Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Kuga

4 posters

Strana 12 z 27 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Next

Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 12 Empty Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jan - 17:47

First topic message reminder :

Sídlo klanu Kuga - Stránka 12 Basarahaus

Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 12 Empty Re: Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 5:59

Jistě. Okamžitěj sem odpověděla a vstala. Když jsem vzala z poličky ručník se zavřenýma očima jsem se otočila a podávala mu ho. Snažila jsem se ho držet jen za malý rožek aby nebyl celý od bláta a Akio se nemusel jít znovu sprchovat, protože to vypadalo že zapomněl na teplou vodu a sprchoval se tou nejledovější co zrovna tekla což mu bylo poznat na hlase.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 15:03

Natsuki

Samozřejmě Nami, máš je v sušárně. Taky půjdu k jezeru, tak můžeme jít spolu, usmála jsem se na Nami.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 15:10

Když se podívala tím pohledem, jak křečovitě měla zavřené oči, aby se náhodou nepodívala začal jsem se smát. Sice, jsem trochu drkotal zubama, ale spíš než smích to vypadalo určitě jak z nějakýho hororu. Vzal jsem si ručník ,,DDd.dd..Děkuju". Utřel se a o omotal si ho kolem pasu ,, Tak už můžeš otevřít oči" zasmál jsem se. Byla mi ještě trochu zima, ale už to drkotání ustalo. Ta studená voda mě trochu probrala, mám ti tu pomoc něco uklidit, nebo jít do rovnou do pokoje?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 15:23

Rozhlédla jsem se po zablácené koupelně. Ne to je dobrý. Řekla jsem po chvíli. Uklidím to tu, nech mi tu i oblečení zkusím ho vyprat. Zasmála jsem se když jsem viděla jeho zimou úplně moré rty, dala mu na ně zablácenou pusu a pak na něj vyplázla jazyk. Otočila jsem se a pomalu ze sebe sundávala oblečení. Tak jdeš nebo tu budeš stát? Otázala jsem se se smíchem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 15:36

Když myslíš... ale pomohl bych ti je mi blbý to nechávat na tobě... . To jediné jsme stihl dodat než jsem měl na sobě opět další bláto, ale tento způsob zablácení mi ani tak nevadil.
Pak šla za mě, otočila se a začala se převlékat, chtěl sem se jestě umýt... ale evidentně mi ta holka nedávala moc možností tou větou Tak jdeš, nebo tu budeš stát?. Chvilka zamyšlení...
No... být to na mě tak bych tu i klidně stál a smích jí oplatil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 15:43

Tak fajn, ale otoč se. Řekal jsem se smícem a pokračovala v sundávání zablácených svršků. Ve sprše jsem se umyla a chvilku na sebe nechala téct horkou vodu. Když jsem se usušila a omotala kolem sebe ručník začala jsem vytírat bláto na podlaze.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 16:12

,, Dobře no...." Chjooo... blbej souhlas otočení... kdybych odešel nemusel jsem se tolik přemáhat abych se neotočil.. Říkal jsem si v duchu a čekal až se osprchuje, byl to zajímavej pocit vědět, že za mnou stojí dívka ,úplně nahá dívka ve sprše a věří mi že se neotočím. Po chvíli jsem ustala téct voda vycházela ven. Neudělal chybu jako já a ručník si vzala rovnou k sobě. Omotala si ho kolem svého tělíčka a pustila se do vytírání. Přikrčil jsem se a vzal další hadr opodál, začal jsem vytírat. Mohl bych tě o něco poprosit? Neříkej nikomu žes mě sem dotáhla prosím a začal se smát abych tak trochu zakryl to jak moc mě to bylo trapný. Nakonec, když jsme měli hotovo namířil jsem si to do pokoje pro čisté oblečení. Když jsem si ještě prohrabával kapsy zjistil jsem, že v ní mam stále ten obrázek Nat. Kupodivu se k němu nedostala voda. Došel jsem do skladu a doufal že nenajdu ještě nějaký, aspoň trochu zelený bambus ze kterého by se dal udělat rámeček. Asi po pěti minutách prošmejďování jsem objevil nějaký tak trochu použítelný. Jakmile bylo hotovo vydal jsem se opět nahoru a obrázek dal na stolek se krbu, Nat byla otočená na 2 stranu a mluvila s Nami. Potom jsem se podíval na tu dívku a pozdravil ji, po tom zapálení pro věc kvůli obrázku Nat jsem měl dobrou náladu. nechtěl jsem se s ní pohádat, přecejen tady budeme spolu bydlet a proč si dělat nepřátelé, dokud mi něco neprovede je mi to jedno. Nakonec jsem se rozhodl ještě prošmejdit ledničku ve které jsme jen tak mimochodem nic nenašel... Otočil jsme se zpět na Natsuky Nebude vadit když skočím něco nakoupit?podíval jsem se tázavým pohledem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 16:21

Mezi tím co jsem si prala oblečení Akio odešel.Nezkoumala jsem kam. Oblečení jsem odnesla do sušárny a vydala se do pokoje kde jsem se převlékla do čistých šatů a seběhla dolů. Slyšela jsem že Akio jde na nákup takže jsem se rozhodla taky pomoct. Nat? Zavolala jsem na ni. Nebude ti doufám vadit když ti taky trochu pomůžu. Na odověď jsem nečekala a hned se pustila do vytírání a utírání prachu. Přecejen jsem se nechtěla celej den poflakovat a tohle byla alespoň nějaká činnost.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 16:26

Natsuki

Pokud budeš tak hodný, usmála jsme se na něj. Mohl bys koupit nějaké nudle a tak, udělám k obědu rámen. Došla jsme k lince, vytáhla peněženku a tašku a podala to Akiovy. Jinak si kup co máš rád a něco sladkého. No a pokud by sis chtěl u mě šplhnout tak mi přines zmrzlinu . Nadiktovala jsem mu seznam k nákupu. Hej Yuno, co blázníš? Já tu uklízím jen 2x týdně a tohle není ani jeden s těch dní, rozesmála jsme se. Tak toho koukej nechat. Navíc jsem nic barvama nezapatlala. Jo a prý si ztratila ten obrázek od Keimiho, jestli chceš, nalamuju ti jinej, nejspíš nekreslím tak dobře jako on, ale třeba to bude stačit, mrkla jsem na ni.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 16:34

Hodný? Ty se o nás staráš a já mam bejt hodný? zasmál jsem se. Prosím tě, mile rád pomůžu, a rámen bych si dal s chutí. Jinak... takže zmrzlina... Myslím že tu daj s oblibou všichni nemyslíš? Vemu jí trochu víc. Dal jsem si vše do báglu a vydal se na cestu. (Přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 16:37

Už jsem začala. Zavolala jsem na ni se smíchem. Takže přestávat nehodlám Navíc je tu trochu bláto. Začervenala jsem se a pokračovala v práci. Vlastně jsem ztratila jen originál. Vytírala jsem a při tom mluvila. Ale budu ráda když mi něco nakreslíš umíš hezky kreslit. Usmála jsem se na ni. Pak ještě zavolala za Akiem Ahoj. A pokračovala v práci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 16:41

Natsuki

Díky, zavolala jsem na Akia, když odcházel. Když tě to baví, povzdechla jsem si směrem k Yuně. Pak jsem se přesunula do obyváku a začala si rozkládat stojan a ostatní kreslící nádobíčko. Vyhrabala jsme to největší plátno co mělo rám a dal se do toho. Začala jsme kreslit Yunu a Akia jak se drží za ruce, sedí v trávě a smějí se na sebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 16:48

To je nádhera. Pozastavila jsem se nad krásou té jedné čárky co zatím nakreslila. Potom jsem se přesunula ke koupelně kde jsem začala drhnout stopy od bláta.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 16:55

Natsuki

Pochlebování ti nepomůže, zahuhlala jsem přes štětec, co jsem držela v puse. Začala jsem si rozvrhovat obraz a kreslit základní obrysy. Za chvíli se začala dát rozpoznat Yuna. Hmm, nic moc, tohle bude na díl, povzdychla jsem si a vrátila se k práci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:07

Nepochlebuju se jen ti to chválím. Řekla jsem s úsměvem a pokračovala v práci. Po chvíli jsem už měla hotovo a mohla se pustit do utírání prachu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:11

Natsuki

Zabrala jsem se do malování, takže jsem neviděla, ani neslyšela okolí. Pokračovala jsem v kreslení a postavy se konečně začali podobat svým předlohám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:14

Konečně jsem měla práci hotovou. Sedla jsem si vedle Nat a sledovala jak se jí obraz mění pod rukama.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:23

Natsuki

Trvalo to dlouhou dobu, ale konečně byl ten obraz hotový. Byla jsem celá zapatlaná od barev, ale docela spokojená s výsledkem. Tak teď tě nechám zaschnout, pak tě přelakuju a pak, pokud se nebudeš líbit, tě vyhodím. Uklidila jsem barvy, málem zakopla o Yunu a šla se umýt.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:29

Seděla jsem zhypnotizovaná tím obrazem. Je nádherný jak by se někomu mohl nelíbit? Křikla jsem na Natsuki svou otázku když se šla umýt. Dál jsem tam seděla a pozorovala obraz s rozzářenýma očima.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:32

Natsuki

Ok, tak je tvůj, ještě ho zalakuju a vrazím do rámu a můžeš si ho vzít, dej si ho třeba na záchod, rozesmála jsem se. Už by se mohl vrátit ten Akio, ať můžu začít vařit. Svalila jsem se na gauč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:35

Proč na záchod? Podivila jsem se s úsměvem. Dám si ho do pokoje. Řekla jsem s nadšení. Děkuju Nat. Objala jsem ji a zase se zadívala na obraz.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:39

Natsuki

Díky, ozvala jsem se překvapeně, když mě objala. Pokud se ti tvůj pokoj zdá nedostatečně počmárán, nebo se ti nelíbí medvědi, můžu ti jeden udělat podle tebe. Navrhla jsem ji.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:42

Kdybys ho dělala podle mě jsou všude kočky. Zasmála jsem se. Medvědi jsou fajn. A to já ti děkuju za všechno co pro mě teda vlastně pro nás děláš.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:46

Natsuki

Kočky? To zvládnu, tak si zaber jeden nepočmáranej a vyber si, které kočky. Ozvala jsem se z gauče. Nedělám pro vás nic, jen jsem nerada sama.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 10 Jan - 17:49

Mám ráda tygry, ale nechci tě tím obtěžovat. Řekla jsem a podívala se na ni s omluvným výrazem ve tváři.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 27 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: