Shijin Hyuuga
36 posters

Strana 7 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Goto down

Hlavní brána Listové - Stránka 7 Empty Hlavní brána Listové

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 20:32

First topic message reminder :

Hlavní brána Listové - Stránka 7 Narutokuncomshipuudenepw

Hlavní brána je hlídaná především dvěma Chuuniny, ale nikdy nevíte, kdo se může ukrývat ve stínu.
Při porušení ochranné bariéry vesnice o vás bude známo každému Jouninu v Listové.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Hlavní brána Listové - Stránka 7 Empty Re: Hlavní brána Listové

Příspěvek pro Kaomi Tue 22 Jan - 21:11

Po docela dlouhé cestě jsem se sem konečně dopravil. Bylo mi jasné že bych to měl udělat vše v utajení. No, já jsem na sobě čelenku nenosil, navíc jsem ani masku jako ANBU neměl. Když jsem došel před bránu, strážní si mě hned všimli a zastavili mě. Vyptávali se co tu chi a bla, bla, bla...Stačilo jim jen říct, že tu mám svou babičku a otce. Katanu jsem měl pořádně uschovanou pod pláštěm, takže jí nebylo vidět. Když mě tedy nechali projít, pořád se na mě tak divně koukali. Vipadal jsem sice zvláštně, ale toto jsem nesnášel.

Přesun
Kaomi
Kaomi

Počet príspevkov : 106

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Fri 25 Jan - 20:25

Tiché kroky sa niesli večerným vetrom, a lístie ktoré lemovalo stromy v okolí hlavnej brány Konohy, lietali okolo postavy v kapucni s maskou. Zlovestnosť z nej priam žiarila, ale len čo sa priblížila postava dostatočne k bráne, stráže z Konohy pocítili prílev obrovskej čakry, ktorá by sa rovnala aj Ichibimu, no napriek tomu, z tej čakry mali.. pocit bezpečia, akoby ich chránila. Ich srdcia sa naplnili radosťou, šťastím a bezpečím, a len čo prišla k bráne, a ukázala čelenku, bez nejakého zaváhania pustili onen prízrak dovnútra, bez toho aby informovali Hokáge, na príkaz tejto temnej postavy. Bez zastavenia kráčala uličkou ďalej, až do srdca Konohy, zakrývala svoju čakru na minimum, a bez slov zmizla v šere smerujúc na jediné miesto, kde by mu mohli pomôcť s plánom, ktorý sa priamo týkal Hokáge.

~presun~
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Sun 27 Jan - 20:30

Prošel jsem bránou a s úšklebkem ukázal strážím svou čelenku. Normálně jsem ji měl zahrabanou někde hluboko pod věcma a nehlásil se k ní, no teď se alespoń jednou hodila.
Měl jsem hlad. Hroznej hlad, však ty Daikiho blafy se ani nedali nazvat jídlem! Spokojeně jsem se usmál a přímým krokem se vydal kam? No jistě, do Ichiraku!!
(Přesun)
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Počet príspevkov : 421

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Mon 28 Jan - 22:30

Konečně se přede mnou objeví brány Konohy. Cesta mě sice nedokázala zrovna vyčerpat, ale rozhodně už to byla má druhác esta v řadě a zdaleka né poslední. Proto trochu spokojeně dojdu k bráně a pozdravím stráže, jejich nedůvěřivé pohledy snadno uklidním dopisem s pečetí Raikageho. Který opět pečlivě uschovám.
"Jsem posel z Kumo pánové, a přišel jsem za Hokage."
Tím pádem se mi brána otevře a nechám se doprovodit před kancelář.

přesun
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tokiro Ryuu (Zetsu) Tue 29 Jan - 20:15

Opäť raz bolo na oblohe o tomto čase možné vidieť hviezdy. Ich krásu v tomto okamihu mohol predčiť už iba mesiac samotný, ktorého plápolajúci svit bol momentálne pre okolie jediným prírodným zdrojom svetla. Nebolo tomu inak ani v mojom prípade, keďže práve i vďaka nemu som bol schopný určiť, kde presne sa to vlastne nachádzam potom, ako som sa na danom mieste neďaleko, avšak v dostatočnej vzdialenosti od brány na to, aby ma nik nemohol spozorovať, vynoril spod o takom čase už chladnej zeme, prekvapivo však sám. Prvá vec, ktorú som urobil, bola, že som od seba násilím do istej miery oddelil Zetsua a prehlásil už len svojim vlastným hlasom.
"Tak, moja časť dohody bola splnená. Teraz je rada na tebe."
"Ale ale, nač ten podozrievavý tón? Vieš predsa, že mi môžeš dôverovať. Moje záujmy sú čisté rovnako ako aj tie tvoje."
"Tvoje záujmy ma už viac nezaujímajú. Odteraz je to iba o tom, aby som naplnil svoj cieľ, ktorému som obetoval celý život. Shinobi preliali už až príliš veľa krvi, zmením to... a so svojimi reformami začnem práve v Konohe."
"Hai, hai. Rob si, čo len chceš, ale nezabúdaj, že ma máš hneď za sebou a to doslova," prehovoril hlas číslo 2 naposledy úsmevne a všetká biela hmota, ktorá ma obklopovala, sa sústredila do jednej jedinej škvrny na mojom tele, ktorú však vzhľadom na moje oblečenie a Zetsuovu schopnosť prispôsobiť sa nebolo možné ani vidieť, ani vycítiť. Sebavedomo som odhodil svoj plášť, nasadil si čelenku Konohy a smelo vykročil k bráne, kde som preukázal svoju totožnosť a konečne vstúpil.

- PRESUN -

Naposledy upravil Tokiro Ryuu (Zetsu) dne Wed 30 Jan - 11:23, celkově upraveno 1 krát
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tokiro Ryuu (Zetsu)

Počet príspevkov : 404

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kensei Tue 29 Jan - 21:37

Projdu kolem stráží u brány zamračeně. Takže očividně pochopí, že vyjednávání nedopadlo dobře. Vlastně nedopadlo vůbec. Ale mám pro své jednání dobré důvody. Protože mě znají nechají mě projít ven a já si pospíším k poslednímu úkolu, který mě ještě čeká před návratem domů.

přesun kiri
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 6 Feb - 21:22

Společně s Pili jsme dorazili k bráně Listové, k té obrovské bráně, která ale byla pevně zavřená. No, když sme sdělili o co jde a už jen ten fakt, že je tady samotná Kazekage, pustili nás stráže dovnitř. Společně jsme potom neomylně zamířili k nemocnici.
(Přesun.)
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakkaku Wed 6 Feb - 21:25

Keďže pustili dnu Kazekage, len čo som ukázal čelenku dokázali pustiť aj mňa. Viac som ich ale nesledoval, len som si vložil ruky do vrecák a stratil som sa v dave, ktorý mieril do uličiek Konohy. Nikdy som tu nebol, tak si to tu užijem nie?

~presun~

Akio Sakkaku
Akio Sakkaku
Genin
Genin

Počet príspevkov : 185

Shinobi
Klan: Sakkaku

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Akasuna Wed 6 Feb - 21:40

Konečně jsem dorazil až do Konohy asi o 6 minut později než máma, ale přece. Když ostraha u brany viděla mou čelenku a tu neuvěřitelnou podobu Kazekage, pustili mě bez řečí dovnitř. Konečně jsem se mohl podívat tam, kam jsem měl i namířeno.

Přesun
Daichi Akasuna
Daichi Akasuna

Počet príspevkov : 97

Shinobi
Klan: Akasuna/Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 7 Feb - 19:17

Arisu

Šla jsem se projít. (přesun)
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Sat 9 Feb - 21:43

Došel jsem před bránu, kde jsem se jen jemně usmál a měl skoro až slzy v očích. Otočil jsem se naposledy na Kaorin monument a usmál jsem se. Slzy jsem zatáhl zpátky a opustil jsem z vesnice s úsměvem na rtech.
Sbohem...

~Přesun~
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Počet príspevkov : 187

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Wed 13 Feb - 23:01

Arisu

Vrátila jsem se zpět do vesnice. (přesun)
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Thu 14 Feb - 19:30

Přišel jsem před bránu vesnice. Byla tak velká. Šlo vidět že to byla brána jedne z největších vesnic. Pomalu jsem dokrášel až k hlídce na kterou jem se podíval a čekal co se bude dít. Potlačovat chakru by nemělo smysl..nemuseli by mi pak věřit že tady nechci nic udělat. Konoha nebyla mm nepřítelem..aspoň ne teď
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Fri 15 Feb - 19:39

Okolo brány neustále pobehovali ANBU, nonstop ju strážili...Bez ich vedomia by sa za bránu nedostal veru nikto. Prichádzajúcich starostlivo kontrolovali a podozrivých nepúšťali vôbec. Keď sa tu objavil onen Uchiha, jeden z nich k nemu prišiel a neutrálnym hlasom k nemu prehovoril. Dobrý deň... Prezrel si ho od hlavy po päty. Kto ste a za akým účelom ste sem prišli? Takmer okamžite mu položil otázku.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri 15 Feb - 19:49

"Opuštěný...to je mé jméno. Potřebuji mluvit s Hokage-sama...přicházím nabídnout své služby potulného ninjy a lovce nukeninu." Odpověděl jsem ANBU a přez masku se na něj podíval Jsou čím dál tím menší..jak tak koukám Problesklo mi hlavou při pohledu na druhého z ANBu kteří strážili bránu
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Fri 15 Feb - 20:07

Onen ANBU sa naňho díval ako na blázna. To si z neho strieľa alebo čo? Buď sa mi pekne predstavíš, alebo nič...Nikoho podozrivého do Konohy nevpúšťame. Zamračil sa naňho spoza masky. A mal pravdu...Ktokoľvek podozrivý sa cez brány Konohy nedostane. Rozkaz Hokage...
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 15 Feb - 20:07

V ústach som mala papierik s povolením na opustenie Konohy za úćelom misie v jej lesoch. Oboma rukami som si pri tom snažila skrotiť poletujúce vlasy, ktoré si to brali kadial sa im len chcelo, keďže som bežala. Nakoniec sa mi ich však podarilo skrotiť do dvoch jednoduchých copov, čo bol vlastne môj normálny účes. Na rýchlo som si skontrolovala zásoby bleskových kunaiou, zvn a aj to, či som sa na misiu náhodou nevybrala v pyžame. Nakoniec som len papierik natiskla jednému z Anbu do tváre a už som si to trielila čo najrýchlejším tempom smer lesy.
(presun)
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri 15 Feb - 20:14

"Mé jméno bylo zapomenuto...dokonce ani já si ho nepamatuji" Podíval jsem se z očí do očí, z masky do masky "Pustíte mě tedy už dovnitř ? ..rád bych si našel něco na přespání a mám hlad.."
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Fri 15 Feb - 20:22

Ale nehovorte! Prehovoril k nemu ANBU zdánlivo milým hlasom. Aháá, takže to mám brať tak, že ste čistou náhodou zabudli vlastné meno... Dodal ironicky a prevrátil očami. Dobre, dobre...Tak vás pustím. Ale pamätajte si, že ste nám neustále na očiach...Stačí jedna jediná chyba, tak si nás neprajte. Začal ho obchytkávať (xD), či nemá pri sebe náhodou niečo nebezpečné a pustil ho dnu.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri 15 Feb - 20:24

Poděkoval a vešel (přesun)
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 26 Feb - 8:33

Tia
Hlavní brána Listové - Stránka 7 Vlk-polarni-canis-lupus-tundrarum
Přiběhla jsem k bráně už značně vyčerpaná po obíhání všech vesnic, Konohagakure no Sato byla poslední zastávkou. Prudce jsem se zastavila před jedním strážným a oblak prachu, který se zamnou do teď zvedal se zatavil spolu semnou. "Zdravím, jsem posel z Iwagakure no Sato. Posílá mě Tsuchikage, potřebuji mluvit s vaší Hokage." Vydechla jsem a posadila se před něj jako pes, čekající na kost.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Feb - 17:23

Jeden ANBU pristúpil k vlčici, chvíľu na ňu skúmavo hľadel, potom prikývol. Videl, že je to zrejme vážne...Poď za mnou, zavediem ťa k Hokage. Vedel, že Kaori je momentálne doma a najskôr odpočíva...Tryskom sa rozbehol k bráne, ktorá sa otvorila a mieril rovno k domu Hokage. (presun)
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 26 Feb - 21:09

Tia
Hlavní brána Listové - Stránka 7 Vlk-polarni-canis-lupus-tundrarum
"Děkuju, jste moc hodný!"Vyskočila jsem na všechny čtyři a rozběhla se za ním.
//přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Kimyou Fri 8 Mar - 14:20

Shizuka Kimyou

Jak jsem tak pokračovala za svojí koleginí trochu zkoumavě ale přes to všechno s kamenou tváří jsem sledovala bránu vesnice. Hmmm,takže tady žil on? Tomu se ani nechce věřit. Tohle místo vypadá tak akorát jako místo plné potíží.Budu to muset překousnout. Projelo mi hlavou. zastavila jsem se u své kolegině a čekala co asi tak udělá.Nejjednodušší bylo vejít jako někdo kdo jde za obchodem nebo jako poutník.Tedy podle mého názoru.Jen jsem douffala že ona nemá u sebe nějaké zbraně které na nás mohly nějak upozornit. Já osobně jsem zbraně nenosila. Jen několik málo věcí ale to se dalo pojmout j ako zvíšená opatrnost.Když člověk vzal v potaz kolik šílenců se venku potuluje. Co se mě týkalo neměli tihle shinobi z Konohy vůbec šanci zjistit kam patřím. K téhle organizaci jsem se takto přihlásila prakticky poprvé a nikdo mě nemohl vidět. Jedině by snad někdy byly v Otogakure no Sato a i v tom případě by si mě mohli pamatovat jen jako medika v nemocnici.Milou a příjemnou dívku. Stejně jsem měla v úmyslu udělat akorát svojí práci a pak zase v klidu odejít.Bez nějakých problémů nebo boje. Přeci jen ten čas na boj příjde ale rozhodně ne dneska. Nebyla jsem ani nijak podezřele oblečená. Už od chvíle co jsem opustila vesnici jsem přes sebe měla přehozený tmavý plášť s kapucí. Nic co by nasvědčovalo tomu kdo jsem jsem rozhodně nevlastnila. Jen neudělej žádnou pitomost.Nebu budu mít chuť tě zabít a vyzkoušet svoje novinky v praxi. Projelo mi hlavou a trochu mile se pousmála na svojí kolegyni.
Shizuka Kimyou
Shizuka Kimyou

Počet príspevkov : 23

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 10 Mar - 12:21

Pri bráne sa už niečo opäť zablesklo, žltým efektom. V tom istom okamihu som na tom mieste stál ja, a pohľad mi spočinul na nejaké osoby pred bránou. Pár osôb, ktoré ma ale veľmi teraz nezaujímali. Niečo som ešte pošepkal jednému z Jouninov pri bráne, ten prikývol a ja som mohol vykročiť do Oto, nájsť tu svoju bláznivú sesterničku. Len dúfam že ju tam neuväznili. Napadlo mi, no snáď taká blbá by nebola. Snáď xD...
Presun
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content