Kancelář Otokageho
+6
Tatsuo Reigi
Rin Kagayaki
Uchiha Madara
Kashike
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 15
Strana 5 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
"Hm....zajímavé že jí v toom nepomáháš." řekla sem zase chladně a došla si sednout do křesla.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Faito
Myslím si, že moje techniky jsou natolik silné, abych jí připravil malé pohoštění a zároveň byl tady. řekl jsem se samolibým úsměvem.
Myslím si, že moje techniky jsou natolik silné, abych jí připravil malé pohoštění a zároveň byl tady. řekl jsem se samolibým úsměvem.
Anonymný- Anonymní
"No jistě....stalo se něco když jsem....ehm spala?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Ne. Vše v pořádku...teda...půjčil jsem si křeslo. pousmál jsem se koutkem úst a pak se otočil na Tatsua. Tak co chceš?
Ne. Vše v pořádku...teda...půjčil jsem si křeslo. pousmál jsem se koutkem úst a pak se otočil na Tatsua. Tak co chceš?
Anonymný- Anonymní
"no o tom si ještě promluvíme." pousmála jsem se a podívala se na papíry
"Ne dneska ne......dneska se budu flákat." opřela jsem se
"Ne dneska ne......dneska se budu flákat." opřela jsem se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"no tak nebudu...dále?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vstoupil jsem dále.
Rozhlédl jsem se po ístnosti a spatřil i Tatsua, ihned jsem se ale otočil a uklonil Otokage.
"Přeji pěkný den Otokafe-sama. Tatsuo je tu zrovna toho sháním."
Poté jsem se narovnal.
Rozhlédl jsem se po ístnosti a spatřil i Tatsua, ihned jsem se ale otočil a uklonil Otokage.
"Přeji pěkný den Otokafe-sama. Tatsuo je tu zrovna toho sháním."
Poté jsem se narovnal.
Anonymní- Anonymní
"no skvěle." rozzářili se mi oči
"Můžu se zase flákat.....teda Memphisto kde si byl než jsme odešli do Suny?"
"Můžu se zase flákat.....teda Memphisto kde si byl než jsme odešli do Suny?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Otočil jsem se na Reinu.
O ano za to se vám omlouvám Otokage-sama, když jsme se vraceli z mise tak už skoro u vesnice jsem z lesa zaslechl volání o pomoc jelikož jsme se držel v pozadí za ostatníma nejspíš to přeslechly. Mě to nedalo a vydal jsem se za hlasem, kde jsem našel několik vesničanů z Oto a několik farmářů z okolních polí které ohrožovali nějací banditi. Jakmile mě spatřili rozběhly se na mě tak mi nedali na výběr.
Pousmál jsem se.
Alespoň jsem měl možnost otestovat svoje schopnosti plně v praxi. Farmáři mě požádali jestli bych je nedoprovodil k jejich farmám, protože těch banditů mělo být víc.
Naštěstí jsme další nepotkali, pouze asi 2 medvědy.
Poté jsem se uklonil a do země jsem promluvil.
Ještě jednou se vám za to zdržení omlouvám.
O ano za to se vám omlouvám Otokage-sama, když jsme se vraceli z mise tak už skoro u vesnice jsem z lesa zaslechl volání o pomoc jelikož jsme se držel v pozadí za ostatníma nejspíš to přeslechly. Mě to nedalo a vydal jsem se za hlasem, kde jsem našel několik vesničanů z Oto a několik farmářů z okolních polí které ohrožovali nějací banditi. Jakmile mě spatřili rozběhly se na mě tak mi nedali na výběr.
Pousmál jsem se.
Alespoň jsem měl možnost otestovat svoje schopnosti plně v praxi. Farmáři mě požádali jestli bych je nedoprovodil k jejich farmám, protože těch banditů mělo být víc.
Naštěstí jsme další nepotkali, pouze asi 2 medvědy.
Poté jsem se uklonil a do země jsem promluvil.
Ještě jednou se vám za to zdržení omlouvám.
Anonymní- Anonymní
"v pořádku.....jsem ráda, že ti na vesničanech záleží to mii připomíná, že budu muset jít na obchůzku vesnice." vytáhnu ze skříňky sáček s penězi a podám mu ho
"odměna."
"odměna."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Hodláš k tomu využít mé síly nebo můžu jít trénovat? Podívám se, kolik z mých žáků dodržuje režim.
Hodláš k tomu využít mé síly nebo můžu jít trénovat? Podívám se, kolik z mých žáků dodržuje režim.
Anonymný- Anonymní
"já ti to řeknu úplně jasně." postavila jsem se před něj
"žádný....jsouurčitě rádi, že maj chvíli volno." usmála jsem se
"žádný....jsouurčitě rádi, že maj chvíli volno." usmála jsem se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Podíval jsem se na sáček.
"Děkuji, ale to nemohu přijmout proto jsem to nedělal, jen jsem plnil svoji povinnost chránit vesnici a obyvatele v ni.
Páni dneska jsem nějakej výřečnej.
"Děkuji, ale to nemohu přijmout proto jsem to nedělal, jen jsem plnil svoji povinnost chránit vesnici a obyvatele v ni.
Páni dneska jsem nějakej výřečnej.
Anonymní- Anonymní
Faito
To je otázka. Pokud to vzali jako děti tělocvik ve škole, tak žádný. Pokud opravdu chtějí zesílit, nejsem tam potřeba. Chci jen vědět, kdo z nich si to vzal k srdci. Takumi mi přišel hodně nadějný- chce být silný. Myslím si, že ve většině případů najdu právě jeho. Ale půjdu s tebou, když chceš.
To je otázka. Pokud to vzali jako děti tělocvik ve škole, tak žádný. Pokud opravdu chtějí zesílit, nejsem tam potřeba. Chci jen vědět, kdo z nich si to vzal k srdci. Takumi mi přišel hodně nadějný- chce být silný. Myslím si, že ve většině případů najdu právě jeho. Ale půjdu s tebou, když chceš.
Anonymný- Anonymní
Otočím se na Memphista.. "To je odměna za misi ne za pomoc. Budu ráda, když si to vezmeš poslední dobou mi ninjové vracejí odměny za mise, jestli mě nechceš naštvat tak si to vem." otočila jsem se k Faiovi
"Tak je půjdeme zkontrolvoat a ty si dáš smenou pak jeden cvičný souboj co ty na to?" culila jsem se na něj
"Tak je půjdeme zkontrolvoat a ty si dáš smenou pak jeden cvičný souboj co ty na to?" culila jsem se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
No...bude to sice souboj kuřete s řezníkem...Ale i kuře umí rychle utíkat. Takže klidně. usmál jsem se a vyrazili jsme.
No...bude to sice souboj kuřete s řezníkem...Ale i kuře umí rychle utíkat. Takže klidně. usmál jsem se a vyrazili jsme.
Anonymný- Anonymní
"Nemáš zač, žádný voloviny." ukázala jsem na ty dva a odešla za Faitem (přeusn)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Otočil jsem se na Tatsua.
"Zdravím Tatsuo, slyšel jsem, že máš být můj sensei. To je, ale milé překvapení."
"Zdravím Tatsuo, slyšel jsem, že máš být můj sensei. To je, ale milé překvapení."
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Memphista."Ano mám být tvůj Sensei ale jedna členka nám zatím chybí a to by měla být Jin.No každopádně na ni nebudeme čekat a pustíme se do trénovaní co ty na to?"
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Tak teda vyrazíme do haly kterou máme na trénink.Pojď zamnou."mrkl jsem na něj a šel jsem pryč.(Přesun)
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Pomalým krokom som prišiel pred budovu. Môj pohľad zamieril na dlhé schody ktoré vedú ku kancelárií Otokage. Zrejme ma čaká namáhavá cesta hore povedal som ironicky.
Po mojich slovách som sa vydal lenivým krokom hore schodmi. A je to konečne povedal som ked som prišiel pred dvere kancelárie. Zaklopal som a čakal som na výzvu.
Po mojich slovách som sa vydal lenivým krokom hore schodmi. A je to konečne povedal som ked som prišiel pred dvere kancelárie. Zaklopal som a čakal som na výzvu.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 5 z 15
Povolení tohoto fóra: