Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 23 z 27
Strana 23 z 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Celý čas som sa naňho dívala na blázna. Tak ja sa tu snažím udržať mier medzi dedinami, a on si tam len tak pôjde špehovať? Keby na to prišla Mizukage, mohla by som si rovno začať kopať hrob! Bola však pravda, že v poslednej dobe som nemala dobrý pocit z Kiri ani ja. Aspoň, že na to neprišli...Hiroshi by v takom prípade nemusel dopadnúť práve najlepšie. Nahlas som si povzdychla. A prišiel si na niečo, čo by mohlo ohroziť celú našu alianciu? Opýtala som sa ho a začala sa prechádzať hore dolu po kancli ako tiger v klietke. Dúfala som, že Kiri nechystá nič...Máme už dosť problémov. Nie to, že tu je ešte tá organizácia Akatsuki, ešte i to nám chýbalo, aby nedaj bože Mizukage naplánovala nejaké spiknutie!
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
// Dobře vynechám to co mě teď až tak moc netrápí...to znamená špehy jak zjistily, že Kiri něco chystá...protože na to dneska nemám náladu a přejdu rovnou k věci.
Prosím...pozice si zjistit mohl ale to na co se zaměřují ne. ^^ To je trochu blbost vzhledem k tomu, že hlídky si jen tak nechodí po vesnici a nepouští na všechny strany své techniky.
Co se týká špatných pocitů neberu Vám to..pocit je pocit. Ale ráda bych připomenula že, neděláme naprosto nic a když už něco je to přísně držené ve vesnici, od toho jsou na to odborníci Oinini (Držení vnitřních záležitosti Kiri pod pokličkou.)
Takže jestli můžu poprosit hrajte to s tím že víte jen ty pozice protože znát jejich zaměření je blbost.
Prosím...pozice si zjistit mohl ale to na co se zaměřují ne. ^^ To je trochu blbost vzhledem k tomu, že hlídky si jen tak nechodí po vesnici a nepouští na všechny strany své techniky.
Co se týká špatných pocitů neberu Vám to..pocit je pocit. Ale ráda bych připomenula že, neděláme naprosto nic a když už něco je to přísně držené ve vesnici, od toho jsou na to odborníci Oinini (Držení vnitřních záležitosti Kiri pod pokličkou.)
Takže jestli můžu poprosit hrajte to s tím že víte jen ty pozice protože znát jejich zaměření je blbost.
Milli Yaguma- Mizukage
- Počet príspevkov : 963
Shinobi
Vesnice:
Klan:
//Edit blbšule xD, teda v tomto případě jsem blbšulák asi já x'D.
Koukl jsem se na ní jak reagovala docela jsem se upokojil, neměla přehnané reakce. Je to ale pouze má domněnka a chtěl jsem se tě zeptat jestli by jsi mě dovolila zase zkontrolovat ostatní vesnice, ne pro mě ale pro vesnici. Usmál jsem se na ní psíma očima a pak jsem si sedl do jejího křesla. Na toto bych si zvykl... Pomyslel jsem si s úsměvem a dal jsem nohy na stůl. Hold bratr je bratr a před ní jsem se jako gentleman chovat nemusel. A co ty a Raiken? Už tě odpanil? Nadzvednul jsem pobaveně obočí s úsměvem jak sluníčko.
Koukl jsem se na ní jak reagovala docela jsem se upokojil, neměla přehnané reakce. Je to ale pouze má domněnka a chtěl jsem se tě zeptat jestli by jsi mě dovolila zase zkontrolovat ostatní vesnice, ne pro mě ale pro vesnici. Usmál jsem se na ní psíma očima a pak jsem si sedl do jejího křesla. Na toto bych si zvykl... Pomyslel jsem si s úsměvem a dal jsem nohy na stůl. Hold bratr je bratr a před ní jsem se jako gentleman chovat nemusel. A co ty a Raiken? Už tě odpanil? Nadzvednul jsem pobaveně obočí s úsměvem jak sluníčko.
Hiroshi Senju- Počet príspevkov : 187
Shinobi
//Je to len pocit, nie podozrenie xD
No to určite...Nemyslím si, že to je potrebné! Sune verím, Kumo tak isto...A Iwa? Tá je síce pre mňa veľkým otáznikom, ale myslím, že jej môžem veriť tiež. Znova som si povzdychla. Bolo vidno, že nie som teraz v práve najlepšej nálade. Keď spomenul Raikena, len som nadvihla obočie. Páne bože, si šiši? Ja s Raikenom nemám nič, sme len kamaráti...Aby si vedel! Prevrátila som očami. Takto...Ja si nikoho nehľadám, je ti to jasné? Dodala som ešte nakoniec. Vedela som, že do mňa bude s Raikenom rýpať ešte dlhú chvíľu...Hrozné dačo. No čo, aspoň sa nebudem nudiť!
No to určite...Nemyslím si, že to je potrebné! Sune verím, Kumo tak isto...A Iwa? Tá je síce pre mňa veľkým otáznikom, ale myslím, že jej môžem veriť tiež. Znova som si povzdychla. Bolo vidno, že nie som teraz v práve najlepšej nálade. Keď spomenul Raikena, len som nadvihla obočie. Páne bože, si šiši? Ja s Raikenom nemám nič, sme len kamaráti...Aby si vedel! Prevrátila som očami. Takto...Ja si nikoho nehľadám, je ti to jasné? Dodala som ešte nakoniec. Vedela som, že do mňa bude s Raikenom rýpať ešte dlhú chvíľu...Hrozné dačo. No čo, aspoň sa nebudem nudiť!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Opravdu? No fajn...jak chceš...šméčko. Prokoulil jsem nad tím očima. Pak jsem se zvedl a popošel k jedné ze skříní. Tam jsem vzal plášť Hokage a pohlédl si ho. Následně jsem si ho nasadil. Já jsem se jeden čas Hokagem chtěl stát, ale jen abych tím právoplatně ochránil rodinu a vesnici, nic moc to pro mě neznamenalo. Následně jsem napodobil čtvrtýho. Paní Kaori, doufám že si se svým bratříčkem dáte rámen, jinak vás zavřeme za basu a klíč zahodíme. Choval jsem se fakt jak on a trošku jsem se poklonil a zase si sedl do křesla a nohy dal na stůl. Muhahahaha. Zlostně jsem se zasmál a pak jsem se na Kaori mile zakřenil.
Shinobi
Ty si taký trololo! Tresla som sa s rukou do čela. Musela som sa uškrnúť, niekedy sa vôbec nepsrával ako psychicky zdravý človek. A ty čo? S Mizukage...Akože nič? Spokojne som sa usmievala, keď on si tak do mňa rýpol s Raikenom, prečo by som si ja doňho nemohla rýpnuť s Mizukage, nie? Ale však sám mi písal, že mu mám držať pálce, páč ju pozval na rande...Či aj toto bolo klamstvo a snažil sa z nej niečo vytiahnuť? No to je teraz jedno. Musela som sa uchechtnúť, keď sa navliekol do môjho plášťa a začal splietať somariny. Páne bože, Hiroshi! Znova som sa tresla s rukou do čela. Po kom tie divé gény vlastne podedil? Bol snáď ocko taký strelený...? Alebo nebodaj starí rodičia? Ták poď, ideme na ten rámen, no! Pozri, aký si vychudnutý! To si v tej Kiri vôbec dačo jedol? Nadvihla som jedno obočie, keď som si ho znova premeriala pohľadom od hlavy po päty.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Zasmál jsem se na ní a a jejím komentářům jsem věnoval ještě věčí pousmátí. Mizukage? Bylo to jen jedno nepodtsatné rande...ona má přítele, tedy snoubence, nejsem ten typ co by se zahazoval s nějkou která je zasnoubená, to ne. Usmál jsem se na ní a nohy jsem dal ze stolu a postavil se. To jak si mě prohlížela se mi fakt nelíbilo. Já nebyl vychudlý! To byly svaly! Cóóóóóóó? Tak se koukni na sebe ty tyčko! Navíc, jsou to jen čistě svaly, jukej! Vyhrnul jsem si tričko. Byla pravda že sem byl jen kost, kůže a sval, žádný tuk u mě nebyl znát, protože jsem žádný neměl. Navic, to ona byla jak tyčka, čhe měla by se už konečně nažrat! xD...Měl jsem vyhrnuté triško a šly vidět né bčišní svaly. Po chvilce jsem ho zase pustil a upravil si plášť, ale nezapnul. Měl bych nám udělat podobný, ty by jsi na zádech měla šipku dopravda kde bych stál já s nápisem: Miluji ho nadevše...Já bych si nechal spšl nápis s šipkou doprava kde by jsi byla ty s nápisem: OMG s smajlíka s pokřivenou pusou, bylo by to husý nééé? Začal jsem už pláct paátý přes devátý, prostě jsem už jen cekal takový blbosti, ale nápad to byl fakt dobrej!
