Sídlo klanu Kuga
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 22 z 27
Strana 22 z 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Sídlo klanu Kuga
First topic message reminder :
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Kuga
No a kto iný? povedal som medzi bozkami. Po pár bozkoch som povedal Myslím že je to už v pohode.... ale neprestávaj
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Musím, nebo se to zase zvrtne, usmála jsme se smutně, sundala mu ruce s krku a odtáhla se od něj. Nějak se nedokážu ovládat, když se mě dotýkáš, a pak to končí, až tam, kde nechci. Nezlob se. Přejela jsem mu rukou po hrudi.
Anonymní- Anonymní
Takže to čo bolo v spálni bolo moc ďaleko? opýtal sa zvedavo. Chytil som ju za ruku a pritiahol som si ju naspäť a dal jej pusu Tak to sme dvaja koho to rozpaľuje...
Shinobi
Klan:
Ataru, povzdechla jsem si, dala mu ruce kolem krku a přitiskla se na něj. Zneužíváš toho, že se ti nedokážu bránit, zašeptala jsem a začala ho líbat. Já nevím, vrátila jsem se k jeho otázce, nedokážu pořádně myslet, když se tě dotýkám. Chtěla jsem něco romantického, ale nebyla jsme schopná mu to říct. Chtěla jsem, aby udělal něco speciálního jen pro mě, aby až to bude sex se vším všudy, to bylo nezapomenutelné pro nás oba.
Anonymní- Anonymní
Ani ja sa neviem brániť tvojej kráse.... takže sme v tom obaja prerušil som bozkávanie
Nedokážeš myslieť?.. Ja myslím iba na jednu vec na teba. Ale tak to čo bolo v spálni by sme mali trénovať... no a možno kým sa dostaneme ku sexu zažijeme tiež pekne chvíle a ty nebudeš už taká trochu mimo. chvíľu som rozmýšľal a nakoniec som povedal No ale kým k tomu príde urobíme si chvíľku pre seba... niečo také ako s tými jahodami v čokoláde ale ešte lepšie.. to sa ti páčilo nie?
Nedokážeš myslieť?.. Ja myslím iba na jednu vec na teba. Ale tak to čo bolo v spálni by sme mali trénovať... no a možno kým sa dostaneme ku sexu zažijeme tiež pekne chvíle a ty nebudeš už taká trochu mimo. chvíľu som rozmýšľal a nakoniec som povedal No ale kým k tomu príde urobíme si chvíľku pre seba... niečo také ako s tými jahodami v čokoláde ale ešte lepšie.. to sa ti páčilo nie?
Shinobi
Klan:
Trénovat? Praštila jsme ho lehce rukou do hrudi. Říká ten, co chtěl být za každou cenu přirozený a nechtěl mi poradit. S těma jahodama to bylo super, ale jinak no nějak nespěchám, posunout to dál. Navíc je mi líbí, když s tebe takhle blázním. Usmála jsem se a políbila ho. I když si pak semnou můžeš dělat co chceš. Ale kdybych tě třeba přivázala k posteli, tak bych si mohla dělat co chci já s tebou, zasnila jsem se.
Anonymní- Anonymní
P..priviazala k posteli? no to by si asi mohla no... zamyslel som sa asi ako by to mohlo vyzerať. Je pravda.. pokiaľ k tomu dôjde a ja budem mať volné ruky tak sa neudržím... Ale robila si to dobre... nakoniec aj bez toho aby som ti niečo hovoril... zasmial sa nervózne.
Shinobi
Klan:
Copak? Podívala jsme se na něj zvědavě. Připadal mi nějaký nesvůj. Nevylezeme už s té sprchy? Už jsme tu docela dlouho. Pomalu jsem se od něj odtáhla, zastavila vodu a vylezla ze sprchy. Trochu jsem se utřela a pak se omotala ručníkem. Vzala jsem si druhý na vlasy, začala si je sušit a čekala až vyleze i on.
Anonymní- Anonymní
Jo jo... inak sa asi úplne rozmočíme.. i keď ja vodu rád.. povedal som a vyšiel som tesne po nej zo sprchy a uterákom sa sa začal sušiť. Zodvihol som moje veci aj jej Toto asi pôjde do pračky však?
Shinobi
Klan:
Jo, usmála jsem se. Hoď to do koše na prádlo, já to pak vyperu. Celou dobu co vylezl ze sprchy a co se utíral, jsem ho pozorovala a ani jsem se to nesnažila zakrýt. Půjdeme si něco oblíct, ať ti můžu udělat to jídlo. Mrkla jsme na něj a odešla do pokoje, kde jsme měli věci.
Anonymní- Anonymní
Jop... hodil som veci do koša na prádlo. A iba som prikývol a šiel za ňou. Videl som ako sa na mňa pozerala keď som sa utieral. Keď som šiel za ňou do izby.. hoci mala uterák okolo seba niektoré jej prednosti vynikli tak či tak a ja som z nej oči nespúšťal. Uhm.. predtým sme sa dohodli že budeš variť v mojom tričku a nevarila si... Myslím že teraz by si mohla... povedal som keď sme prišli do izby a vytiahol som jedno zo svojich tričiek a podával som ho Natsuki Predsa len ti to v ňom tak slúší...
Shinobi
Klan:
No, když chceš, zasmála jsem se. Sundala jsem ručník, oblíkla si spodní prádlo a na něj Atarovo tričko. Ještě jsem si natáhla šortky. Spokojený? Zatřásla jsem hlavou. Došla jsme k němu a přejela mu rukou po hrudi. Pak jsem si ho přitáhla k sobě a políbila.
Anonymní- Anonymní
Spokojný i keď... povedal som predtým než ma začala bozkávať a chytil som ju za boky a dostal som sa pod moje volné tričko a rozopol som jej podprsenku. A toto budeš potrebovať? zatváril som sa nevinne.
Shinobi
Klan:
Ano budu, koukej to zapnout. Políbila jsem ho. Pak jsem si ji pro jistotu zapnula sama. Koukej se oblíct, ať můžeme jít do kuchyně. Už mám taky hlad.
Anonymní- Anonymní
Jojo... odtiahol som sa od nej a obliekol som si trenky a nohavice . Otočil som sa na Nat Mám si dať aj tričko? Alebo môžem ísť takto? zasmial sa.
Shinobi
Klan:
Můžeš, ale to tě budu pořád otlapkávat a nic neuvařím, usmála jsem se. Chytila jsme ho za ruku. Tak jdeme , rozešla jsem se do kuchyně.
Anonymní- Anonymní
Myslím že to prežijem zasmial som sa a nechal som sa ťahať do kuchyne. Ideme, ideme...
Shinobi
Klan:
Zastavila jsem se až v kuchyni a přitulila se k němu. Políbila jsem ho. Proč se tě musím pořád dotýkat? Zeptala jsem se se smíchem v hlase. A co chceš k jídlu?
Anonymní- Anonymní
Neviem ale aj ja sa môžem teba ale mám ťa menej prístupnú... pobozkal som ju a rukou som jej zašiel pod tričko a nad pásom som ju hladil Hm.. no neviem čo by som si takého dal... všetko od teba mi chutí..
Shinobi
Klan:
Hmmm, dál jsem ho líbala a nechala se hladit. Vůbec jsem neposlouchala, co říkal. Po chvíli jsem se probrala. Nemůžu si pomoct, zašeptala jsem a zčervenala, co něco z lednice a pak se chvíli mazlit. Ke konci vety už mě bylo sotva slyšet, byla jsem červená jako rajče a koukala jsem si na nohy.
Anonymní- Anonymní
Bozkával a hladil som ju ďalej. Počul som čo navrhla a celkom sa mi to páčilo. Na chvíľku som sa od nej odtrhol Tak prečo nie... Začal som ju znova bozkávať a pomaly sme sa presúvali až k chladničke kde som otvoril dvierka a čakal kým si niečo vyberie.
Shinobi
Klan:
Vytáhla jsem si jen mléko do vloček. Celkem nerada jsem se odlepila od Ataru a podala si misku a vločky. Nasypala a nalila jsem to do misky, vzala si lžičku a začala jist. Už jsem se těšila, jak se mě bude Ataru dotýkat a líbat mě a jak mu to budu oplácet.
Anonymní- Anonymní
Následne som sa pokukal do chladničky čo sa tam nájde. Nakoniec som si vytiahol z chladničky všelico a začal som si robiť sendvič. Keď som ho mal hotový tak som začal z neho pomaly ujedať.
Shinobi
Klan:
Natáhla jsem se k němu a ukousla z jeho sendviče. Dobré, usmála jsem se na něj. Svoje vločky už jsem měla snědené, tak jsem odnesla misku do dřezu a pozorovala Ataru jak jí.
Anonymní- Anonymní
Iba som sa usmial keď mi jedla zo sendviča a jedol som ho ďalej. Myslel som si že sa Natsuki na mazlenie teší a tak som naschvál sendvič jedol veľmi pomaly.
Shinobi
Klan:
Strana 22 z 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 22 z 27
Povolení tohoto fóra: