Hokage monumenty
+14
Kisuke Uchiha
Aki Kana
Katashi Aokawa
Natsuki
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Shinobi
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
Shijin Hyuuga
Nawaki
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
18 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 37
Strana 1 z 37 • 1, 2, 3 ... 19 ... 37
Re: Hokage monumenty
"Konohagakure no sato...Někdo by mohl říct obyčejná vesnička, ale pro nás..Pro nás je to domov. Pro mě je to rodina...Pro mě jste všichni důležití, a jsem rozhodnutý vás chránit, jako vždycky. Nedovolím, aby se někomu z nás, cokoliv stalo!! Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!" zarecitoval jsem.
"Konoha je dědictví, které nám zanechali ostatní hokage. Náš šperk, sen všech předešlích Hokage. Sen našich předků..Sen nových generací."
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!" zarecitoval jsem.
"Konoha je dědictví, které nám zanechali ostatní hokage. Náš šperk, sen všech předešlích Hokage. Sen našich předků..Sen nových generací."
Anonymní- Anonymní
"Avšak, víš co je nejdůležitější na tom, co nám zanechali předkové?" zeptal jsem se a stál jsem na hlavě třetího hokage. Vlasy mi ve větru neposlušně vlály. Pozoroval jsem očima celou Konohu.
Anonymní- Anonymní
"Hi no ishi!! (Ohnivá vůle)"
"Promiň, asi už stárnu." zašklebil jsem se a otočil k němu čelem. Vchod je hned tady, u hlavy třetího."
"Promiň, asi už stárnu." zašklebil jsem se a otočil k němu čelem. Vchod je hned tady, u hlavy třetího."
Anonymní- Anonymní
"To je v poriadku." Usmial som sa. "Choďte prvý, idem hneď za vami."
Anonymní- Anonymní
"Dobře." otevřel jsem tajné dveře a vstoupil do výtahu.
https://nsgoon.forumczech.com/t60-tajna-laborato ted už tady xD
https://nsgoon.forumczech.com/t60-tajna-laborato ted už tady xD
Anonymní- Anonymní
Stál som na rukách a už mi tieklo do hlavy až moc krvi tak som sa odrazil a vyskočil do vzduchu. Dopadol som na nohy a potom som zamieril do dediny rýchlym tempom.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Stál jsem na hlavě Třetího a díval se na Konohu při čekání na bratra.
Anonymní- Anonymní
"Tak tady jsi. Teď ti ukážu místnost, o které nikdo neví. Prosím tě, abys zachoval to tajemství. V zájmu Listové vesnice a ochrany Krále" řekl jsem a pořád pozoroval Konohu.
Anonymní- Anonymní
,,Dobrá tajmeství umím udržet." A čekal jsem kam mě Hokage zavede.
Anonymní- Anonymní
"Dobrá.." zavedl jsem ho do jedné tajné chodby a přesunuli jsme se do mé tajné laboratoře. https://nsgoon.forumczech.com/t60p40-tajna-laborato
Anonymní- Anonymní
Vyběhl jsem nahoru, postavil se na hlavu Yondaimeho. Pak jsem sledoval zapadající slunce nad Konohou a přemýšlel o všech možných věcech.. někdy když nevíte, jak se rozhodnout, je to nutné.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Po dlouhé době přemýšlení jsem se vydal zpátky do centra.
*Tohle asi budu dělat častěji, vážně to člověku pomůže*
.Přesun.
*Tohle asi budu dělat častěji, vážně to člověku pomůže*
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Po tom ako sa dostanem na monumenty, nebolo sa sem ťažké dostať, no trvalo mi to dlho, ak tam mám čas, sa posadím na vlasy prvého. Nechcelo sa mi ísť k tým ďalej, veď sedenie ako sedenie. Z miesta sledujem dedinu, zatiaľ je tam kľud.
Anonymní- Anonymní
Lenivo sa postavím a poberiem sa preč z monumentov. Aj keď bolo krásne, sem tam sa rád prechádzam.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se na hlavě 'Stařenky', pomalu začínalo být chladno, už to nebylo jako odpoledne.
"Tenhle pohled mě stejně nikdy neomrzí," usmál jsem se a pozoroval dění v Konoze.
"Tenhle pohled mě stejně nikdy neomrzí," usmál jsem se a pozoroval dění v Konoze.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Půjdu se mrknout domů, začíná být chladno.. no, potom bych si možná mohl zajít pro misi" řekl jsem si sám pro sebe a vyrazil do sídla Hyuuga klanu.
.Přesun.
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Objavil som sa na hlave Tretieho hokage. (Jikuukan Idou.) Posadil som sa smutne som sa pozeral na dedinu. Mier... to je vec, ktorú chcel Tretí za každú cenu. Konoha... naberá na sile každým dňom. Ostatné dediny sa jej už nemôžu rovnať. Smutne som si vydýchol. Vstal som a premiestnil sa preč.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 37 • 1, 2, 3 ... 19 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 37
Povolení tohoto fóra: