Kancelář Kazekage
+4
Tasai
Kushina Uzumaki
Makoto
Akasuna no PiliKKa
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Sunagakure
Strana 1 z 7
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kancelář Kazekage
Zde úřaduje, pracuje a někdy nocuje Kazekage.
Samotná kancelář se nachází až ve třetím patře budovy, ostatní patra zabírají různí úředníci, administrativa a podobně.
Kancelář sama o sobě není moc velká, nijak zajímavá místnost, ale je z ní nádherný pohled na celou vesnici.
Uchovává se zde jen část důležitých materiálů, aby nedocházelo k odcizení, či případnému zničení. Přesto jsou všechny zamčené v jedné skříni, která je chráněna proti případným zlodějům celkem jednoduchým mechanismem. Při násilném vniknutí, to jest když nevlastníte klíč, dojde k spojení kontaktů a celý obsah vyhoří. Jedná se o zlomek minuty, než všechny papíry lehnou popelem.
Navíc v nepřítomnosti kage je místnost chráněna chakrovými vlákny, která jsou natahána všude a působí jako jednoduchý alarm, protože při jejich narušení Kage dostane signál a může zakročit. Při takovém to narušení dochází také k tomu, že z pod stolu vyjede trubka, plná paralyzačního jedovatého plynu. Stačí jedno nadechnutí.. plyn je navíc sytě rudý a není skrz něj vidět.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Kancelář Kazekage
Vesel jsem do budovy z kancelari zaklepal na dvere a cekal na vyzvani mezitim jsem se oprel o stenu.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Klan: Washi_Sennin
Aniž by som niečo povedala zaklopala som a ani som nečakala na vyzvanie okamžite som vstúpila. "Ospravedlňujem sa Kazekage-sama za takové prepadnutie ale posiela ma Hokage-sama s listom pre vás" podala som jej o a čakala kým začne čítať
- smlouva:
Do osobních rukou Kazekage
Kancelář Kazekage
Sunagakure
Věc: Smlouva o spojenectví
Vážená Kazekage,
časy nejsou nejbezpečnější, žádám vás, touto cestou o pevné spojenectví našich vesnic, které bylo již v historii pevně zakořeněno.
Zašlete mi po mé ANBU zpětnou odpověď a váš návrh spojenecké smlouvy.
S pozdravem,
Assasin Senju
Nanadaime Hokage
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Přiběhla jsem do kanceláře, připravena na nemožné, a zastavila jsem se mezi futry. Zamračila jsem se na rusovlasé děvče a postavila se do obranné pozice. "Rodiče vás neučili klepat..?" zabručela jsem a zkoumala ji, připravena na nějaký ten výpad.
Shinobi
"Ospravedlňujem sa Kazekage-sama ale zaklopala som...A môj otec Naruto a matka sú už mŕtvy.."povedala som a konečne som sa uklonila ako sa patrilo.
Shinobi
"Hmmm..." broukla jsem jen, ale kývla jsem a vešla do kanceláře. "Posaďte se." vyzvala jsem ji již klidným hlasem a sama se posadila do svého křesla. "Necháme to co se stalo být a vy mi řeknete, proč jste zde." pousmála jsem se a pozorovala ji, s tváří opřenou o dlaně.
Shinobi
"Hokage-sama Assasin Senju ma posiela s dohodou o spojenectvo nech sa páči" podám jej to.
- smlouva:
Do osobních rukou Kazekage
Kancelář Kazekage
Sunagakure
Věc: Smlouva o spojenectví
Vážená Kazekage,
časy nejsou nejbezpečnější, žádám vás, touto cestou o pevné spojenectví našich vesnic, které bylo již v historii pevně zakořeněno.
Zašlete mi po mé ANBU zpětnou odpověď a váš návrh spojenecké smlouvy.
S pozdravem,
Assasin Senju
Nanadaime Hokage
Shinobi
Vzala jsem si od ní smlouvu a otevřela ji. Přelétla jsem text očima a zářivě se usmála. "Děkuji!" pokývala jsem hlavou, vzala čistý papír a napsala na něj pár řádků.
- Spoiler:
- Velevážený Hokage,
jako zástupce všech lidí mé vesnice samozřejmě s vaší nabídkou souhlasím, přikládám stinný nákres smlouvy, tak si jí prosím projděte a dejte mi vědět, zda se všemi body souhlasíte.
S úctou Akasuna no Pilikka,
Rokudaime Kazekage.
- Mírová smlouva:
- Jedná se o spojenectví zemí Větru a Ohně. Spojení navrhla šestá Kazekage Akasuna no Pilikka a sedmý Hokage Assasin Senju. Smlouva uzavírá mezi oběma zeměmi trvalé příměří a zajišťuje vzájemnou pomoc ať už ve válečných, či jiných situacích.
Orientačními body ve vzájemném spojenectví jsou;
1.) Prioritní - Trvalý a neporušitelný mír mezi vesnicemi, vojenská či jakákoliv jiná nouzová pomoc v případě krize a vlastnictví obou území.
2.) Zachování povinností a úloh obou Kage, bez velkých změn v ohledech spravování ninja vesnic.
3.) Naprostá a absolutní důvěra mezi oběma zeměmi.
5.) Informovanost Kage obou zemí v případě razantní změny ve vesnici, ovlivňující mírovou smlouvu.
S uvedenými podmínkami souhlasí oba leadři uvedených Zemí, přísahají plnění zásad a dodržování mírové situace.
Akasuna no Pilikka,
Rokudaime Kazekage
Shinobi
Zaklepal jsem na dvere a cekal
Shinobi
Zobrala som dopis a už viac som nič nepovedala.Maska ANBU sa mi iba zaligotala.
Uklonila som sa.Majte sa pekne kazekage-sama poviem a okamžite zmiznem preš (presun)
Uklonila som sa.Majte sa pekne kazekage-sama poviem a okamžite zmiznem preš (presun)
Shinobi
"Sayonara!" pousmála jsem se na dívku, načež jsem se podívala na dveře. Fajn, zmáknem to všechno! Ušklíbla jsem se. "Dále!" zvolala jsem ke dveřím a uklidila Assasinuv dopis do stolu.
Shinobi
Vesel Jsem do kancelare Mirne se usmal A Poklonil jsem se.
Ja se se prisel Zeptat Kazekage-sama Ohledne senseie.
Ja se se prisel Zeptat Kazekage-sama Ohledne senseie.
Shinobi
Kývnutím hlavy jsem jej pozdravila a vzala do ruky pár papírů, ve kterých jsem chvilku něco hledala, no pak jsem se podmračeně poškrábala ve vlasech a znovu pokývala hlavou. "No... právě teď mám jednoho nevyužitého člověka, problém je, že momentálně je v nemocnici a bohužel nedokáži určit, jak dlouho tam zůstane. Hmmmm..." znovu jsem si promnula bradu, ale pak se pousmála. "No zatím tě budu trénovat sama, uvidíme, jak se to vyvine později. Pokud samozřejmě proti tomu nic nemáš..?" naklonila jsem hlavu na stranu.
Shinobi
SSSSsamozdrejmne Ze ne Kazekage-Sama Bude mi cti
No snazil jsem se tvarit nejak normalnea Pritom se cervenal jak rajce
No snazil jsem se tvarit nejak normalnea Pritom se cervenal jak rajce
Shinobi
Pousmála jsem se a pokývala hlavou. "Fajn.. sejdeme se tedy zítra k večeru v poušti, přivedu s sebou ještě svého druhého studenta a uvidíme, jak na tom oba jste.. snad pro vás budu moci něco udělat!" vstala jsem a protáhla se. "Jestli je to všechno, omluv mě, sestřenka na mě doma čeká s večeří." zazubila jsem se.
Shinobi
Hai Kazekage-sama
poklonil jsem se a odelsel ven z kancelare a opustil budovu
poklonil jsem se a odelsel ven z kancelare a opustil budovu
Shinobi
Zamávala jsem mu na rozloučenou, pozhasínala všechna světla, zablokovala kancelář a s blaženým úsměvem a myšlenkou na teploučkou večeři jsem se tanečním krokem vydala k domovu.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Postupne po prehliadke celej dediny som zavítal k tejto budove. Cupkal som si ako malí chlapček hore schodmi až som sa zastavil pri dverách Kazekageho pracovne. Klopklop.... ozvalo sa po mojom zaklopaní. Prilepil som ucho k dverám ale nikto sa neozýval. Pfff.... kde je ten najvyšší z dediny? Predsa ma tu nenechajú len tak čakať... oprel som sa o stenu naproti dverám a čakal som.
Tasai- Počet príspevkov : 454
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Přiběhla jsem ke kanceláři s papíry v ruce, div se mi nerozlétali všude okolo, no samozřejmě to mé inteligentní zvíře to pochopilo jako závod a tak se do schodů vyřítila jako buldozer. Já za ní jen tak polomrtvolně dovlála, no její štěkání mě donutilo trochu přidat do tempa a neumřít v mezi patře.
"Freyino, co tu.." všimla jsem si chlapce u dveří a naklonila hlavu na stranu. "Ummm zdravím..." zamumlala jsem s úsměvem a vydala se ke dveřím. "Freyo fuj, buď slušná! Po kom ty jsi..?" vrtěla jsem nad milým psíkem hlavou, našla klíče a otevřela kancelář. "Potřebujete něco..?" mluvila jsem na něj, přesto, že jsem byla zády, pokládaje hordu papírů na stůl.
"Freyino, co tu.." všimla jsem si chlapce u dveří a naklonila hlavu na stranu. "Ummm zdravím..." zamumlala jsem s úsměvem a vydala se ke dveřím. "Freyo fuj, buď slušná! Po kom ty jsi..?" vrtěla jsem nad milým psíkem hlavou, našla klíče a otevřela kancelář. "Potřebujete něco..?" mluvila jsem na něj, přesto, že jsem byla zády, pokládaje hordu papírů na stůl.
Shinobi
Ahoj, ahoj.... zavelil hlasom ako santa to jeho ho,ho... Odlepil sa od steny a podišiel bližšie No pokiaľ ste Kazekage-sama tak aj áno... hovoril milo ako nejaké malé dieťa.
Shinobi
Klan:
Ahoj, ahoj a pak mi vykáš... zajímavé! Pousmála jsem se a otočila se k němu čelem. "Hai... jsem Kazekage, těší mě. Vaše přání..?" naklonila jsem hlavu na stranu a čekala, co to bude tentokrát.
Shinobi
Uhm.. urobíte prosím zo mňa ninju zo Sunagakure no sato? Prosím, prosím... hovoril sladko že človeka z toho aj zuby boleli. V očiach sa mi mihali iskričky ktoré dávali dôraz na moju prosbu. človek by ma teraz odhadol na takých desať a pritom som bol o dosť starší.
Shinobi
Klan:
Zasmála jsem se. "To je aktivita..." zavrtěla jsem hlavou a vzala jeden z papírů, položených v šuplíku ve stole. "Proč zrovna Suna..?" napadla mě další otázka, zatím co jsem si hrála s rohem onoho formuláře.
Shinobi
No pretože... Táto dedina ma niečim napĺňa... v porovnaní z ostatnými pohhupoval som sa na nohách dopredu a do zadu a zároveň som si obzeral kanceláriu. Lebo tu je fajne teplúčko..... hovoril detsky. No a celkovo ma táto dedinôčka upútala.. a je to tu všetko kawaiii... aj Kazekage-sama je kawai... dnes vyzeráte skvelo... poklonil sa ako služobník a škeril som sa od ucha k uchu a všade sa naokolo obzeral z úžasom a nadšeným.
Shinobi
Klan:
Pozvedla jsem obočí. Opilej..? Zdrogovanej...? No nakonec jsem se jen tak usmála a podala mu list. "Tak mi to prosím vyplň... taky bych ráda věděla, jakou máš hodnost a původní vesnici. No a samozřejmě by mě zajímalo tvé jméno..?" dál jsem se smála jako sudička z pohádky.
Shinobi
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Sunagakure
Strana 1 z 7
Povolení tohoto fóra: