Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Kuga

4 posters

Strana 9 z 27 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next

Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 9 Empty Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Anonymní Fri 6 Jan - 17:47

First topic message reminder :

Sídlo klanu Kuga - Stránka 9 Basarahaus

Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Kuga - Stránka 9 Empty Re: Sídlo klanu Kuga

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 20:20

Zavřel jsem oči a nechal se, se stejnou razancí jsem je i oplácel, chytl jsem jí ruku kterou si držela vlasy. Pak jsem jí zajel hluboko do vlasů a druhou rukou pod pyžamo přímo na bříško.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 20:28

Pořád jsem se červenala a když mi zajel rukou pod pyžamo zrudla jsem ještě víc. Na chvíli jsem ho přestala líbat a upřeně se mu podívala do očí. Netušila jsem co s tou rukou má v plánu a bylo mi to taky jedno. Usmála jsem se a políbila ho na krk.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 20:39

Podívala se mi do očí, a o moment později jsem cítil její rty na krku, opět další blažený pocit. Ruka mi jela stále výš, když jsem se dotkl jejího prsu, čekal jsem na její reakci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 8 Jan - 20:45

Katsuro

Katsuro sa spokojne nahltal vody a znova posadil.,, A vodu vypne kto?" povzdychol si a nejako sa o to posnažil. Potom sa rozbehol do obývačky ale keďže mal mokré tlapy tak sa šmykol na zadok a v tej rýchlosti sa šmýkal až k Natsuki do ktorej slabo narazil.,, Ups." dodal.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 20:49

Natsuki

Akorát jsem domalovala, když do místnosti vletěl Katsuro a narazil do mě. Ach jo ještě po tobě budu uklízet.Povzdychla jsme si a usmála se na něj. Nechala jsem obraz být a šla pro ručník. Pak jsem Katsura usušila a vytřela jsem podlahu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 8 Jan - 20:54

Katsuro

,,Ale ja zato nemôžem." zakňučal Katsuro nevinne.,, Som bol len smädný, to oni sa tam producírovali bez oblečenia a ohmatkávali sa." dokončil a ľahol si na kožušinu.,, Som v tom chudáčik nevinne." dodal a ešte sa nakoniec aj otriasol lebo k nemu prišiel nával tepla z krbu.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:02

Natsuki

Já to nechci vědět, ani to co dělali s tebou ani to, co dělali bez tebe. Zasmála jsem se. Sundala jsem obraz ze stojanu. Tak si hotovej. Položila jsem ho do rohu k ostatním a uklidila stojan a ostatní. Přišla jsem ke krbu a přiložila jsem do něj. No asi budu spát tady, nerada bych nahoře zase do něčeho vlítla. Yuna si moje slova asi moc k srdci nevzala, když se tu producírujou nahý po chodbách před psem a já se bála, že jsem na ni byla moc hnusná. No asi ne. Ušklíbla jsem se a lehla si na gauč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:03

Když se mě dotkl zarazila jsem se. Chytla jsem jeho ruku a vyndala ji zpod mé noční košile. Začervenala jsem se Tohle ještě ne. Řekla jsem mu důrazně, ale ne hrubě pousmála jsem se a lehla si vedle něj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 8 Jan - 21:06

Katsuro

,,Tak to ani nechcem potom vedieť čo robili bezo mňa." zaštekal rovnako Katsuro.,, Pche, že mňa nezavolali sebeckí ľudia." napadlo mu v duchu a keď zbadal Natsuki na gauči posadil sa. Pomaly sa rozbehol ku gauču a vyskočil na gauč vedľa nej. Okamžite si ľahol a schúlil sa do klbka.,, Zimaaaaaa." zaštekal potichu Katsuro .
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:08

Natsuki

Co už s tebou, pousmála jsem se a přehodila přes něj deku. Dobrou noc mazle. Popřála jsem mu a usnula.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Sun 8 Jan - 21:11

Katsuro

,, A pusa na dobrú noc nebude?" zakňučal smutne.,, No nič." povzdychol si hafánek a zložil si hlavu na gauč.,, Nepoškrabú za ušami, bez rozprávky a bez pusy na dobrú noc." zaštekal v tichosti.,, Strašné." dodal pre seba a pokojne zavrel oči. V teplúčku a na mäkkom gauči pomal ale isto zaspával.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:16

Natsuki

Katsurovo remcání mě probudilo. A když tě poškrábu budeš už mlčet a spát? Přesunula jsem se na gauči a bych na něj dosáhla a zároveň se mi dobře leželo. Natáhla jsem ruku a škrabkala ho za ouškem, dokud jsem znovu neusnula.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:20

Katsuro

,,Źúúúúúúúúúžo." potešil sa Katsuro keď ho začala škrabať za uchom.,, Jasne, že budem ticho." dodal pokojne Katsuro a jemne sa zatriasol.,, Luxuus." napadlo mu a bol spokojný, ani mu viac netrebalo. Len sa nechať škrabkať za uchom. S takýmto slastným pocitom nakoniec aj zaspal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:20

Teď nevím jestli jsem tu reakci očekával, nebo ne, ale bylo to v celku jedno. Není to poslední poslední den světa. Zasmál jsem se pro sebe A o co že chtěla. Pousmál jsem se se v duchu. A pohlédl na ní jak leží přede mnou. poté jsem se k ní trochu přitulil a hodil přes nás peřinu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:24

Byla jsem mu vděčná když jsem mu ve tváři vyčetla že pochopil a dál v tom nepokračoval. Přitulil se ke mně a přikryl nás. Podívala jsem se mu do očí políbila ho na tvář a pomalu začala usínat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:30

Podívala se na mne takovým spokojeným pohledem, který jsem ji oplatil. Poté mě jemně políbila na tvář a začali se jí zavírat oči. Oplatil jsem ji polibek na čelo ,,Dobrou noc" jsem zašeptal a pak ještě potišeji ze srandy jsem dodal ,,nahatice" s menším úšklebkem. Najednou mě také začala přemáhat únava a začaly se mi zavírat oči.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:33

Dobrou noc perverzáku. Oplatila jsem mu jeho poznámku a usnula.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 8 Jan - 21:37

Její odpověď mě nepřekvapila, jen jsem se pousmál a přemýšlel co nám přinese zítřek. Po chvilce jsem zničeho nic usnul.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 6:06

Vzbudil mě prudký déšť, když jsem otevřela oči spatřila jsem Akia jak vedle mě spokojeně spí. Usmála jsem se a chvíli ho pozorovala, chytla ho za ruku a znovu se přitulila a čekala až se vzbudí i on.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 14:55

Když jsem se vzbudil bylo už poledne, dokonce ani nepršelo, přestože celý byl prudký slejvák. Vedle mě ležela ležela Yuna držíc mě za ruku, vypadala tak spokojeně a bezbranně. Usoudil jsem, že ještě a spí nedal jsem najevo nic znát, jen jsem ji přitiskl víc k sobě a pokusil se zase usnout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 15:55

Cítila jsem, že mě k sobě přivinul a otevřela oči. Vypadalo to že chce ještě spát sice jsem už byla přeležená, ale nechtělo se mi od něj odcházet. Přivinula jsem se k němu a nechala ho dál spát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 16:02

Ve chvíli kdy jsem zavíral oči jsem si všimnul, že je zrovinka odevírá. Nechal jsem oči zavřené. ,, Spíš?" a pousmál se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 16:05

Natsuki

Ráno jsem se vzbudila celkem pozdě. Navíc, když jsem se protahovala, zchodila jsem Katsura z gauče. Jé promiň, rozesmála jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 16:14

Nespím. Zvedla jsem k němu zrak a spokojeně se usmála. Ale jestli chceš spát dál tak spi já tu zůstanu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 9 Jan - 16:17

Otevřel jsem oči a políbil ji na tvář. ,, Né vstanem" a šel jsem si do pokoje pro věci na převlečení a následně putoval do sprchy. Po sprše a hygieně jsem se vydal do kuchyně. Kde jsem potkal rozšklebenou Nat jak kouká na Katsura.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 27 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: