Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Hokage

+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters

Strana 19 z 27 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Next

Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 19 Empty Kancelář Hokage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 19:51

First topic message reminder :

Kancelář Hokage - Stránka 19 800px-HokageHaus01

Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 19 Empty Re: Kancelář Hokage

Příspěvek pro Yoshio Yamanaka Sun 17 Feb - 19:20

Hned, jak se ozvalo dále, tak Yoshio tiše vstoupil a ihned za sebou také zavřel...
Přistoupil blíže k Hokage-sama a uctivě se uklonil, načež začal mluvit...
"Zdravím, Hokage-sama... přišel jsem vás požádat o přidělení týmu, ale ještě o něco..." Začal z lehka Yoshio... Po chvilkové odemlce zase pokračoval...
"Nejsem si jistý, jestli Ryuuzaki Yamanaka již nemá plný tým, ale i přesto bych vás rád požádal, jestli by jste mě do něj nemohla přiřadit místo jednoho jeho člena...
Jde o to, že Ryuuzaki je můj bratr a... nemám zrovna mezi sebou nejlepší vztah a chtěl bych to napravit. A takhle by se my alespoň přestal vyhýbat...
Navíc, je z klanu Yamanaka a od něj se toho také můžu nejvíce naučit...
Já vím, že po vás chci toho asi trochu moc, ale je to pro mě velice důležité a byl bych vám za to velice vděčný..."
Domluvil Yoshio a znovu se lehce uklonil na náznak jeho úcty k ní...
Jen doufal, že to co žádal nebylo až příliš troufalé a že jeho žádosti Hokage-sama přeci jen nakonec vyslyší...
Yoshio Yamanaka
Yoshio Yamanaka
Genin
Genin

Počet príspevkov : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 17 Feb - 19:36

Klon
Milo som sa usmiala na Yoshia, tak ako ro vlastne robievam vždy. Nikdy som sa k nikomu nesnažila byť zlá...Samozrejme, ak ma niekto naserie, tak...No však už viete sami xD. Vypočula som si jeho prosbu, aj tak som premýšľala nad tým, že by som Shinjira vymenila zaňho. Uhm, chápem...A rada ti vyhoviem. Tak bež, priprav sa na skúšky a odkáž mu, že som Shinjira vymenila za teba. Usmiala som sa. Dúfala som, že nebude protestovať...Inak si to s ním vyriešim zoči voči, a prišiel by tak o svoje milované zuby.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshio Yamanaka Sun 17 Feb - 20:42

"Mockrát děkuji!" Rozzářil se Yoshio jako sluníčko a několikrát po sobě se velmi hluboce a uctivě uklonil...
"Ani nevíte, co to pro mě znamená, Hokage-sama. Opravdu ještě jednou mnohokrát děkuji... Teď musím běžet... Sayonara. Hokage-sama..." Dodal ještě radostně Yoshio a nezapomněl ke svým slovům zase dodat několikero uctivých poklon...
Ani nečekal, že by něco takového mohla Hokage povolit a přeci se tak stalo...
Konečně se Yoshio zase mohl dostat blíže ke svému bratrovi...

To už se však doslova otočil na patě a něž to Hokage mohla zaregistrovat, byl Yoshio fuč. Zmizel, jako pár nad hrncem...

-Přesun-
Yoshio Yamanaka
Yoshio Yamanaka
Genin
Genin

Počet príspevkov : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Mon 18 Feb - 16:10

K oknu přiletěl sokol se znakem Kiri...opět nesl dopis. I tady už byl několikrát a znal to tu skoro jako doma xD..
Spoiler:
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuzaki Yamanaka Mon 18 Feb - 20:19

S lízátkem v puse jsem kolébavým krokem procházel noční ulicí Konohy a sledoval to rušno kolem. Stále jsem přemýšlel o Kisukem, nechápal jsem proč by sem přicházel, když nechce zničit Konohu. Každopádně to nebude nic příjemného, s ním přicházejí vždy problémy. Jep prokletej stejně jako celý jeho klan. Pomyslel jsem a zastavil se před majestátnou budovou kruhovitého tvaru. S nádechem jsem vstoupil dovnitř a vystoupal po schodech nahoru. Převaloval jsem jemně v puse lízátko jazykem a přemýšlel jestli už jsem dostal na krk nějaké geniny. Když už jsem konečně došel před kancelář hokage, trochu jsem se napřímil, abych nevypadal úplně jako blázen, a po pár okamžicích doslova zabouchal na dveře. Když nějakou dobu nikdo neotvíral, sedl jsem si na nejbližší lavičku, opřel hlavu o zeď a začal relaxovat.
Ryuuzaki Yamanaka
Ryuuzaki Yamanaka

Počet príspevkov : 14

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Mon 18 Feb - 22:23

Prisel sem pred budovu hokageho pretocil panenky a nakonec se vydal na cestu. Kdyz se mi povedlo vyslapat ty schody no jak na potvoru tady nekdo bil myslel jsem ze asi odpadnu. Nakonec jsem si jen sedl na lavicku a vyckaval.Mezi tim jsem si sundal celenku pod kterou byla schovana proklata pecet. Kancelář Hokage - Stránka 19 Images?q=tbn:ANd9GcT5Njqz8UTctxPvlJBksByPNwVGLDhOxrpLENO7dJlCkb12vqkz No i kdyz ve skutecnosti jsem to mel jenom jako tetovani tedy to jsem si jen myslel. Po chvili jsem zi nasadil celnku zpet na celo a cekal az se to tu zase pohne.
Shinjiro
Shinjiro

Počet príspevkov : 775

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 19 Feb - 15:32

Klon
Milo som sa usmiala na Yoshia, jemne som mu kývla rukou a keď zmizol, len som si povzdychla a postavila sa na nohy. Došla som k zrkadlu, odhrnula si ofinu z čela, ktorá mi celý čas zakrývala moje malé tajomstvo v podobe zeleného kosoštvorca...Bol to znak, že som medik vysokej úrovne.
Keď niekto znova zaklopal, rýchlo som si upravila ofinu tak, aby nič nebolo vidno a vrátila sa do kresla. Ďalej! Zvolala som a oprela si hlavu o ruku. Od sokola som si prevzala list, ktorý znova posielala Mizukage...Keď som si ho prečítala, zamračila som sa...Zavolala som si jedného ANBU, čosi som mu šepla do ucha, on prikývol a zmizol.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuzaki Yamanaka Tue 19 Feb - 16:56

Znuděně jsem setrvával v pololehu na lavičce, když se objevil nějaký mladík. Zvědavě jsem ho pozoroval, přičemž jsem si vyndal ožužlanou tyčku od lízátka z pusy a někam daleko od sebe jí zahodil. Když jsem si všimnul jeho značky, neporozovatelně jsem se zamražil a odvrátil od něj pohled. Ponořil jsem se do své 'meditace' ze které mě vyrušil ženský hlas. Vyškrábal jsem se na nohy a protáhl se. Pomalu jsem popošel ke dveřím a otevřel je, počemž jsem si vrazil ruce do kapes a nohou za sebou zabouchl dveře. ''Sate Hokage-sama'', řekl jsem nezúčastněne a upřel svůj pohled do jejích očí. ''Jmenuji se Ryuuzaki Yamanaka a chtěl bych se zeptat, jestli jsem byl přiřazen již do nějakého týmu'', řekl jsem s nezájmem a neodvracel svůj pohled. Týmu už jsem se vyhýbal dost dlouho, někdy to prostě musí přijít.
Ryuuzaki Yamanaka
Ryuuzaki Yamanaka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 19 Feb - 20:27

Klon
Milo som sa usmiala na prichádzajúceho a vypočula si čo odo mňa potrebuje, pričom som rovno dopila kávu...Ktorá už bola celkom srudená, ale mne to nejak extra nevadilo. Tím už máte... Rukou som sa začala hrabať v šuflíku a vytiahla som odtiaľ tri spisy, ktoré som mu podala. Vašími študentmi sú Goro Aburame, Arisu Otoginokuni a...Yoshio Yamanaka. Na chvíľu som sa odmlčala. Dúfam, že ich dobre pripravíte na Chuuninské skúšky... Uprela som naňho svoje modré oči a uškrnula sa.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuzaki Yamanaka Thu 21 Feb - 7:50

I když jsem s tím teoreticky počítal, stejně mě to docela zaskočilo, už jen na sestava týmu. Zamyšleně jsem jí chvíli bezhlesně hleděl do očí a mnul si při tom bradu. ''Hmm..'' Zabručel jsem jakoby na souhlas a odvrátil od ní pohled. ''Budu se snažit'', pronesl jsem s nádechem nezájmu v hlase a pomalu se odebíral ke dveřím. ''Vlastně ještě něco.. To je mám najít ve vesnici sám, nebo máme nějaký ten sraz?'' Znovu jsem se na ni otočil a vyčkával na odpověď. Chunninské zkoušky.. To byla také zábava. Přemýšlel jsem v podstatě pobaveně nad mojí 'cestou ninji' .
Ryuuzaki Yamanaka
Ryuuzaki Yamanaka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 21 Feb - 13:31

Klon
Pousmiala som sa, tie tri spisy som vrátila späť do zásuvky a oprela si hlavu o ruku. Hm...Asi sa prídem niekedy pozrieť, ako sa im darí. Povzdychla som si, na dnes som už ale mala dosť. A myslím si, že tí traja budú na cvičisku. Nie som si úplne istá, ale... Pokrčila som ramenami a jemne sa usmiala. Rukou som si prehrabla svoje havranie vlasy. Potrebujete ešte niečo? Pre istotu som sa ešte opýtala, ale pochybovala som, že niečo odo mňa ešte potrebuje.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuzaki Yamanaka Thu 21 Feb - 13:54

Pomalu jsem si přitiskl palec pravé ruky k dolnímu rtu a chvíli si jí prohlížel, nebo spíše doslova na ní zíral. Přejížděl jsem jí pohledem od hlavy k patě a pootevřel pusu. ''No vlastně...'' Řekl jsem s napětím v hlase a potom nastalo úplné ticho. ''Nic'', dokončil jsem z nenadání a odvrátil se od ní. Takže Yoshio je v mém týmu... Tak na 85% to není náhoda. Zamyšleně jsem hleděl nad strop a kousal si dolní ret. Ne, pokud se Yoshio úplně nezměnil, tak 60%, dost pochybuji že by byl schopný se sám zeptat hokage. Každopádně to bude už jen zajímavé. ''Díky za všechno, nashle Hokage'', pronesl jsem dost nahlas, aby to slyšela a v tu chvíli zmizel za dveřmi. Ještě jsem pár sekund jen tak postával opřený o zeď, nevnímajíc nikoho a nic a pak zmizel směr cvičiště.
Ryuuzaki Yamanaka
Ryuuzaki Yamanaka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 21 Feb - 14:06

Klon
Nespokojne som sa zamrvila na mieste, keď na mňa tak čumel. Pekne ma to znervózňovalo, proste som to neznášala. Som snáď nejaká výstavná figurína, alebo čo?! Dovidenia! Mávla som mu ešte rukou a keď odišiel, len som si založila ruky za hlavou a len tak čumela do stropu. Napadlo ma ale, že na chodbe ešte niekto môže byť, tak som neochotne vstala, pomalým krokom došla k dverám a otvorila ich. Predsa len tu niekto bol...Milo som sa usmiala na Shinjira sediaceho na lavičke a rukou mu pokynula, aby vstúpil. Vrátila som sa späť do kresla zvedavá, čo odo mňa potrebuje...Zrejme si prišiel po tím.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 21 Feb - 15:53

Uvidel sem hokage jak mavla no uz jsem byl vazne vytoceny a pripraven sio stezovat na naseho senseie.
"Zdravim Hokage-sama sem tady kvuli vasemu bratrovy!!! To pako nam reklo ze mame byt na cvicisti a nakonec tam cekame nekolik dni a ni se nepobtezuje se ukazat. Jestli to je nejaka zodpovednoist tak to radeji budu trenovat sam. A naucim se toho vice nez snim!" Pri sve reci jsem byl celkem nastvany a rozpaleny do bela.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 21 Feb - 17:07

Klon
Na čele mi navrela žilka...Nikto sa takto ku mne správať nebude! Prudko som sa postavila, pričom som tresla s rukami do stola, div sa nerozlomil na poly. Nikto tu po mne ziapať nebude, je ti to jasné?! Zvrieskla som naňho. Ak sa chceš sťažovať, prosím, ale zvyšovať hlas si tu na mňa nebudeš! Ak nechceš skončiť na druhej strane Konohy s polámanými kosťami, tak sa láskavo upokoj! Nie to že som toho už na dnes mala dosť, ešte aj ten mladý špunt musí zo všetkého robiť tragédiu! Ozaj "krásny" záver dňa, fakt ti za to ďakujem bože! Povzdychla som si a sadla si späť do kresla. Musím sa upokojiť...Nádych, výdych. Viem, že je pre teba tragédia, že si bol na cvičisku trochu dlhšie...Ale mal by si ho pochopiť. Hiroshi prednedávnom odišiel z Konohy s tým, že chce zosilnieť. Netreba mu to zazlievať...Lebo taký istý cieľ máš určite aj ty... No to bolo jasné, keď sa tak rozhorčoval pre jeden blbý tréning, kvôli ktorému čakali na cvičisku pekných pár dní. No joj bože, teraz koniec sveta kvôli tomu nastane! Sám sa nič nenaučíš chlapče, darmo si to nahováraš...Aj keby si sa neviem ako snažil, bolo by ti to prd platné. Ja som si to kedysi myslela tiež, ale ľahko som prišla na to, že to ani zďaleka nie je pravda...Vezmi si príklad z Naruta Uzumakiho, keby ho netrénoval Kakashi a ani Jiraya, zrejme by to tak ďaleko nedotiahol a nestal by sa z neho jeden z najvýznamnejších hrdinov celej histórie shinobi sveta. Hodila som naňho unudený pohľad. Väčšinou som bola v dobrej nálade, ale teraz som bola unavená...A pokiaľ ťa to zaujíma, tak tvojim novým senseiom je Kami Atsushi... Dodala som ešte na záver, založila ruky na hrudi a zvedavo som naňho zazerala. Kto vie, čo z neho ešte vypadne.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 21 Feb - 18:18

No pri tom jejim proslovu sem malem usnul. Coz diky brylim nebylo videt. Noi vedel jsem ze bych se asi fakt proletel no ale i tak nas mohl alespon informovat. "Pche to zase bude zabava. Z bohem." Bylo vse co jsem dodal nez jsem se vydal zase nekam z kancelare ven.(presun)
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Sun 24 Feb - 20:03

Procházejíc chodbou jsem byl stále zamyšlený, nad mou řečí co jsem se chystal právě říci Hokage. V hlavě jsem si to trochu dával dohromady, však plánoval jsem spíše improvizovat. Jakmile jsem došel před dveře od kanceláře, okamžitě jsem zaklepal. "Snad tam Hokage-sama bude." Zamumlal jsem potichu a natáhl pravou ruku ke klice, abych v případě že bych byl vezván mohl, i hned otevřít.
Goro Aburame
Goro Aburame

Počet príspevkov : 111

Shinobi
Klan: Aburame

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon 25 Feb - 5:50

Po dlouhé procházce po vesnici, sledování lidí a nocích strávených v hotelu jsem se konečně rozhodl jít sem, za Hokage. Došel jsem před velou budovu kde už jsem byl několikrát a ždy vypadala tak majestátně jako teď. Vyšlapal jsem všechny ty schody nahoru a když jsem viděl že už tam někdo je sedl sem si na lavičku a čekal až Hokage otevře
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 25 Feb - 19:00

Klon
Myslela som si, že na mieste tu zinfarktujem, znova som mala chuť niekomu natrhnúť riť...Alebo sa si aspoň vybiť zlosť na stole. Už by som to bola urobila, keď v tom som začula zaklopanie. Nechcela som nikoho vystrašiť, tak som sa jednoducho ovládla, preložila si nohy cez nohu a nie práve najnadšenejšie zvolala. Ďalej! Ak tu zase príde nejaký drzý prcek, tak prisam bohu domlátim do bezvedomia a premetnem cez celú Konohu!
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon 25 Feb - 19:05

Ten genin se neměl k tomu aby vešel a jelikož jsem nechtěl ztrácet čas vešel jsem dovnitř "Zdravím Hokage-sama...dlouho jsme se neviděli" Zavřel jsem za sbou dveře. Nemohla mě hned poznat..s tou maskou ne "Přicházím vám nabídnout své služby potulného shinobiho a lovce odměn. Ovšem ne zadarmo. Chci od vás jednu laskavost." Hned jsem jí zasypal informacema
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Mon 25 Feb - 19:12

Jakmile jsem čekal na vezvání spatřil jsem nějakého mi neznámého shinobi s maskou na tváři. Vypadal celkem klidně a na pohled působil sebejistě (i když jse mu neviděl do tváře, šlo to poznat podle pohybu), když jsem se na něj podíval vyzařovala z něj určitá autorita, i když jsem ho vůbec neznal mohl jsem říct, že se nejedná o průměrného shinobi. Poté Hokage vezvala dovnitř dalšího. Otevřel jsem dveře a pomalu vešel dovnitř. Když jsem se ocitl ve kanceláři potichu jsem zavřel za sebou a svůj pohled přesunul k Hokage, kterou jsem také i hned pozdravil a mírně se na pozdrav uklonil. "Zdravím Hokage-sama. Rád bych vám vrátil techniky, které jsem si kdysi pujčil a příležitostně bych vás chtěl požádat o nějaké další. Pokud by to bylo o všem možné." Promluvil jsem a rukou sáhl do kapsy pro svitky, které jsem měl pjčené, pozorujíc při tom přes mé černé brýle Hokage. (Omlouvám se Kisuke, ale já zde byl první)
Goro Aburame
Goro Aburame

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 25 Feb - 19:25

Klon
No bola som rada, že vstúpil Goro, bol to pomerne milý a vychovaný človek, ktorý za každým nepapuľoval...Nie mne. Narozdiel od Shinjira. Bolo vidno, že nemám náladu, ale aj tak som sa usmiala. Ale samozrejme, len mi povedz, ktoré by si chcel... Vzala som si od neho zvitky, ktoré som vložila späť do skrine, v ktorej bol mimochodom ešte stále veľký brajgel. No komu sa toto chce upratovať? Mne rozhodne nie! Zostala som tam stáť, aby som rovno vybrala techniky, ktoré bude Goro chcieť.
Na toho chlapa v maske som sa len uškrnula. Počkajte chvíľku... Chcela som to najprv vyriešiť z Gorom, aby tu zbytočne nečakal, keď si prišiel len pre techniky.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Mon 25 Feb - 19:34

Když jsem si vyslechl Hokage, mírně jsem se usmál, ačkoliv to nebylo vidět přes mou kápi. "Jedná se o techniky Ningen no Kokūn, Sōshuriken no Jutsu a Mushi Bunshin no Jutsu." Domluvil jsem a zapřemýšlel, jestli bych nevzal ještě něco. Neměl jsem totiž v plánu pořád otravovat Hokage s technikama, a však když se mi doneslo že brzy budou chuninské zkoušky neměl jsem příliš na vybranou.
Musel jsem ted vzít víc, nebo přijít zase někdy jindy. Po chvíli jsem se rozhodl, že to bude všechno, a když budu potřebovat ještě něco, že bych za Hokage zašel.
"To by mělo být vše." Promluvil jsem k Hokage, aby věděla že již nic víc nepotřebuji a zadíval se na stůl Hokage, přemýšlejíc jak je obrovský.
Goro Aburame
Goro Aburame

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Mon 25 Feb - 19:44

Klon
Okamžite som sa začala hrabať v skrini, ani niet kedy, už som držala v rukách tri zvitky s onými technikami. Človek by sa čudoval, že ako je možné, že sa v tom brajgeli vyznám...Takto...Sú v tom roky praxe.
Nech sa ti darí... Pousmiala som sa a zvitky mu podala, skriňu som zavrela a vrátila sa späť do kresla. Nahodila som neutrálny výraz...Potrebuješ ešte niečo? Opýtala som sa ho ešte napokon. Pochybovala som, že ešte niečo potrebuje, ale...Istota je guľomet.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Mon 25 Feb - 19:52

"Děkuji." Pronesl jsem a pravou ruku natáhl pro svitky, které jsem si okamžitě vzal. Následně jsem je schoval do mé kapsy. "Ne...to bude vše." Odpověděl jsem. Poté se mírně ukonil a zamířil ke dveřím. "Nashledanou." Řekl jsem a podíval se na Hokage i toho záhadného shinobi z maskou. Když jsem dorazil ke dveřím. Po tichu jsem je otevřel a vyšel pryč z kanceláře. Poté jsem je stéjně po tichu zavřel.
Přesun
Goro Aburame
Goro Aburame

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down