Kancelář Kazekage
+4
Tasai
Kushina Uzumaki
Makoto
Akasuna no PiliKKa
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Sunagakure
Strana 2 z 7
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zde úřaduje, pracuje a někdy nocuje Kazekage.
Samotná kancelář se nachází až ve třetím patře budovy, ostatní patra zabírají různí úředníci, administrativa a podobně.
Kancelář sama o sobě není moc velká, nijak zajímavá místnost, ale je z ní nádherný pohled na celou vesnici.
Uchovává se zde jen část důležitých materiálů, aby nedocházelo k odcizení, či případnému zničení. Přesto jsou všechny zamčené v jedné skříni, která je chráněna proti případným zlodějům celkem jednoduchým mechanismem. Při násilném vniknutí, to jest když nevlastníte klíč, dojde k spojení kontaktů a celý obsah vyhoří. Jedná se o zlomek minuty, než všechny papíry lehnou popelem.
Navíc v nepřítomnosti kage je místnost chráněna chakrovými vlákny, která jsou natahána všude a působí jako jednoduchý alarm, protože při jejich narušení Kage dostane signál a může zakročit. Při takovém to narušení dochází také k tomu, že z pod stolu vyjede trubka, plná paralyzačního jedovatého plynu. Stačí jedno nadechnutí.. plyn je navíc sytě rudý a není skrz něj vidět.
Zde úřaduje, pracuje a někdy nocuje Kazekage.
Samotná kancelář se nachází až ve třetím patře budovy, ostatní patra zabírají různí úředníci, administrativa a podobně.
Kancelář sama o sobě není moc velká, nijak zajímavá místnost, ale je z ní nádherný pohled na celou vesnici.
Uchovává se zde jen část důležitých materiálů, aby nedocházelo k odcizení, či případnému zničení. Přesto jsou všechny zamčené v jedné skříni, která je chráněna proti případným zlodějům celkem jednoduchým mechanismem. Při násilném vniknutí, to jest když nevlastníte klíč, dojde k spojení kontaktů a celý obsah vyhoří. Jedná se o zlomek minuty, než všechny papíry lehnou popelem.
Navíc v nepřítomnosti kage je místnost chráněna chakrovými vlákny, která jsou natahána všude a působí jako jednoduchý alarm, protože při jejich narušení Kage dostane signál a může zakročit. Při takovém to narušení dochází také k tomu, že z pod stolu vyjede trubka, plná paralyzačního jedovatého plynu. Stačí jedno nadechnutí.. plyn je navíc sytě rudý a není skrz něj vidět.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Kancelář Kazekage
Vzal som si papier a nechcelo sa mi ďalej sedieť a tam som sa vyhupol na stoličku a začal som vyplňovať a hovoriť No ták.. pochádzam z malej dedinky v Zemi blesku... neskôr som žil v Kumo.. a ehm... som ešte len Genin.... a moc mi to nejde... začali sam i slzy tlačiť do očí. A.. a volám sa Shimonu ale kludne mi môžete hovoriť Shi... a vaše meno? A.. ehm.. prepáčte.. Kazekage-sama...som trochu zvedavý.... uchechtol som sa s´ma na sebou.
Tasai- Počet príspevkov : 454
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
To je případ! Zavrtěla jsem hlavou, no musela jsem se smát. Něco tak nenormálního byla už jenom Yoko, ale tu už jsem tak prostě brala. Tohle bylo něco nového. "Jsem Pilikka, Akasuna no Pilikka, těší mě.." natáhla jsem k němu ruku, zaculila se jak cukrová vata, jak jsem měla ve zvyku.
Shinobi
Poskočil zo stoličky a dal som jej papier na stolík. Zároveň som sa nahol cez stolík a podal som jej ruku Teší ma...Pilikka-sama... a popri toľkom trasení som jej trochu urobil na stole bordel. Och.. ja som ale nemehlo... zasmial sa zase sám nad sebou a úsmev mal od ucha k uchu.
Shinobi
Klan:
"V pořádku." přikývla jsem a většinu papírů ledabyle naházela do šuplíku. Co není vidět, to nikomu nevadí.. ne? Pokývala jsem nad svou chytrou dedukcí hlavou a pak se postavila. "No.. jdu na trénink svých dětiček, tak buď můžeš jít se mnou a nebo mě musíš omluvit." navrhla jsem obě možné alternativy a natáhla si svůj kage plášť.
Shinobi
Zase mu zaiskrilo v očiach No ...rád by som šiel s vami.. Pilikka-senpai... aj keď ja neviem poriadne ani základné techniky posmutnel a poutieral si slzy ktoré mal v očiach.
Shinobi
Klan:
"To nevadí, aspoń se podívám, jak jsi na tom." kývla jsem hlavou a vyšla ke dveřím. "Tak poj´d, nebo mě tam ti dva sežerou." pousmála jsem se při pomyšlení na Yočínu, no co už. "Freyo, jdeme!" pískla jsem na psíka a počkala až vyběhne na chodbu. Pak jsem ještě počkala, až vyjde Shi, abych mohla zamknout kancelář.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Yosh... zvolal som nadšene a vyšiel som za ňou. Počkal som kým zavrie kanceláriu a nasledoval ju ako chvostík. (Presun)
Shinobi
Klan:
Vešla jsem do kanceláře, odblokovala, sundala si svůj plášť a s hlubokým povzdechem si sedla do křesla. "To byl zase den!" zabručela jsem si sama pro sebe, načež jsem zase aktivisticky vyskočila, do konvičky nalila vodu a pustila se do zalívání svých milovaných orchidejí. Přemýšlela jsem, dumala.. ale na nic nepřišla!
Když už chudinky květinky stáli do půlky ve vody, konečně jsem přestala, dřepla si ke stolu a pustila se do vyplňování listin a jiných papírů. Nuda, ale v týhle náladě mi to přišlo naprosto jedno!
Když už chudinky květinky stáli do půlky ve vody, konečně jsem přestala, dřepla si ke stolu a pustila se do vyplňování listin a jiných papírů. Nuda, ale v týhle náladě mi to přišlo naprosto jedno!
Shinobi
Mitsuki vletla do kancelare Kazekageho otevrenym oknem a pristala pred kazekage na kupe papiru co vyplnovala a rika ji lidskou reci.
Hej Kazekage Jay Byt Ve velkem pppppppppruser. Pecet zacit byt Slaby.
Hej Kazekage Jay Byt Ve velkem pppppppppruser. Pecet zacit byt Slaby.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Klan: Washi_Sennin
Když pták na mém stole promluvil, leknutím jsem spadla dozadu. No znovu jsem se vyškrábala na nohy a dívala se na ní jako na na blázna, protože se tu někdo zbláznil a já mám strach, že ten někdo jsem byla já! "Eee...?"
Shinobi
Kazekage prestat Blbnout.Nikdy nevidet zvire mluvit?
A natahla hlavu blize ke Kazekage.
Jay Mit problem. Jay velka bolest. Jestli neco rychle neudelat Jay moct umrit.
A natahla hlavu blize ke Kazekage.
Jay Mit problem. Jay velka bolest. Jestli neco rychle neudelat Jay moct umrit.
Shinobi
U hlavy mi naskočila kapka. "Jasně, přestanu blbnou, mluvící ptáky mám v kanceláři každý den!" zabručela jsem. "Ale já nevím, co mám udělat. Odmítl mou pomoc, nevím jak mu mám pomoct!"
Shinobi
On Odmitnout. Hai Byt zmaten, moc vzpominka najednou. Moc emoce najednou. Oz Jediny Prezit z cely jeho klan! On moc bolest v jeho srdce Kdyz si na neco vzpomenout. Bolest moct znicit jeho duse. Zlomit jeho vule zit.
Boze to je desna rec jak ja nerada mluvim lidskou reci. Problesklo Mitsuki hlavou.
Ty se Jay ptat moc veci na ktere on nemel vzpomenout. Ty Moc zvedava zenska!!!!
Vynadala ji Mitsuki.
Boze to je desna rec jak ja nerada mluvim lidskou reci. Problesklo Mitsuki hlavou.
Ty se Jay ptat moc veci na ktere on nemel vzpomenout. Ty Moc zvedava zenska!!!!
Vynadala ji Mitsuki.
Shinobi
"Snažila jsem se mu pomoct!" vybuchla jsem naštvaně. Aaaa co to dělám, povídám si s ptákem a ještě se hádám, to vážně není normální!! "Co mám podle tebe asi udělat hmm?! Nemám tušení, co ta pečeť umí a jak se ovládá, jak to mám asi zastavit! Když toho tolik víš, proč mi radši neřekneš nějakou užitečnou informaci!" zatím co jsem mluvila rozešla jsem se z kanceláře, zamkla a vydala jsem se po schodech dolů.
Shinobi
Mitsuki ji pristala na rameni. Kazekage.
Pecet Branit vzpominky Pecet Ovladat Pouze Washi-Sennin. Ja neco rict Ale ty nerikat Jay. Nebo me Jay Zabit Dobre?
Pecet Branit vzpominky Pecet Ovladat Pouze Washi-Sennin. Ja neco rict Ale ty nerikat Jay. Nebo me Jay Zabit Dobre?
Shinobi
"Fajn, budu mlčet!" souhlasila jsem, zatím co jsem běžela dolů po schodech, div jsem se na kluzké podlaze nezabila. No jo, běhy to není nic pro mě!
Shinobi
Dobre. Jay Tebe a ta druha moc rad ale nikdy nic nerict On vas Rad Co prijit do Suna. Vzdy vas sledovat ze strecha Naseho domu. On se Bat. On nevedet Ktera on Rad vic. Ja moct Pomoct Ale ja Potrebovat tvoje pomoc. Ja nemoc delat Pecet. Ja nechtit Jay stratit. Ale moc Pomoct Jednou ne vic. A byt to vycerpavajici. Pecet potom Mozna Na cas Posilit,ale ne dlouho.
Shinobi
"Fajn... řekni co mám udělat." stočila jsem na ní pohled a očekávala, co to bude pro tentokrát. Přece jen, shinobim jsme nebyla tak dlouho a tolik zkušeností jsme zatím neměla.
Shinobi
Ja te Klovnout do prstu az tect krev. Potom klovnout do noha sebe az tect krev. Ty odelat pecete ...................................... Potom Leva ruka tvoje krev Prava ruka moje krev Spojit krev. Prava ruka pecet na Jay hlava Leva ruka Jay Srdce. Potom to Hodne bolet Jay mozna za par minut Nevzpomenout na nic.Bolet Nejen Jay Ale i TY!!!!!
Shinobi
"Super!" vzdychla jsem si nenadšeně, no alespoň už jsem věděla, co dělat a to bylo hlavní. Konečně jsem seběhla z třetího patra, otevřela dveře a vyběhla do tmou zalité ulice.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Pomaly som vystúpal po schodoch na najvyššie poschodie, kde mala pracovňu Kazekage. Chystal som sa vstúpiť dnu, ale potom ma napadlo, že kancelária bude určite dobre zabezpečená. Predsa len ide o hlavu dediny. Párkrát som zaklopal na dvere a posadil sa na lavičku, čakajúc na niekoho, kto mi otvorí.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Vyšla jsem nahoru, do třetího patra, kde se nacházel můj milovaný druhý domov. Točila jsem klíčemi na ukazováčku, broukala si svou oblíbenou písničku a přemýšlela, co všechno mě dneska čeká. "Zdravím!" pozdravila jsem chlapce v chodbě a usmála se. "Potřebujete něco?" Asi jo, když ti sedí před kanclem baaka! No znovu jsem se usmála a nakráčela do místnosti.
Shinobi
Bez slova som sa postavil a vstúpil za Kazekage do pracovne. Pohľadom som prešiel po celej miestnosti, aby som sa uistil, že nás nikto nebude počuť.
"Dobrý večer, Kazekage-dono. Moje meno je Midotsuchi a prichádzam z Iwy. Rád by som sa Vás, v mene Tsuchikageho, spýtal na pár vecí z histórie."
V napätí z očakávania jej odpovede som hlasno preglgol.
"Dobrý večer, Kazekage-dono. Moje meno je Midotsuchi a prichádzam z Iwy. Rád by som sa Vás, v mene Tsuchikageho, spýtal na pár vecí z histórie."
V napätí z očakávania jej odpovede som hlasno preglgol.
Shinobi
Klan:
Otočila jsem se a mile jsem se usmála. "Od toho máme knihovny.. ale když už jste došel až sem, prosím." posadila jsem se do křesla a kývla na protější, aby si sedl. "Nuže... co chcete vědět?!" usmála jsem se a pozorovala jej.
Shinobi
Posadil som sa do kresla, na ktoré Kazekage ukázala.
"Rád by som sa porozprával o Ichibim, vlastným menom Shukaku." Na chvíľu som sa odmlčal.
"Iwa v poslednej dobe plánuje odpečatiť démonov a určiť nových Jinchuuriki. Určite by si naše dediny mohli vzájomne pomôcť."
"Rád by som sa porozprával o Ichibim, vlastným menom Shukaku." Na chvíľu som sa odmlčal.
"Iwa v poslednej dobe plánuje odpečatiť démonov a určiť nových Jinchuuriki. Určite by si naše dediny mohli vzájomne pomôcť."
Shinobi
Klan:
Strana 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Sunagakure
Strana 2 z 7
Povolení tohoto fóra: