Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Hokage

+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters

Strana 18 z 27 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Next

Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 18 Empty Kancelář Hokage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 19:51

First topic message reminder :

Kancelář Hokage - Stránka 18 800px-HokageHaus01

Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 18 Empty Re: Kancelář Hokage

Příspěvek pro Soshi Uchiha Sun 3 Feb - 17:17

Soshi

Trochu zklamaně jsem se pousmál a jen jsem odpověděl: Nic se neděje, děkuji za Vaši ochotu. Hezký den. Pak jsem se otočil a rozhodl jsem se jít podívat na cvičiště. Třeba tam bude pár silných ninjů, kteří o někom budou vědět.
Soshi Uchiha
Soshi Uchiha

Počet príspevkov : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Sun 3 Feb - 20:16

Pavúk

Pavúčik ukrytý v Lokyho oblečení dostal nečakanú správu, ktorú musel nutne odovzdať Lokymu. Keďže Loky ako jediný rozumel rečy zvierat vďaka svojim schopnostiam stačilo na neho prehovoriť a nikto by tomu nerozumel.
,, Misia sa ruší s okamžitou platnosťou. Nariaďuje sa okamžitý ústup a návrat do vesnice, hneď po dostaní správy."
Oznámil mu a stále ostával s ním.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Počet príspevkov : 748

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Mon 4 Feb - 19:16

Když mi ten chlap řekl takovej nesmysl, jen jsem se povrchně usmál.
"Já se znám s Kazekage osobně, jsem si jistý...že nic takového se neděje." Usmál jsem se dost nevěřícně a na něho jak na nějakýho debila. Pak jsem na něho jen mávnul rukou a odešel jsem pryč, tyto keci jsem nemusel poslouchat.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Počet príspevkov : 187

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Mon 4 Feb - 19:19

Jen jsem pokrčil na jeho odpověď rameny a usmál jsem se falešně tak, že to naznačovalo, jako kdyby toho měl litovat. Chtěl jsem po něm hmátnout, ale to už jsem uslyšel toho pavouka. Neváhal jsem a vyšel před budovu, kde jsem zmizel v obláčku.

Přesun
Kaomi
Kaomi

Počet príspevkov : 106

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Mon 11 Feb - 19:55

Vlasy rozstrapatené, rozpustené a "učesané" do štýla strašiaka.. teda vôbec nijak. Pod očami mierne váčky, pohľad sklesnutý a postoj tela o nič priaznivejší či veselší než celkový výzor a prvý dojem. Asi nejak tak som momentálne vyzerala ja. Vliekla som sa chodbou ku kanclu Hokage. Zakaždým bola tak zatracene dlhá !! Prečo ? Prečo jednoducho nemôže mať blbý kancel na prízemí? S maximálnou neochotou som sa doteperila až k dverám, na ktoré som rázne zabúchala.. aspoň pár krát. Zozačiatku to ani nebolo počuť no taký tretí mi takmer sprehádzal kĺby v rukách.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Tue 12 Feb - 14:53

Klon
Bolo na čase urobiť si ďalšiu kávu. Asi som na nej fakt závislá, keď si ju varím každých desať minút. Však keď som nevyspatá, tak za to nemôžem! Celá táto práca je na vine! Pristúpila som ku kávovaru, čosi som tam stiskla a chvíľu som čakala. Keď bola káva hotová, vzala som si hrnček a vrátila sa k svojmu obľúbenému kreslu, v ktorom som sa usadila a poškriabkala som Kiaru, ktorá drichmala v pelechu, za uškami.
Ďalej! Zvolala som, keď som začula zaklopanie.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Tue 12 Feb - 18:34

Pootvorila som rukou dvere, na čo som vkĺzla cez malú štrbinu dnu a takmer v momente som ich za sebou aj zavrela.
"Uhm.." Premerala som si Hokage očami, pri čom som rozmýšľala v akom je vzťahu s mojim bratrancom. Rukou som si zašla do rozstrapatených vlasov, ktoré som si prehrabla a hlavu som naklonila mierne na stranu. Pootvorila som ústa, že ju oslovím no v momente mnou mierne otriaslo. Ako jej mám vlastne hovoriť ? Hokage ? nebolo to moc formálne ? Nakoniec som zvolila takú neutrálnu možnosť.
"Zdravím.." Moje myšlienkové pochody boli takmer hmatateľné.
"Nenašla by sa pre mňa.. nejaká sólová misia ? Poslednú dobu saaa.. celkom nudím." Následne som si len ruky spustila pozdĺž tela, až mi končeky prstov nahmatali vrecká do ktorých sa čo najrýchlejšie schovali !.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Wed 13 Feb - 20:06

V přiměřeném tempu jsem kráčel chodbou, která vedla ke kanceláří. Jakmile jsem k ní dorazil spatřil jsem dívku. "Zdra..." Nestačil jsem dopovědět a dívka stihla vejít do kanceláře a zavřít za sebou dveře. Nejspíš mi nezbývalo nic jiného, než vyčkat dokud příjde na mě řada.
Chvíli jsem tam jen tak postával přede dveřmi kanceláře a přemýšlel nad mým vstupem do ní. Poté mě trochu začalo, z toho pouhého stání, bolet koleno, takže abych si trochu zpříjemnil čekání opřel jsem se o nejbližší stěnu.
Goro Aburame
Goro Aburame

Počet príspevkov : 111

Shinobi
Klan: Aburame

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 14 Feb - 15:10

Klon
S úsmevom som pozorovala Kiwi. Takže by si chcela sólovú misiu? Vieš, že ti môžem dať len taká...Nudnú a nezáživnú misiu D-ranku. Vyššiu som jej dať nemohla, páč bola iba genin. A aj keby som jej chcela dať nejakú bojovú, nemohla by som...Pretože teraz som nechcela nikoho púšťať mimo dedinu.
Buď pôjdeš chytať mačku alebo robiť slúžku zvráskavetým tváram... Uškrnula som sa na ňu, ja osobne by som si nevybrala ani jednu. Mačku by sa mi chytať nechcelo a masírovať smradľavé nohy starcom tiež nie.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 14 Feb - 15:53

Na tvári sa mi objavil mierne zhrozený výraz.
"Nepatrím ku milovníkom zvierat.. a ku slúžkam tiež nie. Geez veď sa blížia Chuninske skúšky.. CHUNINSKE ! Musí sa nájsť nejaká misia, ktorá by ma dokázala otestovať no taaak. Nechcete predsa, aby som na chuninskych niekomu masírovala nohy !" Vybafla som v podstate hneď, keď svoje ponuky dopovedala. Ruky som si zložila z vreciek na hruď a začala som sa tváriť nezlomne. Skôr to bolo niečo v štýle, °buď toto alebo nič°.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Fri 15 Feb - 16:09

Arisu

Došla jsem ke kanceláři a tiše jsem zaklepala.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Fri 15 Feb - 17:23

Přejel jsem pohledem na právě příchozí. "Zdravím" se zdvořilosti jsem pozdravil. Když jsem si všiml že zaklepala na dveře kanceláře, i hned jsem na to reagoval. "Uvnitř se již nachází shinobi, takže tě Hokage-sama ihned nevpustí a pokud jsis neuráčila všimnout, že je zde řada. Být tybou bych to raději napravil." Pronesl jsem a pomalou chúzí k ní zamířil.
Jakmile jsem se ocitl před ní, zastavil jsem se a přes mé černé brýle s kápi na hlavě se jí díval do očí.
Goro Aburame
Goro Aburame

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Fri 15 Feb - 19:33

Klon
Musela som sa uchechtnúť nad tými jej slovami. Uhm...Snáď by sa niečo špeciálne pre teba našlo... Zamyslela som sa. Keď ma tak pekne prosíš... Dodala som ironicky a uškrnula sa. Vytiahla som inú zložku s misiami, vedela som, že v nej niečo nájdem. Nakoniec som našla, čo som hľadala.
Tvojou úlohou bude nájsť toto dievčatko... Ukázala som jej fotku s vyškereným dievčatkom, ktoré ani zďaleka nevyzeralo normálne. Skôr ako psychicky narušený maniak. Ktoré len prednedávnom uniesli nejakí banditi a žiadajú zaň výkupné...Podľa informácií sa nachádzajú v lese. Myslím, že by si to zvládnuť mohla. Zložku som zavrela a strčila späť do zásuvky. Potrebuješ ešte niečo? Milo som sa jej opýtala.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 15 Feb - 19:53

Veselo som sa zazubila, keď mi vlastne povedala, že mi dá nejakú lepšiu misiu pri ktorej by som samú seba mohla otestovať ! Bola som šťastná a to som ani nevedela, čo sa misiu to vlastne mám. Nakoniec som si od nej zobrala fotku a trocha podozrievavo som sa na dievčatko pozrela.
"Nie je pekné unášať malé dievčatká.." Zamumlala som, ako keby som niekoho karhala a následne som sa znova zazubila od ucha k uchu.
"Yooosh ! Budem späť, ani sa nenazdáte !" Viac menej to bola aj odpoveď na jej otázku. Rýchlo som si len z vreciek vytiahla dve gumićky, zatiaľ čo som hlavou napálila priamo do dverí, čím som ich vlastne otvorila.
"Už tam nikto nie jee!!" Boli jediné slová, ktoré som stihla povedať pred tým, než som rýchlym behom preskočila až k parapete.. a následne som vyskočila z okna na chodbe.
(presun)
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Fri 15 Feb - 19:58

Arisu

Ď- Děsíš mě! Šla jsem dozadu dokud mě nezastavila stěna. P-Pardon. Vykoktala jsem ještě ze sebe. Bylo vidět že se ho opravdu bojím. Bylo to až přehnané ale byla to pravda. Mé já se bálo skoro všeho. Byla jsem jen křehká panenka toužící po uznání. Zatím co mé Hysterické já by ho asi už dávno porcovalo. Rozklepali se mi kolena při myšlence na to co by mi všechno mohl udělat až jsem se sesunula na zem. Nic jsem ti neprovedla! Vyjekla jsem na něj.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Fri 15 Feb - 20:04

Když se ta kunoichi chystala odejít, ustoupil jsem o dva kroky do zadu. Jakmile řekla, že je možno vejít. Usmál jsem se, ačkoliv to nebylo vidět. Můj smích nebyl jen kvůli tomu, že se na mne po dlouhé době dostala řada, ale s veklé částí z té kunoichi, kterou jsem napomenul. "Omlouvám se." Promluvil jsem k ní, abych ji uklidnil. Poté jsem vešel do kanceláře při čem jsem pomalu za sebou zavřel. "Dobrý den Hokage-sama .. rád bych vás požádal, o všem zdali by to bylo možné, o nějaké techniky .. popřípadě i o misí." Řekl jsem prohlížejíc si kancelář hokage, byla celkem slušně vybavena a to se mi líbilo.
Goro Aburame
Goro Aburame

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Fri 15 Feb - 20:16

Klon
Vzhliadla som najprv k tomu chlapcovi, a potom i k Arisu, za ktorou zavrel dvere. Nesmieš sa k nej tak správať! Upozornila som ho, ale len jemným hlasom, aby si nepomyslel že som nejaká prísna babizňa alebo čo. Ty si Goro však? Z klanu Aburame... Milo som sa naňho usmiala, čítala som o ňom v spise. Čo sa misií týka...Pre geninov mám iba extrémne nudné. Sucho som poznamenala, určite by ho nebavili. A pokiaľ chceš nejaké techniky...S radosťou ti nejaké požičiam, ktoré potrebuješ? Oprela som sa lakťami o stôl, pričom som čakala, čo z neho vypadne.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Fri 15 Feb - 20:30

Jakmile mě napomenula trochu jsem se styděl, a však svědomí jsem měl čisté.
Když mě oslovila jménem, kývl jsem na souhlas, že to není omyl. V myšlenkách jsem přemýšlel kolik těch spisů Konoha musí udržovat, dopisovat atd. Přece jen je v Konoze celkem dostatečné množství shinobi a o každém vést záznam je celkem namáhavé a obtížné. Na její větu, že by se pro mne nenašla zajímavá mise jsem nereagoval pesimisticky, ba spíše optimisticky. "No .. nevadí" Jakmile domluvil vyslechl si dále řeč Hokage, která jak se zdálo ještě neskončila mluvit a už ji do věty vpadl Goro. "Jedná se o techniky Bōsui no Jin, Mushi Kame no Jutsu, Hijutsu: Mushiyose ... je toho celkem hodně ..." Dále nedomluvil, protože se zadíval z okna na ptáky, které právě přelétaly okolo, při čem doslova zapomněl co chtěl říct.
Goro Aburame
Goro Aburame

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Fri 15 Feb - 20:53

Klon
Hneď ako vymenoval techniky, ktoré potrebuje, postavila som sa a došla ku skrini, v ktorej som sa začala prehrabovať. Bol tam pekný neporiadok, ale keďže ja sa v neporiadkoch vyznám, tak mi nerobilo problém vyhrabať odtiaľ tie tri techniky, ktoré si Goro žiadal.
S milým úsmevom na perách som mu tie tri zvitky s technikami podala. Tak, veľa šťastia prajem pri učení... Uškrnula som sa naňho, skriňu prudko zavrela a sadla si späť do kresla.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goro Aburame Fri 15 Feb - 21:03

Na nic jsem nečekal a jakmile mi Hokage podala techniky, opětoval jsem ruku, abych si je mohl vzít. Na výraz díku jsem se mírně uklonil, počem jsem promluvil. "Děkuji" Když Hokage zasedla do křesla, přešel jsem ke dveřím a poté je otevřel. "Můžeš a ještě jednou se omlouvám za to před tím." Řekl jsem té kunoichi, která čekala přede dveřmi. "Nashledanou" Těmito slovy jsem se rozloučil jak s Hokage tak s onou kunoichi. Dveře jsem zanechal otevřené, protože jsem očekával že ta kunoichi tam ihned vejde.
Přesun
Goro Aburame
Goro Aburame

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Fri 15 Feb - 21:08

Arisu

Kývla jsem na Gora. Neměla jsem slov a nevěděla co říct. Hokage-sama. Uklonila jsem se jí po tom co jsem překročila práh místnosti. Mám na vás prosbu. Asi jako každej ale ty to nějak zvládneš. Radši jsem si na chvilku zakryla ústa abych neřekla něco co jsem nechtěla. Misi nebo tým.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sat 16 Feb - 16:45

Klon
Uhm, myslela som si, že si si prišla po tým. Usmiala som sa na ňu. Senseia som už pre ňu mala a dúfala som, že to nebude ďalší z neschopných kreténov.Ryuuzaki Yamanaka...Priradila som k nemu aj Gora Aburameho a Shinjira. A prosím, odkáž mu, že ak vás dobre nepripraví na Chuuninské, tak si z neho narobím fašírky. Uškrnula som sa. A ešte že žiadne sťažnosti neprijímam. Pohľad som uprela na fotku...Na ktorej som bola ja, Hiroshi a Mai...Až ma zahrialo pri srdci.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Sat 16 Feb - 20:21

Arisu

Děkuji. Poklonila jsem se a odešla jsem hledat svého nového mistra. (přesun)
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshio Yamanaka Sun 17 Feb - 19:01

Yoshio pomalinku došel před dveře kanceláře a lehce zaklepal...
Jen doufal, že pro tentokrát se nic nestane a on konečně zjistí, jaký tým mu byl přiřazen, i když, to nebyl jediný důvod, proč za Hokage-sama šel...
Hlavním důvodem bylo i to, že chtěl požádat o konkrétního senseie a to svého bratra...
Už dávno se mu totiž jeho vlastní bratr skoro naprosto odcizil a on by rád s ním zase navázal alespoň nějaký vztah. A jak jinak by se mu to mohl povést, než kdyby jej získal za senseie že?
Nehledě na to, že od koho jiného by se toho mohl více naučit, ohledně jejich klanového Hijutsu...
On byl prostě ideální volbou, ale to mělo i své protiklady...
Především, Yoshio nevěděl, jestli je v jeho týmu ještě místo, což mohl skýtat dosti velký problém. Ale i tak by požádal, jestli by přeci jen do toho týmu místo někoho nemohl být přiřazen.
Ano, na jeho povahu to bylo více než sobecké, ale... nic jiného se dělat nedalo. Svého bratra zkutečně nechtěl ztratit a bohužel, to se teď dělo...
Co s mužem dokáže udělat smrt jeho milované lásky...
Yoshio Yamanaka
Yoshio Yamanaka
Genin
Genin

Počet príspevkov : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sun 17 Feb - 19:12

Klon
Hneď po Arisinom odchode som sa na chvíľu zamyslela, dívajúc sa na našu rodinnú fotku. Zaujímalo ma, ako sa Hiroshimu darí...Potriasla som prudko hlavou, aby som na to všetko prestala myslieť a venovala sa svojej práci. Vzala som si pero a pustila sa do papierovania. Z mojej činnosti ma vyrušilo klopanie, tak som si len povzdychla a zvolala. Ďalej! Uprela som zvedavý pohľad na dvere...
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content