Tréninkové prostory
+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters
Strana 29 z 32
Strana 29 z 32 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32
Tréninkové prostory
First topic message reminder :
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové prostory
Klon
S nadvihnutým obočím som uprela pohľad na Naa, ktorý si odo mňa prišiel pýtať misiu. Dokonca S-rank! O takej môže len snívať. Prepáč, Nao, síce tvoje schopnosti presahujú schopnosti obyčajného jounina, stále si len genin. Misia S-ranku ešte nie je pre teba... Usmiala som sa na Satsuki, ju by som uiž na takú misiu duplom nepustila! Mohol by si tým ohroziť Satsu. Môžeš vravieť, že ju ochrániš, ale... Na chvíľu som sa odmlčala, páč som si spomenula na misiu, ktorú som musela splniť, aby som sa stala jouninom. Je možné, že nastane i taká situácia, počas ktorej Satsu chrániť nebudeš môcť. Nikdy nevieš, čo si tamtí na teba prichystajú. Ver mi, viem čo to je... Sklopila som pohľad, nerada som na tú misiu spomínala, skôr som sa snažila zabudnúť, ale nejako sa to nedalo. Proste to je niečo, čo sa človeku do mysli vryje navždy. Takže prepáč, nemôžem to urobiť.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
Pokýval jsem hlavou nahoru a dolů "Jsi lepší než jsem čekal..teď to samé zkus na vodě..musíš se soustředit mnohem více, protože tam nemáš pevnou půdu pod nohama.. Přešel jsem blíže k jezírku a sedl si do tureckého sedu čekajíc jak dopadne.
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Klan: Uchiha
"Jistě." Řekl jsem a přikývl. Přesunul jsem se k jezírku za Kisukem, prohlížejic si průhlednou vodu v jezeře. "Budu muset ze sebe vydat mnohem více..." Pomyslel jsem si, chystajíc se vyrazit. Hluboce jsem se nadechl a dal se do pohybu. Nyní jsem se však nepohyboval jako při chůzi po stromě, rychle a hbitě, pohyboval jsem se pomalu a trpělivě. V myšlenkách jsem si pořád opakoval. "Koncentrovat chakru do chodidel, nepřemýšlet nad zbytečnými událostmi atd."
Jakmile jsem se chvíli dokázal udržet nad vodou, zmocnil se mě úžas a já se ponořil do vody. Nedošel jsem někam daleko od břehu, a tak mi postačilo udělat pár skoku a byl jsem zpět, i když nyní v promočených botech a kalhotech.
Nad tímhle jsem si však nelámal hlavu, vyždímal si kalhoty a opět vyrazil.
Nyní jsem se dokázal udržet o něco déle nad vodou. Můj pád do ní tento krát zapříčinil pták přelétajíci kolem, protože jsem svou pozornost z chůze přesměroval na něj. Zase jsem vyšel promočený na břeh, a však nyní jsem musel ke břehu doplavat. "Na po třetí... to musí vyjít." "Prolétlo" mi rychle hlavou, když jsem se opět vydal proti jezeru. Ted jsem se však snažil s vodou splynout, bylo mi jasné totiž že s ní nedokážu bojovat. Má chůze byla hladká, klidná a hlavně tichá. Byl jsem v úžasu, ale nyní jsem si dal pozor, abych nepolevil v pozornosti při chůzi. "Tohle by šlo." Pomyslel jsem si, když jsem po vodě chodil delší chvíli. Mohlo někomu připadat, že jsem to zvládl bez pomoci Kisukeho, a však tohle nebyla zdaleka pravda. Jeho opora byla docela potřebná. Protože kdyby tu nebyl, měl bych plno starostí s tím jestli se mi něco nestane... kdo mi pomůže atd. Za okamžik jsem došel ke Kisukemu, který seděl v tureckém sedu, a mírně si odkašlal. "Zdá se, že jsem to zvládl."
Jakmile jsem se chvíli dokázal udržet nad vodou, zmocnil se mě úžas a já se ponořil do vody. Nedošel jsem někam daleko od břehu, a tak mi postačilo udělat pár skoku a byl jsem zpět, i když nyní v promočených botech a kalhotech.
Nad tímhle jsem si však nelámal hlavu, vyždímal si kalhoty a opět vyrazil.
Nyní jsem se dokázal udržet o něco déle nad vodou. Můj pád do ní tento krát zapříčinil pták přelétajíci kolem, protože jsem svou pozornost z chůze přesměroval na něj. Zase jsem vyšel promočený na břeh, a však nyní jsem musel ke břehu doplavat. "Na po třetí... to musí vyjít." "Prolétlo" mi rychle hlavou, když jsem se opět vydal proti jezeru. Ted jsem se však snažil s vodou splynout, bylo mi jasné totiž že s ní nedokážu bojovat. Má chůze byla hladká, klidná a hlavně tichá. Byl jsem v úžasu, ale nyní jsem si dal pozor, abych nepolevil v pozornosti při chůzi. "Tohle by šlo." Pomyslel jsem si, když jsem po vodě chodil delší chvíli. Mohlo někomu připadat, že jsem to zvládl bez pomoci Kisukeho, a však tohle nebyla zdaleka pravda. Jeho opora byla docela potřebná. Protože kdyby tu nebyl, měl bych plno starostí s tím jestli se mi něco nestane... kdo mi pomůže atd. Za okamžik jsem došel ke Kisukemu, který seděl v tureckém sedu, a mírně si odkašlal. "Zdá se, že jsem to zvládl."
Uchiha Benjiro- Počet príspevkov : 131
Shinobi
Normálne by som sa otočil a šiel zo Satsu na rámen, ba dokonca by som možno požiadal o misiu menšieho ranku, tentoraz som ale sklopil pohľad k zemi, zovrel ruky do pästí, cez ktoré mi prešla triaška, a oči mi obklopilo temno. Cez pásku nebolo vidno kde upieram oči, tie som upieral zavreté do zeme. Triaška nekončila, ale môj hlas sa začal lámať. „Neveríte mi? Naozaj mi po tom všetkom neveríte sensei..?“ Znela moja jediná otázka na túto situáciu, ostávajúc stáť. Ochránim ju naozaj, ale na splnenie Chunínskych skúšok potrebuje S rank misiu. Ak by šla sama, bolo by to horšie, a ja ju ochránim! Urobím všetko aby bola v bezpečí, a umriem pre ňu, a obaja to dobre vedeli čoho som bol schopný. Už ako Genín som takmer umrel aby sa jej nič nestalo, tentoraz moje schopnosti presahovali Kágov.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Postavil jsem se před něj a podíval jsem se na něj. "Takže první část tréningu..tam kde mě moc nepotřebuješ si zvládl, teď si dáš chvíli oddech a zítra budeme pokračovat v něčem ..co ještě vymyslím" Pod maskou jsem se pousmál
Shinobi
"Ano." Přikývl jsem, na vyjádření souhlasu. Porozhlédl se okolo a zamyslel se. "Nejspíš má pravdu."
Rozhlížejíc se, pravou rukou jsem si nahmatal spodní část mých kalhot a vyždímal ji. "Takže zítra... prozatím se loučím." Řekl jsem k Kisukemu a vydal se pryč, přemýšlejíc kde si nejefektivněji můžu odpočinout.
Rozhlížejíc se, pravou rukou jsem si nahmatal spodní část mých kalhot a vyždímal ji. "Takže zítra... prozatím se loučím." Řekl jsem k Kisukemu a vydal se pryč, přemýšlejíc kde si nejefektivněji můžu odpočinout.
(Přesun)
Shinobi
Klon
Zavrtela som hlavou. Nie, Nao, vieš, že ti verím...Len ide o to, že sa bojím. Taká misia sa môže zvrtnúť, možno aj tak, že pri nej obaja zahyniete. Vedela som, že Nao je silný, jeho moc bola obrovská. Ale ne bol nepremožiteľný. Nevedela som, čo mám urobiť. Satsu potrebovala tú misiu, aby sa mohla stať jouninom. Mám podstúpiť riziko a na tú misiu ich pustiť? Ak by sa im niečo stalo, neodpustila by som si dokonca svojho života. Mala som ich neuveriteľne rada, dalo by sa dokonca povedať, že mi sú ako súrodenci. Nao, si si istý, že to zvládneš...? Povzdychla som si. Rozhodla som sa, že od jeho odpovede sa bude odvíjať moje rozhodnutie.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Triaška skončila, ale telo sa nehýbalo. S hlavou zvesenou nadol som sledoval stále zem. Musel som jej ukázať že to dokážem, nechával som si to na epickejšie momenty, kedy by som ju chcel prekvapiť na plnej čiare, ale nastal čas teraz. Stál som úplne v pokoji, kým som neusúdil že je čas. Ukážem jej ako som na hore zosilnil, pretože možno v boji by som dal zabrať aj jej, a donútil ju používať techniky naplno. Okolie začalo naberať na zmene keď vďaka jej Senju čakre dokázala cítiť ohromnú prírodnú čakru zoskupujúcu sa do jednej osoby pred ňou. Vtedy som trhol hlavou, a pozrel sa Senseike priamo do očí. Svojimi očami, očami s oranžovým pod tieňom a žltými zreničkami. Dokonalý Sage~modo, techniku ktorú naposledy ovládol len Naruto Uzumaki. „Čo myslíte?“ Spýtal som sa zo širokým a obrovským úsmevom, plný optimizmu, plným veselosti a hlavne.. Dôvery.
Shinobi
Klon
Samozrejme, že som cítila tú prírodnu chakru...Bola som predsa medik! Nevedela som, načo práve tu začal čerpať tú chakru...Teda vedela...No vlastne, bolo to skôr tušenie. On chcel so mnou bojovať?! Ak áno, nebolo by to fér. Bola som len obyčajný klon, jeden úder a som kaput. Naóóó! Uškrnula som sa naňho. Viem, že sa mi chceš predviesť, ale jednoducho to teraz nejde. Som len klon. Dívala som sa naňho takým zvláštnym výrazom. Vedela som tiež, že boj s Naom by mi dal poriadne zabrať.
Spomenula som si na Hashiramu. Ten Sennin mód ovládal tiež. Mala som šancu ho ovládnuť aj ja, ale radšej som sa vybrala po stopách Tsunade. Stať sa medikom. To bol jeden z mojich dávnych hlavných cieľov. Možno som tak o mnoho prišla, viem. Ale svoje rozhodnutie neľutujem. Moc nie je všetko, láska a ohnivá vôľa, horiaca v našich srdciach, je oveľa viac...
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Nějak jsem se do jejich rozhovoru nezapojovala, z Hokage jsem měla respekt a aoc řekla, tak platilo. Pokud nejsme na S-rank misi připravení, tak nejsme. Teda aspoň já nebyla, nebyla jsem si jistá, možná až zesílím, tak si na S-rank misi troufnu, ale teď? Musela bych se stále spoléhat na Naa a takhle ho zatěžovat nechci.
"Ta S-rank mise, no, ráda bych na ní šla, ale rozhodnutí je na vás Hokage-sama.." Nějak jsem k tomu neměla co říct, Naovi jsem bezmezně věřila, to on moc dobře věděl, ale zároveň slovo Hokage pro mě bylo svaté. Tak jsem jen stála opodál.
"Ta S-rank mise, no, ráda bych na ní šla, ale rozhodnutí je na vás Hokage-sama.." Nějak jsem k tomu neměla co říct, Naovi jsem bezmezně věřila, to on moc dobře věděl, ale zároveň slovo Hokage pro mě bylo svaté. Tak jsem jen stála opodál.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Zcela "červený" jsem doběžel ke tréningovým místnostem. "Neuvědomil jsem se, že je tak pozdě." Porozhlédl jsem se kolem. Jakmile jsem spatřil Kisukeho, i hned jsem k němu zamířil. Byl jsem zahamben tím, že jsem přišel pozdě, a tak kvůli tomu, abych si trochu alespon ulevil, jsem si vymyslel důvod mého pozdního příchodu. Když jsem stál cca dva metry od Kisukeho, spustil jsem svůj proslov, který jsem si cestou vymyslel. "Omlouvám se za spoždění... zdržela mě černá kočka, uvíznutá na stromě, a jedna babička, která potřebovala pomoct z nákupem." Z touhle větou jsem si fandil, protože kdo by odsuzoval ochotného, nesobeckého shinobi.
"Když tu jsem... můžeme začít."
"Když tu jsem... můžeme začít."
Shinobi
Povzdechl jsem si "Nesnáším lháře" Pomalu a jistě jsem došel až k němu a dal mu pěstí..ne tak abych mu nějak vážně ublížil ale zase ne tak aby se mohl zasmát a jít dál "Už jsi byl ve svatyni ? ..už znáš pravdy o sharinganu ?" Zeptal jsem se ho..nemohl jsem ho učit jak správně používat sharingan když by nevěděl ani ty základy.
Shinobi
"No jo... omlouvám se." Řekl jsem a pravou ruku si mnul břicho. Konrétně jsem se mnul tam, kde jsem dostal ránu od Kisukeho. Nad jeho otázkou jsem byl přinucen zamyslet se. V minulosti jsem na téma klanu Uchiha a sharinganu intenzivně přemýšlel a hledal odpovědi na mé hejno otázek. Po chvíli jsem došel k závěru, že to co o sharinganu a klanu Uchiha vím je pouze to, co je k dosažení v veřejné knihovně. "Ne.. úpřímně, nevím ani kde se nachází." Odpověděl jsem a zamyslel se, jestli se mám otázat na otázky, na které jsem v knihovně nenašel odpověd. "To co o sharinganu a klanu Uchiha vím, je pouze to co je k dosažení v veřejné knihovně. Jsem v rozpacích, protože nevím jakou minulost měl můj klan... chcí říct náš klan. Vyrůstal jsem mimo Konohu, a tak mi docela hodně věci uniklo a možná pořád uniká. Ohledně sharinganu.. jakou pravdu máte na mysli?"
Shinobi
Arisu
Hokage-Sama, nějak jste na mě zapoměla. Stekla mi slza z oka. Bylo mi to líto více než obvykle. Chtěla jsem začít ječet. Hokage se zdála že mě má ráda a pak todle. Měla jsem opravdu na krajíčku.
Hokage-Sama, nějak jste na mě zapoměla. Stekla mi slza z oka. Bylo mi to líto více než obvykle. Chtěla jsem začít ječet. Hokage se zdála že mě má ráda a pak todle. Měla jsem opravdu na krajíčku.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Klon
Dívala som sa chvíľu na Satsuki, potom na Naa...Bola som zvedavá hlavne na jeho reakciu. Arisu, ktorá tu vlastne celý čas stala a čakala na to, až ju k niekomu priradím, upútala moju pozornosť. Milo som sa na ňu pousmiala a ruku jej položila na rameno. Prepáč... Rýchlo som sa jej ospravedlnila, ak som jej ublížila, tak som nechcela. Tvojim novým senseiom sa stáva Raiken...Neviem, kde sa teraz fláka, dosť dlho som ho nevidela. Pokrčila som ramenami, vždy keď som ho potrebovala, tak tu nebol...Kde teraz asi môžr byť? Možno tak doma, kto vie, čo za prasačinky tam robí...
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Ehm xD... klon doslova neprítomne iba stál poblíž, pozoroval ľudí, ledva počúval a vnímal okolie, no predovšetkým tu bol! Hoci nebol ako bol, ale bol xD. Ale v tom svojom tíme som sa už trošku strácal, a to sa môj úplne pôvodný tím už celý rozpadol...
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
"Hmm..dobrá no. Později ti ukážu..ale musíme v tobě probudit sharingan. To je hlavní zbraň Uchiha Klanu..pamatuj že nezáleží kolik ovládáš technik nebo jak umíš zacházet se zbraňema, když ovládáš svůj sharingan" Vysvětlil jsem mu a otočil se k němu zády "Pak tě budeme muset naučit i pár technik klanu, aby si mohl být plnoprávný Uchiha. Máš před sebou ještě dlouhou cestu..ale bude z tebe dobrý Uchiha, cítím to z tebe.
Shinobi
Vyslechl jsem ho a zamyslel se. "Co myslí tím: probudit sharingan?" Přemýšlel jsem a po chvíli přišel k závěru, že Kisuke možná netuší že sharingan již ovládám na úrovni jedna. Nevěděl jsem však jestli větou "probudit sharingan" myslí to samé co já, a tak jsem neřekl ohledně mého probouzení sharinganu vůbec nic. Jen jsem s neutrálním výrazem pozoroval Kisukeho. Byl jsem hrdý na to, že mě Kisuke pochválil, ale nehodlál jsem být v sedmém nebi, a tím nevnímat realitu.
Právě naopak. Snažil jsem se být ve všem bystrý a aktivní. Svůj sharingan jsem aktivoval, abych se ujistil, zdali Kisuke ví o mém sharinganu, nebo ne. Kdyby ne..přišel by na to nyní.
Právě naopak. Snažil jsem se být ve všem bystrý a aktivní. Svůj sharingan jsem aktivoval, abych se ujistil, zdali Kisuke ví o mém sharinganu, nebo ne. Kdyby ne..přišel by na to nyní.
Shinobi
Klon zrušil Sage~modo, obliala ho bledosť. Zatváril sa naozaj strašne keď mu z úst vytiekla krv, hodil sa o zem, pričom sa zatváril akoby naozaj umieral. Zmizol ale v obláčiku dymu. Mraky sa zatiahli, oblohu prečesal obrovský blesk, ktorý sa tam prirútil odniekiaľ. Kvapka, a ďalšia kvapka, jedna za druhou začali padať z temných mrakov privolaných samotnými bohmi, zdalo sa akoby nebo začalo plakať. Kto vie čo sa stalo, keď v tom tichu a atmosfére ktorá po rozplynutí klona začala, sa znova objavil dym blízko Hokáge a Satsuki. Trvalo to nanajvýš pol hodinu, odkedy zmizol klon s dažďom, a žabou ktorá sa tu objavila. Neďaleko Raiken, ďalšia blízka osoba, toľko mu toho Nao nepovedal. Ako mu ďakuje. To isté Satsu a Kaori, zvyšok dediny, ktorú chcel ochrániť životom. Gamakichi pomalým krokom, zdalo sa že kríva keď odhalil krv na chrbte a dorezanú nohu. Napriek tomu niečo niesol, v rukách zvieral zmuchlaný oranžový plášť, z ktorého tak isto kvapkala krv, a ruka pomaly ovísala. Nepatrila ale žabe, patrila .. človeku. Človeku v plášti. Kto to bol? Žaba podišla bližšie..
V rukách zvierala telo mladého chlapca, zakrvaveného, blonďavého, s Naovským úsmevom na tvári, no čo bolo strašidelné, mŕtveho. Naovi pomaly stekali kvapky dažďa na tvár, čo spôsobovalo kvapkanie krvi na zem, ktorej už v jeho tele nenachádzalo sa veľa. Gamakichi ktorý plakal, na ramene sedeli mu ďalšie dve žaby, položil Naovo mŕtve telo na zem. Tam ho spokojne prikryl pri nohách Hokáge plášťom. V okamihu ako sa dotklo telo zeme, preletel cez zatiahnutú oblohu lúč svetla a dopadol na jeho tvár, osvietil ju a ukázal niečo šokujúce. Nao, mŕtvy, sa usmieval. Krv stekajúca po jeho perách tvarovala pery do úsmevu, napriek tomu že bol mŕtvy, zdalo sa že je šťastný. Vždy to bol on, ten kto sa stále usmieval, predsa vždy sa z každej misie vrátil zničený ale vždy prežil. Porazil Raikageho, prečo sa nevrátil živý a prečo nikomu odchod nenahlásil?
„Shintei, vodca Akatsuki, nositeľ Rinneganu je .. mŕtvy..“ Prehovorila staršia žaba sediaca na Gamakichiho ramene, tiež nemala ďaleko od kolapsu. Sama vyzerala vyčerpane a takmer na pokraji smrti, v rukách zvierala len jediný zvitok, zvitok ktorý patril ale osobe v diaľke. Satsuki. „Pochodoval na Konohu a zničil by ju. Nao.. Nao sa mu sám postavil. Šiel mu naproti a vstúpil do vopred prehnanej bitky, len aby vám získal čas. Dobre vedel že nemá šancu prežiť.. Porazil ho, za cenu svojho života. Nehľadajte miesto kde bojovali, nenájdete ho, miesto kde sa strhla bitka, bolo ich technikami zničené a vyhladené z povrchu zemského. Napriek tomu, Nao dokázal tieto pekelné oči zničiť, a obetoval svoj život len preto, aby bola Konoha v poriadku. Celý čas kedy sme mu hovorili aby utiekol, a mal mnoho šancí, ani raz sa neobrátil, neustúpil, bojoval ďalej. Celý čas kričal ako sa vyrovná všetkým Hokágom, v tom boji. Jeho posledné myšlienky smerovali aj na vás. Vás Hokáge, Satsuki a aj Raikena Namikazeho, jeho strýka.. Bojoval pre Konohu, len aby bola v bezpečí..“ Dohovorila narýchlo žaba, vediac že hovorí ku klonu a znova bez nálady zazrela na postavu ležiacu pri jej nohách. Vyzerala naozaj šťastne že položila svoj život za nich. Nao, ktorý si nesplnil sen. Predsa len umrel ako hrdina, veril. Že práve smrť ukáže akú má Shinobi hodnotu. Krásna smrť, nastal čas na novú kapitolu. V ktorej on nebude. Napriek tomu bol rád, že ju práve on uzavrel. Naďalej pršalo, a kvapky dážď narážali na tú tvár, tvár ktorá podľa Satsu rozdávala úsmev okoliu a vďaka nemu dokázali ľudia myslieť na krajšie zajtrajšky. A aj pri smrti priniesol obyvateľom krajšie ráno. Ochránim všetko, za cenu života, prinesiem mier, snáď Naova smrť, zakorení spoluprácu Shinobi. Nech sa jeho smrť roznesie do sveta, nech ľudia pochopia že sa vždy dá súperovi postaviť, a dá sa aj vyhrať ak bojujete za niečo čo milujete. Nech sa naučia, VERIŤ! Pretože NIČ nie je nemožné, ak tomu veríte. Svoje posolstvo, nechá rozniesť do sveta, nech sa dediny spoja a pripravia sa na búrku, ktorú už Nao nezažehná. Slnko sa znova stiahlo a spustil sa hustý lejak, sprevádzaný ohromnou búrkou, keď aj nebesá sa hnevali nad jeho smrťou. „Jeho posledné slová mierili ku tebe..“ Ozvala sa znova žaba, pričom Satsuki podala zvitok, zvitok, kde stálo. „Hľadaj ma na začiatku, nájdeš môj koniec..“ Hádanka? Napriek tomu že to bola hádanka, bol tam aj iný zvitok, zvitok so žabou zmluvou pre ňu. „Chcel ti ho dať, dúfal že ho podpíšeš a jeho duch sa z tebou naďalej ponesie..“ Vtedy stará žaba stratila hlas, kľakla si a pri Naovom tele pustila slzu. „Mal som ťa viac chrániť, Nao~chan.. Viac..“ Hlesla potichu, žaby sklonili hlavy na rozlúčku, čakajúc na reakciu obyvateľov cvičiska.
Keď sa zdalo že sa Satsuki zrúti, niečo sa udialo. Pocítila divné mrvenie v žalúdku, ako keď padáte a ten hrozný pocit. Veď viete, to mrvenie keď sa má niečo udiať, a vy viete že sa to blíži no nemôžete to zastaviť. Aj keď pršalo, zrazu pocítila teplo vo vnútri, akoby ju niečo sledovalo. A vtedy sa stalo, keď ju niečo pohladilo po pleci, a ona sa otočila, zazrela Naa ao sa usmieval. Bol ale divný, celý biely a priesvitný, jeho duch? Ten však v okamžitom vánku zmizol vo vetre, naďalej ale mohla sledovať jeho prívetivý úsmev, jeho blankyto modré oči, a pocit istoty ktorý jasne hovoril. „Budem stále s tebou v tvojom srdci, Satsuki~chan..“ Posledné slová ktoré mohla započuť len Satsuki, jediná osoba ktorú mal najviac rád, jediná osoba pre ktorú by položil svoj život namiesto sna, a osoba na ktorú myslel, keď umieral. Mal ju najviac rád a bude ju ďalej chrániť, jeho odkaz sa vleje do istej osoby aby ju chránila.
V rukách zvierala telo mladého chlapca, zakrvaveného, blonďavého, s Naovským úsmevom na tvári, no čo bolo strašidelné, mŕtveho. Naovi pomaly stekali kvapky dažďa na tvár, čo spôsobovalo kvapkanie krvi na zem, ktorej už v jeho tele nenachádzalo sa veľa. Gamakichi ktorý plakal, na ramene sedeli mu ďalšie dve žaby, položil Naovo mŕtve telo na zem. Tam ho spokojne prikryl pri nohách Hokáge plášťom. V okamihu ako sa dotklo telo zeme, preletel cez zatiahnutú oblohu lúč svetla a dopadol na jeho tvár, osvietil ju a ukázal niečo šokujúce. Nao, mŕtvy, sa usmieval. Krv stekajúca po jeho perách tvarovala pery do úsmevu, napriek tomu že bol mŕtvy, zdalo sa že je šťastný. Vždy to bol on, ten kto sa stále usmieval, predsa vždy sa z každej misie vrátil zničený ale vždy prežil. Porazil Raikageho, prečo sa nevrátil živý a prečo nikomu odchod nenahlásil?
„Shintei, vodca Akatsuki, nositeľ Rinneganu je .. mŕtvy..“ Prehovorila staršia žaba sediaca na Gamakichiho ramene, tiež nemala ďaleko od kolapsu. Sama vyzerala vyčerpane a takmer na pokraji smrti, v rukách zvierala len jediný zvitok, zvitok ktorý patril ale osobe v diaľke. Satsuki. „Pochodoval na Konohu a zničil by ju. Nao.. Nao sa mu sám postavil. Šiel mu naproti a vstúpil do vopred prehnanej bitky, len aby vám získal čas. Dobre vedel že nemá šancu prežiť.. Porazil ho, za cenu svojho života. Nehľadajte miesto kde bojovali, nenájdete ho, miesto kde sa strhla bitka, bolo ich technikami zničené a vyhladené z povrchu zemského. Napriek tomu, Nao dokázal tieto pekelné oči zničiť, a obetoval svoj život len preto, aby bola Konoha v poriadku. Celý čas kedy sme mu hovorili aby utiekol, a mal mnoho šancí, ani raz sa neobrátil, neustúpil, bojoval ďalej. Celý čas kričal ako sa vyrovná všetkým Hokágom, v tom boji. Jeho posledné myšlienky smerovali aj na vás. Vás Hokáge, Satsuki a aj Raikena Namikazeho, jeho strýka.. Bojoval pre Konohu, len aby bola v bezpečí..“ Dohovorila narýchlo žaba, vediac že hovorí ku klonu a znova bez nálady zazrela na postavu ležiacu pri jej nohách. Vyzerala naozaj šťastne že položila svoj život za nich. Nao, ktorý si nesplnil sen. Predsa len umrel ako hrdina, veril. Že práve smrť ukáže akú má Shinobi hodnotu. Krásna smrť, nastal čas na novú kapitolu. V ktorej on nebude. Napriek tomu bol rád, že ju práve on uzavrel. Naďalej pršalo, a kvapky dážď narážali na tú tvár, tvár ktorá podľa Satsu rozdávala úsmev okoliu a vďaka nemu dokázali ľudia myslieť na krajšie zajtrajšky. A aj pri smrti priniesol obyvateľom krajšie ráno. Ochránim všetko, za cenu života, prinesiem mier, snáď Naova smrť, zakorení spoluprácu Shinobi. Nech sa jeho smrť roznesie do sveta, nech ľudia pochopia že sa vždy dá súperovi postaviť, a dá sa aj vyhrať ak bojujete za niečo čo milujete. Nech sa naučia, VERIŤ! Pretože NIČ nie je nemožné, ak tomu veríte. Svoje posolstvo, nechá rozniesť do sveta, nech sa dediny spoja a pripravia sa na búrku, ktorú už Nao nezažehná. Slnko sa znova stiahlo a spustil sa hustý lejak, sprevádzaný ohromnou búrkou, keď aj nebesá sa hnevali nad jeho smrťou. „Jeho posledné slová mierili ku tebe..“ Ozvala sa znova žaba, pričom Satsuki podala zvitok, zvitok, kde stálo. „Hľadaj ma na začiatku, nájdeš môj koniec..“ Hádanka? Napriek tomu že to bola hádanka, bol tam aj iný zvitok, zvitok so žabou zmluvou pre ňu. „Chcel ti ho dať, dúfal že ho podpíšeš a jeho duch sa z tebou naďalej ponesie..“ Vtedy stará žaba stratila hlas, kľakla si a pri Naovom tele pustila slzu. „Mal som ťa viac chrániť, Nao~chan.. Viac..“ Hlesla potichu, žaby sklonili hlavy na rozlúčku, čakajúc na reakciu obyvateľov cvičiska.
Keď sa zdalo že sa Satsuki zrúti, niečo sa udialo. Pocítila divné mrvenie v žalúdku, ako keď padáte a ten hrozný pocit. Veď viete, to mrvenie keď sa má niečo udiať, a vy viete že sa to blíži no nemôžete to zastaviť. Aj keď pršalo, zrazu pocítila teplo vo vnútri, akoby ju niečo sledovalo. A vtedy sa stalo, keď ju niečo pohladilo po pleci, a ona sa otočila, zazrela Naa ao sa usmieval. Bol ale divný, celý biely a priesvitný, jeho duch? Ten však v okamžitom vánku zmizol vo vetre, naďalej ale mohla sledovať jeho prívetivý úsmev, jeho blankyto modré oči, a pocit istoty ktorý jasne hovoril. „Budem stále s tebou v tvojom srdci, Satsuki~chan..“ Posledné slová ktoré mohla započuť len Satsuki, jediná osoba ktorú mal najviac rád, jediná osoba pre ktorú by položil svoj život namiesto sna, a osoba na ktorú myslel, keď umieral. Mal ju najviac rád a bude ju ďalej chrániť, jeho odkaz sa vleje do istej osoby aby ju chránila.
Shinobi
"Oukéeeej.. doma si to Raiken rozdáva s dievčaťom zo Suny.. ja mám na sebe tunu obväzov z minulého tréningu a som sotva schopná spraviť zopár pečatí rukami.. nevaaa.." Mumlala som si pre seba a zaťala som ruku v päsť, pri čom som si vrazial do dlane. Moje nadšenie opadlo vtedy, keď som si uvedomila, že tu nemienim nikomu ukazovať moje techniky. Zarazilo ma to ako nejaké kladivo priamo do hlavy. Bola som z toho úplne blbá. Čo som tu vlastne mienila robiť? Rozmýšľala som nad Taijutsu no k tomu som potrebovala parťáka. Začala som sa obzerať.. teda bola som zvedavá či sa tu niekto nenudí. Očividne nikto.. aká to smola. S povzdychom som sa len oprela o strom a ruky som si založila na hruď. Začala som si naprávať dva veľké copy no v podstate mi nič iného na um nezišlo. Všimla som si náhlu zmenu v počasí. Bola som rada, že som pod stromom. Asi by nebolo práve príjemné, keby mi obväzy navlhli. Niektoré boli ešte červené od krvi páč som si ich sama nevedela vymeniť a uhm.. moja menšia záchrana zo Suny bola práve zamestnaná. čo už.. Raiken každopádne bude vedieť kde ma hladať.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
To čo sa udialo nasledujúcu chvíľu, by som nikdy nechcel zažiť ani len v sne. Bohužiaľ, bola to skutočnosť. Klon svoju pozornosť venoval iba a iba známej žabe, ktorá na cvičisko doniesla telo zkrvaveného chlapca. Blonďavé vlasy, a prekvapivo stále úsmev. V ten moment, ako bolo jeho telo položené, mračná preťal iba jeden jediný lúč, ktorý Naa osvietil. Klonovi dochádzalo, že bude najhoršie. Ihneď pristúpil bližšie, a priam šokovane sa na to celé díval. Pomaly ani nevnímal to, čo bolo vysvetľované ohľadom toho, ako Nao zomrel. Už iba pomyslenie nato klonovi privodilo rýchlejší tlkot srdca, čo sa márne snažil ignorovať. Tento pohľad sa začal nepríjemne zarývať do jeho mysle, a on si začal aj poriadne uvedomovať, že Naa stratil. Už nikdy viac neuvidí jeho úsmev, nikdy s ním už nebude môcť tráviť čas, pozývať ho na rámen, ktorý tak miloval... Klon začal stláčať dlane silno v päste, a svojimi vlastnými nechtami si aj zaryl do kože. Bolestivé to bolo, v normálnej situácii by sykol alebo niečo podobné, ale teraz necítil bolesť. Presnejšie, nie tú, ktorú by mal vnímať z dlaní. S-...S-Sakra... Šeptom mu vystrelilo z úst, nemal vlastne ani sily nato, aby teraz dokončil vetu. Toto nemohla byť pravda... nemohla! To proste nemohlo byť možné! Netrvalo to dlho, a po líci sa klonovi skotúľala prvá slza. Jeho výraz sa ale nemenil, silou mocou sa bránil tomu, aby nepoľavil, proste to v sebe začal dusiť ako sa len dalo. Bolo ale jasné, že ho to uberá o dosť síl. Len moment nato slnko opäť prestalo presvitať, a dážď pokračoval. Po tvári klona ale pravdaže nestekali len dažďové kvapky, tomu jedinému už nedokázal zabrániť, nech sa snažil akokoľvek. Ľutoval, že Naa nespoznal skôr, že neprišiel skoršie nato, že sú rodina... že s ním netrávil viac času. Jedna z tých menej spomienok,... bolo ráno, kedy ma prijal ako svojho strýka. Na ten moment sa odteraz bude určite spomínať úplne inak, než doteraz. Klonovi sa zavreli oči, nechávajúc dopadnúť do trávy ešte posledné kvapky, načo si pomalým pohybom tvár utrel od sĺz do rukáva. Rukáv si však nechal pri očiach, a už sa nehýbajúc takto ostal postávať. Rukáv určite neostane suchý, a moja nálada sa po tomto bude určite dlhú dobu túlať iba pri veľmi slabej úrovni...
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Povzdychl jsem si "Yosh..to prozatím stačí..myslím že už jsi připraven na mise, tam se naučíš vše ostatní..vyvineš si svůj sharingan a takový ty věci.." Postavil jsem se z tureckého sedu "Tak..už jen musíš jít do staré Uchiha čtvrti, tam zamíříš do největšího domu, hned v hlavní chodbě jak tam vejdeš zamíříš do prvního pokoje na levo, tam za zdí se znakem Uchiha Clanu je vstup do té svatyně kterou jsem zmínil, běž tam a přečti si tam vše co budeš moci, za pár dní si tě najdu a půjdeme na misi kde tě naučím více." Popsal jsem mu cestu do našeho starého domu a do mého pokoje kde byl vchod do svatyně. Po rozhovoru jsem se k němu otočil zády a zamířil do centra vesnice směrem k Hokageho budově "Zatím se měj.." Mávl jsem na něj. (přesun)
Shinobi
Nao se stále hádal s Hokage a já neměla k tomu nějak co dodat, chtěla jsem ho uklidnit, že nemusí, že si pro tu misi přijdu, až budu víc připravená nebo jsem se spíš asi jen bála.. Jenže pak se něco stalo, Nao začal být divný, tekla mu krev, říkala jsem si, jestli to není ještě z toho starého zranění, jenže než jsem stačila nějak zareagovat, byl pryč.
Klon? Celou dobu to byl jen.. klon?
Začala jsem se rozhlížet, měla jsem strach. Něco viselo ve vzduchu, něco, co se mi ani za mák nelíbilo. Zatáhlo se, po chvíli jsem cítila husí kůži na rukou, jak do ní neustále bubnovaly ledové dešťové kapky. Jako kdyby nebe truchlilo nad nespravedlivostí tohoto světa a chtělo ho očistit, ale od čeho a proč? Odpověď s emi dostavila během pár chvil, kdy se na cvičišti objevila žába. Žába, byla pochroumaná, ale žáby znamenaly jediné - Nao! Pozorovala jsem ho, se zatajeným dechem, jak kráčí k nám. Sledovala plášť, ale to, co jsem tam viděla, jsem vidět rozhodně nikdy nechtěla. Když světlo protrhlo mraky a dopadlo na jeho tvář, tvář mého nejlepšího přítele, mé opory, mojí nejbližší osoby, která věděla, kdo doopravdy jsem, která mě znala, která mi vždy pomohla.. Nechtěla jsem tomu věřit, nemohla jsem tomu věřit! Všechno to byl jen hodně špatný vtip, že? To se nestalo, určitě se za chvíli probudí a řekne mi, že to byl vtip, že žije, že žije, jako vždycky! Udělal spoustu blbostí, ale vždycky.. Dal mi slib života, slíbil mi, že se vždycky vrátí.. Proč ho porušil?
Slova žáby jsem vnímala jen okrajově, víte, ta jedna část mě stále odmítala připustit, že se to stalo, ta, marně doufala, že se probudí, že se na mě usměje, že to bude zase dobré. Ale ta druhá, ta čelila realitě.
"Ne.. ne.. ne.. nenene!" Šeptala jsem, byla jsem v šoku a vytřeštěně se dívala na Naovo mrtvé tělo, jen na jeho tvář. Žijeme ve světě Shinobi, lidé říkají, že pro snílky tady není místo, říkají, že se musíme se smrtí vyrovnat, přijmout jí, že lidé kolem nás budou umírat. Ale nikdo nás nikdy nedokázal připravit na to, na tu bolest, když přijdete o svůj poklad, o člověka, který vám byl nejblíž. Nic nikdy nebolelo víc jako vědomí.. Že už se nikdy nevrátí, nikdy vás neobejme, nikdy se na vás neusměje, že už je pryč. Nejdřív šok, bolest.. potom zlost. Nevěděla jsem, co dělat dřív.
Slíbil mi, slíbil, že neodejde. Ne, dokud si nesplní slib. Chtěl být Hokagem, vždycky to byl snílek, nikdo mu nevěřil, ale on se to všem snažil dokázat. Věřila jsem, ne já věděla, že se stane Hokagem. Ale stát se jím není jen ta hodnost, on už Hokage překonal, protože každý jeho úsměv a skutek je uschovaný v srdcích všech vesničanů a on je.. Hrdina listové. Můj hrdina.
Zaujala mě poslední slova žáby, jen s tichým kývnutím jsem si vzala všechno, co mi dával, ale nespouštěla z těla před sebou zrak. Když položil tělo Naa na zem, jen jsem si klekla vedle něj a pozorovala ho, úzkostlivě sevřela lem zkrvaveného pláště a pak mi p otváři stekla jedna slza, po ní druhá, třetí.. a další a další, dopdaly na Naovu mrtvou tvář. Doufala jsem, že se probudí. Ale marně. A pak, cvičištěm se rozlehl první bolestivý křik, nezadržela jsem to, já ani nechtěla. Byl pryč, proč byl pryč? Proč mě tu nechal, samotnou? Jak to bez něj zvládnu? Kdo tu bude, když spadnu, aby mně zvednul? Kdo tu bude, aby mě rozesmál. Vybavily se mi vzpomínky, na naše děství, na náš společný tým, stále chtěl být nejlepší, stále se tak snažil a jeho vůle, jeho vůle a odvaha byla ta, co mě vedla životem dál. Možná si to neuvědomoval, ale den bez něj jsem si představit neuměla. Teď jsem ho ztratila a život, jako kdyby postrádal veškerý smysl. Ztratila jsem nejlepšího přítele, ztratila jsem životní jistotu. A balancovala nad hranicí..
"Baka.. Baka, baka!" Neměl to dělat, neměl tam jít sám. Mohl něco říct, mohl. Vždycky dělal věci zbrkle, vždycky byl taková ta hříčka přírody. Vždycky by dal všechno pro dobro ostatních a dneska i život.
"Proč..?" Tichá otázka, směřovaná spíš do větru, ale pak. Pláč ustal, něco jsem ucítila. Snad dotek? Zaslechla.. Snad hlas? Přřekvapeně jsem se proozhlédla, tichý vánek cítila kolem sebe a pak to uviděla.
"Nao..?" Blouznila jsem snad, měla halucinace? Poslouchala jsem jeho slova, ale jen zavrtěla hlavou. Marně po něm vztáhla ruku, ale zahlédla už jen jeho záda. Ale jeho slova, ta se mi vryla hluboko do duše..
"Nechoď.." Ale pozdě, už byl pryč, navždycky. Nevím, nevím proč jsem se i přesto všechno usmála, nevím, jak jsem potom dokázala otřít si slzy a vstát. Ale něco jsem si tím uvědomila, měl pravdu. On mě neopustil, on tu bude stále se mnou. Stále, v mém srdci bude, bude sledovat moje kroky a vždycky mě bude chránit, tak jak to dělal pořád. A já si v tu chvíli uvědomila, že on si sen nesplnil, kvůli nám ostatním. Ale já si ho splním kvůli němu! Já budu bojovat pro něj. Splním si svůj sen..
Jako kdyby s ním odešel i kus mě, kus té staré Satsuki, věci už nikdy nebudou jako dřív, a bude trvat, než bolest z jeho ztráty odejde.. Ale jedno jsem věděla jistě, nikdy, nikdy na něj nezapomenu.
Klon? Celou dobu to byl jen.. klon?
Začala jsem se rozhlížet, měla jsem strach. Něco viselo ve vzduchu, něco, co se mi ani za mák nelíbilo. Zatáhlo se, po chvíli jsem cítila husí kůži na rukou, jak do ní neustále bubnovaly ledové dešťové kapky. Jako kdyby nebe truchlilo nad nespravedlivostí tohoto světa a chtělo ho očistit, ale od čeho a proč? Odpověď s emi dostavila během pár chvil, kdy se na cvičišti objevila žába. Žába, byla pochroumaná, ale žáby znamenaly jediné - Nao! Pozorovala jsem ho, se zatajeným dechem, jak kráčí k nám. Sledovala plášť, ale to, co jsem tam viděla, jsem vidět rozhodně nikdy nechtěla. Když světlo protrhlo mraky a dopadlo na jeho tvář, tvář mého nejlepšího přítele, mé opory, mojí nejbližší osoby, která věděla, kdo doopravdy jsem, která mě znala, která mi vždy pomohla.. Nechtěla jsem tomu věřit, nemohla jsem tomu věřit! Všechno to byl jen hodně špatný vtip, že? To se nestalo, určitě se za chvíli probudí a řekne mi, že to byl vtip, že žije, že žije, jako vždycky! Udělal spoustu blbostí, ale vždycky.. Dal mi slib života, slíbil mi, že se vždycky vrátí.. Proč ho porušil?
Slova žáby jsem vnímala jen okrajově, víte, ta jedna část mě stále odmítala připustit, že se to stalo, ta, marně doufala, že se probudí, že se na mě usměje, že to bude zase dobré. Ale ta druhá, ta čelila realitě.
"Ne.. ne.. ne.. nenene!" Šeptala jsem, byla jsem v šoku a vytřeštěně se dívala na Naovo mrtvé tělo, jen na jeho tvář. Žijeme ve světě Shinobi, lidé říkají, že pro snílky tady není místo, říkají, že se musíme se smrtí vyrovnat, přijmout jí, že lidé kolem nás budou umírat. Ale nikdo nás nikdy nedokázal připravit na to, na tu bolest, když přijdete o svůj poklad, o člověka, který vám byl nejblíž. Nic nikdy nebolelo víc jako vědomí.. Že už se nikdy nevrátí, nikdy vás neobejme, nikdy se na vás neusměje, že už je pryč. Nejdřív šok, bolest.. potom zlost. Nevěděla jsem, co dělat dřív.
Slíbil mi, slíbil, že neodejde. Ne, dokud si nesplní slib. Chtěl být Hokagem, vždycky to byl snílek, nikdo mu nevěřil, ale on se to všem snažil dokázat. Věřila jsem, ne já věděla, že se stane Hokagem. Ale stát se jím není jen ta hodnost, on už Hokage překonal, protože každý jeho úsměv a skutek je uschovaný v srdcích všech vesničanů a on je.. Hrdina listové. Můj hrdina.
Zaujala mě poslední slova žáby, jen s tichým kývnutím jsem si vzala všechno, co mi dával, ale nespouštěla z těla před sebou zrak. Když položil tělo Naa na zem, jen jsem si klekla vedle něj a pozorovala ho, úzkostlivě sevřela lem zkrvaveného pláště a pak mi p otváři stekla jedna slza, po ní druhá, třetí.. a další a další, dopdaly na Naovu mrtvou tvář. Doufala jsem, že se probudí. Ale marně. A pak, cvičištěm se rozlehl první bolestivý křik, nezadržela jsem to, já ani nechtěla. Byl pryč, proč byl pryč? Proč mě tu nechal, samotnou? Jak to bez něj zvládnu? Kdo tu bude, když spadnu, aby mně zvednul? Kdo tu bude, aby mě rozesmál. Vybavily se mi vzpomínky, na naše děství, na náš společný tým, stále chtěl být nejlepší, stále se tak snažil a jeho vůle, jeho vůle a odvaha byla ta, co mě vedla životem dál. Možná si to neuvědomoval, ale den bez něj jsem si představit neuměla. Teď jsem ho ztratila a život, jako kdyby postrádal veškerý smysl. Ztratila jsem nejlepšího přítele, ztratila jsem životní jistotu. A balancovala nad hranicí..
"Baka.. Baka, baka!" Neměl to dělat, neměl tam jít sám. Mohl něco říct, mohl. Vždycky dělal věci zbrkle, vždycky byl taková ta hříčka přírody. Vždycky by dal všechno pro dobro ostatních a dneska i život.
"Proč..?" Tichá otázka, směřovaná spíš do větru, ale pak. Pláč ustal, něco jsem ucítila. Snad dotek? Zaslechla.. Snad hlas? Přřekvapeně jsem se proozhlédla, tichý vánek cítila kolem sebe a pak to uviděla.
"Nao..?" Blouznila jsem snad, měla halucinace? Poslouchala jsem jeho slova, ale jen zavrtěla hlavou. Marně po něm vztáhla ruku, ale zahlédla už jen jeho záda. Ale jeho slova, ta se mi vryla hluboko do duše..
"Nechoď.." Ale pozdě, už byl pryč, navždycky. Nevím, nevím proč jsem se i přesto všechno usmála, nevím, jak jsem potom dokázala otřít si slzy a vstát. Ale něco jsem si tím uvědomila, měl pravdu. On mě neopustil, on tu bude stále se mnou. Stále, v mém srdci bude, bude sledovat moje kroky a vždycky mě bude chránit, tak jak to dělal pořád. A já si v tu chvíli uvědomila, že on si sen nesplnil, kvůli nám ostatním. Ale já si ho splním kvůli němu! Já budu bojovat pro něj. Splním si svůj sen..
Jako kdyby s ním odešel i kus mě, kus té staré Satsuki, věci už nikdy nebudou jako dřív, a bude trvat, než bolest z jeho ztráty odejde.. Ale jedno jsem věděla jistě, nikdy, nikdy na něj nezapomenu.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
V klidu jsem pozoroval a poslouchal Kisukeho. Jakmile domluvil, příkývl jsem mu. "Jistě a nashledanou." Rozloučil jsem se s ním. Poté jsem docela rychle se vydal na cestu ke Uchiha čvrti, opakujíc si při tom: "Největší dům... hlavní chodba, a pak první pokoj na levo... to si zapomatuju."
Přesun
Shinobi
Ihned na to jak Nao padl, se dozvěděli o potížích i ANBU. Tu noc co se to stalo byli hlídky zmírněny a opatření nebylo rozsáhlé jak před pár dny. Nikdo z nich neviděl žádný boj, nic. Byli shromážděni u brány a jakmile se ozvala jedna větší rána, ihned přiběhli, ale bylo pozdě. Už jen viděli nějakou dívku jak sedí nad nehybným tělem. Ze začátku nebyli schopni poznat kdo to je. Když pak přistoupili blíž, poznali tu onu známou tvář. Jeden z nich, ten nejvážnější okamžitě vyslal jestřába někam do nebe, který šel podat informace hlavnímu. Kolem Naa, teda několik metrů od něho se shromáždilo několik ANBU a dívali se na něj. Najednou se všudě zatmělo a začalo pršět. I nebe smutnilo nad ztrátou naší naděje. Zničeho nic se jich tu shromáždilo víc než kdy jindy a všichni nastavili pravou ruku na nebe. Ruka jim začala zářit díky jedné technice navazující na Fuuton. Nastavili jí vysoko na nebe. Temná mračna přímo v kruhu ve kterém byli začala ustopovat. Nad Naem se rozzářila bílá obloha a ANBU dál koukali na tělo a lehkým úsměvem. Umřel v boji jako pravý hrdina a to byla vždy čest poznat někoho takového.
Hiroshi Senju- Počet príspevkov : 187
Shinobi
Strana 29 z 32 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32
Similar topics
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Prostory v hoře
» Tréninkové prostory