Shinobi
Nóó, to je ale škoda! A ja som sa tak tešila, že si niekoho konečne nájdeš...A že budú detičky! Zasmiala som sa...Tvár sa mi rozžiarila, keď som spomenula detičky. Mala som ich fakt rada...Sama som ich však neplánovala mať, to by som musela na nejaký čas odstúpiť z funkcie a to som nechcela.
Nadvihla som jedno obočie. Nóóó, len sa nepos*r! Prižmúrila som naňho oči. No, som štíhla a čo? Chceš mať snáď sestru tučibombu či čo?! Uchechtla som sa, mám veľké šťastie, že nemám zadok ako kufor. Takí nízki ľudia ako ja ho vo väčšine prípadov majú. Znova som nadvihla obočie, čudovala som sa, ako Hiroshi rýchlo dokáže meniť tému a rozprávať o takých blbostiach. Keď sa však rozosmial on, musela som sa rozosmiať i ja...Ako som to len neznášala. Snažím sa byť vážna a stačí, aby sa niekto na mňa len usmial, a ja sa už idem popučiť od smiechu! K tomu jeho nápadu som sa však nevyjadrovala. Je na čase znova otvoriť Konohu... Poznamenala som. Nemala som už žiadny dôvod nechávať ju uzatvorenú...Bolo to pre istých dvoch nukeninov, ktorí už asi zmizli, keď sa tu neobjavili pekne dlhú dobu.
Kiara, ktorá celý čas vylihovala v pelechu sa zdvihla a ponaťahovala sa. Pomalými, tackavými krokmi sa vybrala k Hiroshimu, štuchla ňufákom do jeho nohy...Chcela vlastne, aby ju pohladkal.
//Sry, že píšem až teraz, som chorá bolí ma hlava i hrdlo, k tomu som prechladená...Proste nemám vôbec náladu na písanie xD
Nadvihla som jedno obočie. Nóóó, len sa nepos*r! Prižmúrila som naňho oči. No, som štíhla a čo? Chceš mať snáď sestru tučibombu či čo?! Uchechtla som sa, mám veľké šťastie, že nemám zadok ako kufor. Takí nízki ľudia ako ja ho vo väčšine prípadov majú. Znova som nadvihla obočie, čudovala som sa, ako Hiroshi rýchlo dokáže meniť tému a rozprávať o takých blbostiach. Keď sa však rozosmial on, musela som sa rozosmiať i ja...Ako som to len neznášala. Snažím sa byť vážna a stačí, aby sa niekto na mňa len usmial, a ja sa už idem popučiť od smiechu! K tomu jeho nápadu som sa však nevyjadrovala. Je na čase znova otvoriť Konohu... Poznamenala som. Nemala som už žiadny dôvod nechávať ju uzatvorenú...Bolo to pre istých dvoch nukeninov, ktorí už asi zmizli, keď sa tu neobjavili pekne dlhú dobu.
Kiara, ktorá celý čas vylihovala v pelechu sa zdvihla a ponaťahovala sa. Pomalými, tackavými krokmi sa vybrala k Hiroshimu, štuchla ňufákom do jeho nohy...Chcela vlastne, aby ju pohladkal.
//Sry, že píšem až teraz, som chorá bolí ma hlava i hrdlo, k tomu som prechladená...Proste nemám vôbec náladu na písanie xD
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
C-Cože? Dětičky? Je mi devatenáct, to ty už máš načase mít nějaké děti, přeci jen být strýcem je můj celoživotní sen. Zasmál jsem se škodolibě a sudal si ten plášť a pověsil ho zpátky do skříně. Sice se mi do toho vůbec nechtělo, ale musel jsem, ne budu se tu takto promenádovat. Čhe...sprostá jak kanál. To neříkám, jsem rád že jsi hubená, aspoň bude lehčí tě jednou překonat, takovou tyčku! Zasmál jsem se ďábelsky. Když řekla že je načase otevřít Konohu, trošku jsem se zamračil, ale pak se uvolnil a povzdechl. Ok, ok... Mírně jsem se usmál a kdy už jsem byl na odchodu, objevia se u mě Kiara. Usmál jsem se na ní a podrbkal jí za ušima, byla taková roztomilá že se to víc už ani nedalo ignorovat a proto jsem se s ní pomazlil. Kiarooo-chwááán! Choval jsem se jak malý dítě co ťutinká nějakou hračku, byla k sežrání!
//Cajk xD, taky by se mi nechtělo ^^
//Cajk xD, taky by se mi nechtělo ^^
Shinobi
Ja a deti? Musela som sa zasmiať, deti určite do úvahy neprichádzali. V žiadnom prípade... Zavrtela som hlavou. Deti sú dosť veľká zodpovednosť, a ak by som ich teda mala, musela by som si vybrať medzi Hokage postom a rodinkou. A to som nechcela...Nie teraz. Zatiaľ mi stačí, že mám na krku Mai...Čože si povedal? Že som sprostá?! Prižmúrila som naňho oči a očervenela ako puľka, nie že by som sa hanbila, ale proste to bolo od hnevu. Prudko som ho schmatla pod krk a zamávala s ním...Ešte mal šťastie, že sa k nemu dotackala Kiara, inak by som ho asi prizabila! Prudko som ho pustila...Takto o mne rozprávať. Pché!
Kiara spokojne mávala chvostom zo strany na stranu, pričom spokojne privrela oči a tak trochu i priadla...Milovala maznanie...Ja som len prevrátila očami, keď som si všimla to jeho správanie...
Kiara spokojne mávala chvostom zo strany na stranu, pričom spokojne privrela oči a tak trochu i priadla...Milovala maznanie...Ja som len prevrátila očami, keď som si všimla to jeho správanie...
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Ty a matka? Jojo, máš pravdu, to dítě by bylo chudák. Zasmál jsem se škodolibě, ale jak jsem se tak tulil ke Kiaře, tak mě ta sprosťačka chytla pod krkem. D-dobře, dobře, odvolávám odvolávám. Řekl jsem krapátko přidušeně, ale když mě zase prudce pustila, začal jsem se řehňat. Jsi až moc surová víš to? Měla by ses s tím jít léčit naa pěkně dlouhou dobu...Klidně bych ti nějaký ten ústav zaplatil. Řekl jsem jak neviňátko, ale to jsem si vlastně ani neuvědomil komu to říkám. Kiara rychle někam zalezla, protože cítila zlo a já jsem se divil kam jde. Pak jsem si uvědomil co jsem řekl a zasekaně jsem se na Kaori podíval a nevěděl jsem jestli mám zdrhat nebo se bránit.
Shinobi
Pomaly som sa začala vracať do normálu, keď to odvolal a len sa pousmiala...Úsmev mi však hneď zamrzol na tvári, len čo znova do mňa rýpol. To však robiť nemal. Nahodila som výraz alá býk na býčích zápasoch, ruky zatla v pästi a rýchlymi krokmi sa k nemu približovala. Kiara mala šťastie, že zaliezla...Inak by som ju asi zašliapla. Schmatla som Hiroshiho za golier a začala ním triasť. POVEDZ MI TO EŠTE RAZ DO OČÍ, TY RIŤOPRD! Zvrieskla som naňho...Nečakala som ani na to, či sa vôbec opováži to znova zopakovať a prehodila ho rovno cez dvere na chodbu...Muselo ho to pekne bolieť, páč tie dvere, tak isto ako aj stoly, boli zhotovené z tvrdého dreva. Prečo asi?! xD Samozrejme som tam Hiroshiho nenechala len tak...Razom som nad ním stála s vražedným úškrnom na tvári...Proste ma naštval a teraz za to bude pekne krásne pykať!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Když jsem viděl ten její strašně děsivej výraz, zbledl jsem jak stěna a poposouval jsem se dozadu, až jsem zády narazil do zdi a dál to nešlo. Skoulil jsem se do klubíčka, teda pokusil jsem se o to, ale to už mě vzala za límec a já na sucho polkl. Ten její výraz mě fakt hodně děsil, ale asi jsem s tím co jsem řek měl pravdu a to nikdy neodvolám....pfff...to tak xD. Když, jen jsem se na ní přitrouble usmál když mě stále držela a pak jsem jen proletěl dveřmi. Při tom jsem vyhrkl několik slin a narazil do zdi s hlavou skloněnou dolů. Když pak zase přišla, jakoby mě to znovu oživilo a já jsem dal ruce do pozice aby mi snad nic nemohla udělat. D-dozadu! Dozadu běž ty hnusný strašidlo! Vem si prášky nebo tě klepne hovnocuce! Vlastně jsem si teď asi podepsal ortel. No, já se ale bránit. Rychle jsem se dal na čtyři a šlo slyšet jak mi pokřupaly záda, no fakt to byla pecka. Prolezl jsem v mžiku mezi jejíma nohama byla ta ní. Měl jsem chuť po tak dlouhé době provokovat. vzal jsem jí za lem kalhot a stáhl dolů. Pak jsem odskákal hoooooooooodně dozadu, vlastně až k oknu její kanceláře. Wooooouuuu!!! Lidi máte tu striptýz zadáčo! Křikl jsem na muže co byli pod budou a ti rychle běželi po schodech aby viděli Kaori z části jak jí pán stvořil. Já jsem si to náramě užíval. Seděl jsem na okně a byl připravený kdykoliv vyskočit, tedy i když jsem pochyboval že se to povede...No, přeci člověk umírá denně, i když...já byl mladý...smrt jsem nechtěl ( u sebe )....Já nevinný....Já muzikant!!!
Shinobi
Pomalým a tichým krokem jsem došel ke kanceláří. Cestou jsem musel vyšlapat pár těch schodů, a však nevadilo mi to. Shinobi přece něco objetovat musí, aby došel ke svým cílům a zájmům. Zpoza dveří šel slyšet menší randál, takže jsem váhal jestli mám zaklepat. Po chvíli přemýšlení jsem se rozhodl zkusit štěstí. Svou pravou ruku jsem mírně natáhl ke dveřím a v klidu zaklepal. "Doufám, že Hokage-sama není vulgární. Měla by jít přece ostatním příkladem." Pomyslel jsem si, když jsem uslyšel zpoza dveří slovo řitopych, a pak se porozhlédl kolem. Po me prave straně jsem spatřil okno. Vidět z něj šlo mnoho věcí jako např.: ptáci, budovy a lidé. Na chvíli jsem se na tyto věci, osoby, zvířata zadíval.
Uchiha Benjiro- Počet príspevkov : 131
Shinobi
Klan: Uchiha
Prošel jsem rychle chodbou a už jsem byl u kanceláře....ještě, že tu je jen jeden člověk, povzdedchl jsem si. Třeba bych se s ním mohl seznámit, řekl jsem si. Ahoj, já jsem Kenji....Kenji Shizuko, jsi tu nový což?
Kenji Shizuko- Počet príspevkov : 46
Shinobi
Klan:
Ohlédl jsem se za hlasem, který na mne promluvil. Spatřil jsem shinobiho, který vypadal na to, že je nejspíš tak o dva roky starší ode mne. "No... chtěl jsem si najít přátele. Je na čase, to nejspíš udělat." Prolétlo mi hlavou, když se Kenji představoval. Opřel jsem se o nejbližší stěnu a prohlížel si Kenjiho. "Já jsem Benjiro...příjmeni podle mne není podstatné a jsem zde poměrně dlouho, i když je pravda že z Konohy tak na půl nepocházím" Odpověděl jsem mu klidným tonem. Neřekl jsem mu však vše o mne. Přece jen shinobimu , kterého vidím poprvé, nebudu říkat vše.
Shinobi
Zamyslel jsem se...."No jak to tu vyřidíme tak si mužem zátrenovat, co myslíš"?
Shinobi
Klan:
Jeho nabídka mne docela zaujala a přinutila se zamyslet. "Trénink?...Přátelství?...Mangekyou? (XD)" Prolétlo mi v mžiku oka hlavou. "Proč ne?.. Může být." Odpověděl jsem mu a podíval se ještě jednou z okna, tento krát však okno bylo po mé levici. Obloha byla temná, měsíc zářil jasno. I hned jsem si domyslel, že tam ted bude nejspíš zima.
Shinobi
Odrazu mi ten hnusný parchant stiahol nohavice...Chvíľu som sa len tak šokovane dívala na chlapov, ktorí ma prišli "obdivovať". Rýchlo som sa spamätala, natiahla si späť nohavice a ukázala prstom na tú skupinku mužov. Ak odtiaľ okamžite nevypadnete, tak sa z vás stanú fašírky a zo mňa kanibal! Skríkla som a nich výhražne, oni okamžite zbledli a doslova sa odtiaľ vyparili. Krátky pohľad som uprela na tých dvoch, ktorí tu stáli a vrátila sa späť do kanclu...Prisahám pánu bohu, že Hiroshiho zabijem!
Skôr než stihol utiecť, stála som pred ním a poriadnu mu strelila najprv z jednej strany, potom z druhej, na čo preletel cez okno...To však nebol koniec! Vyskočila som za ním a celé to vo vzduchu zakončila prudkým kopom do brucha...Ladne som pristála na zemi narozdiel od Hiroshiho, ktorý dopadol tak tvrdo, že tu vlastne vytvoril menší kráter. Mal šťastie, že som využila len malú časť mojej skutočnej sily. Bola som tak nasr*tá, že sama som sa čudovala, že som to vôbec dokázala. Čo čumíte? Zamračila som sa na ľudí, ktorí sa tu nahrnuli. Prevrátila som očami a vrátila sa cez rozbité okno späť do kanclu. Musela som sa schladiť...Mala som také nervy, že by som rozbila hubu každému, kto sem vojde...Zmizla som teda do kúpeľne, kde som si strčila hlavu do ľadovo studenej vody. No čo no...Vyzerá to čudne, ale pomáha mi to. Keď som si už bola istá, že som celkom v pohode, vystrčila som hlavou a s uterákom si vysušila vlasy. S pokojným úsmevom som sa vrátila do kanclu a zamierila na chodbu, kde vlastne stáli tí dvaja. Poďte dnu. Milo som sa na nich usmiala.
Skôr než stihol utiecť, stála som pred ním a poriadnu mu strelila najprv z jednej strany, potom z druhej, na čo preletel cez okno...To však nebol koniec! Vyskočila som za ním a celé to vo vzduchu zakončila prudkým kopom do brucha...Ladne som pristála na zemi narozdiel od Hiroshiho, ktorý dopadol tak tvrdo, že tu vlastne vytvoril menší kráter. Mal šťastie, že som využila len malú časť mojej skutočnej sily. Bola som tak nasr*tá, že sama som sa čudovala, že som to vôbec dokázala. Čo čumíte? Zamračila som sa na ľudí, ktorí sa tu nahrnuli. Prevrátila som očami a vrátila sa cez rozbité okno späť do kanclu. Musela som sa schladiť...Mala som také nervy, že by som rozbila hubu každému, kto sem vojde...Zmizla som teda do kúpeľne, kde som si strčila hlavu do ľadovo studenej vody. No čo no...Vyzerá to čudne, ale pomáha mi to. Keď som si už bola istá, že som celkom v pohode, vystrčila som hlavou a s uterákom si vysušila vlasy. S pokojným úsmevom som sa vrátila do kanclu a zamierila na chodbu, kde vlastne stáli tí dvaja. Poďte dnu. Milo som sa na nich usmiala.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Po chvíli zpoza dveří šlo slyšet mnoho dalších mne neznámých zvuků. Jednou to znělo jako rozbijení okna, pote jako mlácení někoho. Zorničky se mi z mírného stresu rozšířily. "Doufám, že budu v pořádku." Pomyslel jsem si, vcházejíc dovnitř. Jakmile vešel i Kenji zavřel jsem za náma, a protože jsem zde byl před Kenjjim, cítil jsem že mám začít mluvit. "Dobrý den Hokage-sama.... přišel jsem vás požádat o přidělení do týmu a pár technik." Řekl jsem ji, prohlížejíc si místnost Hokage. Vypadala docela útulně, až na to rozbité okno.
Po chvíli mi docvaklo, že jsem se zapomněl představit. "Jméno a příjmení: Uchiha Benjiro... hodnost genin." Dodal jsem rychle a při tom si uvědomil, že pokud ted Kenji dával pozor, mohl zaslechnout příjmení, které jsem mu před tím nechtěl říct.
Po chvíli mi docvaklo, že jsem se zapomněl představit. "Jméno a příjmení: Uchiha Benjiro... hodnost genin." Dodal jsem rychle a při tom si uvědomil, že pokud ted Kenji dával pozor, mohl zaslechnout příjmení, které jsem mu před tím nechtěl říct.
Shinobi
Chtěl jsem raději hned odejít, protože mi připadalo jako špatný nápad tu zůstávat. Než jsem ale stihl otevřít okno, už jsem dostal jednu zprava další zleva. Protelět jsem oknem a byl stále ve vzduchu s optiskem Kaorininé ruky. Noo, byla pravda že jsem to asi trošičku přehnal, ale co, já byl na to zvyklí. Bral jsem to jako konec a v tom okamžiku mi dala takovou pecku to přicha e mi až slzy vyhrkly a já dopadla na zem, při čemž jsem způsobil větší díru v zemi. Vichni se nahromadili kolem mě hned, jak Kaori zase odešla do kanclu. Za boha...kde se to v ní vždy bere... Řekl jsem si v duchu když jsem měl vyražený dech a optiky jejich dlaní na tváři. Asi po 5 minutách jsem hábnul prstem a pak se snažil zvednout. Beztak jsem měl málem zlomené jedno žebro, štěstí bylo že jsem na sobě dnes měl vestu. Pomalu jsem vstal a to mi ještě k tomu museli pomoci lidé, na které jsem se vděčně usmál. Já ale neměl dost, po tomto co mi udělal fakt ne, musel jsem se pomstít. Muhahahaha...jen počkej sestřičko! Řekl jsem si v podvědomí a pak jsem se kulhavě vydal pryč, ale pomalu se dostával do normálu, opravdu pomalu.
~Přesun~
Shinobi
Jakmile jsem vešel dovnitř, tak jsem pozdravil "Dobrý den Hokage-sama" a pak se přestavil Benjiro..... Tak Uchiha jo? hmm zajímavé.....tak a teďka jen čekat až přijde řada na mě. Pak jsem se podíval Hokage do očí...no nevypadá, že by měla dobrou náladu, pak jsem se podíval na rozbité okno.
Shinobi
Klan:
Uchiha Benjiro? Priradila som k ťa Uchiha Nawakiovi (Sakra, neviem ako to meno skloňovať xD)...Určite ťa bude mať čo naučiť. Pousmiala som sa, bola som rada, že máme pár Uchihov v dedine. Naše klany konečne spolu celkom dobre vychádzali. Mala som strach akurát z jednej veci. A tou je Uchihovská láska...A techniky chceš aké? Milo som sa pousmiala, a na chvíľku sa pozrela na Kenjiho. On si asi po techniky prišiel tiež...Mala som v pláne mu dať dve zvitky, ktoré sú vlastne doplnkami chakrou zvyšenej sily.
Oprela som sa lakťami o stôl a prehodila nohu cez nohu, pričom som rozmýšľala nad tým, čo asi má Hiroshi v pláne teraz. Vedela som, že ten pachant ma s*ať neprestane...
Oprela som sa lakťami o stôl a prehodila nohu cez nohu, pričom som rozmýšľala nad tým, čo asi má Hiroshi v pláne teraz. Vedela som, že ten pachant ma s*ať neprestane...
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Hokage jsem si vyslechl a pote na její otázku stručně odpověděl. "Ryūka no Jutsu, Gōkakyū no Jutsu, Hōsenka no Jutsu.. je toho docela hodně."
Jakmile jsem dohovořil zavzpomínal jsem jestli náhodou nějakého Nawakiho neznám. Po chvíli jsem došel k závěru, že tohle jméno slyším po prvé. "Rád bych se také zeptal, zdali by bylo možné senseie trochu popsat a případně i říct, kde se nacházi."
Jakmile jsem dohovořil zavzpomínal jsem jestli náhodou nějakého Nawakiho neznám. Po chvíli jsem došel k závěru, že tohle jméno slyším po prvé. "Rád bych se také zeptal, zdali by bylo možné senseie trochu popsat a případně i říct, kde se nacházi."
Shinobi
Zvitky s technikami, ktoré vymenoval, som vytiahla zo skrine a s úsmevom mu ich podala. Bližšie popísať Nawakiho? No...Počkaj, v jeho spise je fotka. Chvíľu som sa hrabala v jednom šuflíku, odkiaľ som po nejakej tej chvíli s víťazoslávnym úsmevom vytiahla spis a z neho aj fotku, ktorú som mu podala. Momentálne sa nachádza na cvičisku. Myslím. Prehrabla som si rukou vlasy. Potrebuješ ešte niečo?
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Strana 23 z 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Strana 23 z 27
Povolení tohoto fóra: