Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Kuga

4 posters

Strana 13 z 27 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27  Next

Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 13 Empty Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jan - 17:47

First topic message reminder :

Sídlo klanu Kuga - Stránka 13 Basarahaus

Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 13 Empty Re: Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:51

Natsuki

To je v pohodě, já časem počmárám všechny pokoje. Rozesmála jsem se, měla bys vidět ten můj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:54

Pokusil jsem se nedávat moc najevo můj příchod, snažil jsem se co nejpotišeji doplížit se za Natsuki. Vytáhl zmrzlinu, nastavil ji před sebe ,, A pokoj s netopýry a kaloni by nebyl?".

Naposledy upravil Akio Kaito dne Tue 10 Jan - 17:57, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:57

Natsuki

To záleží co je to za příchuť, rozesmála jsme se. Pokud ses dobře trefil tak třeba jo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:04

No... vlastně jsem vzal asi 10 těch zmrzlin i do zásoby a neboj platil jsem je svejma penězma. Máš tu na výběr Čokoládu, vanilku, pistácii, banán a jedny šmouly... No podívej se.... Jóóó a abych nezapomněl, mohl by ta být taky hezkej měsíc. Nechal jsem jí tam tašku se zmrzlinami a šel ostatní narovnat na své místo. Než jsem se natáhl na guač všiml jsem si Yuny, byla ke mně otočení zády a dívala se na nějaký obraz. Přiblížil jsem se k ní Co to má být? To snad nejsem já a ty že ne? A pořád koukal na ten obraz.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:15

Proč? Nelíbí se ti? Otočila jsem se na něj trochu překvapeně. Nebo se ti nelíbí to co je na něm? Kreslila ho Nat a mě se líbí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:21

Né, to né, líbí, ale nejsem rád někde zvěčněnej. Musím uznat že umí kreslit nádherně. Nic proti němu nemám, pokud nebude viset u Mizukage u kanceláře. Pousmál jsem se na Yunu a natáhl se na gauč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:25

Bude viset u mě v pokoji. Usmála jsem se a teď místo obrazu chvíli sledovala jeho jak tam odpočívá. Odtrhla jsem zrak, zavřela oči a opřela se o opěrku gauče.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:26

Natsuki

Pokud máš pistáciovou, tak ti nakreslím co chceš, chmátla jsem po kelímku. Dones mi lžičku a můžeš si diktovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:34

Prosím tě, neseď tam na zemi, pod na gauč. Eště tady obsloužím tu dívku co si je líná donést i lžičku a půjdu si taky sednout. Vstal jsem došel pro lžičku, klekl si před Natsuki. ,, Prosím, zde je tvá lžička a vyplázl na ní jazyk.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:37

Natsuki

Díky drzoune, jsem unavená z tvůrčí činnosti. Zasmála jsme se a začala jíst zmrzlinu. Měla jsme v plánu sníst všechnu pistáciovou sama.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:40

Když jsem se na Nat dívala jak si vychutnává zmrzlinu dostala jsem na ni taky chuť. Vstala jsem. Akio jakou chceš zmrzku?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:42

,, Noo sice jsem myslel že první bude oběd no... Ale když už teda se jí ta zmrzka tak bych si dal vanilku prosím" Vstal jsem od Nat a šel si konečně chvilku lehnout na ten gauč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:47

Ok. Hned jsem zpět. Odběhla jsem do kuchyně a z mrazáku vytáhla čokoládovou a vanilkovou zmrzlinu vzala jsem k tomu dvě lžičky a běžela zpět. Akiovi jsem podala vanikovou i se lžičkou, sedla si k němu, protože zabíral skoro celý gauč vedle už místo nebylo. S nadšením jsem se pustila do zmrzliny od rána jsem nejedla tak mě to trochu zasytilo. Asi mi zmrznul mozek. Postěžovala jsem si po prvním soustu. jednou rukou jsem se chytla za hlavu a čekala až to přejde.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 18:52

Natsuki

Naházela jsem do sebe celou pistáciovou v rekordním čase. Kdo má tu vanilkovou? zeptala jsem se. Vyskočila jsem a sebrala ji Akiovy. Hmm dobrá, řekla jsem a začala ji pojídat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:04

Yuna mi donesla mou milovanou vanilkovou zmrzlinu a s chutí jsem se do ní pustil. Ta moje byla malinko roztáta, nechal jsem jí předtím navrchu když jsem šel z krámu, takže byla tak akorád. Najednou se začala ta dívka vedle mě chytat za hlavu a stěžovala jsi že je ta zmrzlina studená. Neudržel jsem se a začal se nahlas smát. Nejdřív tak zběsile se do ní pustila a teď tohle. Byla ke mě otočená zády a chtěl jsem jí ještě poškádlit a polechtat ji. Připravoval jsem se na útok a v tu chvíli co jsem chtěl zaútočit mi zmizela na břiše položená zmrzlina. Natsuki?!?!?! Jen počkej!! A vystartoval jsem proti ní. Vrať mi moji zmrzlinu!!!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:06

Natsuki

Ležela jsem na zemi a cpala se Akiovou vanilkovou , když proti mě vyrazil. Natáhla jsem proti němu nohy, abych ho odstrčila a dál se cpala. Nedám, zbaštím! Zašklebila jsem se na něj ještě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:09

Takže... Holčičko... Máš na výběr... Buďto mi ji vrátíš nebo ten tvůj baráček za chvíli nepoznáš. Co říkáš? A roztáhle na ni vyplázl jazyk.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:11

Natsuki

Nevyhrožuj, zašlebila jsem se, zvedla se a dojídala poslední zbytky vanilkové. Tak tady máš, hodila jsem mu prázdnou nádobu. A začala se smát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:15

ÁÁÁchjooo povzdychl jsem si a prázdný kbelík ji nasadil na hlavu at si ji hezky i vylíže. Namířil jsme si to k ledničce a vzal si tu 2. vanilkovou a zdrhnul s ní do pokoje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:26

Natsuki

Tak tohle si přehnal!!! Zaútočila jsem ve snaze shodit ho na zem a nevyklopit zmrzlinu. Když jsem ho dostala na zem sedla jsem si na něj tak by se nemohl hnout. A teď si dám i tu druhou zmrzlinu, zasmála jsem se. Nabrala jsem si lžička a snědla ji Hmm mňam, snědla jsme pár lžiček než se mi Aika zželelo. Nabrala jsem si velký kus zmrzliny. Je to škoda, ale pomstít se musím, povzdechla jsme si a plácla mu ji do vlasu a rozetřela ji tam. Tak a jsme vyrovnáni, smála jsem se. Zvedla jsem se a zmrzlinu mu položila na břicho i s lžičkou zapíchlou uprostřed.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:37

Snažil jsem se utéct, ale byla rychlejší, když mě chytla zasedla mi ruce tak abych se nehnul. Ať tě to ani nenapadne!!!, pak se řekla svoji větu o tom že mi sní i moji. Snažil jsem se to brát klidem, ale ve chvíli kdy mi ji dala do vlasů jsem se už vcelku naštval, protože před chvíli jsem byl ve sprše. Ale v tu chvíli mě napadl dostatečně dobrý Revenge. Vzal jsem tu zmrzku, postavil se a zavolal milým hlasem ,, Natsuki? Víš co? Když ji máš tak ráda tak si ji sněz... vemu si tu 3." A začal se smát. Jakmile se ale otočila, pohotově jsem jí chytl za výstřih a zbytek kýblu ji tam nasypal. Promiň Natsuki - chan pohlédl jsem na ní pohledem "to já ne" a běžel se schovat za Yunu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:43

Natsuki

Oběhla jsem Yunu, opět shodila Akia na zem, znehybnila ho a začala si tahat zmrzlinu z výstřihu a plácat ji po něm. Tak teď by to možná stačilo, pustila jsem ho a se smíchem odešla do sprchy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:49

Kde sakra bere tolik síly? podivil jsem se, ale nenechal na sebe dlouho čekat, přecejen ta zmrzlina dolejší byla studená takže jsem běžel do sprchy jí to pěkně vrátil. Vběhl jsem tak a hodil po ní vše co jsem na sobě měl... Myslím..... že by to stačila až???..... teď!! a vyplázl jazyk.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:51

Natsuki

Ty perverzáku, naštěstí jsem byla ještě oblečená, ale i tak jsem popadla sprchu nastavila studenou a skropila Akia. To se řekne Yuně, smála jsem se mu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 19:55

No...to ... s ss sem si jaksi neuvědomil... Gomen . Jsem řekl potupně, ale v tu chvíli už jsem byl znova celej mokrej. Víš co? Ale když už.... tak už!! Běžel jsem pro ní i přes tu sprchu a jelikož už studenou jsem se dneska sprchoval tou studenou ani mi tak nevadila. Vytrh jí to z ruky a hezky zkropil od hlavy až k patě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 27 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: