Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 25
Strana 10 z 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Re: Arena
Zvedl jsem ho ze země a udělali spevnili se mi prsty a podíval jsem se na ležícího Kaika na zemi lítostně a hned na to jsem se hluboce zasmál.
"Zatím, bývalý ninjo!"
Probodl jsem mu drápami břicho skrz na skrz.
"Zatím, bývalý ninjo!"
Probodl jsem mu drápami břicho skrz na skrz.
Naposledy upravil Edward Nara dne Sun 6 Feb - 20:55, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Děkuji!" usmála jsem se mile. "Jak je na tom vesnice?"Tsunade napsal:Malá Katsuyu skočila na Kazekage, přelepila se jí na rameno a začala léčit.Shinobi napsal:Kaito (S)
Po tom čo ma trafil ten raiton som bol spomalený a do toho ma zasiahla ešte aj mizukage. Padol som na kolená a poskladal nejaké pečate, ale už som moc nevládal.
Ranmaru (S)
Objavil som sa pri Kazekage vďaka rýchlosti a bodol ju aj do druhého ramena, čím som jej dosť poškodil možno pohybu rúk. Keď som chcel rýchlo zmiznúť cítil som, že so mnou nie je niečo dobre a môj zrak sa zhoršil.
"Sakra, čo?"
"Promiňte, přicházím pozdě."
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Shinobi napsal:Kaito (S)
Po tom čo ma trafil ten raiton som bol spomalený a do toho ma zasiahla ešte aj mizukage. Padol som na kolená a poskladal nejaké pečate, ale už som moc nevládal.
Ranmaru (S)
Objavil som sa pri Kazekage vďaka rýchlosti a bodol ju aj do druhého ramena, čím som jej dosť poškodil možno pohybu rúk. Keď som chcel rýchlo zmiznúť cítil som, že so mnou nie je niečo dobre a môj zrak sa zhoršil.
"Sakra, čo?"
Ušklíbla jsem se. Luskla jsem prsty a klony i se zrcadly zmizeli. Ještě ve vzduchu jsem si vytáhla kosu a nechala do ní proudit zbytek chakry.
,,Chcípni!" s velkou rychlostí jsem se na něj přiřítila a kosou, ve které proudila chakra ho probodla. Trefila jsem se do srdce. Vstříklo trochu krve, která mi zacákala obličej,. Kosu jsem vytáhla a po ráně zbyla větší díra, kterou způsobila má chakra.
,,Konečně." oddychla jsem si. Podívala jsem se na Edwarda. ,,Díky, zvládli jsme to" usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Zatím to jde."Skočila jsem za ní teĎ osobně.Akasuna no PiliKKa napsal:"Děkuji!" usmála jsem se mile. "Jak je na tom vesnice?"Tsunade napsal:Malá Katsuyu skočila na Kazekage, přelepila se jí na rameno a začala léčit.Shinobi napsal:Kaito (S)
Ranmaru (S)
"Sakra, čo?"
"Mizukage, ještě bojuje?"zeptala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Kaito (S)
Uškrnul som sa. "Zbohom všetci!" Po doskladaní pečatí moje telo vybuchlo. Edward mal ruku v mojom tele, takže mu ju to odtrhlo až po rameno, a tlak bol dosť silný na to, aby mu dolámal nohu. Výbuch rozbil aj niekoľko zrkadiel.
Ranmaru (S)
Iné mi nezostáva!" Použil som zvyšky duchaprítomnosti na poskladanie rovnakých pečatí ako Kaito, a dostal sa k Tsunade, ktorú som objal a potom som vybuchol.
Uškrnul som sa. "Zbohom všetci!" Po doskladaní pečatí moje telo vybuchlo. Edward mal ruku v mojom tele, takže mu ju to odtrhlo až po rameno, a tlak bol dosť silný na to, aby mu dolámal nohu. Výbuch rozbil aj niekoľko zrkadiel.
Ranmaru (S)
Iné mi nezostáva!" Použil som zvyšky duchaprítomnosti na poskladanie rovnakých pečatí ako Kaito, a dostal sa k Tsunade, ktorú som objal a potom som vybuchol.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Bojoval jsem s okolními ninjami.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Sun 6 Feb - 21:05, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
"Tsunade-sama!!!" vykřikla jsem a rozeběhla se k nim.Tsunade napsal:"Zatím to jde."Skočila jsem za ní teĎ osobně.Akasuna no PiliKKa napsal:"Děkuji!" usmála jsem se mile. "Jak je na tom vesnice?"Tsunade napsal:Malá Katsuyu skočila na Kazekage, přelepila se jí na rameno a začala léčit.Shinobi napsal:Kaito (S)
Ranmaru (S)
"Sakra, čo?"
Shinobi
"Něco jako výbuch mi neublíží." moje tělo se zvedlo z prachu a znovu složilo.Akasuna no PiliKKa napsal:"Tsunade-sama!!!" vykřikla jsem a rozeběhla se k nim.Tsunade napsal:"Zatím to jde."Skočila jsem za ní teĎ osobně.Akasuna no PiliKKa napsal:"Děkuji!" usmála jsem se mile. "Jak je na tom vesnice?"Tsunade napsal:Malá Katsuyu skočila na Kazekage, přelepila se jí na rameno a začala léčit.Shinobi napsal:Kaito (S)
Ranmaru (S)
"Sakra, čo?"
Anonymní- Anonymní
"Ty tak-"
Ani jsem nedořekl výbuch a v tom mě odhodila exploze.
"Cože?! Ještě že mám ochranu na ruce to by mi jí urvalo uplně."
"Kur*a.. Ten zmr*...!!!!"
Ani jsem nedořekl výbuch a v tom mě odhodila exploze.
"Cože?! Ještě že mám ochranu na ruce to by mi jí urvalo uplně."
"Kur*a.. Ten zmr*...!!!!"
Anonymní- Anonymní
"Můj bože!" oddychla jsem si. "Jste v pořádku?" doběhla jsme k ní s vystrašeným výrazem.Tsunade napsal:"Něco jako výbuch mi neublíží." moje tělo se zvedlo z prachu a znovu složilo.Akasuna no PiliKKa napsal:"Tsunade-sama!!!" vykřikla jsem a rozeběhla se k nim.Tsunade napsal:"Zatím to jde."Skočila jsem za ní teĎ osobně.Akasuna no PiliKKa napsal:"Děkuji!" usmála jsem se mile. "Jak je na tom vesnice?"Tsunade napsal:Malá Katsuyu skočila na Kazekage, přelepila se jí na rameno a začala léčit.Shinobi napsal:Kaito (S)
Ranmaru (S)
"Sakra, čo?"
Shinobi
Shinobi napsal:Kaito (S)
Ranmaru (S)
Protože jsem stála blízko Edwarda, výbuch zasáhl i mě. Měla jsem popáleniny na rukou i nohou. Zasáhlo mě to i do břicha. Vyjekla jsem bolestí. Alespoň že je mrtvý. Doufám, že ostatní jsou v pořádku. Poté jsem pomalu začala ztrácet vědomí.
Anonymní- Anonymní
Zvedl jsem se a skočil na něj.Démonický sek.Nepřítel uhnul,ale podařilo se mi ho seknout do pravé ruky.Hned po té jsem odskočil a zaujal obranou pozu.
Anonymní- Anonymní
"Hitomi!!" zahlédla jsem hnědovlasou kamarádku ležet na zemi. Rozeběhla jsem se k ní, klekla si a nahmatala tep. "Hitomi probu´d se!! Tsunade-sama!!!" křičela jsme na blonďatou ženu.Hitomi Yamada napsal:Shinobi napsal:Kaito (S)
Ranmaru (S)
Protože jsem stála blízko Edwarda, výbuch zasáhl i mě. Měla jsem popáleniny na rukou i nohou. Zasáhlo mě to i do břicha. Vyjekla jsem bolestí. Alespoň že je mrtvý. Doufám, že ostatní jsou v pořádku. Poté jsem pomalu začala ztrácet vědomí.
Shinobi
Katsuyu přiskočila na Mizukage a začali ji léčit.
"Jsem v pořádku, hlavně že Vám nic není." podívala jsem se na ni starostlivým pohledem.
"Jsem v pořádku, hlavně že Vám nic není." podívala jsem se na ni starostlivým pohledem.
Anonymní- Anonymní
"Bože... hlavně, že jsme všichni v pořádku!!" pohlédla jsme na bledou Himi a položila ruku na její čelo. Ze srdce mi spadl kámen, když jsem věděla, že se uzdraví!Tsunade napsal:Katsuyu přiskočila na Mizukage a začali ji léčit.
"Ehm.. co... Neuro.. a Assasin?" otočila jsme se k Tsunade s očekáváním v očích.
Shinobi
Tsunade napsal:Katsuyu přiskočila na Mizukage a začali ji léčit.
Z těžka jsem otevírala víčka. Vše mě bolelo. Byla to ohromná bolest. Chtěla jsem poděkovat, ale vyšlo ze mě pouhé zachrčení, proto jsem se alespoň usmála.
Anonymní- Anonymní
Když jsem s summonem pobil okolní ninji tak jsem ho odvolal a přišel k partě mizukage,kazekage,Tsunade,Edward atd.
Anonymní- Anonymní
"Sakra." zaklel jsem .Law napsal:Zvedl jsem se a skočil na něj.Démonický sek.Nepřítel uhnul,ale podařilo se mi ho seknout do pravé ruky.Hned po té jsem odskočil a zaujal obranou pozu.
Nedokážu s tou rukou moc hýbat. Tak dobře.
"Ukážu ti jedno dost velice zvláštní jutsu." použil jsem krev z ruky.
"Tokage mödo!" Spojil jsem ruce a na mých ramenou se objevili dva salamandři. Sanshou a jeho žena.
Moje tělo se začalo měnit.
Hodil jsem na Lawa shurikeny a rychle udělal pečetě.
"Shuriken Kage bunshin no jutsu!" Shurikeny se rozmnožily a bylo jich něco přes 100.
Anonymní- Anonymní
"Jsou v bariéře nedostaneme se k nim."Akasuna no PiliKKa napsal:"Bože... hlavně, že jsme všichni v pořádku!!" pohlédla jsme na bledou Himi a položila ruku na její čelo. Ze srdce mi spadl kámen, když jsem věděla, že se uzdraví!Tsunade napsal:Katsuyu přiskočila na Mizukage a začali ji léčit.
"Ehm.. co... Neuro.. a Assasin?" otočila jsme se k Tsunade s očekáváním v očích.
Zavřela jsem oči a soustředila se na Katsuyu.
"Většina vesničanů už je v úkrytu."
Anonymní- Anonymní
Přivřela jsem oči. "To je dobře...!" vstala jsem ze země. "Já... já... musím k nim... chci vědět jak jsou na tom..." skousla jsem si ret. Měla jsme hrozný strach...Tsunade napsal:"Jsou v bariéře nedostaneme se k nim."Akasuna no PiliKKa napsal:"Bože... hlavně, že jsme všichni v pořádku!!" pohlédla jsme na bledou Himi a položila ruku na její čelo. Ze srdce mi spadl kámen, když jsem věděla, že se uzdraví!Tsunade napsal:Katsuyu přiskočila na Mizukage a začali ji léčit.
Shinobi
"Ostatní ninjové jsou už mrtvý nebo smrtelně zraněný.. Teď už zbývá zápas mezi tim ještěrem a tamtim.. A pak už jen čekat jelikož tam je ta bariéra."
Anonymní- Anonymní
"Jdi ale opatrně. Ještě to není bezpečné." odpověděla jsem.Akasuna no PiliKKa napsal:Přivřela jsem oči. "To je dobře...!" vstala jsem ze země. "Já... já... musím k nim... chci vědět jak jsou na tom..." skousla jsem si ret. Měla jsme hrozný strach...Tsunade napsal:"Jsou v bariéře nedostaneme se k nim."Akasuna no PiliKKa napsal:"Bože... hlavně, že jsme všichni v pořádku!!" pohlédla jsme na bledou Himi a položila ruku na její čelo. Ze srdce mi spadl kámen, když jsem věděla, že se uzdraví!Tsunade napsal:Katsuyu přiskočila na Mizukage a začali ji léčit.
Anonymní- Anonymní
Sakra tohle už fakt nedám.Otočil jsem se a udělal mini tornádo,ktere odfouklo shurikeny.Hned poté jsem hodil na zem kouřové bomby a utekl.
Anonymní- Anonymní
"Hai!" přikývla jsem a rozeběhla se přes tribunu dolů k bariéře. Zastavila jsme se těsně u ní. Zírala jsme na dva muže a nebyla schopna cokoliv udělat... ta zatracená bezmoc mě pohlcovala zevnitř.Tsunade napsal:"Jdi ale opatrně. Ještě to není bezpečné." odpověděla jsem.Akasuna no PiliKKa napsal:Přivřela jsem oči. "To je dobře...!" vstala jsem ze země. "Já... já... musím k nim... chci vědět jak jsou na tom..." skousla jsem si ret. Měla jsme hrozný strach...Tsunade napsal:"Jsou v bariéře nedostaneme se k nim."Akasuna no PiliKKa napsal:"Bože... hlavně, že jsme všichni v pořádku!!" pohlédla jsme na bledou Himi a položila ruku na její čelo. Ze srdce mi spadl kámen, když jsem věděla, že se uzdraví!Tsunade napsal:Katsuyu přiskočila na Mizukage a začali ji léčit.
Shinobi
Strana 10 z 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 25
Povolení tohoto fóra: