Kancelář Kazekage
+4
Tasai
Kushina Uzumaki
Makoto
Akasuna no PiliKKa
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Sunagakure
Strana 6 z 7
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zde úřaduje, pracuje a někdy nocuje Kazekage.
Samotná kancelář se nachází až ve třetím patře budovy, ostatní patra zabírají různí úředníci, administrativa a podobně.
Kancelář sama o sobě není moc velká, nijak zajímavá místnost, ale je z ní nádherný pohled na celou vesnici.
Uchovává se zde jen část důležitých materiálů, aby nedocházelo k odcizení, či případnému zničení. Přesto jsou všechny zamčené v jedné skříni, která je chráněna proti případným zlodějům celkem jednoduchým mechanismem. Při násilném vniknutí, to jest když nevlastníte klíč, dojde k spojení kontaktů a celý obsah vyhoří. Jedná se o zlomek minuty, než všechny papíry lehnou popelem.
Navíc v nepřítomnosti kage je místnost chráněna chakrovými vlákny, která jsou natahána všude a působí jako jednoduchý alarm, protože při jejich narušení Kage dostane signál a může zakročit. Při takovém to narušení dochází také k tomu, že z pod stolu vyjede trubka, plná paralyzačního jedovatého plynu. Stačí jedno nadechnutí.. plyn je navíc sytě rudý a není skrz něj vidět.
Zde úřaduje, pracuje a někdy nocuje Kazekage.
Samotná kancelář se nachází až ve třetím patře budovy, ostatní patra zabírají různí úředníci, administrativa a podobně.
Kancelář sama o sobě není moc velká, nijak zajímavá místnost, ale je z ní nádherný pohled na celou vesnici.
Uchovává se zde jen část důležitých materiálů, aby nedocházelo k odcizení, či případnému zničení. Přesto jsou všechny zamčené v jedné skříni, která je chráněna proti případným zlodějům celkem jednoduchým mechanismem. Při násilném vniknutí, to jest když nevlastníte klíč, dojde k spojení kontaktů a celý obsah vyhoří. Jedná se o zlomek minuty, než všechny papíry lehnou popelem.
Navíc v nepřítomnosti kage je místnost chráněna chakrovými vlákny, která jsou natahána všude a působí jako jednoduchý alarm, protože při jejich narušení Kage dostane signál a může zakročit. Při takovém to narušení dochází také k tomu, že z pod stolu vyjede trubka, plná paralyzačního jedovatého plynu. Stačí jedno nadechnutí.. plyn je navíc sytě rudý a není skrz něj vidět.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Kancelář Kazekage
Zacukalo mi obočí a já se plácla do čela. "Za co... ZA CO?! Maminko, vždyť tys to vidíš!!" spílala jsem k nebi, no co jsem mohla dělat. Počkala jsem, až Yo opustí mou kancelář a došla k němu. Potlačila jsem chu´t strčit ho do mrazáku a udělat z něj nanuka a jen jsem ho tak jemně (muhehehe) poplácala po tvářích. "Hej, jsi živej?!" zabručela jsem nezúčastněně.
Shinobi
Demonstrativně jsem nadzvedl hlavu aniž bych otevřel oči a znovu ji nechal spadnout na podlahu.Zacukal jsem nohama a otočil se na bok,počemž jsem začal vydávat zvlášní sýpající zvuky připomínající chrápání.
Anonymní- Anonymní
Klečela jsem nad ním a jen s velkým sebezapřením a křečovitým svíráním rukou jsem potlačila touhu na místě ho uškrtit. "Zabít tě teď by bylo špatné... nic bych z toho neměla!" zamumlala jsem spíš sama pro sebe. Ale co te´d s ním..?
Shinobi
Pootevřel jsem víčka a trochu se přišoupl k ní,počemž jsem ji rukama obejmul a udělal si z jejích noh polštář.Něco jsem ještě spokojeně zabručel a teď cítil že spánek na mě jde doopravdy..
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem do ruky vázu, chtěla ji na něj pustit, hezky z pěkné výšky.. ale nakonec jsem si jen povzdychla a položila ji na zem. "Baaka!" utrosila jsem a posunula se kus dál, kde jsem se opřela o zeď. Kde se ve mě bere ta dobrota..? Zavrtěla jsem nad sebou hlavou. Aha, to bude tím, že ho chci zabít až bude při vědomí! Tenhle důvod mi stačil, abych se blahosklonně usmála. Natáhla jsem se a z poličky vytáhla nějakou knížku. Ne, že bych měla takovou chu´t číst si s kdoví kým ležícím na sobě, ale usnout když mám v kanclu někoho neznámého, tak to zase ne..
Shinobi
Když bolest trochu ustoupila tak jsem se rozhodl že se půjdu omluvit.
Vešel jsem opatrně do kanceláře, zjistil jsem že je u steny s tím...
Došel jsem potichu až k ni, měl jsem omluvný výraz, i když bylo na očích vidět že mě něco bolí.
Sklonil jsem se abych byl ve stejné výšce jako ona a spustil. "Kazekage-sama chtěl bych se vám omluvit že jsem se choval tak hnusně, ale něco co nesnáším víc jak když někdo ničí jahody, je když je někdo hovado." Všiml jsem si že ona asi neodejde dokud neodejde on. "Já bych ho mohl vzít k nám, nic se mu tam nestane, teda pokud sestru nenapadne si z něj udělat pokusný morče na její YAOI choutky, nebo se ráno probudí zaskládaný YAOI časopisy, takže nic hroznýho. Vy by jste se mohla jít vyspat, pro senseie bych si došel za pár dní až z vás vyprchá touha mě zabít." Klidně bych si tam s ni povídal, celou dobu jsem mluvil potichu, abych to nevzbudil.
Vešel jsem opatrně do kanceláře, zjistil jsem že je u steny s tím...
Došel jsem potichu až k ni, měl jsem omluvný výraz, i když bylo na očích vidět že mě něco bolí.
Sklonil jsem se abych byl ve stejné výšce jako ona a spustil. "Kazekage-sama chtěl bych se vám omluvit že jsem se choval tak hnusně, ale něco co nesnáším víc jak když někdo ničí jahody, je když je někdo hovado." Všiml jsem si že ona asi neodejde dokud neodejde on. "Já bych ho mohl vzít k nám, nic se mu tam nestane, teda pokud sestru nenapadne si z něj udělat pokusný morče na její YAOI choutky, nebo se ráno probudí zaskládaný YAOI časopisy, takže nic hroznýho. Vy by jste se mohla jít vyspat, pro senseie bych si došel za pár dní až z vás vyprchá touha mě zabít." Klidně bych si tam s ni povídal, celou dobu jsem mluvil potichu, abych to nevzbudil.
Anonymní- Anonymní
Natočila jsem hlavu na stranu a pousmála se. Už docela klidně.. vážně jsem byla unavená! "No... když ti to nebude vadit... nechci ho tu nechat, jistě chápeš proč.. domů ho sama neodnesu.. " šetrně jsem ho položila na zem, ani jsem neměla chu´t nic mu dělat a protáhla se. "Přij´d brzo, něco vymyslím..." pousmála jsem se, shodila ze sebe pláš´t a otevřela okno. "Díky..." pousmála jsem se ještě, než jsem vyskočila z okna a po střechách se vydala k domovu.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
Trochu jsem usmál. "Ne nebude mi to vadit..." Potvrdil jsem ji. "A ano stavím se brzo." Sledoval jsem jak vyskakuje z okna. Je vážně hezká... Projelo mi hlavou. Ještě jsem tam uklidil střepy a jahody, potom jsem opatrně zvedl Akiho a vyšel na chodbu, zavřel jsem za sebou a gravitací zamkl. Poté jsem se s ním vydal k nám domů kde se bude moct vyspat.
(přesun oba.)
(přesun oba.)
Anonymní- Anonymní
Pili si vyskočila oknem a odešla pryč a já tady teda zůstala tvrdnout, když se kancelář vylidnila.
Yare, Yare.. Povzdechla jsem si, zavrtěla hlavou a vydala se pryč, pravděpodobně domů.
(Přesun.)
Yare, Yare.. Povzdechla jsem si, zavrtěla hlavou a vydala se pryč, pravděpodobně domů.
(Přesun.)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Došel jsem ke kanceláři a zase pojídal Jahody, ale to u mě nebyla novinka!
Zaklepal jsem, no, ale podle únavy modro-očka jsem nevěřil že by tam byla.
Tak jsem si sedl do tureckého sedu a ani ne za 3s jsem se už vznášel 50 cm nad zemí, vnímal jsem okolí, ale taky jsem si čistil a uspořádával myšlenky. Nevím proč, ale něco mi na tom klukovi ze včerejška nehrálo, jako kdyby si jen hrál na vola.
Zaklepal jsem, no, ale podle únavy modro-očka jsem nevěřil že by tam byla.
Tak jsem si sedl do tureckého sedu a ani ne za 3s jsem se už vznášel 50 cm nad zemí, vnímal jsem okolí, ale taky jsem si čistil a uspořádával myšlenky. Nevím proč, ale něco mi na tom klukovi ze včerejška nehrálo, jako kdyby si jen hrál na vola.
Anonymní- Anonymní
Vyšla jsem schody a stáhla ze sebe kapuci. Písečná bouře, je hold písečná bouře! Více méně jsem se těma třema patrama vyplazila, s jistou dávnou ironie a myšlenkami na vymoženosti typu výtahu a celá natěšená na své kytičky ťapkala chodbou, když jsme si ho všimla. "Co to...?!" dívala jsem se, jak si tam.. létá!! ve vzduchu a přemýšlela, jestli ta včerejší rána do hlavy nebyla větší, než jsem původně předpokládala.
Shinobi
Když jsem viděl jak si mě všimla tak jsem rychle dopadl zpět na nohy. "D-dobrý den kazekage-sama. Jak jste se vyspala?" Snažil jsem se to nějak zamluvit. "Pojďme do kanceláře... to bude lepší." Usmál jsem se na ni, došel k ni a dával pozor, aby nespadla, v suně totiž nebyl nikdo kdo umí létat tak jsem se ani nedivil.
Anonymní- Anonymní
"Ty..." ukázala jsem na něj prstem. "Do kanceláře a hned!" ukázala jsem prstem na dveře a otevřela je. Pilí, Pilí... byla jsi dlouho na sluníčku!! Usmívala jsem se jako debílek a přemýšlela, jestli je pro mě zdejší klima příznivé!
Shinobi
"Jaj." Hlesl jsem po cestě do kanceláře. Když jsem přišel do ni tak jsem zavřel a čekal co mi řekne.
Anonymní- Anonymní
"Posaď se!" zahromovala jsem, sundala hábit, posadila se na své místo a opřela si tváře o dlaně. Přimhouřila jsem oči, zapíchla je do něj, nespouštěla a jen čekala. Nehodlala jsem se na nic ptát, chtěla jsem, aby mi to řekl sám a tak jsem jen koukala, skoro ani nemrkala.
Shinobi
Posadil jsem se jak řekla. Když do mě zapíchla oči tak jsem se ji do nich podíval. Napadlo mě jen a jen jedno. Nádherný oči. No hlavou se mi toho honilo hodně hlavně to jak je krásná, doufal jsem že si toho nevšimne, většina hned poznala na co vidím když se mi podívala do očí.
Nedokázal jsem se podívat jinam, takhle začala bitva, kdo promluví první? Kdo první uhne pohledem?
Nedokázal jsem se podívat jinam, takhle začala bitva, kdo promluví první? Kdo první uhne pohledem?
Anonymní- Anonymní
"Nechceš mi něco říct..?" vybídla jsem ho, stále s pohledem neuhýbaje pryč. Měla jsem výhodu, v ANBU jsem se naučila celkem dobrému ovládání a ve výsleších jsem se doslova vyžívala. Ne, já rozhodně nebudu ten, kdo uhne!
Shinobi
"Hm ani ne... no možná jedno... jste hezká!" Řekl jsem jí a moje oči spíš říkaly že hezká je slabý slovo.
Rozhodně jsem nehodlal vyzradit desítky let střežené tajemství!
Rozhodně jsem nehodlal vyzradit desítky let střežené tajemství!
Anonymní- Anonymní
No.. trochu šokovaně jsem zamrkala, protože... no jasně, byla jsem zvyklá na nadávky, výhrůžky i urážky, ale tohle..? To mi poněkud vzalo vítr z plachet, i když na venek jsem samozřejmě zachovala klišé dekorum! "Ummm... měla jsem na mysli.. no něco jiného.." zabručela jsem trochu roztřeseným hlasem.
Shinobi
"Já, ale nevím co jste měla na mysli." Mluvil jsem klidně, mě tohle rozhodit nemohlo, tohle byla obdoba psychického teroru, já bych dost psychicky odolný, musel jsem být, jinak bych se rozsypal po jedné vlně. "Nebo jste myslela to že si myslím že máte krásné oči." I teď oči řekli že je to slabé slovo.
Anonymní- Anonymní
Ušklíbla jsem se. Znova už mě to nedostane! Ani jsem nemrkla. "Měla jsem na mysli to létání po chodbě mé kanceláře!" usmála jsem se sladce a naklonila hlavu na stranu, jak jsem to dělala vždycky, když mě něco zaujalo.
Shinobi
"No tak to vám nemůžu říct, ale neberte to jako drzost, jen vám říkám jak to je." Nakonec jsem uhnul pohledem já. "Stejně si myslím že jste dokonalá." Hlesl jsem potichu.
Anonymní- Anonymní
Yosh!! "Musíte vědět, že s touhle odpovědí se nespokojím!" opřela jsem se do křesla a usmála se. "Jsem hrozně zvědavá ženská!" ušklíbla jsem se, prohrábla si vlasy a čekala, jestli mi to řekne.
Shinobi
"Stejně vám to neřeknu." I když bych vám to řekl rád, ale kdo to má pak doma vysvětlovat? Projelo mi hlavou to co už jsem radši neřekl. Doufal jsem že se smíří s tím že to ze mě nedostane. Nebo bude dělat něco horšího? Ne! Na to jsem radši ani nepomyslel.
Anonymní- Anonymní
Vzdychla jsem. Tohle jsem fakt dělat nechtěla! Vstala jsem, pomalu obešla stůl a sladce se usmála. Došla jsem až k němu, opřela se rukama opěradel a nahla hlavu až těsně k němu. "Jsi si jistý...?" zírala jsem mu z blízka do očí, zatím co jsem v duchu umírala sama ze sebe xD!
Shinobi
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#2 :: Herní místnosti :: Sunagakure
Strana 6 z 7
Povolení tohoto fóra: