Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 11 z 27
Strana 11 z 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Plány na odchod, ktoré si Hokage plánovala som s radosťou ešte trochu posunul, pretože som sa objavil rovno za jej chrbtom. Možno ma začula, možno nie. V každom prípade, dal som jej svoju prítomnosť najavo iba tým, že som ju poklepkal prstom po ramene, a pre istotu žeby mi vrazila za to možné vylakanie som odstúpil až k stene, kde som sa dokonca aj slušne poklonil ako na zabudnuté pozdravenie.. Mala tu ešte druhú návštevu, respektíve hlavu v dverách, ktorá sa pýtala niečo čo som nestihol započuť. Takže som sa rozhodol počkať, kým odídu aby som mohol Hokage oznámiť novinky.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Namikaze
Yoshio se mlčky držel kousek za Kagayami a Chokuchim. Nechtěl se nějak více mezi ně míchat a ani se míchat do něčeho jiného. Šel zkrátka jen tam, kam šli oni a po většinu času měl hlavu skloněnou a hleděl kamsi do země. Sice to vypadalo, že to bylo bez nějakého zjevného záměru, ale to bylo Yoshiovi opravdu jedno.
Neměl teď zkrátka nejlepší náladu, takže se to na jeho chování i dost odráželo, ale co, každého to někdy chytí a ne vždy musí mít každý úplně senzační den...
Byla sice pravda, že kdyby jste se podívali do jeho tváře, tak nevypadal nějak moc smutně nebo depresivně, spíše naopak. To však neznamenalo, že se tak například necítil. Málokdy jste jej totiž viděli se neusmívat, takže... to by asi pro vysvětlení stačilo. Byl už zkrátka takový...
Neměl teď zkrátka nejlepší náladu, takže se to na jeho chování i dost odráželo, ale co, každého to někdy chytí a ne vždy musí mít každý úplně senzační den...
Byla sice pravda, že kdyby jste se podívali do jeho tváře, tak nevypadal nějak moc smutně nebo depresivně, spíše naopak. To však neznamenalo, že se tak například necítil. Málokdy jste jej totiž viděli se neusmívat, takže... to by asi pro vysvětlení stačilo. Byl už zkrátka takový...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Ako som stál pred dverami a čakal na tých dvoch, tak som sa asi nejako zamyslel. Spamätal som sa, až keď sa Kagayami na odchode pýtala, kto bude náš sensei. Keď som sa už prebral, tak ma premohla moja zvedavosť, a tak som aj ja strčil hlavu naspäť do dverí. To mi ale nestačilo, tak som sa vopchal do dverí, pričom som telom nabral aj Kagayami. Ako som vletel do kancelárie, tak som si všimol, že prišiel aj Raiken. Tak kto je náš sensei? Zopakoval som otázku Kagayami, len som ju inak formuloval. Ozaj, kde je Yoshio? Ticho som sa opýtal Kagayami, pretože tu som ho nevidel. Následne som sa ako blbec začal otáčať po kancelárii. Asi som bol mimo reality. Pomyslel som si a vzdal moju pátraciu akciu.
