Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostory

+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters

Strana 26 z 32 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32  Next

Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 26 Empty Tréninkové prostory

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 20:06

First topic message reminder :

Tréninkové prostory - Stránka 26 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 26 Empty Re: Tréninkové prostory

Příspěvek pro Kenji Shizuko Tue 26 Mar - 18:16

Usmál jsem se, no aspoň tak "Budu to zkoušet tak dlouho, dokud ten strom úplně ne praskne." a zkoušel jsem to dál.
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Počet príspevkov : 46

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Tue 26 Mar - 20:05

Byl jsem už udýchaný z toho boxovaní do stromu, tak jo teďka to musí jít. Podíval jsem se na Hokage, usmál jsem se na ní...nabral jsem chakru do ruky, nabral jsem rychlost a udeřil jsem pořádně do stromu. Strom se rozpůlil na půl..ale za to moje ruka to nevydržela, klekl jsem si na jedno koleno a chytil jsem si pravou ruku "Asi jsem si narazil ruku Hokage-sama..."

Naposledy upravil Kenji Shizuko dne Wed 27 Mar - 9:40, celkově upraveno 1 krát
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue 26 Mar - 20:51

Dokráčal som na tréningové pole, ale bez úmyslu si tu zatrénovať. Rád si chodím prezerať iných ninjov ako trénujú.
Tak čo to tu máme dnes samotná Hokage trénuje tak to si pozriem s radosťou.
Posadil som sa na jeden strom poblíž aby som nerušil a sledoval priebeh treningu.
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Wed 27 Mar - 14:59

Klon
Rozžiarili sa mi oči, keď prelomil ten strom napoly. Šlo mu to! No, možno nie som až taký hrozný sensei, ako som si myslela. Predsa len viem niečo naučiť. Zamračila som sa však, keď mi oznámil, že ma narazenú ruku. Ukáž... Chytila som jemne jeho ruku, aby som mu nespôsobila bolesť a chvíľu si ju prezerala. Jop, je narazená...Vravela som ti predsa, že nemáš do toho vkládať veľa sily. Ruky mi obalila zelenkastá chakra, ktorá vlastne to jeho zranenie liečila.
Shōsen Jutsu bola síce technika vysokého ranku, ale nedokázala dokonale liečiť. Táákže...Teraz si budeš musieť na nejaký ten čas dať pauzu, dokým sa ti ruka úplne nezregeneruje. Dovtedy...Nesmieš ruku namáhať, takže žiadny tréning. Chvíľu som ešte držala jeho ruku a pustila som ju, až keď som si bola istá, že viac už preňho urobiť nemôžem. Tak teda, keď chceš môžeš ísť domov. Potrebuješ si oddýchnuť. Veselo som sa usmiala. Všimla som si, že tu prišiel Nawaki, tak som sa na neho zazubila a kývla mu rukou.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Wed 27 Mar - 15:39

"Děkují vám Hokage-sama, ještě se projdu než půjdu domů...Tak zatím Hokage-sama" a pomalu jsem odcházel.
(přesun)

Naposledy upravil Kenji Shizuko dne Wed 27 Mar - 17:33, celkově upraveno 1 krát
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed 27 Mar - 16:39

Taktiež som zdvihol ruku a zamával.
Tí Geninovia su neni až taký slabý ako som si myslel
Pomaly som zoskočil zo stromu dole pričom so si zívol.
"Zdravím Hokage nemáte pre mňa misiu?"
Opýtal som sa a čakal odpoveď.
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Wed 27 Mar - 21:07

Přišel jsem na tréningové pole...vyšplhal jsem na největší strom a sednul jsem si na větev a opřel se, pořádně jsem se nadechnul, dneska je krásna noc..na chvíli jsem zavřel oči, přemýšlejíc co bude zítra, po chvilce přemýšlení jsem tam usnul.
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Wed 27 Mar - 23:43

Arisu

Bylůa bych ti vděčná, aby si tato slova zopakova, až po střetu semnou. Odsekla jsem mu. Byla jsem sice stále smutná a vyděšená ale todle je moje druhá stránka.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Thu 28 Mar - 7:21

Po její poznámce jsem odkašlal. "Aby bylo jasno... já se tě nebojím." Promluvil jsem k ní chladným tonem, pozorujíc ji při tom. Sice jsem nevěděl vše o jejích schopnostech a Kekei Genkai, takže jsem nemohl určit přesně co od ni čekat. Ale přece jen byla genínem tak jako já, takže jsem její slova o její síle nebral vážně. "Jestli chceš... můžeme si tuhle záležitost ujasnit už ted." Řekl jsem a ohlédl se po tréninkových komplexech. Byl jsem docela podrážděný z toho, že mě Arisu řadí mezí průměrných shinobi.
Goro Aburame
Goro Aburame

Počet príspevkov : 111

Shinobi
Klan: Aburame

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Thu 28 Mar - 10:58

Probudilo mě mluvení dvou shinobi, otočil jsem se na ně..Doufám že mají důvod proč mě probudili...hmm nevypadají moc nadšeně..vypadá to že jsou na sebe naštvaní. No nebudu je rušit a půjdu sehnat něco k jídlo.
(přesun)
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Thu 28 Mar - 18:24

Přišel jsem zpět na toto místo, vyskočil jsem na strom a pozoroval jsem západ slunce..ah to je krása zase jsem si přičichl k růži. Pak jsem zavřel oči a přál jsem si abych mohl aspoň jednou vidět moje rodiče.
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 28 Mar - 18:25

Klon
Veselo som sa usmiala na Nawakiho. Uhm...Prepáč, ale momentálne nikoho na misiu posielať nechcem. Niežeby som žiadnu nemala, ale proste...Teraz je ťažká doba. Čoskoro sa niečo stane, určite. Bola som si takmer istá, že niečo príde. Niečo, na čo sa musíme riadne pripraviť.
Chcela som nastoliť mier, ale čoraz viac mám pocit, že ten nikdy existovať nebude. Pretože je tu stále niekto, kto ho dokáže raz dva zničiť. Neverím všetkým dedinám, ale aj napriek tomu som s nimi podpísala Mierovú zmluvu...Zaregistrovala som Kenjiho, na ktorého som sa milo usmiala.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Thu 28 Mar - 21:22

Podíval jsem na Hokage, pořad tam byl ten shinobi se kterým mluvila...raději počkám až domluví abych je nerušil. pak jsem seskočil ze stromu a šel jsem k jezeru, sundal jsem si boty a máčel jsem nohy ve vodě..pak jsem si opět přičichl k růží...aa moc krásna vůně.
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat 30 Mar - 2:02

"Hmmm"
Zamyslel som sa nad tým čo mi povedala.
"Predpovedáte vojnu?"
Opýtal som sa trošku rozrušeným hlasom.
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Sat 30 Mar - 22:14

Arisu

Budu to brát jako součást tréningu. A prosím, buď na mě hodný. Milá, usměvavá a laskavá holčika. Jako kdysi. Taková jsem nyní stála před Gorem v ruce dřímajíc nůž. Ale, pokud chceš bojovat s mím Hysterickým já, budeš si to muset zasloužit.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Sun 31 Mar - 13:03

"Dobrá tedy." Promluvil jsem k ní s neutralním výrazem na tváři. Nyní již nebyl čas přemýšlet, jestli jsem zvolil správnou volbu. Uskočil jsem dozadu, skládajíc pečetě. Z me bundy začali vycházet hejna brouku, ktere postupně zakrývaly část me tváře a rukou.popis Jakmile jsem doskočil dozadu, vyslovil jsem: "Mushi Bunshin no Jutsu." Po me pravici a levici se vytvořilo po jednom hmyzím klonu. Před Arisu ted stáli tři postavy, vypadajíci jako originál, a však jenom jeden z nich byl originál. Pokud Arisu dávala pozor, mohlo ji dojít, že ten pravý je uprostřed. Přece jen se klony objevily po bocích Gora.
Následně jsem vytáhl kouřovou bombu a vyhodil ji před sebe. Tři postavy ted uskočili do různých stran. Využili menšího zmatku, který nastal a schovali se.
Po tomto zavládlo menší ticho.
Goro Aburame
Goro Aburame

Počet príspevkov : 111

Shinobi
Klan: Aburame

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Sun 31 Mar - 22:04

Arisu

Chvilku jsem sledovala co dělá. Pak sem si opět sedla na zem a dělala jako že nic.
Asi se vzdal. Mrmlala jsem si pro sebe. A nebo mě taky nemá rád a proto odemě utíká. Já opravdu po celý život zůstanu sama. Trošku jsem zesmutněla. Bylo mi to opravdu líto. Takže jsem opět vstala a rozhlížela se kolem. Prosím. Neopouštěj mě!
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satsuki Aizawa Mon 1 Apr - 17:01

Dál jsem trénovala, až jsem na sobě začínala pociťovat i únavu, ale stejně jsem neustále pokračovala v tréninku dál, do doby, než mě někdo chytil za ramena a ten hlas!
Přestala jsem skládat pečetě, prudce se otočila a dotyčného objala.
"Ahoj Nao!" Zašeptala jsem mu, usmála se a nepřestala ho objímat. Byl to můj nejlepší kamarád a když jsem ho viděla na pokraji smrti, myslela jsem, že to nezvládnu nebýt Kamiho, který mě podržel. Když už by to začínalo být divné, že ho tak dlouho objímám, odtáhla jsem se a podívala se na něj, prohlédla si ho, od doby v nemocnici vypadal líp, mnohem lépe, úplně jako ten starý Nao! Ale dřív, než se stačil vzpamatovat, přistála mu na tváři facka. Za co? Mohl zkusit hádat dvakrát.
"Příště až ty pako blonďatý budeš dělat pečetě bez smlouvy, mě aspoň upozorni!" Varovala jsem ho, ale na očích mi byla jasně znát úleva a radost, radost z toho, že ho znovu vidím, zdravého a v pořádku.
Satsuki Aizawa
Satsuki Aizawa

Počet príspevkov : 506

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Mon 1 Apr - 17:56

Pocítil som príval tepla v hrudníku, keď ma Satsu namiesto zmlátenia objala. Bol som pripravený a moje telo tak isto, na nejaký úder ktorý ma zanesie cez pol Konohy, ale toto som nečakal. V momente ako ma pustila, a ja som sa chcel pousmiať, pocítil som náraz jej ruky na moju tvár, pričom to vydalo príliš divný zvuk, ktorý skončil nahnutím mojej hlavy na pravú stranu odkiaľ smerovala facka.. „Satsu..“ Ozval som sa, tvár sa mi pod čelenkou zatemnila, nakoniec ale svetlo preniklo cez tieň, a Satsu si mohla pozrieť môj ospravedlňujúci úsmev. „Gomene, ja..“ Nevedel som ako to vyjadriť, keby sa stalo niečo Satsu, nikdy by som si to neodpustil, preto som proste ostal stáť, troch v depke. „Čo robíš, šiška?“ Vystrelil som okamžite po dlhej chvíli, keď som ju stihol objať znova aj ja, ale teraz to bol drvivý hug, po ktorom som sa znova začal usmievať. Nazval som ju šiškou, malá prezývka od detstva, kto vie či si pamätá. Tvár som obrátil k ohoreným zvyškom stromov, jej element, katon! Vždy vedela s ohňom narábať. Bol som tak rád že ju znova vidím, a znova prídú bláznovstvá! Bol som len Genín a ona už Chunín ale vždy som ju bral ako ségru, ako najlepšiu kamarátku ktorú mám, s ktorom som sa proste vždy smial, a za ten rok na hore.. Strašne mi chýbala!
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satsuki Aizawa Mon 1 Apr - 18:39

Vážně jsem byla na něj naštvaná, vystrašil mě víc, než si sám vůbec uvědomoval. A já jsem se bála, že o něj přijdu, hrozně moc! Ale teď, když tu stál, nemohla jsem se zlobit, nýbrž jen usmívat! Když mě znovu objal, oěptovala jsem se, ale jen do doby, než mi začínal docházet dech.
"Troubo, rozdrtíš mě!" Zasmála jsem se, odtáhla se a bouchla ho pěstí do ramene, ale jen tak, kamarádsky pošťouchla.
"Neviděli jsme se rok! Povídej mi, jak jsi zesílil, cos dělal? Vyprávěj, přeháněj!" Pobídla jsem ho a posadila se k jezeru, abychom tu tak nestáli, stalo se spoustu věcí a já všechno chtěla vědět!
"A jestli se chceš zeptat na mě.. Moc se toho nestalo, neměla jsem skoro s nikým trénovat, tak jsem trénovala sama. Na mise jsem skoro nechodila.. A našla jsem si přítele, pokud se teda tomu vztah dá říkat.." Na mysli mi vytanula tvář bělovláska, tak arogantní a přesto jediná, kterou jsem milovala.
"A uběhl rok a jsem pořád chunnin, docela opruz.." Pronesla jsem, ušklíbla se, ale po chvíli škleb znovu vystřídal úsměv. Být tady a sedět s ním, spoustu vzpomínek, ale i úleva.. obrovská.
Satsuki Aizawa
Satsuki Aizawa

Počet príspevkov : 506

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 2 Apr - 16:12

Klon
Nedá sa povedať, že ju predpovedám...Nemám rada vojny, nerada sa do nich zapájam. Pokrútila som hlavou. Bola to pravda...Bola som skôr ten typ človeka, ktorý radšej riešil problémy inak, než len tým zbytočným krviprelievaním. Ak však tak o misiu stojíš, rada ti ju dám. Uškrnula som sa, hoc som bola teraz dosť nervózna a nepokojná. Nepáčila sa mi táto situácia...A ani tá nová organizácia. Až teraz som si všimla Naa, a hneď na to i Satsuki, rukou som im kývla, nechcela som ich však rušiť, tak som za nimi nešla.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yutaka Yamanaka Tue 2 Apr - 21:10

Nakoniec po dlhšej dobe strávenej tu som sa odtiaľto konečne mal na pláne pobrať preč. Predsa len toľko tréningu a precvičovania už bolo dosť. Mal som na pláne zájsť domou a popýtať sa tak či tak niečo doma.
(presun)
Yutaka Yamanaka
Yutaka Yamanaka

Počet príspevkov : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Wed 3 Apr - 15:18

Klon sa spolu s Yutom objavil na cvičisku, kde ho už pravdaže nedržal za rameno, len postával pri ňom. V tvári mu panoval príjemný úsmev, a pohľadom bol na svojho študenta upretý, s takou malou žiarou otázky v očiach. Mno, tak mi o sebe teda niečo povedz. Zamrmlal, a na tú chvíľu sa usadil do tureckého sedu na zem, pričom si zbežne prehliadol osadenstvo na cvičisku. Spozoroval Kaori, Naa, Satsuki, a ešte niekoho, no veľa pozornosti teda k nim neprenášal. Vrátil sa očami na Yutaka, a čakal kým spustí.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yutaka Yamanaka Wed 3 Apr - 16:35

Ako sme sa tu objavili rozhliadol som sa okolo seba tá technika alebo to čo použil sa mi páčilo niečo také vedieť ... No radšej som po jeho otázke začal rozmýšľať čo poviem. Nakoniec som začal rozprávať."Tak ... hoc to je o sebe často nehovorím ale ostatný hovoria že sa viem ľahko nahnevať. Inak nemám rád ak mi niekto rozkazuje alebo mi stále hovorí čo mám robiť. Proste ak ma stále niekto poučuje. Nemám rád ľudí ktorý sa druhým vysmievajú alebo si z iných robia srandu. Inak som o proti ostatný dá sa povedať o niečo silnejší na to že som Yamanaka. Rád robím akúkoľvek telesnú činnosť okrem upratovania.Ako asi každý chalan mám rád dievčatá. Čím kratšie na sebe veci majú tým lepšie.... inak mám naozaj rád sladké." Dorozprával som a viac som nepokračoval predsa len sa mi o sebe veľmi nechcelo rozprávať lebo mi to už prišlo nudné a keby tak časom o mne zistí tak či tak čo je treba a základ už mal. Pravdu povediac som ale rozprávať problém nemal a ešte takto keď to bol vlastne môj senseii a nie senseiika myslím si že aj on mal taký názor a keď nie ... na to som radšej ani nepomyslel.
Yutaka Yamanaka
Yutaka Yamanaka

Počet príspevkov : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Wed 3 Apr - 16:46

Kým rozprával, klon sa začal pohrávať prstami so steblami trávi, asi to robil aj nevedomky, ale to bolo vlastne jedno. Po dokončení mu ostal v tvári pobavený úškrn, veta "Čím kratšie na sebe veci majú, tým lepšie" ho teda fakt rozosmiala. Niežeby bol ale iného názoru! xD Chvíľku ešte mlčal, a napokon sa postavil na nohy. No, takže vravíš, že máš rád telesnú činnosť hm? Predpokladám, že si sa niečo ako chodenie po stromoch, stenách a tak podobne, nenaučil, že? Klon sa na neho iba pousmial, a rovno sa premiestnil k stromu, ktorý od nich nebol nejak extra ďaleko, vlastne len pár metrov. Oprel sa rukou o kmeň, a druhou rukou na kmeň zaťukal. Ak predpokladám správne...dnes sa to začneš učiť. Vyhlásil, a trošku sa pobavene zatváril. Vysvetliť mu, čo má robiť, hodlal až keď nejak zareaguje.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content