Tréninkové prostory
+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters
Strana 27 z 32
Strana 27 z 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Tréninkové prostory
First topic message reminder :
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové prostory
Hej každý normálny genin čo vyšiel z akadémie to nevedel problém bol ten že ja som rok nemohol byť za genina vyhlásený preto som už niečo také tak trocha vedel hoc nevedel som prečo som ho nezastavil skôr ako rozprával.
"Nó ono ide o to určite si aj vy všimol ako genin mám viac ako ostatný a možno ste aj o tom počuli ale jeden možno viac rok a pol som nemohol ísť na geninske skúšky.
A medzi tým ma niečo málo učil otec preto chodiť po stromoch viem... "
Tak či tak ovládanie chakry mi šlo tiež v podstate dobre viem že ten tréning mi trval asi tak necelé 2-3 hodiny.
Problém bolo že som tak trocha používal viac chakry než som mal a to šlo ľahko len uberať a uberať.
"Nó ono ide o to určite si aj vy všimol ako genin mám viac ako ostatný a možno ste aj o tom počuli ale jeden možno viac rok a pol som nemohol ísť na geninske skúšky.
A medzi tým ma niečo málo učil otec preto chodiť po stromoch viem... "
Tak či tak ovládanie chakry mi šlo tiež v podstate dobre viem že ten tréning mi trval asi tak necelé 2-3 hodiny.
Problém bolo že som tak trocha používal viac chakry než som mal a to šlo ľahko len uberať a uberať.
Yutaka Yamanaka- Počet príspevkov : 26
Keď mu teda vysvetlil, ako to s ním vlastne je, klon si povzdychol. Ono...nebol som Jounin, čo by vedel niečo niekoho naučiť, ak sa teda niekto nezameriaval na pečate. V tomto prípade klon pochyboval, žeby sa na ne zameriaval. Takže ani teraz nevedel, ako pokračovať. Tréningový súboj nebol ten najlepší nápad, predsa len to bol klon, a tomu stačí jedna rana, a je po ňom. Taktiež nejaký silový tréning...ja sám som silu bohvie akú nemal, takže som pochopiteľne ani o takých tréningoch moc nevedel poradiť. Naučiť ho tak isto nemohol nič. Sakra...Kiwi chce byť rovnaká ako ja, tú mám čo učiť, Killunii pomáham hlavne v rýchlosti a teda v tom súboji, aj keď, ju tiež síce nemôžem nič naučiť. Nuž, a Yutaka...toho už absolútne nemám čo učiť! Nad celou situáciou si len zasa povzdychol, a prebehol očami po cvičisku, akoby hľadal pomoc. No, vlastne ju aj hľadal, keď už sa Yutaka zaujímal toľko o telesné činnosti, taká technika Ōkashō by ho určite zaujímala. Možno...Kaori... Klon sa odrazu pousmial, ostal sa opierať o strom, ale už si prekrížil ruky, a predsa len si ešte raz potichu povzdychol. Hokage-samá! Zvolal nahlas, aby sa to k nej donieslo, a keď azda upútal jej pozornosť, rukou naznačil, aby prišla k nemu. Kým by sa ale dotrepala k nám, ešte sa klon otočil k Yutakovi. Dobre teda, tak sa mi predveď. Kývol hlavou ku kmeňu, a zvedavo čakal, ako mu to teda pôjde, keď to už teda vie.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Namikaze
Ako som mu to povedal bol celú dobu tichu. Pozeral som k nemu a nič no až v tom zreval tým pádom tu vlastne niekde bola ja som si ju nevšimol asi tak ako som mal ale tak nepozeral som tu až tak dobre. No nakoniec ale povedal že sa mám predvisť tak som vlastne nahromáždil do nôh potrebné množstvo chakry a s takým menším poklusom som vydupkal na ten strom čo tu bol najbližšie. Ako som už bol hore ešte som sa pre istotu zavesil tak aby som bol dole hlavou na jednom konári. Tým pádom sa mi zdalo žeby to mohlo stačiť aby videl že to viem. "Tak čo môže byť?" Opýtal som sa senseiia. Musel som ale podotknúť táto poloha nebola boh vie ako príjemná,
Yutaka Yamanaka- Počet príspevkov : 26
"Tak rád by som sa ujal nejakej misie ktorá by pomohla našej dedine"
Pri rozprávaní som bol čisto zamyslený nad situáciou.
"Tak hovorte čo mám spraviť?"
Pri rozprávaní som bol čisto zamyslený nad situáciou.
"Tak hovorte čo mám spraviť?"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Nasadil jsem si boty a schoval jsem růží do kabátu, pak jsem šel k dřevěnému sloupu, když jsem tam došel...tak jsem začal trénovat Taijutsu.
Kenji Shizuko- Počet príspevkov : 46
Shinobi
Klan:
Klon
Jemne som sa usmiala na Nawakiho. Istý maliar potrebuje doprovod až do Kumo...Je si takmer sto percentne istý, že ho cestou niekto napadne. Misia je B-rank, to ti zatiaľ postačí, nie? Pokrčila som ramenami...Určite cestou na nejakých šmejdov natrafia...Takže si určite pretiahne svaly. Otočila som sa na Raikena, ktorý ma zavolal. Čo zase odo mňa potrebuje? Bude ťa čakať pri bráne... Dodala som ešte smerom k Nawakimu a vybrala sa smerom k Raikenovi. Čo potrebuješ? Nadvihla som jedno obočie a uprela zrak na Yutaku (Sakra, to skloňovanie mena ma štve! -.- xD)...
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Kým sa ku klonovi dotrepala Kaori, zatiaľ sledoval Yutu. Zvládol vyjsť na strom bez problémov, aspoň to ušetrilo trošku toho času. Tým pádom určite zvládol aj chodenie po vode, takže to sme mali už dve základné veci za sebou. Nato, či to môže byť, klon len prikývol. Otočil sa hneď ku Kaori, ktorá sa k nim privliekla. Klon sa slušne uklonil, predsa len, bola Hokage, tak sa musel správať s úctou. Hoci...pri tej guľovačke v zime...tuším si tam potykali. Ale to bolo asi fuk, pravdepodobne to platilo len v časoch voľnosti xD. Eh, tuná Yutaka...chcel som sa iba spýtať, či by ste ho nemohla niečo naučiť z tej Taijutsu stránky. Ōkashō, napríklad? Ja totiž nič také neovládam, a moje...zameranie je tiež dosť...mimo záujmov Geninov. Trochu pobavene, trochu rozpačito a trochu nervózne to z neho vyliezlo, a s naklonenou hlavou dúfal, že by mohla predsa len niečo Yutu naučiť. Ja som také možnosti nemal...klon tak isto nemohol ani bojovať...nuž, bohužiaľ.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Pomalu, ale velice pomalu jsem dorazila na cvičiště. Nejprve jsem si chtěla procvičit hlavu bojem, poté mě napadlo úplně něco jiného. Zapomenout na city, zapomenout na celou vesnici a na nějaký čas se od ní odtrhnout úplně. Najít zbylé člen(k)y klanu Akatatsu v jiných vesnicích. Vím, že jsou chuuninské zkoušky už za rohem... Ale tohle je možnost jak se posunout na další úroveň. Zjistit, zda někde není někdo, kdo by mi mohl pomoci.
Všimla jsem si, že se zde nacházelo několik lidí. Mezi nimi i Raiken a Hokage (spíše tedy její klon, ale to je teď jedno). O svém rozhodnutí jsem na chviličku zaváhala, přesto se mi však podařilo mě přesvědčit, abych odešla. Stejně tu nikomu nebudu chybět, pokud teda nepočítám svou mladší sestru. Možná ji sem přijdu navštívit, ale jenom ji a naše kočky.
Pomalu jsem dorazila k místu, kde stáli oba dospělí - sensei i Hokage. Počkala jsem, než si mě všimnou, a pak jsem spustila.
"Hokge-sama... Chtěla bych... Chtěla bych požádat o povolení k opuštění vesnice..." začala jsem tiše a doslova jsem se nutila pokračovat. "Mám k tomu několik důvodů. Zaprvé, připadá mi, že sem vůbec nepatřím. Zadruhé, chci najít zbylé členky klanu. Zatřetí, chci se odpoutat od vesnice. A začtvrté, chci se odpoutat od svých citů..." Jak těžko se mi to vyslovovalo! Oči mi pomalu začaly vlhnout a já se snažila zadržet slzy. Nesmím brečet. Teď ne.
Všimla jsem si, že se zde nacházelo několik lidí. Mezi nimi i Raiken a Hokage (spíše tedy její klon, ale to je teď jedno). O svém rozhodnutí jsem na chviličku zaváhala, přesto se mi však podařilo mě přesvědčit, abych odešla. Stejně tu nikomu nebudu chybět, pokud teda nepočítám svou mladší sestru. Možná ji sem přijdu navštívit, ale jenom ji a naše kočky.
Pomalu jsem dorazila k místu, kde stáli oba dospělí - sensei i Hokage. Počkala jsem, než si mě všimnou, a pak jsem spustila.
"Hokge-sama... Chtěla bych... Chtěla bych požádat o povolení k opuštění vesnice..." začala jsem tiše a doslova jsem se nutila pokračovat. "Mám k tomu několik důvodů. Zaprvé, připadá mi, že sem vůbec nepatřím. Zadruhé, chci najít zbylé členky klanu. Zatřetí, chci se odpoutat od vesnice. A začtvrté, chci se odpoutat od svých citů..." Jak těžko se mi to vyslovovalo! Oči mi pomalu začaly vlhnout a já se snažila zadržet slzy. Nesmím brečet. Teď ne.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
Arisu
Spatřila jsem hokage sama. Okamžitě mě něco trklo a tak sem běžela za ní. Hokage-Sama. Uklonila jsem se a se stydlivým výrazem ve tváři se jí podívala přímo do očí. Prosím vás, mohl by mě někdo trénovat? Věděla jsem že se nikomu chtít nebude, proto že mě nikdo nemá rád ale za zkoušku to stálo.
Spatřila jsem hokage sama. Okamžitě mě něco trklo a tak sem běžela za ní. Hokage-Sama. Uklonila jsem se a se stydlivým výrazem ve tváři se jí podívala přímo do očí. Prosím vás, mohl by mě někdo trénovat? Věděla jsem že se nikomu chtít nebude, proto že mě nikdo nemá rád ale za zkoušku to stálo.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Přestal jsem trénovat, no na chvíli si oddechnul, uff to je fuška. Pak jsem se podíval na Hokage. Chudák Hokage pořád ji nějací lidí obtěžujou pomyslel jsem si. No nic asi bych měl zajít do kanceláře. Usmál jsem se a zamával jsem Hokage a pak jsem odešel.
(Přesun)
(Přesun)
Naposledy upravil Kenji Shizuko dne Wed 10 Apr - 9:30, celkově upraveno 2 krát
Shinobi
Klan:
Na nikoho som z cvičiska vôbec nereagoval, možno len slabé zakývanie Hokáge~sensei späť, keďže ako tým sme ale už dlho nikde neboli. Vlastne sa náš tým rozpadol kvôli mne a samozrejme Satsu bola naďalej vyššej hodnosti ako som ja, čo ma stále žralo. „Naníííí?! Akoto že máš priateľa a ja o tom neviem?! Chceš nasrať? A čo tie reči ako si preverovala všetky moje holky, a ty tu zrazu niekoho máš a ani mi to nepoviéš, to nie je fér Satsu~chááán..“ Takmer som sa naozaj hodil o zem, keď mi po tejto správe naozaj vyhŕkli do očí slzy. Spätne som si sadol na zem, kde som sa schúlil do kĺbka, pričom Satsu som naďalej ukazoval svoj chrbát, akoby mi smrteľne ublížila, čo som aj keď len hral, mala mi to povedať! Ja som musel.. „Etto.. jáá... ja som stále Genín no.. ale.. Ale onedlho budem Hokáge! -ttebayo!“ Moje slová rozniesol ostrý vietor po celom cvičisku, na tvári už neboli stopy po plači, ale odhodlanie v srdci a oheň v očiach. Nikto nevedel čím som si prešiel, ale zosilnil som aby som si splnil svoj sen. Pretože prečo bojujem? Bojujem, aby iný nemuseli! „Pche! Už teraz sa moja sila rovná všetkým Kágom, tomu ver! Stačí mi jedna technika a všetci padnú pod mojou silou, a oslnivou mocou!“ Niekedy som to so sebavedomím preháňal, samozrejme, ale nemusela sa báť, lebo som okamžite spľasol, znova som sa posadil blízko nej do tureckého sedu a zahľadel sa na neďalekú čistú hladinu jazera, ktorú vietor slabo rozfúkaval do strán, vytvárajúc na hladine kruhy. Také niečo som zažíval na hore každý deň, a možno mi hora aj chýbala, no jedlo tam bolo otrasné! „Gomene.. že som zmizol, ja.. som nevedel.. Myslel som si že niečo vyvolám, ale objavil som sa na hore Myouboku. Tam ma žaby učili bojovať a tak, no, nič moc, a jedlo tam stálo vážne za nič.. Ale som tu a neodídem, už nikdy! A ak chceš, môžeme ísť na nejakú ultra hyper, čuprd dupr, hostodémonskykrutoprísnu misiu S plúúúúús ranku!“ Znova som sa veselo pousmial a otočil sa tvárou k Satsu. Bol som to ja, znova ten hyper a živý Nao sa vrátil! A ona, mi takisto chýbala, myslel som na ňu každú noc kým to neprešlo, bola mi ako moja staršia sestra, najlepší priateľ a osoba ktorej som sa jedinej zveroval s problémami. Zosilnil som aj pre ňu! A hlavne asi pre ňu, aby som ju predbehol a chránil naďalej.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Klon
Ďalší študent na krku? Povzdychla som si, keď sa ma Raiken opýtal, či by som ho nemohla čo to naučiť. Takže ďalší Yamanaka, ktorého budem učiť chakrou zvýšenú silu...Super. Sakra, Raiken... Povzdychla som si. Odrazu sem pricupitala Killunia, na ktorú som sa milo usmiala, ale keď mi oznámila, že chce odísť a k tomu ešte vymenovala dôvody, znova som si povzdychla. Videla som, že chce plakať, ale snažila sa to nedávať najavo, tak som ju objala...Prišlo mi jej ľúto. Si si istá, že to chceš urobiť...? Nechceš radšej počkať, až trochu zosilnieš? Opýtala som sa jej...Arisu som len naznačila, nech trošku počká.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Když mě Hokage objala, mé slzné kanálky nestihly pobrat nával slané tekutiny a ta začala stékat po mých tvářích. Žádné vzlykání, popotahování, jen slzy.
"Hokage-sama... Největší problém je v tom, že zesílím právě tím, že odejdu. Jak fyzicky, tak především psychicky. Stejně jako jsem zesílila tím, že jsem zmizela do hor na severu, kde jsem našla dávno zapomenuté spojence mého klanu. Teď přišel čas, abych opustila Konohu, odpoutala se od ní citově i vojensky a poznala jiné vesnice, jiné kultury, jiné lidi. Prostě cítím, že musím..." Na chvíli jsem pohlédla na senseie. Chtěla jsem vědět, jak se tváří. "Můj klan byl vždy nezávislý. Chci proto dokázat, že pro mě vesnice znamená méně než klan. Chci zesílit. Tady se trápím a připadá mi, že jsem se zasekla na mrtvém bodě. Nemohu tu pokračovat. Proto vás prosím, Hokage-sama, abyste mě nechala jít."
Upřímně řečeno, doufala jsem, že se zbavím toho pouta, jež jsem si za posledních pár měsíců vybudovala ke Konoze. Doufala jsem, že se sem nikdy nebudu muset vrátit. A také jsem doufala, že se svým odchodem tu zanechám i své city a nikdy se mi nevrátí.
Utíkala jsem před sebou samotnou.
"Hokage-sama... Největší problém je v tom, že zesílím právě tím, že odejdu. Jak fyzicky, tak především psychicky. Stejně jako jsem zesílila tím, že jsem zmizela do hor na severu, kde jsem našla dávno zapomenuté spojence mého klanu. Teď přišel čas, abych opustila Konohu, odpoutala se od ní citově i vojensky a poznala jiné vesnice, jiné kultury, jiné lidi. Prostě cítím, že musím..." Na chvíli jsem pohlédla na senseie. Chtěla jsem vědět, jak se tváří. "Můj klan byl vždy nezávislý. Chci proto dokázat, že pro mě vesnice znamená méně než klan. Chci zesílit. Tady se trápím a připadá mi, že jsem se zasekla na mrtvém bodě. Nemohu tu pokračovat. Proto vás prosím, Hokage-sama, abyste mě nechala jít."
Upřímně řečeno, doufala jsem, že se zbavím toho pouta, jež jsem si za posledních pár měsíců vybudovala ke Konoze. Doufala jsem, že se sem nikdy nebudu muset vrátit. A také jsem doufala, že se svým odchodem tu zanechám i své city a nikdy se mi nevrátí.
Utíkala jsem před sebou samotnou.
Killunia- Chuunin
Shinobi
Klon
Zamračila som sa nad jej slovami, nijak som jej to však nezazlievala...Chápala som ju. Dokonca som ju chcela pustiť...Jej klan nikdy nepatril ku Konohe a predsa nám ponúkol pomoc. Vojenskú. Čo sa im stalo osudným...Bohužiaľ. Vedela som, čo to je prísť o svojich blízkych, páč ja som o nich prišla tiež...O otca, i o matku. Ach, Killunia, keby to len záležalo odo mňa. Pustila by som ťa, ale... Pustila som ju z objatia. Jediným problémom je tu Rada. Tvoria ju totiž ignoranskí tupci...Podľa nich vieš o Konohe až príliš a mohla by si jej tak narobiť problémy. Ak by si z Konohy utiekla, stala by si sa nukeninom, to veľmi dobre vieš. A už by si sa sem nemohla vrátiť. Verila som Killunii. Bola som si takmer istá, že informácie o Konohe si nechá len pre seba. Ale Rada to tak vidieť nebude.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
"A co jako vím o Konoze? Vojenské složení neznám, systém obrany také ne. Jsem prachsprostý, obyčejný genin. Vaše schopnosti také neznám všechny. Jestli si Rada myslí, že toho vím příliš, tak se mýlí. Sama jsem se tak moc myšlenkově odprostila od vesnice, že o ní snad vím jen to, kde se nachází jaký důležitý barák. To je asi tak všechno..." Takže Rada se rozhodla, že bude vládnout? No, další mylný fakt. Vždy jsem si myslela, že má Hokage hlavní slovo. Zřejmě to tak tedy není. "Pokud mě Rada nechce pustit, nechť mě raději zabije. Protože v odchodu mě nikdo nezastaví." Ano. Rozhodla jsem se. Musím odejít. A raději se stanu nunkeninem než přisluhovačem těchhle... otrokářů.
"Pokud by mě pustili, nechala bych Konohu na pokoji. Jsem čestný člověk a své přísahy dodržuji."
Asi si za nimi zajdu osobně a vysvětlím jim, jaké postavené klan Akatatsu ve vesnici má...
"Ale pokud ne... Přijdou o dalšího vojáka... Nadobro."
Možná jsem se chovala hloupě, avšak mně to připadalo správné.
"Pokud by mě pustili, nechala bych Konohu na pokoji. Jsem čestný člověk a své přísahy dodržuji."
Asi si za nimi zajdu osobně a vysvětlím jim, jaké postavené klan Akatatsu ve vesnici má...
"Ale pokud ne... Přijdou o dalšího vojáka... Nadobro."
Možná jsem se chovala hloupě, avšak mně to připadalo správné.
Killunia- Chuunin
Shinobi
Klon
Vieš, možno ti príde zvláštne, že som Hokage a nemôžem ti to povoliť...Rada...Rada si proste myslí, že má moc nad všetkým a pokojne by ma mohli zosadiť z miesta v priebehu minúty. Sú to proste namyslení deduškovia a babičky. Prevrátila som očami. Sama som tú Rada doslova neznášala, myslelia si o sebe viac než sú. Síce z toho budem mať pekné problémy, ale...Bež... Ja to už s nimi nejako vybavím. Klan Akatatsu oficiálne ku Konohe nepatrí, takže si vlastne môžeš robiť čo chceš. Sľúb mi ale, že si dáš na seba pozor a občas nás prídeš navštíviť...Našu veľkú konožskú rodinu aj napriek tomu, že máš pocit, že sem nepatríš. Milo som sa na ňu usmiala, dúfala som, že za hradbami Konohy nájde svoje šťastie.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Pokýval som hlavou a po dlhom zamyslení som sa vydal ku bráne.
(presun)
(presun)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Na mé tváři se objevil nečekaný úsměv.
"Děkuji, Hokage-sama. Slibuji... Tedy pardon, sliby se nedodržují. Přísahám, že se sem vrátím a také, že o Konoze neřeknu jediné slovíčko. A vyřiďte té... ehm... "slavné" Radě, ať si uvědomí, co je klan Akatatsu zač." Poslední pohled na senseie... a úsměv zase zmizel. Nechtěla jsem od něj odejít pryč. Ale věděla jsem ,že kdybych zůstala blízko něj, trápila bych své srdce i mysl. Musím od něj odejít. "Tak se tu mějte, Konožané. Snad se uvidíme i někde jinde než na bitevních polích..." Zamířila jsem k pěšině vedoucí k sídle klanu. Poslední pohled na vesnici a poté jsem zmizela v lese.
(přesun)
"Děkuji, Hokage-sama. Slibuji... Tedy pardon, sliby se nedodržují. Přísahám, že se sem vrátím a také, že o Konoze neřeknu jediné slovíčko. A vyřiďte té... ehm... "slavné" Radě, ať si uvědomí, co je klan Akatatsu zač." Poslední pohled na senseie... a úsměv zase zmizel. Nechtěla jsem od něj odejít pryč. Ale věděla jsem ,že kdybych zůstala blízko něj, trápila bych své srdce i mysl. Musím od něj odejít. "Tak se tu mějte, Konožané. Snad se uvidíme i někde jinde než na bitevních polích..." Zamířila jsem k pěšině vedoucí k sídle klanu. Poslední pohled na vesnici a poté jsem zmizela v lese.
(přesun)
Killunia- Chuunin
Shinobi
Když jsme dorazili na cvičiště, porozhlédl jsem se ve snaze spatřit zde mého senseie,
který se tu měl podle informací Hokage nacházet. Vytáhl jsem si fotku senseie z kapsy a rozhlížel se, přirovnávajíc okolní lidi k fotce. "Zdá se, že tu není." Pomyslel jsem si, schovávajíc fotku do kapsy. Pote jsem se podíval na Kenjiho, který jak se zdálo se na trénink nemůže dočkat. "Začneme." Promluvil jsem k němu chladným, chřiplavým tonem. To že jsem na něho tak dlouho čekal před kanceláří na mě vybíralo svou daň.
který se tu měl podle informací Hokage nacházet. Vytáhl jsem si fotku senseie z kapsy a rozhlížel se, přirovnávajíc okolní lidi k fotce. "Zdá se, že tu není." Pomyslel jsem si, schovávajíc fotku do kapsy. Pote jsem se podíval na Kenjiho, který jak se zdálo se na trénink nemůže dočkat. "Začneme." Promluvil jsem k němu chladným, chřiplavým tonem. To že jsem na něho tak dlouho čekal před kanceláří na mě vybíralo svou daň.
Uchiha Benjiro- Počet príspevkov : 131
Shinobi
"Počkej...kdes byl? já na tebe čekal před budovou"
Shinobi
Klan:
Klon
S milým úsmevom som pozorovala Killuniu, snáď si nájde svoje šťastie...V duchu som jej držala palce, aby našla nejakých tých členov jej klanu...Všimla som si, ako jej úsmev zmizol, keď sa pozrela na Raikena. Čo sa medzi nimi preboha stalo?!Zbohom, Killunia... Posledný krát som sa na ňu usmiala a dívala sa za ňou dovtedy, dokým mi nezmizla z dohľadu. Povzdychla som si. A sadla si pod strom, na čo som sa pozrela na Arisu. Čože si to potrebovala? Opýtala som sa jej milo, no už som sa neusmiala...Nemala som na to proste náladu.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Když se urazil jen jsem si povzdechla, ale měla jsem na to dobrou výmluvu!
"Víš! Nebyl jsi tu, když jsme se dali dohromady a za druhé, stále nějak nebyl čas jak ti to sdělit!" Podotkla jsem chytře, a doufala, že se tak odurazí, jenže u Naa uražení stejně trvalo jen chvilku, nikdy to nedokázal nemluvit.
"Jmenuje se Kami Atsushi, bělovlasej, nafoukanej, moc by ti nebyl symaptickej, ale já ho mám ráda.." Podotkla jsem, fakt jsem to doteď nechápala, proč jsem se zamilovala do takový svině.
"Hai, taky že věřím.." Pokývala jsem hlavou a pousmála se, sice mě fakt, že je Genin stále zarážel, ale mávla jsem nad tím hlavou, překvapoval mě svým chováním a odholáním neustále, že už jsem přestala pochybovat.
"Aha, no ale stejně takhle už mě vážně neděs!" Pokývala jsem na něj hlavou, všimla jsem si Hokage na cvičišti a jen na ni kývla, pochybovala jsem, že si mě všimla. Vzpomněla jsem si na naše první setkání, přišlo mi to tak dávno jako celý tým, chybělo mi tohle střelené pako, to jsem musela uznat.
"Umm, S-rank?" Obočí mi tázavě vyletělo vzhůru a rty se rozšířili do zvláštního úsměvu.
"Umm, klidně můžeme, pokud nám to Hokage dovolí.. Ale upozorňuji tě, nejsem zas tak silná!" Podotkla jsem, S-rank mise? To nás chce zabít?
"Víš! Nebyl jsi tu, když jsme se dali dohromady a za druhé, stále nějak nebyl čas jak ti to sdělit!" Podotkla jsem chytře, a doufala, že se tak odurazí, jenže u Naa uražení stejně trvalo jen chvilku, nikdy to nedokázal nemluvit.
"Jmenuje se Kami Atsushi, bělovlasej, nafoukanej, moc by ti nebyl symaptickej, ale já ho mám ráda.." Podotkla jsem, fakt jsem to doteď nechápala, proč jsem se zamilovala do takový svině.
"Hai, taky že věřím.." Pokývala jsem hlavou a pousmála se, sice mě fakt, že je Genin stále zarážel, ale mávla jsem nad tím hlavou, překvapoval mě svým chováním a odholáním neustále, že už jsem přestala pochybovat.
"Aha, no ale stejně takhle už mě vážně neděs!" Pokývala jsem na něj hlavou, všimla jsem si Hokage na cvičišti a jen na ni kývla, pochybovala jsem, že si mě všimla. Vzpomněla jsem si na naše první setkání, přišlo mi to tak dávno jako celý tým, chybělo mi tohle střelené pako, to jsem musela uznat.
"Umm, S-rank?" Obočí mi tázavě vyletělo vzhůru a rty se rozšířili do zvláštního úsměvu.
"Umm, klidně můžeme, pokud nám to Hokage dovolí.. Ale upozorňuji tě, nejsem zas tak silná!" Podotkla jsem, S-rank mise? To nás chce zabít?
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Jeho otázku jsem zpočátku ignoroval, ale pote mne něco donutilo odpovědět. Byl to smíšeny pocit, který mne k odpovědění mu donutil. "On se mne ptá kde jsem byl?" Pomyslel jsem si, dívajíc se na Kenjiho nebezpečným, chladným pohledem. "Čekal jsem na tebe." Odpověděl jsem mu, a pote se na něj rychle rozběžel. Neměl jsem v plánu náš souboj dále odkládat. Bral jsem ho docela vážně, proto jsem při běhu vytasil kunai z me pravé brašny na koleně a chystal se nim zasáhnout Kenjiho.
Shinobi
"Nejsi nějak nervozní Benjiro?!, tak pojď ukaž co umíš!" rozběhl jsem se proti němu. Tak jo vyzkoušíme novou techniku, počkal jsem až bude pět metrů ode mě a pak jsem vyslovil"Shunshin no jutsu". Oběvil jsem se za nim a pak jsem mu podkopl nohy.
Shinobi
Klan:
Jakmile se proti mne rozběhl, v očích mi začal zářit sharingan. Díky němu jsem byl schopen kontrolovat a reagovat na každý pohyb Kenjiho. Když Kenji použil techniku problesknutí, ve snaze se objevit za mnou a podkopnout mne, byl jsem připraven. Jakmile se Kenji objevil za mnou a snažil se mne podkopnout, vyskočil jsem nahoru.
Svým zrakem jsem pořád sledoval Kenjiho. Když jsem se úspěšně vyhl jeho útoku, kunai v mé ruce jsem mu zabodl do nohy, kterou se mne snažil podkoupnout a která byla blíže u mě (to kdyby si se mně snažil podkopnout oběma nohami XD)
"Myslel jsem si, že jsi v kanceláři zaslechl me příjmení.... víš co se říka když bojuješ proti sharinganu?" Otázal jsem se ho chladným, klidným tonem.
Svým zrakem jsem pořád sledoval Kenjiho. Když jsem se úspěšně vyhl jeho útoku, kunai v mé ruce jsem mu zabodl do nohy, kterou se mne snažil podkoupnout a která byla blíže u mě (to kdyby si se mně snažil podkopnout oběma nohami XD)
"Myslel jsem si, že jsi v kanceláři zaslechl me příjmení.... víš co se říka když bojuješ proti sharinganu?" Otázal jsem se ho chladným, klidným tonem.
Shinobi
Strana 27 z 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Similar topics
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Tréninkové prostory
» Prostory v hoře
» Tréninkové prostory