Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 10 z 27
Strana 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Když to odvětil, jako kdyby mluvil o počasí, musel jsem se ušklíbnout, typickej Kami! Arogantní a povrchní sobec, kterej i přesto byl můj nejlepší kámoš. Nechápu, jak my dva jsme si mohli kdy sednout, ale naše setkání bylo dost vtipný, vzhledem k tomu, že jsme se tehdy chtěli zabít, tak teď spolu jdem na pivo, život je divnej.
"Vidím, že ani Konoha toho cool chladnýho Kamiho nezměnila" Protočil jsem nad svými slovy očima a odfrkl si.
"Jasný kámo, já tě chápu. Ještě se divim, že ti nějaká z nich nedala přes hubu.." Uchechtl jsem se. jak já bych se mu smál!
"Jenom jednu?" Fakt jsem se divil, ten jich měl v zásobě vždycky minimálně 10, seřazený od povahy až po velikost hrudníku!
"Ty sis koupil byt?! Kámo to koukám, kam se podělo tvoje, nevim kde se probudim, vedle koho se probudim a je mi to u p*dele? Ale je fakt, že bych se tu na chvíli zdržel, doufám, že máš plnou lednici" Usmál jsem se a vyrazil za ním.
"Vidím, že ani Konoha toho cool chladnýho Kamiho nezměnila" Protočil jsem nad svými slovy očima a odfrkl si.
"Jasný kámo, já tě chápu. Ještě se divim, že ti nějaká z nich nedala přes hubu.." Uchechtl jsem se. jak já bych se mu smál!
"Jenom jednu?" Fakt jsem se divil, ten jich měl v zásobě vždycky minimálně 10, seřazený od povahy až po velikost hrudníku!
"Ty sis koupil byt?! Kámo to koukám, kam se podělo tvoje, nevim kde se probudim, vedle koho se probudim a je mi to u p*dele? Ale je fakt, že bych se tu na chvíli zdržel, doufám, že máš plnou lednici" Usmál jsem se a vyrazil za ním.
PŘESUN
Daiki Yatoshi- Počet príspevkov : 239
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Yatoshi
"Co na to říct, asi stárnu.." pokrčil jsem rameny, ale pak se ušklíbl. "Co to kecám?!" strčil jsem ruce do kapes. "A ne jenom jednu... jenže tahle mě odmítá a víš jak nesnáším, když mi něco nejde." znal mou povahu, kdy jsem dostal cokoliv jsem chtěl a když se tak nestalo, byl jsem dost nas*anej! "Mimochodem... taky se divím... naštěstí měla většina z nich ninjutsu.. žádnou frajerku s taijutsu, co by mi naklepala pr*el jsem si nenabrnknul. To by fakt bylo o hubu." zašklebil jsem se.
Pak jsem ale zavrtěl hlavou. "Radši jdeme.. ledničku sice mám, jen nevím, jestli zrovna mě je k něčemu." pokrčil jsem rameny a vyšel pryč.
-Přesun-
Pak jsem ale zavrtěl hlavou. "Radši jdeme.. ledničku sice mám, jen nevím, jestli zrovna mě je k něčemu." pokrčil jsem rameny a vyšel pryč.
-Přesun-
Kami Atsushi- Počet príspevkov : 421
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Klon
Keby len oni vedeli, že som celý čas sedela na streche a počúvala ich rozhovor, ktorý mimochodom nemal chybu. Vedela som však o plánoch môjho originálu, mojou povinnosťou teraz bolo dostaviť sa k bráne a dohliadať na ňu.
Len čo tí dvaja podarení shinobi odišli, zoskočila som zo strechy a poslala ANBU, aby zavolali murárov a tak podobne. Kancelária sa musela znova postaviť...Zoskočila som zo strechy a vybrala sa priamo k bráne...(presun)
Keby len oni vedeli, že som celý čas sedela na streche a počúvala ich rozhovor, ktorý mimochodom nemal chybu. Vedela som však o plánoch môjho originálu, mojou povinnosťou teraz bolo dostaviť sa k bráne a dohliadať na ňu.
Len čo tí dvaja podarení shinobi odišli, zoskočila som zo strechy a poslala ANBU, aby zavolali murárov a tak podobne. Kancelária sa musela znova postaviť...Zoskočila som zo strechy a vybrala sa priamo k bráne...(presun)
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
Došla som do svojej obľúbenej kancelárie, mimochodom znova opravenej. Všetko bolo tam, kde malo byť. Tí stavbári sú ozaj zázrační!
Usadila som sa v kresle a vyložila nohy na stôl, na ktorom ma už čakali kopy papierov. Pohľad na ne ma ozaj nepotešil, ale...Rozmýšľala som nad tým, kde Kiara a Mai sú. Zrejme doma s jednou mojou kamarátkou. Nahlas som si povzdychla a privrela oči. Hlavná vec, že tu konečne sedím, a dúfala som, že ľudia mi dajú aspoň na chvíľu pokoj...
Usadila som sa v kresle a vyložila nohy na stôl, na ktorom ma už čakali kopy papierov. Pohľad na ne ma ozaj nepotešil, ale...Rozmýšľala som nad tým, kde Kiara a Mai sú. Zrejme doma s jednou mojou kamarátkou. Nahlas som si povzdychla a privrela oči. Hlavná vec, že tu konečne sedím, a dúfala som, že ľudia mi dajú aspoň na chvíľu pokoj...
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Tato žádost Kaori však nebyla vyslyšena, protože jsem do budovy vešel já. Už je to dost dlouho co jsem neměl žádný tým a ani misi. Měl bych se na to konečně zeptat. Popojdu po schodech až k dveřím kanceláře a slušně zaklepu na dveře " Hokage-sama? Smím vstoupit? " Zeptal jsem se a čekal zda budu moct vejít nebo zrovna něco řeší.
Anonymní- Anonymní
Nahlas som si povzdychla, keď mi niekto zaklopal na dvere a následne sa opýtal, či môže vstúpiť. Zložila som nohy zo stola, navliekla si Hokage plášť a milým hlasom som povedala. Ale samozrejme že môžeš! Nasadila som milý výraz a úsmev. Lakťami som sa oprela o stôl a so záujmom pozorovala dvere...Bola som zvedavá, kto prišiel.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Na vyzvání vejdu do místnosti a dveře za sebou zavřu. Kráčím si to ke stolu kde spatřím Hokage. Klidným hlasem a přátelsky se zeptám. " Hokage-sama. Mohl bych se zeptat do jakého týmu patřím? Nějak se během celého času nerozhodlo do kterého mě zařadíte a já nevím co mám dělat když je standartní tým tři genini a bud chunnin nebo jounin. " Na chvíly jsem se odmlčel a čekal jsem co mi na to řekne.
Anonymní- Anonymní
Takže tím. Zamračila som sa. Predtým som ťa priradila do jedného tímu, ale...Rozhodla som sa, že tie tímy trochu pozmením, aby sily boli rovnomerne vyvážené a aby sa členovia tímu doplňovali. Povedala som a jemne sa usmiala. Bola by som teda rada, keby si prišiel trochu neskôr. Potrebuješ ešte niečo? Prehrabla som si rukou vlasy a unavene si povzdychla. Teraz musím ešte rozmýšľať nad zlepšením obranného systému Konohy...Óch bože, keby s ami to len chcelo. Pomyslela som si a zo zásuvky v stole vybrala papier, na ktorý som chcela písať svoje nápady.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Byl jsem převážně zklamán, ale co se dalo dělat když není dostatek geninů že? Musel jsem tedy počkat než vybere schopné lidi ( doufám že aktivní ), kteří se vzájemně doplní. Nejlépe by se hodilo taijutsu, genjutsu a ninjutsu. Já ovládám taijutsu takže další dvě zaměření zbývají, ale nevadil by senzibil. S tím by se mise zvládala raz dva. " Tak tedy jo, snad to bude brzy " Po chvilce jsem si však ještě na něco vzpomněl když nemám co na práci " Máte pro mě nějakou misi nebo potřebujete s něčím pomoc? Moc lidí neznám a tak stejnak nevím kam bych šel. "
Anonymní- Anonymní
Chvíľu som do papiera čosi zapisovala, nejaké tie nápady, ktoré dúfam tá sprostá Rada schváli. Takže misiu, jop? Nejakú tu pre teba mám. Zalovila som rukou v zásuvke a vytiahla som kartičku, v ktorej bola založená D-ranková misia. Vyššiu som mu bohužiaľ dať nemohla. Posunula som tá kartičku k nemu. Jedna babka je už riadne stará, má dvoch psov ale kvôli svojmu zdravotnému stavu ich venčiť nemôže... Uškrnula som sa. Ale dávaj si pozor, tí psy sú šibnutý, nevieš, čo od nich máš čakať. Poznala som ich veľmi dobre. Obaja boli veľkí, jeden čierny, druhý biely...Tušila som, že s nimi bude mať problém, páč chceli ísť všade, všetko vidieť, všetko ňuchať...Dokonca majú tendenciu sťahovať druhým nohavice.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
No sice se mi moc nechtělo na takovou misi, ale co se dalo dělat na mé úrovni mě nikam nepustěj. Pousměji se nad tím co mě pravé napadlo říct " Hm, a nechcete jít se mnou? Bude aspoň zábava když se ti psi rozutečou a mi za nimi budeme muset běhat. " Usměji se zase ale trochu hlasitěji, ale přeci jen s mírou a čekám co řekne.
Anonymní- Anonymní
Rozžiarila som sa ako slniečko. S radosťou...Už dávno som nebola na misii D-ranku, páč ja môžem chodiť iba na S-rankové misie, aj to iba málokedy. Postavila som sa a ponaťahovala sa. Aspoň sa na chvíľu vrátim späť do minulosti, kedy som bola ešte genin. Tak poďme! Zasmiala som sa, vyšla na chodbu a rovno aj z budovy. Nadýchla som sa čerstvého vzduchu a vybrala sa rovno do ulíc...(presun)
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Následoval jsem Hokage kam půjde, jelikož jsem netušil kde ta stará paní bydlí. Bude velice zajímavé být na misi se samotnout Hokage. Bude to velmi zajímavý den a kdo ví třeba se i zasmějeme. Pousmál jsem se a následoval ji pryč z kanceláře a následovně i z budovy. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Vstúpim do najväčšej budovy v Konohe a idem po schodoch. Kažý dôvod ísť k Hokage je pre človeka utrpením. Pomyslím si a smerujem až do tej osudnej miestnosti, k najosudnejšej otázke...Zaklopem na dvere kancelárie, pre istotu trochu hlasnejšie a čakám. Prehrabem si vlasy rukou a dúfam, že niesom neupravený...
Gats Hyuuga- Počet príspevkov : 39
Čím bližšie som k budove bola, tím horšiu náladu som mala. Len predchvíľou som sa usmievala ako mesiačik na hnoji, a odrazu som bola vážna...Včný úsmev na perách zmizol ako para nad hrncom. S hlbokým povzdychnutím som vošla do budovy a vyšliapala som tie schody hore.
Pred dverami do kanclu som si všimla Gatsa. Mávla som rukou a tým som mu naznačila, aby šiel za mnou. Vstúpila som do kancelárie, sadla som si za stôl a pustila som sa do papierovania. Potom som sa pozrela na Gatsa a milým tónom sa ho opýtala. Čo by si potreboval? Tušila som, že sem príde kvôli tímu.
Pred dverami do kanclu som si všimla Gatsa. Mávla som rukou a tým som mu naznačila, aby šiel za mnou. Vstúpila som do kancelárie, sadla som si za stôl a pustila som sa do papierovania. Potom som sa pozrela na Gatsa a milým tónom sa ho opýtala. Čo by si potreboval? Tušila som, že sem príde kvôli tímu.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Přijdu do budovy spolu s hokage a míříme si to po dlouhých schodech až ke kanceláři kde jsem jakousi náhodou narazili na Gatse. Mezi tím co tam čekal jsem se je proplížil do kancelřáe kde jsem si sedl ke stolu a začal pomáhat hokage s papírováním jako vždy. Ani nevím proč, ale nepřišlo mi to nijak těžké tak jsem pomáhal docela rád. " Klidně se bavte já to tu jen dodělám " Dořekl jsem a dál jsem pracoval i když to nebylo účelem mise, ale takovej vedlejšák.
Anonymní- Anonymní
Dlhú dobu čakám pred dverami, začínam sa poriadne nudiť a premýšľam už o tom, že odídem. V tom príde Hokage s Katarom. Vojdu dovnútra a ja nasledujem Hokage, ktorá ma pozvala. Prečo boli spolu? Hm zaujímavé, skutočne zaujímavé. Zahrám sa na detektíva a v mysli sa smejem nad mojím uvažovaním. "Pravdepodobne tušíte, prečo som tu Hokage-sama. Už dlhšiu dobu som genin a stále nie som priradený k žiadnemu tímu. Rád by som mal senseia a plnil misie zo svojím tímom. Preto by som bol rád, ak by ste ma niekam zaradili."
Usmiala som sa na Katara. Bola som ozaj rada, že mi s tými kopamie papierov pomôže...Ako vždy. Uprela som svoje modré oči na Gatsa.
Tušila som to. Priradila som ťa do svojho tímu, v ktorom sú Nao a Satsuki. Kedy bude náš tréning, ti samozrejme včas poviem. Oprela som sa lakťami o stôl.
Potrebuješ ešte niečo? Vzala som pero do ruky, pritiahla som k sebe kopu papierov a začala tam čosi zapisovať. Niektoré papiere som pokrčila a vyhodila do koša, iné som zase prehodila cez okno. A nebolo ich práve najmenej!
Tušila som to. Priradila som ťa do svojho tímu, v ktorom sú Nao a Satsuki. Kedy bude náš tréning, ti samozrejme včas poviem. Oprela som sa lakťami o stôl.
Potrebuješ ešte niečo? Vzala som pero do ruky, pritiahla som k sebe kopu papierov a začala tam čosi zapisovať. Niektoré papiere som pokrčila a vyhodila do koša, iné som zase prehodila cez okno. A nebolo ich práve najmenej!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
"Aha. Tak ďakujem Hokage-sama. A ešte by som niečo mal...Mohli by ste mi prosím dať zvitok na techniku Kage Buyou?" Dopoviem a od prekvapenia, z toho čo robí Hokage zabudnem zatvoriť ústa a pozerám sa na ňu. Potom si to uvedomím a rýchlo ich zaklapnem, no spravím to až tak rýchlo, že ma z toho zabolí sánka. Chytím si prstami bradu a čakám na reakciu Hokage.
Ale samozrejme! Položila som pero na stôl, prudko sa postavila a s hlbokým povzdychnutím som sa dostavila k onej skrinke, v ktorej som mala "vzorne" uložené zvitky s technikami. Chvíľu som sa v nej hrabala, kým som onen zvitok vytiahla a podala som ho Gatsovi. Milo som sa naňho usmiala, znova som si sadla za stôl a pokračovala v podpisovaní a vyhadzovaní papierov.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
A opäť som tu. Som zvedavý či to tentokrát vyjde. Pomyslel som si a v duchu sa zasmial. Ale tentokrát nie som sám. Preblesklo mi hlavou, keď som si všimol Kagayami a Yoshia ktorý bol trochu vzadu. Čím bližšie som bol k budove Hokáge, tým viac som bol zvedavší ako to celé nakoniec dopadne. Keď sme boli pred budovou Hokáge, tak som sa pozrel na Yoshia za mnou a Kagayami vedľa mňa. Neviem ako vy, ale ja idem. Povedal som, a hneď nato som vbehol to tej obrovskej budovy a bral schody po troch. Tak a som tu. Povzdychol som si, keď som stál pred dverami kancelárie Hokáge. Vau, aké je to tu opravené. Vypadlo zo mňa, keď som si prezeral miesta kde chýbali pomaly celé kusy steny. Tak a teraz zaklopať. Zdvihol som ruku, pričom som neodhadol silu a zabúchal tak silno, že sa Hokáge musela pomaly zľaknúť. A teraz počkať na tých dvoch.
Chokuchi Akimichi- Počet príspevkov : 61
Práve som s nadvihnutým obočím čumela do papierov, nerozumela som im ani slovo. Boli totiž napísané v nejakom ozaj čudnom jazyku. Odrazu niekto zaklopal ozaj hlasno, dobre že dvere nevylámal. Tie papiere, ktorých obsah som prečítať nevedela, som pokrčila a hodila priamo do koša. Ďalej! Zakričala som, keď som si upravila vlasy a pohodlne sa usadila vo svojom kresle. Z toho sedenia ma už prosím pekne bolel zadok a bolela ma hlava. Na dnes som toho už mala ozaj dosť.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Šla jsem sice trochu pomaleji, ale na místo jsem dorazila vcelku stejně s těma dvěma. Narozdíl od Akimichiho jsem na nic nečekala a hned po výkřiku Hokage jsem vzala za kliku a vešla dovnitř. ,,Hokage, tvoří lidé Akimichi Chokuji, Yamada Yoshio a Nara Kagayami jeden tým?" Takhle přímo jsem se jí zeptala. No co? Rychle a diskrétně.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Klan: Nara
Nadvihla som jedno obočie a prepichovala som Kagayami takým zvláštnym pohľadom. Strčila som ruku do zásuvky a vytiahla som jej spis. Chvíľu som v ňom čosi pohľadom hľadala a nakoniec som prikývla. Jop, tvoríte jeden tím... Uškrnula som sa a ruky si založila za hlavou. Rozhodla som sa, že až títo traja odídu, zájdem si niekam odpočinúť, pretože toho mám už akurát dosť. Proste potrebujem vypnúť a odreagovať sa!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
,,Hmm, jo tak, Díky." uklonila jsem se na rozloučenou a odešla jsem dřív, než stačili Yoshi s Chokujim vejít. ,,Takže je to teď jasné, že?" pousmála jsem se a považovala věc za hotovou. Nemělo smysl se tu dál zdržovat, tedy podle mého názoru.
,,No, myslím, že bude lepší jít trénovat" . . . zasekla jsem se uprostřed věty, protože jsem si vzpomněla na ještě jeden poměrně důležitej dotaz. ,,A sensei?" ještě jsem vstrčila Hokage hlavu do kanceláře s lehkým tázavým úsměvem.
,,No, myslím, že bude lepší jít trénovat" . . . zasekla jsem se uprostřed věty, protože jsem si vzpomněla na ještě jeden poměrně důležitej dotaz. ,,A sensei?" ještě jsem vstrčila Hokage hlavu do kanceláře s lehkým tázavým úsměvem.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Klan: Nara
Strana 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Strana 10 z 27
Povolení tohoto fóra: