Sídlo klanu Kuga
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 8 z 27
Strana 8 z 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Sídlo klanu Kuga
First topic message reminder :
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Kuga
Otevřela jsem dveře a nahlédla dovnitř potom jsem vstoupila a zase je za sebou zavřela. Pomalu jsem došla až k Akiovi, sedla jsi vedle něj a tiše promluvila. Omlouvám se nevím co mě to popadlo. Smutně jsem sklopila hlavu a čekala na nějakou reakci.
Anonymní- Anonymní
Přistoupila pomalu ke mně, sedla si vedle mě a začala se omlouvat. Podíval jsem se na ní pohledem polozavřených smutných očí. ,, Ty se přeci nemáš za co omlouvat" A položil jí hlavu na klín. ,, Jen tu buď prosím chvíli se mnou". Poprosil jsem.
Anonymní- Anonymní
Položil mi hlavu na klín a já ho začala jemně hladit po vlasech přitom se dívala do jeho očí. Zůstanu tu jak dlouho budeš chtít. Promluvila jsem s posmutnělým výrazem ve tváři, ale i přeto jsem se pokusila o úsměv.
Anonymní- Anonymní
Začala mě hladit a dívala se mi do očí. Její velké tmavě modré oči, byly plné smutku. Když mi pak odpověděla snažila se o úsměv. Její snahu jsem jí oplatil úsměvem, i když tentokrát né přetvařovaným. Poté jsme se ní znovu podíval a zvídavě zeptal:,,Co by tě rozveselilo", tuto větu jsem se pokusil doplnit o trochu radostnější tón.
Anonymní- Anonymní
Tvůj úsměv. Zastčila jsem si vlasy za ucho, protože mi zase začaly padat na jeho tvář. Možná že bych měla odejít nechci abys byl kvůli mě ještě smutnější. Chtěla jsem se zvednout a odejít.
Anonymní- Anonymní
Když mi odpověděla tak jsem se ze srdce zasmál. "Tohle jsem nečekal, odpověděl jsem" Pak sundala své čokoládově hnědé vlasy co mě lechtaly na obličeji a dala si je za ucho. Pak řekla něco ve smyslu, že by měla odejít a snažila se zvednou. Chytil jsem ji za pas a přitiskl víc k sobě. ,, Nikam nepůjdeš" řekl jsem s úšklebkem.
Anonymní- Anonymní
Nenechal mě odejít. Tázavě jsem se na něj podívala a trochu se pousmála. Sklonila jsem se lehce ho políbila na rty a pak se zase odtáhla.
Anonymní- Anonymní
Podívala se na mě trochu překvapeně. A zničeho nic se ke mě přiblížila a ucítil jsem její rty na mích. Letmo mě políbila a zase se odtáhla. V tu chvíli mě opět přepadl chtíč. Chtěl jsem víc, chytil jsem jí za ramena a položil na postel. Poté jsem se přiblížil a začal ji dlouze líbat.
Anonymní- Anonymní
Obejmula jse Akia kolem pasu a přitáhla si ho blíž. Ležel na mě přitom mě líbal a já mu polibky oplácela. Cítila jsem se už daleko líp když jsem viděla jeho nadšení pro věc v duchu jsem se zasmála a dál se mu věnovala.
Anonymní- Anonymní
Objala mě a přitáhla si mě ještě blíž k ní. Nejspíše jsme už na sobě leželi, cítil vnímal jsem každý její pohyb. Rukou jsem ji přejel po šíji ke vlasům, ruku jsem nechal tak aby mezera mezi palcem a ostatními prsty byla přímo u jejího ouška. Přiblížil jsem se a začal ji šeptat sladká slůvka, přičemž ruka mi sjížděla níž a níž.
Anonymní- Anonymní
Zaposlouchala jsem se do slov která mi šeptal do ucha a jeho ruku nechala sjíždět dolů po mém oblečení. Jednou rukou jsem mu zajela pod tričko a tou druhou ho hladila po tváři a vlasech. Najednou jsem se mírně nadzvedla a zašeptala mu do ucha něco co by v tuhle chvili určitě nečekal, ale za to včerejší lechtání jsem ho musela taky trochu poškádlit. Jdu do sprchy. Vyplázla jsem na něj jazyk zasmála se a vyběhla z pokoje neobtěžovala jsem se zavírat za sebou dveře. V koupelně jsem ze sebe sundala oblečení co mi půjčila Nat a začala se sprchovat.
Anonymní- Anonymní
Vnímal jsem její všechny její doteky, nechal si vše líbit. Ale pak udělala něco co jsem v tuhle chvíli ani v nejmenším neočekával, přiblížila se ke mně a řekla, že de do sprchy? Následně vyplázla jazyk? Ááááhááá včerejšek, došlo mi to a vrhl jsem se za ní. Dveře do sprchy byly ještě otevřené, ani mě nenapadlo, že by se mohla už sprchovat. Ve chvíli kdy jsme vtrhl do koupelny byla již svlečená a napůl ve sprše. Díval jsem se na ní ,, Tttt tt too" Á sakra řekl jsem si v duchu a nemohl jsem odtrhnout oči.
Anonymní- Anonymní
Už jsem byla jednou nohou ve sprše. Slyšela jsem za sebou nějaké koktání. Otočila jsem se a ve dveřích stál Akio. Okamžitě jsem celá zčervenala a v té rychlosti jakou jsem se snažila schovat se za závěs mi podjela noha a já se rozplácla na zemi. Okamžitě jsem si sedla otočila se k němu a snažila se zakrýt alespoň rukama. Můžeš mi podat ručník? Zeptala jsem se ho s roztřeseným hlasem.
Anonymní- Anonymní
Jakmile si mě všimla okamžitě zrudla a pokusila se schovat, následkem toho sebou plácla o zem. To mě probudilo, chtěl jsem ji jít hned pomoct vstát, jenže mi ani nedala tu možnost. Okamžitě se posadila, ale nečekaně místo toho, aby se ke mně otočila zády se otočila přímo pohledem. Zpozorovat jsem nic na ní ani neměl šanci, nejdřív jsem byl z toho vyjukanej a pak se ihned zakryla. V tu chvíli se ozvalo mé "temné" já, a šeptalo,, Využij toho". Pak mě vyrušil její hlas, chtěla podat ručník. Popadl jsem ručník zamnou a pomalu se s ním přiblížil k ní. V momentě kdy si ode mě brala ten ručník si poodhalila "část" svého těla. Neodolal jsem, rychle jsem si k ní klekl a přiblížil se.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
Po dlhej dobe spánku sa konečne prebudil.,, Som smädný." povzdychol si a rozospatý, smädný si to namieril do kúpeňe.,, Čím viac vody tým lepšie." napadlo mu a po chvíli našiel kúpeľňu.,, Bez opýtania vtrhol dnu a zbadal tam oboch študentov a hlavne Yunu.,, A ja som si hovoril, že si na niečo zabudla." zaštekal od smiechu.,, Pekné boky, ale nenechajte sa rušiť idem sa len napiť." zaštekal znova a prehliadol si Yunu, potom sa postavil na zadné a snažil sa zapnúť vodu.
Po dlhej dobe spánku sa konečne prebudil.,, Som smädný." povzdychol si a rozospatý, smädný si to namieril do kúpeňe.,, Čím viac vody tým lepšie." napadlo mu a po chvíli našiel kúpeľňu.,, Bez opýtania vtrhol dnu a zbadal tam oboch študentov a hlavne Yunu.,, A ja som si hovoril, že si na niečo zabudla." zaštekal od smiechu.,, Pekné boky, ale nenechajte sa rušiť idem sa len napiť." zaštekal znova a prehliadol si Yunu, potom sa postavil na zadné a snažil sa zapnúť vodu.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Natsuki
Došla jsme k domu, odemkla si, vlezla dovnitř a zase zamkla. šla jsme do obyváku, vytáhla si z rohu stojan barvy, plátno. Nachystala jsem si všechno a začala malovat. malovala jsem Katsura před krbem, stejný obrázek, jako ten, co jsem ráno zmačkala.
Došla jsme k domu, odemkla si, vlezla dovnitř a zase zamkla. šla jsme do obyváku, vytáhla si z rohu stojan barvy, plátno. Nachystala jsem si všechno a začala malovat. malovala jsem Katsura před krbem, stejný obrázek, jako ten, co jsem ráno zmačkala.
Anonymní- Anonymní
Chtěla jsem si vzít ten ručník sotva jsem ho chytla do ruky klekl si ke mě a přiblížil se. Netušila jsem co mám dělat z přemýšlení mě vytrhl ten drzej senseiův pes co se marně pokoušel pustit si vodu. Nevěřícně jsem na toho drzouna zírala pak jsem vstala pustila mu vodu a i s ručníkem v ruce odběhla do svého pokoje.
Anonymní- Anonymní
Přišel Katsuro a zkazil všechny plány. Otočil jsem se na něj pohledem, že ho každou chvíli zavraždim. Yuna vstala, nesnažila se ani zakrýt, nic. Prostě jen šla pustla Katsuroj vodu a zdrhla. Trochu mě z vražedného pohledu vymanil pohled na Yunin zadeček jak vyběhla z koupelny. Poté se můj pohled vrátil na toho hnusnýho Huskyho. Povzdechl jsem si, vstal a šel za Yunou. Když jsem vycházel ze dveří ještě potichu jsem zasyčel na toho psa. Psisko blbý....
Anonymní- Anonymní
V pokoji jsem se oblékla do noční košile a zachumlala se do peřiny tak že mi byly vidět jen oči. Usnout se mi nepodařilo a tak jsem jen bezmyšlenkovitě poslouchala déš´t za oknem.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke dveřím k jejímu pokoji. Chviličku jsem váhal jestli klepat nebo ne. Nakonec jsem se rozhodl, že klepat snad ani nebudu a vešel jsem a viděl jen hromadu peřin. Když jsem se přiblížil zahlédl jsem dvě modrá očka vykukující z peřiny sledujíc déšť. Přiblížil jsem se k jejím očím ,, Ahoj, nahatice" a provokativně se na ní zasmál.
Anonymní- Anonymní
Zrudla jsem a nezmohla se ani na slovo jen jsem si ještě víc zakryla obličel takže mi už nebyly vidět ani oči.
Anonymní- Anonymní
Na mou reakci reagovala dost stydlivě. Schovala se celá pod peřinu. Vzal jsem pravou ruku a zašátral s ní pod peřinou. Doufal jsem, že ji nahmatám obličej.
Anonymní- Anonymní
Rukou mi začal šátrat pod peřinou Nevím jestli si uvědomil čeho se to právě dotknul. Proto jsem odhrnula peřinu stále celá červená. Dělá ti dobře sahat mi na hrudník? Zeptala jsem se a hrála naštvanou.
Anonymní- Anonymní
Najednou jsem něco ucítil, ale bylo to měkké a látka na tom. V tu odhrnula peřinu s těmi slovy. Podíval jsem se kde mam ruku. Tak trochu jsem začal trochu červenat. I když si evidentně hrála na naštvanou, bylo vidět jak jí cukají koutky. ,, No, no... A víš že i ano? A pohleděl na ní zase s takovou vášní v očích.
Anonymní- Anonymní
Zasmála jsem se, povalila ho k sobě na postel, klekla si vedle něj. Sklonila jsem se na Akia jednou rukou jsem si držela vlasy aby ho nelechtaly na obličeji. Tu druhou jsem položila vedle něj, opřela se o ni a začala ho vášnivě líbat.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 8 z 27
Povolení tohoto fóra: