Kancelář Hokage
+39
Uchiha Benjiro
Kushina Uzumaki
Yutaka Yamanaka
Kenji Shizuko
Ryuuzaki Yamanaka
Goro Aburame
Kiwi Namikaze
Toshio Toppu
Soshi Uchiha
Arisu Otoginokuni
Milli Yaguma
Akihiro Kazuki
Kensei
Kaomi
Shinjiro
Reizo Hoozuki
Akasuna no PiliKKa
Hiroshi Senju
Murasaki
Yoko Ayme
Daiki Yatoshi
Tasai
Chokuchi Akimichi
Kamemarino Yuuta
Shinobi
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Yoshio Yamanaka
Daiki Ayme
Gats Hyuuga
Neuro Uchiha
Killunia
Raiken Namikaze
Satsuki Aizawa
Kami Atsushi
Faito Dansaku
Kaori Senju
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
43 posters
Strana 5 z 27
Strana 5 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Hokageho kancelář se nachází prakticky uprostřed Konohy.
Jje to velká kulatá budova, snad ještě majestátnější než Hokage monumenty.
Vyřizují se zde odměny za mise, zadávají se tu mise, jsou tu uschovány určité techniky a všechny informace o každém ninjovi z vesnice.
Za velkým stolem většinu dne sedí Hokage, který vyřizuje papírování...
Také si tu za určitý poplatek můžete půjčit nějaké ty svitky s technikami.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Kancelář Hokage
Ale no ták! Zasmiala som sa, jednoducho som sa otočila, podišla k stolu sa dla si do svojho "obľúbeného" kresla, na ktorom trávim tri štvrtiny dňa. Za jednou kopou papierov som mala Hokage klobúk, rýchlo som ho schmatla a hodila ho Naovi. Vyskúšaj si ho! Usmiala som sa naňho, oči mi žiarili radosťou.
Keď vošiel istý ANBU, na chvíľku som sa naňho zamračila a obálku s veľmi dôležitou listinou som si vzala. No to by ma zaujímalo, čo také dôležité v tých listinách píše. Váhala som, či ju mám otvoriť teraz alebo až potom, ale nakoniec som tú oblaku položila na stôl a nechala ju tam. Otvorím ju, až tu nikto nebude a bude tu kľud.
Keď vošiel istý ANBU, na chvíľku som sa naňho zamračila a obálku s veľmi dôležitou listinou som si vzala. No to by ma zaujímalo, čo také dôležité v tých listinách píše. Váhala som, či ju mám otvoriť teraz alebo až potom, ale nakoniec som tú oblaku položila na stôl a nechala ju tam. Otvorím ju, až tu nikto nebude a bude tu kľud.
Kaori Senju- Hokage
- Počet príspevkov : 502
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Senju
Pomalu jsem dokráčel ke kancelářským dveřím na které jsem zaklepal a čekal na pozvání dovnitř.
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Klan: Uchiha
Chvíľu som rozmýšľal, kam to pako blbé chce ísť, než sme dorazili pred kanceláriu. Pre mňa najnebezpečnejšie miesto v tejto dedine, a on tu príde! Priamo ku Kágemu!.. On ma fakt nemá rád..
„Teraz dúfať, že v Bingo knihe nemajú moju aktuálnu vyzáš..“ Uškrnul som sa, áno, Iwa dala do Bingo knihy moju fotku, ale spred 4roch rokov, a ja som sa zmenil. K tomu som v zemi ohňe nebol známy, tak som sa nebál že sa mi niečo stane.
„Čo tu chceš?“ Spýtal som sa, pričom som na neho strhol pohľad.
„Teraz dúfať, že v Bingo knihe nemajú moju aktuálnu vyzáš..“ Uškrnul som sa, áno, Iwa dala do Bingo knihy moju fotku, ale spred 4roch rokov, a ja som sa zmenil. K tomu som v zemi ohňe nebol známy, tak som sa nebál že sa mi niečo stane.
„Čo tu chceš?“ Spýtal som sa, pričom som na neho strhol pohľad.
Anonymní- Anonymní
"Chci být hodný, a mile se zeptat jestli mi povolí vstup do Uchiha čtvrit, měla by být zavřená" Konstatoval sem a dál čekal
Shinobi
Pohľad som strhol od zvitku, ktorý som aj tak nechápal, a v poslednej chvíli som chytil jej klobúk. Chvíľu som ju divne pozoroval, teraz som nevedel či mi chce vraziť, alebo o čo jej ide, ale keď sa nič nestalo, nasadil som si ho a pozrel sa do zrkadla.
„Uííííííííííííííííííííí! Som Hokááááge! Aký je teraz Hokáge na stupnici?.. Ale to je jedno.. Som najvyšší!“ Z týmto som začal pobiehať okolo Hokáge, s najširším úsmevom na tvári, kde už nebola jediná stopa smútku, a nezastavoval som sa..
„Uííííííííííííííííííííí! Som Hokááááge! Aký je teraz Hokáge na stupnici?.. Ale to je jedno.. Som najvyšší!“ Z týmto som začal pobiehať okolo Hokáge, s najširším úsmevom na tvári, kde už nebola jediná stopa smútku, a nezastavoval som sa..
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Yoshio si jen povzdechl, když se najednou před něj někdo nahrnul a vzápětí za ním další...
Nechtěl se nijak hádat, tak raději ustoupil a nechal to tak být...
Neměl to moc ve zvyku, ale byla pravda, že mohli být alespoň tak slušní, aby se jej zeptali, jestli můžou jít před něj...
Pak se najednou Yoshio trochu zamračil...
Neuvědomil si to, dokud se trochu nesoustředil, ale teď teprve cítil jejich čakru.. čakru obou... nebyla nějak známa, ale tak chladná... a... jiná... Plus... docela dost silná...
Tihle rozhodně nepocházeli z této vesnice...
Yoshio si ani neuvědomil, že využívá svých senzorických schopností, jež mu přirozeně zajišťoval klan Yamanaka...
Nebyl však ještě tolik zkušený, aby o těch dotyčných podle čakry mohl zjistit více, než by si přáli... Jeho úroveň mu to rozhodně pro tuto chvíli neumožňovala...
Ale i tak... bylo to divný...
Nechtěl se nijak hádat, tak raději ustoupil a nechal to tak být...
Neměl to moc ve zvyku, ale byla pravda, že mohli být alespoň tak slušní, aby se jej zeptali, jestli můžou jít před něj...
Pak se najednou Yoshio trochu zamračil...
Neuvědomil si to, dokud se trochu nesoustředil, ale teď teprve cítil jejich čakru.. čakru obou... nebyla nějak známa, ale tak chladná... a... jiná... Plus... docela dost silná...
Tihle rozhodně nepocházeli z této vesnice...
Yoshio si ani neuvědomil, že využívá svých senzorických schopností, jež mu přirozeně zajišťoval klan Yamanaka...
Nebyl však ještě tolik zkušený, aby o těch dotyčných podle čakry mohl zjistit více, než by si přáli... Jeho úroveň mu to rozhodně pro tuto chvíli neumožňovala...
Ale i tak... bylo to divný...
Yoshio Yamanaka- Genin
- Počet príspevkov : 118
Iba som si z úškrnom odfrflol.
„Možno si si to nevšimol, ale ani do Konohy sme nevstúpili z povolením.. Prečo sa ideš pýtať?“ Zašepkal som tak aby ma počul len on, nepotreboval som aby o nás niekto vedel, hlavne nie tamten Jounin, ktorý sa podobal na jedného z tých vytesaných hláv v dedine.
„K tomu som nukenin, je to nebezpečné, nemyslíš?“ Spýtal som sa, predsa len, ak by o mne zistili, asi by sa to tu strhlo v boj, a poriadny.. Svoju čakru som však potlačoval, že aj senzibil, taký neskúsený by to tipoval len na slabšieho Jounina.
„Možno si si to nevšimol, ale ani do Konohy sme nevstúpili z povolením.. Prečo sa ideš pýtať?“ Zašepkal som tak aby ma počul len on, nepotreboval som aby o nás niekto vedel, hlavne nie tamten Jounin, ktorý sa podobal na jedného z tých vytesaných hláv v dedine.
„K tomu som nukenin, je to nebezpečné, nemyslíš?“ Spýtal som sa, predsa len, ak by o mne zistili, asi by sa to tu strhlo v boj, a poriadny.. Svoju čakru som však potlačoval, že aj senzibil, taký neskúsený by to tipoval len na slabšieho Jounina.
Anonymní- Anonymní
"Mám rád adrenalin..bez něj to není zábava" Mou tvář ozdobil šílený úšklebek, kdo by neměl rád adrenalin ? ..navíc o nic nešlo a jestli sem měl někdy zničit tuhle vesnici potřebuju znát obličej hokageho, ale to on nemusel vedět. Neveděl jsem jak moc je loajální k Pilice a o to aby mi bránila jsem fakt nestál
Shinobi
Yoshio udělal jednou rukou pečeť tygra a zavřel oči...
Tím vyřadil jeden ze smyslů a mohl se více soustředit na rozpoznávání čakry...
Měl v plánu, alespoň zjistit, jestli mu nějaká čakra není povědomá...
Každý měl totiž jinou čakru a i Uchihové měli speciální vzorek a proudění.... dokonce při lepších schopnostech to šlo oddělit i barevně...
Někdo by řekl, že je jen modrá, ale ona měla 1000 druhů barvy... i když se každá odvíjela od té modré...
Yoshio však nakonec zjistil, že se dál nedostane... Oba svou čakru potlačovali a to dost dobře... to on nemohl dokázat, aby pronikl dále...
Bylo však jasné, že musí být lepší, než je jejich čakra... pokud ji dokázali potlačit... a šlo poznat, když ji někdo potlačoval... bohužel však nebylo jasné, do jaké míry a nebo jestli si s tebou jen nehraje...
Nakonec tedy Yoshi oči otevřel a trochu si odkašlal... Doufal, že jeho předchozího počínání si nijak nevšímali...
"Ehm... pánové... ale já tu byl první... takže jestli by jste prosím mohli ustoupit..." Řekl tak mile a přívětivě, jako obvykle... I když.. popravdě se mu stejně nelíbili...
Tím vyřadil jeden ze smyslů a mohl se více soustředit na rozpoznávání čakry...
Měl v plánu, alespoň zjistit, jestli mu nějaká čakra není povědomá...
Každý měl totiž jinou čakru a i Uchihové měli speciální vzorek a proudění.... dokonce při lepších schopnostech to šlo oddělit i barevně...
Někdo by řekl, že je jen modrá, ale ona měla 1000 druhů barvy... i když se každá odvíjela od té modré...
Yoshio však nakonec zjistil, že se dál nedostane... Oba svou čakru potlačovali a to dost dobře... to on nemohl dokázat, aby pronikl dále...
Bylo však jasné, že musí být lepší, než je jejich čakra... pokud ji dokázali potlačit... a šlo poznat, když ji někdo potlačoval... bohužel však nebylo jasné, do jaké míry a nebo jestli si s tebou jen nehraje...
Nakonec tedy Yoshi oči otevřel a trochu si odkašlal... Doufal, že jeho předchozího počínání si nijak nevšímali...
"Ehm... pánové... ale já tu byl první... takže jestli by jste prosím mohli ustoupit..." Řekl tak mile a přívětivě, jako obvykle... I když.. popravdě se mu stejně nelíbili...
Yoshio Yamanaka- Genin
Nějakým záhadným způsobem jsem došla do budovy Hokage dříve než mí týmoví společníci. Při pohledu na schody jsem si jen unaveně povzdechla. Proč tolik schodů, sakra? Kdo to vymyslel? No, nedá se nic dělat, musím je vyjít. Po úspěšném zdolání jsem si chvilku oddechla a pak jsem se vydala ke dveřím do kanceláře. Zastavila jsem se, když jsem spatřila dva podivné cizince. Okamžitě jsem se schovala za roh.
Co jsou zač? Nikdy jsem je v Konoze neviděla... A nevypadají zrovna jako andílci... Ucítila jsem, jak se mi sevřela duše, až byla taková.... maličkatá. Co když jsou nebezpeční? Co když si mě všimli? Zatraceně... Yuki ani kočka, kterou jsem držela, se nezdály v jejich blízkosti zrovna dvakrát příjemně. A známe to, že zvířata vycítí pravý charakter člověka a také nebezpečí dříve než my. Sakra...
Co jsou zač? Nikdy jsem je v Konoze neviděla... A nevypadají zrovna jako andílci... Ucítila jsem, jak se mi sevřela duše, až byla taková.... maličkatá. Co když jsou nebezpeční? Co když si mě všimli? Zatraceně... Yuki ani kočka, kterou jsem držela, se nezdály v jejich blízkosti zrovna dvakrát příjemně. A známe to, že zvířata vycítí pravý charakter člověka a také nebezpečí dříve než my. Sakra...
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
„Ten adrenalín nás môže stáť život..“ Na chvíľu som sa zamyslel, len čo som mu šeptom odpovedal, než som si uvedomil moju dráhu života. Sloboda, a moje nekonečné umenie. Jop, to je to čo potrebujem.
„To sa mi páči..“ Dopovedal som z úsmevom, a otočil sa k dverám čakajúc na smrť. Bol som Akatsuki, smrti som sa nesmel báť, nikdy som sa jej nebál. A nikdy sa báť nebudem.
„Ty nie si v Bingo knihe.. Čo sa stalo že si odišiel?“ Spýtal som sa, aj keď odpoveď som vedel. Prečo utekajú Uchíhovia? Kvôli moci nie?
„Blbá otázka.. Skôr.. čo sa stalo že si chcel moc?“ Poopravil som sa.. A otočil sa na toho genína. Nechcel som hneď zabíjať, ale..
„Nemohli.“ Odvetil som stručne a jednoducho. Nemienil som sa tu handrkovať s niekým takým. A hlavne som nemienil ustupovať. Pôjdem prvý, nech sa to mu páči alebo nie. Zrazu som pocítil aj Kiluniinu čakru.
„Plní sa ti tu genínmi..“ Zanadával som v duchu a obrátil sa ku dverám.
„To sa mi páči..“ Dopovedal som z úsmevom, a otočil sa k dverám čakajúc na smrť. Bol som Akatsuki, smrti som sa nesmel báť, nikdy som sa jej nebál. A nikdy sa báť nebudem.
„Ty nie si v Bingo knihe.. Čo sa stalo že si odišiel?“ Spýtal som sa, aj keď odpoveď som vedel. Prečo utekajú Uchíhovia? Kvôli moci nie?
„Blbá otázka.. Skôr.. čo sa stalo že si chcel moc?“ Poopravil som sa.. A otočil sa na toho genína. Nechcel som hneď zabíjať, ale..
„Nemohli.“ Odvetil som stručne a jednoducho. Nemienil som sa tu handrkovať s niekým takým. A hlavne som nemienil ustupovať. Pôjdem prvý, nech sa to mu páči alebo nie. Zrazu som pocítil aj Kiluniinu čakru.
„Plní sa ti tu genínmi..“ Zanadával som v duchu a obrátil sa ku dverám.
Anonymní- Anonymní
"Co se stalo ? ..mám cíl..zabít všechny zloděje sharinganu ať to stojí co to stojí, vazby k vesnici mi stály v cestě" Stručně a šepotem jsem mu pověděl "Nesnáším tu havěť" Doplnil jsem se a hodil po tom geninovy nepříjemný pohled
Shinobi
Trochu znuděně jsem se doplazila k budově a následně i téměř před dveře kanceláře Hokage. Spozorovala jsem Killuniu, mávla na ni, i když jsme se viděly ani ne před pár minutami a prošla kolem ní. Proč se tu skovává? Bývalý přítel? Trochu nechápavě jsem se za ní ještě ohlédla, ale nějak zvlášť mi to hlavou nevrtalo. Do věcí jiných se nerada pletu. Opřela jsem se u dveří těsně u té skupinky chlapíků, kteří vedli celkem zajímavý dialogy, tedy to tak vypadalo podel toho, co jsem tak pochytila z těch útržků jejich slov. Podle toho, co jsem vycítitla z atmosféry kolem jsem trochu pochopila, proč se Killunia schovává, ale že bych se schovala taky? Hm, ani ne. Coby tak chtěli oni udělat genninovi, který byl tak tisíce let pozadu k tomu, by je porazil, nebo jim byl nějak k užitku. Jen jsem je tak po očku pozorovala.
Naposledy upravil Nara Kagayami dne Wed 10 Oct - 18:50, celkově upraveno 1 krát
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Klan: Nara
"Ehm... tak fajn, fajn, hádat se s vámi nebudu..." Povzdechl si Yoshio. Byl na takové zacházení zvyklí a nijak mu to ani nevadilo, takže to raději ani neřešil...
"Ale podle mého názoru, by se cizinci, kteří jsou u nás ve vesnici, chovat k ostatním slušně. Za prvé je to už z principu a za druhé, musíte mít taky nějaký přístup, aby jste tu vůbec mohli zůstat..." Dodal tak Yoshio s pokrčením ramen, ale zase ustoupil o krok dál...
Nikdy se moc do ničeho nemísil a nikdy nedělal nic proto, aby se musel hádat, takže... Ale... alespoň jim dal najevo, že ví, že jsou cizinci, i když to mohl poznat kde kdo...
Ten jeho podtón měl však takový... nádech něčeho více...
Možná si toho mohli všimnout, možná ne, ale stejně...Yoshio by s tím nic nenadělal, ani kdyby chtěl...
Nepříjemného pohledu toho druhého si nijak moc nevšímal... Svůj názor jim dal najevo a to mu stačilo...
"Ale podle mého názoru, by se cizinci, kteří jsou u nás ve vesnici, chovat k ostatním slušně. Za prvé je to už z principu a za druhé, musíte mít taky nějaký přístup, aby jste tu vůbec mohli zůstat..." Dodal tak Yoshio s pokrčením ramen, ale zase ustoupil o krok dál...
Nikdy se moc do ničeho nemísil a nikdy nedělal nic proto, aby se musel hádat, takže... Ale... alespoň jim dal najevo, že ví, že jsou cizinci, i když to mohl poznat kde kdo...
Ten jeho podtón měl však takový... nádech něčeho více...
Možná si toho mohli všimnout, možná ne, ale stejně...Yoshio by s tím nic nenadělal, ani kdyby chtěl...
Nepříjemného pohledu toho druhého si nijak moc nevšímal... Svůj názor jim dal najevo a to mu stačilo...
Yoshio Yamanaka- Genin
Moju pozornosť tiež upriamili dve osoby, ktoré sem prišli. Odtrhol som sa od priestoru zo schodov, a prešiel som za Yoshiov chrbát. Možno Vám treba ujasniť, že sa tu čaká na rad. A vy nieste žiadna výnimka, takže si bohužiaľ budete musieť počkať, kým prejdu tí, čo tu boli ako prvý. A zjavne ako cudzinci, by ste mali tieto veci rešpektovať. Oslovil som ich, a v tvári som mal úsmev, ktorý sa však nemohol brať ako taký úsmev, ale skôr taký...arogantný...Čo sú to za osoby? Nikdy som ich tu nestretol. Žeby...Nie, to nemôže byť ono. Vymieňal som svoje myšlienky jednu za druhou, a čakal ako tí dvaja zareáguju.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Ani jsem si nevšimla Kagayami, která pak prošla kolem mě. Zřejmě nechápala, proč se tu skrývám. Zaprvé, byla jsem překvapená. Někdo tak nebezpečný, jak jsem to ucítila z reakcí obou zvířat, by mohl nechtěné posluchače a pozorovatele lehce zabít. Yuki se po chvíli začala chovat normálně, a tak jsem ji velice tiše vyzvala, aby se podívala k bráně. Zajímalo by mě totiž, jestli ti dva dostali povolení, nebo sem prošli silou. Vylétla tedy z budovy a já se snažila uklidnit. U kočky jsem se o to také pokoušela, ale moc mi to nešlo. Litovala jsem, že nemám takovou sílu, abych si je prověřila osobně.
Sedla jsem si na zem do tureckého sedu a kočku jsem si položila do klína. Začala jsem ji hladit. Na vyděšenou Ayumi tohle vždy zapůsobilo, možná to na tuhle bude fungovat taky. Ano, bylo to tak. Stočila se mi v klíně do klubíčka a začala spokojeně vrnět. Možná poznala, že je v bezpečí, tedy zatím.
Mlčky jsem poslouchala, co si ti dva říkají. Nedalo se toho moc pochytit, protože do toho ještě mluvil ten hloupý.... Sakra, vždyť já toho kluka ani neznám! Ale už od poslechu byl otravný - až moc užvaněný na můj vkus. Vsadila bych se, že ty dva už také pěkně otravuje.
Teď bych chtěla mít sluch jako kočka nebo pes... Abych slyšela, o čem si povídají... Pak jsem však zakroutila hlavou. Možná by to poznali a nedopadlo by to dobře. Zvědavosti neporučíš, takže jsem stejně napínala uši a snažila se zachytit alespoň něco.
Pak se objevil sensei a mé myšlenky se vrátili ke kočce. Momentálně mě už nikdo nezajímá. Ne.
Takhle jsem si to v mysli nakázala.
Sedla jsem si na zem do tureckého sedu a kočku jsem si položila do klína. Začala jsem ji hladit. Na vyděšenou Ayumi tohle vždy zapůsobilo, možná to na tuhle bude fungovat taky. Ano, bylo to tak. Stočila se mi v klíně do klubíčka a začala spokojeně vrnět. Možná poznala, že je v bezpečí, tedy zatím.
Mlčky jsem poslouchala, co si ti dva říkají. Nedalo se toho moc pochytit, protože do toho ještě mluvil ten hloupý.... Sakra, vždyť já toho kluka ani neznám! Ale už od poslechu byl otravný - až moc užvaněný na můj vkus. Vsadila bych se, že ty dva už také pěkně otravuje.
Teď bych chtěla mít sluch jako kočka nebo pes... Abych slyšela, o čem si povídají... Pak jsem však zakroutila hlavou. Možná by to poznali a nedopadlo by to dobře. Zvědavosti neporučíš, takže jsem stejně napínala uši a snažila se zachytit alespoň něco.
Pak se objevil sensei a mé myšlenky se vrátili ke kočce. Momentálně mě už nikdo nezajímá. Ne.
Takhle jsem si to v mysli nakázala.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Klan: Akatatsu
"Spěcháme žlutovlasčče..máme důležitou zprávu týkající se pomalu rozrůstající se války..takže si dej odchod..naše zpráva má nejvižší priority, není to nic co může potřebovat genin" Oznámil jsem mu s jasným nezájmem v hlasu
Shinobi
„Aj „ju“?“ Spýtal som sa s jasným úsmevom. Vedel som že vie koho tým myslím. A vedel som že to neurobí, tak som prestal. Určite som ho nechcel trápiť týmto, aj keď sa mu asi zruší sen. Veril som totiž, že ju nedokáže zabiť. On určite nie, a ani ona jeho. Pootočil som sa k tomu drzému Genínovi.
„A predsa sa hádaš..“ Povzdychol som si keď sa tu vážne s prepáčením, nas.. Natrepalo toľko slabých čakier, samí Genín. Bola ich plná chodba, ale aj tak ma najviac desil ten s blonďavými vlasmi. Zdal sa mocný a niekoho mi pripomínal. Niekoho ku**vsky mocného. Pozrel som sa znova na Kisukeho a len tak tak som prikryl príval smiechu. To čo ho napadlo?!
„Hai..“ Prikývol som mu, na znak že súhlasím a vážne som sa premáhal aby som nevybuchol. Na dôkaz som vytiahol z plášťa listinu, ktorá sa normálne týkala platby v hoteli, ale to on nevedel. Schoval som ju späť a znova si ho prezrel.
„On by mohol byť problém..“
„A predsa sa hádaš..“ Povzdychol som si keď sa tu vážne s prepáčením, nas.. Natrepalo toľko slabých čakier, samí Genín. Bola ich plná chodba, ale aj tak ma najviac desil ten s blonďavými vlasmi. Zdal sa mocný a niekoho mi pripomínal. Niekoho ku**vsky mocného. Pozrel som sa znova na Kisukeho a len tak tak som prikryl príval smiechu. To čo ho napadlo?!
„Hai..“ Prikývol som mu, na znak že súhlasím a vážne som sa premáhal aby som nevybuchol. Na dôkaz som vytiahol z plášťa listinu, ktorá sa normálne týkala platby v hoteli, ale to on nevedel. Schoval som ju späť a znova si ho prezrel.
„On by mohol byť problém..“
Anonymní- Anonymní
Za Yoshim se objevil ten Jounin, kterého před tím Yo zdravil...
Jen tak se na chvíli otočil a vzhlédl k němu... Tak mile jako vždy se usmál a ustoupil ještě více dozadu... tedy... tak, až se dostal vedle Namikazeho, ale dál už následovala zeď, takže...
"Ehm... tak to nechtě být pane... mě to zase tak nevadí... nechci vyvolávat nějakou hádku..." Řekl příjemným hlasem Yoshio a zase se tak pousmál...
Opravdu neměl v plánu vyvolávat nějaké rozpory...
Je sice pravda, že se mu ti dva nelíbili, ale to neznamenalo, že se nutně tady s nimi musí dohadovat a zaplétat do toho i ostatní, takže...
Mezitím se tam objevila nějaká dívka...
Sice ji neznal, ale poznal, že je z klanu Nara... tedy... z klanu, který s nimi byl už dlouhé roky spřátelený...
Jen se tedy na ni tak zářivě usmál a přikývnul na pozdrav... Dále, ale nic neříkal...
Jen tak se na chvíli otočil a vzhlédl k němu... Tak mile jako vždy se usmál a ustoupil ještě více dozadu... tedy... tak, až se dostal vedle Namikazeho, ale dál už následovala zeď, takže...
"Ehm... tak to nechtě být pane... mě to zase tak nevadí... nechci vyvolávat nějakou hádku..." Řekl příjemným hlasem Yoshio a zase se tak pousmál...
Opravdu neměl v plánu vyvolávat nějaké rozpory...
Je sice pravda, že se mu ti dva nelíbili, ale to neznamenalo, že se nutně tady s nimi musí dohadovat a zaplétat do toho i ostatní, takže...
Mezitím se tam objevila nějaká dívka...
Sice ji neznal, ale poznal, že je z klanu Nara... tedy... z klanu, který s nimi byl už dlouhé roky spřátelený...
Jen se tedy na ni tak zářivě usmál a přikývnul na pozdrav... Dále, ale nic neříkal...
Yoshio Yamanaka- Genin
Sledovala som ho s úškrnom na perách. Pojašené dieťa...Pokrútila som hlavou, avšak bola som rada, že má takú radosť z toho, že má na hlave klobúk Hokageho.
Keď niekto zaklopal, úsmev mi okamžite z tváre zmizol, ďalšia práca. Povedala som namrzene...Ďalej! Bolo mi prakticky jedno, kto vojde prvý, len nech to už mám za sebou.
Počula som dokonca i tú "hádku", kto vojde prvý, prevrátila som nad tým očami. Niektorí sa proste nepoučia a niektorí zase nevedia, čo je to slušnosť.
Keď niekto zaklopal, úsmev mi okamžite z tváre zmizol, ďalšia práca. Povedala som namrzene...Ďalej! Bolo mi prakticky jedno, kto vojde prvý, len nech to už mám za sebou.
Počula som dokonca i tú "hádku", kto vojde prvý, prevrátila som nad tým očami. Niektorí sa proste nepoučia a niektorí zase nevedia, čo je to slušnosť.
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Hned jak jsem slyšel dál jsem vešel s nezájmem kdo tu stál a kdo ne a za Hideem jsem avřel dveře"Zdravím Hokage-sama" Poklonil jsem se
Shinobi
Takže rozrastajúca sa válka. Zopakoval som si zamyslene, ak bola pravda to čo vraveli, tak som potom chcel aj priamo počuť, čo budú preberať s Hokage. Osoby bez poznávacích čeleniek, ktorý vraj nesú správu o začínajúcej vojne. No, zaujímavé. Pomyslel som si, a nakoniec som prikývol, aby som im dal najavo, že im verím. Hoci, to až taká pravda nebola, mali u mňa nanajvýš 30% dôvery. Prikývol som nakoniec aj na Yoshiove slová, a viac som im nepovedal. Keďže Hokage sa ozvala nech vstúpi ďalší, riešiť to už by nemalo ani len cenu, keďže by sa hneď natrepali dnu, ako nedočkavé decká, čo vlastne aj spravili. Upriamil som zrak k zemi, oprel som sa o stenu chrbtom, a nechal som svoju pozornosť myšlienkam, otázkam, a podobným veciam, ktoré mi začali v hlave prúdiť.
Raiken Namikaze- Jounin
- Počet príspevkov : 570
Shinobi
Klan: Namikaze
Vstúpil som do kancelárie hneď po Kisukem a zastavil som sa za ním. To on si chcel tu vybaviť kto vie čo, nie ja.
„Tak toto je Hokáge.. Hmm!" Usmial som sa, zmenil som sa. Áno, ak čítala Bingo knihu, nemohla ma tak ľahko dostať. Iwu som opustil v 15stich, a teraz mám 19. Nemali moju novú fotku, takže som si veril. Aj keď mala šancu ma objaviť vďaka jednej veci, skôr som veril že nezačne bojovať. Čakru som mal stále potlačenú na malú úroveň, a Kisu tak isto.
„Zdravím.." Pozdravil som sa a zmĺkol.
„Tak toto je Hokáge.. Hmm!" Usmial som sa, zmenil som sa. Áno, ak čítala Bingo knihu, nemohla ma tak ľahko dostať. Iwu som opustil v 15stich, a teraz mám 19. Nemali moju novú fotku, takže som si veril. Aj keď mala šancu ma objaviť vďaka jednej veci, skôr som veril že nezačne bojovať. Čakru som mal stále potlačenú na malú úroveň, a Kisu tak isto.
„Zdravím.." Pozdravil som sa a zmĺkol.
Anonymní- Anonymní
Uprela som pohľad na istého chlapíka, ktorý práve vstúpil. Nespoznávala som ho, nikdy v živote som ho tu nevidela. Dobrý deň... Odzdravila som sa zdanlivo milým hlasom. Keď vstúpil jeho zrejem kamarát, zamračila som sa. Niekoho mi pripomínal, ale teraz som si nevedela spomenúť koho. Videla som ho už, ale kde?
Prepaľovala som ho nedôverčivým pohľadom, ktorý som hneď na to presunula na toho, kto tu vošiel prvý (Kisukeho).
Prepaľovala som ho nedôverčivým pohľadom, ktorý som hneď na to presunula na toho, kto tu vošiel prvý (Kisukeho).
Kaori Senju- Hokage
Shinobi
Strana 5 z 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Strana 5 z 27
Povolení tohoto fóra: