Sídlo klanu Kuga
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 10 z 27
Strana 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Sídlo klanu Kuga
First topic message reminder :
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Kuga
Sotva mi odpověděl tak za ním práskly dveře a já v pokoji zůstala sama. Chvíli jsem na ně zírala a přemýšlela proč tak rychle odešel. Nakonech jsem svoje tělo donutila vstát a oblékla se. Pak jsem zamířila do koupelny a odtud do obýváku odkud jsem slyšela smích. Prošla jsem kolem Akia pozdarvila Nat a toho psa a posadila se do křesla.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
Katsuro len spadol na zem a očividne mu to nebránilo v spánku. Práve naopak začal sa vrtieť a váľal sa všade možne.,, Granuleeeeeeee." štekal zo sna a bláznivo sa váľal ďalej.,, Mäsooooo." zaštekal ešte hlasnejšie.,, Škaredá Yuna, ou prešla ma chuť." zaštekal potichu a ďalej sa námesačne v spánku váľal.
Katsuro len spadol na zem a očividne mu to nebránilo v spánku. Práve naopak začal sa vrtieť a váľal sa všade možne.,, Granuleeeeeeee." štekal zo sna a bláznivo sa váľal ďalej.,, Mäsooooo." zaštekal ešte hlasnejšie.,, Škaredá Yuna, ou prešla ma chuť." zaštekal potichu a ďalej sa námesačne v spánku váľal.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Cože?! Ty jeden prašivej pse! Zařvala jsem na něj a hodila po něm botu.
Anonymní- Anonymní
Začal jsem hrabat v lednici, něco si připravil, sedl a pustil se do jídla. Po chvilce jsem pootočil hlavu a čekal jak se situace vyvine...
Anonymní- Anonymní
Natsuki
Katsuro spadl na zem, ale ani to ho nevzbudilo. Pak po něm Yuna hodila botu. Stále jsem se smála a odešla do koupelny. Když jsem se uvedla do přijatelného stavu, odešla jsem si do kuchyně chystat snídani.
Katsuro spadl na zem, ale ani to ho nevzbudilo. Pak po něm Yuna hodila botu. Stále jsem se smála a odešla do koupelny. Když jsem se uvedla do přijatelného stavu, odešla jsem si do kuchyně chystat snídani.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
Keď Katsuro dostal topánkou ešte nejakú chvíľu sa vrtel kým zastavil na bruchu a pomaly sa prebudi.,,Aaaaach." za zíval a otvoril oči.,, Pche neuveríte čo sa mi snívalo." zaštekal Katsuro a postavil sa.,, Snívalo sa mi, že som bol smädný a keď som sa šiel napiť do kúpeľne tak tam tancovala nahá Yuna a ešte mi aj zapla vodu." zaštekal a poriadne sa otriasol.,, Ale to bol otrasný pohľad, ako s oblčením super ale pod ním to je ako nočná mora." rehotal sa Katsuro až spadol a váľal sa od smiechu po zemi.
Keď Katsuro dostal topánkou ešte nejakú chvíľu sa vrtel kým zastavil na bruchu a pomaly sa prebudi.,,Aaaaach." za zíval a otvoril oči.,, Pche neuveríte čo sa mi snívalo." zaštekal Katsuro a postavil sa.,, Snívalo sa mi, že som bol smädný a keď som sa šiel napiť do kúpeľne tak tam tancovala nahá Yuna a ešte mi aj zapla vodu." zaštekal a poriadne sa otriasol.,, Ale to bol otrasný pohľad, ako s oblčením super ale pod ním to je ako nočná mora." rehotal sa Katsuro až spadol a váľal sa od smiechu po zemi.
Shinobi
Klan:
Zabiju tě ty jedna prašivá chlípná potvoro! Vzala jsem si botu co se válela na zemi, nasadila si ji a s naštvaným výrazem vyběhla do zahrady, kde jsem si sedla a měla co dělat abych se tam nevrátila a toho psa navěky neumlčela.
Anonymní- Anonymní
Chladným výrazem jsem se podíval na Katsura ,,Nemůžeš už prosímtě klidnit hormon" A ještě jedna věc, prosím, běž se ji omluvit a přestaň jí tak provokovat." Dnes jsem neměl na nic chuť, jen se tak líně válet. A tenhle odpolední program mi moc nepomoh... V klidu jsem dojídal a doufal, že Katsuro aspoň pro tentokrát bude mít rozum.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Ja mám kľudniť hormón?" zaskočil sa Katsuro a zastavil sa.,, Ozval sa ten ktorý šmíruje vlastnú kolegyňu v sprche a po večeroch sa tam pokúša o pohlavný styk." odfrkol okamžite.,, Nepoučuj ostatných keď sám si vinný. Raz možno pochopíš zámer toho čo som urobil." zavrčal.,, Možno." dodal a ostal sedieť a upreným pohľadom ho sledoval.
,,Ja mám kľudniť hormón?" zaskočil sa Katsuro a zastavil sa.,, Ozval sa ten ktorý šmíruje vlastnú kolegyňu v sprche a po večeroch sa tam pokúša o pohlavný styk." odfrkol okamžite.,, Nepoučuj ostatných keď sám si vinný. Raz možno pochopíš zámer toho čo som urobil." zavrčal.,, Možno." dodal a ostal sedieť a upreným pohľadom ho sledoval.
Shinobi
Klan:
,, Blbý psisko" špitl jsem. a jednu stranu má pravdu... Na druhou to přece jen vyprovokuje vždy on...
Odtrhl jsme od něj pohled a v klidu si dojed jídlo, uklidil a šel si sednout na pohovku.
Odtrhl jsme od něj pohled a v klidu si dojed jídlo, uklidil a šel si sednout na pohovku.
Anonymní- Anonymní
Natsuki
Já jsem tady ta milá, ne? Zašeptala jsem. Tak mě sakra furt nerozčilujte, pro změnu jsem zařvala. Katsuro uklidni se a dej Yuně pokoj! Pak jsem zavolala na Akia, skoč si uklidnit Yunu ven prosím, ať se jde nasnídat. Stočila jsme pohled zpátky ke Katsurovi. A ty, pokud máš přebytek energie, můžeš mě donést k jezeru a trénovat tam se mnou celý den.
Já jsem tady ta milá, ne? Zašeptala jsem. Tak mě sakra furt nerozčilujte, pro změnu jsem zařvala. Katsuro uklidni se a dej Yuně pokoj! Pak jsem zavolala na Akia, skoč si uklidnit Yunu ven prosím, ať se jde nasnídat. Stočila jsme pohled zpátky ke Katsurovi. A ty, pokud máš přebytek energie, můžeš mě donést k jezeru a trénovat tam se mnou celý den.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
Keď na neho v momente skríkla Natsuki tak okamžite o kúsok cúvol a jemne sklonil hlavu. Následne ju zodvihol a postavil sa.,, Sensei si po vás príde k jazeru a začne vás trénovať osobne." odpovedal a sám zmizol v obláčiku dymu.
Keď na neho v momente skríkla Natsuki tak okamžite o kúsok cúvol a jemne sklonil hlavu. Následne ju zodvihol a postavil sa.,, Sensei si po vás príde k jazeru a začne vás trénovať osobne." odpovedal a sám zmizol v obláčiku dymu.
Shinobi
Klan:
Jejího řevu jsem se ani trochu nezalekl, nálada byla na bodu mrazu a nebyl důvod se kvůli něčemu takovýmu stresovat. Jen jsem se na ní podíval a a odsekl jsem ,, Když tak hezky prosíš". Znuděně jsem vstal a odkráčel na zahradu za Yunou.
Anonymní- Anonymní
Vrátila jsem se zpátky do domu Natsuki. Byla jsem pryč opravdu dlouho. Už od snídaně předešlého dne jsem jen tak bezcílně bloudila vesnicí a prohlížela si ji. V noci jsem pak dělala to samé a do domu jsem se vrátila až k ránu. Prošla jsem místnosti, abych našla Natsuki. Byla v kuchyni a tak jsem k ní pomalu přistoupila. Um..Natsuki-san.. Napadlo mě, že bych se asi měla omluvit za to, že jsem se toulala po venku. Nerada jsem se omlouvala a taky dřív mě nic neomezovalo v pobytu kde jsem chtěla, takže ze mě slova lezla trochu pomalu. Um..omlouvám se...nějak jsem se..ehm..zapomněla...při procházce.
Nelliel Hagane- Počet príspevkov : 137
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Hagane
Natsuki
Ahoj Nami, už jsem měla strach, usmála jsem se na ni. Sedni si , udělám ti snídani. Podala jsem jí snídani, co jsem měla nachystanou pro sebe a udělala si novou . Pak jsem si sedla ke stolu a začala jíst. Dobrou chuť, popřála jsem Nami ještě.
Ahoj Nami, už jsem měla strach, usmála jsem se na ni. Sedni si , udělám ti snídani. Podala jsem jí snídani, co jsem měla nachystanou pro sebe a udělala si novou . Pak jsem si sedla ke stolu a začala jíst. Dobrou chuť, popřála jsem Nami ještě.
Anonymní- Anonymní
čekala jsem, že mi vynadá, ale ona mi nic neřekla a ještě mi udělala snídani. Chvilku jsem na ni nevěříčně koukala. Nebyla jsem zvyklá, aby se ke mně přes mou povahu choval tak hodně. Sedla jsem si ke stolu. Dobrou chuť. Popřála jsem jí a začala jíst. Přemýšlela jsem, že hned po snídani půjdu cvičit, abych nepotkala toho otrapu.
Nelliel Hagane- Počet príspevkov : 137
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Hagane
Natsuki
Vzpomněla jsem si, že jsem Nami nedala klič. Když jsem dojedla hodila jsem nádobí do umyvadla a odešla pro něj. Nami tady máš klíč, prosím, zamykej prosím. Položila jsem klíč na stůl.
Vzpomněla jsem si, že jsem Nami nedala klič. Když jsem dojedla hodila jsem nádobí do umyvadla a odešla pro něj. Nami tady máš klíč, prosím, zamykej prosím. Položila jsem klíč na stůl.
Anonymní- Anonymní
Ani nevím co jsem na zahradě dělala, ale vím že mě to nebavilo. Když zamnou přišel Akio jen jsem ho tiše pozdravila a sledovala oblohu.
Anonymní- Anonymní
Když mě pozdravila jen jsem na ni pohlédl a pak jen tak ze zvědavosti pozvedl oči k obloze abych zjistil co sleduje. Když jsem ujistil že nic "fascinujícího" tam není sklopil jsem oči a k ní dal ruce do kapes a chladně pověděl. ,,Nat ti vzkazuje že se máš jít najíst", následně jsem se přesunul o kousek dál na trávu a jen tak pozoroval přírodu kolem sebe.
Anonymní- Anonymní
Nemám hlad. Řekla jsem stroze. Sledovala ho a přemýšlela co jsem mu udělala že semnou takhle mluví. Sklopila jsem zrak k zemi a dál tam seděla.
Anonymní- Anonymní
Když jsem odcházel a toto slyšel jen jsem pokrčil rameny. V tuto chvíli mě nezajímali ani tak lidé, jako jejich chování. Vychutnával jsem si nespoutanost přírody. A přemýšlel proč je tak jak to je...
Anonymní- Anonymní
Prudce jsem vstala a podívala se na něj se slzami v očích. Taková prudká změna oproti včerejšku pořád jsem usilovně přemýšlela co bylo špatně. Jestli to chceš ukončit tak to udělej a netrap mě tvým přístupem. Neječela jsem na něj ani jsem nezvýšila hlas jen se mi třásl. Vběhla jsem do domu , vyběhla schody a zabouchla za sebou dveře pokoje.
Anonymní- Anonymní
Když mi to vyčetla podíval jsem se na ní a přemýšlel proč bych měl něco takového ukončovat? Jen proto, že mam špatnou náladu? Do pekla, tohle sem nechtěl.... chjooo
Vstal jsem a pospíchal za ní do pokoje abych se jí omluvil. Přišel jsem ke dveřím a zaťukal.
Vstal jsem a pospíchal za ní do pokoje abych se jí omluvil. Přišel jsem ke dveřím a zaťukal.
Anonymní- Anonymní
Jděte pryč. Zavolala jsem směrem ke dveřím. Nechci s nikým mluvit.
Anonymní- Anonymní
áááchjooo povzdychl jsi...
Ani jsem nad tím nepřemýšlel a jednoduše otevřel a pomalu došel k ní.
Ani jsem nad tím nepřemýšlel a jednoduše otevřel a pomalu došel k ní.
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 10 z 27
Povolení tohoto fóra: