Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 25
Strana 6 z 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: Arena
"Mmmm..."
Otočil jsem se a díval se.
"Bóže kdy už začnou!" Řekl jsem si pro sebe.
Otočil jsem se a díval se.
"Bóže kdy už začnou!" Řekl jsem si pro sebe.
Anonymní- Anonymní
Akasuna no PiliKKa napsal:Obrátila jsme se k Hitomi s úsměvem na rtech.. a v zápětí si přidržela pusu. Otočila jsem se na židli zády a předklonila jsme se. Naštěstí nevolnost zmizela tak rychle, jako se objevila! "Etto... jen... poslední dobou mi není nějak dobře..." kníkla jsem neštastně a pokusila se na ustaranou Mizukage usmát.Hitomi Yamada napsal:Stále jsem pozorovala Kazekage. Všimla jsem si její nervozity. Byla bledá a chvílema zelená. Očima jsem ji zkoumala, ale nemohla jsem přijít na důvod její nevolnosti.
,,Jsi v pořádku, PiliKKo?" optala jsem se starostlivě.
Naklonila jsem hlavu na stranu a opět ji zkoumala. Cosi se mi rýsovalo v hlavě, ale..nebyla jsem si jistá, tak jsem si to tam nechala. Staroslivě jsem si vzdychla a rozhlédla kolem. Je tu opravdu narváno. Ohlížela jsem se stále, jestli ho tu nezahlédnu, ale neviděla jsem ho. Povzdychla jsem si a zkoušela svou pozornost soustředit na bojiště.
Anonymní- Anonymní
Než se písek nade mnou uzavřel,vyskočil jsem, proskočil jsem otvorem... hodil jsem na něj dvě jehlice,jednu míří na krk,druhá na nohu... dopadl jsem mimo dosah písku a rozeběhnul jsem se ke stěně...
Anonymní- Anonymní
Trošku som začal hýbať hlavou a chodidlom som klepkal o zem do rytmu.
"...Baby when the light..."
"...Baby when the light..."
Anonymní- Anonymní
"...i believe your love...I breathe your love..."
Stále som si pospevoval a nohou do rytmu ťukal do zeme, pričom som sledoval súboj.
Stále som si pospevoval a nohou do rytmu ťukal do zeme, pričom som sledoval súboj.
Anonymní- Anonymní
"Už to začalo..." Řekl jsem Hayatovi.
Naposledy upravil Edward Nara dne Sun 6 Feb - 19:03, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Raikage.."podíval jsem se roztřeseným pohybem na něj.Neuro Uchiha napsal:O kom?
Hradby z východu Konohy začali vybuchovat a ninjové z Amegakure a ostatních malých vesnic začali útočit.
Anonymní- Anonymní
Assasinova chakra rýchlo zmenila polohu zarovno s tou, ktorá patrí raikagemu...
Vstal som a Rin položil na sedadlo, na ktorom sedel. Kvôli dymu som nič nevidel, ale všetko som cítil vďaka schopnosti senzibility.
Vstal som a Rin položil na sedadlo, na ktorom sedel. Kvôli dymu som nič nevidel, ale všetko som cítil vďaka schopnosti senzibility.
Anonymní- Anonymní
A jounin z Amegakure
Asi deset ninjů vtrhlo do arény a položili ruce na zem.
"Kuchiyose no jutsu!" v aréně se objevilo deset velkých škorpionů a pár jich přeskočilo arénu a šlo ničit okolí.
S Jounin z Amegakure
Čtyři ninjové vyskočilo za Neurem a Assasinem a vytvořili čtverec.
"Ninpou Shishi enjin" Kolem nich se vytvořila obrovská bariéra a zakryla je.
"Ha!"spojili ruce a okolo sebe taky vytvořili bariéry.
Asi deset ninjů vtrhlo do arény a položili ruce na zem.
"Kuchiyose no jutsu!" v aréně se objevilo deset velkých škorpionů a pár jich přeskočilo arénu a šlo ničit okolí.
S Jounin z Amegakure
Čtyři ninjové vyskočilo za Neurem a Assasinem a vytvořili čtverec.
"Ninpou Shishi enjin" Kolem nich se vytvořila obrovská bariéra a zakryla je.
"Ha!"spojili ruce a okolo sebe taky vytvořili bariéry.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Raikage! Vy.. Co má tohle znamenat?" Zabručel jsem.
"Hm, takže to vypadá, že se odsud nedostanu." pověděl jsem, když jsem viděl bariéru.
"Hm, takže to vypadá, že se odsud nedostanu." pověděl jsem, když jsem viděl bariéru.
Anonymní- Anonymní
,,Co se to děje?!" vykřikla jsem a vyděšeně sledovala paniku, která kolem vládla. Zmateně jsem se rozhlížela kolem, ale přes kouř jsem viděla strašně mlhavě.Hodila jsem vyděšený pohled na PiliKKu, jestli je v pořádku.
Anonymní- Anonymní
Vyskočil jsem z dýmu a kolem mě bylo pár ninjů a začal jsem s nimi bojovat.
Anonymní- Anonymní
"Hitomi? Jsi v pořádku? Musíme někam výš, vůbec nevím, co se děje!" vykřikla jsem, popadla ji za ruku a rozeběhla se ke střeše arény.Hitomi Yamada napsal:,,Co se to děje?!" vykřikla jsem a vyděšeně sledovala paniku, která kolem vládla. Zmateně jsem se rozhlížela kolem, ale přes kouř jsem viděla strašně mlhavě.Hodila jsem vyděšený pohled na PiliKKu, jestli je v pořádku.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Sakra! Juuken!"praštil jsem do břich raikageho ochranku a skočil jsem o něco níž do tribuny.Yoshiro Uchiha napsal:Vyskočil jsem z dýmu a kolem mě bylo pár ninjů a začal jsem s nimi bojovat.
ANBU skočilo za mnou. "Rychle začněte s evakuací! Ať se nikomu nic nestane! Chraňte Kage a feudální pány!" Hokage-sama, doufám, že se vám nic nestane.
Anonymní- Anonymní
Akasuna no PiliKKa napsal:"Hitomi? Jsi v pořádku? Musíme někam výš, vůbec nevím, co se děje!" vykřikla jsem, popadla ji za ruku a rozeběhla se ke střeše arény.Hitomi Yamada napsal:,,Co se to děje?!" vykřikla jsem a vyděšeně sledovala paniku, která kolem vládla. Zmateně jsem se rozhlížela kolem, ale přes kouř jsem viděla strašně mlhavě.Hodila jsem vyděšený pohled na PiliKKu, jestli je v pořádku.
Přikývla jsem, ale to už mě PiliKKa táhla za ruku. Na střeše jsme se zastavily a vydýchávaly se.
,,Proboha." špitla jsem, když jsem viděla tu spoušť.
Anonymní- Anonymní
Uskočil jsem z dosahu kouře a nafoukli se mi ústa.
"Suiton, Bakusui shouha!!!"
Z úst mi vytrysklo velké množství vody které zaplavilo škorpióny ovšem za chvíli zas stáli na nohou.
Udělal jsem pár pečetí a z vody vytryskli 2 trysky na každého škorpióna a rozpůlilo je to.
"Suiton, Bakusui shouha!!!"
Z úst mi vytrysklo velké množství vody které zaplavilo škorpióny ovšem za chvíli zas stáli na nohou.
Udělal jsem pár pečetí a z vody vytryskli 2 trysky na každého škorpióna a rozpůlilo je to.
Anonymní- Anonymní
"Musíme něco dělat! Jenom tu stojíme! Vůbec netuším, kdo to je... ale náš spojenec to asi nebude!" zavrčela jsem a pomocí svitků přivolala Sasoriho a Gaaru. "Měli by jsme pomoct těm lidem!" otočila jsme se na hnědovlásku, ale to k nám už doběhlo několik nepřátelských ninjů.Hitomi Yamada napsal:Akasuna no PiliKKa napsal:"Hitomi? Jsi v pořádku? Musíme někam výš, vůbec nevím, co se děje!" vykřikla jsem, popadla ji za ruku a rozeběhla se ke střeše arény.Hitomi Yamada napsal:,,Co se to děje?!" vykřikla jsem a vyděšeně sledovala paniku, která kolem vládla. Zmateně jsem se rozhlížela kolem, ale přes kouř jsem viděla strašně mlhavě.Hodila jsem vyděšený pohled na PiliKKu, jestli je v pořádku.
Přikývla jsem, ale to už mě PiliKKa táhla za ruku. Na střeše jsme se zastavily a vydýchávaly se.
,,Proboha." špitla jsem, když jsem viděla tu spoušť.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Strana 6 z 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 25
Povolení tohoto fóra: