Tréninkové prostory
+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters
Strana 28 z 32
Strana 28 z 32 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Tréninkové prostory
First topic message reminder :
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové prostory
"Hmm působivé"vytáhl jsem kunai z mé nohy. Vytáhl jsem katanu a rozběhl jsem na něho.
Kenji Shizuko- Počet príspevkov : 46
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
"... za prvé: když jseš sám proti uživateli sharinganu, uteč." Dořekl jsem a věnoval se útoku Kenjimu. Ten narozdíl od svého minulého útoku se na mě vrhl katanou. Chvíli jsem tam tak jen postával jako bych nevěděl co dělat, však díky sharinganu jsem byl schopen číst Kenjiho pohyby. Když se Kenji ocitl přede mnou a chystal se zaútočit, uskočil jsem do prava. 4ím jsem se jeho útoku vyhl, neznamenalo to však že nehodlá ve svém útoku pokračovat, a tak jsem byl pořád ve střehu. "Zbylé pravidla boje proti sharinganu ti řeknu možná pak."
Uchiha Benjiro- Počet príspevkov : 131
Shinobi
Klan: Uchiha
Tak to jo...počkám co udělá on
Shinobi
Klan:
Arisu
Přála bych si někoho kdo by mě trénoval. Zasněně jsem se podívala a možná mi ta představa i vykouzlila úsměv ve tváři. Nikdy jsem se neusmívala, takže todle byl více než zázrak.
Přála bych si někoho kdo by mě trénoval. Zasněně jsem se podívala a možná mi ta představa i vykouzlila úsměv ve tváři. Nikdy jsem se neusmívala, takže todle byl více než zázrak.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Došel jsem na tréningové prostranství..nebylo tu sice plno ale pár lidí tu bylo. Šel jsem blíž doufajíc že jedna z těch osob je Yoko..Věděl jsem že ona by mi mohla pomoct. Bohužel to byli jen nějací dva genini..no nevadí když jsem měl pomoct Milli musel jsem vědět jak na tom jsou.
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Kenjiho reakce mne nepřekvapila, ale znudila. Nevím proč, ale zrazu mne bojová nálada opustila. "Víš co?.. Kašli na to..." Promluvil jsem ke Kenjimu, a pote se ohlédl kolem. Okolní sestava lidí se zcela změnila. Mou pozornost upoutala postava, nedaleko vzdálena ode mne. "Zdravím." Pronesl jsem ke postavě (Kisuke). Sharingan jsem deaktivoval, i hned jakmile jsem se dal do chůze blíže k neznáme osobě. Před osobou jsem se zastavil, měříc si ji pohledem.
Shinobi
Když se na mě otočil všiml jsem si jeho sharinganu ještě dříve než ho deaktivoval Uchiha ?! Problesklo mi hlavou a podíval jsem se na něj..promluvil na mě, žeby něco tušil ?..ne nemohl. "Zdravím.." Odpověděl jsem mu
Shinobi
"Nejspíš nejste zdejší." Promluvil jsem. Sám jsem netušil jak jsem k tomu to závěru došel, nejspíš to bylo proto že jsem ho v Konoze ještě neviděl. Nevěděl jsem kdo to je, ale chtěl jsem si prostě popovídat, a když v mé hlavě padla myšlenka že není zdejší. Cítil jsem nutkání se zeptat na pár věcí ohledně okolního světa. "Omlouvám se nechci byt vlezlý, ale jaký je váš názor na svět a to co se v něm děje?" Z touhle otázkou jsem si připadal jako reportér, a však nutkáni se otázat ve mně bylo silnější než mé svědomí.
Shinobi
Nevěděl jsem ještě jiste zda mě Hokage sleduje proto jsem jel dál svůj příběh. "Nechci aby si udělal stejnou chybu jako já...aby si třeba kvůli zvědavosti opustil svůj domov..řeknu ti teda o okolním světě. Teď na většině míst vládne mír..ale i tak jsou místa kde se pořád bojuje kvůli nesmyslným věcem..nechápu to, nechci to, chci tomu nějak zabránit ale nejde to...válka se prostě nedá jen tak ukončit. Řekl jsem mu to tak jak mě to před chvílí napadlo.
Shinobi
Nebol som urazený to ani náhodou, len som to naočko vždy hral, a vždy som sa nato usmieval. Preto som len v sede sa otočil znova s úsmevom k nej, a ako v detstve, presne pred rokom aj viac, keď sme sa prvý krát stretli, nahodil som svoj ultra Narutovský a Naovský úsmev, široký zo zavretými očami, ukazujúc ako stále som ešte nedospel. „Áno, takže si ho preverím, pokecám, a keď sa mi bude nepozdávať zmlátim ho a zakopem u nás na dvere..“ Na malý okamih som zmĺkol a dokonca aj môj úsmev sa nenávratne stratil keď som pomyslel že ja už nemám dvor, ani domov kam sa vracať a strýka som otravovať nemohol naveky. Bol čas postaviť sa na vlastné nohy! „Fáájn, nebóój, so mnou budeš v bezpečí, o to sa nestaráj!“ Zvolal som znova z úsmevom, postavil sa chytiac ju za ruku som ju vytiahol tiež na nohy a stále ju nepúšťajúc som sa rozbehol k Hokáge s milým úsmevom na tvári, ktorý neveštil nič dobré. Bola predsa mojou senseikou, a ja som bol stále jej Genín! xP „Hokáááge~Senseí, Hokáge~Senseííí! Mám prosbúúúú!“ Kričal som už z diaľky, neberúc ohľad na okolie som ako Sonic X pribehol k nej a zatarasil jej cestu k ústupu čím som si vynútil jej pozornosť.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Důkladně jsem si vyslechl Kisukeho a chvíli jsem přemýšlel. Přemýšlel jsem o tom jak se věci mají. Téměř všude vládne mír, tahle věta se mi hnusila. Byl jsem přesvědčen, že něco jako mír neexistuje. Mír by šel vytvořit pouze dobrými lidmi a lide nejsou dobří, jsou pouze zlí a zlem nezkažení. "Děkuji." Poděkoval jsem Kisukemu a ohlédl se zpátky na Kenjiho. "Jestli chceš, tak si ten souboj můžem dát i někdy jindy." Pronesl jsem k němu a podíval se zpátky na Kisukeho. "Ještě jednou děkuji za ten to rozhovor... nashledanou." Rozloučil jsem se a pomalým krokem se vydal směrem ke kanceláři Hokage, bylo na čase vrátit svitky, které jsem si půjčil.
Když jsem tak kráčel, šlo rozpoznat že jsem zamýšlený. Zamyšlený však nad neznámo čím.
Když jsem tak kráčel, šlo rozpoznat že jsem zamýšlený. Zamyšlený však nad neznámo čím.
(Přesun)
Shinobi
"Eee...nechci, ale dík" pak jsem přišel k dřevěnému sloupu a začal jsem trénovat.
Shinobi
Klan:
Co kam jsem se to dostal ? Tohle vypadá jako cvičiště.Aha tohle je cvičiště. To snad ne to je zase ten můj smysl. Musím jít na cvičiště no ,ale zase je to výhoda můžu pozorovat ostatní lidi jak cvičí ,ale nechci moc se s lidmi stýkat . Nerad bych měl problémy.
Jakmile jsem si sám pro sebe domluvil skočil jsem na nejbližší strom a sedl si na větev.
Poté jsem sledoval pouze ostatní jak jsou na cvičišti.
Jakmile jsem si sám pro sebe domluvil skočil jsem na nejbližší strom a sedl si na větev.
Poté jsem sledoval pouze ostatní jak jsou na cvičišti.
Murasaki- Počet príspevkov : 169
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Muran
"Ne, nikam ho zakopávat nebudeš, on není tak zlý, vlastně je docela i hodný.." Hned potom jsem se ušklíbla.
hodný, to nebylo zrovan to nejlepší přirovnání! Kdyby to slyšel, uškrtí mě!
Potom jsem Naa vytáhla na nohy a nechala s ejím někam táhnout, zatímco sledovala ten jeho úsměv, kterou mě už odmalička dostával do kolen, ale v tom jiném smyslu. Vždycky mě zvednul ode dna, vždycky, když jsem měl blbou náladu, usmál se a já se prostě musela usmát taky! Při něm ani nic jiného nešlo!
"Oi, počkej!" Sotva jsem ho stíhala, vlála jsme tam za ním jako záclona, jak se někam řítil, když začal křičet, došlo mi, že je to Hokage!
"Eeeh, gomene Hokage-sama,.." Střelila jsem po Naovi vražedným pohledem, jestli jsem si někdy myslela, že dospěl, šeredně jsem se spletla, pořád je to to stejné nevycválané pako, stejnej Nao, jako dřív.
hodný, to nebylo zrovan to nejlepší přirovnání! Kdyby to slyšel, uškrtí mě!
Potom jsem Naa vytáhla na nohy a nechala s ejím někam táhnout, zatímco sledovala ten jeho úsměv, kterou mě už odmalička dostával do kolen, ale v tom jiném smyslu. Vždycky mě zvednul ode dna, vždycky, když jsem měl blbou náladu, usmál se a já se prostě musela usmát taky! Při něm ani nic jiného nešlo!
"Oi, počkej!" Sotva jsem ho stíhala, vlála jsme tam za ním jako záclona, jak se někam řítil, když začal křičet, došlo mi, že je to Hokage!
"Eeeh, gomene Hokage-sama,.." Střelila jsem po Naovi vražedným pohledem, jestli jsem si někdy myslela, že dospěl, šeredně jsem se spletla, pořád je to to stejné nevycválané pako, stejnej Nao, jako dřív.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Došel jsem zpět na cvičiště a rozhlížel se kolem. Osobu, kterou jsem hledal, jsem spatřil na stejném místě jako jsem ji opustil. Jakmile jsem dokráčel ke Kisukemu pozdravil jsem ho. "Zdravím Vás opět..." Začal jsem a porozhlédl se ještě jednou jestli náhodou nespatřím Kenjiho. Kenji se nacházel blízko stromu, kde se věnoval své činnosti. Podíval jsem se zpátky na Kisukeho a hovořil dál. "...Uchiha Kisuke. Podle mých informací máte být můj nový sensei. Informace a pokyny jsem dostal od Hokage-sama." Popis Hokage odpovídal na něj, takže jsem nebyl na pochybách že jsem se spletl.
Shinobi
"Pššt..nekřič tolik..nikdo nevío tom že žiju..nikdo kromě tebe a Hokage..a chci aby to tak bylo. Sundal jsem si masku aby mohl vidět mou tvář..a tu podobu na Sasukeho..až na ty delší vlasy a jizvu přez levou stranu tváře. Takže tohle je moje zkouška ? ..svěří mi schválně Uchihu aby viděla na jakou stranu ho vedu jo ? ..chytré..ale nezabere to Blesklo mi hlavou "Dobrá tedy..doufal jsem že tě budu moc naučit něco naučit..ale prvně mi řekni jestli jsou v konoze další Uchihové..a jejich jména."
Shinobi
Ach tohe je ráj.
Seskočil jsem ze stromu a procházel se mezi ostatními Shinobi.
Čelenku jsem měl ukrytou tak ,aby nebyla vidět.
Kuchiyose no Jutsu
Přivolal jsem Ichiho a Skavena
Jelikož byl velký jako pes tak jsem se k němu skrčil
Co chceš Murasaki?! Dlouho už jsi mě nepřivolal.
Jo já vím promiň.
No proč jsi mě tedy přivolal?
Potřebuju jen to ,aby jsi došel k někomu kdo to tu zná.
A proč to neuděláš sám?
Ichi ty víš proč.
No okey no
Skavene ty víš co máš dělat řekl jsem a hned se rozeběhl po cvičišti.
Ichi (přesun)
Já jsem jen sledoval jak Ichi utíká pryč.
Seskočil jsem ze stromu a procházel se mezi ostatními Shinobi.
Čelenku jsem měl ukrytou tak ,aby nebyla vidět.
Kuchiyose no Jutsu
Přivolal jsem Ichiho a Skavena
Jelikož byl velký jako pes tak jsem se k němu skrčil
Co chceš Murasaki?! Dlouho už jsi mě nepřivolal.
Jo já vím promiň.
No proč jsi mě tedy přivolal?
Potřebuju jen to ,aby jsi došel k někomu kdo to tu zná.
A proč to neuděláš sám?
Ichi ty víš proč.
No okey no
Skavene ty víš co máš dělat řekl jsem a hned se rozeběhl po cvičišti.
Ichi (přesun)
Já jsem jen sledoval jak Ichi utíká pryč.
Naposledy upravil Murasaki dne Tue 16 Apr - 14:11, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Vyslechl jsem si ho a pote si mírně odkašlal. "Normálně bych to nejspíš neříkal, ale že jste z klanu Uchiha a máte právo to vědět, tak Vám to řeknu."
Řekl jsem mu, doufajíc že z toho nebudu mít problém, a však tenhle chlápek byl z klanu Uchiha a měl právo to vědět. "Měl jsem být přidělen nejprve k Uchihovi Nawakimu, ale kvůli jeho nedostižení jsem byl přeložen. O ostatních nevím. Sám jsem se dozvěděl, že jsem Uchiha před pár lety." Dořekl jsem, a pak se zadíval na jeho masku.
Řekl jsem mu, doufajíc že z toho nebudu mít problém, a však tenhle chlápek byl z klanu Uchiha a měl právo to vědět. "Měl jsem být přidělen nejprve k Uchihovi Nawakimu, ale kvůli jeho nedostižení jsem byl přeložen. O ostatních nevím. Sám jsem se dozvěděl, že jsem Uchiha před pár lety." Dořekl jsem, a pak se zadíval na jeho masku.
Shinobi
Přikývl jsem "Chápu..takže jsou tu zatím tři známí členové...není más moc. Nu co už ? ..začneme s tréningem ? ..co už umíš ?" Položil jsem mu dvě zásadní otázky které jsem potřeboval vědět abych ho mohl něco naučit.
Shinobi
"Jsem obeznámen s používáním ninjutsu. Nyní ovládam tři techniky na úrovni C ranku. S taijutsu na tom jsem plus, minus stejně jako s ninjutsu. Až na to, že se na taijutsu nezaměřuji tak intenzivně. Ohledně mé chakry. Umím rozkládat chakru do těla, ale ne na nějaké extrémálni úrovni, takže nejsem schopen prozatím ještě chodit po vodě, stromech atd." Odpověděl jsem a za vzpomínal co o sobě, ještě říct. Na mysl mi již nic jiného nepřícházelo, a tak jsem doufal, že tohle Kisukemu bude stačit.
Shinobi
Skavene doufám ,že mě nezklameš!
Dodal jsem a poté už jen běžel k dvou shinobi a poslouchal co si povídají já jsem se opřel o strom a čekal.
Třeba se dozvím informace které tu budou cenné. Pomyslím si a čekal jsem
Došel k dvoum shinobi. Zřejmě byli z konohy. Doufal jsem ,že to nebude moc nápadné ,že má na zádech čelenku Sunagakure.
Jakmile k nim došel začal pomalu poslouchat a tím získávat více informací.
Dodal jsem a poté už jen běžel k dvou shinobi a poslouchal co si povídají já jsem se opřel o strom a čekal.
Třeba se dozvím informace které tu budou cenné. Pomyslím si a čekal jsem
Skaven
- Spoiler:
Došel k dvoum shinobi. Zřejmě byli z konohy. Doufal jsem ,že to nebude moc nápadné ,že má na zádech čelenku Sunagakure.
Jakmile k nim došel začal pomalu poslouchat a tím získávat více informací.
Shinobi
Z rozhovoru mě vytrhla přítomnost nějakého..krysáka ?..očividně summonu velikosti psa, nic nemluvil a nic nedělal..jen doběhl k nám a stál. Neměl co slyšet ale i tak mi to bylo dost nepříjemné, sáhl jsem si tedy na katanu a promluvil na malého krysího muže "Co chceš ?..a kto tě vyvolal ?" Podíval jsem se na něj svým dokonalým mangekyou sharinganem abych tomu dodal ráz.
Shinobi
Skaven
Heh Uchiha?
To jsem opravdu nečekal. Potřebuju Informace. Co nejvíce informací. A vyvolal mě Murasaki ten u toho stromu. A mé jméno je Skaven . No asi jsi elita Uchiha klanu když ovládáš mangekyou sharingan. Jinak se nemusíte bát nechceme problémy. Ale já chci informace o všem. Vždy se hodí.
Jakmile domluvil zmizel
Já
Kamaráde doufám ,že jsem si tě neznepřátelil nerad bych si proti sobě zprotivil pak celou vesnici. řeknu na toho chlápka a zívnu. Vůbec jsem nevstával pořád jsem seděl u stromu a měl zavřené oči.
A omluv Skavena ,ale ještě není nejlépe vycvičen a je velmi drzí. Ale jako parťák je k nezaplacení.
Po chvíli jsem odešel
Heh Uchiha?
To jsem opravdu nečekal. Potřebuju Informace. Co nejvíce informací. A vyvolal mě Murasaki ten u toho stromu. A mé jméno je Skaven . No asi jsi elita Uchiha klanu když ovládáš mangekyou sharingan. Jinak se nemusíte bát nechceme problémy. Ale já chci informace o všem. Vždy se hodí.
Jakmile domluvil zmizel
Já
Kamaráde doufám ,že jsem si tě neznepřátelil nerad bych si proti sobě zprotivil pak celou vesnici. řeknu na toho chlápka a zívnu. Vůbec jsem nevstával pořád jsem seděl u stromu a měl zavřené oči.
A omluv Skavena ,ale ještě není nejlépe vycvičen a je velmi drzí. Ale jako parťák je k nezaplacení.
Po chvíli jsem odešel
Naposledy upravil Murasaki dne Tue 16 Apr - 17:14, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
"V pohodě" Mé oči zčernaly a podívaly se na Murasakiho "Jen nemám rád když mě někdo špehuje..kapišto ?" Stáhl jsem ruku z katany a podíval jsem se na Benjira "Nejdříve než tě budu učit techniky klanu budu tě muset naučit chodit po vodě a šplhat na strom. Jelikož seš Uchiha mám v tebe velké naděje..řeknu ti tedy jen jednou jak na to..Nahromaď do noh charku..rovnoměrně ji rozprostři a opatrně dej nohu na strom, potom druhou..nejprve to ale zkus s rozběhem..určitě to na poprvé nedáš klidnou chůzí.. Vzal jsem si kunai a hodil ho na špičku stromu "Dones mi ho..a budu brát že ses to naučil.
Shinobi
Pečlivě jsem se jak psychicky, tak tělesně přishystával k mému běhu po stromě. "Budu muset být rychlý a velice pečlivý, když se jedná o nashromadění chakry v nohách." Pomyslel jsem si před rozběhem. Hluboce jsem se nadechl a rychle vyrazil. Vyrazil jsem z místa přibližně deset metrů vzdáleného od stromu. Ve běhu jsem ani chvíli neváhal, a však jakmile jsem se dostal na strom a chvíli po něm běžel, začal jsem mít obavy o můj pád. Tahle chvíle zaváhání zapříčinila můj pád. Udělal jsem přemet dozadu, abych pád trochu zmírnil, a protože jsem si byl vědom své chyby, snažil jsem si vědomí "vyklidit" od všeho strachu a zaváháni. "Budu se muset zlepšit." Prolétlo mi hlavou, když jsem stal zase na svým "startě". Zase jsem si pořádně vydechl, a pak se rozběžel proti stromu. Tento krát se můj běh po stromě lišil od mého předchůzího. Nyní ve mne nešla spatřit ani malinké zaváhaní, či náznaky strachu. Mysl jsem díky učení mnichu dokázal efektivně uklidnit. "Mám štěstí, že jsem v dětství byl členem mnišského řádu." Pomyslel jsem si. Svým během jsem dokázal vyběhnout až ke kunai a vytrhnout jej ze stromu. Jenže když jsem tak učinil podjela mi noha a já z kunaiem letěl dolů. Na zem jsem dopadl docela tvrdě. Nechtěl jsem aby bylo spoznat, že mi něco je, a tak jsem se snažil tvářit úplně normálně. "Vkláda ve mně své naděje." Opakoval jsem si, nemohl jsem se vzdát, když ve mne někdo věřil. Kunai jsem uchopil do prave ruky, a když jsem došel ke Kisukemu, podal jsem mu ho. "Zdá se, že jsem to splnil." Sám jsem osobně byl rád, že mi to šlo takhle rychle. Možná to šlo tak rychle bylo díky tomu, že jsem chakru trochu dokázal rozmistovat po těle při ninjutsu a možná i díky tomu, že jsem díky učení mnichů dokázal uklidnit svou mysl.
Shinobi
Strana 28 z 32 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Similar topics
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Prostory v hoře
» Tréninkové prostory