Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 7 z 27
Strana 7 z 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Zdalo sa, že ich pozorne počúvam, no v mysli som len prevrácala očami. No jasné...Prišiel si len tak po katanu a nejaké osobné veci. Doteraz tú katanu ani osobné veci nepotreboval, a teraz odrazu, pif paf tu stojí ako najväčší pán sveta a ato len preto, že si údajne prišiel po nejaké smiešnu katanu, ktorú si môže zohnať kdekoľvek?!
No...Pán...Ehm...Ehm...Keby mu bol jeho domov drahý, prečo by ho potom opúšťal? Doteraz tu nebol, nikdy v živote som ho tu nevidela a to tu žijem už 25 rokov! Neverím, že tu prišiel iba kvôli jednej jedinej katane, ktorú mohol získať i dávno predtým, než Konohu opustil. Navyše, takých katán je na svete tisícky! A akéže to sú vlastne tie osobné veci, keďže ste ich doteraz nepotrebovali? Nadvihla som jedno obočie. Bolo to nelogické, kvôli jednej katane by som do nejakej dedine určite necestovala! A keď tak ochotne chránite svojho kamaráta, boli by ste tak ochotný tiež podriadiť sa členom klanu Yamanaka, ktorí by s veľkou radosťou z vašej mysli vyčítali, kedy ste tu prišli, či ste zmasakrovali strážcov brány a i to, čo máte za lubom? Aspoň by sme sa tak dozvedeli, či ozaj hovoríte pravdu... Uškrnula som sa. Klan Yamanaka bol veľmi užitočný a bola som vlastne rada, že taký užitočný klan sa nachádza práve v Konohe!
No...Pán...Ehm...Ehm...Keby mu bol jeho domov drahý, prečo by ho potom opúšťal? Doteraz tu nebol, nikdy v živote som ho tu nevidela a to tu žijem už 25 rokov! Neverím, že tu prišiel iba kvôli jednej jedinej katane, ktorú mohol získať i dávno predtým, než Konohu opustil. Navyše, takých katán je na svete tisícky! A akéže to sú vlastne tie osobné veci, keďže ste ich doteraz nepotrebovali? Nadvihla som jedno obočie. Bolo to nelogické, kvôli jednej katane by som do nejakej dedine určite necestovala! A keď tak ochotne chránite svojho kamaráta, boli by ste tak ochotný tiež podriadiť sa členom klanu Yamanaka, ktorí by s veľkou radosťou z vašej mysli vyčítali, kedy ste tu prišli, či ste zmasakrovali strážcov brány a i to, čo máte za lubom? Aspoň by sme sa tak dozvedeli, či ozaj hovoríte pravdu... Uškrnula som sa. Klan Yamanaka bol veľmi užitočný a bola som vlastne rada, že taký užitočný klan sa nachádza práve v Konohe!
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
Přestal jsem potlačovat svou chakru což pak bylo znát "Není to obyčejná katana, jde o katanu zvláštní výroby nejen ze zvláštního materiálu ale i schopnout vodit chakru podstaty raitonu což já potřebuju, a osobní věci ? ..co třeba památka na mé rodiče kteří nedávno umřeli ? ..to jsem tu měl sedět a čekat až umřou abych si je pak mohl vzít a odejít ?! ..Opět ze mě děláte hlupáka a to si vyprošuji ! ..je jen náhoda že jsem ve špatné době na špatném místě" Vysvětlil jsem ji s důrazem na to že ze mě dělá hlupáka a že se mi to značně nelíbí
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Klan: Uchiha
„A viem ja? Čo keď nato prišiel len teraz? A to že ste ho nevideli, to neznamená že tu nebol. Tipujem ho na takých 18, a vy máte 25. Musel sa tu narodiť, takže veta že ste ho tu nikdy nevideli, má zmysel tak akurát na severnom póle.“ Pousmial som sa a založil si padajúce vlasy za uši, zakryl si oko na ktorom som mal Eye Scope a druhým voľným som pozoroval Hokáge. Na Kisukeho „prosbu“ som nereagoval, ale poslúchol som a stíchol.
„Takže, nemáte právo mu v tom brániť, vaše domienky sú vaše domienky.. A čo sa týka, nemáte právo ma prehľadávať, čo ak to bol nejaký iný človek? To prezriete mysle každého? Človek je Uchíhom a už je zlý, a ten ktorý príde Konohe pomáhať, je ešte horší.. Chápem..“ Dokončil som, ale nie úplne. Trochu ma zarazila jej otázka, ale niečo ma napadlo. Toto nemohli ani Yamanakovci zrušiť. Pretože nedávno na mňa Pilikka použila istú techniku a moje myšlienky mi zabezpečila tak mocnou technikou Sasoriho, že nikto na svete okrem užívateľa techniky ju nezlomí. Tým pádom bola moja myseľ nedobytná! A ja som si mohol myšlienky upravovať. (To čo použil Sasori na Kabuta ^^ Nejde ju zlomiť ^^)
„S radosťou..“ Konečne som dopovedal a pozrel sa na Kisukeho..
