Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 6 z 27
Strana 6 z 27 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
"Tak paní Hokage-sama..jsem tady z toho důvodu, protože jsem zde chvíli nejsem obeznámen se stavem Uchiha čtvrti..je volně průchozí ? ..nebo je tam vzstup zakázán ?" Zeptal jsem se jí a poměřoval jsem jí pohledem
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Ukončil som beh okolo Hokágeho stola, a sám som sa posadil po jej pravom boku, na stoličku ktorú som si vzal spred stola. Sedel som a sedel, až kým sa neotvorili dvere a dnu nevstúpili cudzinci. Zatváril som sa dôležito, s klobúkom Káge na hlave som fakt vyzeral. Usmial som sa a naklonil sa ku Kaori.
„Sensei?“ Spýtal som sa, akoby som prosil o vysvetlenie. Nie že sa mi nepáčili, ale nemal som z nich dobrý pocit, a tak trochu mi naháňali strach. Vyzerali.. Drsne. Ale pri Hokáge, som sa nebál ničoho!
„Sensei?“ Spýtal som sa, akoby som prosil o vysvetlenie. Nie že sa mi nepáčili, ale nemal som z nich dobrý pocit, a tak trochu mi naháňali strach. Vyzerali.. Drsne. Ale pri Hokáge, som sa nebál ničoho!
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Prezeral som si jej pochybnú tvár, nijaká mimika mi neunikla. Sledoval som ju cez moje Eye Scope, trochu ju fotil a tiež si prezeral ostatok miestnosti, až mi zrak padol na istého blonďáka, ktorý sa nepríjemne podobal ..
„Naruto..“ Zašepkal som, a okamžite znova strelil na Kaori, ktorú som si nevšímal. Nemal som potrebu sa s ňou rozprávať.
„Naruto..“ Zašepkal som, a okamžite znova strelil na Kaori, ktorú som si nevšímal. Nemal som potrebu sa s ňou rozprávať.
Anonymní- Anonymní
Nahlas som si povzdychla. Prečo chce ísť do Uchiha štvrte...? Sú tam len staré domy a ich trosky... Prišlo mi to veľmi podozrivé, pretože v Uchiha klane nič vzácneho nie je. Teda myslím. Mohla by som vedieť, prečo to potrebujete vedieť? Opýtala som sa tónom, z ktorého doslova sálala tá nedôverčivosť. Nevedela som, čo si mám o ňom a tom jeho kamarátovi myslieť! Naa som teraz ignorovala...
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Pri stene som neostal príliš dlho, pretože som prešiel ku Killunii, a ku Kagayami. Mačka poslúcha? S úsmevom som sa spýtal, no teraz som trochu úsmev predstieral. Zaujímali ma tamtí dvaja, mal som nápad ako odhaliť či mi klamali, lenže nič také by som tým nezískal, možno len informáciu, že mi klamali aby boli prví. Čo tu do čerta chcú...Povzdychol som si, a zadíval som sa na mačku, ktorá tiež nevyzerala príliš pokojne.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Nakonec se ozvalo z kanceláře Mizukage "dále" a ti dva se tam nahrnuli jako velká voda...
Ach jo... ty dnešní dospělý... Pomyslel si a byl rád, že ten Jounin to už dál neřešil. Nechtěl mu přidělávat zbytečné potíže...
Když ti dva zapadli dovnitř, otočil se na blonďatého muže a zářivě se usmál...
"Děkuji, že jste se mě zastal, ale neměl jste si přidělávat potíže. Už jsem si zvykl..." Mile se na Namikazeho pousmál a pak ještě dodal...
"Když jsem si chtěl zjistit něco o jejich čakře, cítil jsem z ni dost velký chlad a také, že ji potlačují... Buď jsou teda dostatečně silní na to, aby to zvládli a nechtějí se pořádně ukázat a nebo chtějí ostatní jen zmást... rozhodně však odnikud z tadyma nepochází... tu čakru opravdu neznám..." Chtěl se alespoň trochu odvděčit, takže tomu Jouninovi řekl, co před tím cítil a co se pokusil zjistit...
"Bohužel moje senzorický schopnosti ještě nedosahují takové úrovně, jaké bych chtěl, takže se omlouvám, ale dál jsem se nemohl dostat... Musel bych být schopnější, abych se dostal i přes jejich potlačení..." Šeptl tak tišeji Yoshio, ale zase se tak pousmál...
Trochu jej však štvalo, že nedokázal zjistit více... Na to zkrátka zatím neměl...
Ach jo... ty dnešní dospělý... Pomyslel si a byl rád, že ten Jounin to už dál neřešil. Nechtěl mu přidělávat zbytečné potíže...
Když ti dva zapadli dovnitř, otočil se na blonďatého muže a zářivě se usmál...
"Děkuji, že jste se mě zastal, ale neměl jste si přidělávat potíže. Už jsem si zvykl..." Mile se na Namikazeho pousmál a pak ještě dodal...
"Když jsem si chtěl zjistit něco o jejich čakře, cítil jsem z ni dost velký chlad a také, že ji potlačují... Buď jsou teda dostatečně silní na to, aby to zvládli a nechtějí se pořádně ukázat a nebo chtějí ostatní jen zmást... rozhodně však odnikud z tadyma nepochází... tu čakru opravdu neznám..." Chtěl se alespoň trochu odvděčit, takže tomu Jouninovi řekl, co před tím cítil a co se pokusil zjistit...
"Bohužel moje senzorický schopnosti ještě nedosahují takové úrovně, jaké bych chtěl, takže se omlouvám, ale dál jsem se nemohl dostat... Musel bych být schopnější, abych se dostal i přes jejich potlačení..." Šeptl tak tišeji Yoshio, ale zase se tak pousmál...
Trochu jej však štvalo, že nedokázal zjistit více... Na to zkrátka zatím neměl...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Chvíli jsem se topila v myšlenkách, ale nakonec jsem se z hlubokého přemýšlení probudila a zase se začala soustředit na okolí. Zatím se tu udály nějaké ty čachry, ale jinak nic zajimavého. Koukala jsem se kolem a tak trochu se ještě probouzela.
Zaznamenala jsem, že se na mě někdo usmívá, nějaký kluk, nejspíš taky genin. Hmm, známe se? pozvedla jsem jedno obočí a lehce se usmála na oplátku. Nebyl mi nijak povědomý a ani jsem si nemyslela, že bych ho někde snad jen míjela v ulici. Ale on očividně znal mě, nebo to tak tedy vypadalo. Hodila jsem na něj takový tázavý pohled a při něm si pomyslela; Kdo ty seš?
Sensei se zatím celkem činil a nakonec se jeho pole alespoň částečné pozornosti obrátilo na jeho dvě třetiny týmu. Kočka si¨jak se zdálo lebedila v Killuniině klíně a neměla v plánu zdrhnout. Kdyby se o něco takového pokusila, stejně bych ji chytila. Byla jsem stále připravená po ní kdykoliv hodit stín.
Nakonec se ona osoba, která se na mě ještě před chvílí usmívala, pustila do hovoru s naším senseiem. Ty schopnosti. . . snad ne? ještě jsem po něm se zájmem hodila očkem, ale nějak jsem byla líná nad tím přemýšlet. Zbytečný úbytek energie.
Zaznamenala jsem, že se na mě někdo usmívá, nějaký kluk, nejspíš taky genin. Hmm, známe se? pozvedla jsem jedno obočí a lehce se usmála na oplátku. Nebyl mi nijak povědomý a ani jsem si nemyslela, že bych ho někde snad jen míjela v ulici. Ale on očividně znal mě, nebo to tak tedy vypadalo. Hodila jsem na něj takový tázavý pohled a při něm si pomyslela; Kdo ty seš?
Sensei se zatím celkem činil a nakonec se jeho pole alespoň částečné pozornosti obrátilo na jeho dvě třetiny týmu. Kočka si¨jak se zdálo lebedila v Killuniině klíně a neměla v plánu zdrhnout. Kdyby se o něco takového pokusila, stejně bych ji chytila. Byla jsem stále připravená po ní kdykoliv hodit stín.
Nakonec se ona osoba, která se na mě ještě před chvílí usmívala, pustila do hovoru s naším senseiem. Ty schopnosti. . . snad ne? ještě jsem po něm se zájmem hodila očkem, ale nějak jsem byla líná nad tím přemýšlet. Zbytečný úbytek energie.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Klan: Nara
Obrátil som sa za Yoshiom, a teraz som sa žiarivo usmial ja. To nestojí za reč. Aj tak som aspoň niečo zistil. Povedal som, a odrazu mi povedal niečo o ich chakre, čo vlastne ani nebolo také podstatné, keďže už na pohľad vyzerajú nedôverčivo, a neznámo. Mal by si byť rád aspoň za to málo, čo si zistil, a nebyť nešťastný za všetko ostatné, čo si nezistil. Dívaj sa nato z toho lepšieho pohľadu. Poradil som mu, a pousmial sa. Potom som sa otočil tak, aby som sa pozeral jak na Yishia, tak aj na Killuniu a Kagayami, a v konečnom rade na mačku. Počas kratších momentov ticha, som sa snažil započuť aspoň niečo z rozhovoru za dverami, ale okrem slabého zvuku jednotlivých hlasov, a nezrozumiteľných slov, som nič iné nepočul. Museli by hovoriť dosť nahlas, aby som sa niečo dozvedel.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
Konečne som našiel budovu Hokageho. Veď je tak obrovská, ako som ju mohol minúť 5 krát! Vojdem dnu a pomaly vychádzam po schodom. Zajtra by som mohol začať trénovať byakugan. Už na schodoch vedúcich do chodby som zistil, že je tu nejaká zápcha. Vošiel som do chodby a ako som videl nemýlil som sa. Na chodbe bolo asi 5 ľudí, nechcelo sa mi počítať, takže som detaily nechal tak. Podídem k Yashiovy, ktorého som pred pár minútami stretol na tréningovom parku." Ahoj Yashio. Čo sa deje, že ste všetci na chodbe?" Chytím kľučku a čakám, kým mi Yashio odpovie, či môžem otvoriť. "A čo tu robia toľký ľudia? Ešte nikdy som nevidel, aby tu bolo toľko ľudí naraz." Vyzerá to zvláštne. Akoby sa všetci niečoho báli. Ale čoho by sa mali báť? Hm zvláštny ľudia toto.
Gats Hyuuga- Počet príspevkov : 39
Yoshio jen přikývl a znovu se tak zářivě usmál...
"Přesto, ale děkuji... A dobře... budu si to pamatovat..." Odpověděl Yo a ten jeho zářivý úsměv nezmizel...
Nemohl si však nevšimnout, jak Jounin pozorně naslouchá, aby alespoň zaslechl něco z jejich rozhovoru... když v tom... jej něco napadlo...
"Ehm... pane... jestli chcete slyšet, co si povídají, můžu vám pomoci..." Ozval se znovu a na chvíli jeho pohled skončil na odpočívající kočičce...
"Kdyby mě tady slečna dovolila, abych použil techniku výměny mysli, tak bych na chvíli mohl pobýt v těle té kočky a myslím, že bych už moc dobře slyšel, co si povídají..." Pak se otočil na tu dívku...
"Nic by se jí nestalo. Ani by si to nepamatovala, ale... je to jen na vás..." Znovu se jen tak zářivě usmál...
Víc nabídnout pro tuto chvíli však už nemohl...
Pak se tam najednou objevil Gats...
"Ahoj!" Usmál se na něj zářivě...
"V kanceláři je plno, takže se čeká, až ti, jež už tam jsou, vyjdou a pak tam budeme moci my. Akorát... jsou trochu podezdřelí, takže..." Tak zkráceně mu vysvětlil danou situaci, aby se alespoň trochu zorientoval...
"Přesto, ale děkuji... A dobře... budu si to pamatovat..." Odpověděl Yo a ten jeho zářivý úsměv nezmizel...
Nemohl si však nevšimnout, jak Jounin pozorně naslouchá, aby alespoň zaslechl něco z jejich rozhovoru... když v tom... jej něco napadlo...
"Ehm... pane... jestli chcete slyšet, co si povídají, můžu vám pomoci..." Ozval se znovu a na chvíli jeho pohled skončil na odpočívající kočičce...
"Kdyby mě tady slečna dovolila, abych použil techniku výměny mysli, tak bych na chvíli mohl pobýt v těle té kočky a myslím, že bych už moc dobře slyšel, co si povídají..." Pak se otočil na tu dívku...
"Nic by se jí nestalo. Ani by si to nepamatovala, ale... je to jen na vás..." Znovu se jen tak zářivě usmál...
Víc nabídnout pro tuto chvíli však už nemohl...
Pak se tam najednou objevil Gats...
"Ahoj!" Usmál se na něj zářivě...
"V kanceláři je plno, takže se čeká, až ti, jež už tam jsou, vyjdou a pak tam budeme moci my. Akorát... jsou trochu podezdřelí, takže..." Tak zkráceně mu vysvětlil danou situaci, aby se alespoň trochu zorientoval...
Yoshio Yamanaka- Genin
Došel jsem do budovy a co mě překvapilo bylo to, že před kanceláří bylo narváno. To se museli všichni sesypat zrovna ve chvíli kdy jsme dokončili misi ? Tohle bude na dlouhou dobu. Chjo čekání. Už zase. Ne že by mi čekání nějak zvlášť vadilo jen jsem byl radši když jsem si věci vyřídil hned. No co člověk s tím nic nenadělá že ? Po rozhlédnutí zde byli dva neznámý ninjové kteří neměli čelenku naší vesnice. Ovšem ninjové byli určitě už jen podle pouzdra na kunaie.No jelikož jsme byli u kanceláře hokage nedělal jsem si z toho velkou hlavu. Za prvé tu byla Kaori a za druhé tady byl sensei. Z hlavy jsem je tedy vytlačil poměrně rychle a pak už se soustředil jen na dveře a doufal že se dostaneme co nejdřív na řadu.
Anonymní- Anonymní
Eh no, nápad je to dobrý. Ale myslím že to nutné nebude, nemusíme zas počuť všetko a vedieť všetko. Vďačne som sa pousmial, a znova som privrel oči. Jednoduchšie bude spýtať sa to priamo Hokage, prípadne ich bude nutné možno aj doprevádzať. Predsa len, vo svete sa nedá veriť už takmer nikomu. Pomyslel som si, v hlave som si rysoval výzor tých dvoch, hocijako som sa snažil zistiť, či som náhodou jedného z nich už nevidel. Odpoveď bola jasná - nie. Ak som hľadal v mysli akokoľvek, tých dvoch som videl prvý krát, a trochu som dúfal že aj posledný krát. A nakoniec sem prišiel aj Mogen, čo ma donútilo oči zas normálne otvoriť, aby som mu venoval pohľad, ako aj všetkým ostatným, čo tu boli.
Raiken Namikaze- Jounin
Shinobi
"Aha. Takže podozrivý. Tento tu vedľa teba vyzerá ako dosť skúsený, asi to nebudú len podozrivý." Poviem a ukážem na Raikena."Ak chceš, môžem ich skontroľovať byakuganom, ale pochybujem že ti to pomôže..." Dopoviem, pustím kľučku a začnem sa pozerať cez kľúčovú dierku. Nič ale nevidím, pretože je v nej kľúč, tak to nechám a čakám na Yoshiovu reakciu.
"Dobře... jak myslíte..." Zase tak zářivě se Yoshio usmál a pak se tak lehce poškrábal na temeni hlavy...
"No... asi bych vám teda měl nechat soukromí... přeci jen... do vašeho týmu nepatřím a myslím, že už jsem tu teď tím přebytečným článkem, když jste zde všichni.
Určitě máte už nějaký plány, tak... rád jsem vás tedy poznal a ještě jednou děkuji..."
Jemně se Namikazemu ukloní a pak se znovu tak zářivě usměje. Samozřejmě, že teď už na všechny...
Pak už jen popojde o kus dál a posadí se na chladnou zem a opře se o zeď...
Teď už jen stačilo, až se otevřou dveře kanceláře, aby se Yoshio mohli jít také ohlásit...
Nezbývalo mu však nic jiného, než jen čekat...
Ach jo... já si umím vybrat vždy chvíli...
Následně však vzhlédne ke Gatsovi a jen tak s úsměvem přikývne...
"To asi jo... ale víš co, myslím, že toto teď asi není naše starost. Pokud s tím nic nenadělá ani Hokage-sama, my také ne,,," Znova se tak mile pousměje...
"No... asi bych vám teda měl nechat soukromí... přeci jen... do vašeho týmu nepatřím a myslím, že už jsem tu teď tím přebytečným článkem, když jste zde všichni.
Určitě máte už nějaký plány, tak... rád jsem vás tedy poznal a ještě jednou děkuji..."
Jemně se Namikazemu ukloní a pak se znovu tak zářivě usměje. Samozřejmě, že teď už na všechny...
Pak už jen popojde o kus dál a posadí se na chladnou zem a opře se o zeď...
Teď už jen stačilo, až se otevřou dveře kanceláře, aby se Yoshio mohli jít také ohlásit...
Nezbývalo mu však nic jiného, než jen čekat...
Ach jo... já si umím vybrat vždy chvíli...
Následně však vzhlédne ke Gatsovi a jen tak s úsměvem přikývne...
"To asi jo... ale víš co, myslím, že toto teď asi není naše starost. Pokud s tím nic nenadělá ani Hokage-sama, my také ne,,," Znova se tak mile pousměje...
Yoshio Yamanaka- Genin
"Mám tam schovaného něco co mi patří od dob kdy jsem tam kdysy bydlívávoval" Sladce jsme skomolil slovo a v očích se mi pomalu oběvil sharingan
Shinobi
Najednou se objevil bílý kouř, který provázelo klasické hlasité puf...
To už se však kouř pomalu rozplynul a přímo před těmi cizinci a kousek od stolu Hokage-sama, se objevil mladý shinobi...
Ten okamžitě poklekl na jedno koleno a hlavu i svůj zrak sklopil k zemi....
"Omlouvám se, že ruším, Hokage-sama, ale ve vesnici máme narušitele..." Na chvíli se odmlčel a pak pokračoval...
"Kousek od jižní brány došlo k přepadení stráží. Vypadá to, že jsou v pořádku, ale v hlubokém bezvědomí.
Už jsme vyslali některé shinobi pro mediky a posilnili hlídky...." Zase krátká odmlka...
"Hlídky byli vyslány i do vesnice, ale zajistili jsme, aby obyčejní lidé nic nezjistili a nevypukla tak panika.
Můj kolega mezitím byl vyslán k týmu senzibilů, jež udržují bariéru. Ty dotyční museli asi znát naše staré heslo, jinak bychom je zaregistrovali dříve..." Nezapomněl opomenout...
"Čekáme na vaše další rozkazy..." Dodal nakonec a pak se zase narovnal...
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Hej!" Skríknem na Yoshia. "To akože podcenuješ môj byakugan?" Poviem už tichšie. Vypúlim jedno oko, snažím sa vyzerať čo najstrašidelnejšie, zložím pečať tigra a poviem : "Byakugan!" Pozerám sa na Yashia a snažím sa mu nahnať hrôzu. V tom si za sebou všimnem 5 ľudí v Hokageho kancelárii. Otočím sa k dverám a hrôza, ktorú som chcel nahnať Yoshiovy, akoby smerovala naspäť ku mne. Naskočila mi husia koža od obrovskej a temnej čakry dvoch ľudí. To sú asi tí podozrivý. Keď sú to ale oni, tak sa z podozrivých menia na hlavných podozrivých. Pomyslím si. "Yashio?? Myslím, že tí podozrivý postúpili na vyšší stupeň. Majú obrovsky temnú čakru. A z očí jedného vychádza tmavá čakra. To sa mi nepáči. A myslím že tam je shinobi z listovej. Vyzerá to ako keby odovzdával informácie." Usúdim tak podľa toho, že kľačí na zemi a hlavu má sklonenú. " Podľa toho čo vidím sú na oveľa vyššej úrovni ako obyčajný jounin... Toto je problém." Dopoviem a čakám na reakciu ostatných na chodbe. Mám pocit, ako keby som sa bál. Ako keby som dúfal, že ma niekto ochráni a pritom som si sám sľuboval, že ochranovať budem ja...
"Tak jsem to nemyslel Gatsi..." Řekne tiše Yoshio a zase se tak mile usměje...
"Jde však o to, že teď jsou u Hokage-sama a kdyby byl problém a náhodou se něco stalo, tak pokud by se o to nedokázala postarat ani sama Hokage, co bychom pak zmohli my?" Nadhodil takovou otázku, ale nečekal na odpověď...
"Takže... když se to tak vezme, my prozatím nemůžeme dělat nic a i když možná něco málo umíme, tak bychom se do toho nejspíš neměli míchat. Pokud nás tedy někdo sám o to nepožádá..." Završil svou odpověď, ale i tak bedlivě pozoroval, co Gats dělá...
Když se mu snažil nahnat strach, tím svým pohledem, tak se jen tak, jako vždy, mile pousmál. Věděl, že to nemyslí tak vážně, jak by to zprvu vypadalo a co bylo hlavní, rozhodně jeho schopnosti, ani Byakuugan nepodceňoval...
Jen se snažil jej seznámit s tím, jak se věci mají, víc nic...
"Ano... také jsem si všiml..." Reagoval ihned Yoshio, jak Gats domluvil...
"Ale jelikož ji potlačují, není možné více zjistit. Navíc... někteří lidé, ač nejsou žádní zloduši, mají také temnou čakru. Záleží to podle toho, odkud pochází, z jakého klanu jsou, jakou prožili minulost a tak podobně. Bohužel... díky něčemu takovému se nedá posuzovat a ani podle její velikosti, ale... také se mě nelíbí... Ale jak říkám, teď je to více méně na Hokage-sama a... asi by si ji neměl prohlížet kancelář... je to neslušné a myslím, co se týče kage, se to ani nesmí..." Zase se na Gatse Yoshio tak mile usmál...
Nechtěl jej nijak poučovat, to rozhodně ne, ale také nechtěl, aby měl nějaký problém, takže mu chtěl trochu poradit, aby si to pak někdo špatně nepřebral. To jeho konání...
"Bohužel nemáme žádný podezdření a ani důvod ty cizince prohlížet nebo špehovat, jelikož se pokud vím, zatím ničím neprovinili a musíme se podle toho i chovat... tedy... chovat se k nim slušně, když byli naší vesnicí přijati... Až kdyby se ukázal opak, to bychom měli důvod. Ale jak říkám, teď s tím nic nenaděláme..."
Zase ten jeho přátelský úsměv...
"Ale díky za obhlédnutí situace... někdy je dobré vědět trochu více... máš opravdu dobrý Byakuugan..." Dodal ještě přátelsky Yoshio...
Sám byl docela zvědavý, jelikož zvědavost byla jedna z jeho slabostí, ale jak říkal... ke svému dalšímu počínání zkrátka nemají důvod, takže... Bohužel... nedá se nic dělat... Tedy... prozatím...
"Jde však o to, že teď jsou u Hokage-sama a kdyby byl problém a náhodou se něco stalo, tak pokud by se o to nedokázala postarat ani sama Hokage, co bychom pak zmohli my?" Nadhodil takovou otázku, ale nečekal na odpověď...
"Takže... když se to tak vezme, my prozatím nemůžeme dělat nic a i když možná něco málo umíme, tak bychom se do toho nejspíš neměli míchat. Pokud nás tedy někdo sám o to nepožádá..." Završil svou odpověď, ale i tak bedlivě pozoroval, co Gats dělá...
Když se mu snažil nahnat strach, tím svým pohledem, tak se jen tak, jako vždy, mile pousmál. Věděl, že to nemyslí tak vážně, jak by to zprvu vypadalo a co bylo hlavní, rozhodně jeho schopnosti, ani Byakuugan nepodceňoval...
Jen se snažil jej seznámit s tím, jak se věci mají, víc nic...
"Ano... také jsem si všiml..." Reagoval ihned Yoshio, jak Gats domluvil...
"Ale jelikož ji potlačují, není možné více zjistit. Navíc... někteří lidé, ač nejsou žádní zloduši, mají také temnou čakru. Záleží to podle toho, odkud pochází, z jakého klanu jsou, jakou prožili minulost a tak podobně. Bohužel... díky něčemu takovému se nedá posuzovat a ani podle její velikosti, ale... také se mě nelíbí... Ale jak říkám, teď je to více méně na Hokage-sama a... asi by si ji neměl prohlížet kancelář... je to neslušné a myslím, co se týče kage, se to ani nesmí..." Zase se na Gatse Yoshio tak mile usmál...
Nechtěl jej nijak poučovat, to rozhodně ne, ale také nechtěl, aby měl nějaký problém, takže mu chtěl trochu poradit, aby si to pak někdo špatně nepřebral. To jeho konání...
"Bohužel nemáme žádný podezdření a ani důvod ty cizince prohlížet nebo špehovat, jelikož se pokud vím, zatím ničím neprovinili a musíme se podle toho i chovat... tedy... chovat se k nim slušně, když byli naší vesnicí přijati... Až kdyby se ukázal opak, to bychom měli důvod. Ale jak říkám, teď s tím nic nenaděláme..."
Zase ten jeho přátelský úsměv...
"Ale díky za obhlédnutí situace... někdy je dobré vědět trochu více... máš opravdu dobrý Byakuugan..." Dodal ještě přátelsky Yoshio...
Sám byl docela zvědavý, jelikož zvědavost byla jedna z jeho slabostí, ale jak říkal... ke svému dalšímu počínání zkrátka nemají důvod, takže... Bohužel... nedá se nic dělat... Tedy... prozatím...
Yoshio Yamanaka- Genin
"Keď si to myslíš, nebudem ti mať za zlé. Ale jas som zvedavý už len pre to, lebo si potrebujem niečo vybaviť a zaujíma ma kedy odídu. Dopovedal som, sadol si 2 metre od dverí a sledoval diane vo vnútri. A ak sa ti to nepáči, tak ti nič nepoviem. A ak by sa aj strhol boj, myslíš si že Hokage je najsilnejší shinobi v Konohe? Ja si to nemyslím. Najsilnejší ninja v celej Konohe sme všetci dokopy. Takže určite Hokage-sama nezvládne všetko, ale ak jej pomôžeme dokážeme odvrátiť aj zemetrasenie, možno. Čo znamená, že to čo nezvládne Hokage-sama máme mi veľkú šancu zvládnuť aj bez nej. To je len môj pohľad na vec.Dopoviem a tvrdohlavo sedím pred dverami a sledujem čo sa deje vo vnútri.
Yoshio se zase jen tak usměje...
"To máš pravdu Gatsi...to ano... ale spíše jsem to myslel, že zrovna my dva, co tu jsme nebo další gennini, tak zrovna my bychom opravdu nezvládli asi skoro nic...
Byli bychom dřív mrtví, než by jsme se vůbec stačili nadechnout..." S úsměvem mrkl na Gatse a pohodlněji se opřel...
"To však neznamená, že bych se ostatní nesnažil podpořit, jak nejlépe by to šlo, ale jistě víš, jak to myslím..." Přátelsky na Gatse pohlédl...
"Ale myslím, že nad něčím takovém je hloupé a předčasné se dohadovat nebo o tom více diskutovat... ještě to přivoláme..." Uchechtl se Seiji...
Ano... taky by to rád už měl za sebou...
Potřeboval se Hokage ohlásit a zjisti, jestli mu byl přidělen už sensei, nebo lépe řečeno, tým... Nesměl se už dále zdržovat, ale... rád si počká... Nemá cenu se někam bezhlavě hnát...
"To máš pravdu Gatsi...to ano... ale spíše jsem to myslel, že zrovna my dva, co tu jsme nebo další gennini, tak zrovna my bychom opravdu nezvládli asi skoro nic...
Byli bychom dřív mrtví, než by jsme se vůbec stačili nadechnout..." S úsměvem mrkl na Gatse a pohodlněji se opřel...
"To však neznamená, že bych se ostatní nesnažil podpořit, jak nejlépe by to šlo, ale jistě víš, jak to myslím..." Přátelsky na Gatse pohlédl...
"Ale myslím, že nad něčím takovém je hloupé a předčasné se dohadovat nebo o tom více diskutovat... ještě to přivoláme..." Uchechtl se Seiji...
Ano... taky by to rád už měl za sebou...
Potřeboval se Hokage ohlásit a zjisti, jestli mu byl přidělen už sensei, nebo lépe řečeno, tým... Nesměl se už dále zdržovat, ale... rád si počká... Nemá cenu se někam bezhlavě hnát...
Yoshio Yamanaka- Genin
Sharingan! Pomyslela som si s úškrnom, a pohľad som okažite zabodla do hrude toho Uchihu. Pokiaľ sa mu nebudem dívať do očí, Sharingan mu nepomôže. Nevedela som, čo sa vlastne v tej štvrti nachádza, ale tušila som, že prínos pre našu dedinu to určite nebude.
Odrazu sa tu objavil onen shinobi, vypočula som si ho a ľahko sa zamračila. Takže bola narušená bariéra, hm... Pozrela som sa na tých dvoch cudzincov a prudko vstala, tí, čo bariéru narušili, boli oni. Takže vy ste si tu dovolili len tak prísť, zraniť tých, čo strážili bránu, a mysleli ste si, že vám to len tak prejde? Mierne som zdvihla hlas a prudko vstala, pričom som sa oprela rukami o stôl, ktorý okamžite praskol a takmer sa prelamal napoly. Bolo vidieť, že som naštvaná. Proste som to nemala rada...Hneď na to som sa narovnala. Výborne. Upomeňte ešte ANBU jednotky, ak sa niečo stane, nech sa ku mne okamžite dostavia. Potom som sa otočila k tým dvom. Ja som to vedela...Už od začiatku som tušila, že za lubom nemáte nič dobré. Teraz sa mi to vlastne potvrdilo. Sami ste sa prezradili...Možno ste si mysleli, že som taká hlúpa, že vám naletím. V Uchiha štvrti sú len schátrané staré domy, nechodí tam už takmer nikto. A z ničoho nič sa tu objaví Uchiha a jeho kamarát, ktorých nepoznám, a ktorí sa ma pýtajú, či môžu ísť do Uchiha štvrti. Takže je tam niečo vzácne, a silno pochybujem, že to niečo by našej dedine vôbec prospelo... Na perách sa mi objavil úškrn a prižmúrila som oči. Do očí Uchihu som sa ale nepozrela ani raz.
Odrazu sa tu objavil onen shinobi, vypočula som si ho a ľahko sa zamračila. Takže bola narušená bariéra, hm... Pozrela som sa na tých dvoch cudzincov a prudko vstala, tí, čo bariéru narušili, boli oni. Takže vy ste si tu dovolili len tak prísť, zraniť tých, čo strážili bránu, a mysleli ste si, že vám to len tak prejde? Mierne som zdvihla hlas a prudko vstala, pričom som sa oprela rukami o stôl, ktorý okamžite praskol a takmer sa prelamal napoly. Bolo vidieť, že som naštvaná. Proste som to nemala rada...Hneď na to som sa narovnala. Výborne. Upomeňte ešte ANBU jednotky, ak sa niečo stane, nech sa ku mne okamžite dostavia. Potom som sa otočila k tým dvom. Ja som to vedela...Už od začiatku som tušila, že za lubom nemáte nič dobré. Teraz sa mi to vlastne potvrdilo. Sami ste sa prezradili...Možno ste si mysleli, že som taká hlúpa, že vám naletím. V Uchiha štvrti sú len schátrané staré domy, nechodí tam už takmer nikto. A z ničoho nič sa tu objaví Uchiha a jeho kamarát, ktorých nepoznám, a ktorí sa ma pýtajú, či môžu ísť do Uchiha štvrti. Takže je tam niečo vzácne, a silno pochybujem, že to niečo by našej dedine vôbec prospelo... Na perách sa mi objavil úškrn a prižmúrila som oči. Do očí Uchihu som sa ale nepozrela ani raz.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Klan: Senju
Shinobi se ani na chvíli nehnul z místa a nedal na sebe znát ani drobek strachu nebo nějakých jiných emocí. I když se Hokage-sama takhle naštvala...
Popravdě, na něco podobného už byl zvyklí a u Hokage to bylo dost obvyklé, takže to nijak neřešil...
Svou povinnost splnil, takže neměl být čím vinen...
"Ano Madam!" Reagoval mladý shinobi na rozkaz Kage...
Lehce zasalutoval a ještě jednou se uctivě uklidnil, než udělal jednou rukou pečeť tygra a zase zmizel v tom obláčku bílého kouře, jako před tím. Stejně tak i s tím obvyklým "puf" jež se ozvalo...
Měl svůj rozkaz a dál jej tu už nebyla potřeba...
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Usmial som sa, tlačil som svoju čakru príliš, takže ŽIADEN GENÍNSKY Byakugan ju nemohol porovnávať s temnou čakrou. A to isté u Kisukeho, až na ten Sharingan, ktorý aktivoval príliš blbo. Zrazu sa to začalo obracať, no vedel som že nezaútočí. Nevie o nás nič. Nemohla si dovoliť len tak zaútočiť, keďže aj tak nemala dôkazy. Dúfam.. Usmial som sa.
„Drahá Hokáge~sama..“ Začal som veľmi milo, ale to sa hneď zmenilo na neutrálny tón, ktorý som používal pri mojom excelentnom klamaní. Ako Akatsuki, som to musel vedieť.
„Kde máte dôkaz, že je to naša vina?“ Spýtal som sa a mal som pravdu, pretože nemala svedkov, dôkazy, nemala jednoducho nič z čoho nás mohla viniť. Bola Hokáge, ale nemala moc rozhodovať..
„Cez bránu Konohy sme prešli presne pred troma dňami. To za prvé.“ Zaškeril som sa. Klamať som vedel uctyhodne.
„Za druhé... Nie sme kamoši, stretli sme sa pred Konohou, a tak sme sa tu privandrovali spolu. Ja som sem prišiel po prácu, ako potulný Shinobi..“ V Bingo knihe som bol, ale informácie s pred 5 rokov sú mylné.
„Čo sa týka Uchíhu, má právo tam ísť bez toho aby ho niekto zadržal. Je to JEHO domov, a nik ani vy nemáte ani najmenšie právo zakázať to.. Teda, máte ak by ohrozoval dedinu, ale on ju neohrozuje..“
Dokončil som no ešte by som aj pokračoval..
„Keby sme boli to čo sme... Myslíte že len tak by sme sa prebojovali cez bránu a šli sme tu? K Hokágemu? Prosím vás, a to ste Káge.. Myslite..A čo sa týka vzácnosti v Uchíha štvrti.. On tam býval, jeho domov.. Mu je drahý..“
„Drahá Hokáge~sama..“ Začal som veľmi milo, ale to sa hneď zmenilo na neutrálny tón, ktorý som používal pri mojom excelentnom klamaní. Ako Akatsuki, som to musel vedieť.
„Kde máte dôkaz, že je to naša vina?“ Spýtal som sa a mal som pravdu, pretože nemala svedkov, dôkazy, nemala jednoducho nič z čoho nás mohla viniť. Bola Hokáge, ale nemala moc rozhodovať..
„Cez bránu Konohy sme prešli presne pred troma dňami. To za prvé.“ Zaškeril som sa. Klamať som vedel uctyhodne.
„Za druhé... Nie sme kamoši, stretli sme sa pred Konohou, a tak sme sa tu privandrovali spolu. Ja som sem prišiel po prácu, ako potulný Shinobi..“ V Bingo knihe som bol, ale informácie s pred 5 rokov sú mylné.
„Čo sa týka Uchíhu, má právo tam ísť bez toho aby ho niekto zadržal. Je to JEHO domov, a nik ani vy nemáte ani najmenšie právo zakázať to.. Teda, máte ak by ohrozoval dedinu, ale on ju neohrozuje..“
Dokončil som no ešte by som aj pokračoval..
„Keby sme boli to čo sme... Myslíte že len tak by sme sa prebojovali cez bránu a šli sme tu? K Hokágemu? Prosím vás, a to ste Káge.. Myslite..A čo sa týka vzácnosti v Uchíha štvrti.. On tam býval, jeho domov.. Mu je drahý..“
Anonymní- Anonymní
"Dost.." Zastavil jsem Hidea a sharingan nechal zmizet Hokage-sama..chci být zdvořilý, protože jsem uchiha jsem hned špatný ? ..přišel jsem si pro pár osobních věcí z mého domu, včetně katany mého otce a to vás ohrožuje ? ..nemyslím si že ste hloupá ale vy ze mě prosím ntaky nedělejte hlupáka" Upozornil jsem ji, nedívatse mi do očí ano to pomůže ale pravé síle sharinganu se nějaké nedívání do očí nemohlo rovnat.
Shinobi
- Dopis:
(Nevim proč, ale nchtěj se mi sem dát obrázky Proto se mdám odkazy, aby jsi to měla s plnou parádou XD Začátek dopisu: http://browse.deviantart.com/?q=japan+festival#/d2lz6pn)
Vážená Hokage, vládkyně Konohagakure no Sato a právoplatná Kage,
Chtěl bych vás tímto dopisem, který má nejvyšší důležitost, informovat, že se Iwa začíná chystat na nadcházející změny v jejím dění. Je to Listopadový Festival! Budu tedy rád, kdyby se na těchto oslavách podílely i jené vesnice.
Téma festivalu jsou novinky tohoto roku. Každý ninja z jakékoli vesnice, nevyjímaje Iwy, se mohou přijít na festival předvést se všemi jejich vynálezy, udělátky a novinkami, které ještě nikdo nezná, nebo je zná jen hrstka lidí. Počínaje novou nadávkou a konče novou technikou, vše se počítá a za pár nejlepších vynálezů dostanou oni vyvolení speciální odměnu, kterou si dovolila vyrobit má maličkost.
A ještě jako bonus na závěr festivalu je průvod nejkrásnější částí iwy, Asobibou, a závěrečný ohňostroj.
Celé to mecheche se koná v Aréně v okolí Iwy, aby všechen ten ruch nenarušil normální běh vesnice a já se nemusel starat o ožraly na ulicích. XD Zahájení festivalu je datován na začátek listopadu, tedy na 3.11., před festivalem vám ještě pošlu upozornění, kdyby se na festival zapomnělo a bližší info o ubytování, organizaci etc. XD
Doufám, že se z vaší vesnice zúčastní ti nejlepší i ti, kteří se chtějí podívat na nevídanou podívanou.
Líbá Tsuchikage XD
(Konec Dopisu: http://img.ehowcdn.com/article-new/ehow/images/a08/0e/g8/make-anime-cat-girl-costume-800x800.jpg)
Kamemarino Yuuta- Počet príspevkov : 40
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Kamemarino
Strana 6 z 27 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Strana 6 z 27
Povolení tohoto fóra: