Sídlo klanu Kuga
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 27 z 27
Strana 27 z 27 • 1 ... 15 ... 25, 26, 27
Sídlo klanu Kuga
First topic message reminder :
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Kuga
No poďme... povedal a zastavil vodu a vyliezol za ňou. Vzal si uterák No to radšej nie to tu potom zostaneme dlho... zasmial som sa a začal sa utierať.
( )
( )
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Nejsi zas tak neodolatelný, ušklíbla jsem se na něj. Radši jsem odešla do pokoje se převlíčt.
Anonymní- Anonymní
No to musíš posúdiť sama... zasmial som sa na ňu a doutieral som sa. Vbehol som do izby kde sme mali oblečenie a obliekol som si trenírky, nohavice a aj tričko a bol som pripravení vyraziť. Tak si pripravená opýtal som sa a hľadal svoj meč.
Shinobi
Klan:
Pořád jsem byla jen v ručníku. Ani ne, usmála jsem se. Už se mi zase nechce nikam jít, strašně jsem s tebou zlenivěla, rozesmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na Natsuki No ale ten uterák ti sluší... môžeš ísť aj takto... zasmial sa a pomaly šiel k nej. No tak to si musela byť lenivá už dávno... ja som to v tebe iba zosilnen.... znovu som sa zasmial ale to som už Natsuki držal okolo pásu.
Shinobi
Klan:
Jít takhle? No aspoň by se kluci z vesnice pokochali, usmála jsem se. Přejela jsem mu rukama přes zadek na záda.
Anonymní- Anonymní
No to by som ale mal práce zbiť každého kto sa na teba pozrie....minimálne pol dediny.... hovoril som pomaly a tvárou som sa približoval a pobozkal som ju. Hoc.... aj tak by som to urobil....
Shinobi
Klan:
Na to by si neměl právo, taky jsem ho políbila, když chceš abych šla takhle, musel bys mlčet a nechat to tak. Zajela jsme mu rukama pod tričko. Ale když jinak nedáš, tak se obleču a půjdeme.
Anonymní- Anonymní
Tak mne je to jedno ako sa chce tebe.... povedal sladko. Mne bude vyhovovať aj to aj to. všimol som si že má ruky pod mojim tričkom. A mám isť ja bez trička tak ako sa ti to páčilo? zasmial sa.
Shinobi
Klan:
Ne to by se mi nelíbilo, nesnesla bych, kdyby se na tebe dívali jiné holky ani kdyby si byl oblečený, natož bez trička. Přejela jsme po něm rukama a vyndala je z pod trička. Odtáhla jsme se. Vytáhla si ze skříně oblečení a začala se velmi pomalinku oblékat.
Anonymní- Anonymní
No dobre.. ty žiarlivka jedna... povedal som a sedel na posteli a pozeral sa ako sa Natsuki oblieka.
Shinobi
Klan:
Pomaličku jsme se dooblékla. Já nejsem žárlivá, ale ty si jen můj, došla jsem k němu, sedla si mu na klín a políbila ho.
Anonymní- Anonymní
Tak ešte aj vzťahovačná... dodal zo smiechom. bozk jej tiež oplatil Ale ja rád budem celý tvoj... rukami som ju hladil na bokoch.
Shinobi
Klan:
Ne budu, jsem. Zamračila jsem se na něj a dál ho líbala. Přitiskla jsem se na něj. Už jsem zase zapomněla na trénink a zase myslela jen na jedno.
Anonymní- Anonymní
Jo, jo som... celý tvoj... hovoril medzi bozkami. Držal som si ju pevne pri sebe a sem tam sa chvíľami o mňa obtierala. Ruky mi skĺzli na jej zadoček a pokračoval som v bozkávaní a pripojil som aj jazyk.
Shinobi
Klan:
Po chvíli jsem přerušila polibek. Bude to pořád takové? Zeptala jsem se roztouženým hlasem. Vůbec se od tebe nedokážu odtrhnou. Zase jsem ho začala líbat.
Anonymní- Anonymní
Chvíľu som nás nechal nech sa bozkávame ale potom som to prerušil. To neviem... možno to časom všetko opadne a za určitý čas si nebudeme vedieť prísť na meno začal som ju bozkávať na brade a smeroval k jej perám. Ale teraz to je také... tak si to užívajme.. znovu sa moje pery stretli s tými jej a začali sme sa znovu bozkávať.
Shinobi
Klan:
Přerušila jsem polibekTo není pravda, možná s tebe časem přestanu bláznit, ale nikdy se tě nevzdám. Dal jsem mu pusu na čelo. Jsi můj, už na vždy, tak se s tím koukej smířit. Začala jsem ho znovu líbat na rty.
Anonymní- Anonymní
No... uvidíme... pokračoval v bozkávaní a za zadok si ju pritláčal viac k sebe. No tak s tým som zmierení.... pousmial sa a hoci sa mi páčilo že na mne sedela. Nechal som sa padnúť dozadu aby na mne ležala. a pokračoval v bozkávaní.
Shinobi
Klan:
Už nikam nejdeme, co? Zeptala jsem se. I když jsem na něm ležela otřela jsem se o něj tělem. Bylo mi jedno , kam až to zajde, strašně jsem ho chtěla. Dotýkat se ho, mazlit se sním, užívat si každý jeho polibek, každý dotek.
Anonymní- Anonymní
No asi nie.... nevinne som sa pousmial. A ako som ju držal za zadoček tak som pokračoval v tom že sa o mňa obtierala.
Shinobi
Klan:
Převrátila jsem nás, takže teď byl nahoře. Znovu jsem ho začala líbat.
Anonymní- Anonymní
Tiež som pokračoval v bozkávaní aj po prevrátení a zapojil som jazyk. Rukou som jej od zadočku prešiel k stehnám kde som jej dal aby sa nohami zahákla o mňa. A jemne som ju zatial hladkal na stehnách.
---
POZOR! Vstup 15-18+ ! Vstup jen na vlastní nebezpečí!
Přesun: http://nsgoon-er.blog.cz/1201/volna-mistnost-19
Jelikož úvod nikdo nečte, zopakuji jen stručně pravidla (Ne všechna, ale ty už jsou doplňující):
- Tyto postavy se stále nacházejí v této místnosti, jen jejich počínání probíhá někde jinde, takže je také samozřejmě můžete vyrušit tím, že sem a pak tam napíšete a tím je přerušíte...
- Další pokračování se bude psát už na blogu určeném pro toto téma, kde dotyčný mají svou vlastní místnost, kde můžou psát. Až se se toto dokončí nebo je někdo vyruší, naopak zase tam napíší poslední komentář přesun, tedy i s linkem a pokračují už normálně tady...
- Nikdo! Opakuji NIKDO! Si tam na ně nemůže stěžovat, protože tento blog je pro to přímo určen a každý vstup je jen na vaše vlastní rozhodnutí!
- Vaše forma komentářů tam, není vázána žádný pravidlem a máte možnost psát, jak je vám libo a využívat k tomu cokoliv chcete...
- Forma komentářů je omezená, ale pro tento účel stačí. Vám stačí jen zadat jméno vaší postavy do horního řádku a pak už jen psát. Pozadí bylo uděláno tak, aby bylo vše dobře čitelné a nedráždilo váš zrak....
(PS... Z mobilu by sa mi to dávalo ťažko Budeme tam pokračovať ^^)
---
POZOR! Vstup 15-18+ ! Vstup jen na vlastní nebezpečí!
Přesun: http://nsgoon-er.blog.cz/1201/volna-mistnost-19
Jelikož úvod nikdo nečte, zopakuji jen stručně pravidla (Ne všechna, ale ty už jsou doplňující):
- Tyto postavy se stále nacházejí v této místnosti, jen jejich počínání probíhá někde jinde, takže je také samozřejmě můžete vyrušit tím, že sem a pak tam napíšete a tím je přerušíte...
- Další pokračování se bude psát už na blogu určeném pro toto téma, kde dotyčný mají svou vlastní místnost, kde můžou psát. Až se se toto dokončí nebo je někdo vyruší, naopak zase tam napíší poslední komentář přesun, tedy i s linkem a pokračují už normálně tady...
- Nikdo! Opakuji NIKDO! Si tam na ně nemůže stěžovat, protože tento blog je pro to přímo určen a každý vstup je jen na vaše vlastní rozhodnutí!
- Vaše forma komentářů tam, není vázána žádný pravidlem a máte možnost psát, jak je vám libo a využívat k tomu cokoliv chcete...
- Forma komentářů je omezená, ale pro tento účel stačí. Vám stačí jen zadat jméno vaší postavy do horního řádku a pak už jen psát. Pozadí bylo uděláno tak, aby bylo vše dobře čitelné a nedráždilo váš zrak....
(PS... Z mobilu by sa mi to dávalo ťažko Budeme tam pokračovať ^^)
Shinobi
Klan:
Strana 27 z 27 • 1 ... 15 ... 25, 26, 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 27 z 27
Povolení tohoto fóra: