Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 22 z 27
Strana 22 z 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Klon
Ďalšie klopanie ma zaskočilo. Koľko je tu sakra ľudí?! Však originál uvidí! Takto ma využívať, na takéto smiešne papierovanie...! A vypočúvanie prosieb ostatných! Ďalej! Zvolala som aj napriek svojej naštvanosti pomerne milým hlasom. Nechcem predsa, aby si môj ďalší návštevník myslel o mne nejaké...Zlé veci. Ruky som si založila za hlavou a netrpezlivo pozorovala dvere.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
Jakmile jsem uslyšel dále, vešel jsem dovnitř. Uviděl jsem Hokage-sama, byla krásna a měla moc krásné modré oči. Pak jsem se vschopil a řekl " Dobrý den Hokage-sama. Jmenuji se Kenji Shizuko a přišel jsem vás požádat, jestli by jste mi nepůjčila tři techniky....jedná se o Ryūka no Jutsu, Gōkakyū no Jutsu a Hōsenka no Jutsu.
Kenji Shizuko- Počet príspevkov : 46
Shinobi
Klan:
Klon
Milo som sa pousmiala na Kenjiho, pričom som v mysli spriadala plány na pomstenie sa originálu. Pomsta bude sladká! Ale samozrejme...Počkaj trošku. Vstala som od stola a začala sa hrabať v skrini vedľa, v ktorej som mala schované zvitky. Odrazu som vytiahla tri zvitky s technikami, ktoré si chcel odo mňa požičiať a podala som mu ich. Prajem veľa šťastia pri učení sa ich. Zavrela som skriňu a sadla si opäť za stôl. Potrebuješ ešte niečo?
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Usmál jsem se na ní a odpověděl jsem "Děkují vám krásna slečno ouu.....promiňte mi chtěl jsem říct Hokage-sama" Pousmál jsem se a pak jsem řekl "Potřeboval bych ještě senseie abych byl v nějakém týmu"
Shinobi
Klan:
Klon
Nadvihla som jedno obočie a uchechtla sa, keď ma nazval krásnou slečnou. To bolo prvý krát, čo mi to povedal mladý genin. Väčšina ma radšej nazývala len Hokage-sama, každý z tejto dediny predsa poznal moju výbušnu a agresívnu povahu, plus moju obrovskú silu. Ktorú už mnoho ľudí stihlo pocítiť na vlastnej koži a nemyslím si, že na to radi spomínajú. Takže tím, jop? Môžeš si vybrať, buď ja alebo Kami Atsushi...Nemám čo robiť, tak je stále lepšie trénovať genina, než sedieť celý deň na zadku. Pokrčila som ramenami.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Tia
Poděkovala jsem Hokage a i s listy zmizela v obláčku kouře.//přesun
Anonymní- Anonymní
Zamyslel jsem se a potom jsem odpověděl "Tak teda vybírám si vás Hokage-sama, budu rád když mě budete učit" pak jsem vzal ty svitky do ruky a čekal jsem co mi na to odpoví Hokage. Po chvilce jsem si řekl, že jak to tu vyřídím tak začnu trénovat a po tréningu se budu učit ty nové techniky co mi dala Hokage, strašně jsem se na tréning těšil, potřeboval jsem dávku adrenalinu.
Shinobi
Klan:
Klon
Usmiala som sa, bola som rada, že si vybral mňa. Konečne sa nebudem nudiť, huráá! Vyskočila som na nohy. Mohol si všimnúť, ako som nízka, dokonca nižšia než sám on. Často ma to štvalo...Môžem byť aspoň rada, že som štíhla a nemám zadok ako kufor. Tak, čo keby sme si dali tréning? Aj tak teraz nič lepšie na práci nemám. Pokrčila som ramenami, Kenjiho som musela dobre pripraviť na chuuninské skúšky.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Usmál jsem se a všiml jsem si, že je docela nízká ale mě to nevadilo, tak či tak byla krásna "Tak třeba teď, stejně jsem si chtěl zacvičit" otevřel jsem dveře "Prosím slečny mají přednost" Pak jsem počkal až projde dveřmi, byl jsem šťastný, že mě bude učit Hokage.
Shinobi
Klan:
Klon
Obišla som stôl a so širokým úsmevom som sa postavila vedľa neho. Bola som fakt rada, že si konečne pretiahnem svaly. Z toho sedenia som ich mala hrozne stuhnuté...Keď mi otvoril dvere, len som nadvihla obočie. No čo no, aspoň viem, že gentlemani ešte existujú...Rýchlymi krokmi som vyšla na chodbu, a zamierila von z budovy rovno na cvičisko. (presun)
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Hokage odcházela rychlým krokem z kanceláře, potom jsem vyšel z kanceláře já, zavřel jsem dveře a pak jsem běžel za ní.
(Přesun)
(Přesun)
Naposledy upravil Kenji Shizuko dne Sun 24 Mar - 11:38, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Klan:
Ako nič som si docupkala pred budovu a kochala som sa jej výškou následne som stúpila dovnútra.Hľadala som celkom dlhú chvíľu dvere ktoré išli do kancelárie Hokage. Keď som ich nakoniec našla zaklopala som dosť hlasito a čakala som kým niekto zakričí aby som vstúpila alebo mi otvoria dvere.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Objavili sme sa s Kori pred vstupnými dverami do kanclu. Zliezla som z jej chrbta, na ktorom som doteraz sedela a milo sa usmiala na dievča, ktoré tu stálo pred dverami. Ospravedlňujem sa, ak si tu čakala dlho. Musela som niečo zariadiť. Vstúpila som do kanclu, pričom som na ňu mávla rukou, aby vošla tiež. Sadla som si do kresla a pohľad uprela na Kiaru, ktorá si práve oblizovala laby. Asi sa zázrak stal. Nespí! Tak, čo potrebuješ? Nikdy som tu to dievča nevidela, takže som usúdila, že asi pochádza z nejakej inej dediny.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Dobrý deň Hokage-sama,pochádzam z Otogakure no satto a prišla som na rozkaz Otokage!Ktorá vám oznamuje citujem :Odebereš se do Konohy se vzkazem. Že byl zvolen nový Otokage. Dále vyřídíš že Otogakure zaniká a stává se z ní Organizace Shiren. Je to neutrální organizace která jedná po dohodě. Také vyřiď že se omlouvám za mého předchůdce...následne Otokage dodala "Hlavně to nepos*r!" s prepáčením za vyjadrenie ! nahodila som poker face.
Shinobi
KORI
Kori se dostavila až s Kaori sem a kývla na Kiaru s úsměvem.
"Tak já už půjdu. Je docela namáhavé udržet si Kuchiyose...sbohem a hodně štěstí."
Zakřenil se na Kaori a zmizela v obláčku, už byla asi hodně vysílená.
Z nenadání jsem se sem vrátil i já. Kaori samozřejmě nevěděla jaký byl ten pravý účel toho že jsem tak náhle odešel, ale to by taky účel, mělo to zůstat jen mezi ANBU a to se taky stalo. Zaklepal jsem na dveře a počkal jsem na vyzvání.
Kori se dostavila až s Kaori sem a kývla na Kiaru s úsměvem.
"Tak já už půjdu. Je docela namáhavé udržet si Kuchiyose...sbohem a hodně štěstí."
Zakřenil se na Kaori a zmizela v obláčku, už byla asi hodně vysílená.
Z nenadání jsem se sem vrátil i já. Kaori samozřejmě nevěděla jaký byl ten pravý účel toho že jsem tak náhle odešel, ale to by taky účel, mělo to zůstat jen mezi ANBU a to se taky stalo. Zaklepal jsem na dveře a počkal jsem na vyzvání.
Hiroshi Senju- Počet príspevkov : 187
Shinobi
Keď povedala, že je z Oto, čudovala som sa, že sa mi vlasy nepostavili dupkom. Oto som veľmi v láske nemala a ten starý páprda, čo tam šéfoval, mi tiež nepripadal ako psychicky zdravý človek. Aj napriek tomu som však počúvala, o čom to vlastne kecá a len čo som začula, že bol zvolený nový Otokage, prekvapene som sa na ňu pozrela. Snáď sa Otokagem stal niekto aspoň trochu normálny! Uhm, ospravedlnenie prijímam. Konečne ten Toshio bol zosadený z toho miesta...Ak sa mám priznať, ten starý hajzel mi liezol na nervy. Bola pravda, že Toshio bol pomerne mladý, ale ja som ho považovala za nudného deduška. A vieš mi povedať, na aký účel bola táto organizácia vytvorená? Opýtala som sa jej. Dosť ma to zaujímalo...
Usmiala som sa na Kori, ktorá musela odísť, trošku som posmutnela, bola to dobrá spoločníčka. Hneď potom, ako zmizla v obláčiku dymu, sa ozvalo klopanie. Chvíľočku, musím niečo zariadiť! Zakričala som, netušila som, že za dverami stojí Hiroshi a znova upriamila svoju pozornosť na Kageko.
Usmiala som sa na Kori, ktorá musela odísť, trošku som posmutnela, bola to dobrá spoločníčka. Hneď potom, ako zmizla v obláčiku dymu, sa ozvalo klopanie. Chvíľočku, musím niečo zariadiť! Zakričala som, netušila som, že za dverami stojí Hiroshi a znova upriamila svoju pozornosť na Kageko.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Když jsem byl tak škaredě odbyt, tak jsem poodstoupil od dveří a chvilku přemýšlel jestli bych je měl vyrazit nebo ne. No, nikdy jsem nebyl ten typ co by byl slušný, bylo mi sice 19 ale věk byl vedlejší. Jen jsem se ďábelsky pousmál a vyšel jsem ven z okna na chodbě a přelezl střechu na druhou stranu, kde měla Kaori okno do kanceláře. Měl jsem to štěstí že bylo otevřené a šel jsem nepozorovaně jak myška, byl jsem přeci jen ANBU a přeci jsem to uměl. Rychle jsem se přeplížil dovnitř a mohla už jen za svými zády cítit lehký průvan. V tom jsem ale za ní stál nehnutě a bez dechu aby to nepoznala a mrkl jsem na tu holku co tu byla, mělo jí docaknout ať nic neříká. Položil jsem jí najednou dlaně na obě oči a nic neřekl, mohla by mě poznat podle hlasu!
Shinobi
Sedela som si pokojne v mojom obľúbenom kresle, pričom som sa pár krát nahla, aby som mohla poškrabkať Kiaru za ušami. Ten leňoch už znova spal ako zarytý. Ja ju nepochopím...Ako môže furt len spať? To sa nedá! Odrazu mi niekto zakryl oči...Myslela som si, že to je Raiken, ten sa tu stále objavoval ako vzduch a vždy som skoro zinfarktovala. Raiken! Naštvane som zavrčala, chytila som mu prudko ruky a oddialila ich od tváre. Vyskočila som na nohy, pričom som sa pomaly otáčala s vražedným výrazom v tvári. Koľko krát ti mám vravieť, že... Keď som si všimla nie Raikena, ale Hiroshiho, zmĺkla som ako hrob. Chvíľu som sa naňho udivene dívala a premeriavala si ho od hlavy po päty...Ty si sa vrátil? Šťastne som sa usmiala a prudko ho objala. Vyzeralo to dosť čudne, keďže som bola prťavá! Ale mňa to netrápilo, hlavné je, že sa Hiroshi vrátil živý a zdravý!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Pravde povediac ja sama neviem...bola som poslaná novou Otokage hneď ako ju zvolili ... pohodila som ramenami na znak nechápavosti. Ale ako už otokage odkazuje budeme neutrálna organizácia pravdaže po vzájomných dohodách. na tvári som mala výraz nezaujatosti ohľadom toho čo som odkazovala.
Shinobi
Když hned reagovala na to že si myslela že jsem Raiken, tak jsem se jen zakřenil. Konečně vím na koho to myslíš. Usmál jsem se na ní do široka, konečně jsem jí mohl otravovat tímto, zase mi vpadla do spárů šikany! Když mě tak prudko objala, trošku jsem se v objetí zavyklal a zasmál jsem se. Nene, jsem jen tvá iluze. Zakřenil jsem se a přiložil hlavu víc k jejím vlasům a pak jsem se koukl na tu holku co tu měla. Eee...vím že ruším, ale co...Musím si s tebou o něčem promluvit ségra, trošku jsem ti v něčem zalhal, ale to ti vadit určitě nebude. Trošku jsem se po delším objetí zase odklonil a opřel se o parapet, přeci jen to bylo nízko, takže jsem si na to sedl a nohy měl stále na zemi, ne ve vzduchu. Samozřejmě že to nebudu vykládat tady před někým a tak jsem jim dal prostor ať si to vyřeší co mají. Jen jsem doufal že mě za to nezabije.
Shinobi
Prižmúrila som naňho oči. Páne bože, myslíš, že nemám nič iné na práci, len behať za mužskými riťami?! Nafúkla som urazene líca. Bola pravda, že som nemienila s nikým byť vo vzťahu. Navyše, tu v dedine som príliš veľké možnosti nemala...Zamračila som sa, keď povedal, že mi v niečom klamal.
Dúfam, že to nie je nič vážne...A že mi tým neprivodí zlyhanie srdca...Ktoré si toho v poslednej dobe zažilo dosť veľa. Otočila som sa späť ku Kageko a znova sa na ňu milo usmiala. Dobre, odkáž teda vašej novej Otokage, že budem veľmi vďačná, ak mi pošle list, v ktorom zbežne opíše, na čo tá organizácia vlastne je. Potom môžme riešiť, čo ďalej... Prehrabla som si rukou vlasy. No kto vie, možno nám tá organizácia bude užitočná...Keď ju teda riadi niekto normálny.
Dúfam, že to nie je nič vážne...A že mi tým neprivodí zlyhanie srdca...Ktoré si toho v poslednej dobe zažilo dosť veľa. Otočila som sa späť ku Kageko a znova sa na ňu milo usmiala. Dobre, odkáž teda vašej novej Otokage, že budem veľmi vďačná, ak mi pošle list, v ktorom zbežne opíše, na čo tá organizácia vlastne je. Potom môžme riešiť, čo ďalej... Prehrabla som si rukou vlasy. No kto vie, možno nám tá organizácia bude užitočná...Keď ju teda riadi niekto normálny.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Môj bezstarostný výraz sa trocha zmenil na mierny úšklebok ktorý mal pripomínať úsmev.Urobila som pukrlé "Z dovolením Hokage-sama" na päte som sa otočila a vyrazila von z kancelárie.Následne som za sebou zatvorila dvere a išla preč smerom k bráne (presun)
Shinobi
Nijak moc jsem je neposlouchal, jen jsem se díval na Kiaru a hodil na ní poker face na vyprovokování. Pak, když už odešla jsem se zase podíval na Karoi a stoupl si. Ehe...není o nic vážný ho...vůbec nééé. Zakřenil jsem se na ní a poškrabal se na temeni hlavy s virtuální kapkou u čela. Myslel jsem si ale že to není tak vážné, jen jsem špehoval, ale jí jsem lhal a proto jsem si myslel že u ní ztratím důvěru, ale já už jí lhal tolikrát, že mi to vlastně už bylo jedno!
Shinobi
Kývla som ešte za Kageko, keď odišla...A s neutrálnym výrazom som sa otočila na Hiroshiho, pričom som si založila ruky na hrudi. Áno, bola som rada, že sa Hiroshi vrátil, tie jeho vilomeniny mi chýbali. Ale keď som vedela, že mi klamal...Tak som vlastne chcela zistiť, čo bolo skutočnou príčinou jeho odchodu. Nóóó, takže, vážený pán Hiroshi...Sem s tým, okamžite! Rázne som k nemu prehovorila, pričom som sa oprela o stôl a s vážnym výrazom v tvári ho pozorovala. Ešte som sa ho plánovala opýtať, ako dopadlo to jeho rande s Mizukage...Keď nejaké vôbec bolo. A snáď mu nevybila zuby, keď už tak.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Povzdechl jsem si a dal jsem si ruku za krk, který jsem si promnul. Nóóó...nešel jsem aby jsem se něco naučil nového, přeci jen tu technik máme dost, ale šlo vlastně o něco co se týká jen ANBU...Domnívali jsme se že se Kiri o něco chystá stejně jako ostatní vesnice, takže jsem neměl jinou možnost než ti v tomto lhát protože by jsi mě nepustila, rozhodně ne jako špiona nějakého spojence. Když jsem tam ale byl tak jsem si zapamatoval všechny pozice stráží. Znám jejich vesnici skoro dokonale, teda jen ty hlavní části...Vím že se ti to asi nelíbí a proto jsem poslal vzkaz Kori, nějak se mi to vymklo z rukou ale na konec na to nepřišli. Dalo by se říct že máme výhodu nad nimi a to je hlavní. Pokýval jsem hlavou a stejně jako ona jsem si založil ruce do sebe a čekal na její názor na tuto menší akcičku. Samozřejmě že jsem se ale nějaké techniky chtěl naučit, ale týkaly by se Mokutonu.
Naposledy upravil Hiroshi Senju dne Wed 3 Apr - 18:52, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Strana 22 z 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Strana 22 z 27
Povolení tohoto fóra: