Kancelář Otokageho
+6
Tatsuo Reigi
Rin Kagayaki
Uchiha Madara
Kashike
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 6 z 15
Strana 6 z 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
dojdu ke kanceláři
"Ále Crowe tebe jsem taky postrádala, pojď dál." usmála jsem se na něj a vešla jsem do kanceláře. POkynula jsem mu ať se posadí.
"Tak co potřebuješ?" zatím co jsem já připravovala odměnu pro Faitův tým za včerejší misi pak jsem udělala klona a ten zůstal v kanceláři
"řekni to jí já musím jít zkontrolovat ostatní." usmála jsem na něj pohladila ho po hlavě a odešla (přesun)
"Ále Crowe tebe jsem taky postrádala, pojď dál." usmála jsem se na něj a vešla jsem do kanceláře. POkynula jsem mu ať se posadí.
"Tak co potřebuješ?" zatím co jsem já připravovala odměnu pro Faitův tým za včerejší misi pak jsem udělala klona a ten zůstal v kanceláři
"řekni to jí já musím jít zkontrolovat ostatní." usmála jsem na něj pohladila ho po hlavě a odešla (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Faito
Došel jsem do kanceláře, dvakrát zaklepal a pak vešel dovnitř. Podíval jsem se na Reinu a na stěny okolo. Přišel jsem pro odměnu pro můj tým. řekl jsem trochu odměřeně, protože jsem tušil, že je to klon (už podle výbuchů chakry z tréninkové místnosti). Pak jsem si viml Crowda. Kývl jsem a přišel ke stolu.
Došel jsem do kanceláře, dvakrát zaklepal a pak vešel dovnitř. Podíval jsem se na Reinu a na stěny okolo. Přišel jsem pro odměnu pro můj tým. řekl jsem trochu odměřeně, protože jsem tušil, že je to klon (už podle výbuchů chakry z tréninkové místnosti). Pak jsem si viml Crowda. Kývl jsem a přišel ke stolu.
Anonymný- Anonymní
klon
"No Faito tak trochu jsem doufala, že tvému týmu předám odměnu osobně." řekla jsem a dala na stůl ještě pytlíčky s finanční odměnou.
"No Faito tak trochu jsem doufala, že tvému týmu předám odměnu osobně." řekla jsem a dala na stůl ještě pytlíčky s finanční odměnou.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
klon
kývl a kouknul se z okna na budovu ze které jasně šla chakra
kývl a kouknul se z okna na budovu ze které jasně šla chakra
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kashike
Dojdu ke kanceláři, zaklepu a vstoupím. Dobrý den, přišel jsem si pro plat.
Dojdu ke kanceláři, zaklepu a vstoupím. Dobrý den, přišel jsem si pro plat.
Kashike- Počet príspevkov : 586
klon
"skvěle počkáme na zbytek." řekla jsem vlídně
"skvěle počkáme na zbytek." řekla jsem vlídně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Potrebujem nejakú misiu a nech je tak krásna ako ty!
Povedal som a kráčal som ku stene kde som sa oprel.
Povedal som a kráčal som ku stene kde som sa oprel.
Anonymní- Anonymní
klon se rozpadl v tu chvíli kdy jsem otevřela dveře a vešla do místnosti
"Páni vás tu zase je." šla jsem si sednout za stůl
"Páni vás tu zase je." šla jsem si sednout za stůl
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Takumi
Dobrý den, Otokage-sama. Ehm... Včera ste říkala, že si mám dojít pro výplatu... no tak se zde.
Řekl sem a přišlo mi to extrémně trapný.
Dobrý den, Otokage-sama. Ehm... Včera ste říkala, že si mám dojít pro výplatu... no tak se zde.
Řekl sem a přišlo mi to extrémně trapný.
Anonymní- Anonymní
"No ano....." usmála jsem se a ukázala na tři velká pouzdra. Vstanu obejdu stůl a podám Takumimu dlouhé pozdro s pytlíkem financí navrchu
pak jsem přešla ke Kashikemu a udělala to samé
pak se podívám n Faita. "Tebe si nechám na potom." a obrátila se ještě na kluky
"V každém meči jsou dva diamanty. Většinou v rukojetích, jsou hodně cenné.....věřím, že vás s nimi Faito velmi dobře vycvičí." opřela jsem se o stůl a sledovala je
- Takumi:
pak jsem přešla ke Kashikemu a udělala to samé
- Kashike:
pak se podívám n Faita. "Tebe si nechám na potom." a obrátila se ještě na kluky
"V každém meči jsou dva diamanty. Většinou v rukojetích, jsou hodně cenné.....věřím, že vás s nimi Faito velmi dobře vycvičí." opřela jsem se o stůl a sledovala je
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Takumi
Když sem dostal odměnu, tak sem se uklonil. Děkuji.
Řekl sem, peněžitou odměnu sem nepřepočítával, ani nerozdělával, jen sem ji strčil do batohu, ale byla by neslušnost si neprohlédnout odměnu navrch, takže sem rozdělal pouzdro.
K mému velkému údivu tam byla překrásná katana. Už dlouho sem si chtěl pořídit takovou, ale nemohl sem si ji dovolit, protože sem téměř všechny peníze posílal domů a když sem měl kunaie, katana pro mě byla nad standart.
Uklonil sem se jak nejníž sem dokázal. Mnohokrát vám děkuji, Otokage-sama.
Když sem dostal odměnu, tak sem se uklonil. Děkuji.
Řekl sem, peněžitou odměnu sem nepřepočítával, ani nerozdělával, jen sem ji strčil do batohu, ale byla by neslušnost si neprohlédnout odměnu navrch, takže sem rozdělal pouzdro.
K mému velkému údivu tam byla překrásná katana. Už dlouho sem si chtěl pořídit takovou, ale nemohl sem si ji dovolit, protože sem téměř všechny peníze posílal domů a když sem měl kunaie, katana pro mě byla nad standart.
Uklonil sem se jak nejníž sem dokázal. Mnohokrát vám děkuji, Otokage-sama.
Anonymní- Anonymní
kývla jsem s úsměvem a sledovala jeho výraz
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kashike
Přijmu svou odměnu a finance zmizí v záhybech mého oděvu jako při kouzelnickém triku. Mockrát děkuji madam, jste velmi štědrá.
Přijmu svou odměnu a finance zmizí v záhybech mého oděvu jako při kouzelnickém triku. Mockrát děkuji madam, jste velmi štědrá.
Faito
Počkejte na mě v tělocvičně. řekl jsem a mávnutím ruky je poslal pryč. Pak jsem se otočil na Reinu a čekal na její pokyn k otevření balíčku.
Počkejte na mě v tělocvičně. řekl jsem a mávnutím ruky je poslal pryč. Pak jsem se otočil na Reinu a čekal na její pokyn k otevření balíčku.
Anonymný- Anonymní
Kashike
Provedu. Otočím se, udělám jeden krok a zmizím.
Provedu. Otočím se, udělám jeden krok a zmizím.
Takumi
Hai. Řeknu, použiju svojí oblíbenou techniku a zmizim v podlaze.(přesun)
Hai. Řeknu, použiju svojí oblíbenou techniku a zmizim v podlaze.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Ja som len nadalej stál a čakal som na odpoved. Začínal som už byť trošku podráždení.
Anonymní- Anonymní
podívala jsem se na Faita a pokynula mu ať si jde otevřít taky balíček
"Má dvě pozdra, nezapomeň otevřít i to druhé." na vrchu byla samozřejmě finanční odměna
"napadlo mě, když už máš katanu a waki, tak aby byla výzbroj kompletní potřebuješ tanto a něco málo na hraní. Ještě tu počkej" pousmála jsem se, otočila jsem se na Crowa
"Tvůj nový sensei Crowe bude Ken'ichi a budeš v jeho týmu spolu s jednou dívkou. Zkus ho najít a až ho najdeš přijďte si poslečně pro misi."
"Má dvě pozdra, nezapomeň otevřít i to druhé." na vrchu byla samozřejmě finanční odměna
- Faito:
Sai vidlice
tanto nůž
"napadlo mě, když už máš katanu a waki, tak aby byla výzbroj kompletní potřebuješ tanto a něco málo na hraní. Ještě tu počkej" pousmála jsem se, otočila jsem se na Crowa
"Tvůj nový sensei Crowe bude Ken'ichi a budeš v jeho týmu spolu s jednou dívkou. Zkus ho najít a až ho najdeš přijďte si poslečně pro misi."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Nachvíľu som sa na nu pozrel a po jej odpovedi som sa otočil ku dverám. Onedlho budem späť. Presun
Anonymní- Anonymní
"budu se těšit." usměju se na něj a zadívám se na Faita
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Otevřel jsem balíky a podíval se na zbraně. Pak na Reinu a pak na zbraně. Přejel jsem po ostří, prozkoumal jsem rukojeť. Děkuji, myslím, že je vyměním za wakizashi. okomentoval jsem dýky a pak vzal tanto. Skvělý obětní nůž. pomyslel jsem si s úsměvem a položil ho k těm dvěma zbraním. Pak jsem otevřel druhé pouzdro.
Otevřel jsem balíky a podíval se na zbraně. Pak na Reinu a pak na zbraně. Přejel jsem po ostří, prozkoumal jsem rukojeť. Děkuji, myslím, že je vyměním za wakizashi. okomentoval jsem dýky a pak vzal tanto. Skvělý obětní nůž. pomyslel jsem si s úsměvem a položil ho k těm dvěma zbraním. Pak jsem otevřel druhé pouzdro.
Anonymný- Anonymní
Pomalým krokem jsem došel k velké budově.Nahlas jsem vydechl,když jsem vyděl tu řadu schodů přede mnou.Ještě horší než v Konoze..Ušklíbl jsem se a vydal se na dlouhou cestu.Po pěti minutách jsem konečně dorazil před dveře.Chvilku jsem tam jen tak postával a rozdýchával se,počemž jsem zaklepal a raději čekal na vyzvání,přece jen nerad bych jí něčím znovu naštval.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 6 z 15
Povolení tohoto fóra: