Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arena

+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters

Strana 9 z 25 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25  Next

Goto down

Arena - Stránka 9 Empty Arena

Příspěvek pro Anonymní Fri 4 Feb - 14:45

First topic message reminder :

[img]Arena - Stránka 9 Arena1 [/img]

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Arena - Stránka 9 Empty Re: Arena

Příspěvek pro Shinobi Sun 6 Feb - 20:10

Kaito (S)

Pozrel som na drápy, ktoré boli vo mne zaborené asi 3 cm a zasmial sa.
!Výborne, ale nestačí!"
Chytil som mu tie drápy a zlámal ich v ruke, potom som ho odkopol.

Ranmaru (S)

Meč ma len škrabol a hneď som bol inde.
"Si rýchla, že sa ti podarilo ma škrabnúť, to musím uznať."
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:10

Shinobi napsal:Kaito (S)

Dopadol som na zem. "Výborne, ale to nebude stačiť." Vstal som a poskladal pečate.

Ranmaru (S)

Objavil som sa za Naomi a chytil ju za ruku oboma svojimi rukami. Podložil som jej nohu a trhol. Vďaka podložene nohe stratila rovnováhu a keď padala k zemi odkopol som ju smerom do tribúny.

Též jsem rychle poskládala pečetě.
,,Hyourou no Jutsu." kolem ninji se objevila zrcadla. Do jednoho z nich jsem se vzlezla. Do rukou jsem uchopila házecí jehly. Tak uvidíme.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:11

Sakra chakrové body už mám v tahu jediný co mi zbívá je použit meč.Vytasil jsem celkové celý meč a skočil za Kosukeho.Kozi jsme nepásli ale teď bojujeme.Švihl jsem mečem,

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:12

Ochrana se mi rozpustila a vytvořil jsem si novou na prsty znovu a pak jsem sjel pod nohy Kaitovi a ze zadu ho škrábnul čepelí z automailu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 6 Feb - 20:14

Pozrel som na drápy, ktoré boli vo mne zaborené asi 3 cm a zasmial sa.
!Výborne, ale nestačí!"
Chytil som mu tie drápy a zlámal ich v ruke, potom som ho odkopol.

Ranmaru (S)

Meč ma len škrabol a hneď som bol inde.
"Si rýchla, že sa ti podarilo ma škrabnúť, to musím uznať."
Ale ne dost rychlá! Blesklo mi hlavou a já loutky přemístila zase k sobě. "Dobře... přestaneme si hrát!" ušklíbla jsem se a v Sasoriho těle se otevřela srdeční dutinka. "Akahigi • Hyakki no Souen!" vykřikla jsme a nade mnou se objevilo 100 loutek. Všechny jsme je poslala na ninju.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:19

Když zabránil útoku využil jsem toho a mím mečem jsem ho odzbojil a držel mu u hlavy kunai.Jseš rukojmí tak nedělej blbosti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:20

Law napsal:Sakra chakrové body už mám v tahu jediný co mi zbívá je použit meč.Vytasil jsem celkové celý meč a skočil za Kosukeho.Kozi jsme nepásli ale teď bojujeme.Švihl jsem mečem,
"Kaiten!"roztočil jsem své tělo a odhodil Lawa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:21

Law napsal:Když zabránil útoku využil jsem toho a mím mečem jsem ho odzbojil a držel mu u hlavy kunai.Jseš rukojmí tak nedělej blbosti.
(On ten příspěvek napsal omylem, a hned ho smazal.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun 6 Feb - 20:21

Kaito (S)

Keď ma škrabol, tak zaujal moju pozornosť. Päsťou som ho zarazil do zeme podomnou, no kvôli tomu som stratiť pozornosť venovanú Mizukage.

Ranmaru (S)

Vyhýbal som sa úspešne bábkam. "Jinton, áno tá rýchlosť."
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:26

"Sakra.. Jakto že je tak odolnej!!" Řekl jsem si pro sebe a zvedl se ze země. Plácl rukama a položil je na zem a pod ním se vytvořil strnutý kopec a naklonilo ho to až spadl dolů a mezi tím jsem rychle běžel na místo kam by měl dopadnout a nastavil tam ruku s čepelí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:26

Keď ma škrabol, tak zaujal moju pozornosť. Päsťou som ho zarazil do zeme podomnou, no kvôli tomu som stratiť pozornosť venovanú Mizukage.

Ranmaru (S)

Využila jsem nepozornosti a začala se obrovskou rychlostí přemisťovat z jednoho zrcadla do druhého, přičemž jsem házela jehlice, které se zabodávali do ninjovo těla. Snažila jsem se házet přesně na něj, aby to nezasáhlo muže, kterým se ninja zaobíral.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:27

(Law musí jít pryč tak píšu já Neuro omlouvám se za ten příspěvek předtím Wink )
Mečem jsem máchl a udělal tlakové vlny,které byli zelené a mířili na Kosukeho.Jdem na to ne dědo?Sensei brzy zkoncuje s tím vaším Hokagem a ujme se vlády.

Naposledy upravil Law dne Sun 6 Feb - 20:43, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 6 Feb - 20:29

Ranmaru (S)

Kousla jsem se do rtu. Co te´d? Zatáhla jsme za několik chakrových vláken a několika loutkám se otevřeli ruce, z kterých vyletělo několik stovek jehl přímo na Ranmaru.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:30

vypalila jsem po ranmaru ohen tak aby se tomu skoro nedalo vyhnout

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun 6 Feb - 20:34

Kaito (S)

"Sakra!" Trafilo ma dosť senbonov. Ešte že to nie sú kunaie, senbony nie sú také nebezpečné.
Zaliezol som do zeme vďaka mojej unikátnej schopnosti a objavil sa pri zrkadle no z vonkajšej strany. Udrel som do zrkalda, ktoré som rozbil.

Ranmaru (S)

Nie som pomalý ako Kaito. Pomocou jintonu som sa vyhol skoro všetkým ihliciam, len 2 ma trafili do ruky a oheň mi trošku opálil vlasy, no nič vážne.
Objavil som sa pri kazekage od chrbta a bodol som ju do ramena kunaiom.
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:37

Soustředil jsem raiton chakru do země a po chvilce z ní vylezl elektrická modrá šelma co běžela přímo na Kaita neuvěřitelně bleskovou rychlostí a paralyzovala ho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 6 Feb - 20:38

"Sakra!" Trafilo ma dosť senbonov. Ešte že to nie sú kunaie, senbony nie sú také nebezpečné.
Zaliezol som do zeme vďaka mojej unikátnej schopnosti a objavil sa pri zrkadle no z vonkajšej strany. Udrel som do zrkalda, ktoré som rozbil.

Ranmaru (S)

Nie som pomalý ako Kaito. Pomocou jintonu som sa vyhol skoro všetkým ihliciam, len 2 ma trafili do ruky a oheň mi trošku opálil vlasy, no nič vážne.
Použila jsem Shunshin no Jutsu a hned po tom co mě bodl se přemístila kus od něj. Usmála jsem se... jed by měl v jeho žilách už kolovat! Projistoti jsem k němu přemístila několik loutek, z jejichž tukou vylétl oblek fialového, otráveného kouře.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:40

"Sakra." U mě se objevil jeden ninja. napřáhla jsem se a praštila ho tak, že proletěl skrz arénu.
To je ale chaos. Hokage s Neurem! Sakra. Kousla jsem se do rtu. Vyskočila jsem na tribuny a cestou mlátila nepřátelské ninji.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:42

Ranmaru (S)

Jedno zrcadlo se roztříšilo.
,,Sakra!" zaklela jsem a okamžitě vytvořila nové. ,,Tak lehce se odtud nedostaneš!" vykřikla jsem.
,,Kage bunshin no Jutsu!" vytvořila jsem dva klony, kteří okamžitě vlezli do zrcadel. Začala jsem se s klony přemisťovat z jednoho do druhého, čímž jsem zvýšila počet jehel. Měla jsem jasný cíl, zasáhnout ho do krku. Teď! Křikla jsem v mysli a hodila dvě jehly, které se mu do krku zabodly. Ninja mrtvý nebyl, ale ztrácel vědomí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Sun 6 Feb - 20:42

Ked som utekala na miesto výbuchu zrazu som sa zastavila a pozrela zaseba.Uvidela som barieru,bola mi podozrivá a tak som radšej šla tam.
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Počet príspevkov : 1168

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:43

Kousnul jsem se do prstu.
"Kuchyiose no jutsu!"
Zjevila se obrovská ropucha co nabrala svým štítem pár ninjů a zbytek zalehla.
"Co se to tu sakra děje?!"

Já:"Taková malá válka.."
"Tak to si teda hodnej že si mě sem zavolal a ještě mi řekneš že to je válka!"
Žába se na mě podezíravě koukla a začla bojovat a já seděl na ní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:48

Law napsal:(Law musí jít pryč tak píšu já Neuro omlouvám se za ten příspěvek předtím Wink )
Mečem jsem máchl a udělal tlakové vlny,které byli zelené a mířili na Kosukeho.Jdem na to ne dědo?Sensei brzy zkoncuje s tím vaším Hokagem a ujme se vlády.
"Jakže si mi to řekl?" zabručel jsem nebezpečně. "Kaiten!" znovu jsem se roztočil a tlakové vlny se odrazily.
"Hm, uvidíme kdo s kým skoncuje. Hakke hasangeki!"máchl jsem rukou a vytvořil tlakovou vlnu která narazila do lawa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun 6 Feb - 20:50

Kaito (S)

Po tom čo ma trafil ten raiton som bol spomalený a do toho ma zasiahla ešte aj mizukage. Padol som na kolená a poskladal nejaké pečate, ale už som moc nevládal.

Ranmaru (S)

Objavil som sa pri Kazekage vďaka rýchlosti a bodol ju aj do druhého ramena, čím som jej dosť poškodil možno pohybu rúk. Keď som chcel rýchlo zmiznúť cítil som, že so mnou nie je niečo dobre a môj zrak sa zhoršil.
"Sakra, čo?"
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sun 6 Feb - 20:52

Po tom čo ma trafil ten raiton som bol spomalený a do toho ma zasiahla ešte aj mizukage. Padol som na kolená a poskladal nejaké pečate, ale už som moc nevládal.

Ranmaru (S)

Objavil som sa pri Kazekage vďaka rýchlosti a bodol ju aj do druhého ramena, čím som jej dosť poškodil možno pohybu rúk. Keď som chcel rýchlo zmiznúť cítil som, že so mnou nie je niečo dobre a môj zrak sa zhoršil.
"Sakra, čo?"
Vlákna mi skoro zmizela, zůstala jen na malíčkách a jednom ukazováčku, ale přesto jsem se usmívala. "Takže.. přece jen jsem byla rychlá.. co?" vydýchávala jsem se.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Feb - 20:53

Ranmaru (S)

"Sakra, čo?"
Malá Katsuyu skočila na Kazekage, přelepila se jí na rameno a začala léčit.
"Promiňte, přicházím pozdě."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 25 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25  Next

- Similar topics
» Aréna
» Arena