Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Kuga

4 posters

Strana 18 z 27 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Next

Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 18 Empty Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jan - 17:47

First topic message reminder :

Sídlo klanu Kuga - Stránka 18 Basarahaus

Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 18 Empty Re: Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 15:06

To? Zeptala jsem se zmateně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 15:13

Pardón.... Jsem nervózní...Zasmál jsem se pro odlehčení jejího zmateného pohledu. Myslel jsem jako naše věci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 15:24

A to chceš jít teď? Zeptala jsem se ho a hrála uraženou. Víc jsem si ho k sobě přitáhla a pevně ho sevřela v náručí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 15:30

No... Jak tak koukám tak asi ne... že? Co to s ní je? Je teprve podvečer a už by se válela po posteli.... Tak dobře... Co musím udělat aby mě její lordstvo pustilo? A oplatil jí sevření trochu silnějším.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 15:39

Ale jo ... Dala jsem mu pusu na tvář, pustila ho sama od sebe a posadila se. Vyjímečně nic dělat nemusíš. Usmála jsem se a odešla si do pokoje pro věci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 15:58

Jen tak vstala a pustila mě? Co to s ní je? podivil se... Poté jsme odešel hodit si sem věci a šel už jen tak ze zvyku do lednice, jestli náhodou tam něco nebude... Prošel jsem okolo polospící Natsuki a vytratil se ven zdokonalit chůzi po vodě. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 16:08

Když jsem s vrátila do pokoje už tam nebyl tak jsem si uklidila věci do skříně a odešla do obývaku kde spala Nat. Prošla jsem kolem ní a vyšla ven na zahradu. Pomalu se stmívalo, ale to mi vůbec nevadilo vytáhla jsem si svoje zbraně a s každou z nich jsem trénovala. Začala jsem s Tessenem a plánovala skončit u katany.

Naposledy upravil Loxar Yuna dne Thu 12 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 16:39

Natsuki

Když jsem se vzbudila byl už pozdní večer, vyhrabala jsem se z gauče a vydala se do kuchyně udělat večeři. Chtěla jsem společnost kamarádů, ale spíš jim dělám mamku, usmála jsem se. Začala jsem připravovat jídlo a doufala jsem, že se Nami tentokrát vrátí na noc domů.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 17:08

po pár hodinách jsem skončila s tréninkem a vrátila se do kuchyně. Chceš s něčím pomoct Nat? Zeptala jsem se když jsem si všimla že připravuje večeři.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 17:14

Natsuki

Ne v pohodě, už to mám, jen si sedni, hned ti to přinesu. Dodělala jsem jídlo, nabrala jednu porci a dala ji na stůl. Pak jsem si nabrala pro sebe, došla ke stolu sedla si. Dobrou chuť, popřála jsem Yuně a pustila se do jídla. Jo kde máš manžela? Bude to mít studený.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 17:16

Dobrou chuť. Pustila jsem se do jídla. Při slově manžel mi zaskočilo. Cože? Manžel? T-to ... není. Ehm ... teda chtěla jsem říct ... trénuje. Zrudla jsem a znovu se pomalu pustila do jídla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 17:28

Natsuki

Při Yuniné reakci jsem se rozesmála, až mi málem zaskočilo. Tak to jste dál než jsem si myslela, smála jsem se dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 17:29

To teda nejsme. Ohradila jsem se a trochu se zamračila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 17:40

Natsuki

Já jsem neřekla kde, vyprskla jsem smíchy. Ale podle stupně tvojí obrany a společného pokoje asi daleko. Bavilo mě Yunu škádlit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 17:45

Zrudla jsem. To ne... chci říct že zas tak daleko ne. Ryhle jsem do sebe naházela jídlo a šla si po sobě umýt nádobí. Díky za jídlo Nat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 17:49

Natsuki

Není zač, vysoukala jsem ze sebe v záchvatu smíchu. Pak jsem vztala a uklidila po sobě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 17:55

Pořád celá červená jsem ve spěchu opustila kuchyň a šla se nahoru osprchovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 18:13

Pomalu jsem se navracel zpět do residence rodiny Kuga. Byla už poměrně velká tma a opět mlhavo. Na cestu mi svítilo pár lamp jejichž světlo bylo sotva vidět... Cestou jsem myslel na teplou sprchu a teplo "rodinného" krbu. Napadlo mě co budeme večer ještě dělat, když máme tolik času. Ještě jsme snad ani neměli společný večer, že by jsme si všichni poseděli, kromě večeře... . Čím blíž jsem byl domu Kuga tím horší sem měl z toho všeho pocit.... Nakonec, když jsem vešel do domu nic zvláštního se nedělo. ,, Ahoj Natsuki-chan, co se dělo za tu dobu co jsem tu nebyl?" Promluvil jsem na Nat co právě myla nádobí. Problém byl v tom, že jsme si neuvědomil co bude následovat... Jak jsem měl na sobě mokré oblečení už jsem si ani neuvědomal že ho na furt mám a kapal sem po zemi...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 18:25

Natsuki

Nic se nedělo, běž se převlíct ať nenastydneš, a pak se najez a vytři to tu, zasmála jsem se a odešla do obýváku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 18:30

Hai, Natsuki-chan Zasmál jsem a šel pr nové věci + navštívit koupelnu. Ve chvíli kdy jsem došel ke koupelně jsem uslyšel jak teče sprcha. Pokud je to Yuna mohla by bejt sranda... Ale... co když ne? Rozhodl jsme se jít do druhé koupelny a dal si konečně pořádně teplou spršku. Potom jsem šel vytřít tu kaluž co tam po mě zbyla. Jídlo už bylo studený tak jsem neměl na co spěchat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 18:45

Když jsem se osprchovala omotala jsem kolem sebe ručník a doběhla si do pokoje pro věci. Převlékla jsem se a sešla dolů po schodech za Nat. Akio se už vrátil? Zeptala jsem se s mírným úsměvem Nat když jem si sedala na pohovku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 18:49

Natsuki

Jo, manžela máš v koupelně, poštouchla jsem Yunu, když si pohneš můžeš si vlíst ještě k němu do sprchy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 18:55

Nechci, ale díky za upozornění. Řekla jsem tónem, který dost jasně naznačoval že se na tohle téma bavit nechci. Abych zabila čas vytáhla jsem si knížku a četla si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 19:02

Vytřel sem co jsem po sobě zanechal a vydal se pro jídlo. Ohřál jsem to a šel na gauč do obýváku všiml jsem si Yuny jak je zabraná do knížky. Pomalu jsem se k ní zezadu přiblížil BAF!!.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 12 Jan - 19:04

Nadskočila jsem a trochu vypískla. Co to tady na mě zkoušíš? Zeptala jsem se se smíchem když jsem se otočila a jemně ho zatahala za tvář.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 27 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: