Sídlo klanu Kuga
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 17 z 27
Strana 17 z 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Sídlo klanu Kuga
First topic message reminder :
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Kuga
Nóóó... krásný to je... taky je mi to líto... Sice mam Fuuton, ale neumím s ním žádnou techniku zatím... Dodal jsme trochu poklesle.... Natsuki-can? Není možnost? Moc prosím.
Anonymní- Anonymní
Natsuki
Ne nedalo, venku je hnusně, takže otevírat okna nemá smysl. Do zítra to vydržíte. Usmála jsem se na Yunu a Akia. Tak uklidíme tady. a já se svalím na gauč, z nějákýho záhadnýho důvodu se cítím vyčerpaná. Zívla jsem a začala sbírat věci.
Ne nedalo, venku je hnusně, takže otevírat okna nemá smysl. Do zítra to vydržíte. Usmála jsem se na Yunu a Akia. Tak uklidíme tady. a já se svalím na gauč, z nějákýho záhadnýho důvodu se cítím vyčerpaná. Zívla jsem a začala sbírat věci.
Anonymní- Anonymní
To je škoda. Řekla jsem smutně. Do zítřka nevydržím. Začala jsem se smát a dál si prohlížela pokoj.
Anonymní- Anonymní
Holky? Nedokážete někdo ze mě dostat trochu tý chakry? Kdyby se trocha dostala ven hohlo by to pomoc... jsem tak nedočkavej... usínat v něčem takovým... Já to taky nevydržím... Chjóóóó
Anonymní- Anonymní
Nic mě nenapadá. Řekla jsem po chvíli usilovného přemýšlení. Asi budeme muset opravdu počkat.
Anonymní- Anonymní
Natsuki
Nechápu co nevydržíte, tvářila jsem se udiveně, ale tak pro mě za mě si tu spěte už teď, pokud na ty stěny nebudete šahat a pokus si otevřete okno tak to snad bude v poho. Nechápavě jsem zakroutila hlavou a odešla do obýváku. Jo ukli'dte to tady, barvy do obýváku do rohu ke stojanu. Nechal jsem je tam a došla do obýváku. Tam jsem si lehla na gauč a přikryla se. Škoda že tu není Katsuro, napadlo mě ještě, než jsem usnula.
Nechápu co nevydržíte, tvářila jsem se udiveně, ale tak pro mě za mě si tu spěte už teď, pokud na ty stěny nebudete šahat a pokus si otevřete okno tak to snad bude v poho. Nechápavě jsem zakroutila hlavou a odešla do obýváku. Jo ukli'dte to tady, barvy do obýváku do rohu ke stojanu. Nechal jsem je tam a došla do obýváku. Tam jsem si lehla na gauč a přikryla se. Škoda že tu není Katsuro, napadlo mě ještě, než jsem usnula.
Anonymní- Anonymní
Je to naše vysněný víš? A pokusíme se dodržet pravidla, slibujem, že Yuna-chan? Skočil jsem po Yuně a objal j. Krásný že? Pousmál jsem se. Pak jsem vzal všechny barvy co tam byly a rychle je nesl do obýváku na své místo.
Anonymní- Anonymní
Když mě objal jen jsem se souhlasně usmála na Nat. Jo je to nádherný. Odpověděla jsem a znovu se rozhlížela po pokoji mezitím co Akio někam odběhl.
Anonymní- Anonymní
Když jsem vše odnesl šel jsem zpět za Yunou. Otevřel dveře a znovu mě ten pokoj uchvátil. Nádhera... Yuno? Co zranění? Vytáhl jsem postel a skočil přímo na ní.
Anonymní- Anonymní
Už je to lepší nedělej si s tím těžkou hlavu. Zopakovala jsem dnes asi po třetí, ale stále s úsměvem. Pomalu jsem došla k posteli a sedla si na ni.
Anonymní- Anonymní
Víš co? Musím... Přece jsem tě zranil... Dodal jsem trochu potrápeně a tak trochu ji tím zlobil. A kam to zase koukáš a proč tam sedíš takhle? Pořád takovým škádlícím tónem.
Anonymní- Anonymní
Nemusíš jsem v pořádku. Následovalo vypláznutí jazyka. Koukám támhle na toho tygra. Ukázala jsem prstem na malbu na zdi. A jak mám sedět? Řekla jsem po chvíli. Takhle? Nebo snad takhle? Během své otázky jsem vyskoušela spoustu způsobů sezení a pak se nahlas rozesmála.
Anonymní- Anonymní
To je dobře... Jsem rád. A co jsem ti říkal o tom jazyku? Následně poukázala prstem na toho tygra. ÁÁháááá... No když když je to tak já zatím zase mizim do obýváku. Vyplázl jsme na ni jazyk pro změnu já. A sedni si tak jak ti to vyhovuje... Já myslel že si spíše lehneš no... Mezitím co se smála jsem se pokusil vytratit.
Anonymní- Anonymní
Nikam. Řekla jsem se smíchem, chytla ho za ruku a povalila na postel. Co máš proti mýmu jazyku? Zeptala jsem se a stále se smála při tom na něj vyplázla jazyk.
Anonymní- Anonymní
Co bych měl mít proti tvýmu jazyku? Jen nějak chodí na vycházky moc často, nemyslíš? A vyplázl na ní jazyk. A proč mi nedovolíš do Obýváku? dodal jsem trochu skleslým hlasem.
Anonymní- Anonymní
Nechodí. Trochu jsem se při tom začervenala. Hlavně že ten tvůj má vycházky povolený. Zasmála jsem se. Zůstaň tu chvilku semnou. Řekla jsem potichu a upřela na něj zrak. Dnešek byl trochu ... hektický. Tak můžeš tu semnou chvilku zůstat?
Anonymní- Anonymní
Ale chodí... A nečervenej se jak jablíčko a dál na ní vyplazoval jazyk. Po chvilce odmlky jsem odpověděl na ostatní otázky [No.. Jestli teda chceš, hektický? To byl, ale o to ho víc využít ne? Eště je pořád poledne času na vše dost. Pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Nenutím tě tu být jestli nechceš. Řekla jsem ještě tišeji a stále se červenala.
Anonymní- Anonymní
Ne, pokud chceš klidně tu s tebou zůstanu. A nejhraj si na rajčátko jo? Proč se tak červenáš?zasmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Co? Že by najednou stydlivka? Začal jsem se nahlas smát, lehl si zase na postel a koukal se na ní.
Anonymní- Anonymní
To ne. Zahuhlala jsem zpod dlaní. Když jsem si je oddělala z obličeje vracela se mi zas původní barva. Trochu jsem se přitulila a přivřela spokojeně oči.
Anonymní- Anonymní
Tak když myslíš. Najednou dala pryč ruce a obličej měla v pořádku... Divný... Pak se ke mě přiblížila a přitulila se. Zase se dostavil ten pocit naprosté spokojenosti. Jen jsem ji objal a užíval si ten pocit být s ní v tom našem novém pokoji.
Anonymní- Anonymní
Musíme za to Nat nějak poděkovat. Řekal jsem po chvíli a stále se k němu spokojeně tulila. Díky ní konečně máme místečko jen pro sebe. Zasmála jsem se a vzhlédla k němu.
Anonymní- Anonymní
No.. Měli by jsme stará se o nás pořád... Dál jsem ji poslouchal a když se pa ně dívala, pohlédl jsem jí do jejich rozzářených očí. A neměli by jsme to sem nastěhovat do toho ...našeho... pokoje? A dál jsem se na ní díval, jak se spokojeně smála.
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 17 z 27
Povolení tohoto fóra: