Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 17 z 25
Strana 17 z 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Re: Arena
"Ne, nic víc jsem v tom necítil. Jsem Hokage. Bože, to jsou dnes lidi." zakroutil jsem hlavou.
"Brzo mu ty ústa něčím zavřu."
"Brzo mu ty ústa něčím zavřu."
Anonymní- Anonymní
Akane Tetsune
Mrskala jsem sebou, ale nemohla jsem se ze spoutání dostat. "Ksoooo!" spoutaná jsme nemohla skoro nic dělat, ale přece jen jsem trochu lávy vyprskla na vlákna a počkala až stvrdne. Potom jsem do nich kopla silně nohou a láva se rozpadla i s chakrou uvnitř. /Jestli to tedy jde^^"/
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(tak jo, teď to nechám takhle, už končíme)
Tentokrát jsem natáhla obě ruce odpředu, z obou jsem použila čakrová lana. Použila jsem je jako posledně. Jedno jsem ji opět nechala omotat kolem těla a to druhé jsem ji omotala kolem krku. Zatáhla jsem za ně a ona spadla na zem.
Bolest v hrudi už byla nesnesitelná. Opřela jsem se o ruce. Vyplyvla jsem další krev. Technika se zrušila. Všechen zvuk se mi slíval do jednoho nesnesitelného hučení. Zrak se mi rozostřil. Poslední věc, co jsem cítila, bylo jak jsem tvrdě dopadla na zem. Poté jsem upadla do bezvědomí.
Tentokrát jsem natáhla obě ruce odpředu, z obou jsem použila čakrová lana. Použila jsem je jako posledně. Jedno jsem ji opět nechala omotat kolem těla a to druhé jsem ji omotala kolem krku. Zatáhla jsem za ně a ona spadla na zem.
Bolest v hrudi už byla nesnesitelná. Opřela jsem se o ruce. Vyplyvla jsem další krev. Technika se zrušila. Všechen zvuk se mi slíval do jednoho nesnesitelného hučení. Zrak se mi rozostřil. Poslední věc, co jsem cítila, bylo jak jsem tvrdě dopadla na zem. Poté jsem upadla do bezvědomí.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na toho co furt něco řval. ,,Lepší místo na blbosti sis najít nemohl že? Kousek od arény jsou hřiště pro děcka, tak se běž vyřádit tam." Podíval jsem se směrem k němu.
Anonymní- Anonymní
seskákal jsem po tribunách k shiz a vzal jsem jí do náruče aby neležela na zemi a čekal jsem až přijdou medici
Anonymní- Anonymní
Hmm. Zabručela jsem.
"Tohle bude mít za následek trénink hvězdy." řekla jsem a seskočila dolů z tribuny.
Přišla jsem k Shizuce. "Ukaž." podívala jsem se na hruď a na jjizvy.
"Jak jsem si myslela." udělala jsem pečeť.
"Tohle bude mít za následek trénink hvězdy." řekla jsem a seskočila dolů z tribuny.
Přišla jsem k Shizuce. "Ukaž." podívala jsem se na hruď a na jjizvy.
"Jak jsem si myslela." udělala jsem pečeť.
Anonymní- Anonymní
Přiložila jsem na hruď své ruce a vyslala do jizev zelenou čakru.
"Trénink hvězdy, má za následek tohle zranění. Teď už by to mělo být v pořádku, jen se divím, že nikomu nic neřekla."
"Trénink hvězdy, má za následek tohle zranění. Teď už by to mělo být v pořádku, jen se divím, že nikomu nic neřekla."
Anonymní- Anonymní
"Drž už hubu do hajzlu!" Vykřikl jsem naštvaně na neznámého člověka na tribunách.
"Všichni se tu snaží do posledního dechu a ty tady pokřikuješ, když se ti to nelíbí tak vypal."
"Všichni se tu snaží do posledního dechu a ty tady pokřikuješ, když se ti to nelíbí tak vypal."
Anonymní- Anonymní
Hleděla jsem dole na boje a stále se opírala o zábradlí. Ty boje byli velmi zajímavé, ovšem vždy byli brzo ukončené. Ale chápu, že tady byl určený časový limit.
Naštvaně jsem se podívala na pokřikovajícího muže. Měla jsem chuť, také mu něco říct, ale ostatní to vykřičeli za mě. Jestli bude pokračovat, chytnu z něho akorát tak bolest hlavy.
Pozorovala jsem, jak Tsunade léčí dívku a přemýšlela nad tím, co se jí stalo. Ta druhá dívka se jí ani nedotkla..
Podepřela jsem si hlavu rukou a porozhlédla jsem se po tribuně, než jsem zase stočila svůj pohled na dívky uprostřed arény. A pak zaslechla jména dalších geninů. Infi? Zajímalo by mě, jak si povede..
Naštvaně jsem se podívala na pokřikovajícího muže. Měla jsem chuť, také mu něco říct, ale ostatní to vykřičeli za mě. Jestli bude pokračovat, chytnu z něho akorát tak bolest hlavy.
Pozorovala jsem, jak Tsunade léčí dívku a přemýšlela nad tím, co se jí stalo. Ta druhá dívka se jí ani nedotkla..
Podepřela jsem si hlavu rukou a porozhlédla jsem se po tribuně, než jsem zase stočila svůj pohled na dívky uprostřed arény. A pak zaslechla jména dalších geninů. Infi? Zajímalo by mě, jak si povede..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Už je to v pořádku. Teď ji můžeš odnést." podívala jsem se na Taikiho.
"Allii, promiň, nemohla jsem se na ni dívat, a měla jsem podezření, že šlo o tohle. Už jsem se s tím setkala." ušklíbla jsem se a vyskočila zpět na tribunu.
"Allii, promiň, nemohla jsem se na ni dívat, a měla jsem podezření, že šlo o tohle. Už jsem se s tím setkala." ušklíbla jsem se a vyskočila zpět na tribunu.
Anonymní- Anonymní
"Možná ano. Nechce se mi vyjadřovat nějaké přehnané emoce. Emoce vedou k nenávisti a nenávist k válce."
Anonymní- Anonymní
''hai''
pověděl jsem a odnesl jsem ji do jedné místnosti v aréně kde nikdo nebyl... vypadalo to že je to tu určené pro zraněné účastníky jelikož zde byla postel, položil jsem proto shiz do postele a sedl jsem si u ní
pověděl jsem a odnesl jsem ji do jedné místnosti v aréně kde nikdo nebyl... vypadalo to že je to tu určené pro zraněné účastníky jelikož zde byla postel, položil jsem proto shiz do postele a sedl jsem si u ní
Anonymní- Anonymní
Zaslechl jsem jméno Infiho..
"HODNĚ ŠTĚSTÍ!" zakřičel jsem na něj.
Držím, ti palce!
"HODNĚ ŠTĚSTÍ!" zakřičel jsem na něj.
Držím, ti palce!
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 17 z 25
Povolení tohoto fóra: