Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Hokage

+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters

Strana 20 z 27 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Next

Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 20 Empty Kancelář Hokage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 19:51

First topic message reminder :

Kancelář Hokage - Stránka 20 800px-HokageHaus01

Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 20 Empty Re: Kancelář Hokage

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 25 Feb - 19:56

Klon
No...Takto... Hodila som naňho zvláštny pohľad a nadvihla obočie...Stále mi vŕtalo v hlave, kto to je...Že vraj sme sa dlho nevideli? Poznala som mnoho ľudí, takže bolo ťažké určiť, kto to je. Samozrejme, nič som nechcela nechať náhode...Predtým, než začneme o tých vaších službách vyjednávať, ocenila by som, keby ste si tu masku zložili... Mala som na to dôvody, bez zloženia masky som s ním jednoducho nemienila nič riešiť. Takže...? Hlavu som si oprela o ruku a pozorným, trochu nedôverčivým pohľadom som ho sledovala.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon 25 Feb - 20:03

Sundal jsem si tedy masku. Mou tvář zdobily červené oči a jizva přez levou stranu obličeje "Kisuke Uchiha jméno mé...a teď zpět k té věci prosím. Potřebuju informace o všech hledaných nukeninech..všech, mrtvých, živých to je jedno. A také bych byl rád kdyby ste mi poskytla seznam všech vám známých uchihů...to jsou mé požadavky za mé služby. Celkem stručně jsem jí to vysvětlil
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 25 Feb - 20:26

Klon
Zamračila som sa, keď si zložil masku. Spoznala som ho i bez toho, aby sa mi predstavil...Pred niekoľkými mesiacmi si tu prišiel po nejaké jeho katanu či po čo... A keď som si všimla EMS, doplo mi, že si prišiel rovno poň...Kde inde by ho zohnal?
Povzdychla som si, dúfala som, že som neurobila zlé rozhodnutie.
Nevedela som, či mu môžem dôverovať...Neozývala som sa, len som sklopila pohľad, vstala a otočila sa k oknu, čiže som Kisukemu bola otočená chrbtom. Muselo mu dopnúť, že mu nedôverujem...Rozmýšľala som nad tým, či to bude vôbec dobrý nápad...Veriť Uchihovi...Ktorý mi klamal...Nemala som nič proti Uchihom, ale prečo by som mala dôverovať človeku, ktorý ma oklamal? Čo ak chce tie informácie využiť inak, ako vravel?
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon 25 Feb - 20:33

"Myslíte i že jsem vám lhal že ? ..nedůvěřuje te mi....i když si to nepřipustíte nenávist mezi našimi klany tu je po staletí a ještě tu bude dlouho po tom co my dva umřeme. Chci sjednotit svůj klan a v tom potřebuju vaši pomoc vy jako kage máte jisté informace kderé se ke mě jen tak nedostanou." Nasadil jsem si opět svou masku "Ste první kdo viděl mou tvář..po dlouhé době ste první která ví že nejsem mrtvý..důvěřuji vám..teď je řada na vás.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 26 Feb - 14:36

Běh, který mi zadal Kami, se mi nezdál nijak těžký ani nic podobného. Byl jsem schopný běhat i celý den, takže 3 kolečka kolem Konohy, by pro mně nebyly žádný problém, takže jsem si to trochu ztížil a udělal jsem si jich dvojnásobek. Další úkol, který nám byl zadán, bylo sehnat si jednu techniku, a nejrozumnější se mi zdálo jít za Hokage a poprosit jí o ní, protože zrovna teď jsem neměl u sebe žádné peníze. Pak jsem měl ještě jednu techniku, o které jsem slyšel a celkem rád bych se jí naučil. Přišel jsem před dveře a chtěl zaklepat, jenže jsem uslyšel zevnitř hlasy, tak jsem se opřel o stěnu, po které jsem sjel až k zemi a hleděl jsem na dveře, čekajíc kdy budu moci vejít.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Feb - 17:38

Klon
Máte pravdu, nedôverujem vám! Nemám na to jediný dôvod, po tom, čo ste ma oklamali a ja som vám ako čistá krava uverila. Odvrátila som pohľad od okna a otočila sa ku Kisukemu. Možno je to trochu inak, ako si myslíš. Nenávisť voči Uchihom v mojom srdci nemá miesto...Tak ma to naučil istý človek. Tým človekom bol Majster, ale to on vedieť nemusel. Prekvapilo ma, že mi dôveroval, ale nedala som na sebe nič vedieť. Mohla to byť len pretvárka...
Bola som podozrievavá a nedôverčivá...Pre situáciu v Konohe, prednedávnom sa v nej potuloval Nukenin. Ktorého ešte stále hľadáme, ale zmizol ako para nad hrncom. Povedzte mi jediný dôvod, prečo by som ti mala dôverovať! Znova som sa natočila k oknu a pozorovala dianie v uliciach.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue 26 Feb - 17:44

"Proč ? ...už mi čátečně důvěřujete..jsem tu u vás, ve vaší kanceláři s váma osamotě. A ..oklamal jsem vás ? jak ? ..nelhal jsem a nemám v oblibě lháře. Věděla ste o tom že si chci zajít pro katanu a nějaou osobní věc. Je to na vá zda mi budete věřit nebo ne. Otočil jsem se k ní zády s úmyslem vyjít z kanceláře, ještě jsem ale čekal co odpoví.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Feb - 18:02

Klon
Dostal si sa sem najskôr preto, že pri bráne stoja ANBU tupci, ktorý nevedia uposlúchnuť môj rozkaz...Nikoho podozrivého nevpúšťať! Stroho som odvrkla a založila si ruky na hrudi. Vravíš, že nemáš rád klamárov... Otočila som sa k nemu s nadvihnutým obočím. Pritom si mi o EMS nepovedal ani len jediné slovo! K tomu si tu doviedol toho nukenina, ktorý je už našťastie niekde v tramtárii a nebude tu ďalej robiť brajgel! O tom Jigokovi som už vedela...EMS bol tvojim jediným cieľom...Inak by si sa tu ani neuráčil prísť! A po tomto všetkom som mu mala veriť? Ale musel ma chápať. Teraz bola taká doba...Nikomu sa teraz nedalo veriť a ja som nikomu nechcela naletieť. Porozmýšľam ešte o tom... Dodala som nakoniec tichým hlasom.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue 26 Feb - 19:02

Hideo Jigoku..nevěděl jsem kdo to je ..potom co mi to řekl naše spolupráce zkončila. A ano..věčný mangekyou byl můj cíl..kdybych vám o něm řekl pustila by ste mě ? ..ne. Zneužili bys te tyhle oči na výzkumy či jiné věci, na vylepšení svých elitních vojáku či co, a já prostě nedoolím aby někdo takhle ještě zostudil můj klan a to musíte chápat vy....váš klan byl taky často zneužit..buňky prvního hokage...kdyby te měla takové buňky..nechtěla by ste je chránit ?, a jak jinak je ochránit než je dát tam kde je nikdo nedostane. Byla to jediná možnost, a ste sobcká když takhle mluvíte. Mým cílem bylo získat ho...ale nikdy, nikdy jsem ho nechtěl nijak zneužít, chci bratrovy oči ochránit když už nikomu nelze věřit. Otočil jsem se zpět na ní. Nemůžu teď odejít když nakousla tohle téma.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Feb - 19:19

Klon
Prevrátila som očami, samé výhovorky. Vraj nevedel kto to je! Pché! Čím viac Kisuke kecal, tým viac som sa mračila. Ozaj si myslíš, že ja by som tie oči chcela využiť...? Tak to sa vážne mýlite...Tak ako naše Senju DNA, aj tie oči by som ukryla tak, aby sa nedostali do zlých rúk. Viem, čoho je schopný človek, ktorý má tú česť získať tento slávny Eternal Mangekyo Sharingan. Sadla som si späť do kresla a nohu preložila cez nohu. Máš o mne veľmi zlú mienku, Kisuke...Nepatrím k ľuďom, ktorý sa ženú za mocou. Prstami som začala poklopkávať po stole, z tohto rozhovoru som bola viac menej nervózna.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue 26 Feb - 19:28

Vždy se najde člověk co by to chtěl využít..a já neměl jinou možnost..jistě víte i o tom co čeká majitele mangekyo sharinganu..a já opravdu nechtěl oslepnout. Uklonil jsem se na náznak rozloučení a vyšel z kanceláře. Popravdě čekal jsem že to bude snadnější, ale co už. Než se rozmyslí mám teď celkem dost času a to znamená další poflakování.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 26 Feb - 19:35

Klon
Ale ja tým človekom nie som... Zdánlivo milo som sa usmiala a keď odišiel, len som si povzdychla. Konečne...! Nechcela som mu veriť, proste sa mi to nezdalo, že by sa tu len tak priplazil...Ešte sme sa poriadne nepoznali a on mi už dôveroval! To čo je za logika?!
Ruky som si založila za hlavou, nohy vyložila na stôl a len tak tupo sa dívala do stropu. Netušila som, že za dverami niekto je...Ak áno, tak mu stačí jednoducho zaklopať. Ku dverám sa mi už totiž ísť nechcelo.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 26 Feb - 19:35

Celou dobu jsem seděl opřený o zeď a pohledem hypnotizoval dveře a čekal až návštěva vyjde ven. Podle té hlasitosti co jsem někdy slyšel, muselo jít o vážnou věc a kvůli ní se hádali. Nevěděl jsem oč jde, ale raději jsem to vědět asi ani nechtěl. Když muž vyšel ze dveří, vyskočil jsem na nohy, počkal až ustoupí od dveří, přišel jsem k nim a zaklepal.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Wed 27 Feb - 19:36

Klon
Nahodila som taký Poker Face, keď niekto zaklopal. Čakala som to...Dúfam, že to nebude niekto ďalší, ktorý mi totálne zničí náladu. Zložila som nohy zo stola, hlavu si oprela o ruku a neutrálnym hlasom som skríkla. Ďalej! Ak prišiel Shinjiro sa znova na niečo sťažovať, prisahám Pánovi Bohovi že ho odkopnem na Mars. Niet sa čomu čudovať, že som mala také myšlienky...Vždy keď nemám náladu, tak ma napádajú takéto...Ozaj čudné myšlienky.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 27 Feb - 19:43

Když jsem uslyšel ono zázračné slůvko, na které jsem čekal asi dva dny jsem vstoupil do kanceláře a před Hokage se uklonil. Byl jsem rád, že si to konečně můžu vyřídit. Nesmírně jsem se těšil na učení se nových technik. Těžko říci proč, ale měl jsem z toho dobrý pocit. " Dobrý večer Hokage-sama. Jmenuji se Kyoshi Fukashi, Genin... Přišel jsem vás poprosit, jestli by jste mi nepůjčila dvě techniky... jedna mi byla doporučena senseiem a o druhé jsme se učili na Akademii, a je dle mého názoru velice... zajímavá... " řekl jsem s takovým pozitivním nádechem. Sice vypadá že je v pořádku, ale podle toho co se zde včera dělo, jsem si tím nebyl příliš jistý.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Wed 27 Feb - 20:23

Klon
Vydýchla som si, keď nevstúpil Shinjiro, ale Kyoshi. Spomenula som si odrazu na to, ako s mojim bratom pomaľoval môj xicht na Monemunetoch a ešte stále za to nezaplatili! Teraz som to však nechala tak, drhnutie verejných záchodov nechám na inokedy. Takže si si prišiel po techniky... Pousmiala som sa, vstala a podišla ku skrini. Tak o ktoré ide? Opýtala som sa ho, pomaly otvárajúc skrinku, v ktorej bola taká kopa zvitkov, že človek by sa čudoval, ako sa v tom môžem vyznať.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 27 Feb - 20:34

Na chvíli jsem se zarazil. Začal jsem přemýšlet nad jménem té techniky, co nám doporučil Kami. * Sh... Shh... Shusin? Shuin? Shun... shun shun.... shunshin! * chvíli mi trvalo než jsem si vlastně vzpomenul, ale nakonec se mi to povedlo. " Shunshin no jutsu... a pak ještě.... Kuchiyose no jutsu... pokud se to tak jmenuje... " odpověděl jsem jí a mírně se pousmál.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Wed 27 Feb - 21:01

Klon
Jemne som prikývla a začala sa prehrabovať v skrini, nakoniec som vybrala dva zvitky a hodila mu ich. Určite ich chytí, teda v to aspoň dúfam. Vrátila som sa späť do kresla, uprela som naňho tie svoje modré oči a uškrnula sa. Potrebuješ ešte niečo? Opýtala som sa ho, musela som sa proste uistiť, že nič ďalšie neptorebuje.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 27 Feb - 21:10

Svitky jsem chytil a pousmál se. " Děkuji Vám Hokage-sama... " řekl jsem a mírně se uklonil. " Ne, to bude vše... děkuji za Váš čas Hokage-sama... na viděnou " řekl jsem, opět se uklonil a pak vyšel z kanceláře. Svitky jsem schoval do kapsy a pousmál se. Byl jsem šťastný, že mám tyhle techniky. Sice jsem o Shunshinu toho moc nevěděl, ale to se za nedlouho změní. Pak jsem vyrazil někam pryč.

- Přesun -
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri 1 Mar - 19:44

Přišel jsem zpět ke kanceláři doufajíc že už se rozhodla a že už se rozhodla v můj prospěch. Potřeboval sem ty informace takže em byl schopný hodně věcí, ale útočit jem zatím na nikoho nechtěl. DOufal sem tedy že mi dá jinou možnost. Zaklepal jsem tedy na dveře a slušně čekal na vyzvání
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Shizuko Sun 3 Mar - 16:30

Procházel jsem dlouhou chodbou, která vedla ke kanceláři Hokage. "Zajímalo by mne, jestli Hokage-sama bude mít čas"..Prolétlo mi hlavou, trochu jsem se obával jestli Hokage-sama uvnitř vůbec bude. Jakmile jsem dorazil před dveře od kanceláře, spatřil jsem nějakého záhadného shinobi z maskou. Došlo mi, že nejspíš budu muset počkat a vejít do kanceláře až po něm, takže jsem se opřel o nejbližší stěnu, čekajíc "kdy na mě příjde řada"
Kenji Shizuko
Kenji Shizuko

Počet príspevkov : 46

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiken Namikaze Sun 3 Mar - 22:09

Na chodbe, v najdôležitejšej budove v Konohe, sa v krátkom momente niečo zablísklo žltou farbou. Ani nie sekundu nato, som už stál na chodbe, a pohľadom som rýchlo prechádzal po ľuďoch, ktorí sa tu nachádzali. Zdalo sa, že si budem musieť počkať. Trošku otrava, no čo narobím. Oprel som sa o stenu, a s pohľadom zapichnutým do zeme, som teda vyčkával na chvíľu, kedy Kaori zavolá na mňa.
Raiken Namikaze
Raiken Namikaze
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 570

Shinobi
Klan: Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yutaka Yamanaka Mon 4 Mar - 6:53

Zamieril som smerom k budove hokageho. Šiel som docela pomaly a jediné v čo som dúfal je že nech tam nieje obrovská rada. No na moje neštastie ako som šiel ďalej smerom po schodoch a videl tam tých ľudí len som sa zastavil a oprel o stenu. Bože za čo?! Posťažoval som si v mysli a prezrel som si všetkých ktorý tu boli. Keby ich tu bolo o niečo menej ale kto vie jeden z nich by mohol byť možno buď mojím senseiiom či spolužiakom predsa len som sa prišiel popýtať že či budem pridelený do nejakého týmu. Už by to chcelo poriadny tréning a nejaké misie..
Yutaka Yamanaka
Yutaka Yamanaka

Počet príspevkov : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 4 Mar - 17:55

Klon
Hneď ako som si uvarila čučoriedkový čajik, už zase niekto klopal. Prevrátila som očami, to mi nikto nedá už konečne pokoj? Neznášam to úradovanie, je to úplna...Och, to je jedno. Som Hokage a musím sa s tým zmieriť...Keby som vedela, že až nastúpim na tento post, budem mať toľko práce, tak by som sa radšej pakovala od Konohy na kilometer. Poznamenala som v duchu ironicky, sadla som si do kresla a znudeným hlasom zvolala. Ďalej! Bolo mi jedno, kto vstúpi ďalej...Len nech to už mám za sebou.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon 4 Mar - 18:06

Sylšel jsem dále tak jsem neváhal a otevřel dveře."Zdravíčko" Prohodil jem takovým happy hláskem hned potom co jsem vešel a následně za sebou zařel dveře. "Jak se máte ? ...teda spíše..jak ste se rozhodla Hokage-sama ?" Můj hlas pomalu klesl na normál...takovej ten co jsem používal poslední dobou pořád.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 27 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Next