Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 12 z 27
Strana 12 z 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
„Hai..“ Ozval som sa, oddiali sa od dverí a spolu s ním som sa vydal preč. Teraz som bol v totálnej prdeli. Vodca ma tak či tak zabije, s ním si určite pred smrťou užijem viac srandy ako s inými.
~presun ~
Anonymní- Anonymní
Hmmm, zaujímavé rozhovory. Tak ja idem asi tiež trénovať, ako keby som mal teraz nejaké iné veci na práci. S mrzutým výrazom na tvári a pomerne nazlostený z nedostatku zaujímavých činností, odchádzam na cvičisko.
//Presun//
//Presun//
Gats Hyuuga- Počet príspevkov : 39
Pomalým krokom, ktorý by sa skôr dal nazvať leňochodským, som sa vybrala hore ku kanclu. Veľmi sa mi nechcelo a len čo som si spomenula na tie kopy papierov, nohy mi zvláštne oťaželi a nechceli ísť ďalej. Len vďaka sile vôle som ich k tomu prinútila a po nejakj tej dobe som sa objavila pred dverami. Okamžite som vstúpila do kanclu, skočila som rovno do kresla a pustila sa do papierov. Bolo ich tam toľko, že som sa skoro zbláznila, keď som si ich všimla. Fakt super...Zase tu celú noc presedím! Pri tej myšlienke som si odfrkla a zamračila sa. Vôbec sa mi to nepáčilo. Ale čo mi ostávalo, že? Bola to proste moja práca, navyše, riadila som sa pravidlom...Čo môžeš urobiť dnes, neodkladaj na zajtra...
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
Ako som tak "pracovala", odrazu ma zmohla únava. Nepomohol mi ani ten pohár kávy na stole. Bránila som sa spánku, dokým som mohla. Bola som rada, že tu nemám zrkadlo, pretože keby som sa v ňom videla, určite by som sa zľakla samej seba. Vedela som, že vlasy mám ako seno a kruhy pod očami tiež nevyzerali práve najkrajšie. Rozčapila som teda na stole a zaspala som...
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
S úsmevom som sa objavil za chrbtom Hokage, ale to som si okamžite uvedomil že naša "vedúca" zaspala. Ticho som pristúpil k stolu, a len som tak ľahko nahľadol do jedného z papierov, ktoré na stole boli. Ani sa nečudujem že pri tomto zaspala. Poznamenal som si v mysli, a začal som všetky tie papiere zbierať. Úplne všetky som nakoniec nahromadil na kopu, a uložil som ich mimo stola, na jednu zo skriniek. Následne po celkovom uprataní stolu som sa posadil na parapetu okna, s úmyslom si počkať kým sa Hokage zobudí. V tejto forme nemohla pracovať, ale po dlhom čase by si mala konečne nechať prácu na inokedy, a ísť sa niekde bavíííť! Aspoň na to pokračovanie guľovačky mohla zostať. Vravel som si počas čakania, ktoré som inak strávil v úplnej tichosti, sledovaním zasneženej Konohy...
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Keď sa tu Raiken objavil, tigrica Kiara, ktorá mimochodom po celý čas spala v pelechu vedľa môjho stola, otvorila jedno oko a varovne na Raikena zavrčala. Chňapla po ňom labou, ale potom sa pretočila na druhý bok a prestala si ho všímať. Vďaka jej vrčaniu som sa začala prebúdzať. Mala som taký krásny sen! Raz tú tigricu zastrelím, stále ma budí v tej najnevhodnejšej chvíli. Zívla som si a ponaťahovala sa, myslela som si, že udriem rukou do papierov a oni sa zvalia na zem, ale nič! Udivene som zdvihla hlavu, ale stôl bol prázdny! Odrazu mi to došlo...Som v nebi! Začala som sa točiť na stoličke. Raikena som si nevšimla, páč som mala ešte stále rozostrený zrak a trochu som ešte nebola pri zmysloch. Po chvíli som sa zastavila, uvedomila som sa a uprela pohľad na človeka sediaceho na parapete. Tak som sa ho zľakla, že som sa prevrátila aj s tou stoličkou a rozčapila som sa na zemi ako palacinka. Chcete snáď, aby som zinfarktovala?! Zvrieskla som a pozbierala som sa na nohy. Cítila som sa trápne kvôli tomu, ako som sa správala a ako som sa krútila na stoličke. Ako čistý retard! Otočila som sa k stolu a jemne sa usmiala. Takže žiadne nebo...Vy ste mi tie papiere odpratali, myslela som si, že Boh sa nado mnou konečne zľutoval! Ale ďakujem vám. Uškrnula som sa a zívla si. Tak čo potrebujete? Nadvihla som jedno obočie.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Dorazila jsem společně s Murasakim do budovy Hokageho. Když jsem se porozhlížela, nic se tady nezměnilo. Všechno mi to tady připomínalo ty časy, kdy jsem byla v kanceláři pečená vařená, kdy jsem pomáhala v boji, kdy mě učil..
Krátce jsem se pousmála, bylo těch vzpomínek zkrátka moc, proto jsem vyšlapala to důvěrně známé schodiště až nahoru a zastavila se až před kanceláří. Musela jsem si uvědomit, že tu nejsem kvůli tomu, abych vzpomínala nebo navštívila staré přátele nebo místa, která jsem milovala. Byla jsem tu kvůli Suně, hlavně kvůli ní.
Lehce jsem zaklepala na dveře a čekala.
Krátce jsem se pousmála, bylo těch vzpomínek zkrátka moc, proto jsem vyšlapala to důvěrně známé schodiště až nahoru a zastavila se až před kanceláří. Musela jsem si uvědomit, že tu nejsem kvůli tomu, abych vzpomínala nebo navštívila staré přátele nebo místa, která jsem milovala. Byla jsem tu kvůli Suně, hlavně kvůli ní.
Lehce jsem zaklepala na dveře a čekala.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Hm? Otočila som sa ku dverám a rozmýšľala, kto by asi teraz mohol ísť. Urobila som narýchlo dve kávy, jednu som podala Raikenovi a sadla si do kresla. Mala som sto chutí si z kávy odpiť, ale bola príliš horúca a mať pľuzgiere na jazyku nie je práve najpríjemnejšie. Ďalej! Zvolala som celá zvedavá, kto vojde.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Z výhľadu z okna som sa na chvíľu pozrel na tigra, čo na mňa začal vrčať...a to bezdôvodne! No vrčanie aj chňapnutie som odignoroval, kým to po mne neskákalo, nerobil som nič. Ale zdá sa, že vrčanie Hokage prebudilo. Lenže, to ako sa to vyvinulo nakoniec aj v jej pád zo stoličky...to som fakt nečakal. Ospravedlňujem sa, opäť. Rozpačito som sa usmial, a postavil som sa na nohy. No, s tými papiermi Vám môžem pomôcť, ak by ste potrebovali. Ale to teraz bokom. Mávol som rukou, a po zabúchaní na dvere som sa k nim aj otočil. Nejde o to, čo potrebujem ja. Ale práve o to, čo potrebujete vy. Zablábolil som, vysvetliť som sa to chystal až po tom, čo nová návšteva vybaví čo potrebuje. Otvoril som teda dvere, širokým úsmevom a jemným uklonením hlavy som dvojicu zo Suny pozdravil, a vyšiel som na chodbu. Na nej som sa zastavil, otočil som sa čelom k dverám, a oprel som sa o stenu. Rozhodol som sa teda čakať tu, aby som nenarúšal rozhovor, ktorý sa má udiať...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Zaslechla jsem dále, vzala za kliku, ale kupodivu se dveře jako na povel samy otevřely. Krátce jsem si prohlédla osobu, co v nich stála a otočila se na Murasakiho.
"Počkej prosím na mě tady, vyřídím to během chvilky.." Podotkla jsem mile. Šlo mi hlavně o to, že tyhle věci by neměly být řečeny mezi mnoha lidmi, jednalo se o bezpečí Suny, a tak jsem to chtěla vyřešit sama s Hokage. Pak jsem vkročila do kanceláře a zavřela za sebou dveře. Porozhlédla jsem se po strohé kanceláři, na tváři se mi usídlil úsměv, když jsem si všimla, že papírování je postih všech Kage. Až potom jsem pohledem zakotvila na Hokage. Na chvíli se mi v očích mihl záblesk překvapení, ale jak jsem mohla být tak bláhová a myslet si, že.. Spíš jen bylo zvláštní vidět na tomhle místě někoho jiného, ale pohled na černovlásku mě potěšil, připomínala mi trochu vzhledově Pili. S dalším úsměvem jsem minulost odložila stranou, můj sensei, Assasin už dávno nebyl Kage a až teď jsem si to plně uvědomila, přeci jen, v Konoze jsem dlouhou dobu nebyla. Rozhodla jsem se přestat přemýšlet a konečně se dostat k věci.
"Zdravím Hokage-sama" Krátce jsem se poklonila než se zase narovnala.
"Jmenuji se Yoko Ayme, jsem tu na žádost Kazekage-sama jako zástupce Suny s plnými pravomocemi Kazekage, které mi na tohle byly svěřeny. Jsem tu, abych projednala obnovení mírové smlouvy. Řekněme, že ta stará.. No.. Je už trochu moc stará.." Krátce jsem se zasmála, než se posadila na křeslo naproti Hokage.
"Chtěla bych projednat nové podmínky a zlepšení spolupráce mezi vesnicemi. A také bych jen chtěla podotknout, že Sunagakure by i nadále chtěla spolupracovat s touto vesnicí a udržet si tu poklidnou atmosféru. Myslím, že když řeknu jak za sebe, tak za vesnice, že Konoha je pro nás přítelem, nebude to troufalé. Naučila jsem se tady spoustě věcem a spoustu věcí Konoze dlužím, proto Suna nabízí své síly. Ale těch důvodů je víc, tohle byl spíš osobní důvod" Konečně jsem s výdechem ten svůj sáhodlouhý proslov dokončila.
Potom, co jsem to dořekla jsem si uvědomila další věc. Měli bychom držet při sobě..
Vzpomínku na to, jak mě napadl ten muž. Možná to ale byla jen náhoda..
Zavrtěla jsem hlavou, dost jsem riskovala, že jsem opustila vesnici, ale byla to moje volba. Pohled jsem zase z desky stolu přesunula na Hokage a čekala její reakci.
"Počkej prosím na mě tady, vyřídím to během chvilky.." Podotkla jsem mile. Šlo mi hlavně o to, že tyhle věci by neměly být řečeny mezi mnoha lidmi, jednalo se o bezpečí Suny, a tak jsem to chtěla vyřešit sama s Hokage. Pak jsem vkročila do kanceláře a zavřela za sebou dveře. Porozhlédla jsem se po strohé kanceláři, na tváři se mi usídlil úsměv, když jsem si všimla, že papírování je postih všech Kage. Až potom jsem pohledem zakotvila na Hokage. Na chvíli se mi v očích mihl záblesk překvapení, ale jak jsem mohla být tak bláhová a myslet si, že.. Spíš jen bylo zvláštní vidět na tomhle místě někoho jiného, ale pohled na černovlásku mě potěšil, připomínala mi trochu vzhledově Pili. S dalším úsměvem jsem minulost odložila stranou, můj sensei, Assasin už dávno nebyl Kage a až teď jsem si to plně uvědomila, přeci jen, v Konoze jsem dlouhou dobu nebyla. Rozhodla jsem se přestat přemýšlet a konečně se dostat k věci.
"Zdravím Hokage-sama" Krátce jsem se poklonila než se zase narovnala.
"Jmenuji se Yoko Ayme, jsem tu na žádost Kazekage-sama jako zástupce Suny s plnými pravomocemi Kazekage, které mi na tohle byly svěřeny. Jsem tu, abych projednala obnovení mírové smlouvy. Řekněme, že ta stará.. No.. Je už trochu moc stará.." Krátce jsem se zasmála, než se posadila na křeslo naproti Hokage.
"Chtěla bych projednat nové podmínky a zlepšení spolupráce mezi vesnicemi. A také bych jen chtěla podotknout, že Sunagakure by i nadále chtěla spolupracovat s touto vesnicí a udržet si tu poklidnou atmosféru. Myslím, že když řeknu jak za sebe, tak za vesnice, že Konoha je pro nás přítelem, nebude to troufalé. Naučila jsem se tady spoustě věcem a spoustu věcí Konoze dlužím, proto Suna nabízí své síly. Ale těch důvodů je víc, tohle byl spíš osobní důvod" Konečně jsem s výdechem ten svůj sáhodlouhý proslov dokončila.
Potom, co jsem to dořekla jsem si uvědomila další věc. Měli bychom držet při sobě..
Vzpomínku na to, jak mě napadl ten muž. Možná to ale byla jen náhoda..
Zavrtěla jsem hlavou, dost jsem riskovala, že jsem opustila vesnici, ale byla to moje volba. Pohled jsem zase z desky stolu přesunula na Hokage a čekala její reakci.
Shinobi
Usmiala som sa na istú blondínku, podľa čelenky som usúdila, že je zo Suny. Čo ma trochu potešilo. Sunu som mala dosť rada, občas som ju ako mladá navštevovala, ale teraz na to bohužiaľ nemám čas. Ako som im len závidela to teplo! Pozorne som ju počúvala, a pritom som sa usmievala ako mesiačik na hnoji! Bola som fakt šťastná...Dáte si čaj, vodu alebo kávu? Opýtala som sa jej, keď dorozprávala, predsa len vonku bola dosť kosa. Som veľmi rada, že k tomu konečne došlo, pretože ja nie som typ človeka, ktorý by rád vyhlasoval vojny ostatným dedinám...Chcem, aby zavládol všade mier, aby si dediny navzájom pomáhali a aby shinobi zbytočne neprielievali krv. Prehrabla som si rukou vlasy a odpila si z kávy. Úprimne mi bolo jedno, že je ešte stále horúca. Áno, tiež môžem prehlásiť, že Konoha tiež vždy brala Sunu za svojho priateľa tak, ako to bolo za čias legendárneho Uzumaki Naruta a Gaary. A preto proti obnovení tejto zmluvy nič nenamietam, myslím, že to obom dedinám len prospeje. Kiara ospalo zdvihla hlavu a uprela svoje veľké oči na Yoko. Zívla si, vyskočila na nohy a docupitala sa ku mne. Hlavu mi položila na stehno, vedela som čo chcela, tak som ju začala škrabať za uškami.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Zaslechla jsem, jak mi Hokage něco nabízela a jen zavrtěla hlavou.
"Nic si nedám ale děkuji. Ráda bych se v Konoze zdržela o něco déle, bohužel tu mám studenta a jsme mimo vesnici už moc dlouho, nechci, aby měla Kazekage starosti" Podotkla jsem a znovu se pousmála, jak jsem mívala ve zvyku.
"Ani nevíte, jak jsem ráda, že to slyším. Pokud teda nemáte nic proti, ráda bych uzavřela novou smlouvu o spojenectví. Naše podmínky jsou jako ve staré smlouvě" Pousmála jsem se a předložila před Hokage připravený list.
"Kdybyste na tom cokoliv chtěla změnit, stačí říct a pozměním to. Pokud ale souhlasíte, podepište se a nová smlouva je na světě" Pousmála jsem se, s Hokage to šlo až neuvěřitelně lehce, byla milá, laskavá, žádný starý bručouni jako někteří Kage byli, za svůj život jsem pár smluv vyjednávala, protože Pili je děsně zaměstaná a já se jí tak snažím pomoct. A věřte mi, tahle panovala v té nelepší atmosféře.
"Nic si nedám ale děkuji. Ráda bych se v Konoze zdržela o něco déle, bohužel tu mám studenta a jsme mimo vesnici už moc dlouho, nechci, aby měla Kazekage starosti" Podotkla jsem a znovu se pousmála, jak jsem mívala ve zvyku.
"Ani nevíte, jak jsem ráda, že to slyším. Pokud teda nemáte nic proti, ráda bych uzavřela novou smlouvu o spojenectví. Naše podmínky jsou jako ve staré smlouvě" Pousmála jsem se a předložila před Hokage připravený list.
- Spoiler:
- Smlouva o spojenectví Suna-Konoha
Jedná se o spojení země Větru a Ohně. Spojení navrhla Kazekage Akasuna no Pilikka a Hokage Kaori Senju. Smlouva uzavírá mezi oběma zeměmi trvalé příměří, zajišťuje vzájemnou pomoc ať už ve válečných, či jiných situacích, toleranci a zajišťuje shinobi daných vesnic rozsáhlejší obsah možností vzdělávat se a učit.
Orientačními body ve vzájemném spojenectví jsou;
1.)Prioritní - Trvalý a neporušitelný mír mezi vesnicemi, vojenská či jakákoliv jiná nouzová pomoc v případě krize a vlastnictví obou území.
2.) Informování Kageho druhé vesnice o případných změnách ve vesnici, pokud změny nějakým způsobem ovlivňují Mírovou smlouvu mezi Sunou a Konohou.
3.) Možnost doplnění určitých bodů, za vzájemného souhlasu obou zúčastněných Kage.
Podepsáni:
-----------------
"Kdybyste na tom cokoliv chtěla změnit, stačí říct a pozměním to. Pokud ale souhlasíte, podepište se a nová smlouva je na světě" Pousmála jsem se, s Hokage to šlo až neuvěřitelně lehce, byla milá, laskavá, žádný starý bručouni jako někteří Kage byli, za svůj život jsem pár smluv vyjednávala, protože Pili je děsně zaměstaná a já se jí tak snažím pomoct. A věřte mi, tahle panovala v té nelepší atmosféře.
Shinobi
Hai
Opřel jsem se o zed přitom jsem se ještě vydýchával z té cesty
Opravdu nám to trvalo o něco déle.
Protáhl jsem se a stále čekal.
Hm Co jsem slyšel tak konoha je moc hezké místo je to pravda nebo ne? No každopádně mají to větší zimu než u nás.Snad tam sensei nebude dlouho. Tohle místo mi nahání husí kůži.
Stále jsem se protahoval. Jelikož jsem u sebe ani neměl katanu tak jsem byl celkem dost nervozní.
Hm jak vypadá hokage? zeptám se v mysli. Je to žena nebo muž? Mladá nebo stará? Každopádně když je to hokage musí mít také velice hodně práce. Ale je to ztráta času na to takhle myslet.
Zívl jsem a čekal
Opřel jsem se o zed přitom jsem se ještě vydýchával z té cesty
Opravdu nám to trvalo o něco déle.
Protáhl jsem se a stále čekal.
Hm Co jsem slyšel tak konoha je moc hezké místo je to pravda nebo ne? No každopádně mají to větší zimu než u nás.Snad tam sensei nebude dlouho. Tohle místo mi nahání husí kůži.
Stále jsem se protahoval. Jelikož jsem u sebe ani neměl katanu tak jsem byl celkem dost nervozní.
Hm jak vypadá hokage? zeptám se v mysli. Je to žena nebo muž? Mladá nebo stará? Každopádně když je to hokage musí mít také velice hodně práce. Ale je to ztráta času na to takhle myslet.
Zívl jsem a čekal
Murasaki- Počet príspevkov : 169
Shinobi
Klan: Muran
Ďalej som škrabkala Kiaru za uškami a usmievala sa. Mala som sto chutí vyskočiť a vyobjímať všetkých v okolí, ale som sa našťastie ovládla a neurobila to. Dokonca som si ani nevšimla, že som práve vypila kávu. Keď som si to uvedomila, len som zdesene vyvalila oči. Tak to budem mať problémy, horúca káva asi nie je prospešná pre organizmus. Ten list som si rýchlo prebehla očami a prikývla som. Nič v nej zmeniť netreba, všetko je v poriadku. Vyhlásila som s úsmevom, vzala si pero a pekne som sa podpísala. Teda som sa o to snažila. Čo by som to bola za Kage, keby som písala ako kocúr? Tešila som sa na svoju budúcu spoluprácu so Sunou. Bude to rozhodne super!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Mezitím, co se Hokage podepisovala jsem sledovala to zvíře a pousmála se. hned se mi vybavila Freya a Al-kaida, ale ti by asi moc rádi toho mazlíčka nepotkali! Al-kaida by se stal svačinkou tak akorát.
"Tak to jsem ráda, máme to za sebou. Odnesu to zpět Kazekage, nechám ji to podepsat a pošleme Vám potom kopii té smlouvy." Pokývala jsem hlavou a zářivě se usmála, dneska to šlo fakt jako po másle! Podívala jsem se z okna, bylo pozdě, ale vyrazit jsme museli. Jak ráda bych si Konohu prohlédla, zašla na monumenty, zavzpomínala, ale nebyl čas. Hlavně proto, že jsme se zdrželi v Iwě moc dlouho. Vstala jsem ze židličky a podala Hokage ruku.
"Děkuji za spolupráci, dáme Vám brzo vědět. A moc ráda jsem Vás poznala Hokage-sama.." Podotkla jsem znovu potom a usmála se.
"Tak to jsem ráda, máme to za sebou. Odnesu to zpět Kazekage, nechám ji to podepsat a pošleme Vám potom kopii té smlouvy." Pokývala jsem hlavou a zářivě se usmála, dneska to šlo fakt jako po másle! Podívala jsem se z okna, bylo pozdě, ale vyrazit jsme museli. Jak ráda bych si Konohu prohlédla, zašla na monumenty, zavzpomínala, ale nebyl čas. Hlavně proto, že jsme se zdrželi v Iwě moc dlouho. Vstala jsem ze židličky a podala Hokage ruku.
"Děkuji za spolupráci, dáme Vám brzo vědět. A moc ráda jsem Vás poznala Hokage-sama.." Podotkla jsem znovu potom a usmála se.
Shinobi
Až budem mať aspoň trochu voľného času, čo sa asi len tak skoro nestane, zájdem asi do Suny. Tak dlho som tam nebola! Na tvári sa mi rozhostil široký úsmev. Tie kaktusy, kopu piesku a slniečko...Rýchlo som tu myšlienku zahnala, inak by som sa tam asi vybrala hneď teraz! Postavila som sa, štvalo ma, že som menšia než Yoko. Každý bol odo mňa vyšší a mne to nepripadalo vôbec fér! Stisla som Yoko ruku a uškrnula sa. Ja som zase rada, že som spoznala vás. Suna môže byť hrdá na to, že má takú kunoichi ako ste vy. Pustila som jej ruku a znova si sadla do kresla. Ak budete mať neskôr dosť času, budem len rada, ak našu dedinu znovu navštívite. Znova som začala Kiaru škrabať za uškami. Jop, a ešte pozdravujem Kazekage! Uškrnula som sa na ňu.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Nakonec jak jsem byl z té cesty tak moc unavený a dlouho jsem nespal jsem pomalu zavíral oči.
Ne kso ted´ nesmím usnout.
Bohužel jsem to nedokázal ,ale nakonec jsem po zdi sjel dolů a usl opřený o zed´ a samozřejmě v sedě.Nechrápal jsem pouze jsem v klidu spal velice vyčerpaně a myslím ,že to na mě i bylo poznat.
Ne kso ted´ nesmím usnout.
Bohužel jsem to nedokázal ,ale nakonec jsem po zdi sjel dolů a usl opřený o zed´ a samozřejmě v sedě.Nechrápal jsem pouze jsem v klidu spal velice vyčerpaně a myslím ,že to na mě i bylo poznat.
Shinobi
Pousmála jsem se, vážně jí podobná, i výškou! Byla jsem ráda, že Konoha má tak skvělého Hokageho, určitě by byl pyšný!
"Děkuji, navštívím, co nejdřív, Konoha je mým druhým domovem, ráda se tu zase zastavím. A vyřídím. Kdyby jste naoplátku chtěla vy se jít podívat do Suny, brána je vám stále otevřená, pokud vám nevadí to horko. Je to doopravdy velký rozdíl, tady máte docela kosu" Podotkla jsem a pousmála se, jít do Kiri, asi bych umrzla, jak jsem na to nebyla zvyklá.
"Ale teď už asi půjdu, ještě jednou děkuji a nashledanou" Pokývala jsem hlavou, rozloučila se a kancelář opustila, protože za ní už někdo čekal, nejspíš až náš rozhovor skončí.
"Yoosh, a je to.." Pousmála jsem se, když se dveře zaklaply a smlouvu založila do brašničky. Potom jsem si na chodbě všimla Murasakiho. Spícího Murasakiho.
"Heeh? Co s tebou teď provedu?" Mile jsem se usmála a pozorovala ho, ale fakt jsem neměla ponětí, jestli ho tu nechat nebo ho vzít, ale nevěděla jsem, jestli ubytovny jsou tam, kde bývali a Hokage se mi znovu otravovat nechtělo. Nejspíš budu muset počkat než se probudí.
Asi jsem ho fakt utahala, taky jsme toho ušli dost. A vím, jak to napravím. Možná ukořistím trochu času a vezmu ho na slavný Konožský rámen!
Široce jsem se usmála, yosh, to přesně udělám!
"Děkuji, navštívím, co nejdřív, Konoha je mým druhým domovem, ráda se tu zase zastavím. A vyřídím. Kdyby jste naoplátku chtěla vy se jít podívat do Suny, brána je vám stále otevřená, pokud vám nevadí to horko. Je to doopravdy velký rozdíl, tady máte docela kosu" Podotkla jsem a pousmála se, jít do Kiri, asi bych umrzla, jak jsem na to nebyla zvyklá.
"Ale teď už asi půjdu, ještě jednou děkuji a nashledanou" Pokývala jsem hlavou, rozloučila se a kancelář opustila, protože za ní už někdo čekal, nejspíš až náš rozhovor skončí.
"Yoosh, a je to.." Pousmála jsem se, když se dveře zaklaply a smlouvu založila do brašničky. Potom jsem si na chodbě všimla Murasakiho. Spícího Murasakiho.
"Heeh? Co s tebou teď provedu?" Mile jsem se usmála a pozorovala ho, ale fakt jsem neměla ponětí, jestli ho tu nechat nebo ho vzít, ale nevěděla jsem, jestli ubytovny jsou tam, kde bývali a Hokage se mi znovu otravovat nechtělo. Nejspíš budu muset počkat než se probudí.
Asi jsem ho fakt utahala, taky jsme toho ušli dost. A vím, jak to napravím. Možná ukořistím trochu času a vezmu ho na slavný Konožský rámen!
Široce jsem se usmála, yosh, to přesně udělám!
Shinobi
Zaslechl jsem jsem jak někdo vyšel z místnosti. Otevřel jsem oči
Omlouvám se.
Ihned jsem vstal a díval se na Yoko.Bohužel jsem oči každou chvilku zavíral. Byl jsem opravdu hodně unavený
Vyrazíme zpět do suny? Nebo tu ještě pobudeme? Zeptám se a stále se díval na Yoko.
A ještě jednou se velice omlouvám za to ,že jsem usnul. Už jsem asi 2 dny nespal takže mi není zrovna nejlépe. Dodám.
Kso ted´ si o mě bude Yoko myslet ,že jsem slaboch a nevydržím beze spánku. Díval jsem se stále na Yoko unaveně.
Omlouvám se.
Ihned jsem vstal a díval se na Yoko.Bohužel jsem oči každou chvilku zavíral. Byl jsem opravdu hodně unavený
Vyrazíme zpět do suny? Nebo tu ještě pobudeme? Zeptám se a stále se díval na Yoko.
A ještě jednou se velice omlouvám za to ,že jsem usnul. Už jsem asi 2 dny nespal takže mi není zrovna nejlépe. Dodám.
Kso ted´ si o mě bude Yoko myslet ,že jsem slaboch a nevydržím beze spánku. Díval jsem se stále na Yoko unaveně.
Shinobi
Když se Murasaki probudil napůl jsem si oddechla, že nestráví noc někde před kanceláří a napůl zase, že se probudil a nevyspal. A ještě víc mě překvapila jeho omluva.
"Eeeh? Nee, nemáš se zaco omlouvat! Trošku jsem se zdržela v kanceláři, navíc jsi unavený, je to pochopitelné! Taky jsem unavená, byla to dlouhá cesta a ještě delší máme před sebou, ale máš pravdu, už se vracíme domů.." Pousmála jsem se a protáhla se.
"Nemáš hlad? Já totiž jako vlk! Stavíme se ještě v Ichiraku ramen, podávají tam ten nejlepší rámen, co znám! Já platím, tak šup, ať nabereme síly!" Mile jsem se na něj usmála a vydala se z budovy pryč.
(Přesun.)
"Eeeh? Nee, nemáš se zaco omlouvat! Trošku jsem se zdržela v kanceláři, navíc jsi unavený, je to pochopitelné! Taky jsem unavená, byla to dlouhá cesta a ještě delší máme před sebou, ale máš pravdu, už se vracíme domů.." Pousmála jsem se a protáhla se.
"Nemáš hlad? Já totiž jako vlk! Stavíme se ještě v Ichiraku ramen, podávají tam ten nejlepší rámen, co znám! Já platím, tak šup, ať nabereme síly!" Mile jsem se na něj usmála a vydala se z budovy pryč.
(Přesun.)
Shinobi
Hai. Pouze jsem následoval Yoko (přesun)
Shinobi
Po odchode tej dvojice zo Suny som sa vrátil do kancelárie. Podišiel som k stolu, kde ma čakala ešte šálka kávy, ktorú mi Hokage spravila. Vzal som šálku do ruky, a doslova len na jeden veľký hlt som ju celú stiahol. Následne som otriasol hlavou, ako pes keď je mokrý, trochu som zakašľal a mierne kyslo som sa zatváril. Krk ma ešte chvíľu potom s horkosťou aj teplotou kávy pálil, ale potom sa to už zmiernilo a dalo sa to aj ignorovať. Takže..eh-eh..prišiel som Vás zachrániť od tej roboty, a pozvať Vás na jedlo. Teda, dúfam že ešte ostanú peniaze aj na zaplatenie jedla pre Vás. Totiž, moje peniaze má moja sesternica, spolu s partiou, ktorá sa prišla do reštaurácie najesť za moju poslednú výplatu. Vysvetlil som s úškrnom, a nadvihol som obočie. Tak čo? Prijímate pozvanie, alebo Vás k oslobodeniu mám nejako donútiť? Zakončil som svoju reč otázkou, ku ktorej som pridal zvedavý ale zároveň trochu pobavený výraz...
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Nadvihla som jedno obočie, keď si Raiken konečne vzal tú kávu a raz dva ju vypil. Ani sa nečudujem, že sa tváril tak kyslo, tá káva bola totiž ešte horúca. Že vás to baví! Uškrnula som sa a pokrútila hlavou. Dóóbre, mám parádnu náladu, takže rada pôjdem, ale pod jednou podmienkou... Zdvihla som jeden prst. Že si to jedlo zaplatím sama. Nerada vyťahujem z druhých peniaze. Postavila som sa teda a vybrala sa k dverám. Kiara sa ponaťahovala a vybrala sa za mnou, ale ja som ju len pohladkala po hlave a šepla som jej do ucha, aby tu zostala. Kiara sa na mňa najprv dívala ako na debila, ale potom sa otočila a skočila do svojho pelecha. Tak poďme! Zvolala som, vyšla som na chodbu a vybrala sa preč z budovy. (presun)
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Pozeral som a čakal nato, kedy vyjde z kancelárie. Následne som potom vyšiel aj ja, a s pokrútením hlavy som sa nadýchol na ďalšiu slovnú odpoveď. Bohužiaľ, jedlo platím ja, aj to vaše. Všetkým platím, keďže zo mňa už tie peniaze boli vytiahnuté. Nemusíte mať preto ani vôbec starosti. Povedal som medzitým, ako som vykročil spolu s Hokage do reštaurácie...
Presun
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Seděl jsem tak na budově Hokage, kde jsem se koukal čelem na vesnici . Najednou jssem uslyšeljak se něco děje na monumentech. Byly to ty dvě holky. To teda ne! řekl jsem si pro sebe a Kori, která byla neustále semnou jsem poslal za ségrou, aby jí vypátrala a řekal jí o tomto incidentu, bral jsem otoh jako zesměšňování a napadnutí vesnice, toto jsem nestrpěl. Ihned jsem se vydal k nim.
~Přesun~
~Přesun~
Hiroshi Senju- Počet príspevkov : 187
Shinobi
Strana 12 z 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Strana 12 z 27
Povolení tohoto fóra: