Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 21 z 27
Strana 21 z 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Tia
Doběhla jsem do budovy Hokage a proběhla chodbou, už jsem toho cestování měla plné zuby a chtěla jsem zpět za Kiyoko. Zastavila jsem se přededveřmi a zaškrábala na ně packou míswto zaklepání.
Anonymní- Anonymní
(promiňte za spam, ale neměla by se Kiyoko Hokori postavit do řady?)
Kenji Shizuko- Počet príspevkov : 46
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
(Podľa mňa nie xD je to pes xD ak som pochopil správne)
Ako vošlo pár ľudí dnu ja som sa len posunul bližšie k dverám. Mal som na pláne tam vojsť hneď po tom ako by odtiaľ vyšli. Naozaj som nebol natoľko trpezlivý aby sa mi tu toľko chcelo čakať.
Ako vošlo pár ľudí dnu ja som sa len posunul bližšie k dverám. Mal som na pláne tam vojsť hneď po tom ako by odtiaľ vyšli. Naozaj som nebol natoľko trpezlivý aby sa mi tu toľko chcelo čakať.
Yutaka Yamanaka- Počet príspevkov : 26
uviděl jsem, že mě několik lidí předběhlo tak jsem jim řekl "račí mě neprovokujte a stoupněte si do řady" potom jsem skočil před dveře a nikoho jsem nepustil.
Shinobi
Klan:
Len som postával na mieste, a letmými pohľadmi som kukal, ako sa čoraz viac každí pchá k dverám. Trošku som sa pousmial, Hokage to dóóósť trvá xD, takže im ani to nepomôže. Zavrel som o chvíľku oči, a prestal som venovať väčšiu časť pozornosti môjmu okoliu. Hmh, bolo by ľahšie sa tam priteleportovať ihneď. Len som si tak povedal, začínal som si pripadať ako ANBU, tí sa tiež len tak zjavovali v kancelárií, rada ne-rada, návšteva ne-návšteva. Zrejme to tak začnem opäť prevádzkovať, snáď Hokage netrafí šľak zakaždým, čo sa ocitnem za jej chrbtom...
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Klon
To, že sa tu objavil Kisuke, ma vôbec neprekvapovalo. Ako som čakala, prišiel si odpoveď. Takto Kisuke...Stále ti neverím, aby si vedel. Nemám na to žiadny dôvod...Proste mi nejde do hlavy fakt, že si opustil Konohu a odrazu sa sem pripletieš, a chceš, aby som ti dala informácie o nukeninoch. Ironicky som sa uškrnula. Môžeš sa ma snažiť obalamutiť tými svojimi rečičkami o tom, že mi veríš a tak ďalej, ale... Pohľad som zabodla do jeho očí. Verila by som ti, iba ak by ti Yamanakovci preskúmali myseľ. Dodala som. Toto určite nebude chcieť podstúpiť, pretože by som sa mohla dozvedieť...Isté veci. A hlavne pravdu. Keď som začula škriabanie na dvere, chvíľu som nereagovala. Po nejakej tej chvíli som zvolala...Počkajte trochu!
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
"Takže chcete prohledat mou mysl ano ? ..nemám co skrývat. Nenávist ke zlodějům sharinganů není tajemství...že potřebuji informace abych je mohl najít a sesbírat všechny ty oči abych je zničil taky ne...podstoupím to. Sundal jsem si masku aby byla vidět má tvář "Ovšem nechci aby se nikdo dozvděl mé jméno...jsem mrtvý...pro všechny, pro všechny krom vás, Yoko Ayame a jednoho členu klanu Yamanaka. Na mé tváři byl neutrální výraz jako vždy. Nevím co jiného by mohli najít v mé mysli než to co jsem jí teď výjmenoval.
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Klan: Uchiha
Klon
Nadvihla som jedno obočie, bola som dosť prekvapená, že to podstúpi...Ale musela som sa zamýšľať nad jednou vecou. Ak by mal niekto Sharingan z inej spojeneckej dediny a Kisuke by ho zabil...Čo by sa stalo potom? Začala som sa obávať toho, že mierová zmluva by sa porušila...Dobre, dobre, teraz ale, ak je to všetko, zavolaj tu prosím ďalšieho. Mávla som nespokojne rukou a pohľad zabodla do zeme.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
To tam vybavujú párty alebo čo? Prižmúrenými očami som sa pozrel na dvere, spoza ktorých sa už neozýval žiaden zvuk hlasu, ani ničoho podobného. Navyše, ten pes čo sa tu zjavil, nebol od nás. Teda, aspoň som mal taký pocit, a s ním aj dojem, že tohto treba vybaviť čo najskôr. Musel byť cudzí, nám tu predsa len tak nebehajú psy! Napokon som sa odhodlal k činu skôr, ako tu všetci zostarnú. Na mieste, kde som doposiaľ postával, sa iba na krátky moment objavil akoby žltý blesk, či skôr len taký mih, a už ma nebolo. Bol som už v kancelárii, stojac rovno pred stolom Hokage v úklone, ignorujúc to, či tu niekoho má alebo nie. Ospravedlňujem sa, že takto narýchlo ruším. Chcel som Vás iba požiadať o misiu, a tiež Vám pustiť do kancelárie niečo, čo zrejme bude treba, aspoň teda podľa mňa, hneď vybaviť. Preniesol som, pričom som bol v miernom úklone. To som už ale hneď vystrel chrbát, v jednom momente som už stál pri dverách, a tie som otváral pre štvornohého návštevníka, ktorého som už Hokage v menšej šifre pripomenul. A bolo mi jedno, že som teraz predbiehal v rade, tak či tak bol na rade psík, ktorému to snáď vadiť nebude xD, a tiež to tu potrebovalo konečne pohyb! xD Už som teda len čakal na vyjadrenie ku mne, pričom aj na vstup psa pred dverami, zatiaľ čo som po prvýkrát pozrel na osobu, ktorou bol Kisuke. Len som si ho tak zbežne obzrel, a skôr som ale venoval pozornosť Hokage...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
V rohu miestnosti sa zrazu objavil obláčik dymu, z ktoréh som vystúpila ja. Môj úžasne drsný a desne cool vzhľad kazila jedna vec. Dievča ktoré si jeden z mojich vrkočov pomýlilo s korbáčikmi a spokojne mi ho žužlalo.
"Ehm.." Prezrela som si všetkých prítomných, rovnako ako aj bratranca a len som sa pousmiala.
"Taak misia splnená, ďakujem za odmenu, dievča vám nechávam tu a uvidíme sa po tom, čo sa vrátim z Otagakure no sato. Maajte saa." Zasmiala som sa, na čo som zo seba dieťa striasla a znova som poskladala obrátený postup na kuchioysen. Ešte ani nestihol zmiznúť prvý kúdoľ dymu, keď sa vytvoril druhý ohlašujúci môj odchod. Pevne som dúfala, že mi rýchlosť mojich slov chvíľku ostane vŕtať v pamäti a že Kaori pochopí až keď sa od"puufnem" mimo konohu, čo som mojimi slovami myslela.
(presun)
"Ehm.." Prezrela som si všetkých prítomných, rovnako ako aj bratranca a len som sa pousmiala.
"Taak misia splnená, ďakujem za odmenu, dievča vám nechávam tu a uvidíme sa po tom, čo sa vrátim z Otagakure no sato. Maajte saa." Zasmiala som sa, na čo som zo seba dieťa striasla a znova som poskladala obrátený postup na kuchioysen. Ešte ani nestihol zmiznúť prvý kúdoľ dymu, keď sa vytvoril druhý ohlašujúci môj odchod. Pevne som dúfala, že mi rýchlosť mojich slov chvíľku ostane vŕtať v pamäti a že Kaori pochopí až keď sa od"puufnem" mimo konohu, čo som mojimi slovami myslela.
(presun)
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Ako sa posunula rada posunul som sa aj ja predsa len ak by už konečne došla rada až na mňa tak by som mohol vstúpiť hoc som mal stále na mysli že sa asi predbehnem lebo tak dlho sa mi vážne čakať nechcelo a k tomu som tu čakal vážne už naozaj dlho. No nič iné mi neostalo len tam ostať stáť a čakať. Nevadíí ....
"Hele...neznáš pravidla slušného chování ?" Sjel jsem ho zlým pohledem a pak koukl zpátky na Hokage "Ještě jedna maličkost...chci nějak zabezpečit všechny oči co najdu..nechci je hned ničit. Nejspíš si je implantuju abych je mohl používat a to znamená že je chcu zabezpečit..kdybyhc náhodou umřel...znáte nějaký způsob ?,,aby nepadly do cizích rukou."
Shinobi
Klon
Ááááááááá! Zdesene som skríkla a prevrátila sa so stoličkou na zem. Na strop som hádzala šokované pohľady, ja toho Raikena raz zabijem. Raiken! Zvrieskla som snáď na celú Konohu, rýchlo vyskočila na nohy a stoličku zdvihla zo zeme. Koľko krát ti mám vravieť, že sa tu nemáš objavovať ako duch? Chceš snáď, aby som dostala infarkt?! Prepálila som ho nahnevaným pohľad, on je fakt nepoučiteľný! Práve som si oprášovala rukou tričko, keď odrazu v jednom rohu za mnou sa objavila Kiwi. Až som poskočila do vzduchu, ako som sa zľakla a ruku si priložila na mieste na hrudi, kde by sa malo nachádzať srdce. Vidno, že ste rodina. Poznamenala som sucho, a keď Kiwi zmizla s tým, že ide do Oto, zamračila som sa. Počkaj! Otočila som sa na ňu, ale ona už bola preč. No do paroma! Ja ju asi zastrelím...Raiken, tvojou misiou bude priviesť ju späť! Oto veľmi nedôverujem, a myslím, že ani ona nám a dúfam, že nebudú schopní jej tam niečo urobiť. Sadla som si do kresla a povzdychla si. Hrozný deň...Asi si zájdem niekedy do kúpeľov, už by som si fakt potrebovala poriadne oddýchnuť! Existuje tu isté tajné miesto, kde schovávam aj DNA klanu Senju, aby ho nikto nemohol nájsť a využiť. Sharingan by som tam mohla schovať tiež... Odpovedala som Kisukemu. O tom mieste viem iba ja a Assasin, nikto iný! Založial som si ruky na hrudi. Mám jedno upozornenie Kisuke...Hľadať Sharingany je tvoj vlastný záujem, nie záujem Konohy. Ak sa dozviem, že si vystupoval v mene Konohy a narobil jej tým problémy, neželaj si ma. Prebodla som ho nedôverčivým pohľadom. Ak chceš zoznamy nukeninov, tu ich máš... Zo zásuvky som vytiahla ich záznamy a podala mu ich. Tých si môžeš loviť koľko chceš. Uškrnula som sa.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Mlčky som opäť sledoval, čo ten môj príchod spravil s Hokage. Už to bola taká naša malá rutina, zvláštne že si ešte nezvykla. V každom prípade, keď nie, mala by si začať zvykať, keďže to plánujem robiť už stále keď bude treba. Objavila sa tu ešte aj Kiwi, na ktorú som stihol pozrieť. To čo oznámila mi znížilo úsmev, Oto...už len to by chýbalo, aby sa jej niečo stalo! A ako som aj za tú chvíľu stihol predpokladať...dostal som úlohu nájsť ju, a priviesť naspäť. Prikývol som, no to môj pohľad prešiel na Kisukeho. Teraz som ho trochu viac skúmavejšie zbehol pohľadom, zdal sa mi nejaký...povedomý...no to je fuk, prestal som sa ním zabývať a pozrel som zase na Hokage. Dobre teda, nemalo by to veľmi trvať. Tuším že viem, načo tam šla. Oznámil som, a trochu som sa uklonil, niečo ako pozdrav. A mimochodom, také príchody už očakávajte častejšie. Nevinne som oznámil aj s takým úsmevom, a to som už zmizol preč...
Presun
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Tia
Čekala jsem tu už pěkně dlouho, když se otevřely dveře a vpustili mě dovnitř, protáhla jsem se Raikenovi mezi nohalma a přitom se ještě omluvila lidem, kteří čekali předemnou. "Omlouvám se, bude to chvilka." Posadila jsem se před stůl Hokage a když všichni odešli a zůstali jsme tu jen my dvě, položila jsem jí na stůl dvě obálky, které jsem předtím zubama vylovila z brašničky na krku. "Dobrý den Hokage-sama, posílá mě Tsuchikage-sama s mírovou smlouvou, omlouvám se, že vás vyrušuji."- Dopis pro Hokage:
- Vážená Hokage,
Jsem moc ráda, že si rozumíme a máme na věc stejný názor. Už bylo dost sporů, je čas zahodit minulost a společně hledět do budoucna. V dalším dopise Vám posílám podmínky mírové smlouvy, doufám, že s nimi budete souhlasit, pokud ano, prosím, pošlete mi podepsanou jednu podepsanou smlouvu zpět a druho si nechte u sebe. Předem se Vám omlouvám za to, že Vám dopis nedoručil žádný shinobi z naší vesnice, nýbrž můj summon. Máme ve vesnici momentálně dost práce, takže to jinak nešlo.
S přáním pevného zdraví,
Tsuchikage, Kiyoko Hokori
- Smlouva 2x:
- MÍROVÁ SMLOUVA
Pro obě zůčastněné strany smlouvy platí:
-Vzájemná pomoc při napadení nepřítelem, nebo pokud o to spojenec požádá
-Příslib bezpečného průchodu spojeneckých shinobi vlastní zemí (pokud se jedná o armádu je samozřejmě nutné zvláštní povolení.)
-Sdílení informací o případném nepříteli
-Vzájemná spolupráce a dohoda o neútočení
Při porušení výše zmíněných bodů se mírová smlouva ruší.
Podepsána Kiyoko Hokori, Tsuchikage
Anonymní- Anonymní
Klon
Vyjavene som sa dívala na vlka, teda vlčicu, ktorá práve vstúpila. Zrejme to bol summon, keďže vedela rozprávať...Keď ku mne prehovorila, pousmiala som sa...Takže posol z Iwy. Prevzala som si od nej list a rýchlo ho prebehla očami. Uhm, vidím, že teraz Iwa na tom nie je práve najlepšie... Zamračila som sa, že by sa tam niečo stalo? Schmatla som druhú obálku na stole, a vytiahla som z nej zmluvy, ktoré som po prečítaní podmienok okamžite podpísala. Jednu som si strčila do zásuvky, presnejšie do zložky s ďalšími zmluvami, a veselo sa usmiala na vlčicu. Tak a je to...Pozdravujem vašu Tsuchikage. Natiahla som k nej ešte ruku a poškrabkala ju za ušami.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Mal som šťastie teda ak sa tomu dalo tak povedať. Konečne sa to tu poriadne vyľudnilo teda aspoň mne sa to tak zdalo lebo už som stál predo dvermi takže som bol spokojný lebo som vedel že onedlho budem môcť konečne vstúpiť. Hmm ... je pravda že nadávam na to ako dlho tu čakám ale popravde ... nezávidím Hokage tá musí mať toho už určite všetkého plné zuby. Pomyslel som si pri pohľade na dvere. Možno som sa o jedno miesto predbehol ale ak sa niekto bude pokúšať predbehnúť mňa nech si ma nepraje. Nevedel som či mám na pláne takého človeka zbiť alebo ho len vyhrešiť. Predsa len ak by som si začal do nejakého Jounina asi by som veľmi dobre neskončil ale vynadať mu môžem hoc to nieje slušné ale predbiehanie taktiež.
(přesun)
Shinobi
Klon
Tresla som s čelom do stola, mala som už všetkého po krk. Potrebovala som si konečne oddýchnuť, nie tu celý deň vysedávať! Už aj ma zadok pekne bolí! Potrebujem tréning, niekomu vraziť! Alebo si len tak zájsť do Ichiraku...Alebo do prameňov...Tá teplučká vodička v tomto chladnom období...Vystrela som sa, bola som si takmer istá, že za dverami ešte niekto stojí. Ďalej! Zvolala som, pričom som sa postavila a ponaťahovala sa. Pozrela som sa na svoje maličké nožičky...Néchcem byť taká nízka! Však som bola nižšia než mnoho iných ľudí v Konohe, hanbila som sa za to!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Neviem či budem mať z toho vianoce ... ale konečne môžem dnu. Ako som teda nakoniec počul že môžem ďalej vstúpil som dnu. "Dobrý." Pozdravil som najprv a keď som na Hokage priamo videl tak som spustil." Volám sa Yutaka Yamanaka a som genin nemám žiadneho senseiia a chcel by som aby ste ma priradili do nejakého týmu ak by to išlo."
Klon
Pousmiala som sa na chlapca, ktorý vošiel. Takže Yutaka Yamanaka... Bolo mi už od začiatku jasný dôvod jeho príchodu..Tím...Bol si priradený k Raikenovi Namikazemu, tvojimi tímovými partnermi, teda partnerkami sú Kiwi Namikaze a Killunia Akatatsu. Znova som sa milo usmiala. Potrebuješ ešte niečo? Opýtala som sa pomerne milým hlasom a naklonila hlavu na stranu, znova som mala dobrú náladu, aj keď ma hrozne štvalo to, že onedlho si už iste ani svaly na zadku od toho sedenia cítiť nebudem.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
"Nó ešte by som nejako chcel ak by to bolo možné svitok s technikou Okasho." Povedal som prosebným hlasom teraz pre zmenu a čakal som čo mi na to Hokage povie. V týme som už bol takže to bolo pekne vyriešené len teraz som rozmýšľal ako ich vlastne nájsť keďže som tak trocha nevedel kto to je.
Klon
Technika Okasho? Zaskočene som sa naňho zadívala, tuším tu máme ďalšieho Yamanaku, ktorý sa chce stať medikom, páč chakrou zvýšenú silu využívajú len medikovia. No...Kto vie, možno z neho ani medik nebude. Rada ti ju požiačiam... Dodala som nakoniec a začala sa hrabať v skrini. Po chvíli som z nej vybrala zvitok a podala ho Yutakovi (sry, neviem ako to meno mám skloňovať xD). Prajem veľa šťastia... Pousmiala som sa nakoniec, sadla si späť do kresla a ruky si založila za hlavou.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
(Stačí Yuta Yutovi a pod xD )
Zobral som si svitok ktorý mi dala uklonil som sa a poďakoval som.
"Tak dovidenia Hokage sama." Prehovoril som k nej a pobral som sa preč. Konečne už som mal všetko potrebné.
(presun)
Zobral som si svitok ktorý mi dala uklonil som sa a poďakoval som.
"Tak dovidenia Hokage sama." Prehovoril som k nej a pobral som sa preč. Konečne už som mal všetko potrebné.
(presun)
Uviděl jsem, že nějaký shinobi odhází z kanceláře, tak jsem přišel k dveřím a zaklepal jsem, pak jsem čekal co bude dál.
Shinobi
Klan:
Strana 21 z 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Strana 21 z 27
Povolení tohoto fóra: