Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Hokage

+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters

Strana 9 z 27 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next

Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 9 Empty Kancelář Hokage

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 13 Sep - 19:51

First topic message reminder :

Kancelář Hokage - Stránka 9 800px-HokageHaus01

Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Hokage - Stránka 9 Empty Re: Kancelář Hokage

Příspěvek pro Kami Atsushi Sun 14 Oct - 19:17

Pousmál jsem se. "Myslím, že kdyby mě Hokage-sama potřebovala, řekla by mi to. Pravděpodobně nejsem ten pravý pro tenhle úkol. Neřekla mi ani plán, takže v klidu, prcku." ušklíbl jsem se. Dneska jsou už i děcka aktivní, bože kam jsem se to dostal! Zavrtěl jsemh lavou a ušklíbl se. Suki někde lítala mezi sutinami, takže ani na ní jsem se nemohl koukat a začínal jsem se vážně nudit!
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Počet príspevkov : 421

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Oct - 19:31

Css..Další linej jounin, nikdy nepochopím jak se mohou líní lidé dostat na takové postavení.Pomyslel jsem vcelku naštvaně a odvrátil jsem od něj pohled.
Rezignovaně jsem povzdechl a narval ruce do kapes.Přešlapoval jsem chvíli na místě a přemýšlel co bych měl asi udělat.Pro někoho jako mě je těžké nehnout ani prstem, po těch zkušenostech z předchozí mise a z mise mých rodičů.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Sun 14 Oct - 19:39

Usmál jsem se, viděl jsem, jak se ten kluk zatvářil a pokrčil rameny. "Chápu, že je pro tebe těžký držet svý síly na uzdě.. dobře nechápu, ke Konoze nemám žádný výrazný vztah, ale mysli na to, že kdyby každej hned běžel zachrańovat toho kluka, narvala by se tam celá Konoha.. jenže pak by tu nebyl nikdo, kdo by jí mohl ochránit." řekl jsem to, co bylo mím názorem. Jasně, ne že bych zase tak moc toužil zachrańovat lidi, ale na druhou stranu, když už jsem jednou ten ninja Konohy, něco bych dělat asi měl!
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 14 Oct - 19:55

Zamyšleně jsem se na něj podíval a po chvilce pokýval na souhlas.Ještě jsem nějakou chvíli přecházel sem a tam, dokud jsem se neopřel pravou rukou o zeď.
Takže takhle asi těžko zjistím svůj nový tým, jestliže šla hokage s nimi...Pomyslel jsem trochu zklamaně a pomalu se sesunul do sedu.
Takže mi nezbývá nic jiného než tu být a čekat na to, jestli nás odpálí nebo ne...zase ta bezmoc jako vždy.Stiskl jsem ruku pevně v pěst a opřel se zády o kus zdiva, které tam doslova trčelo ze zěmě.
''Takže.. vy budete asi jounin?''Řekl jsem z nenadání a trochu se uvolnil.Chtěl jsem zase myslet na přítomnost a na budoucnost, nikoliv na minulost, proto jsem chtěl začít o něčem mluvit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Sun 14 Oct - 20:03

Chvíli jsem mlčel, až po chvíli pochopil, že mluví na mě. Člověk by si myslel, že ho tou srdceryvnou řečí uspokojí. Ušklíbl jsem se. "Měl bych, co se tak říká..." kývl jsem na souhlas a změřil si ho. "Ty budeš asi genin co?" nebo že by akademie..? Kdo se měl v těch děckách vyznat? Nebo spíš... koho to zajímalo. Ušklíbl jsem se po třetí. Bože, jsem to ale necita... a fakt mě to ne*ere!
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Hyuuga Sun 14 Oct - 20:18

Pomaly som začal vnímať svet okolo seba. Pripadal som si ako dieťa, ktoré sa prebúdza k svetu, i keď som to poznal iba z rozprávania. Postupne som začínal vnímať zvuky. Stále sa mi viac a viac zhlasňovali, až som ich úplne rozoznával. Počul som hlas Yoshia a čo sa mi zdalo zvláštne, počul som aj Hokage. Na hrudi som začal vnímať niečo teplé a príjemné. To niečo príjemné po chvíli zmizlo a nahradil ho zmetok, keď som si konečne začal uvedomovať čo sa stalo. Hlavu som mal preplnenú informáciami a pomaly som si ich dával dokopy. Tučný shinobi, ktorý vbehol k Hokage a vyvalil dvere. Asi to bol Akimichi. Potom Hokage niekam odbehla a zrazu niečo vybuchlo. Skutočne som si pamätal len veľmi málo a hrozne ma bolela hlava. Asi som dostal slabý otras mozgu. Pomyslím si. Zrazu začujem neznámeho ninju rozprávať niečo o klane Yamanaka a hneď nato sa prihovoril ku mne. Stále napoly omdletý som otvoril oči a posadil sa. Yoshio prosím ťa. Povedz mi čo sa to stalo skoro na nič sa nepamätám. A kde to sakra máme ísť? Cítim sa tak, že by som išiel akurát do postele. Dopoviem a čakám na odpoveď, pri čom mi dáva veľkú námahu sedieť a nespadnúť zas na chrbát.
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Počet príspevkov : 39

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Chokuchi Akimichi Mon 15 Oct - 5:22

Chokuchi Akimichi

Ako som kráčal k budove Hokáge, nič som si okolo seba nevnímal. Bolo to ako by som ignoroval celý svet. Keď som bol pred budovou Hokáge, tak som zrazu niečo zacítil. Akoby niečo horelo. Preblesklo mi hlavou., pričom som videl ešte malé plamene na úrovni kancelárie Hokágeho. Nezdalo sa mi to, tak som vytiahol svoju železnú tyč a vybehol do kancelárie Hokage. Potom ešte popreskakoval zopár padnutých dosiek. Nič som si okolo seba nevšímal a iba som zahučal, aby ma všetci počuli: Je tu všetko v poriadku?! A ešte pevnejšie som zovrel tyč.
Chokuchi Akimichi
Chokuchi Akimichi

Počet príspevkov : 61

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshio Yamanaka Mon 15 Oct - 6:31

Yoshia docela překvapovalo, že se tu objevovalo tolik členů vesnice na to, že to tu byla jen samá troska...
I když, bylo to vlastně logické....
Nový gannini jsi chodili pro msie a rozdělení do týmů a pokud byli na oapčné straně vesnice nemohli ani zaznamenat, co se tu stalo....
A další věc byla to, že něco takového ostatní shinobi muselo přilákat, ať už měli jakýkoliv post...
Osobně si však o tom Yoshio myslel, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, aby se o to starali nebo to nějak řešili...
Jde o to, že když se budou zbytečně do něčeho hrnout a nebudou msuet, mohlo by se jim akorát něco stát a to by bylo více, jak špatné...
Bohužel, i on sám byl do této situace zapleten a to více, než by si přál...

Když se tam pak objevil ten blonďatý kluk, nějak více jej neřešil...
Ano, příjemně se na něj usmál a pokýval na pozdrav, nechtěl být neslušný, ale... jelikož se o něj nějak více nestaral a vlastně, soustředil se úplně na někoho jiného, tak nemělo cenu anvazovat nějakou konverzaci...
Musel jen vyčkat, až se probudí Gats, aby se mohli přesunout k bráně. To teď bylo to nejdůležitější...

A jak se říká, my o vlku a vlk... vlk se začal konečně trochu zpamatovávat...
Hned jak to Yoshio viděl, tak se mu ulevilo. Byl rád, že je v pořádku a není nijak vážně zraněný...
Už si myslel, že bude mít na svědomí dalšího člověka a to opravdu nechtěl...
"Ten Akimichi, nebyl Akimichi, ale.... byl to jiný shinobi, jehož mysli ovládal někdo jiný... Nechal jej explodovat a tak zničil celé jedno patro...
Před tím však, než se tak stalo, tak se spojil s mou myslí.... On totiž... totiž... je také Yamanaka jako já...
Akorát... ten se snaží vesnici zničit, ne ji ochránit..."
Yoshio nahodil takový smutný výraz, ale raději dál pokračoval, aby se Gats dozvěděl, co nejvíce...
"Proto jsem také věděl, co chce udělat... snažil jsem se dostat ke schodům a strhnout zároveň i tebe...
Sice jsme to stihli, ale... ne tak jak jsem původně chtěl... nakonec nás výbuch smetl, ale jen ze schodů, kde nás to trochu zasypalo. Možná proto si nic nepamatuješ... Ale klon Hokage-sama tě pomohl dát trochu do pořádku..."
Teď teprve si vzpomněl zase na své rozražené obočí...
Krev měl zaslchlou jak na něm tak i na spánku, jak stékala, ale... už to bylo v pohodě... hlavně, že to neteklo. Dále řešit to nemělo cenu...
"Byla to výhružka... byl unešen jeden z vašeho klanu.... Kataro Hyuuga... Díky tomu vylákali Hokage k bráně, jinak by ho zabili. A... a jejím požadavkem je, že musí Hokage-sama poskytnout jednoho gennina, od každého klanu... tedy i mě, jako gennin zástupce klanu Yamanaka a i tebe jako gennin zástupce klanu Hyuuga... Kataro se nepočítá... je rukojmí.... A bohužel... pokud by se tak nestalo, nechal by vyhodit celou vesnici.... Proto, proto bylo nakonec rozhodnuto, že tento krok se podnikne..." Dlouze si Yoshio vydechl a pohlédl zpříma Gatsovi do očí...
"Proto se máme také neprodleně dostavit k bráně... tam nám bude sděleno vše potřebné a někdo si pro nás nejspíše i přijde..." Tak smutně se na něj znovu podíval, ale už se zdržovat nemohli...
"Musíme jít. Pojď..." Pomohl se mu zvednout na nohy a už na nic nečekal a okamžitě se vydal k bráně...
Už neměli moc času.... museli spěchat...
Po cestě ze schodů potkali ještě Akimichiho...
Yoshio na něj jen s úsměvem kývnul, ale pak pokračoval dál... Jeho úsměv se hned na to vypařil...

-Přesun-
Yoshio Yamanaka
Yoshio Yamanaka
Genin
Genin

Počet príspevkov : 118

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tasai Mon 15 Oct - 8:30

Hokage je nešika z Katonem.. Bolo prvé čo ma napadlo keď som uvidek jej kanceláriu mierne zožehnutú. Vykráčal som po schodoch a prišiel som v čase kedy trochu guľatejšie dieťa niečo kričalo. Kľud....všetko je v pohode...v akej ti akutálne ide... dodal som a nezaujate som sa oprel o stenu. Celý čas som mal neprítomní pohľad. Neposlala po mňa takže nie som akutálne potrební... prešlo mi hlavou a tak som si vytiahol ceruzku a blok a začal som kresliť všetko naokolo vrátane osôb a zničenej kancelárie. Možno jej to dám...na pamiatku.. z mierním pousmiatím som pokračoval v kresbe.
Tasai
Tasai

Počet príspevkov : 454

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Hyuuga Mon 15 Oct - 10:22

Sústredene počúvam Yoshia a snažím sa zapamätať všetko čo mi hovorí. Pre moju čerstvo zobudenú myseľ je to ťažké, ale potom čo zistím, že bol unesený Hyuuga sa preberiem a postavím na nohy. Meno som nespoznával, ale informácie o tom, že to bol Hyuuga genin mi stačili na to, aby som vedel kto bol unesený. Ten chlapec, ktorého som stretal pri Hokage bol unesený? Nemožné. Vyzeral tak silne. Ale človek, ktorý odlákal Hokage a následne ako výstrahu nechal vybúchnuť jej kanceláriu, nieje obyčajný ninja.Poď Yashio. Máme ešte niečo na práci, a až sa vrátime, pôjdeme spolu ako nový tým trénovať. Poviem a usmejem sa naňho tým jeho klasickým úsmevom.

//presun//
Gats Hyuuga
Gats Hyuuga

Počet príspevkov : 39

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satsuki Aizawa Mon 15 Oct - 14:19

Všechno jsem poslouchala, ale nijak se nevyjadřovala. Byla jsem jen chunnin, tohle jsem musela nechat silnějším a zkušenějším, bylo mi nad slunce jasný, že tohle je vážná situace.
Ta věc se přímo netýkala mě, ale spíš jsem měla starost o ostatní, o vesnici, o geniny a hlavně o jednoho, který mi na mysli vyvstanul jako první.
Kde tě ale najdu?
Musela jsem jednat rychle, tak jsem vyrazila z trosek pryč.
(Přesun.)
Satsuki Aizawa
Satsuki Aizawa

Počet príspevkov : 506

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Chokuchi Akimichi Mon 15 Oct - 16:56

Chokuchi Akimichi

No dobre no... Skonštatoval som, pričom som si svoje Bō opäť zasunul za chrbát. Mimochodom som Chokuchi Akimichi. Som genin a dnes som si sem prišiel pozrieť svoj nový tým. Presdstavil som sa s úsmevom na tvári. Nenápadne som sa porozhliadal po okolí. Videl som iba ako zopár ľudí odchádza. Potom som si všimol ako si ten chlan, ktorý vyzerá ako chuunin alebo jounin, niečo začal čmárať. Prišiel som k nemu na vzdialenosť asi dva metre. Ako som sa naňho pozeral, tak som si čoraz viac všímal náš výškový rozdiel. Ty asi nevieš s kým som v týme, že? Spýtal som sa so zvedavým pohľadom na tvári.
Chokuchi Akimichi
Chokuchi Akimichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Mon 15 Oct - 17:10

Posadil jsem se na kousek zdiva a strčil si do pusy párátko. Bože, aktivnější geniny jsem neviděl! Zavrtěl jsem hlavou a díval se po lidech okolo. Neušlo mi, že Suki odešla, což mě mírně rozladilo, protože teď už opravdu nebylo na co koukat a poslouchat ty prcky se mi taky nechtělo. Na druhou stranu jsem stejně nevěděl, co bych dělal, tak jsem si tam dál spokojeně seděl a koukal do blba... no možná na nějakého toho blba..
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 15 Oct - 17:29

Arogantní zmetek.Pomyslel jsem a dal ruce v kříž.
''Měl bych, co se tak říká...''Řekl jsem polohlasně a kysele se usmál.Zaměřil jsem se pohledem na odcházející shinobi, přičemž jsem zaslechl i o čem se bavili.
Dost by mě zajímalo, co chcou dělat s těma geninama... Problesklo mi hlavou při pohledu na mizející postavy.
''Tak se měj...Ty tu možná budeš nečinně sedět a vymlouvat se na ochranu vesnice, místo na svou lenost a namyšlenost.''Řekl jsem pevným a hlasitým hlasem, přičemž jsem pozvedl ruku na rozloučení, aniž bych se na něj podíval a zmizel. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Mon 15 Oct - 17:34

Pohlédl jsem na blonďáka zase se zpožděním, protože už jsem zase myslel, že mu můj výklad stačil, no evidentně měl potřebu se ke všemu vyjádřit, tak co, že?
Ušklíbl jsem se, když promluvil a rozešel jsem a přehodil jsem si párátko. Kápnul jsi na to, mladej, ty se v životě neztratíš! Ušklíbl jsem se zase, ale nakonec se pousmál. "Měj se, prcku!" odvětil jsem klidně. Prý výmluvy... kdo řekl, že tu nedřepím kvůli lenosti a namyšlenosti?! Ušklíbl jsem se.
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tasai Tue 16 Oct - 9:18

Kto je zvedavý...bude brzo mŕtvy... napadlo mne když sem vyslech jejich rozhovor. Potom dom sa neutrálnim pohľadom pozrel na toho aktívneho kluka který se koukal na mne. Nevím...počkáš si tu dlho...a možno sa toho ani nedožijesm pokiaľ Hokage zlyhá... povedal som sucho a už som si ďalej kreslil.
Tasai
Tasai

Počet príspevkov : 454

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Tue 16 Oct - 13:20

ANBU

Kancelář Hokage - Stránka 9 Towa

Najednou se za tím Akimichim objevil ANBU...
Vůbec nebylo jasné, kde se tam tak náhle vzal, ale prostě tam byl a vypadalo to, že kvůli němu. O čemž se následně i přesvědčil...
"Chokuchi Akimichi - jako gennin zástupce klanu Akimichi se co nejdříve a neprodleně dostav k Jižní bráně Konohagakure no Sato. Zde ti bude ve potřebné vysvětleno..." Dořekl ANBU a jen tak nezúčastněně jakoby pokývl hlavou, že odchází, udělal jednou rukou jednoduchou pečeť tygra a v tu ránu zmizel v obláčku bílého kouře....
A zase byl pryč...

-Přesun-
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Chokuchi Akimichi Tue 16 Oct - 14:39

Super! Mierne som zakričal. Zasa čakať. Hovoril som, pričom som pokračoval so stíšeným hlasom, čiže som si hundral. Bol som z toho hlboko sklamaný, ale nič nezmôžem. Potom sa za mňou objavil akýsi ANBU. Dosť ma to prekvapilo. Ale keď odovzdal správu, tak som bol prekvapený ešte viac. Čo? Prečo? Je to misia, či čo? Tieto moje otázky však ANBU nepočul. Chvíľu som iba stál a premýšlal čo mám spraviť. No tak asi budem musieť ísť. Pomyslel som si, pričom som sa ešte poškrabal na hlave. Tak sa maj... Skonštatoval som a vybral som sa smerom k schodom. To bude zaujímavé. (Presun)

Chokuchi Akimichi
Chokuchi Akimichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaori Senju Thu 18 Oct - 20:00

Klon
Len čo som sa objavila pred budovou, sťažka som pregĺgla...O chvíľu to začne...Geninovia odídu a môj originál sa vyberie za nimi. Po schodoch sa mi ísť nechcelo, radšej som na to prvé poschodie radšej vyskočila. Bolo mi fakt ľúto toho, že moja obľpbená kancelária bola zničená...Ale čo...Však sa opraví. Vrhla som sa na kopy trosiek a hľadala tú krabicu, v ktorej údajne mala byť svetlica. Našla som ju tam, kde kedýsi býval roh chodby. Prudko som ju schmatla a otvorila ju. Svetlica tam ozaj bola. Vytiahla som ju teda a vyskočila som na strechu...Teda na to, čo z nej ostalo. Zapálila som tú svetlicu, a keď sa poriadne rozhorela, začala som ňou mávať...Snáď msi to ten nukenin všimol.
Kaori Senju
Kaori Senju
Hokage
Hokage

Počet príspevkov : 502

Shinobi
Klan: Senju

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Wed 24 Oct - 22:20

Šel jsem si to tak ke kanceláři, ale zastavil se už po pár krocích, kdy marně mžoural do tmy, protože jediná lampa vedle mě párkrát škytla, než se potom, co jsem se o ní opřel, svezla s hlasitým třísknutím na zem a z vedlejší ulice ke mě dolehl křik nějaké babči.
"Pardon no, za to jsem nemohl!" Bránil jsem se a šel dál, zakopával o dřevo, málem to narazil do kusy zdiva.
Zůstal jsem zírat na místo, kde kdysi stávala obrovská budova, kterou nikdo nepřehlédl. Teď? Trosky.
"A to má bejt co?" Zeptal jsem se do ticha a podrbal se ve vlasech.
A co teď ty génie..?
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Počet príspevkov : 239

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Yatoshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Wed 24 Oct - 22:25

Seděl jsem si na lavičce a zíral do nebe. Jasně, jedno z vysvětlení by mohlo být, že jsem byl děsnej romantik a zíral na hvězdičky. No ve skutečnosti jsem byl zkrátka moc líný na to, abych odešel!
Ušklíbl jsem se a strčil si do pusy tyčku, kterou jsem bůhví odkud vytáhl, ale měl jsem ji vždy u sebe.
Pozoroval jsem tiché okolí, když ho někdo narušil. Zaměřil jsem svůj pohled na toho jedince, co si dovolil rušit noční klid po desáté, protože jsem tušil nějaké vytrhnutí z nudy, a musím uznat, že mé instinkty opět nezklamali.
"Buď jsem moc hulil, nebo seš to fakt ty?!" vstal jsem a došel k blon´dákovi. "No fakt, stejně úchylný vlasy. Kámo!" natáhl jsem k němu zata´tou pěst.
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Wed 24 Oct - 22:43

Když už jsem se chtěl otočit a odejít hledat nějakýho chudáka, co mi to vysvětlí, zaslechl jsem za sebou hlas. Otočil se, zahlédl jsem bílé vlasy, které svítily v té tmě jak neonovej nápis na dálnici a párkrát zamrkal.
"Pořád stejný nevtipný poznámkyto může bejt jedině.. Kami?" Vyvalil jsem oči, jasně, neviděl jsem ho od doby, co jsem se rozhodl jít se podívat do Suny a on se stal řadovým ninjou z Konohy.
"Čau kámo! Dlouho jsem tě neviděl, usadil ses nakonec v Konoze koukám, jaký to je, bejt řadovej ninja?" Široce jsem se usmál, taky sevřel ruku v pěst a přiložil jí k jeho. Pamatoval jsem si ještě na dny, kdy jsme si oba nezávazně užívali svobody.
"Co se tu vůbec stalo? Zase ses bavil?" Hlavou jsem trhl k zřícenině, co asi kdysi dávno býval kancl.
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Wed 24 Oct - 22:50

"Nuda kámo, musíš poslouchat.. a tady v Konoze dokonce ženskou!" sarkasticky jsem se ušklíbl a strčil ruce do kapes. "Přemýšlím, že se zase půjdu někam projít, ale povím ti.. holku tu maj pěkný... kolem osmičky!" ušklíbl jsem se, věděl jsem, že zrovna on bude vědět, co myslím. Byl přece můj nejlepší kámoš!
"Jo kámo, kdyby tohle byla moje práce, ta Hokage, mimochodem dost hustá, by ze mě udělala guláš. Někdo napadl vesnici." říkal jsem to s klidem, jak kdybych mu vysvětloval cestu k nejbližšímu obcho´dáku. "Co tu děláš? Jsem myslel, že si jdeš udobřovat Sunu! Čekal jsem podpantofláka a ty se zatím couráš po světě a na starýho kámoše si ani nevzpomeneš. Nebo, že by mise?"
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Wed 24 Oct - 22:59

"Ženskou?! Tos to teda vyhrál!" Rozesmál jsem se, úplně jsem Kamiho viděl, jakpřiikyvuje a přitom kouká úplně někam jinam, no Hokage do očí to nebude!
"Hm? Vážně? Že bych se tu zdržel?" Ušklíbl jsem se a zabořil ruce do kapes, lákavě to znělo!
"Napadl vesnici? Já si říkal proč tu tak líně sedíš!" Podotknul jsem potom, jedině Kami by se při poplachu válel někde v trávě a pozoroval mraky! Celej on!
"Nezměnil ses! V Suně jsem byl, ale chvíli, Kazekage neměla čas, potkal jsem tam jednu celkem kost, ale taky nuda. Tak jsem se zase vydal po svých a napadlo mě se stavit mrknout na tebe. Škoda, že jsem tě neviděl ženatýho s kupou dětiček na krku, to by byl pohled za milion!" Zasmál jsem se, předpokládal jsem, že tohle se nikdy nestane, ne v jeho případě!
"Taky jsem si šel pro nějakou tu misi, peníze hýbou světem a já mám prázdnou kapsu." Pokrčil jsem rameny.
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kami Atsushi Wed 24 Oct - 23:14

"Jo, s tou kapsou mi to povídej, jsem věčně na suchu. Ale Hokage tu není.. zachrańuje nějaký prcky." odmávl jsem to, jako nepodstatnou záležitost a ušklíbl se.
"Na kupu dětiček a ženění bych musel být víc než ožralej!" ušklíbl jsem se a kývl na něj. "Ženský jsou fajn, ale jen do tý doby, dokud mlčí a drží krok. Po první noci přijdou typický kecy typu: Miluju tě, proč odcházíš, já bezelstně odpovím, jak se jmenuje, páč to fakt nevím a je po srandě!" ušklíbl jsem se. "Taky jsem si tu jednu vyhlídl. Slušná a drzá, víš, jak jsem na tom." pousmál jsem se a udělal krok do strany. "Co takhle pivo a fotbálek? Koupil jsem si byt, to ču*íš co?!" pokrčil jsem rameny. "Na ženský moc nepůsobí heslo: Bude to romantika, sem tam tě kousne kobylka, ale jinak cajk. Krom toho, ten výhled.. to je tepve lákadlo! Pojď, pro starý kámoše mám byt vždycky připravenej!" zasmál jsem se a vydal se k sobě domů.
Kami Atsushi
Kami Atsushi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 27 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next