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
Kami Atsushi. Oznámila som im takmer okamžite s úsmevom na perách. Potrebujeje ešte niečo? Opýtala som sa ich. Takmer som zinfarktovala, keď sa za mnou objavil ako duch Raiken a ešte mi aj poklopkal prstom po ramene. Ehm. Obdarovala som ho vražedným pohľadom. Pokiaľ nechcete, aby som skončila v nemocnici kvôli srdcovému záchvatu, bolo by lepšie, keby ste ma tak nestrašili. Chvíľu som sa tvárila nahnevane, potom som sa milo usmiala. No to som fakt zvedavá na čo tu prišiel...Zrejme mi chcel niečo oznámiť.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Pomalu po krátké procházce po vesnici jsem dorazil sem a k mému údivu zde Hideo ještě nebyl..nu což k tomuhle ho nepotřebuju a kdyby mě napadli všimne si toho. Se svým zvykem..teda spíše nezvykem jsem zaklepal a hned vešel dovnitř, když jsem však viděl že už je obsazeno s omluvou jsem vyšel ven, bylo by dobré udržovat si takové ty zdravé dobré vztahy
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Klan: Uchiha
So zameraným pohľadom na dverách som iba s polovičnou prítomnosťou počúval rozhovor medzi Hokage a ostatnými. Celkom ma prebral až vstup nejakej osoby, ktorá následne hneď zmizla naspäť na chodbu. Tu tvár som už niekde videl, tým som si bol istý...A netrvalo to ani minútu, a ja som zistil kde ta tvár bola. Žeby ďalšie správy o vojne? Pomyslel som si s ľahkým uškrnutím, ktoré sa zmenilo v normálny úsmev hneď ako som prišiel na rad, alebo teda..hneď ako som si uvedomil že som na rade. Prepáčte, nabudúce nato budem myslieť...Odmlčal som sa, a znova som spustil. Prišiel som Vám oznámiť istú vec. Nao Uzumaki sa nenachádza v Konohe. Počas tréningu sa pravdepodobne chystal použiť Kuchiyose, a zjavne nemal ani uzavretú zmluvu. Takže ho to vzalo niekam do inej oblasti. Riekol som, a to som už dávno stál pred stolom. Nebolo by zrovna slušné rozprávať k Hokage od chrbta. Čo bola ďalšia, už nová otázka bolo zatiaľ nevyrieknuté, to malo byť po jej reakcii.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Nadvihla som jedno obočie, keď sa niekto objavil v mojej kancelárii a hneď na to aj zmizol. Pokrútila som hlavou. Dnešní ľudia. Pozorne som počúvala, čo vlastne Raiken rozprával. Nakoniec som naňho vyvalila oči, prudko vstala a tak udrela do stolu, že sa prelomil napoly. ČOŽE?! Zvrieskla som tak hlasno, že to museli počkať až niekam do Suny. To nemyslíte vážne! Povedala som to miernejším tónom a klesla do kresla. On je normálny? Vedel on vôbec, aké riziko je používať Kuchyiose bez podpísanej zmluvy? Snažila som sa upokojiť. Prstami som si zašla do vlasov a tvárila som sa, ako keby som práve šla na šibenicu. Pánenka Mária na nebesiach...A čo s ním teraz? Čo ak to ani neprežil? Po líci sa mi skotúľala slza, ktorú som okamžite zotrela.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Reakcia bola taká, akú som vlastne aj očakával. Iba som ustúpil aby ma náhodou netrafilo niečo, čo zo stola odletelo, a keď sa trošku upokojila, znova som pristúpil bližšie. Oslabil som úsmev len na slabý polo-úsmev, a zahľadel som sa na zničený, prelomený stôl. Výbušný to človek...Rozhliadol som sa po kancelárii, ale nakoniec som sa znova pozrel na Hokage. Netušíte náhodou, akého summona Nao má alebo skôr môže mať? Mohlo by to pomôcť v niektorých ohľadoch. Riekol som, a obe polovice stola som sa pokúsil dvihnúť, a spojiť. Nakoniec to skončilo tak, že jedna strana podopierala tu druhú, pričom v strede stola bola krásna, hlboká čiara. Mali by ste si poriadiť nejaký...pevný stôl. Skonštatoval som po tom, čo sa stôl zase zrútil. Alebo je tu ešte jedna možnosť. Môžme len veriť, že sa Naovi nič nestane. S touto vetou som skončil svoje ďalšie rozprávanie, a pozorne som čakal čo teda bude.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Po veru dlhšej dobe strávenej v miestnej reštaurácii som sa konečne uráčil výjsť po schodoch ku kancelárii Hokáge. Usmieval som sa od ucha k uchu pri spomienke čo sme tu narobili minule a s akým jakotom nás znova vyhodí. Mne už to bolo ale jedno. Akatsuki, neakatsuki, pre mňa už veľa neznamenali.
„Dráždiš štrkáča bosou nohou po hlavičke..“ Uškrnul som sa, keď som sa postavil vedľa Kisukeho a zazrel na dvere.
„Dráždiš štrkáča bosou nohou po hlavičke..“ Uškrnul som sa, keď som sa postavil vedľa Kisukeho a zazrel na dvere.
Anonymní- Anonymní
Snažila som sa ukľudniť. Bola som dosť vynervovaná, kopy papierov vedľa stola ma nijak nepotešili. Bol to len jeden z ďalších nudných dní...Na chvíľočku som sa nad Raikenovou otázkou zamyslela. Naruto je Naov predok, že? A pokiaľ sa nemýlim, Naruto povolával žaby...Nebude to tak aj v Naovom prípade? Hodila som na Raikena zvláštny pohľad. Je to možné...Ale nie stopercentné. Pokojne môže povolávať aj niečo iné... Nad jeho poznámkou som sa len uškrnula. Neviem, či existuje taký, ktorý by vydržal. Usmiala som sa a prehrabla si rukou vlasy. Postavila sa, došla som ku kávovaru neďaleko a otočila sa k Raikenovi. Dáte si kávu? Opýtala som sa ho.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Nad odpoveďou som sa len krátko zamyslel. Ak by bol jeho summon žaba, tak sa nemáme obávať žeby sa mu niečo stalo. S istotou v hlase som povedal a pri poznámke na stôl som už nereagoval. Asi bola pravda, že taký stôl by sa zrejme nenašiel. Môže byť. S úsmevom som prikývol na tu kávu, a usadil som sa...alebo skôr oprel som sa o stenu pri okne, otočený do kancelárie. Všimol som si, že tu predo mnou boli ešte traja Geníni. Jeden z nich bol v mojom tíme, konkrétne Nara Kagayami. Zaujíma ma teda, akú zostavu tímu mám aktuálne. Vyriekol som druhú svoju otázku, a zopár ďalších mi prichádzalo do mysle. Napríklad dve boli ohľadom istých tréningov techník...Avšak mal som pocit, že teraz nebola asi dobrá príležitosť požiadať či informovať o tom Hokage. Takže som nakoniec iba rozmýšľal nad danými vecami, a zároveň som vyčkával ako bude rozhovor pokračovať.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Ale čo ak jeho summonmi žaby nie sú? Čo ak je to niečo iné. niečo nebezpečnejšie? Čo potom? Vzala som dva poháre, niečo som stisla na tom kávovare a do oných pohárov sa začala liať fajná, teplá káva. Milovala som ju...Po chvíli som obe poháre vzala a jeden som podala Raikenovi, ktorý sa tam oprel o stenu. No...Kagayami som dala do tímu spolu s tým Yamanakom a Akimichim a osobne si myslím, že sa im spolu bude perfektne dariť. Váš tím zatiaľ tvoria Killunia Akatatsu, Kataro Hyuuga a ešte k vám neskôr niekoho pridám. Usmiala som sa a usadila sa vo svojom obľúbenom kresle.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Prevzal som si kávu, a hneď som si odchlípol. Potom som šálku položil na parapetu, a rukami som sa tak isto o tú parapetu oprel. Tak to by som ich mal čo najskôr vyhľadať. Povedal som si, a len na chvíľku som sa pozrel z okna von, a potom hneď zas na Hokage. Rozhodol som sa vyrieknuť všetky moje otázky v hlave! Keď už som tu, rád by som Vás informoval o nejakých veciach, ktoré plánujem do budúcna. Začal som, pričom sa šálka vrátila naspäť do mojej dlane, a opäť som si trochu odpil. Ako určite viete, zameriavam sa na oblasť pečatiacich techník. Mám istý plán naučiť sa jednu z najriskantnejších techník tejto vetvy, Shiki Fuin. Nieje to ale technika, ktorá by sa dávala Jouninom len tak. Chcel som preto vedieť, aký názor máte na túto techniku, a či mi jej vyučenie povolíte. Pri dokončení vety sa mi úsmev vytratil. Nebola to technika, na ktorú by som sa tešil alebo ktorá by proste vyvolávala príjemné pocity. Ale aj tak, mal som pár dôvodov, prečo som túto techniku chcel ovládať...Ďalšia vec sa týka trochu iného tréningu Naa. Dodal som, len aby bolo jasné že Shiki Fuin nieje jediná vec, ktorú chcem s Hokage teraz prebrať. A to nebolo ani zďaleka všetko, čo som chcel. Lenže, myslím že tieto dve sú tie najpodstatnejšie, ostatné som s Hokage mohol prebrať kedykoľvek neskôr..
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Yoshio po chvíli mlčení a postávání na chodbě se jen tak obrátil a než se kdo nadál, byl pryč...
Proto tedy ani neviděl ty nově příchozí a vlastně se ani pořádně nedozvěděl, jestli jsou spolu v týmu nebo ne a kdo je jejich sensei...
Moc dobře však věděl, že když se to ostatní dozví a budou jej chtít nebo potřebovat, tak jej jisto jistě najdou. On si teď potřeboval jít trochu vyvětrat hlavu na čerstvý vzduch. Navíc začínal dostávat docela hlad, takže...
Před tím se moc nenajedl kvůli rukám, ale teď už to takový problém nebyl takže...
Volba byla jasná... Ichiraku ramen...
Proto tedy ani neviděl ty nově příchozí a vlastně se ani pořádně nedozvěděl, jestli jsou spolu v týmu nebo ne a kdo je jejich sensei...
Moc dobře však věděl, že když se to ostatní dozví a budou jej chtít nebo potřebovat, tak jej jisto jistě najdou. On si teď potřeboval jít trochu vyvětrat hlavu na čerstvý vzduch. Navíc začínal dostávat docela hlad, takže...
Před tím se moc nenajedl kvůli rukám, ale teď už to takový problém nebyl takže...
Volba byla jasná... Ichiraku ramen...
-Přesun-
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Odpila som si z kávy a automaticky ju chcela položiť na stôl, ako to robievam vždy, dalo by sa to skôr nazvať zvykom, ale našťastie som si včas uvedomila, že je rozlomený napoly a tak som ju položila vedľa tej Raikenovej na parapetu. Potom som si založila ruky na hrudi a venovala som mu zvláštny pohľad. Shiki Fuin? Mocná technika S-ranku, ktorú ak niekto použije, zaplatí za to svojím vlastným životom. Zvitok som schválne ukryla na tajné miesto v Archíve, aby sa nedostala do nesprávnych rúk. Povedala som a pohľad upriamila von oknom. Sľúbila som, že už nikomu ten zvitok nepožičiam a nedovolím, aby sa tú techniku niekto učil, ale... Slovo "ale" som zvýraznila a pretočila pohľad späť na Raikena. Myslím, že vám môžem dôverovať a zvitok vám požičiať. Musíte mi však sľúbiť, že ho budete strážiť ako oko v hlave. Vzala som si svoju kávu a znova si z nej odpila, pritom som nepúšťala zrak z Raikena. Myslím, že mu ozaj môžem veriť...Keď je taký, ako Namikaze Minato, tak určite. Pomyslela som si a jemne sa usmiala.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Po konci odpovede som iba krátko prikývol, čím som odsúhlasil to, že u mňa zvitok bude v bezpečí. Dúfam, že ju ale nikdy nebudem musieť použiť. Slabšie som sa pousmial, a celkom som sa snažil si zachovať úsmev, napriek tomu že to bola dosť vážna vec. Napil som sa kávy, ktorej ubudlo takmer za pol šálky, a hneď sa vrátil na parapetu. Chvíľu som mlčal, musel som si premyslieť pár vecí, a musel som sa aj rozhodnúť, či naozaj Shiki Fuin začnem študovať...Rozhodnutie ale ostalo rovnaké, čo znamenalo že po rozhovore zamierim zrejme rovno do Archívu.. Spomínal som tiež nezvyčajný tréning Naa. Išlo by o tréning taký, aký by Genín nemal ale podstúpiť, tréning nad Genínske schopnosti. Lenže... Zvýraznil som slovo "Lenže", a celkom som upriamil svoj pohľad do očí Hokage. ...Nao má predpoklady tento výcvik zvládnuť, či už vďaka svojej veľkej Uzumakiovskej zásobe chakry, alebo svojej odhodlanosti a vytrvalosti. Prerušil som na chvíľu rozprávanie, aby tak vznikla dramatická pauza, ktorá oddeľovala koniec mojej myšlienky. Postupom času chcem Naa začať učiť A rankovú techniku, Rasengan. A keďže je to taký ťažký tréning, na toto rovnako potrebujem aj Vaše povolenie. Dokončil som. Už teraz som plánoval, aký postup v tom tréningu zvolím. Ale prikláňal som sa k technike s balónmi, bol to najľahší spôsob ako ho to naučiť. Avšak, najprv sa muselo ešte vyriešiť to, či sa vôbec vráti z jeho Kuchiyose výletu. Predpokladal som, že jeho summon bude fakt žaba, a ak by to tak aj bolo, strachovať by som sa nemusel. Dokonca by čas strávený na žabej hore mohol byť pre Naa užitočný.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Já schovaný za čím dál větším štosem papírů, které ani nevím odkud přicházeli jsem se zleknul když jsem uslyšel svoje jméno a pár listů papírů letěli vzduchem, které jsem sesbírával a jakmile jsem je uložil zpět na stůl tak jsem položil otázku " Já a ve vašem týmu? Čím jsem si zasloužil takovou podstu náhlé změny v rozhodování o týmech o kterých jste nedávno váhala? " Odfrknu si a začnu rovnat dále ty papíry aby nespadly a sednu si na stůl a oddychnu si. " No tak sensei, pokud vám tedy tak smím říkat. Vy máte zájem o techniku boha smrti? Velmi riskantní technika, která bere duše za obětování své vlastní. Já osobně bych ji nedoporučoval, aby jste prožil dlouhý život a ne se obětoval v příštích letech. " Jako poslední však ze mě ještě vyjde jen " Mohli bychom si udělat takový test přežití, trénink týmové spolupráce, jestli se dají naše schopnosti vůbec synchronizovat nebo to bude později velmi špatné "
Anonymní- Anonymní
Otočil som pohľad na Katara, ktorého som si vážne doteraz ani nevšimol. Zjavne bol on ten Kataro Hyuuga, ktorý mal byť v mojom tíme. Len som sa pousmial na jeho názore na techniku Shiki Fuin. Nehodlám ju použiť v obyčajných prípadoch. Ale ak použitie tejto techniky bude znamenať záchrana Konohy, tak som ochotný umrieť pre vás, a pre vašu záchranu. Usmial som sa doširoka. Aj keď už len pomyslenie na vlastnú smrť ma trošku desilo, bol som odhodlaný a naozaj ochotný tieto slová dodržať. Inak by som ani o tú techniku záujem nemal, načo by mi potom bola, keby som nemal odvahu ju použiť?... K jeho návrhu o tom, čo by sme mali robiť ako tím som sa nevyjadril, mal som svoje vlastné úmysly. Vlastne, nevidel som ani problém v tom, vziať ich rovno na nejakú misiu. Síce možno by bolo dobré otestovať ich spoločne, aby som zistil či sú schopný spolupracovať. Ale vyskúšať si to v praxi, naostro by pre nich bolo možno vzrušujúcejšie. Preto som sa rozhodol Hokage otravovať aj s misiou, ktorú by nám mohla prideliť. Rovno som sa na Hokage pozrel, s jemnou spýtavosťou v tvári. To, akú otázku mám na jazyku jej už muselo byť hádam aj jasné..
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Mala som dosť času na premyslenie, Kataro. Povzdychla som si a rýchlo dopila kávu. Takže, Raiken...Áno, Nao má veľkú zásobu chakry, je predsa Uzumaki a tak ako vy, aj ja v ňom vidím veľký potenciál, ktorý by sa mal rozvíjať. I keď som ho do vášho tímu nepriradila, myslím, že by nikomu neuškodilo, keby ste ho občas trénovali. Vstala som a oprášila si oblečenie. Taký tréning mu len a len prospeje. Raz bude určite ako jeho brat...S ktorým som mala bojovať, pretože on patril tiež k najvhodnejším kandidátom na post Hokageho. Povzdychla som si. Naovho brata som poznala, bol to jeden veľmi inteligentný, milý a priateľský človek. Len keby sa začal správať trochu normálnejšie. Zabrblala som a poskladala pečate. Moku Bunshin no Jutsu... Šepla som názov techniky a vedľa mňa sa z dreva sformoval môj klon, ktorý si sadol na moje miesto v kresle. Potom som naznačila Raikenovi, aby ma nasledoval, otvorila som okno a vyskočila von. Zľahka som pristála na zemi a vybrala sa rovno do Archívu. (presun)
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
"KAšlu na to..první uchiha štvrť a potom tohle...máš povolení kaboombávovat..zatím tu rozdělej území..můžeme se zabavit" Zasmál jsem se ..samozřejmě že tu část s tím kaboom jsem pošeptal aby nebyl moc velký rozruch ještě než začneme "Já si zatím skočím pro to pro co tu jsem" Pousmál jsem se a pomalu začal scházet schody (přesun)
Shinobi
Zmizol hneď ako som sem prišiel. Nečakané.
„Mám sa zabaviť? Zabudni, sám určite nie..“ S úsmevom som nabral do úst na rukách za hrsť ílu, a s ľahkým zaklopaním na dvere som si povzdychol. Vždy sa náhlil, ale ja som vždy čakal. Sám? Napadnúť? No určite! Problémy v Konohe? Nech zabudne! Usmial som sa, a čakal či ma príjmu alebo ´ďalej budú ignorovať.
„Mám sa zabaviť? Zabudni, sám určite nie..“ S úsmevom som nabral do úst na rukách za hrsť ílu, a s ľahkým zaklopaním na dvere som si povzdychol. Vždy sa náhlil, ale ja som vždy čakal. Sám? Napadnúť? No určite! Problémy v Konohe? Nech zabudne! Usmial som sa, a čakal či ma príjmu alebo ´ďalej budú ignorovať.
Anonymní- Anonymní
Na slová, ktoré Hokage vravela som opäť len bez slova prikývol. Zdá sa, že spýtavý pohľad, ktorý som jej venoval nepochopila, nuž nevadí. Kataro, dávam ti úlohu. Nájdi dievča menom Killunia Akatatsu, mala by byť na cvičisku. Zatiaľ sa maj. Pri posledných slovách som slabo kývol hlavou, a otočil som sa k dverám. Môžte vstúpiť! Zakričal som potichšie, aby ma počuli a jedným skokom som už padal z okna von a na zem. Pri páde som len z ľahkosťou dopadol, a svojim tempom chôdze som Hokage dosť rýchlo dobehol, a zmeral jej krok...
Presun
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Zvednu hlavu nahoru a podívám se k Raikenovi, který zrovna odchází a jen dodám " Dobře podívám se po ní. Snad jí poznám " Potom následovně se vydám k oknu ze kterého vyskočím přímo do korun stromů a po větvích sešplhám ze stromu přímo na zem. Mířím od stromu k cvičišti, což mi samozřejmě nějakou chvíli zabere, protože není zrovna nejblíže a tak mě čeká dlouhá cesta najít onu ženu Killuniu. Snad ji poznám? Je hezká? Jak asi vypadá? Snad nemá brutální sílu, kterou by mě ještě zabila za blbý poznámky. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Takže Kami Atsushi. O ňom som nepočul. Ako som premýšľal kto je to, tak som si všimol, že už som tu tak trocha nadbytočný. Jediné čo som registroval, bola časť rozhovoru medzi Raikenom a Hokáge. Potom som videl ako začali Kataro, Raiken, Hokáge postupne vyskakovať z okna. Fúha, že sa im chce. Pomyslel som si a premýšľal čo ďalej. Teoreticky povedané, mohli by sme isť už preč, čo na to hovoríš Kagayami? Ani som nečakal jej odpoveď a už som sa pomaly otáčal. Pomaly som vychádzal z kancelárie, ale som ešte počul zaklopanie. Na Raikenove povolenie vstúpiť, som hneď otvoril dvere. Ako som trochu sklonil hlavu, aby som nenatankoval do dverí, tak som videl niečo veľmi zvláštne. Akýsi blonďák, nezvačajne oblečení, jedol íl. Íl? Dosť zvedavým pohľadom som naňho chvíľu pozeral. Človek nemôže za svoj apetít. Vzdychol som tak, že to počul aj ten blonďák a išiel dolu po schodoch. Uvidím kam pôjdem. -Presun-
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
V temném brnění jsem přišel opět ke kanceláři "Odcházíme" Nakázal jsem Hideovy jako bych byl pánem světa, a tím sem se chystal taky stát ale prvně podrobit si vesnice pak zbytek.Mohlo ho zmást že neviděl mou tvář přikritou maskou s přeškrtnutým znakem konohy na čelní části kterou kryl velký slaměný klobouk
Shinobi
Strana 11 z 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Strana 11 z 27
Povolení tohoto fóra: