Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Hokage

+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters

Strana 25 z 27 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27  Next

Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 25 Empty Kancelář Hokage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 19:51

First topic message reminder :

Kancelář Hokage - Stránka 25 800px-HokageHaus01

Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 25 Empty Re: Kancelář Hokage

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 14 Apr - 18:03

S úsmevom som sa na Hiroshiho otočila. Vieš, braček, nemáš zaostalého človeka, mysliaceho si o sebe, že je dôležitý, urážať! Vyplazila som naňho jazyk a ukázala mu prostredník. Dúfam, že si to Kisuke nevšimol...Mai sa celý čas škodoradostne usmievala, pričom si pchala do úst oné cukríky.
Takto, Kisuke... Povzdychla som si a úsmev mi z tváre zmizol. Ja si nemyslím o Uchihoch nič zlé, najmä nie o tých, ktorí tu v Konohe sú, ale...Ty si opustil Konohu a nech sú už tvoje úmysly akékoľvek, mám právo neveriť ti. Hádali sa vo mne vlastne dve polovičky, jedna vravela, že mu veriť mám...Druhá zas, že je to podrazák a klamár, a že sa mu neoplatí veriť.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sun 14 Apr - 18:11

Vytáhl jsem si z batohu masku a nasadil si ji."Nemáte právo bránit mi ve shledání s mou rodinou.." Otočil jsem se a šel ke dveřím ale než jsme je otevřel otočil jsem na ní hlavu "Budu ještě ve vesnici kdyby ste mě potřebovala..slib je slib a já ty záznamy mám." Otevřel jsem dveře skrze které jsem vyšel ven. Tušil jsem že mě nechá sledovat a proto jsem měl v plánu hrát to všechno tak jako do teď. (přesun)
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Sun 14 Apr - 18:15

Hodil jsem na ní poker face. Že ne? Fajn...kdy jsi naposledy měla chlapa hmm? Nebo taky by se dalo říct i sex hmm? Jsi zaostalá sestři, musíš se s tím už smířit. Řekl jsem vážně a pokýval hlavou. Pak jsem si jen povzdechl a koukl na oného muže. Já osobně Uchihy nesnášel stejně jako Tobirama, hnusili se mi, pro tu svou lásku. Chvilku jsem zapřemýšlel co říct, teda jestli vůbec něco, ale rozhodl jsem se že tu Uchihy prostě nechci. Bylo jich tu víc než dost a já je tak jako tak neměl v oblibě. Uchihové...Čhe...Stejně je jednou všechny zabiju. Pohrdavě jsem se na něj podíval když odcházel, nemohl mě slyšet, ale Kaori ano.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Počet príspevkov : 187

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 14 Apr - 18:25

Prižmúrila som na Kisukeho oči, však ja ho ešte budem sledovať. Kto vie, čo má za lubom. Ale ja to skôr či neskôr zistím...A až odhalím tie jeho nekalé úmysly, nech si ma nepraje. Uprela som zamyslený pohľad na Hiroshiho a nad jeho otázkou sa ľahko zamračila. Si retardovaný alebo čo? Teba stále len také zaujíma, OMG! Prehrabla som si rukou vlasy. Koľko krát ti už mám vravieť, že nemám čas...Vieš, čo to je byť Hokage?! Pozrela som sa na Mai, ktorá našu debatu totálne ignorovala...Zaujímali ju iba jej cukríky, samozrejme. A tie svoje rečičky o Uchihoch si nechaj pre seba. Ja mám na nich iný názor.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Sun 14 Apr - 18:34

Upřel jsem na ní pohled. Kdepak, já čekám jen na tu pravou, nic víc. Podotkl jsem a na její další větou jsem se trošku zarazil. Byla pravda že toho musela mít moc, ale na co jsou klony, že jo! No jo, ta senilita na ní leze jak mravenci na cukřík. Prokoulil jsem nad tím jen očima. Pak jsem si jen odfrkl. Pff...Já si to říkal pro sebe sestři...Ale, nevím jak na ně můžeš mít jiný názor. Jsou to lidé s láskou, která se po smrti změní na takovou nenávist jako u nikoho jiného, jsou až moc nebezpeční pro svět shinobi...To je můj názor, stejný jako náš předek Tobirama, v tomto ho dokonale chápu. Koukl jsem se neutrálním výrazem na Mai jak do sebe cpala ten cukr a jen jsem si povzdechl. Tak sladké jíš a mé špagety ne? Probodl jsem jí vražedným pohledem. Jen myšlenka na ty Uchihy mě doháněla k zabíjení, ale musel jsem to v sobě nějak potlačit. Pak jsem se koukl na hodiny. No vidíš...Chtěl jsem se tě zeptat co s Kyuubim, je teď u nás dost šrumec s tím kdo se stane Jinchuuriki. Řekl jsme jen tak letmo.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 14 Apr - 19:13

Ách, ták...Na tú pravú...Tak to si ešte počkáš. Uchechtla som sa a pokrútila hlavou. Dnešné ženské sú dosť čudné (ja tiež, ale to je detail xD)...Bože, Hiroshi, asi ťa budem musieť často sledovať, páč by si bol schopný všetkých Uchihov vyzabíjať. Opakovala by sa tak história...Niekto by prežil, chcel by sa pomstiť, stal by sa z neho druhý Sasuke a máme po chlebe. Uchovia sú sakramentsky silní, to predsa vieš. Tvojím problémom je, že vidíš na nich len to zlé. Proti Tobiramovi nič nemám, ale ten jeho názor na Uchihov sa mi nepáči...Hashiramov názor je správny! Vážne som nemala proti Uchihom nič a snažila som sa, aby naše klany spolu vychádzali. Mai na jeho otázku nereagovala, bola až príliš zababraná do napchávania sa sladkým.
To ešte ani sama neviem, je dosť ťažké nájsť človeka, ktorý by bol dosť silný na to, aby sa stal nositeľom Kuramy. Povzdychla som si.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Sun 14 Apr - 19:24

Asi jo... Prohodil jsem jen tak a pak si její citát vyslechl. Povzdechl jsem si a pak se posadil na rožek stolu, čelem k ní. Kdepak...Já nebudu tak bezohledný jako byl Hashirama, ano je to můj vzor, ale pouze v síle...Udělal chybu, měl Uchihy zabít rovnou, jenže byl až moc měkký aby to udělal, stejně jako Tobirama. Nejsem krutý člověk, ale ty jejich oči nemám fakt vůbec rád. Navíc...Stejně, když to neudělal Hashirama, tak to udělal Itachi, ale byl to blb co nechal z lítosti jednoho přežít. Toto téma mě vždy dokázalo vytočit a zvážnit, ale to už jsem ani tak moc neřešil. Jen jsem si povzdechl a kývl hlavou. Bylo už dost pozdě a nechtěl jsem se tu jen zabývat Kuramou, stejně dřív nebo později se někdo najde a doufal jsem že to bude bez problémů, i když to byla jen má touha. Chytl jsem tu krabičku s cukříkama a zatáhl jí blíž k sobě. Nežer to smrade...budeš tlustá. Zamračil jsem se vážně na Mai a vzal jsem si jeden cukřík do pusy.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Mon 15 Apr - 15:31

Pomalu jsem dokráčel ke dveřím kanceláře. V ruce jsem svíral tři svitky, které jsem měl půjčené. Chvíli jsem tam čekal, protože jsem netušil jestli tam někdo je. Po chvíli jsem se však rozhodl zaklepat. V hlavě mi kolovali růze myšlenky, jako např.: kde se nachází můj sensei? "Nejspíš když budu uvnitř se zeptám i na nějakého náhradního senseie....doufám že někdo bude mít čas." Pomyslel jsem si, čekajíc před dveřmi.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro

Počet príspevkov : 131

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 15 Apr - 18:16

Itachiho si láskavo neber do huby! Zvrieskla som naňho, nemal právo nazývať toho veľkého shinobiho blbcom! Skús sa trochu vžiť do jeho kože...Keby ti niekto tiež dal takú úlohu, vyzabíjať celý klan Senju, zabil by si ma...? Zabil by si Mai...? Ja by som to nedokázala urobiť... Zamračila som sa naňho a ukázala na dvere. Tam sú dvere, nemám teraz na teba náladu... Čelom som udrela do stola. Odrazu som prišla o všetkú náladu a ak sa mám priznať, cítila som sa ako vyžmýkaná handra xD.
Hlavu som zdvihla, až keď niekto zaklopal a s prevrátením očí som zvolala. Ďalej! Najradšej by som teraz šla domov a poriadne sa vyspala...Áno, presne to som teraz potrebovala! Mai sa neodvážila už ani ceknúť, Jojo balík Hiroshimu vytrhla z ruky a otočila sa mu chrbtom. To sú predsa jej cukríky, nemá právo jej ich kradnúť!

Naposledy upravil Kaori Senju dne Mon 15 Apr - 18:38, celkově upraveno 1 krát
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Mon 15 Apr - 18:23

Trošku jsem přivřel oči a zamyslel jsem se. Ne...Protože já bych svou rodinu zabít nedokázal. Kdyby mi někdo řeknu abych zabil tebe nebo Mai, zabil bych toho dotyčného co by mi to řek. Teď už jsem byl o něco víc vážnější. Pak jsem se jen uvolnil a vzal si Mai přes rameno, nevěděl jsem jestli se bude vzpírat a proto toto byla poloha kdy mi nemohla uniknout. Raději to tu zabal...znám tě, nebyla jsi už aspoň nejméně týden doma, potřebuješ i spánek... Usmál jsem se na ní a když jsem odcházel, ještě jsem se na ní tak lehce pousmál. ...workoholičko. Zazubil jsem se a spolu s Mai odešel.

~Přesun~
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Mon 15 Apr - 18:43

Jakmile jsem zaslechl slovo "Dále", posunul jsem se na bok, protože jsem zaslechl jak někdo otevírá dveře. Když shinobi vyšel z kanceláře, nechal otevřené dveře. Neváhal jsem ani chvíli a vešel do kanceláře. Dveře za sebou jsem jemně a tiše zavřel.
"Zdravím Hokage-sama." Pozdravil jsem Hokage, pozorujíc ji. Vypadala na unavenou, proto jsem se rozhodl že svou prosbu pudu chtít vyřídit jak nejrychleji dokážu. "Přišel jsem vám vrátit svitky, které jsem si půjčil..." svitky jsem Hokage podal na stůl a pote dál hovořil "a také bych se chtěl zeptat, jestli by byla možnost nějakého náhradního senseie. Nawakiho jsem na cvičišti nenašel a nerad bych se jen tak potuloval vesnicí."
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 15 Apr - 19:03

Prižmúrila som oči na Hiroshiho...Tie svoje blbé kecy nech si nechá na neskôr, ja nie som workoholička! A čo je na tom, že som už nejaký ten čas nebola doma? Nechcem sa tu proste utopiť v tých papieroch, práve preto tu trávim toľko času! Mai, ktorú si len tak prehodil cez rameno, sa hádzala na všetky strany, pričom vysypala na zem všetky zvyšné cukríky. Pusti ma, ty pedofil! Búchala ho maličkými päsťami do chrbta, ale figu borovú jej to pomohlo...Videla, že nemá šancu, tak sa brániť prestala a urazene sa dívala do zeme.
Zdvihla som oči na Benjira, neusmiala som sa, ako to robím zvyčajne, nemala som na to proste náladu. Zvitky som si vzala a hodila späť do skrine. Premýšľala som nad tým, koho za senseia mu dám. Napadol ma Kisuke. Môže to byť taká malá skúška preňho...Veď uvidíme, môj klon ho bude neustále sledovať. Tvojim senseiom sa stáva Kisuke...Tiež je členom klanu Uchiha, takže by ťa mohol čo to naučiť. Nahlas som si zívla.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Mon 15 Apr - 19:08

Na výraz díku jsem se mírně ukloni. Mrzelo mne, že Hokage otravuji. No na tuhle otázku jsem se potřeboval zeptat, protože jsem nevěděl jak Kisuke vypadá. "Omlouvám se Hokage-sama za zabírání vašeho drahocenného času, ale byl bych vám vděčný za nějaké to bližší info." (myšleno jak vypadá) řekl jsem a zadíval se do země.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 15 Apr - 19:33

Prudko som pokrútila hlavou. Nie, nie, Benjiro, neoberáš ma o čas. To, že sa tak tvárim neznamená, že mi tvoja prítomnosť vadí. Tentoraz som sa už dokázala pousmiať, síce to bolo len tak tak. A čo? Aspoň niečo! No, ako ti popíšem ako vyzerá...No, vzhľadovo vyzerá ako Sasuke Uchiha. Jop, a občas nosí masku, pokiaľ viem. Znova som sa pousmiala, tentoraz to vyzeralo o dosť lepšie.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Mon 15 Apr - 19:40

Pozorně jsem poslouchal, dívajíc se na Hokage. Z počátku jsem se sice díval do země, ale jakmile Hokage začala mluvit podíval jsem se na ní. "Děkuji...." Ještě jednou jsem se mírně uklonil a vydal se ke dveřím. "...Nashledanou." Dodal jsem. Dveře jsem zase potichu a jemně otevřel, jak i za sebou zavřel. "Myslím že vím kdo to je." Pomyslel jsem si a poté se vydal směrem zpátky na cvičiště.
(Přesun)
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Wed 17 Apr - 17:24

Keď odišiel, pousmiala som sa a rukou mu kývla. Potom som sa pustila do menšej kopy papierov. Drvivú väčšinu som vyhodila von oknom, takže som nemala ažť tak veľa práce. Spokojne som sa usmiala na prázdny stôl...Ani jeden papier. Paráda, hotový raj! Z poličky som si vzala kľúče, prebudila Kiaru a nejak ju dotiahla na chodbu, nechcela som, aby tu bola osamote. Kancel som zamkla, a pomalým krokom som sa vybrala domov s tigricou po boku. (úresun)
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Fri 19 Apr - 20:04

Úplně opilej jsem doskákat (spíš doplazil) až na střechu budovy a dopil poslední a 15 láhev saké. HÉÉÉÉÉJ! VY ŠMEJDI UCHIHOVÉ! JÁ VÁS...JÁ VÁS VŠECHNY ZABIJU! Pak jsem padl na kolena, ale zase si stoupnul a kymácel jsem sebou. Otočil jsem se na monumenty. A co vy čumíte he? Copak jste nikdy neviděli ožralýho Senju? Neviděli co...jste jen pakáž. Zavíraly se mi oči, ale pak jsem se zase otočil k vesnici. Byl jsem fakt dokonale namol a ani jsem si neuvědomil co dělám. Složil jsem pečeť. Podemnou se začal rozrůstat mokuton a tahal mě výš a výš. Byl jsem fakt dokonale vysoko. Z takové výšky by se dalo jednoduše zabít. A do háje... Koukl jsme se dolů a zamotala se mi hlava a já padal přímo dolů.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sat 20 Apr - 19:42

-Ren Fujioka-
Mladík došel až před budovu Hokage a povzdechl si. Byl to normální člen Konohy...teda normální tak úplně ne, ale to nikdo nevěděl. Pomalu došel po schodech až před kancelář a zaklepal. Nikdo ale neodpovídal a tak si sedl na lavičku která tam byla. Vytáhl si cigaretu kterou vložil do úst a nějakou tu chvíli hledal po kapsách zapalovač. Proč ho vždycky strkám do jiné kapsy?! Když konečně zapalovač vylovil zapálil si a potáhl z cigarety.
Stříbrný zapalovač s vyrytým vzorem růže si nechal v rukou a hrál si s ním zatímco vydechl oblak kouře.
Přemýšlel nad tím, jak dlouho bude muset tentokrát čekat na Hokage-sama a jestli opět odmítne jeho pozvání na večeři které jí navrhoval měsíc bez přestání. Dneska už to musí vyjít! Přece nemůže být tak krutá k mému srdci. Odhodlaně opět potáhl z cigarety a opřel se.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sat 20 Apr - 19:45

Už z diaľky som videla tú obrovskú stenu, či čo to bolo. Darmo som žmúrila oči a snažila sa prísť na to, z čoho tá stena (alebo ako inak to mám nazvať xD) je. Videla som i obrys postavy na jej vrchu, ale tiež som nevedela, o koho presne ide.
Ani v snoch by som si nepomyslela, že to môže byť Hiroshi. Odrazu ten človek začal padať, buď bol opitý, alebo sa bál výšok, a mne neostávalo nič iné, len vyskočiť do vzduchu a schytiť ho do náručia. S ľahkosťou pierka som pristála na zemi a dotyčného položila na zem. Mesačné lúče mu dopadli na tvár...Hiroshi? Neveriacky som pokrútila hlavou. Videla som, že je ožratý. Pane Bože, si normálny? Opýtala som sa ho, ale nečakala som žiadnu normálnu odpoveď. Nie v takom stave. Však si sa mohol zabiť! Dodala som trochu napoly vyčítavým, napoly nahnevaným tónom.
Keby som sa tu neobjavila, čo by s ním bolo? Pravdepodobne by skončil mŕtvy. Pád z takej výšky by prežilo len málo ľudí...A keďže on je taká vyžla (xD), neprežil by to určite.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Sat 20 Apr - 19:57

Při pádu jsem se smál jak magor. Jůůů, bungee jumping! Smál jsem se jak debil a když mě pak někdo chytil a položil mě na zem, koukl jsem se na tu osobu. Motala se mi hlava a viděl jsem trojmo, ale pak se mi a postava dala do jednoho obrazu. JÉÉÉ! ONE-CHAN! Zasmál jsem se a s flaškama v ruce jsem se postavil a kymácel sebou. Kde jsou ty padavky hmm? Já jim rozbiju hubu těm sviním. Zabili mi rodiče ti mamlasové víš to? Nevíš že? Tak já ti něco povim... Otočil jsem se na monumenty dokonale namol a ukázal jednou flaškou saké na pátou. Spletl jsem si ale flašky a vylila se mi při tom jak jsem ukázal. Do prdele... Řekl jsem jen tak letmo a zahodil ji. To ona víš to? Je to Senju že? Stejně se klan Uchiha zase obnovil a to ona vlastně nařídila aby je zabili víš to? Kymácel jsem se jak debil a mluvil ještě směšněji. Myslel jsem svou adoptivní rodinu, ne tu pravou co jsme měli společnou, tu jsem neznal. Však já se jim jednou pomstím. Lil jsme do sebe naráz všechny tři flašky. O tomto ale ona neměla vědět, teda já jí to nikdy neřekl. Stále se divila proč se mi Uchihové tak hnusí a já jí vlastně před tím stále jen lhal.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Sat 20 Apr - 20:04

Pomalým krokem jsem kráčel k budově Hokage. Od budovy šel slyšet menší randál. Mírně jsem se zamračil, když jsem spatřil Hokage a nějakého dalšího nejspíš opilého chlápka. "Zdravím." Pozdravil jsem oba a dál kráčel, ani jsem se nezastavil, ba ani neohlédl. Nemělo to smysl se tam zastavovat, stejně to co jsem chtěl se nacházelo v kanceláři. Po chvíli jsem došel až ke dveřím Hokage. Čekal tam před dveřmi nějaký chlapík, a protože jsem věděl že čeká zbytečně, když je Hokage-sama venku, řekl jsem mu. "Zdravím... pokud scháníš Hokage... nachází se venku." Jakmile jsem dořekl, přistoupil jsem k oknu a podíval se z něj na ulici.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sat 20 Apr - 20:10

-Ren Fujioka-
Ren se koukl na nově příchozího a vyfoukl další kouř. "Oh vážně? Díky." Kývl na něj ale dál seděl, Hokage by přece měla každou chvíli dorazit ne? Jenže to netušil, že venku právě zachraňuje svého postiženého xD bratra, který se opil. Ren se zvedl a začal přecházet pomalu sem a tam, musel nějak zahnat to čekání a jen sedět se mu nechtělo. Myslel si, že kdyby seděl déle jak pár minut už by se mu nechtělo vstát vůbec.
A takhle to měl skoro se vším, proto se snažil být stále v pohybu.

Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sat 20 Apr - 20:13

Dívala som sa naňho ako na blázka, o čom to sakra rozprával? Ničomu som nechápala...Pripadala som si ako čistý dement. Ehm...Potrebuješ sa vyspať. Vytrhla som mu tie fľašky z ruky a hodila niekam na druhú stranu, dúfam, že som netrafila nejakého človeka, ale pochybujem, že by sa tu niekto o takomto čase objavil.
Niečo mi však vŕtalo v hlave...Akí rodičia? Pokiaľ dobre viem, mama zomrela na rakovinu a otec niekam odišiel. Iba ak by myslel...Potom to z neho vytiahnem. Vytvorila som mokutonový klon, ktorý vzal Hiroshiho do náručia a odniesol ho domov...
Nemala som už chuť vracať sa späť domov, bolo mi jedno, že len Hokage plášť ma vlastne zahaľuje. Nemala som čas prezliecť sa. Po stene som sa rozbehla až k oknu do svojho kanclu a vošla dnu. Sadla som si do kresla, ešte stále mi bola zima aj napriek tomu, ako dnu bolo teplučko. Dýchla som si na skrehnuté prsty a keď niekto zaklopal, prevrátila som očami. Kto sa tu zas trepe v taký neskorý večer? Ďalej! Skríkla som, pričom som si ďalej dýchala na prsty...
(presun - klon + "milovaný" braček xD)
//Milli xDDD si zabila xDDD
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Sat 20 Apr - 20:17

-Ren Fujioka-
Ren chodil sem a tam a když se ozvalo dále hbitě sáhl po klice a vešel.
Se širokým úsměvem za sebou zavřel a skoro fascinovaně Hokage sledoval. Doufal, že ho neprohodí oknem jako to málem udělala minule.
"Hokage-samááá, dneska Vám to obzvlášť sluší." Skoro se až rozplýval a stále se blbě uculoval. "Rozmyslela jste si to? Přijmete už konečně mou nabídku na večeři nebo sem budu muset zase chodit další měsíc den co den?" Znova se uculil a sledoval jí.
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Saky Yakuga Sat 20 Apr - 20:23