Dům rodiny Akasuna
+8
Daiki Yatoshi
Nawaki
Kisuke Uchiha
Neuro Uchiha
Yoko Ayme
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 25 z 40
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Dům rodiny Akasuna
First topic message reminder :
Vešel jsem do domu a zavolal "Jsem doma!"
Vešel jsem do domu a zavolal "Jsem doma!"
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Re: Dům rodiny Akasuna
Po velkém zívnutí jsem pootovřel oči,protože jsem před sebou nikoho necítil.Podíval jsem se směrem k otevřeným dveřím,kde stála piliKKa a ten kluk ze včerejška.Jestli se bude často takhle ochomejtat kolem nás začne mi lézt na nervy.Našpulil jsem pusu a nespokojeně zabručel.V polospánku jsem se dobelhal k umyvadlu,ve kterém jsem se opláchl,a zamířil směrem ke dveřím.''Umm..dobré ráno'',špitl jsem a snažil se odlepit víčka,abych lépe viděl..
Anonymní- Anonymní
"Dobré ránko!" pousmála jsem se. "No kluci, nevím jak vy ale já mám práci, jdu nakupovat nábytek, takže pokud nejdete se mnou, omluvte mě!" pousmála jsem se a otočila se k odchodu.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
"no..myslím že při tom mě s přítelem nepotřebujete" mile a nuceně jsem se usmál...moc poznat to nebylo "Já jsem se chtěl jen zeptat jeslti nemáš svitky s technikou sunshin a nějaké raiton techniky nebo katon"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Otevřel jsem úplně oči a podíval se mu do očí.Tak raiton a katon?Úplně jak sasuke..Pousmál jsem se a podíval se na svou levou ruku.Musím někdy navštívit kakashiho..''Klidně s námi pojď'',šeptl jsem potichounku.''Jinak mé jméno je Akiyuu'',řekl jsem a sklopil pohled k zemi..
Anonymní- Anonymní
(Kakashiho?Ten je ale mrtvej příteli...)
Shinobi
(Aha tak gomen moje chyba xD asi není já v tom mám zmatek tady se furt vzkřišujou postavy z Naruta xD )
Shinobi
"Kisuke" jednoslovně jsme mu odpoveděl v očích se mi z ničeho nic oběvil sharingan
Shinobi
''Těší mě'',šeptl jsem a usmál se,při čemž jsem se dotkl katany a nabil ji svou chakrou,ale nevytahoval jsem ji.Aktivoval jsem sharingan a sledoval jeho pohyby.
Anonymní- Anonymní
"Pánové klid!" zvedla jsem ruce, namířenou každou k jednomu Uchihovi. "Kisu přijď za mnou pak do kanceláře, nějaké svitky ti tam dám a stejně bych od tebe něco potřebovala." usmála jsem se a otočila se na Akiho. "A ty zlato, jdeme, mám toho hodně!" potom jsem se podívala na oba. "A ještě chvíli budete dělat tohle a srovnám vás oba!" zahromovala jsem jako Bůh zkázy. "Klidně se pozabíjejte ale mimo mojí vesnici!"
Shinobi
"jo chápu" chce soukromí..jak jinak "tak já pak příjdu....a neboj jen si zvykám na to že budu mít sharingan pořád aktivovaný...nevím proč se tenhle týpek vzrušuje" otočil jsem se a s rukama v kapsách odcházel
Shinobi
Odfoukla jsem si vlasy z čela. Typickej Uchiha! Dlouze jsem vzdychla. "Vy chlapy jste děsný citlivky!" založila jsem si ruce na prsa.
Shinobi
Někdo kdo žije v suně si nemá říkat Uchiha.Vydechl jsem a pustil svůj meč.''Hai,jdeme...Umm víš že jde z tebe někdy strach'',utrousil jsem a nevinně se zašklebil..
Anonymní- Anonymní
"Snad nemáš strach?!" pozvedla jsem hraně obočí. "V akci jsi mě nikdy neviděl!" vydala jsem se k obchodu.
Shinobi
''Ne,ne..vůbec?''Zakřenil jsem se a vydal se za ní.''Umm..raději po tom netoužím vidět tě v akci '',usmál jsem se a rozhlížel se kolem..
Anonymní- Anonymní
"Správně!" kývla jsem hlavou s úsměvem. "Tak jdeme!" zahnula jsem do spleti malých uliček. /Přesun/
Shinobi
Zůstala jsem ležet na zádech, ruce jsem měla hozené vedle sebe a dívala se na něj. Očima jsem zabloudila ke dveřím. "Takhle se sem nikdo nedostane, co když bude někdo něco potřebovat?!" ale jako protiklad ke svým slovům jsem si ho za tričko přitáhla k sobě a hladově ho políbila.
Shinobi
Po chvilce jsem se odtáhl,tak abych se mohl nadechnout.''Je tu plno lidí,nemusí pořád všichni chodit za tebou..A jestli ano,tak bude mít problémy ještě se mnou'',špitl jsem a opětoval jí vášnivý polibek.Tentokrát jsem rozepl její plášť až po pas a zajižděl pod něj rukou.Dlaní jsem ji něžně hladil na bříšku a soustavně zajížděl i níž.Druhou dlaní jsem ji začal hladit pod ouškem a jemně ji ho skousl.
Anonymní- Anonymní
Zavřela jsem oči, ale hned jsem se posadila. Zvedla jsem ruku, našla okraj jeho trička a přetáhla mu ho přes hlavu. Prsty jsem sjela po jeho krku, až na hruď, nahnula jsem se k němu a jazykem přejela přes jeho krční tepnu, abych ho pak jemně kousla do kůže pod ní.
Shinobi
Zavřel jsem oči,a jen tiše vzdychnul.Pak jsem ji chytil kolem pasu a převalil ji vedle sebe.Nohou jsem odkopl mé tričko,pryč z postele a konečky prstů ji přez hlavu přetáhl tričko.Upřímně jsem se usmál,a rozepl ji malíčkem kalhoty.Znovu jsem ji něžně políbil,a palcem u nohy ji pomalu stahoval kalhoty dolů...
Anonymní- Anonymní
Zahihňala jsem se. Přitáhla jsem si ho k sobě a políbila ho, hladově s chtíčem. Prsty jsem mapovala jeho záda, bříško a všechny svali, rukama jsem bloudila až jsem zabloudila (xDD) ke knoflíčku, se kterým jsem se chvilku prala, než jsem jej rozepla. Vydechla jsem, cítila jsem srdce někde v krku.
Shinobi
Usmál jsem se,a zatlačil špičkami prstů,tak že jsem ty kalhoty odsunul z postele.Zajel jsem rukou pod její záda,a snažil se rozepnout její podprsenku.Po chvilce snahy,jsem tam zajel i druhou rukou a přetrhl jí.Levou rukou jsem podprsenku odhodil směrem ke dveřím,a pravou rukou jsem sajel dolů.Tentokrát jsem ležel já na pilice,a nežně ji líbal..
Anonymní- Anonymní
Kdyby to šlo, nejspíš bych zčervenala jako ředkvička. Přivřela jsem oči, abych neviděla jeho výraz. Přitáhla jsem ho k sobě blíž, čechrala ho ve vlasech a lehce ústy sjížděla po jeho bradě na krk a zase zpět. Prsty jsem zkoumala jeho tělo.
Shinobi
Nechal jsem,ať si se mnou dělá co chce..Zajížděl jsem konečky prstů pod kalhotky a nazpět,až jsem se sesunul a stáhnul i poslední kus oblečení,co na sobě měla..Přisunul jsem se zpět a znovu ji začal líbat,jednou rukou jsem pomalu sjížděl dolů,až jsem zastavil tam kde jsem chtěl.(XD)Začal jsem pomalinku s tou rukou pohybovat...Volnou rukou jsem ji chytil za pas a přitáhl ji na pevno k sobě.
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Dům rodiny Surashi
» Vilka rodiny Akasuna
» Sídlo rodiny Sonozaki
» Dům Junky a rodiny
» Dům rodiny Kurotsuki
» Vilka rodiny Akasuna
» Sídlo rodiny Sonozaki
» Dům Junky a rodiny
» Dům rodiny Kurotsuki
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 25 z 40
Povolení tohoto fóra: