Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostory

+32
Nawaki
Kenji Shizuko
Yutaka Yamanaka
Kisuke Uchiha
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Yoko Ayme
Soshi Uchiha
Katashi Aokawa
Arisu Otoginokuni
Tasai
Shinjiro
Hiroshi Senju
Michiko
Milli Yaguma
Kiwi Namikaze
Chokuchi Akimichi
Daiki Yatoshi
Kami Atsushi
Shinobi
Yoshio Yamanaka
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Kashike
Faito Dansaku
Kaori Senju
Daiki Ayme
Satsuki Aizawa
Killunia
Raiken Namikaze
Nara Kagayami
Shijin Hyuuga
36 posters

Strana 23 z 32 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32  Next

Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 23 Empty Tréninkové prostory

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 20:06

First topic message reminder :

Tréninkové prostory - Stránka 23 781px-Third_Training_Ground

Cvičiště se nachází na okraji Konohy.
Jsou zde všechny základní prvky pro cvičení.
Hned vedle cvičiště je rozlehlé jezero, kde se dají trénovat plošné jutsu.
Také se říká že na tomto místě je nejkrásnější západ slunce, který doprovází odraz slunce v jezeře.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové prostory - Stránka 23 Empty Re: Tréninkové prostory

Příspěvek pro Daiki Ayme Sat 9 Mar - 10:34

S úžasom vpísaným v očiach som sledoval zväčšujúcu sa masu piesku, naberajúcu podobu do mývala amerického. S úsmevom na tvári a odhodlaním v očiach, ktoré pomaly temneli od nedostatku čakry som rozkázal zvyšku klonom ktoré ostali útočiť na Yoko aj v tejto podobe ďalej, v podstate ma ale chránili. Zatiaľ čo moje identické kópie zdržiavali hordu piesku odo mňa, ja som v pokoji stál na mieste a čakal kým zruším klon, ktorý namiesto mňa čerpal čakru. Mienil som vstúpiť do Sage~moda, posledného čo som ešte mal, dokončiť tento boj. Pretože mala pravdu, prišlo finále. Hladina jazera sa pohla, keď som zrušil klon, a mne sa sfarbili oči do oranžovej farby. „Tento deň sa zapíše do dejín ako deň..“ Usmial som sa, keď zničila aj môj posledný klon, a ja som sa malým skokom dostal na plytkú hladinu jazera, kde som stále v pokoji no už v móde ostal stáť. „Ako deň kedy si takmer porazila Naa Uzumakiho!“ Zvolal som, keď sa cvičiskom prehnala mocná Sennin čakra. Posledné ťahy, náš boj sa chílil ku koncu a vážka rovnováhy medzi nami bola stále v strede. Každý vytiahne tromf, a ja som svoj tromf mal v pláne aj použiť!
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 9 Mar - 11:12

Krátce jsem se ušklíbla, zapíše do dějin jako den, kdy jsem málem porazila Naa Uzumakiho? Odvaha, ta mu rozhodně necchyběla, a zdravé sebevědomí také ne, ještě uvidíme. Ta vlna chakra mě překvapila, ale nezalekla jsem se jí, však moje finálová technika byla skoro hotová. Nemohla jsem v téhle formě zůstávat tak dlouho, protože na oplátku jsem Shukakovi musela poskytovat svou chakru a ta zásoba už byla menší, museli jsme to ukončit rychle.
"Fuuton: Renkuudan!"
S-ranková technika mířící přímo na Naa. Mé eso v rukávu.

Tréninkové prostory - Stránka 23 Renkuudan
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sat 9 Mar - 11:36

Pousmial som sa keď som zahliadol ako sa na mňa rúti obrovská tlaková vlna vetru, ktorá by ma dokázala roztrhať na kusy, nebyť elementu ktorý ovládam. Nebola jediná kto dokázal vytvoriť extrémne mocnú Fuutonovú techniku. Cítil som tú stlačenú čakru v podobe guli, ako sa jasne približuje, zatiaľ čo som ja vytvoril dve klony, ktoré mi v ruke začali hustiť čakru. Techniku som ešte nedokončil, ale musela stačiť aspoň na malé odrazenie. V rukách som tvoril nedokončenú techniku Naruta Uzumakiho, Rasen Shuriken, ktorý ale nebol taký mocný ako ho kedysi používal on. No stalčil nato aby som po hode odklonil jej techniku na druhú stranu, zatiaľ čo sa ozval obrovský výbuch nárazu techniky do hradby Konohy, ktorá sa pod náporom čakry zlomila. Našťastie tú techniku Yoko nevidela, bol to tajný trumf. Znova som ostal stáť na mieste, klony som odvolal a rukami som naznačoval že chcem bitku telo na telo. Proste som čakal kým na mňa zaútočí zblízka. Kvapka potu prešla po mojom líci, bola naozaj mocná a ja som v tom nevidel až takú výhru. Možno bola chyba vyzvať ju. Preto len čo sa ku mne priblížila, ukázal som jej plnú silu Sage moda. Vo chvíli keď bola pri mne, som poskočil na vode, spojil nohy, akoby som tlieskal, následne čoho sa hladina rozvírila a z jej hĺbky vystúpil Gamakichi, so štítom ktorým odrazil prípadný útok, a katanou, ktorou zaútočil na jej rameno. Tá istá katana, po Gamabuntovy, ktorá v minulosti odrezala Ichibimu ruku. Tak ako Yoko, aj ja som stál na hlave obrovskej žaby, ktorá menila krajinu navôkol, a čakal na vhodnú príležitosť zaútočiť!
Tréninkové prostory - Stránka 23 Tumblr_mbrklfT5Wn1qeqhx5o1_500
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 9 Mar - 15:27

Překvapil mě, že vyblokoval jednu z nejsilnějších technik v téhle podobě. Doopravdy, sice jí jen odklonil, ale vyhnul se jí! Vážně dobrý tah! Uznale jsem pokývala hlavou, než jsem si všimla, co udělal. jezera na kterém stál se ven dostala obrovská žába, výškou byla jen o trochu nižší než Shukaku. Zaútočila na mě mečem, soustředila jsem se, pokusila se uhnout, ale tahle plná forma byla obrovská a strašně pomalá a nešikovná, což znamenalo, že Shukaku bohužel přišel o ruku. Ale to nevadilo, mě to neublížilo, jen bude bez ruky, která mu sroste, ale až tak v příštím souboji. Zamračila jsem se na Naa a znovu použila Renkuudan, ale tentokrát dvě koule za sebou, rovnající se síle bijuudamy! Ne nadarmo byl Shukaku bijuu, který byl spjjat s fuutonovým živlem.
Do toho Nao, jsi blízko.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Sat 9 Mar - 17:29

Sennin modo. Jeho používaním dostávate do rúk takmer neobmedzený zdroj čakry, avšak má to jeden háčik v podobe užívateľovej čakre. Užívateľ totiž musí vyvažovať prírodnú čakru zo svojou, aby jej bolo presne v pomere. Lenže keď ja som už využil takmer všetku svoju, aj môj Sage mod sa začal rozpadávať. To som pocítil vo chvíli keď do nás neuvážene vrazila prvá strela, odhodiac nás o pár metrov ďalej. Ledva som totiž udržal Gamakichiho v poriadku, ten tiež vyzeral že prichádza na dno. Musel som jednať! V ruke sa mi začala tvoriť malá guľka modrej farby, rozširujúc sa do celej dlane. V sekunde ako nás dosiahla druhá strela, Gamakichi vyskočil do strany, spolupracovali sme na najvyššej úrovni. A presne vtedy keď sme sa strele uhly, a ona zničila znova ďalší kus hradieb, ja som z celej sily vďaka Sage modu vyskočil z hlavy, mieriac na Yoko Rasenganom. Bol som rýchly, rozrážal som vďaka čakre ktorá obaľovala moje telo piesky, a aj Gamakichiho jazyk mi pomáhal. Môj posledný boj! Pretože len čo som Rasenganom prerazil jej piesočnú obranu, a guľa pošteklila jej brušku, zmizla.. došla mi čakra na to, aj dochádzal sage mod. No musel som vyhrať skôr než sa mi niečo stane.. Predsa som len využil poslednú vôľu ako ma to naučili na hore, všetky ťažké veci sa dajú zdolať vôľou, a vrazil som rukou plnou čakry, silnou rovnej Tsunade do jej brucha, ako na začiatku súboja. Hromadil som všetko, musela preraziť aspoň Ichibiho. To znamená že .. že som ju odtrhol od piesku a prerazil s ňou zem. Nakoniec som na zem, presnejšie na chrbát neďaleko nej dopadol aj ja, ale viac som sa nepohol. Ostal som ležať na zemi, sledujúc nebo a usmievajúc sa.. „Vyhral som!“ Víťazné gesto v podobe vztýčenej ruky vystrelilo do vzduchu, bol som fakt fest šťastný, akoby boli druhé Vianoce, následne čoho opadla ruka ochabnuto k zemi a ja som v diere ktorú som urobil do zeme pri dopade zaspal..
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Tue 12 Mar - 18:13

Arisu

Ty rány a výbuchy na cvičisti. Ty rychlé pohyby ten křik a ta chakra co byla kolem cítit. Vyděsilo mě to už úplně na totál. Nech toho! Pískla jsem naposledy já.
Okolo mě se rozvýřila chakra. Byl slyšet opravdu hlasitý křik. Můj vzhled se změnil.
Ve svém nitru jsem se držela se svím druhým já. Šeptalo mi že mě zbaví toho strachu a trápení. Už jsem to nemohla vydržet. Pečeť co byla od Raikena se nakonec zlomila.
Spoiler:
Ty nevychovanej spratku! Dvojhlasný tón se rozlehl po celém cvičišti. Mé Hysterické já vylezlo na povrh. Di si hrát na písek! Byla to agónie. Ale já si to vlastně užívala. V hloubi duše sem věděla že to konečně přestane. Přestane mé trápení.
Spoiler:
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Tue 12 Mar - 19:58

Mírně jsem se zamračil nad chováním Arisu. Z počátku mě nenapadalo co to vyvádí, však po chvíli přemýšlení, nad touhle záležitostí, jsem našel spojitost mezi jejím chováním a jí. Na pohled se zdálo, že to je mírumilovná dívka, ale ted když jsem poznal to o čem nám s Yoshiem předtím vyprávěla, se ukázalo, že to tak zdaleka nemusí být. "Hysterě..." Řekl jsem polohlasem a uskočil do zad. Nevěděl jsem co od ní čekat, takže jsem byl pořád ve střehu, aby mne nezastihla nepřipraveného. "Takže... vypadá to tak, že nejspíš trénink zase odložíme." Pomyslel jsem si a poté si nad touhle myšlenkou povzdechl.
Goro Aburame
Goro Aburame

Počet príspevkov : 111

Shinobi
Klan: Aburame

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 12 Mar - 20:10

Jen jsem je sledovala, byl s ním doopravdy sžitý a přeci jenom, žáby byly pohyblivější než hrouda písku, měla jsem s ovládáním Shukaka, co dělat, zkuste si tohle krotit, hlídat a ještě s ním vůbec manipulovat! Byl to docela záhul, no nějak se mi to podařilo korigovat, jenže v tom se Nao dostal ke mě i přes můj písek a to po něm chňapal, co nejrychleji. Těsně před střetem s jeho..
Rasengan?
Vzpomínky, jedna druhá, zavřela jsem oči, ale nic nepřišlo. Došla chakra? To mi došlo hned, když vířivá koule chakry zmizela. Chtěla jsem něco říct, ale místo toho jsem stačila jen stočit tvář do bolestné grimasy a to už mě udeřil, dostal mě ven z Shukaka, já nad tím ztratila kontrolu a obrovská forma Shukaka se jako domeček z karet sesypala na zem a stal se zní znovu jen písek a chakra, která se vrátila ke mě, ale byl jí jen ždibec. I Shukaku má své limity, vyčerpala jsem snad tři čtvrtě jeho chakry. Dopadla jsem na zem, můj pád vyvolal okolo mě menší jámu. Ležela jsem a nehýbala se, probrala jsem se až ve chvíli, kdy se mi z tváře sesypával písek, písečné brnění, má poslední obrana. Vyhrabala jsem se na nohy, sice jen ztěží, ale Shukaku mé poranění automaticky začal léčit, no ne automaticky, z donucení. Tackavě jsem se postavila a potřebovala se zorientovat, plášť jsem na sobě neměla, už mi nehrozilo nebezpečí, byla jsem zase normální. Došla jsem k Naovi a všimla si, jak spí. Musela jsem se usmát.
"Remíza, aby sis zase nemyslel.." Podotkla jsem, vypadal zničeně, ale spánek bude to nejlepší, co mu teď prospěje.
"Dobrá práce.." Zamumlala jsem, místo na břiše mě ještě dost krutě bolelo od jeho rány. Jak jsem se tak v podřepu na toho blonďáka dívala, oči vraha vystřídaly zase ty poměnkově modré, znovu jsem se musela usmát.
Už nebyl jen malý kluk s velkým snem.. Teď už to byl chlapec, s odvahou muže a svému snu byl blíž, než kdy dřív. Nedovolím mu, aby ho zahodil, jednou se jím stane a mi všichni, kdo jsme nevěřili, ještě uvidíme..
Chtěla jsem se svalit do trávy, odpočívat a pozorovat mraky, čekat než se Nao probudí, abych ho pozvala na rámen, ale bohužel, to nešlo. Nevěděla jsem, co se stalo. Křik, rozlehl se celým cvičištěm a pak hysterický křik. Automaticky, bez mého přičinění, se písek stáhl ke mě, obnovil písečné brnění a chtěl mě obalit znovu pláštěm, ale to jsem rázně zatrhla. Chakru jsem měla na mini formu maximálně na deset minut. Ale nejdřív, co se to dělo? Po zádech mi přejel mráz, cítila jsem Shukaka, byl nervózní, nikdy dřív mě automaticky nechránil a teď? Co to do Shukaka vjelo?
Prudce jsem se otočila a zamžourala na postavy v dálce, nikdo jiný na cvičišti totiž nebyl a ten křik šel odtud, že by kvůli tomu? Zvedla jsem se a došla k nim. Prohlédla jsem si nejdřív ji, dívka, podle mého názoru dost mladá. Něco křičela, hystericky. Zastavila jsem se pár metrů od ní. Já a ta moje dobrosrdečnost, zase jsem chtěla pomoct.
"Umm, jsi v pořádku?" Podívala jsem se na chlapce vedle, nevypadal nevyděšeně, planej poplach s tím pískem? Začínala jsem asi být víc než naivní.

Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Tue 12 Mar - 20:18

Arisu

Jen uteč hlupáku. Dvojhlasný tón zazněl přímo na Aburameho. Pak sem ale něco spatřila. Jeden ze strůjců mého neštěstí které si vynutili aktivaci Hysterie stál předemnou. A ještě na mě volal. Ty nejsi v pořádku. Zaječela sem Ayame po malé chvilce do ucha. Podle vzdálenosti a mé hodnosti by to nemělo být možné. Jenže Hysterie dokáže svoje. Automaticky jsem dřímala v ruce svůj nůž. Památeční nůž poslední vzpomínka na rodinu. Chcípneš!
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 12 Mar - 20:29

Takže to nebyl planý poplach, něco nebylo v pořádku už na první pohled, zamračila jsem se, tohle se mi nelíbilo. Během vteřiny, ale byla u mě, přitáhla jsem si písek k tělu, kdyby mě chtěla vykuchat, dřív než to stihne, písek jí lapí. Dopadlo by to špatně ale jak pro mě, tak pro ní.
Bijuu plášť se zase začal rozlézat, ale něco se stalo.. Vyplýtvala jsem chakru, znovu se stáhnul, Shukaku chakru měl, ale pečeť na jeho udržení měla jednu podmínku, musím mu dávat svou, aby mi půjčoval dvojnásobek. Nebyla jsem hrdina, můj zdroj chakry byl omezený.
Kso!
Ve chvíli, kdy stála s nožem u mě, jediné, na co jsem se s chakrou zmohla bylo ovládat můj písek. Proto jsem ho stáhla těsně ke mě, odskočila a snažila se jí pískem polapit, šel na ní ze všech stran, na jakékoliv místo dopadla, snažil se dostat pod ní. Ale podle její rychlosti to bude zajímavé..
Nechápala jsem, co se děje, ale rozhodně to nevypadalo normálně.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Tue 12 Mar - 20:45

Arisu

Vyskočila jsem do vzduchu. Při tom sem si tvořila svoje desky pmocí mého jutsu Eria. Od těch sem se odrážela po cvičisti. Následně sem Ayame obskákala dokola. Při posledním odražení které bylo přímo naproti Ayame sem ještě Aktivovala Kasoku. Tím se moje rychlost ještě více zvedla. Mířila sem tedy přímo snažíc se jí přeseknout hrdlo.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Tue 12 Mar - 20:55

V žltom záblesku som sa objavil pri brehu jazera, ktoré bolo na cvičisku. Šťastie že tu tá značka bola, využíval som ju asi najčastejšie zo všetkých! No, nemal som ale čas myslieť na značku, skôr na Arisu. Začal som okamžite pohľadom vyhľadávať ľudí, samozrejme hlavne Arisu. A netrvalo to vôbec dlho, a spatril som ju neďaleko. Všimol som si aj Yoko, a ešte zopár osôb. Čo sa vôbec stalo, že pečať prelomila?! Opäť som sa trochu zamračil, no nenechal som sa tým vykoľajiť. Zložil som rýchlo pár pečatí, načo sa mi po nich obalila ruka vrstvou chakry. Opäť som do techniky pridal natoľko veľa chakry, že mi cez ňu ani nešlo vidieť ruku od zápästia nižšie. A niet divu, že už teraz som prestával ruku cítiť. Čo už, veď to ma nezabije. Rozbehol som sa k Arise a zároveň k Yoko, pričom som hneď niekoľkokrát musel ale použiť Shunshin, pretože sa Arisu rýchlo premiestňovala. Vedel som však správne predpokladať, kde sa premiestni. Preto v momente, ako už chcela presekávať Yoko krk, objavil som priamo za ňou. Dlaňou som sa jej dotýkal chrbta, a chakra mi z ruky začala miznúť, rovnako ako aj cit v nej. Shiru-Tsuki no Fuin. Šepol som si názov, načo Arisu okamžite muselo telo znehybnieť. Bol to účel techniky, znehybniť ju. Netušil som však, čo spravím následovne...zrejme len obnovím tú pečať, a asi tu budem aj musieť zanechať klona, lebo...mohlo by sa to zopakovať...
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Wed 13 Mar - 6:26

Přišel jsem na cvičiště. I já jsem potřeboval ještě trénovat a to nejen své techniky..techniky které na nikoho nemůžu použít, ale i sílu a hbitost jestli mám svúj úděl dodělat nevěděl jsem jak moc silný musím být. Proto jsem si hodil lehkou rozcvičku a pak se pustil do čtení spisů o nukeninech. Sedl jsem si ale pod strom v místě kde bylo ticho..a nečekal jsem že mě bude někdo rušit.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshio Yamanaka Wed 13 Mar - 7:18

Yoshio stejně jako Goro uskočil o kus dozadu.
Bylo lehko rozeznatelné, co se teď právě stalo a rozhodně to nebylo to, co by jim k jejich tréninku mělo pomoci.
Oba sice nakonec měli štěstí, že se Arisu zaměřila na tu blonďatou dívku, ale to neznamenalo, že vše bylo v pořádku. Vypadalo to totiž, že ta slečna už taky nemá moc sil na rozdávání...
Yoshio však v tuto chvíli absolutně nevěděl, co má dělat. Nebyl bojovník a nikdy ani neměl v plánu jim být. Stále však měl tendenci každému pomáhat, včetně Arisu, takže... když to začínalo být čím dál tím vážnější, tak už se i sám Yoshio pomalu připravoval na to, že bude muset zasáhnout a to zkutečně, co nejdříve...

Už,už se na to chystal, když se tam náhle objevil Raiken a o zásah se postaral on sám...
Sice nevěděl, kde se tam tak rychle vzal, ale byl rád, že tu byl a snažil se Arisu pomoci. Nebo, alespoň to tak vypadalo a Yoshio v to dosti doufal...
Yoshio Yamanaka
Yoshio Yamanaka
Genin
Genin

Počet príspevkov : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 13 Mar - 10:29

Byla rychlá, vážně hodně rychlá a jaká byla moje slabina? Samozřejmě rychlost! Skoro ta největší slabina, kterou jsem se snažila všleijak zlepšovat, ale z nedostatku chakry byl písek jen valící se těžká pohyblivá masa.
Čímž jsem Arisu nestihla blokovat, snad jen uhnout, a na chvíli jsem si vážně myslela, že tohle nezastavím, když se svým nožem máchla těsně u mého hrdla. No v tom se objevil Raiken, nevím, jestli to na Arisu mělo účinek, ale raději jsem se rychle přesunula o kus dál. Právě teď jsem mu hodně dlužila, být tu o pár vteřin dýl, asi bych už tak vesele neskákala. No, tady už jsem radši být nechtěla, nic bych v tomhle stavu nezvládla a Arisu vypadala, že mi každou chvíli vykšárbe oči, tak jsem se odebrala za stále chrápajícím Naem a sedla si mlčky vedle něj.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Wed 13 Mar - 10:59

Zdal sa mi naozaj čudný sen. Stál som znova na hore, na malej doske, úplne na špici obrovitánskej skaly, ako pri tréningu Sage moda, a sledoval som ako Yoko dole na úpätí hôr tancuje Gangnam style. Nato sa k nej pridalo naozaj neznáme dievča, ktoré malo podľa zafarbenia okolia asi krámy, a zároveň sa tam tanečným krokom prihnal Raiken, ktorý svojím bugy~bugy tancom dával dole jedného tanečníka za druhým. Tak tvrdý sen to bol, že ani výkriky v okolí ma neprebudili. Vo chvíli keď si Yoko prisadla, v mojom sne sa moja doska zakolísala, a ja som spadol.. Aký je to pocit v žalúdku keď padáte? To isté som pocítil aj ja, nasledovalo prudké a okamžité prebudenie sa, ktoré vyvrcholilo ostrým sadnutím si, kedy som sa objavil sediaci tesne vedľa Yoko. Ledva rozlepené oči sa rozhliadli po okolí, následne čoho pristáli na Yoko a ja som rozospatým hlasom spustil. „Čo sa deje?..Kde to som.. Kde mám posteľ?“ Tri otázky, na ktoré som nevedel odpovede, samozrejme, bol som ešte v polospánku!
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 13 Mar - 11:47

Jen jsem seděla v trávě, odpočívala a pozorovala, jak dopadne to s Arisu, tak či tak, jsem byla pořád ve střehu, vykuchala by mě a ani bych nepostřehla jak rychle. Z úvah mě vyrušila až osoba, co vedle mě sebou začala házet a pak si sedla, po jeho otázce jsem se jen usmála.
"Na zničeném cvičišti po namáhavém boji se mnou, který mimochodem skončil remízou.." Zkonstatovala jsem směrem k němu, to fakt nevěděl, kde je nebo byl tak rozespalej?
"Ne, kecám, vyhrál jsi.." Podotkla jsem potom.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Wed 13 Mar - 12:06

Pohľadom som neprestal behať po okolí, a trvalo hodnú chvíľu než som sa poriadne skoncentroval a uvedomil si že sa nachádzam na totálne zdevastovanom cvičisku, kde jazero bolo vyliate, všade bol piesok a celé hradby boli zničené. Skôr t vyzeralo ako nejaký útok na Konohu, z čoho som sa zdesil.. Nakoniec som si ale vypočul jej slová o tom že som remízoval.. To ma prebralo, dokonale. Vyskočil som na nohy akoby som bol plný energie, neberúc ohľad že pred chvíľou som skončil extrémne ťažký boj na úrovni Kágov, a prstom ukázal na Yoko.. „Remííza?! REMÍZA?!“ Ozvalo sa pevným, aj keď trochu trasľavým a hlavne hlasitým hlasom, po celom celičkom cvičisku, keď som totálne zpanikáril. „Mám byť voja ochranka.. Ale ako môžem ťa ochrániť keď som slabý?! Nie, nie, musí byť predsa spôsob ako byť silnejší.. Určite si podvádzala! Dattebayo!“ Zakričal som, a prstom ju ďobol do líca. Presne tak, určite to bol podfuk, keďže to, že som vyhral som vďaka kriku prepočul. K tomu som nechtiac oznámil, že ma Pil menovala ochrankou.
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 13 Mar - 12:29

Snažila jsem se mu nějak v klidu vysvětlit, že vyhrál, a doufám, že se mi to potom, co přestal křičet, i podařilo! Vždycky jsem myslela, že jsem hyperaktivní, no, asi jak kdy, podle Naa to byl hodně slabej odvar, nehodlala jsem se ani pohnout, ani jsem nechtěla, byla jsem totálně grogy!
"Výhra, výhraaa!" Snažila jsem se ho překřičet, no po chvíli jsem tu snahu vzdala, i to bylo namáhavé! Potom se ale, nejspíš nechtěně, podle toho výrazu potom, přeřekl, nebo řekl něco, co říkat nechtěl. Na chvíli jsem se krátce zamračila, ochranka, přesně tomu jsem se vždycky vyhýbala a prosila Pili, ať mi jí nedává. Možná proto mohl na chvíli idět ten zamračený výraz, ale na druhou stranu, věděla jsem, že to dělá jen pro moje dobro. A navíc Nao mě porazil a dokázal mi tak, že ochranku vážně potřebuji. Když mi nebude stát věčně za zadkem, dá se to přežít! Možná to bUde i zábava, kdo ví! Nakonec jsem se jen usmála.
"Tak tenhle prcek mi bude dělat ochranku?" Pronesla jsem, ale bylo to jen rýpnutí, ve skutečnosti jsem byla ráda, že je to on a ne někdo z ANBU jednotek.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Wed 13 Mar - 12:50

Ak som bol na niečo háklivý, tak presne na vek. Veď som len mladý, 16 ročný genín ktorý práve nakopal splynutého Jinchuurikyho, prečo nie? V tom momente mohla aj ona postrehnúť zmenu výrazu v mojej tvári čo som si ja na nej nevšimol, keďže som bol zabratý do výkrikov aký som neschopný. Ona sa zamračila, ale to aký face som hodil ja, to bolo až nemožné vysvetliť. Tak ultra vražedný, super čuprd dupr, extra kruto démonsky hustý zabijácky pohľad snáď nevrhal ani samotný Rikuudo Sennin! „PRCEK?!“ Zreval som na celú oblasť v ktorej sme sa nachádzali, v momente som sa vyšvihol na ňu, z úmyslom ju asi znova zmlátiť, keby nebolo gamakichiho, ktorý jazykom obmotal okolo môjho tela a držal ma tesne pred ňou, pričom môj kopanec len o pár cenťákov minul jej bradu. (Ako keď Kakashi držal Naruta, ktorý chcel napadnúť staviteľa mostu) Áno bol som dieťa! „Ja ti dám prcek, ten prcek ťa prááve nakopal! A keď chceš!“ Aj keď ma Gamakichi stále držal, ja som s kopaním do prázdna neprestával, pričom som udrel päsť o moju dlaň.. „Nakopem ti hneď teraz a znova!“ Odhodlanie, to bolo jasné vytušiť z mojej tváre. Oheň ktorý za mnou pálil, oheň, moja vôľa doslova prinútila stiahnuť Gamakichiho jazyk odo mňa. Stanem sa Hokágem a potom, potom ma budú rešpektovať.

Výraz:
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Wed 13 Mar - 13:12

Zavčel jsem. Z Důkladného čtení mě vytrhl křik nějakého malého chlapce který řval nad přez celou konohu. Pravda vybral jsem si na soustředění blbé místo..ale kdo by tušil že tu bude až takovej kravál ?. Nenapadlo mě nic jiného než jen křiknout "Ticho tam !" Fakt velmy zlým hlasem xD. A zase se zabral o čtení spiů. Zatím žádná zmínka o těch které hledám..štvalo mě to.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Wed 13 Mar - 13:50

Ve chvíli, kdy se tak rozčílil jsem se jen ušklíbla a nevinně se uculila, nic jsem s tím nehodlala dělat, nereagovala jsem ani na jeho výzvu a jen pokrčila rameny, čistá provokace, i když, mě se fakt nechtělo nic dělat ani jsem nemohla.
"Teď? Teď jak vidíš nemůžu, nemám neomezený zdroj chakry.." Podotkla jsem a ušklíbla se,, dál jsem si jen seděla v trávě, ať se vztekal, jak chceš.
"A navíc, 22 a 16 je dost velkej rozdíl na to, abych ti tak mohla říkat"
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Wed 13 Mar - 14:00

Ten jej výraz a reči, Gamakichi presne vedel čo urobiť.. Chytil ma, znova jazykom a držal ma kým som sa neukľudnil. „To znamená že som lepší, keďže ja stále vládzem!“ Zakričal som do tmy, nevládal by som urobiť ani C rank techniku, ale proste, ja som bol taký, že som šiel na dno! Preto ma Gamakichi pustil, pochopil že to myslím nevážne. Moje nohy po jeho zdvihnutí dopadli na zem, a ja som s úsmevom podišiel až k nej, čupol si nad ňu, takže naša výška bola práve rovnaká, a vyplazil na ňu jazyk. „Práve, porazil ťa 16 ročný Genín, takže, akýže to si rank? Chunín si bola naposledy že?“ Znova som sa zoširoka usmial, nevzdialil sa len otočil hlavu k stromom. „Kto povedal?!“ Odvetil som tam odkiaľ sa ozval zvuk a znova sa otočil k Yoko. „A ja ako tvoja ochranka, teraz ma budeš počúvať.. A prikazujem že sa ide na rámen!“ Diabolsky som sa zasmial.. Rámen som nemal takmer rok!
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Wed 13 Mar - 14:12

Vzdychl jsem si a schoval Knížku do kapsy a šel za hlasem, no ne šel spíše jsem tam doskákal "Já jsem to řekl..." Promluiil jsem pře masku. Byl sem tak naštvaný kvůli jeho chování že sem si ani nevšiml že tam je Yoko
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Wed 13 Mar - 15:02

Najednou zde bylo velice rušno. I hned poté co jsem uskočil dozadu se Arisu rozběhla na nějakou kunoichi. V tom se tu objevil další nějaký neznámy, který ji zastavil, a poté poskládal nějaké pečetě. Nechtěl jsem se do toho moc zapojovat, takže jsem se držel dál v zadu a čekal, co se bude dít. "K tomu tréninku se nejspíš nedostaneme." Pomyslel jsem si a hluboce si povzdechl. Jak se zdálo, tohle se nejspíš ještě o něco protáhne.
Goro Aburame
Goro Aburame

Počet príspevkov : 111

Shinobi
Klan: Aburame

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 23 z 32 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32  Next