Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Hokage

+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters

Strana 17 z 27 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Next

Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 17 Empty Kancelář Hokage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 19:51

First topic message reminder :

Kancelář Hokage - Stránka 17 800px-HokageHaus01

Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 17 Empty Re: Kancelář Hokage

Příspěvek pro Kensei Tue 29 Jan - 21:23

Nedokázal jsem uvěřit vlastním očím. To co jsem právě viděl, to jsem v životě nezažil, ani tehdy když jsme přišli o kageho ne a to byla situace zatraceně naostřená. Když zmizel můj hlídač a ty dole se začali hádat, povzdech mi mimoděk unikl z úst. Z těch dole mě bolela pouze hlava, rozhodně s touhle vesnicí nechci mít nic společného. Měl jsem plnou pravomoc a proto jsem seskočil ze střechy a pomalu se vydal pryč, pěkně dolů po schodech, rozhodl jsem se z vlastní vůle a jen tak něco jí nezmění.

přesun k bráně
Kensei
Kensei

Počet príspevkov : 281

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Wed 30 Jan - 10:40

Na okno kanceláře zaťukal zobákem malý sokol s dopisem na noze. Nesl sebou také malý znak Kiri.
Dopis:

Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Wed 30 Jan - 18:16

Vpratajte sa láskavo do svojej kože hej? Premerala som si ich oboch od hlavy po päty vražedným pohľadom. Bola som pekne vytočená...Nemala som ďaleko od infarktu. Nikdy nemôžem mať pokoj!
Poobzerala som sa a jemne sa zamračila, bol tu pekný brajgel, trebalo to tu poupratovať. Vytvorila som si teda klon, ktorý mi s tým pomohol. Sem a tam tu behali Mokutonové chápadlá, to čo tu nemalo čo robiť, raz dva vyhodili von oknom. Ani niet kedy, bol tu poriadok! Sadla som si znova do kresla. Dvere som s ospravedlňujúcim pohľadom na Yoshia a Lokyho zatvorila a sadla som si do kresla. Tak, teda Nao...Čo dôležité si mi to chcel povedať? Uprela som naňho ešte stále naštvaný pohľad. Na okno odrazu niečo zaťukalo a ja som sa len prudko otočila s tým, že ma zase chce niekto zabiť. Všimla som si ale len sokola so znakom Kiri...Čo len odo mňa Mizukage potrebuje? Otvorila som okno, sokol vletel dnu a pristál na stole, kde mi nastrčil nôžku, aby som si mohla prevziať správu. Otvorila som ju a prekvapene vyvalila oči...Takže mierová zmluva, čo? Bez váhania som si vytiahla papier, rýchlo som tam čosi načmárala a správu pripevnila na sokolovu nôžku. Ten potom rozprestrel krídla, preletel cez okno a zmizol. Chvíľu som ho pozorovala, potom som si založila ruky za hlavou a privrela oči.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Wed 30 Jan - 19:23

Potiahol som nosom, keď zavrela dvere a postavil sa proti nej. Ale nie v úmysle ju napadnúť znova, čo si Hiroshi mohol myslieť, chcel som jej všetko vysvetliť. Štvalo ma že Raiken odišiel, jeho som tu cchel mať, nie Hiroshiho, ale nie každý dostane presne čo chce. Zvesil som ruky, odkašľal si a začal.
„Ako prvé, hneď po použití povolávania, som si myslel že umriem. Nestalo sa tak, na tvoje nešťastie..“ Očkom som hodil po Hiroshim, čím som ho podpichol a dosť rád. Už teraz som vedel že ho mať rád nebudem.
„Ocitol som sa na hore Úžasu, kde ma po krátkych skúškach začali žaby učiť. Pol roka tvrdého tréningu, kedy som mnohokrát myslel že sa zabijem, až som umrel. Naozaj som umrel a znova sa narodil, tak sa len dosiahne perfektného ovládania prírodnej čakry, čo ste si všimla že dokážem.. Ale keďže som opustil horu pred dvoma mesiacmi, chcel by som vám povedať prečo mi tak dlho trvala cesta...“ Pousmial som sa, povolal žabu, niečo jej napísal, a tá okamžite zmizla. Usmial som sa, pretože pred presunutím žaby som jej podal zvitok so zmluvou so žabami, a znova sa otočil na Kaori.
„Ako prvé, napadol som ťa z dôvodu že som sa bál že to nie si ty, že si buď vymenená alebo ovládnutá. Ťažko sa tomu veriť, ale divil som sa tomu že nie si.. A prečo som sa bál a čo som robil celé mesiace vo svete, ti chcem povedať len medzi štyrma očami..“ Kývol som hlavou na Hiroshiho, čím som mu dal najavo aby odišiel.

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Počet príspevkov : 1090

Shinobi
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Wed 30 Jan - 20:03

Hned jak se přede mě postavila, jsem přestal, nechtěl jsme ublížit jí. Liány její klon osekal, takže jsem vlastně pak zatáhnul všechny liány zpátky, aby se s tím nemusela dlouho párat. Jen jsem si jí vyslechnul, ale i jeho, pořád jsem měl chuť mu vrazit, ale musel jsem se už ovládnout. Když mě ale stále podpichoval, pomalu jsem po něm zase vyjel.
"Kdybych chtěl, byl by jsi už dávno mrtví, navíc, nevím jestli sis toho všimnul, ale nejsi jediný co tu pohlcuje přírodní energii..." Narážel jsem na toho kluka co tu byl, hned jsem si toho všimnul, ale nijak moc jsem to neřešil až do doby co jsem si uvědomil že ani neměl čelenku.
"Jo jasně, má ségra ovládnuta, děláš si ze mě prdel nebo co? Ona není tak slabá jak jí považuješ!" Byl jsem dost naštvaný, podceňoval ji? To ani náhodou! Nikdy by ji neovládnul, byl jsem si jistý, protože ta by se asi jen tak nenechala. Na to, že řekl že chce rozhovor mezi 4 očima, jen jsem na něm pohodil koutkem úst, jako: To určitě a vánoční balíček k tomu. Ani mě nehne.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Počet príspevkov : 187

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Wed 30 Jan - 20:53

Arisu

Když mě propouštěli z blázince, dali mi šaty co byli u mě v domě než ho zbořili. Dostala jsem i malý obnost peněz a dokonce mi vrátili nůž. Bylo jasné že jsem zaprvé ninja a za druhé již dost stará na to aby sem se mohla rozhodnout o své cestě jako Kunoichi. Šaty byli ale zkrvavené, sestra na psychiatrii tvrdila že nejdou vyprat. Mě to bylo nějak jedno, se smutným výrazem jsem se vydala do kanceláře Hokage.
Pomalým krokem jsem šla vesnicí držíč svůj nůž v ruce. Některá děvčata ktakto držela medvídka, já takto držela nůž. Jakmile jsem ale došla k budově Hokage, nůž jsem si schovala. Motala jsem se po schodech a po chodbách, až jsem stanula před pracovnou.
Nejistě jsem zaklepala na dveře doufajíc že mi odpoví. Nevnímala jsem své okolí, bylo mi ukradené. Měla jsem jen jeden cíl, nový život.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tasai Wed 30 Jan - 21:26

To si ze mne střílí? Pokud jsou tam vevnitř dospelí lidi..pak sem rád že nejsem jeden z nich... napadlo mi v hlave a začínala docházet trpelivost. Která se už minula pekne dávno. Seru na to... pronesl normálnim "nasraním" hlasem a vydal se pryč. Vidíš...serou na tebe jako na odpad....já ti to říkal... ozval se Kurama vevnitř. Ty si taky zavri klapačku...na tvé poznámky nemám chuť...ozveš se kdy te neni třeba. odpovedel sem mu v hlave. Ráznym a značne "nasratím" krokom som vyrazil do ulíc.

(presun)
Tasai
Tasai

Počet príspevkov : 454

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 31 Jan - 15:10

Nao, svoje trápne poznámky si nechaj pre seba! Vidím, že je vás zbytočné poučovať, keďže nie ste schopní prestať! Znova som bola plná hnevu, znova som mala sto chutí im obom poriadnu vraziť a aj to urobím, pokiaľ okamžite neprestanú! Prudko som vstala z kresla a pristúpila k oknu, odkiaľ som mala super výhľa na Konohu. Chvíľu to vyzeralo, že premýšľam, potom som sa otočila k Hiroshimu. Prosím, odíď... Nechcela som, aby odišiel, ale keďže Pán Veľkomožný to požadoval, neostávalo mi nič iné, len ho nechať odísť. Celý deň stojí za prd!
Odrazu niekto zaklopal na dvere. Zavolala som k sebe klon, ktorý som ešte nenechala rozpadnúť, rozkázala mu, čo má urobiť a on spoločne s Hiroshim zmizol na chodbe. Znova som si sadla do kresla a nahlas si povzdychla. K tomu jeho príbehu som sa nijako nevyjadrovala, nemala som na to vôbec náladu.

Klon
Vyšla som na chodbu, kde som zbadala dievča, celé od krvi. Zdesene som sa na ňu pozrela, no nie preto, že by ma nejako odpudzovala alebo tak niečo, ale preto, že som si myslela, že je zranená...Si zranená? Automaticky som sa jej opýtala a povzbudivo sa usmiala.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 31 Jan - 15:13

Arisu

Dobrý den. Poklonila jsem se se smutným výrazem ve tváři. Na duši jsem zraněná určitě. Ale po fyzické stránce jsem snad zatím zdravá. Odpověděla jsem na její otázku. Na její úsměv jsem neměla jak reagovat, neuměla jsem se už radostně smát. Byla jsem spíše chodící deprese.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 31 Jan - 15:29

Klon
Prišlo mi jej úprimne ľúto. Čítala som o nej v spise...Vedela som, že je sirota a že sa liečila na psychiatrii. Nemohla som ju tu však nechať len tak, tak som sa na ňu veselo usmiala. Musím ísť teraz za jedným shinobim, ak chceš, môžeš ísť so mnou, potom môžeme trebárs zájsť na náš slávny Ramen. Čo ty na to? Úsmev na perách sa mi rozšíril.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 31 Jan - 15:36

Arisu

A nebudu vám na obtíž? Otázala jsem se sklesle. Hlavně bych chtěla výt užitečná, musím si vydělat na obživu a bydlení. Poodstoupila jsem od ní dál, ála jsem se že se naštve. Chci se stát novým člověkem.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 31 Jan - 15:43

Klon
Samozrejme, že nebudeš! Zazubila som sa. Jasné, že mi nebola na obtiaž...Mojou povinnosťou bolo brať každého rovnako, žiadne rozdiely...Nech už mala Kekkei Genkai, aké mala, je mi to úplne jedno. Ona predsa za to nemôže...Každý je nejaký, nie?
Potom sa o tom porozprávame...Tak teda poďme na cvičisko! Vybrala som sa z boduvy von a zamierila rovno na cvičisko. (presun)
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Thu 31 Jan - 15:57

„Ďakujem..“ Odvetil som bez výrazu, Kaori mala znova blbú náladu, tak ju nebolo nutné srať. Preto, či už Hiroshi odišiel, alebo ostal, bolo mi to teraz šumafuk, ignoroval som ho, oprel som sa o stenu a usmial sa.
„Iste vidíš, už podľa tej správy od Mizukage a posla Raikageho, niečo sa chystá. Pri ceste domov, som sa stretol s istým užívateľom Bakutonu.. Bol pomätený a už dávno akoby prišiel o rozum, mlel len o svojom umení. Ale predsa sa mi niečo podarilo zistiť. Je tu istá organizácia, a idú po tom čo by sme si mali najviac chrániť. Idú po démonoch. Pri cestách som stretával veľa ľudí a tiež som zbieral informácie. A podľa čakry.. Chráň si Kyuubiho. A hlavne o ňom nehovor pred ním..“ Ukázal som k dverám kde bol Loky. Používal prírodnú čakru a keďže som bol jediný človek, ktorý zvládol tréning na hore Myouboku, pochybnosti boli normálne.
„Bál som sa že ťa ovládli aby sa lepšie infiltrovali do dediny, a sama vieš z minulosti že to je ľahké. O členoch neviem, viem možno číslo, preto by som rád ešte nejaký čas strávil mimo dedinu a zbieral ďalšie informácie, ktoré by nám pomohli. Priprav sa, sťahujú sa temné mračná, prichádza búrka, a ak sa na ňu nepripravíme zmietne nás.. A tiež, prepáč za tie výtržnosti, chcel som ti len ukázať že nato mám, pretože ak si dobre spomínam, pred rokom si mala reči o tom že JA nedokážem nič..“ Uškrnul som sa, vrátil ruky do vačka a čakal či po mne bude ešte niečo chcieť.
Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Senju Thu 31 Jan - 16:00

Jen jsem tam tam stál v kanceláři, než jsem uslyšel to že mám odejít. Jen jsem se na Kaori prudce otočil a udělal takový výraz ve smyslu: To jako myslíš vážně? Já jsem klidně odešel, ale Kori jsem tam nechal, ona byla summon mě zavázaný, takže nikde by nikdy nic nevykecala, pouze Kaori hlídala, protože jsem jí o tom požádal.
Vyšel jsem na chodbu, kde jsem se porozhlédl. Ta dívka od krve vipadala opravdu zraněně, takže jsem jen vykulil oči, ale pak jsem se uklidnil, když řekla že jí nic moc není. Díky mokutonu jsem cítil to, že tu prudce vlaje přírodní energie, nebylo to jen od Naa, ale byla od toho muže co přišel bez čelenky a jakékoliv výzbroje, přišlo mi to zvláštní. Přistoupil jsem blíž k němu.
"Omlouvám se za tu událost co jsi musel vidět, byl to pouze planý poplach, jeden z našich Jouninů je děsnej magor a zaútočil na mou sestru...no to je jedno. Potřeboval jsi něco?" Zeptal jsem se ho a díval jsem se na jeho bezcitnou tvář, která mě trošku znepokojovala.
Hiroshi Senju
Hiroshi Senju

Počet príspevkov : 187

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Thu 31 Jan - 16:04

Arisu

Lehce jsem přikývla a následovala jsem Hokage-Sama. (přesun)
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Thu 31 Jan - 16:14

Jen jsem se díval bez pohybu na celou tu scénku bez výrazu. Prostě jsem čekal na chodbě a nic nedělal, nikoho jsem si nevšímal, ale ani jsem nemohl za svou přírodní energii, kterou jsem nasával stále, i když jsem nechtěl. Když někdo vyšel ze dveří, podíval jsem se na ně bezcitně, to co jsem chtěl zdělit, neboli lež co jsem jim chtěl říci byla důležitá.
"To je v pořádku. Nechci vám lhát, jsem potulný ninja, snažím se z ostrovů odklidit hnusný lidi, kteří kradou a unášejí děti, jsem něco jako strážný ninja. Jsem tu proto, že vám chci říct něco důležitého...." Kouknul jsem se okolo a nikdo tu nebyl, takže jsem mohl mluvit.
"Jedná se o velmi závažný problém. Jestli mám dobré zdroje, vesnice podepisují smlouvy, které mají zabránit konfliktům. Pravda je ale jiná. Když jsem procházel okolí Suny, něco se stalo....něco, co jsem nikdy neměl vědět...." Kouknul jsem se kolem sebe a přírodní energii jsem stále vstřebával, abych se ujistil že nikoho kromě kanceláře necítím. Přišel jsem blíž k tomu klukovi, protože jsem viděl jeho masku ANBU připnutou na zadní části.
"Sunagakure no Sato...podepsala smlouvu....která nikdy podepsána být neměla....je to smlouva.....která neměla být stvořena...zapsali se samotnému Otokagemu, že pomůžou....s chytáním slavných J-I-N-CH-U-U-R-I-KY." Řekl jsem mu to po částech, aby tomu víc rozuměl. Bylo mi jasné že mi ale neuvěří, Suna byla už od doby Uzumaki Naruta přátelskou, proto mi bylo jasné že lhaní bude těžké. Každý samozřejmě věděl, že Otokage je dávným netvorem, který se snaží rozpoutat válku, proto se od něj držely vesnice dál. Odklonil jsem se od toho chlapce a díval jsem se na něho neutrálním výrazem.
Kaomi
Kaomi

Počet príspevkov : 106

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 31 Jan - 20:33

Ľahko som sa zamračila. To, čo mi povedal, ma veľmi znepokojovalo. Lov démonov, vravíš? Asi bude najlepšie, ak Kirita budú strážiť ANBU...Tiež ho budem trénovať, takže vlastne bude často pri mne. Ak by sa Kurama dostal do nesprávnych rúk... Šepla som a privrela som oči. ...Bude to pre nás viac než zlé. A možno i koniec... Povzdychla som si. Myslím, že budeme musieť o tom informovať ostatné dediny! Prichádza temná doba a my sa na ňu musíme čo najlepšie pripraviť. Dobre, ale...Mám pre teba misiu. Konoha ešte nemá podpísanú mierovú zmluvu s Kumo, preto by som bola rada, keby si tam zašiel a podpísanie zmluvy navrhol. Znova som si povzdychla...Vyzerala som dosť ustarostene, naštvaná som už ani tak nebola, ale aj tak.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Thu 31 Jan - 21:08

„Dobre vieš že takáto ochranka bude mať na Kirita dosť zlý vplyv. Nemyslím že by mal byť strážený skupinkou neľútostných idiotov, ktorý budú pri ňom ako cvičené opice. Dostatočne stačí jeden jediný človek, silný nato aby odrazil útok v prípade ohrozenia, a tiež schopný zastaviť Kuramu ak by začal besnieť... Ak bude treba, ochránim ho.. So mnou bude v bezpečí..“ Odpovedal som jej hneď. Predstava že Kirito bude sledovaný, to ho ohrozí ešte viac. Takto len ľahšie zistia kto kým a aký je.
„Kirito nepotrebuje ochranku.. Potrebuje slnko. Svetlo v tme. Potrebuje niekoho, kto ho bude mať rád a v kom uvidí ochranu. Niekto kto ho bude viesť životom.. Kirito nepotrebuje len ovládnuť Kyuubiho, ale .. spoznať ho. A keď tak, spriateliť sa s ním. Potrebuje podržať ak bude zle. Dobre vieš ako ho v dedine majú, keď sa k nemu takto zle správajú. A predsa sa pozri ako odoláva, pláštikom ignorancie a veselosti...“ Dokončil som svoj úvod, a pokračoval v obavách.
„A to je to najmenej, lov Jinchuurikov. Ak by aj padol do ich rúk Kyuubi. Cítim.. Každá žaba na hore to cíti, a aj každý káge. Blíži sa .. určite sa blíži vojna. To napätie cítiš aj ty. Je to tak že? Zlo prichádza, a nastáva otázka či sme naň pripravený. Navštívim Kumo aj ostatné dediny, a pokúsim sa s nimi vyjednať poriadny mier, a možno prípadnú alianciu. Predsa len.. poslať papierik alebo nechať pred nich priviesť rovného člena dediny, je viac dôveryhodné..“ Dokončil som vážnu tému a usmial sa. Konečne po dlhých rokoch to bol môj pravý Naovský úsmev, ktorý zračil jediné..
„Všetko bude dobré, neboj.. Kým som tu ja! Kandidát číslo jedna na post Hokágeho, pamätáš?“ Moja obľúbená veta ešte z čas keď mi bola Sensei. A stále ním je.

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Uchiha Thu 31 Jan - 21:22

Uchiha Soshi

Došel jsem před dveře kanceláře a s úsměvem jsem se posadil. Kdybych neměl šátek, prostě bych se díval do zdi, s naginatou opřenou o rameno, a čekal, až mě někdo vyzve, abych šel dovnitř.
Soshi Uchiha
Soshi Uchiha

Počet príspevkov : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 31 Jan - 21:26

Zamračila som sa a sklopila pohľad. Mal pravdu, ANBU ochranka by mu nijak nepomohla. Si si istý, že by si bol schopný udržať besniaceho Kuramu na uzde? Predsa len, v druhom stupni chvostového démona je priveľmi nebezpečný. Fakt si myslíš, že na to máš? Nehovorím, že som mu neverila, ale fakt som nemala ani páru o tom, ako by chcel udržať Kuramu na uzde. Ja by som ho ledva udržala, nie to ešte on...Ale však Nao je plný prekvapení, uvidíme, na aký spôsob to zase prišiel. Och, máš pravdu...Áno viem, považujú ho za obyčajné monštrum, chápem, že si musel veľa prežiť. Ako Nao vravel, potreboval človeka, ktorý by ho podporil...Ak chcel ovládnuť Kuramu, musel byť silný nielen fyzicky, ale aj psychicky. Vojna... Privrela som oči. Nenávidela som vojny, bolo to len zbytočné krviprelievanie, nič viac. Budeme sa na ňu musieť čo najlepšie pripraviť...Práve preto sa všetky dediny musia spojiť, spoločne vytvoríme silnú alianciu a porazíme nepriateľov. Zdvihla som pohľad a uprela ho na Naa. Dobre, tak bež do Kumo... Usmiala som sa, trochu nervózne. Ďalej! Zvolala som na oného prichádzajúceho.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Ayme Thu 31 Jan - 21:50

Iba som sa pousmial, a natiahol ruku k hrudi, odkiaľ som iba trochu vytiahol zlatú čakra reťaz.
„Kekei Genkai môjho klanu.. A myslím, že v Sage móde by ma v čakre neporazil ani démon.. A či udržím Kuramu? Neviem, ale prečo to neskúsiť! Mimo to mi dali žaby na hore pečať, ktorá dokáže odstrániť štvrtý chvost...“ Myslel som pečať majstra Jiraiyu. Nato som sa znova pousmial, zdalo sa že mám novú prácu, ale prv než sa Kiritovi predstavím, budem musieť ísť do Kumo..
„Len čo sa vrátim, očakávam že Kirita trochu načneš.. Má dobrého Senseia, tak ako som mal ja toho najlepšieho..“ Pousmial som sa a s potulným úsmevom som odišiel z kancelárie, mieriac ku bráne.

~presun~

Daiki Ayme
Daiki Ayme
Student Akademie
Student Akademie

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Uchiha Thu 31 Jan - 22:54

Soshi

Počkal jsem, až hlasy v místnosti dohovoří a kroky vyjdou ven. Vešel jsem dovnitř a uklonil jsem se tam, kde jsem tušil stůl. Příjemně jsem se usmál a začal: Dobrý den, Hokage-sama. Rád bych věděl, jestli je ve vesnici nějaký Uchiha a pokud ne, přišel jsem Vás poprosit, abyste mě, pokud na nějakého narazíte, upozornila. Jsem Uchiha Soshi, ale to asi víte, a chci dát svůj klan dohromady tak, aby mohl dál fungovat...
Soshi Uchiha
Soshi Uchiha

Počet príspevkov : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshio Yamanaka Fri 1 Feb - 9:42

Yoshio celou dobu celou situaci sledoval. Jen tam tak stál a i když nechtěl, zaslechl toho docela dost...
Ono, když si člověka nikdo nevšímá, tkaže je skoro neviditelný, je to docela snadný. I když to člověka může trochu deprimovat, že jej každý přehlídá...
Jak Kensei však odešel, tak se to trochu rozjelo a lidé odcházeli a přicházeli a zase odcházeli. Bylo to tu jak na běžícím páse...
Nakonec si Yo uvědomil, že je tu vlastně zbytečný a bude asi nejlepší, když také odejde. Což také nakonec udělal...
Jen si tak lehce povzdechl nad tím vším, co tu bylo řečeno a pak zmize. Jako pára nad hrncem...

-Přesun-
Yoshio Yamanaka
Yoshio Yamanaka
Genin
Genin

Počet príspevkov : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Yaguma Fri 1 Feb - 10:41

Opět se ozvalo zaklepání na okno a pták si zobákem prohrábl peří.
Dopis:
Milli Yaguma
Milli Yaguma
Mizukage
Mizukage

Počet príspevkov : 963

Shinobi
Vesnice:
Klan:

http://postapocalypticarmy.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Sat 2 Feb - 15:25

Keď Nao odišiel, len som si povzdychla. Dúfala som, že to všetko dobre dopadne. Mala by som ísť za Kiritom, nechám tu klon. Poskladala som pečate a vedľa mňa sa z dreva sformoval klon. Ja som zatiaľ zmizla na cvičisko. (presun)

Klon
Sadla som si do kresla a premeriala si od hlavy po päty Uchihu, ktorý tu práve vošiel. Hm...To je ten slepý Uchiha... Pomyslela som si. Bolo mi ho ľúto, ja by som nikdy slepá byť nechcela. Dobrý deň...Je mi to ľúto, ale žiadni iní Uchihovia okrem vás v Konohe nie sú. Preniesla som pomerne milým hlasom. Pár som ich už v minulosti stretla, ale kde by asi teraz mohli byť a či vôbec žijú, netuším. Každopádne oceňujem vašu snahu o obnovenie tohto mocného klanu. Vtáka, ktorý zaťukal na okno, som vpustila dnu a prečítala si list, ktorý mal pripevnený na nôžke. Okamžite som schmatla pero a začala som písať odpoveď. Pripevnila som ju na vtákovú nôžku, ten roztiahol krídla a zamieril späť tam, odkiaľ prišiel.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content