„Takže, nemáte právo mu v tom brániť, vaše domienky sú vaše domienky.. A čo sa týka, nemáte právo ma prehľadávať, čo ak to bol nejaký iný človek? To prezriete mysle každého? Človek je Uchíhom a už je zlý, a ten ktorý príde Konohe pomáhať, je ešte horší.. Chápem..“ Dokončil som, ale nie úplne. Trochu ma zarazila jej otázka, ale niečo ma napadlo. Toto nemohli ani Yamanakovci zrušiť. Pretože nedávno na mňa Pilikka použila istú techniku a moje myšlienky mi zabezpečila tak mocnou technikou Sasoriho, že nikto na svete okrem užívateľa techniky ju nezlomí. Tým pádom bola moja myseľ nedobytná! A ja som si mohol myšlienky upravovať. (To čo použil Sasori na Kabuta ^^ Nejde ju zlomiť ^^)
„S radosťou..“ Konečne som dopovedal a pozrel sa na Kisukeho..
Anonymní- Anonymní
Všetko šlo neuveriteľne rýchlo dolu vodou, práve kvôli týmto dvom chlapíkom, z ktorých som mal husaciu kožu. Ale len na začiatku, čím viac som bol s nimi, tým viac som sa nebál, len vďaka Hokáge som získaval väčšiu a väčšiu odvahu. A len vďaka tomu som nasadil vážnu tvár a vypustil všetku svoju čakru. Keby tu bol senzibil, necítil by genína ale Jounina, taká mocná bola moja čakra.
„Teraz sa budem tváriť drsne, a možno odídu. Som jej ochranka!“ Uškrnul som sa popod Hokáge klobúk, ktorý som si zložil a postavil sa. Ostal som stáť po pravici Hokáge, v rukáve som mal skrytý kunai, a stále sa hral na jej ochranku..
„Teraz sa budem tváriť drsne, a možno odídu. Som jej ochranka!“ Uškrnul som sa popod Hokáge klobúk, ktorý som si zložil a postavil sa. Ostal som stáť po pravici Hokáge, v rukáve som mal skrytý kunai, a stále sa hral na jej ochranku..
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Najednou se do chodby přiřítil takový silnější vyšší Shinobi.
Hned na první pohled bylo znát, že je z klanu Akimichi. Jak kvůli jeho znakům na tváři, tak i jeho celkovou postavou...
Byl už docela dost zadýchaný a na postávající gennini a ni jounina, nekladl žádný ohled.
Vypadalo to, že Hokage-sama nese nějakou důležitou zprávu a ta ji musí dostat, co nejdříve...
Ten muž prudce rozrazil dveře kanceláře a absolutně jej nezajímalo, kdo v ní je nebo není. Teď musela jít slušnost stranou...
"Z-zdravím H-hokage-s-sama..." Vykoktal a sotva popadal dech...
"S-stala se h-hrozná v-věc... J-jeden č-člen n-naší v-vesnice... h-hoch...m-myslím, ž-že se j-jmenoval K-kataro H-hyuuga... b-byl u-unesen..." Snažil se to vychrlit vše naráz, ale nějak mu to nešlo, takže to bylo dost rozsekané...
Dveře kanceláře zůstali rozražené, jelikož doslova je vyrazil tak, že byli panty naprosto zničené...
Proto asi také ti všichni, co byli na chodbě, mohli slyšet, proč se sem ten muž tak vřítil...
To už však se přikolébal rychle ke stolu Hokage-sama a podal ji lísteček se vzkazem...
- Vzkaz:
Pokud chcete vědět více, co se stalo s tím mladým chlapcem, přesně dnes, v 6 hodin, stůjte před jižní bránou...
Pokud zde nebudete, tech kluk zemře...
Pak už jen doslova a velmi těžce sebou gecnul na zem a snažil se ten svůj dlouhý a dost vysilující běh, rozdýchat... Běh nebyla zrovna jeho nejlepší disciplína, v které by nějak extra vynikal...
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Odrazu cez chodbu preletel zjavne nejaký Jounin, alebo proste ninja vyššieho ranku. Podľa postavy bolo viac než jasné, že je z Akimichi klanu. Ale to, ako vtrhol do kancelárie som nečakal. Pristúpil som k prahu dvier, ktoré boli vyvalené až z pántov, a oprel som sa ramenom o zárubňu, zároveň aby bol priestor aj na odchod bez toho, aby som sa musel z prahu zase oddialiť na chodbu. Hoci, ten Akimichi by ma k tomu asi aj tak donútil. Vypočul som si, čo Akimichi povedal, a prekvapene sa mi rozšírili zreničky v očiach, i keď to od prekvapenia byť samozrejme nemuselo. Spravil som napokon krok ďalej, do kancelárie, a postavil som sa k stene hneď vedľa východu, čiže som bol tak bokom, ale zároveň tak, aby ma Hokage videla. Čakal som, čo spraví s touto správou, a aké budú rozkazy, ak vôbec nejaké rozkazy dá.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Najednou se tam objevil nějaký muž, nejspíše asi Jounin...
No byl takový... jak to říci... velký... a to ne jen výškou... asi... no... prostě asimetrický. Asi metr na pravo, asi metr na levo.
Yoshio se nad touto poznámkou sám pro sebe trochu pousmál, ale raději ji zase rychle vyhodil z hlavy. Nebylo slušné přemýšlet nad takovými hloupostmi...
Tomu dotyčnému by se to jistě nelíbilo...
Co však Yoshia, ale dost překvapilo bylo to, jak se doslova prořítil chodbou a vrazil do kanceláře Hokage, což způsobilo dokonce i masivní poryv větru...
A ten Yoshio dost pocítil, když seděl přímo před dveřmi kanceláře...
Těm se pod tou silou nárazu rozlítli panty, takže dveře byli v háji... Až tak musela být zpráva toho muže důležitá, jinak by si toto nikdy v životě nedovolil...
To už však ten muž začal koktavě chrlit ze sebe vše, co chtěl říci a ať Yoshio chtěl nebo nechtěl poslouchat, stejně vše slyšel...
Byl bohužel, nebo spíše bohudík na místě, kde měl přehled jak o chodbě, tak i o tom, co se dělo uvnitř kanceláře... Což ani neplánoval, ale už to tak bylo...
Co se však dozvěděl... to ani ve snu nečekal...
Cože? Přímo před jižní bránou? Ostatním shinobi na očích? Jak to... to se dělá srandu? Pomyslel si Yoshio a okamžitě se postavil...
Nebylo slušné, když na něj teď Hokage viděla, aby tam tak rozvaleně seděl...
Navíc... docela jej zajímalo, co se to vlastně děje a jak to bude dál...
Tohle opravdu začínalo být dost podivné...
Nejprve tady ti muži a pak ten... únos... Co se to sakra tady dělo?
No byl takový... jak to říci... velký... a to ne jen výškou... asi... no... prostě asimetrický. Asi metr na pravo, asi metr na levo.
Yoshio se nad touto poznámkou sám pro sebe trochu pousmál, ale raději ji zase rychle vyhodil z hlavy. Nebylo slušné přemýšlet nad takovými hloupostmi...
Tomu dotyčnému by se to jistě nelíbilo...
Co však Yoshia, ale dost překvapilo bylo to, jak se doslova prořítil chodbou a vrazil do kanceláře Hokage, což způsobilo dokonce i masivní poryv větru...
A ten Yoshio dost pocítil, když seděl přímo před dveřmi kanceláře...
Těm se pod tou silou nárazu rozlítli panty, takže dveře byli v háji... Až tak musela být zpráva toho muže důležitá, jinak by si toto nikdy v životě nedovolil...
To už však ten muž začal koktavě chrlit ze sebe vše, co chtěl říci a ať Yoshio chtěl nebo nechtěl poslouchat, stejně vše slyšel...
Byl bohužel, nebo spíše bohudík na místě, kde měl přehled jak o chodbě, tak i o tom, co se dělo uvnitř kanceláře... Což ani neplánoval, ale už to tak bylo...
Co se však dozvěděl... to ani ve snu nečekal...
Cože? Přímo před jižní bránou? Ostatním shinobi na očích? Jak to... to se dělá srandu? Pomyslel si Yoshio a okamžitě se postavil...
Nebylo slušné, když na něj teď Hokage viděla, aby tam tak rozvaleně seděl...
Navíc... docela jej zajímalo, co se to vlastně děje a jak to bude dál...
Tohle opravdu začínalo být dost podivné...
Nejprve tady ti muži a pak ten... únos... Co se to sakra tady dělo?
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Chvíľu som sa dívala na toho Uchihu a jeho kamaráta, ako na blázna. Chcela som im zase niečo odseknúť, keď v tom sa tu objavil akýsi Akimichi s tým, že Kataro Hyuuga bol unesený. ČOŽE?! Zvrieskla som tak hlasno, že skoro okná praskli, a prudko vstala. Ten Kataro Hyuuga, ktorý tu prednedávnom bol so mnou a ktorý sa chce stať Hokagom, bol unesený? To nie je možné? Trasúcimi sa rukmi od hnevu som si prevzala list, okamžite ho otvorila a prečítala. No to snáď nie!
Dobre páni, môžete ísť do Uchiha štvrte...Mám teraz dôležitú prácu! Povzdychla som si, vybehla na chodbu a uháňala von z budovy rýchlosťou blesku k onej bráne! (presun)
Dobre páni, môžete ísť do Uchiha štvrte...Mám teraz dôležitú prácu! Povzdychla som si, vybehla na chodbu a uháňala von z budovy rýchlosťou blesku k onej bráne! (presun)
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Keď sa Hokage zdvihla, spozornel som. No vytratila sa preč skôr, než by som obdržal nejaké pokyny. Čo ma však zaujalo, bolo jej povolenie tým dvom, čo tu stáli. Vypýtali sa do Uchiha štvrte? Spýtal som sa seba, a nakoniec som Hideovi aj Kisukemu venoval dlhšie pohľady. A vraj válka. Zašomral som si potichu, a môj arogantný úsmev sa mi vrátil do tváre. Následne som prešiel k stolu Hokage, kde bol ešte stále Nao, ktorého som si všimol až teraz. Takže až teraz som mu aj kývol hlavou, a z Hokagynho stola som si dovolil vytiahnuť spisy Geninov. V nich som začal hľadať viacero mien, zastavil som sa pri Katarovom spise, a v rýchlosti som si niečo prečítal. Potom som pokračoval v rýchlosti s ďalšími. Pri Naovom som sa taktiež na chvíľu zastavil, pretože mi niečo doplo. Ešte som len tak chvíľu pozeral na písmená, a spisy som potom vrátil na miesto, keďže som ich všetky prezrel, aspoň teda tie čo som potreboval. Pozrel som sa na Naa, rozmýšľajúc nad tým zisteným faktom. Že mi to nenapadlo. Pomyslel som si, a slabo som nad svojou nevšímavosťou pokrútil hlavou. Únos, títo dvaja záhadní muži,...Zamýšľal som sa, venujúc sa prúdiacim myšlienkam v mojej hlave, ktoré sa mi vrátili.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Rozhlížel jsem se kolem a žasnul, jak se věci můžou zvrtnout během chvilky. Naše mise byla teď vedlejší. Co bylo důležité byl ten únos. Osobně bych se v něm také rád angažoval ovšem z úst hokage nic takového nazaznělo. Kaori měla očividně plné ruce práce. Odběhla a ani nepozdravila. Sensei byl očivdně také rozrušený. U stolu Hokage se probíral různými složkami a očividně něco hledal. Stál tam také Nao ale jemu sem moc pozornosti nevěnoval. Přešel jsem k Senseii zeptal se.
"Co budeme dělat teď Sensei ?" zeptám se s klidným hlasem. Vypadalo to že nad něčím uvažuje. Snad jsem ho tedy z rozjímání nevyrušil.
"Co budeme dělat teď Sensei ?" zeptám se s klidným hlasem. Vypadalo to že nad něčím uvažuje. Snad jsem ho tedy z rozjímání nevyrušil.
Anonymní- Anonymní
Len čo som zazrel ako sa ten Akimichi prevalil cez dvere, a len čo Hokáge oznámil čo sa stalo, a hneď ako zmizla, prebehla mi husia koža po tele. Trochu ma to vydesilo, ale aj nakoplo. Nepoznal som ho, ale naša ohnivá slávna vôľa, nemohla byť nevypočutá. Položil som Hokáge klobúk na stôl a pohol sa že odídem za ňou k bráne, no zarazil som sa keď sa predo mnou objavil Raiken, nato Mogen..
„Magor..“ Šepol som, nikdy som nevedel poriadne vysloviť jeho meno.. No teraz nebol čas na hádky, museli sme niečo robiť a môj zrak sa presunul k dverám, odkiaľ som sa chcel pomaly vydať preč. No v miestnosti bolo napriek tým dvom cítiť stále mocnú čakru, moju..
„Magor..“ Šepol som, nikdy som nevedel poriadne vysloviť jeho meno.. No teraz nebol čas na hádky, museli sme niečo robiť a môj zrak sa presunul k dverám, odkiaľ som sa chcel pomaly vydať preč. No v miestnosti bolo napriek tým dvom cítiť stále mocnú čakru, moju..
Shinobi
Neprítomne som sa díval do Naovho chrbta, i keď sa ma Mogen niečo pýtal. Spamätal som sa až keď som si uvedomil, že sa Nao hrnie preč. Nao, mal by si ostať tu, a počkať na Hokage, a na jej rozkazy. Ak sa chceli stretnúť, určite teraz len požadujú nejaké veci, ktoré za Katara pravdepodobne budú chcieť. Preto by nebol dobrý nápad ísť tam vo väčšom počte, aby si nemysleli že niečo chystáme. Povedal som k Naovi, no na jazyku som mal prichystanú inú vetu, ktorú som však vymenil za dôležitejšiu v tejto chvíli. Následne sa mi zrak presunul na Mogena. Ostáva nám len čakať, kým sa Hokage vráti. Odpovedal so mu, načo mi pohľad skĺzol na jeden z papierov, ktoré mala Hokage na stole. Neprítomne som doň zas pozeral, v hlave som rozmýšľal nad toľkými vecami, že som v tom mal až zmätok.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Zastavil som sa tesne pred dverami, a hlavu sklonil k zemi. V jednom pravdu mal, ale naozaj len v jednom. Chvíľu som ho počúval, nastalo ticho a ozval som sa, až prešlo pár minút.
„Nečakajte odo mňa, aby som tu len tak sedel, zatiaľ čo iný člen Konohy.. Nie je v poriadku..“ Odvetil som jednoduchým tónom, podvihol hlavu, pootočil ju doprava aby ju mohol Raiken vidieť s profilu, kde mohol v mojich očiach zaznamenať to čo sa v Konohe predáva po generácie.
„Budem Hokágem.. Hokáge má povinnosť chrániť všetkých ktorých má rád, všetkých z rodiny..“ Bola to ohnivá vôľa, ktorá sa tak dlho prenášala z otca na syna, ja som ju mal od samotného Naruta Uzumakiho, jeho neoblomnú vôľu ochraňovať všetko čo mi je drahé..
„Pretože každý člen Konohy, každý jediný.. Je členom rodiny..“ Dokončil som, pohol sa a rýchlosťou ktorú som v sebe objavil neviem ani kde som sa rozbehol preč, na tvári sa mi zračilo odhodlanie, v rukách som pevne zvieral ukrytý kunai a cez Konohu som mieril ku bráne..
„Ochránim každého, každého! To je môj sen, budem Hokáge!“ S touto vetou na perách, som zmizol..
„Nečakajte odo mňa, aby som tu len tak sedel, zatiaľ čo iný člen Konohy.. Nie je v poriadku..“ Odvetil som jednoduchým tónom, podvihol hlavu, pootočil ju doprava aby ju mohol Raiken vidieť s profilu, kde mohol v mojich očiach zaznamenať to čo sa v Konohe predáva po generácie.
„Budem Hokágem.. Hokáge má povinnosť chrániť všetkých ktorých má rád, všetkých z rodiny..“ Bola to ohnivá vôľa, ktorá sa tak dlho prenášala z otca na syna, ja som ju mal od samotného Naruta Uzumakiho, jeho neoblomnú vôľu ochraňovať všetko čo mi je drahé..
„Pretože každý člen Konohy, každý jediný.. Je členom rodiny..“ Dokončil som, pohol sa a rýchlosťou ktorú som v sebe objavil neviem ani kde som sa rozbehol preč, na tvári sa mi zračilo odhodlanie, v rukách som pevne zvieral ukrytý kunai a cez Konohu som mieril ku bráne..
„Ochránim každého, každého! To je môj sen, budem Hokáge!“ S touto vetou na perách, som zmizol..
~presun~
Shinobi
Všiml jsem si Naova útěku. Někdo ho musel zastavit a já ho znal nejdýl ze všech co jsou tady. Poslouchal jsem jeho projev který byl vyjmečně smyslu plný a ne jen nějaké povyšování. Pokud takový trotl jako Nao uteče a jde zachránit někoho z vesnice... Proč bych nemohl já ? Krom toho Senju klan je vlastně zakladatelem této vesnice. Krev mojich předků koluje ve všech lidech ve vesnici takže jsou jitsým způsobem i moji příbuzní. Musel jsem Naovi pomoci. Krom toho ten trotl by to jisto jistě zvoral. Na sobě jsem nedával nic znát a nasadil jsem obličej který značil že se Nao neřídil pravidly a já jsem teď naštvaný. Což vlastně v jistém smyslu byla pravda. Otočil jsem se na senseie.
"Nechte to na mě. Já to s ním vyřídím." řeknu s úsměvem na senseie a vyrazil blesku rychle za Naem. Doufal jsem že ho ještě stihnu.
"Nechte to na mě. Já to s ním vyřídím." řeknu s úsměvem na senseie a vyrazil blesku rychle za Naem. Doufal jsem že ho ještě stihnu.
-Přesun-
Anonymní- Anonymní
Yoshio si jen tak jemně povzdechl, ale nic neříkal... nemělo to pro tuto chvíli cenu...
Nijak zde teď nebyl platný a nemohl ani v ničem pomoci... No a kdyby se vydal za tím blonďatým klukem, akorát by tam překážel...
Ano, také byl z toho trochu... jak se říká naštvaný, i když tato jeho nálada se k naštvanosti ani nedala přirovnávat, ale... rád by tomu klukovi nějak pomohl nebo byl více k užitku, ale... to bohužel nešlo. Ne teď a ani jistě v další blízké době...
Byl prostě jen opora týmu, ten co se držel vzadu a snažil se ostatním jen vypomáhat a nebo se starat o jejich zranění, teda... alespoň by chtěl...
Nic však na tom neměnilo, že to bylo tak, jak říkal ten jounin. Nezbývalo nic jiného než čekat a než se Hokage vrátí a rozdá jim rozkazy...
Do té chvíle museli vydržet, jelikož teď to bylo jen na ní...
"Hm... já se asi přidělení týmu nedočkám. Vždycky se nakonec něco stane..." Povzdechne si tak tiše Yoshio, ale jinak nic už neříká... nemá ani důvod...
Nijak zde teď nebyl platný a nemohl ani v ničem pomoci... No a kdyby se vydal za tím blonďatým klukem, akorát by tam překážel...
Ano, také byl z toho trochu... jak se říká naštvaný, i když tato jeho nálada se k naštvanosti ani nedala přirovnávat, ale... rád by tomu klukovi nějak pomohl nebo byl více k užitku, ale... to bohužel nešlo. Ne teď a ani jistě v další blízké době...
Byl prostě jen opora týmu, ten co se držel vzadu a snažil se ostatním jen vypomáhat a nebo se starat o jejich zranění, teda... alespoň by chtěl...
Nic však na tom neměnilo, že to bylo tak, jak říkal ten jounin. Nezbývalo nic jiného než čekat a než se Hokage vrátí a rozdá jim rozkazy...
Do té chvíle museli vydržet, jelikož teď to bylo jen na ní...
"Hm... já se asi přidělení týmu nedočkám. Vždycky se nakonec něco stane..." Povzdechne si tak tiše Yoshio, ale jinak nic už neříká... nemá ani důvod...
Yoshio Yamanaka- Genin
Najednou se ten Akimichi zvedl a jen tak sám pro sebe se pousmál...
Úplně všichni zapomněli, že tam je, ale... ten jeho úsměv... bal tak najednou ledový a hladný... vůbec se k jeho mírné tváři nehodil...
V tu chvíli jeho pohled projel všechny přítomné, ale hlavu nechal stále skloněnou, aby mu nebylo vidět do tváře...
Měl v ní naráz takový stín a temnotu... jakoby.... jakoby to byl někdo jiný... jakoby jeho mysle nebyla tou, za kterou ji ostatní považují...
Zvedl ruce a dal je k sobě v pečeti ovce...
Co to mělo sakra znamenat??!!
"Ano... opravdu se ti něco stane..." Řekl tak chladně Akimichi...
Takhle jej nikdo neznal...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Najednou Yoshio něco pocítil...
Pohlédl na toho Akimichiho, jež do teď seděl na zemi...
Vypadal najednou jinak.. tak více... chladně a tajemněji...
A pak to ucítil... ucítil to, co vůbec nečekal... ne u tohoto muže a ne zrovna...
To... to není možný... on je... on je...
"Pryč!" Zakřičel Yoshio a v tu chvíli se rychle vrhl do chodby...
Viděl to... cítil co se stane, protože... protože... to nebyl Akimichi... Nebyl!
A před tím, než se to mělo stát, to Yishovi dal najevo... chtěl aby to věděl a pak...
Pohlédl na toho Akimichiho, jež do teď seděl na zemi...
Vypadal najednou jinak.. tak více... chladně a tajemněji...
A pak to ucítil... ucítil to, co vůbec nečekal... ne u tohoto muže a ne zrovna...
To... to není možný... on je... on je...
"Pryč!" Zakřičel Yoshio a v tu chvíli se rychle vrhl do chodby...
Viděl to... cítil co se stane, protože... protože... to nebyl Akimichi... Nebyl!
A před tím, než se to mělo stát, to Yishovi dal najevo... chtěl aby to věděl a pak...
Yoshio Yamanaka- Genin
Akimichi se jen tak ďábelsky pousmál a najednou to udělalo puf... jeho obalil bílý oblak dýmu a...
V tu chvíli každého pohled na něj mohl zděsit...
Byl to shinobi z konohy, ale rozhodně ne Akimichi!...
Byl to právě ten shinobi, který šel ohlásit Hokage to, že někdo pronikl od vesnice...
Ale vypadal jinak... ta jeho tvář... ty jeho oči, ale... co bylo hlavní...
Kompletně jeho tělo bylo obalené výbušnými lístky...
Bylo jich tolik, že doslova by se šířkou vyrovnal Akimichi... možno proto ta podoba...
Jen se tak ušklíbl a vyslovil...
"Kai!"
Chvíli před tím, než všechny lístky explodovali, jen zažehli, tak se na tváři toho shinobiho ukázal zase normální výraz... Vypadalo to, že najednou přišel k sobě, ale... to už se jen zděšeně podíval na aktivované lístky a v tu chvíli...
Všechny ty lístky explodovali masivním výbuchem...
Doslova celá kancelář byla v tu chvíli pohlcena plameny, ale výbuch pokračoval dál...
Kdyby se někdo díval z venku, viděl by, jak doslova celé jedno patro Hokage budovy explodovalo v jednom velkém a ohlušujícím výbuchu a na zem už dopadali jen trosky...
Do vzduchu se vyřítil hustý kouř...
Muselo to upoutat pozornost všech ve vesnici, ať už byli kdekoliv.. i u brány...
Tak toto opravdu nikdo nečekal...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Raiken Namikaze
Pohľad som venoval naďalej papieru, aj keď Nao a Mogen odišli. S prekvapeným výrazom som sa pozrel až na Akimichiho, a pozeral som, čo chce spraviť, keď zložil aj pečať. Chladný Akimichi? To sa mi vážne nepáčilo. Akimichi-ovia (xD) boli takmer vždy veselí, alebo teda podobne, no nikdy som nevidel až natoľko vážneho Akimichiho. Čo to robíte? Spýtal som sa napokon na tú jeho pečať ovce, a moja ostražitosť sa o niečo zvýšila. Niečo tu nesedí...Mohli by ho ovládať? Uvažoval som, všetky myšlienky som dal bokom, a zameral som sa priamo na tohto zvláštneho Akimichiho. V tom Yoshio zakričal, a okamžite v tom momente som sa premiestnil na chodbu, vďaka Hiraishin kunaiom, ktoré mali Kagayami a Killunia u seba. Sakr-... Ani som nestihol niečo povedať, a výbuch sa úspešne aktivoval, takže pohltil celé poschodie. No to sme sa ja, Killunia a Kagayami už nenachádzali v budove. Bol som dosť rýchly nato, aby som ich ešte pred výbuchom chytil niekde za ruku alebo rameno, a odteleportoval som sa na prvé miesto kde som mal značku, ktoré mi napadlo ~ cvičisko.
Presun
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Yoshio stačil chytit ještě Gatse za rukáv a strhnout ho sebou, ale v tu chvíli už nastal ten masivní výbuch, jehož tlaková vlna je doslova odhodila směrem ke schodišti, kam vlastně Yoshio i s Gatsem za sebou mířil...
Byla však naštěstí už dost blízko, aby když tak exploze roztrhala zdi kanceláře a rozšiřovala je dál, aby je to smetlo a doslova poslalo ze schodů dolů...
To už však nic Yoshio neviděl a jeho kolega asi také ne...
Vše v tu chvíli zahalil prach a plameny a pak.... vše utichlo.., z ničeho nic... jakoby někdo luskl prstem a...
Yoshio pocítil bolest... Něco na něm leželo... Nevěděl co, ale bylo to těžký...
Připadal si jakoby jej zrovna někdo protáhl šroťákem...
Otevřel oči... Musel ztratit vědomí...
Trochu se pohnul, ale... nemohl se otočit...
Snažil se pohledem zjistit, co se to stalo nebo kde jsou...
Byl však přimáčknutý k zemi...
Zapřel se trochu rukama a pokusil se trochu pozvednout...
Šlo to sice těžko, ale šlo...
Cítil, jak z něho něco klouzá... Jednu ruku zvedl a zatlačil...
Byl to kus stropu, ale ne tak velký, aby jej nedokázal ze sebe shodit...
Hned jak to udělal... tak malátně si stoupl a rozhlédl se kolem sebe...
Byla to děsivá, ale i překvapující podívaná...
Celé poslední patro bylo pryč... Ale i část zdí a střecha patra pod ním...
Přímo před Yoshiem byli schody, které vedli do ničeho...
Všude leželo spousty trosek, papíru a dalších věcí, které výbuch naprosto rozmetal...
Sám Yoshio byl celý zaprášený, špinavý a část šatů měl i potrhaných...
Byl trochu i odřený, ale více nic...
Jeho nejhorší zranění bylo na hlavě... rozražené obočí a z něj mu tekla krev, ale ne moc... Hlava jej však pořádně bolela...
Najednou si na něco vzpomněl...
Gats!
Rozhlédl se kolem sebe, ale nikde jej neviděl.. .tedy.. alespoň si to myslel.. pořád bylo všude dost zaprášeno...
"Gatsi!" Zakřičel a začal jej ihned hledat...
Jen doufal, že se mu nic nestalo a dopadl alespoň, jako Yoshio...
Pořád však nechápal, co se dozvěděl... co zjistil o tom atentátníkovi, který se vydával za Akimichiho...
Toto se musela dozvědět Hokage a to co nejdříve!
Ale teď hlavně musel najíts Gatse a zjistit, jestli je v pořádku!
Byla však naštěstí už dost blízko, aby když tak exploze roztrhala zdi kanceláře a rozšiřovala je dál, aby je to smetlo a doslova poslalo ze schodů dolů...
To už však nic Yoshio neviděl a jeho kolega asi také ne...
Vše v tu chvíli zahalil prach a plameny a pak.... vše utichlo.., z ničeho nic... jakoby někdo luskl prstem a...
Yoshio pocítil bolest... Něco na něm leželo... Nevěděl co, ale bylo to těžký...
Připadal si jakoby jej zrovna někdo protáhl šroťákem...
Otevřel oči... Musel ztratit vědomí...
Trochu se pohnul, ale... nemohl se otočit...
Snažil se pohledem zjistit, co se to stalo nebo kde jsou...
Byl však přimáčknutý k zemi...
Zapřel se trochu rukama a pokusil se trochu pozvednout...
Šlo to sice těžko, ale šlo...
Cítil, jak z něho něco klouzá... Jednu ruku zvedl a zatlačil...
Byl to kus stropu, ale ne tak velký, aby jej nedokázal ze sebe shodit...
Hned jak to udělal... tak malátně si stoupl a rozhlédl se kolem sebe...
Byla to děsivá, ale i překvapující podívaná...
Celé poslední patro bylo pryč... Ale i část zdí a střecha patra pod ním...
Přímo před Yoshiem byli schody, které vedli do ničeho...
Všude leželo spousty trosek, papíru a dalších věcí, které výbuch naprosto rozmetal...
Sám Yoshio byl celý zaprášený, špinavý a část šatů měl i potrhaných...
Byl trochu i odřený, ale více nic...
Jeho nejhorší zranění bylo na hlavě... rozražené obočí a z něj mu tekla krev, ale ne moc... Hlava jej však pořádně bolela...
Najednou si na něco vzpomněl...
Gats!
Rozhlédl se kolem sebe, ale nikde jej neviděl.. .tedy.. alespoň si to myslel.. pořád bylo všude dost zaprášeno...
"Gatsi!" Zakřičel a začal jej ihned hledat...
Jen doufal, že se mu nic nestalo a dopadl alespoň, jako Yoshio...
Pořád však nechápal, co se dozvěděl... co zjistil o tom atentátníkovi, který se vydával za Akimichiho...
Toto se musela dozvědět Hokage a to co nejdříve!
Ale teď hlavně musel najíts Gatse a zjistit, jestli je v pořádku!
Yoshio Yamanaka- Genin
Klony
Hore po schodoch vybehli dva klony. Keď prišli na miesto, kde bola pôvodne kancelária, len vyvaľovali oči...Neostalo nič, len trosky...Jeden z nich poskladal pečate a vyslovil názov techniky. Suiton : Mizzu Rappa! Z úst sa mu vyvalila hromada vody, ktorá tu ohasila oheň.
Druhý klon pribehol k Yoshiovi, a pomáhal mu hľadať Gatsa. Keďže mal tak ako jeho originál, obrovskú silu, nerobilo mu problém odvaliť aj tie najväčšie trosky. Ach doparoma... Klon zaklial len tak z ničoho nič.
Hore po schodoch vybehli dva klony. Keď prišli na miesto, kde bola pôvodne kancelária, len vyvaľovali oči...Neostalo nič, len trosky...Jeden z nich poskladal pečate a vyslovil názov techniky. Suiton : Mizzu Rappa! Z úst sa mu vyvalila hromada vody, ktorá tu ohasila oheň.
Druhý klon pribehol k Yoshiovi, a pomáhal mu hľadať Gatsa. Keďže mal tak ako jeho originál, obrovskú silu, nerobilo mu problém odvaliť aj tie najväčšie trosky. Ach doparoma... Klon zaklial len tak z ničoho nič.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Přistál jsem na troskách a ušklíbl se. "Fíha, Hokage asi nemá někdo fakt rád.." ušklíbl jsem se, poohlédl si rozbouraniště a vydal se k jednomu z klonů. "Zdravím... co se tu stalo..?" otázal jsem se, ne proto, že by mě to bůhví jak zajímalo, ale protože jsem si říkal, že když už jsem tu, budu slušný.
Porozhlédl jsem se okolo. Zajímavé.. prvně se tu něco děje.. to je otrava! Založil jsem ruce do kapes a zbavel se stébla v puse.
Porozhlédl jsem se okolo. Zajímavé.. prvně se tu něco děje.. to je otrava! Založil jsem ruce do kapes a zbavel se stébla v puse.
Kami Atsushi- Počet príspevkov : 421
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Dorazila jsem ke kanceláři. Porozhlédla jsem se, všude jen samé trosky, docela mě udivilo, co se muselo stát, nějaký určitě hodně silný výbuch, který to tu dokázal srovnat se zemí. Porozhlédla jsem se a zahlédla klony Hokage a potom i toho náfuku. Bohužel pro mě, tu byl on první, no teď mi to nějjak ani nezajímalo. Jen jsem se porozhlédla, zaslechla Kamiho otázku, a tak se zbytečně neptala. Zajímalo by mě, kde jsou všichni, když je tu centrum výbuchu, kde teda všichni vězí?
"Dobrý den Hokage-sama.." Neopomněla jsem pozdravit, i v téhle situaci byla slušnost na místě, alespoń tak mě to vždycky učili.
"Dobrý den Hokage-sama.." Neopomněla jsem pozdravit, i v téhle situaci byla slušnost na místě, alespoń tak mě to vždycky učili.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Klony
Prehľadávali sme trosky, ale márne...Toto fakt nie je normálne! Bolo fakt smutné dívať sa na trosky vlastnej kancelárie, a keď tu ešte máme zrejme niekoho zavaleného. Po chvíli som na niečo narazila. Na ruku...Niekto bol zavalený pod takou veľkou troskou. Pomocou svojej nadľudskej sily som ju odvalila, ako keby to bo bol len obyčajný maličký kameň.
Pod tou troskou bol vlastne Gats. Nečakala som na nič, ruky mi obalila zelená chakra a začala som mu liečiť zranenia. Druhý klon sa postavil za mňa a odzdravil sa tým dvom. Dobrý deň! Na Kamiho vrhol vražedný pohľad. Terza nie je čas na vtipy, Kami. Povzdychol si. Jeden inteligent sa rozhodol, že sa nám bude vyhrážať a takto to dopadlo...A ak nesplníme jeho požiadavky, vyletí do vzduchu celá Konoha. Ten klon to vravel takým zvláštnym tónom...Všetko tu zhorelo do tla. Zvitky s technikami, dôležité papiere...Mai! Okamžite vbehol na miesto, kde pred chvíľou stála kancelária, a začal prehľadávať trosky. Nikoho však nenašiel...Je možné, aby malá Mai aj s Kiarou utiekli skôr, než vybuchla kancelária?!
Prehľadávali sme trosky, ale márne...Toto fakt nie je normálne! Bolo fakt smutné dívať sa na trosky vlastnej kancelárie, a keď tu ešte máme zrejme niekoho zavaleného. Po chvíli som na niečo narazila. Na ruku...Niekto bol zavalený pod takou veľkou troskou. Pomocou svojej nadľudskej sily som ju odvalila, ako keby to bo bol len obyčajný maličký kameň.
Pod tou troskou bol vlastne Gats. Nečakala som na nič, ruky mi obalila zelená chakra a začala som mu liečiť zranenia. Druhý klon sa postavil za mňa a odzdravil sa tým dvom. Dobrý deň! Na Kamiho vrhol vražedný pohľad. Terza nie je čas na vtipy, Kami. Povzdychol si. Jeden inteligent sa rozhodol, že sa nám bude vyhrážať a takto to dopadlo...A ak nesplníme jeho požiadavky, vyletí do vzduchu celá Konoha. Ten klon to vravel takým zvláštnym tónom...Všetko tu zhorelo do tla. Zvitky s technikami, dôležité papiere...Mai! Okamžite vbehol na miesto, kde pred chvíľou stála kancelária, a začal prehľadávať trosky. Nikoho však nenašiel...Je možné, aby malá Mai aj s Kiarou utiekli skôr, než vybuchla kancelária?!
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
"Gome, gome no.." zvedl jsem ruce do vzduchu, jako že já nic, já muzikant a následně pokýval hlavou. "A proč nám vyhrožují?" spolkl jsem svou sarkastickou poznámku. "A víme kdo?" zvedl jsem ruce a znuděně si je dal za hlavu. Ke Konoze jsem vztah neměl, ale tak to neznamenalo, že bych nepomohl. Jednou jsem byl její ninja, tak hurá do práce! Zase jsem se ušklíbl. Kde pak, já nebral vážně nikdy nic!
Kami Atsushi- Počet príspevkov : 421
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 7 z 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Strana 7 z 27
Povolení tohoto fóra: