Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 8 z 27
Strana 8 z 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Klony
Klon si nahlas povzdychol. To bohužiaľ nevieme...Ten dotyčný si sem prišiel, povedal požiadavky a nechal mi vybuchnúť polovicu budovy. Zrejme sa chce naučiť Hijutsu a nejako ovládnuť Kekkei Genkai pomocou nejakých pokusov alebo čo. Zamračil sa a stisol ruku v päsť...Bodaj by tomu dementovi mohol vraziť.
A nevieme, ani kto to bol...Na sto percent to však bol nukenin, o koho ale presne ide, neviem. Zamračil sa a díval sa na klon, ktorý práve liečil Gatsua.
Klon si nahlas povzdychol. To bohužiaľ nevieme...Ten dotyčný si sem prišiel, povedal požiadavky a nechal mi vybuchnúť polovicu budovy. Zrejme sa chce naučiť Hijutsu a nejako ovládnuť Kekkei Genkai pomocou nejakých pokusov alebo čo. Zamračil sa a stisol ruku v päsť...Bodaj by tomu dementovi mohol vraziť.
A nevieme, ani kto to bol...Na sto percent to však bol nukenin, o koho ale presne ide, neviem. Zamračil sa a díval sa na klon, ktorý práve liečil Gatsua.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
"Požadavky?" Musela jsem se zeptat, zatímco jsem pokračovala ve zkoumání kanceláře, no dobře, hned jsme to koumání vzdala, protože z ní jendoduše nezbylo nic.
"A kde jsou všichni ostatní?" Vyslovila jsem otázku, která mě zajímala vážně hodně, něco se děje a všichni někde lelkují nebo? Nebo jsme přišli jako poslední? To je taky možnost.
"A kde jsou všichni ostatní?" Vyslovila jsem otázku, která mě zajímala vážně hodně, něco se děje a všichni někde lelkují nebo? Nebo jsme přišli jako poslední? To je taky možnost.
Satsuki Aizawa- Počet príspevkov : 506
Shinobi
Klan:
Kývl jsem znuděně hlavou a podíval se na Suki, co právě promluvila. Ona je tu taky? Ušklíbl jsem se a otočil jsem se k ní čelem, tedy k jejímu klon. A originál je kde..? No, bylo mi to vlastně fuk! "A co budeme dělat..?" položil jsem zásadní otázku, protože mě zajímalo, jestli se mě to nějak dotkne, nebo můžu zase odejít. No jo, já nikdy neměl soucit pro ostatní, ale tak za to mohla rodina a má výchova.
Kami Atsushi- Počet príspevkov : 421
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Za několik chvílí jsme už stáli před zdevastovanou kanceláří Hokage. * Doufám že se Hokage nic nestalo... protože to by nebylo vůbec dobré... * pomyslel jsem si a vyskočil jsem na střechu, nebo alespoň na to co po ní zbylo a podíval se dovnitř. Byla prázdná. Kromě Hokage nebo její klonů, dvou geninů, Chuunina a Jounina. Kancelář nevypadal zevnitř o nic líp než zvenčí, ale vypadalo to že Hokage je v pořádku. " Co se to tady ..... stalo?? " optal jsem se všech přítomných.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Najednou se tam objevila Hokage-sama... teda... klony Hokage-sama...
Yoshio byl za to rád. Opravdu Gatse nemohl najít, takže... byl rád, že mu jej někdo pomáhal najít a ještě někdo, z tak velkou silou...
Jen tak hlavou kývnul Hokage-sama na pozdrav, ale dál nemluvil, teď na to nebyl čas...
Pak se tam objevil ještě nějaký muž a dívka...
Yoshio jim však nevěnoval moc pozornosti, jelikož teď měl na starost jiné věci...
Museli Gatse najít... Opravdu doufal, že je v pořádku...
Ani si nepamatoval, kde se vlastně od sebe na schodech oddělili...
Asi je to muselo hodit na opačnou stranu....
Pak najednou klon Hokage zahlédl ruku... Yoshio taky... No a než se nadál... klon tu velkou a těžkou suť odvalil a našel jej tam...
Nevypadalo to, že by byl nějak více zraněný, ale i tak potřeboval lékařskou pomoc...
Naštěstí jej klon Hokage-sama začal i ihned léčit...
"Gatsi!" Řekl Yoshio a okamžitě si k němu také klekl...
Snad se mu nic více nestalo... Pomyslel si a jen tak jemně si povzdechl...
Byl to hlupák... takový hlupák!
Kdyby totiž si ten fakt, že ten dotyčný je.... SAkra jen kdyby si to uvědomil dříve!
Nic z tohoto se nemuselo stát a i Gats by byl v pořádku!
Sakra! Yoshio byl naštvaný sám na sebe, i když to nedával moc najevo...
Tu informaci, co zjistil, musel co nejdříve povědět Hokage-sama... Ale té pravé Hokage-sama!
Pro teď chtěl ale zůstat u Gatse a zjistit, jestli bude v pohodě a nebo ne... Ví nic...
Nevědomky však zároveň i poslouchal, co říká Hokage i ti ostatní...
Ne, že by nějak poslouchat chtěl, ale v těch troskách se to dost rozléhalo...
Nic však na to neříkal a jen si vše srovnával pořádně v hlavě...
Toto nebylo rozhodně dobrý.... nebylo...
Yoshio byl za to rád. Opravdu Gatse nemohl najít, takže... byl rád, že mu jej někdo pomáhal najít a ještě někdo, z tak velkou silou...
Jen tak hlavou kývnul Hokage-sama na pozdrav, ale dál nemluvil, teď na to nebyl čas...
Pak se tam objevil ještě nějaký muž a dívka...
Yoshio jim však nevěnoval moc pozornosti, jelikož teď měl na starost jiné věci...
Museli Gatse najít... Opravdu doufal, že je v pořádku...
Ani si nepamatoval, kde se vlastně od sebe na schodech oddělili...
Asi je to muselo hodit na opačnou stranu....
Pak najednou klon Hokage zahlédl ruku... Yoshio taky... No a než se nadál... klon tu velkou a těžkou suť odvalil a našel jej tam...
Nevypadalo to, že by byl nějak více zraněný, ale i tak potřeboval lékařskou pomoc...
Naštěstí jej klon Hokage-sama začal i ihned léčit...
"Gatsi!" Řekl Yoshio a okamžitě si k němu také klekl...
Snad se mu nic více nestalo... Pomyslel si a jen tak jemně si povzdechl...
Byl to hlupák... takový hlupák!
Kdyby totiž si ten fakt, že ten dotyčný je.... SAkra jen kdyby si to uvědomil dříve!
Nic z tohoto se nemuselo stát a i Gats by byl v pořádku!
Sakra! Yoshio byl naštvaný sám na sebe, i když to nedával moc najevo...
Tu informaci, co zjistil, musel co nejdříve povědět Hokage-sama... Ale té pravé Hokage-sama!
Pro teď chtěl ale zůstat u Gatse a zjistit, jestli bude v pohodě a nebo ne... Ví nic...
Nevědomky však zároveň i poslouchal, co říká Hokage i ti ostatní...
Ne, že by nějak poslouchat chtěl, ale v těch troskách se to dost rozléhalo...
Nic však na to neříkal a jen si vše srovnával pořádně v hlavě...
Toto nebylo rozhodně dobrý.... nebylo...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Klony
Snáď vám to povedať môžem a originál ma dúfam nezabije...Oni si vlastne pýtajú z každého klanu jedného genina... Jemne sa ten klon zamračil a založil si ruky na hrudi. Ostatní sú už preč, som rada, že tu nikto nezomrel. Teda, okrem jedného shinobiho, ktorému ten dement ovládal myseľ. Sklopil pohľad a pokrútil hlavou. Ako niekto mohol urobiť niečo tak...Tak hrozné? Mám plán, možno sa ho zúčastníš aj ty, Kami. Rada môj originál určite zavolá, a potom ju prehlasujú, čím im geninov bude musieť vydať. Povedal skleslým tónom a kopol do triesky, ktorá odletela, kto vie kam. Potom ten klon uprel pohľad na Katashiho. Ide o to, že ti privandroval jeden dement, ktorý má takú požiadavku, že chce z každého klanu jedného genina...A že ak to neurobíme, vybuchne celá Konoha.
Snáď vám to povedať môžem a originál ma dúfam nezabije...Oni si vlastne pýtajú z každého klanu jedného genina... Jemne sa ten klon zamračil a založil si ruky na hrudi. Ostatní sú už preč, som rada, že tu nikto nezomrel. Teda, okrem jedného shinobiho, ktorému ten dement ovládal myseľ. Sklopil pohľad a pokrútil hlavou. Ako niekto mohol urobiť niečo tak...Tak hrozné? Mám plán, možno sa ho zúčastníš aj ty, Kami. Rada môj originál určite zavolá, a potom ju prehlasujú, čím im geninov bude musieť vydať. Povedal skleslým tónom a kopol do triesky, ktorá odletela, kto vie kam. Potom ten klon uprel pohľad na Katashiho. Ide o to, že ti privandroval jeden dement, ktorý má takú požiadavku, že chce z každého klanu jedného genina...A že ak to neurobíme, vybuchne celá Konoha.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
" Z každého klanu jednoho genina jo... takže to určitě nebude chtíti na nic pěkného.... řekl bych že bude chtít vytvořit nějakého hybrida.... to by bylo příliš nebezpečné.... určitě to bude žádat nějaký zákrok... ale to asi nebudu řešit přede všemi... " pomyslel jsem si. " Předpokládám že takhle kancelář byla jen demonstrace toho jak to může vypadat když to neuděláme.... že? " položil jsem řečnickou otázku. " Hokage-sama... můžete na slovíčko? "
Shinobi
To co Yoshio zaslechl, s ním trochu trhlo...
Byla pravda, že se snažil nedávat moc najevo, co se s ním vlastně děje a co teď cítí, ale toto nešlo jen tak skrývat... nešlo...
Yoshio jen tak překvapeně a zároveň vyděšeně pohlédl na klon Hokage-sama a chtěl něco říci, ale... nakonec pusu zase zavřel a hlavu sklonil...
Tak ustaraně pohlédl na Gatse a jemně si povzdechl....
Nemělo cenu to teď řešit nebo se do toho mísit...
Ano, týkalo se to sice i jeho, ale... teď s tím nadělat nic nemohl... a to vůbec nic...
To bylo teď na Radě a Hokage-sama... bohužel...
Vůbec, ale nečekal, že by se něco takového mohlo stát, ale vůbec...
Což se nakonec bohužel stalo...
Za takovou chvíli se toho dokázalo tolik stát...
Který člověk mohli být takový, že...
Byla pravda, že se snažil nedávat moc najevo, co se s ním vlastně děje a co teď cítí, ale toto nešlo jen tak skrývat... nešlo...
Yoshio jen tak překvapeně a zároveň vyděšeně pohlédl na klon Hokage-sama a chtěl něco říci, ale... nakonec pusu zase zavřel a hlavu sklonil...
Tak ustaraně pohlédl na Gatse a jemně si povzdechl....
Nemělo cenu to teď řešit nebo se do toho mísit...
Ano, týkalo se to sice i jeho, ale... teď s tím nadělat nic nemohl... a to vůbec nic...
To bylo teď na Radě a Hokage-sama... bohužel...
Vůbec, ale nečekal, že by se něco takového mohlo stát, ale vůbec...
Což se nakonec bohužel stalo...
Za takovou chvíli se toho dokázalo tolik stát...
Který člověk mohli být takový, že...
Yoshio Yamanaka- Genin
Kaori
Objavila som sa pred budovou. Dívala som sa na ňu s veľkou ľútosťou v očiach. Horné poschodie bolo úplne zdemolované, Mai a Kiara zrejme utiekli...Aspoň dúfam. I keď som chcela, nemohla som ich ísť hľadať. Teda to mali na starosti moje dva klony, ktoré tam hore trčia.
Vošla som do budovy, ale nešla som hore schodmi, ale dole. Rovno do podzemia, kde sa tie naše stretnutia konali. Našťastie, to zdemolované nebolo. Sadla som si na svoje obvyklé miesto a znudene sa dívala okolo. Vedela som, ako to dopadne...Bolo zbytočné vzpierať sa proti ich rozhodnutiu, ktorým ma aj tak prehlasujú.
Klony
Presne tak, Katashi... Prehovoril klon a naklonil sa spoza polorozpadnutej steny, tam si všimol originál. O chvíľu sa to začne. Otočil sa späť ku Katashimu a odkráčal pár krokov od Kamiho, Satsuki a Yoshia, tak aby nebolo počuť, o čom sa budú rozprávať. Tak čo ste chceli? Opýtal sa Katashiho.
Objavila som sa pred budovou. Dívala som sa na ňu s veľkou ľútosťou v očiach. Horné poschodie bolo úplne zdemolované, Mai a Kiara zrejme utiekli...Aspoň dúfam. I keď som chcela, nemohla som ich ísť hľadať. Teda to mali na starosti moje dva klony, ktoré tam hore trčia.
Vošla som do budovy, ale nešla som hore schodmi, ale dole. Rovno do podzemia, kde sa tie naše stretnutia konali. Našťastie, to zdemolované nebolo. Sadla som si na svoje obvyklé miesto a znudene sa dívala okolo. Vedela som, ako to dopadne...Bolo zbytočné vzpierať sa proti ich rozhodnutiu, ktorým ma aj tak prehlasujú.
Klony
Presne tak, Katashi... Prehovoril klon a naklonil sa spoza polorozpadnutej steny, tam si všimol originál. O chvíľu sa to začne. Otočil sa späť ku Katashimu a odkráčal pár krokov od Kamiho, Satsuki a Yoshia, tak aby nebolo počuť, o čom sa budú rozprávať. Tak čo ste chceli? Opýtal sa Katashiho.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
" S tímhle se musí něco udělat.... chtělo by to... nějaký plán.. nebo něco v tom smyslu... na jednoho z geninů dát třeba nějakou sledovací pečeť a potom vyslat nějaký tým... nejlépe malý tým... ale přes to musí být silný... všichni ví s kým máme co do činění... teda podle toho jakou spoušť po sobě nechali... nejsou to žádné Béčka... já nevím jestli jste už něco vymyslela, ale chtěl bych se toho zúčasnit... myslím že by se dalo vymyslet něco jak bychom je mohli přechytračit... " řekl jsem jí. To že jsem si jí vzal bokem mělo jen jediný důvod, a to bylo to že jsem nechtěl aby o tom věděli i ostatní, protože pak by tam chtěla jít půlka vesnice a to nenápadný tým vážně není.
Shinobi
Rada
Všichni z rady jen prohlédli na příchozí mladou Hokage a tím se i jejich debata utišila...
Jen tak mlčky na sebe kývnuli a více nepotřebovali...
Jeden z nich, ten, co seděl přímo na proti Hokage-sama a byl pravděpodobně z nich i nejstarší, se postavil a promluvil...
"Již jsme byli informování o tom, co se před několika málo hodinami v Konoze událo... Máte k tomu nějaké bližší vysvětlení?" Nadhodil takovou prázdnou otázku...
V tom však promluvil další z rady, nebo spíše ta další...
"Cítíme silné pochyby k tomu, že stále svůj post Hokage této vesnice zvládáte. Jsme nadmíru rozhořčeni tím, že bylo tak snadné, pro ty cizince, se dostat až do středu vesnici a udělat zde takový rozruch...
Nehledě na to, že díky tomu zemřel jeden z našich mužů, při čemž vy jste mezi tím byla ubrány a rozptylovala se tak, jak právě oni potřebovali..." Dořekl chladně a probodla Hokage-sama chladným pohledem...
Do této doby se na ni vlastně upírali veškeré pohledy rady... Nevypadalo to nijak dobře...
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Myslím, že s tímto bych vám mohl vypomoci..." Ozve se najednou za Katashim...
Ano... Yoshio sice nechtěl poslouchat a chtěl jim nechat soukromí, ale... u Gatse byl teď houby platný a navíc... toto se týkalo i jeho a chtěl být alespoň trochu k užitku...
"Já... jsem Yoshio Yamanaka, z klanu Yamanaka. Vím, že tady asi moc nezmůžu, ale... můžu vám nabídnout, že bych s vámi mohl komunikovat telepaticky... i s ostatními... Tato komunikace sice probíhá na kratší vzdálenost, bez přístroje, ale při větší snaze je možné komunikovat i na pár kilometrů a myslím, že tato vzdálenost by akorát vyhovovala..." Mluvil tak tiše, ale vážně...
"Mikrofon by totiž mohli objevit a nemuselo by to dopadnou dobře, pokud jsou opravdu tak dobří, jak říkáte. A... jelikož se tohoto budu muset taky účastnit, dalo by se to takhle zařídit...." Tak malinko se pousmál, ale stále spíše hleděl k zemi, jen občas na ně pohlédl... Tedy... do jejich oči...
"Omlouvám se, jestli jsem na obtíž a vmísil jsem se vám do toho, i když jsem asi neměl..." Dodal ještě a jemně se uklonil na znak omluvili...
V tuto chvíli však chtěl Yoshio jen pomoci... nic více...
Aby byl také třeba trochu k užitku...
Zatím nic moc nedokázal...
Ano... Yoshio sice nechtěl poslouchat a chtěl jim nechat soukromí, ale... u Gatse byl teď houby platný a navíc... toto se týkalo i jeho a chtěl být alespoň trochu k užitku...
"Já... jsem Yoshio Yamanaka, z klanu Yamanaka. Vím, že tady asi moc nezmůžu, ale... můžu vám nabídnout, že bych s vámi mohl komunikovat telepaticky... i s ostatními... Tato komunikace sice probíhá na kratší vzdálenost, bez přístroje, ale při větší snaze je možné komunikovat i na pár kilometrů a myslím, že tato vzdálenost by akorát vyhovovala..." Mluvil tak tiše, ale vážně...
"Mikrofon by totiž mohli objevit a nemuselo by to dopadnou dobře, pokud jsou opravdu tak dobří, jak říkáte. A... jelikož se tohoto budu muset taky účastnit, dalo by se to takhle zařídit...." Tak malinko se pousmál, ale stále spíše hleděl k zemi, jen občas na ně pohlédl... Tedy... do jejich oči...
"Omlouvám se, jestli jsem na obtíž a vmísil jsem se vám do toho, i když jsem asi neměl..." Dodal ještě a jemně se uklonil na znak omluvili...
V tuto chvíli však chtěl Yoshio jen pomoci... nic více...
Aby byl také třeba trochu k užitku...
Zatím nic moc nedokázal...
Yoshio Yamanaka- Genin
Kaori
Navonok som vyzerala kľudne, no dnu som bublala ako sopka. Čo si to dovoľujú?! Aháá, už viem, oni sú totiž najlepší, vedia všetko a vždy majú pravdu! Ako by som ich len rada nakopala do zadku...To by bolo niečo!
No, vlastne to začalo tak, že prišiel za mnou istý shinobi s tým, že bol unesený jeden náš genin, konkrétne Kataro Hyuuga. V odkaze, ktorý mi priniesol, písalo, že ak sa nedostavím k bráne, tak ten chlapec zomrie. Ja som sa tam samozrejme vybrala, nemohla som riskovať vraždu jedného z našich geninov! Ten dotyčný nechal kanceláriu vybuchnúť a k tomu mi dal požiadavky - chce z každého klanu jedného genina a ak mu ich nedáme, Konoha vybuchne celá. Prehovorila som. O Naovi som nepovedala ani ň...Ešte by mal problémy!
Vy pochybujete o všetkom...Pochybovali ste o Assasinovi, pochybujete aj o mne...Vy smiešni spratkovia, bodaj by ste sa pod zem prepadli! Neodvážila som sa to povedať nahlas, nechcem vedieť, čo by vlastne so mnou urobili. Áno, jasné...Vám ale život jediného genina nie je drahý, nechali by ste ho napospas ukrutnej smrti, moji milí! Mám aj city, nemohla som ho predsa nechať zomrieť...A ten shinobi by zomrel tak či tak, jeho myseľ bola ovládaná! Precedila som pomedzi zuby. Rada ma už poriadne štve!
Klony
Klon si ho vypočul a prikývol. Nebojte sa, originál má už všetko premyslené! Tohto plánu sa zúčastníte aj vy...Pripravte sa, určite nebude ľahké, dostať tých geninov späť! Povedal a založil si ruky na hrudi...Musíme už len dúfať, že to výjde a geninovia budú zachránení...Klon sa otočil na Yoshia. Možno by to aj šlo, ale...Myslím, že to nebude treba. Mám niečo, s čím vás budeme môcť sledovať...Semienka, ktoré vzniknú, keď sa rozpadne klon. Jemne sa pousmial, i keď nikomu určite do smiechu nebolo. Bola to vážna situácia. Ale keby sa náhodou niečo stalo, tak by sme vašu schopnosť rozprávania telepaticky mohli využiť. Ale počkaj, počkaj...Ak sa budú rozprávať o bombách, ktoré sú v Konohe, musíš nám to oznámiť...Potom na tie miesta niekoho vyšleme, aby sa ich zbavil.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Rada
"Lepší jeden člověk, než dalších 6..." Odvětila ta, co se přidala k tomu staříkovi, jež se postavil... Ten jen jemně přikývl...
"Bohužel, s tímto výrokem mé drahé kolegyně musím souhlasit... Je to tak... udělal jste chybu. Shinobi svět je krutý a vy musíte uvažovat především tak, aby jste ochránila, co nejvíce lidí, ne jen jednoho shinobiho..." Mírně se povzdechl a zvýšil hlas...
"Rada tedy rozhodla... požadavky toho cizince splníme. Musíme především chránit vesnici a oni, i když jako mladí, shinobi to musí chápat a tomuto faktu se postavit.
Ale... zároveň i pro ochranu našich Hijutsu a Kekkei Genkai, pokus náhodou se pokusí jejich schopnosti nějak získat nebo analyzovat, na každého z nich bude umístěna pečeť, která při podobném pokusu zabrání tomu, aby dále pokračovali...
Jednoduše... zničí tělo i z tímto tajemstvím. Je to nutné pro ochranu všech lidí ve vesnici... Kdo s tímto rozhodnutím souhlasí?" Zakončil svůj monolog otázkou. Pro někoho dost krutý monolog, ale... když si to tak člověk trochu promyslel... Byla to pravda...
A podle toho, že nakonec zvedli ruku všichni členové rady, s tím i ostatní souhlasili... Tím bylo rozhodnuto...
Žena jen tak z úsměvem na všechny z rady přikývla a také se postavila...
Při čemž, když však pohlédla na Hokage, její úsměv zmizel...
"Rozhodnutí rady znáte... teď můžete jít. My pověříme shinobiho, jež každého vybraného Gennina označí pečetní pojistkou..." Dál už nic neřekla a jen rukou ukázala na dveře...
Tím bylo rozhodnuto...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Dobře..." Přikývl Yoshio, ale pak jeho výraz trochu zbledl, když klon Hokage navrhl o tom, že by je mohl informovat, že...
"Ehm... ohledně toho... je tu jeden malý problém... teda.. dost velký..." Promluvil tak tiše Yoshio...
"Víte... on totiž... ten dotyčný, co vám zadal požadavky... ten blonďatý muž... on...." Nemohl se stále vymáčknout...
"On mě na chvíli pustil do jeho mysli... doslova mě spíše v táhl, protože věděl, že já... že já jsem... no... chtěl mě ukázat, co se stane... předem... a i jeho smích a..." Už to trvalo moc dlouho... musel se konečně vymáčknout...
"On je také Yamanaka..." Dořekl to Yoshio nakonec tak tiše a sklopil hlavu...
Byla to pro něj strašná rána.... ponížení... že někdo... z jejich klanu... klan věčně věrný Konoze, že... že by mohl být někdo, kdo jí zradil... dokázal takhle ostatním ubližovat, místo, aby jim pomáhal...
Bylo to těžké pro něj přijmout... velmi těžké a šlo poznat, že si to jako člen tohoto klanu bere na svá ramena a dává si to za vinu a i jako jejich velké zklamání...
A to opravdu bylo...
Tohle bylo to největší ponížení, které se jejich klanu mohlo stát... ale to největší...
Zklamali... jako klan této vesnice zklamali...
"Ehm... ohledně toho... je tu jeden malý problém... teda.. dost velký..." Promluvil tak tiše Yoshio...
"Víte... on totiž... ten dotyčný, co vám zadal požadavky... ten blonďatý muž... on...." Nemohl se stále vymáčknout...
"On mě na chvíli pustil do jeho mysli... doslova mě spíše v táhl, protože věděl, že já... že já jsem... no... chtěl mě ukázat, co se stane... předem... a i jeho smích a..." Už to trvalo moc dlouho... musel se konečně vymáčknout...
"On je také Yamanaka..." Dořekl to Yoshio nakonec tak tiše a sklopil hlavu...
Byla to pro něj strašná rána.... ponížení... že někdo... z jejich klanu... klan věčně věrný Konoze, že... že by mohl být někdo, kdo jí zradil... dokázal takhle ostatním ubližovat, místo, aby jim pomáhal...
Bylo to těžké pro něj přijmout... velmi těžké a šlo poznat, že si to jako člen tohoto klanu bere na svá ramena a dává si to za vinu a i jako jejich velké zklamání...
A to opravdu bylo...
Tohle bylo to největší ponížení, které se jejich klanu mohlo stát... ale to největší...
Zklamali... jako klan této vesnice zklamali...
Yoshio Yamanaka- Genin
Bezcitní, sprostí, namyslení, šunkovití parchanti! Pomyslela som si nahnevane. Vám záleží len na vlastnom živote...Ste bezcitní, nikdy ste ma nevedeli pochopiť, nevedeli ste pochopiť ani Assasina... Ten rozsudok bol krutý. Nepočítala som s pečaťami...Nechajú ich len tak zomrieť, bez mihnutia oka, bez jedinej slzy. A ešte ako to vraveli...Najradšej by som ich nakopala do zadku, nevedia nič iné, len ničiť život obyvateľom Konohy!
Nie, nič také ja nikdy nedovolím... Zabrblala som si popod nos tak, aby to oni nepočuli. Rukou som tresla do stola, až praskol....To bol však len maličký zlomok z mojej ozajstnej sily. Keby som im mohla streliť po pysku...Nikdy som Radu rada nemala, no kto by ju mal rád, že? Prepálila som členov Rady vražedným pohľadom, a naštvane som odišla z tej miestnosti! Vybehla som hore schodmi, no nešla som preč. Šla som ešte hore, potrebovala som ísť za Katashim. Obe klony som nechala rozpadnúť a priplávala som ku Katashimu. Priprave sa, len čo budú na geninov umiestnené pečate, my dáme znamenie tomu nukeninovi, ktorý si po nich príde, asi 10 minút po ich odchode odídeme aj my. Jop, a potrebujem ešte ANBU člena, mohol by si mi ho prosím zohnať? Odkáž mu, nech zhromaždí z každého klanu jedného genina a nech ich dovedie pred bránu. Prehovorila som tak, aby to počul len Katashi, Yoshio o tom nesmel nič vedieť, pričom som zo zeme zozbierala semienka, ktoré ostali po klonoch. Otočila som sa na Yoshia a asi tri semienka som mu dala do vlasov, kde sa pevne uchytili. Mal husté vlasy, nebude ich vidno. Pomocou týchto semienok vás budeme môcť sledovať...Nesnaž sa ich zbaviť...A musím ísť ešte späť na cvičisko. Otočila som sa, že odídem, keď v tom som to počula...Yamanaka...Z našej dediny...Sťažka som pregĺgla, to snáď nie je možné! Pokrútila som hlavou a rozbehla sa na cvičisko, nesmela som sa tým viac zaoberať, musela som rýchlo konať. (presun)
Nie, nič také ja nikdy nedovolím... Zabrblala som si popod nos tak, aby to oni nepočuli. Rukou som tresla do stola, až praskol....To bol však len maličký zlomok z mojej ozajstnej sily. Keby som im mohla streliť po pysku...Nikdy som Radu rada nemala, no kto by ju mal rád, že? Prepálila som členov Rady vražedným pohľadom, a naštvane som odišla z tej miestnosti! Vybehla som hore schodmi, no nešla som preč. Šla som ešte hore, potrebovala som ísť za Katashim. Obe klony som nechala rozpadnúť a priplávala som ku Katashimu. Priprave sa, len čo budú na geninov umiestnené pečate, my dáme znamenie tomu nukeninovi, ktorý si po nich príde, asi 10 minút po ich odchode odídeme aj my. Jop, a potrebujem ešte ANBU člena, mohol by si mi ho prosím zohnať? Odkáž mu, nech zhromaždí z každého klanu jedného genina a nech ich dovedie pred bránu. Prehovorila som tak, aby to počul len Katashi, Yoshio o tom nesmel nič vedieť, pričom som zo zeme zozbierala semienka, ktoré ostali po klonoch. Otočila som sa na Yoshia a asi tri semienka som mu dala do vlasov, kde sa pevne uchytili. Mal husté vlasy, nebude ich vidno. Pomocou týchto semienok vás budeme môcť sledovať...Nesnaž sa ich zbaviť...A musím ísť ešte späť na cvičisko. Otočila som sa, že odídem, keď v tom som to počula...Yamanaka...Z našej dediny...Sťažka som pregĺgla, to snáď nie je možné! Pokrútila som hlavou a rozbehla sa na cvičisko, nesmela som sa tým viac zaoberať, musela som rýchlo konať. (presun)
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
* Takže Yamanaka co je nukenin.... chce z vesnice 1 genina z každého klanu... může odpálit vesnici... tohle... není vůbec dobré... pokud s nimi budeme muset bojovat... budeme si muset dávat pozor na naše mysli... no.. bude to zajímavé... to se musí uznat... * pomyslel jsem si a pak se klon který stál u mně rozpadl a přišel originál. Řekla mi ať seženu nějakého ANBU a poinformuji ho o situaci. Pouze jsem mlčky přikývl, nechtěl jsem zbytečně mluvit. Jakmile odešla, tak jsem se pomalým krokem vydal o patro níže, kde se nacházela jedna z kanceláří ANBU. Bylo divné že kancelář ANBU byla méně zničená než ta Hokage, ale stejně to nevypadalo o moc líp. V kanceláři byli 2 ANBU. " Jeden z vás má na příkaz Hokage vzít Genina z každého klanu a dovést je před bránu... ale fofrem! " řekl jsem jim a doufal že nebudou zbytečně protestovat.
Shinobi
ANBU
Jeden z ANBU na Katashiho jen jemně přikývl a odvětil....
"Ano pane!" Dál už nic neříkal... nebyl ani důvod. Měl rozkaz, kterým musel splnit...
Proto udělal jen jednoduchou pečeť tygra a než se kdo nadál, zmizel v obláčku bílého kouře...
Ten druhý ANBU zůstal trochu překvapený a vykulený, ale také nic neříkal...
Raději se však dal ihned do práce, co se týkalo nápravy celé kanceláře. Nechtěl dostat vynadáno, že nic nedělá, když do této doby vlastně... no lépe řečeno nic nedělali a jen se bavili i přesto, co se ve vesnici dělo.
Možná to ani nezaregistrovali, ale... to byli pak špatní ANBU...
Teď bylo však lepší raději začít něco dělat, než budou mít oba dva velké problémy...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Když mu Hokage-sama vložila do vlasů ty semínka, jen jemně přikývl a odpověděl...
"Dobře... budu se snažit..." Dále však už nic neříkal...
Měl teď docela plnou hlavu toho, co se začne asi brzo dít a především toho, co už se událo a kdo za to také mohl...
Pořád se s tím Yoshio více méně nemohl srovnat, ale... pro tuto chvíli se nedalo nic dělat...
Teď už jen chtěl počkat na Gatse a zjistit, jestli je v pořádku a jestli jej Hokage-sama dobře uzdravila a pak se asi připravit na to, co je čeká...
Více pro tuto chvíli ani jeden z nich nemohl udělat... Bohužel...
"Dobře... budu se snažit..." Dále však už nic neříkal...
Měl teď docela plnou hlavu toho, co se začne asi brzo dít a především toho, co už se událo a kdo za to také mohl...
Pořád se s tím Yoshio více méně nemohl srovnat, ale... pro tuto chvíli se nedalo nic dělat...
Teď už jen chtěl počkat na Gatse a zjistit, jestli je v pořádku a jestli jej Hokage-sama dobře uzdravila a pak se asi připravit na to, co je čeká...
Více pro tuto chvíli ani jeden z nich nemohl udělat... Bohužel...
Yoshio Yamanaka- Genin
Když ten ANBU zmizel v obláčku bílého kouře, věděl jsem že to je dobře, protože rozkaz Hokage zřejmě splní. " A vy až doděláte pořádek tady... zkuste udělat pořádek i na hoře... pokud budete mít čas... zatím " řekl jsem tomu druhému a já sám se vydal pryč z kanceláře. Za chvíli to začne a já musím být připravený. Akio ještě stál před kanceláří což mě překvapilo. " Může jít... když bude potřeba tak tě zase přivolám... " řekl jsem mu a on zmizel v oblaku bílého kouře. Já se pomalu vydal domů.
- Přesun -
- Přesun -
Shinobi
ANBU
Anbu se objevil u Yoshia a Gatse, ale nebylo jasné, jestli se dívá na někoho konkrétního a nebo tak všeobecně. Bylo to především díky jeho masce...
"Yoshio Yamanako - jako gennin zástupce klanu Yamanaka, co nejdříve a neprodleně se dostav k jižní bráně..." Potom jakoby se více otočil na Gatse, ale zase nebylo jasné, na koho se dívá...
"Gatsi Hyuugo - jako gennin zástupce klanu Hyuuga se, co nejdříve a také neprodleně dostav k jižní bráně..."
Pak jen kývnul na pozdrav a jako vždy už udělal jen jednou rukou pečeť tygra a zase zmizel v obláčku bílého kouře...
-Přesun-
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pozoroval jsem dění kolem sebe s rukama v kapsách a tím samým, znuděným výrazem. Hmmm.. tak tohle bude asi hustý. Ušklíbl jsem se a založil ruce do kapes.
Na to, že budu možná muset taky, jsem nic neřekl. Bylo mi to jedno. Byl jsem zvyklý na ledaccos, viděl jsem už hodně hezkých i ošklivých věcí, takže jsem s tímhle necítil žádnou výraznou emoci.
Pokud mě bude Hokage potřebovat, tak si mě najde. Zbytečně jí otravovat kecama o svý aktivitě, je zbytečný. Pokýval jsem hlavou.
Na to, že budu možná muset taky, jsem nic neřekl. Bylo mi to jedno. Byl jsem zvyklý na ledaccos, viděl jsem už hodně hezkých i ošklivých věcí, takže jsem s tímhle necítil žádnou výraznou emoci.
Pokud mě bude Hokage potřebovat, tak si mě najde. Zbytečně jí otravovat kecama o svý aktivitě, je zbytečný. Pokýval jsem hlavou.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pomalu jsem přicházel k velké budově prakticky uprostřed vesnice.
Docela by mě zajímalo jaký bude můj nový tým.Pomyslel jsem rozpačitě a při této myšlence spomalil svoje tempo. Přejížděl jsem pohledem nad nějakou moc velkou aktivitou shinobi v mé blízkosti a znovu kapku přidal do tempa.
Hmm.. Něco se stalo?S těmito myšlenkama jsem přišel k budově, nebo spíš k místu kde měla velká budova stát.Nechápavě jsem vykulil oči a prohlédl si trosky, které teď byly z Hokage kanceláře.
Tak proto taková aktivita..Napadl někdo vesnici?Problesklo mi hlavou když jsem vyskákal po troskách na místo, kde bylo nejvíc lidí.Trochu nevrle jsem se podíval na blonďáka, který byl podle všeho na větši úrovni než já a poté se zeptal co nejpevnějším hlasem:''Co se tu stalo?''
Docela by mě zajímalo jaký bude můj nový tým.Pomyslel jsem rozpačitě a při této myšlence spomalil svoje tempo. Přejížděl jsem pohledem nad nějakou moc velkou aktivitou shinobi v mé blízkosti a znovu kapku přidal do tempa.
Hmm.. Něco se stalo?S těmito myšlenkama jsem přišel k budově, nebo spíš k místu kde měla velká budova stát.Nechápavě jsem vykulil oči a prohlédl si trosky, které teď byly z Hokage kanceláře.
Tak proto taková aktivita..Napadl někdo vesnici?Problesklo mi hlavou když jsem vyskákal po troskách na místo, kde bylo nejvíc lidí.Trochu nevrle jsem se podíval na blonďáka, který byl podle všeho na větši úrovni než já a poté se zeptal co nejpevnějším hlasem:''Co se tu stalo?''
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se na to mrně vedle sebe a pozvedl obočí. Asi utekl ze školky... "Hokage-sama si vařila večeři..." prohlásil jsem naprosto vážně a s rukama v kapsách jsem pohlédl na sutiny. No, trochu jsem si vzpomněl na její vražedný výraz, když jsem si posledně dělal srandu a tak jsem si povzdechl. "Někdo unesl nějakého genina, nechal vybouchnout kancelář, požaduje z každého klanu jednoho genina, jinak nechá vybouchnout Konohu." vypověděl jsem ve zktratce. Stále s tím samým, znuděným výrazem, jak kdybych hlásil počasí.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ignoroval jsem jeho první slova a porozhlédl se kolem.
Proč by unášeli zrovna genina.. Hmm od každého klanu jednoho, tak to mám asi smůlu.Pomyslel jsem a podrbal se na hlavě.Ještě chvíli jsem obcházel trosky, které zbyly z Hokageho kanceláře, dokud jsem znovu neupřel pohled na toho chlápka, který byl asi o dvě hlavy vyšší.
''Hmm..A vy stojít tu?Podle všeho jste dost vysoký rank, na to abyste jim mohl pomoc..''Řekl jsem zamyšleně a podíval se směrem na nebe.
Od každého klanu,že by někdo chtěl použít jejich kekkei genkai k něčemu?
Proč by unášeli zrovna genina.. Hmm od každého klanu jednoho, tak to mám asi smůlu.Pomyslel jsem a podrbal se na hlavě.Ještě chvíli jsem obcházel trosky, které zbyly z Hokageho kanceláře, dokud jsem znovu neupřel pohled na toho chlápka, který byl asi o dvě hlavy vyšší.
''Hmm..A vy stojít tu?Podle všeho jste dost vysoký rank, na to abyste jim mohl pomoc..''Řekl jsem zamyšleně a podíval se směrem na nebe.
Od každého klanu,že by někdo chtěl použít jejich kekkei genkai k něčemu?
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Strana 8 z 27
Povolení tohoto fóra: