Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Kuga

4 posters

Strana 22 z 27 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27  Next

Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 22 Empty Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jan - 17:47

First topic message reminder :

Sídlo klanu Kuga - Stránka 22 Basarahaus

Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 22 Empty Re: Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 15:26

No a kto iný? povedal som medzi bozkami. Po pár bozkoch som povedal Myslím že je to už v pohode.... ale neprestávaj
Len Kokoro
Len Kokoro

Počet príspevkov : 1057

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 15:41

Musím, nebo se to zase zvrtne, usmála jsme se smutně, sundala mu ruce s krku a odtáhla se od něj. Nějak se nedokážu ovládat, když se mě dotýkáš, a pak to končí, až tam, kde nechci. Nezlob se. Přejela jsem mu rukou po hrudi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 15:45

Takže to čo bolo v spálni bolo moc ďaleko? opýtal sa zvedavo. Chytil som ju za ruku a pritiahol som si ju naspäť a dal jej pusu Tak to sme dvaja koho to rozpaľuje...
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 15:54

Ataru, povzdechla jsem si, dala mu ruce kolem krku a přitiskla se na něj. Zneužíváš toho, že se ti nedokážu bránit, zašeptala jsem a začala ho líbat. Já nevím, vrátila jsem se k jeho otázce, nedokážu pořádně myslet, když se tě dotýkám. Chtěla jsem něco romantického, ale nebyla jsme schopná mu to říct. Chtěla jsem, aby udělal něco speciálního jen pro mě, aby až to bude sex se vším všudy, to bylo nezapomenutelné pro nás oba.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 16:07

Ani ja sa neviem brániť tvojej kráse.... takže sme v tom obaja prerušil som bozkávanie
Nedokážeš myslieť?.. Ja myslím iba na jednu vec na teba. Ale tak to čo bolo v spálni by sme mali trénovať... no a možno kým sa dostaneme ku sexu zažijeme tiež pekne chvíle a ty nebudeš už taká trochu mimo. chvíľu som rozmýšľal a nakoniec som povedal No ale kým k tomu príde urobíme si chvíľku pre seba... niečo také ako s tými jahodami v čokoláde ale ešte lepšie.. to sa ti páčilo nie?
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 16:26

Trénovat? Praštila jsme ho lehce rukou do hrudi. Říká ten, co chtěl být za každou cenu přirozený a nechtěl mi poradit. S těma jahodama to bylo super, ale jinak no nějak nespěchám, posunout to dál. Navíc je mi líbí, když s tebe takhle blázním. Usmála jsem se a políbila ho. I když si pak semnou můžeš dělat co chceš. Ale kdybych tě třeba přivázala k posteli, tak bych si mohla dělat co chci já s tebou, zasnila jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 16:36

P..priviazala k posteli? no to by si asi mohla no... zamyslel som sa asi ako by to mohlo vyzerať. Je pravda.. pokiaľ k tomu dôjde a ja budem mať volné ruky tak sa neudržím... Ale robila si to dobre... nakoniec aj bez toho aby som ti niečo hovoril... zasmial sa nervózne.
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 16:44

Copak? Podívala jsme se na něj zvědavě. Připadal mi nějaký nesvůj. Nevylezeme už s té sprchy? Už jsme tu docela dlouho. Pomalu jsem se od něj odtáhla, zastavila vodu a vylezla ze sprchy. Trochu jsem se utřela a pak se omotala ručníkem. Vzala jsem si druhý na vlasy, začala si je sušit a čekala až vyleze i on.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 16:47

Jo jo... inak sa asi úplne rozmočíme.. i keď ja vodu rád.. povedal som a vyšiel som tesne po nej zo sprchy a uterákom sa sa začal sušiť. Zodvihol som moje veci aj jej Toto asi pôjde do pračky však?
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 16:55

Jo, usmála jsem se. Hoď to do koše na prádlo, já to pak vyperu. Celou dobu co vylezl ze sprchy a co se utíral, jsem ho pozorovala a ani jsem se to nesnažila zakrýt. Půjdeme si něco oblíct, ať ti můžu udělat to jídlo. Mrkla jsme na něj a odešla do pokoje, kde jsme měli věci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 17:00

Jop... hodil som veci do koša na prádlo. A iba som prikývol a šiel za ňou. Videl som ako sa na mňa pozerala keď som sa utieral. Keď som šiel za ňou do izby.. hoci mala uterák okolo seba niektoré jej prednosti vynikli tak či tak a ja som z nej oči nespúšťal. Uhm.. predtým sme sa dohodli že budeš variť v mojom tričku a nevarila si... Myslím že teraz by si mohla... povedal som keď sme prišli do izby a vytiahol som jedno zo svojich tričiek a podával som ho Natsuki Predsa len ti to v ňom tak slúší...
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 17:16

No, když chceš, zasmála jsem se. Sundala jsem ručník, oblíkla si spodní prádlo a na něj Atarovo tričko. Ještě jsem si natáhla šortky. Spokojený? Zatřásla jsem hlavou. Došla jsme k němu a přejela mu rukou po hrudi. Pak jsem si ho přitáhla k sobě a políbila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 17:32

Spokojný i keď... povedal som predtým než ma začala bozkávať a chytil som ju za boky a dostal som sa pod moje volné tričko a rozopol som jej podprsenku. A toto budeš potrebovať? zatváril som sa nevinne.
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 17:37

Ano budu, koukej to zapnout. Políbila jsem ho. Pak jsem si ji pro jistotu zapnula sama. Koukej se oblíct, ať můžeme jít do kuchyně. Už mám taky hlad.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 17:48

Jojo... odtiahol som sa od nej a obliekol som si trenky a nohavice . Otočil som sa na Nat Mám si dať aj tričko? Alebo môžem ísť takto? zasmial sa.
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 17:55

Můžeš, ale to tě budu pořád otlapkávat a nic neuvařím, usmála jsem se. Chytila jsme ho za ruku. Tak jdeme , rozešla jsem se do kuchyně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 17:57

Myslím že to prežijem zasmial som sa a nechal som sa ťahať do kuchyne. Ideme, ideme...
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 18:01

Zastavila jsem se až v kuchyni a přitulila se k němu. Políbila jsem ho. Proč se tě musím pořád dotýkat? Zeptala jsem se se smíchem v hlase. A co chceš k jídlu?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 18:06

Neviem ale aj ja sa môžem teba ale mám ťa menej prístupnú... pobozkal som ju a rukou som jej zašiel pod tričko a nad pásom som ju hladil Hm.. no neviem čo by som si takého dal... všetko od teba mi chutí..
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 18:16

Hmmm, dál jsem ho líbala a nechala se hladit. Vůbec jsem neposlouchala, co říkal. Po chvíli jsem se probrala. Nemůžu si pomoct, zašeptala jsem a zčervenala, co něco z lednice a pak se chvíli mazlit. Ke konci vety už mě bylo sotva slyšet, byla jsem červená jako rajče a koukala jsem si na nohy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 18:20

Bozkával a hladil som ju ďalej. Počul som čo navrhla a celkom sa mi to páčilo. Na chvíľku som sa od nej odtrhol Tak prečo nie... Začal som ju znova bozkávať a pomaly sme sa presúvali až k chladničke kde som otvoril dvierka a čakal kým si niečo vyberie.
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 18:27

Vytáhla jsem si jen mléko do vloček. Celkem nerada jsem se odlepila od Ataru a podala si misku a vločky. Nasypala a nalila jsem to do misky, vzala si lžičku a začala jist. Už jsem se těšila, jak se mě bude Ataru dotýkat a líbat mě a jak mu to budu oplácet.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 18:33

Následne som sa pokukal do chladničky čo sa tam nájde. Nakoniec som si vytiahol z chladničky všelico a začal som si robiť sendvič. Keď som ho mal hotový tak som začal z neho pomaly ujedať.
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 14 Feb - 19:29

Natáhla jsem se k němu a ukousla z jeho sendviče. Dobré, usmála jsem se na něj. Svoje vločky už jsem měla snědené, tak jsem odnesla misku do dřezu a pozorovala Ataru jak jí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Kokoro Tue 14 Feb - 19:57

Iba som sa usmial keď mi jedla zo sendviča a jedol som ho ďalej. Myslel som si že sa Natsuki na mazlenie teší a tak som naschvál sendvič jedol veľmi pomaly.
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 22 z 27 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27  Next