Sídlo klanu Kuga
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 9 z 27
Strana 9 z 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Sídlo klanu Kuga
First topic message reminder :
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Kuga
Zavřel jsem oči a nechal se, se stejnou razancí jsem je i oplácel, chytl jsem jí ruku kterou si držela vlasy. Pak jsem jí zajel hluboko do vlasů a druhou rukou pod pyžamo přímo na bříško.
Anonymní- Anonymní
Pořád jsem se červenala a když mi zajel rukou pod pyžamo zrudla jsem ještě víc. Na chvíli jsem ho přestala líbat a upřeně se mu podívala do očí. Netušila jsem co s tou rukou má v plánu a bylo mi to taky jedno. Usmála jsem se a políbila ho na krk.
Anonymní- Anonymní
Podívala se mi do očí, a o moment později jsem cítil její rty na krku, opět další blažený pocit. Ruka mi jela stále výš, když jsem se dotkl jejího prsu, čekal jsem na její reakci.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
Katsuro sa spokojne nahltal vody a znova posadil.,, A vodu vypne kto?" povzdychol si a nejako sa o to posnažil. Potom sa rozbehol do obývačky ale keďže mal mokré tlapy tak sa šmykol na zadok a v tej rýchlosti sa šmýkal až k Natsuki do ktorej slabo narazil.,, Ups." dodal.
Katsuro sa spokojne nahltal vody a znova posadil.,, A vodu vypne kto?" povzdychol si a nejako sa o to posnažil. Potom sa rozbehol do obývačky ale keďže mal mokré tlapy tak sa šmykol na zadok a v tej rýchlosti sa šmýkal až k Natsuki do ktorej slabo narazil.,, Ups." dodal.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Natsuki
Akorát jsem domalovala, když do místnosti vletěl Katsuro a narazil do mě. Ach jo ještě po tobě budu uklízet.Povzdychla jsme si a usmála se na něj. Nechala jsem obraz být a šla pro ručník. Pak jsem Katsura usušila a vytřela jsem podlahu.
Akorát jsem domalovala, když do místnosti vletěl Katsuro a narazil do mě. Ach jo ještě po tobě budu uklízet.Povzdychla jsme si a usmála se na něj. Nechala jsem obraz být a šla pro ručník. Pak jsem Katsura usušila a vytřela jsem podlahu.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Ale ja zato nemôžem." zakňučal Katsuro nevinne.,, Som bol len smädný, to oni sa tam producírovali bez oblečenia a ohmatkávali sa." dokončil a ľahol si na kožušinu.,, Som v tom chudáčik nevinne." dodal a ešte sa nakoniec aj otriasol lebo k nemu prišiel nával tepla z krbu.
,,Ale ja zato nemôžem." zakňučal Katsuro nevinne.,, Som bol len smädný, to oni sa tam producírovali bez oblečenia a ohmatkávali sa." dokončil a ľahol si na kožušinu.,, Som v tom chudáčik nevinne." dodal a ešte sa nakoniec aj otriasol lebo k nemu prišiel nával tepla z krbu.
Shinobi
Klan:
Natsuki
Já to nechci vědět, ani to co dělali s tebou ani to, co dělali bez tebe. Zasmála jsem se. Sundala jsem obraz ze stojanu. Tak si hotovej. Položila jsem ho do rohu k ostatním a uklidila stojan a ostatní. Přišla jsem ke krbu a přiložila jsem do něj. No asi budu spát tady, nerada bych nahoře zase do něčeho vlítla. Yuna si moje slova asi moc k srdci nevzala, když se tu producírujou nahý po chodbách před psem a já se bála, že jsem na ni byla moc hnusná. No asi ne. Ušklíbla jsem se a lehla si na gauč.
Já to nechci vědět, ani to co dělali s tebou ani to, co dělali bez tebe. Zasmála jsem se. Sundala jsem obraz ze stojanu. Tak si hotovej. Položila jsem ho do rohu k ostatním a uklidila stojan a ostatní. Přišla jsem ke krbu a přiložila jsem do něj. No asi budu spát tady, nerada bych nahoře zase do něčeho vlítla. Yuna si moje slova asi moc k srdci nevzala, když se tu producírujou nahý po chodbách před psem a já se bála, že jsem na ni byla moc hnusná. No asi ne. Ušklíbla jsem se a lehla si na gauč.
Anonymní- Anonymní
Když se mě dotkl zarazila jsem se. Chytla jsem jeho ruku a vyndala ji zpod mé noční košile. Začervenala jsem se Tohle ještě ne. Řekla jsem mu důrazně, ale ne hrubě pousmála jsem se a lehla si vedle něj.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Tak to ani nechcem potom vedieť čo robili bezo mňa." zaštekal rovnako Katsuro.,, Pche, že mňa nezavolali sebeckí ľudia." napadlo mu v duchu a keď zbadal Natsuki na gauči posadil sa. Pomaly sa rozbehol ku gauču a vyskočil na gauč vedľa nej. Okamžite si ľahol a schúlil sa do klbka.,, Zimaaaaaa." zaštekal potichu Katsuro .
,,Tak to ani nechcem potom vedieť čo robili bezo mňa." zaštekal rovnako Katsuro.,, Pche, že mňa nezavolali sebeckí ľudia." napadlo mu v duchu a keď zbadal Natsuki na gauči posadil sa. Pomaly sa rozbehol ku gauču a vyskočil na gauč vedľa nej. Okamžite si ľahol a schúlil sa do klbka.,, Zimaaaaaa." zaštekal potichu Katsuro .
Shinobi
Klan:
Natsuki
Co už s tebou, pousmála jsem se a přehodila přes něj deku. Dobrou noc mazle. Popřála jsem mu a usnula.
Co už s tebou, pousmála jsem se a přehodila přes něj deku. Dobrou noc mazle. Popřála jsem mu a usnula.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,, A pusa na dobrú noc nebude?" zakňučal smutne.,, No nič." povzdychol si hafánek a zložil si hlavu na gauč.,, Nepoškrabú za ušami, bez rozprávky a bez pusy na dobrú noc." zaštekal v tichosti.,, Strašné." dodal pre seba a pokojne zavrel oči. V teplúčku a na mäkkom gauči pomal ale isto zaspával.
,, A pusa na dobrú noc nebude?" zakňučal smutne.,, No nič." povzdychol si hafánek a zložil si hlavu na gauč.,, Nepoškrabú za ušami, bez rozprávky a bez pusy na dobrú noc." zaštekal v tichosti.,, Strašné." dodal pre seba a pokojne zavrel oči. V teplúčku a na mäkkom gauči pomal ale isto zaspával.
Shinobi
Klan:
Natsuki
Katsurovo remcání mě probudilo. A když tě poškrábu budeš už mlčet a spát? Přesunula jsem se na gauči a bych na něj dosáhla a zároveň se mi dobře leželo. Natáhla jsem ruku a škrabkala ho za ouškem, dokud jsem znovu neusnula.
Katsurovo remcání mě probudilo. A když tě poškrábu budeš už mlčet a spát? Přesunula jsem se na gauči a bych na něj dosáhla a zároveň se mi dobře leželo. Natáhla jsem ruku a škrabkala ho za ouškem, dokud jsem znovu neusnula.
Anonymní- Anonymní
Katsuro
,,Źúúúúúúúúúžo." potešil sa Katsuro keď ho začala škrabať za uchom.,, Jasne, že budem ticho." dodal pokojne Katsuro a jemne sa zatriasol.,, Luxuus." napadlo mu a bol spokojný, ani mu viac netrebalo. Len sa nechať škrabkať za uchom. S takýmto slastným pocitom nakoniec aj zaspal.
,,Źúúúúúúúúúžo." potešil sa Katsuro keď ho začala škrabať za uchom.,, Jasne, že budem ticho." dodal pokojne Katsuro a jemne sa zatriasol.,, Luxuus." napadlo mu a bol spokojný, ani mu viac netrebalo. Len sa nechať škrabkať za uchom. S takýmto slastným pocitom nakoniec aj zaspal.
Anonymní- Anonymní
Teď nevím jestli jsem tu reakci očekával, nebo ne, ale bylo to v celku jedno. Není to poslední poslední den světa. Zasmál jsem se pro sebe A o co že chtěla. Pousmál jsem se se v duchu. A pohlédl na ní jak leží přede mnou. poté jsem se k ní trochu přitulil a hodil přes nás peřinu.
Anonymní- Anonymní
Byla jsem mu vděčná když jsem mu ve tváři vyčetla že pochopil a dál v tom nepokračoval. Přitulil se ke mně a přikryl nás. Podívala jsem se mu do očí políbila ho na tvář a pomalu začala usínat.
Anonymní- Anonymní
Podívala se na mne takovým spokojeným pohledem, který jsem ji oplatil. Poté mě jemně políbila na tvář a začali se jí zavírat oči. Oplatil jsem ji polibek na čelo ,,Dobrou noc" jsem zašeptal a pak ještě potišeji ze srandy jsem dodal ,,nahatice" s menším úšklebkem. Najednou mě také začala přemáhat únava a začaly se mi zavírat oči.
Anonymní- Anonymní
Její odpověď mě nepřekvapila, jen jsem se pousmál a přemýšlel co nám přinese zítřek. Po chvilce jsem zničeho nic usnul.
Anonymní- Anonymní
Vzbudil mě prudký déšť, když jsem otevřela oči spatřila jsem Akia jak vedle mě spokojeně spí. Usmála jsem se a chvíli ho pozorovala, chytla ho za ruku a znovu se přitulila a čekala až se vzbudí i on.
Anonymní- Anonymní
Když jsem se vzbudil bylo už poledne, dokonce ani nepršelo, přestože celý byl prudký slejvák. Vedle mě ležela ležela Yuna držíc mě za ruku, vypadala tak spokojeně a bezbranně. Usoudil jsem, že ještě a spí nedal jsem najevo nic znát, jen jsem ji přitiskl víc k sobě a pokusil se zase usnout.
Anonymní- Anonymní
Cítila jsem, že mě k sobě přivinul a otevřela oči. Vypadalo to že chce ještě spát sice jsem už byla přeležená, ale nechtělo se mi od něj odcházet. Přivinula jsem se k němu a nechala ho dál spát.
Anonymní- Anonymní
Ve chvíli kdy jsem zavíral oči jsem si všimnul, že je zrovinka odevírá. Nechal jsem oči zavřené. ,, Spíš?" a pousmál se.
Anonymní- Anonymní
Natsuki
Ráno jsem se vzbudila celkem pozdě. Navíc, když jsem se protahovala, zchodila jsem Katsura z gauče. Jé promiň, rozesmála jsem se.
Ráno jsem se vzbudila celkem pozdě. Navíc, když jsem se protahovala, zchodila jsem Katsura z gauče. Jé promiň, rozesmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Nespím. Zvedla jsem k němu zrak a spokojeně se usmála. Ale jestli chceš spát dál tak spi já tu zůstanu.
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem oči a políbil ji na tvář. ,, Né vstanem" a šel jsem si do pokoje pro věci na převlečení a následně putoval do sprchy. Po sprše a hygieně jsem se vydal do kuchyně. Kde jsem potkal rozšklebenou Nat jak kouká na Katsura.
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 9 z 27
Povolení tohoto fóra: