Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 25
Strana 25 z 25 • 1 ... 14 ... 23, 24, 25
Re: Arena
''už odmalička jsem zvyklí na to že nežiji život ve škatulce... takže, to je jedno, přežiji to''
Anonymní- Anonymní
Vyčerpaný Jestřáb začne kroužit nad Shizukou, přistane do trávy a na pravé noze má přivázanej dopis.
- Spoiler:
- "Ráda tě zase uvidim, vyrážím do Konohy"
Anonymní- Anonymní
''udělej mi prosím laskavost... netrap se tím, tím že se nebudeš trápit mě bude lépe, ano ?''
Anonymní- Anonymní
"Pokusím se." šeptal jsem.
Všimla jsem si jestřába. Přišla jsem k němu a vzala si od něj vzkaz. Po přečtení ho jsem se usmála.
Všimla jsem si jestřába. Přišla jsem k němu a vzala si od něj vzkaz. Po přečtení ho jsem se usmála.
Anonymní- Anonymní
ležel jsem na zemi a díval jsem se na ní
co asi stojí v tom vzkazu že se tak usmála ?
co asi stojí v tom vzkazu že se tak usmála ?
Anonymní- Anonymní
Až pozdě jsem si uvědomila, že aréna se skoro už dávno vyprázdnila.
Protáhla jsem se. Zkoušky byly vážně skvělé..
Pomyslela jsem si a pak vykročila pryč.
Pili-chii nepřišla. Chápu jí.. Amayo.. Snad už bude v pořádku..
Hlavou mi vířilo spoustu nevyřčených obav a pocitů, ale všechny jsem je na chvilku opustila a odešla z arény.
(Přesun)
Protáhla jsem se. Zkoušky byly vážně skvělé..
Pomyslela jsem si a pak vykročila pryč.
Pili-chii nepřišla. Chápu jí.. Amayo.. Snad už bude v pořádku..
Hlavou mi vířilo spoustu nevyřčených obav a pocitů, ale všechny jsem je na chvilku opustila a odešla z arény.
(Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Napsala mi sestra." byla jsem tak ráda, že jsem se nechala unést a objala ho.
Anonymní- Anonymní
proč ?
při jejím objetí jsem zesmutněl jelikož jsem věděl že takové chvíle jen tak nebudou a že to je díky nějakému jinému podnětu
při jejím objetí jsem zesmutněl jelikož jsem věděl že takové chvíle jen tak nebudou a že to je díky nějakému jinému podnětu
Anonymní- Anonymní
Pozdě jsem si uvědomila... Pustila jsem ho. "Promiň. Už půjdu, neměla bych se takhle nechávat unést."
Anonymní- Anonymní
Doběhla jsem k aréně a uviděla jsem sestru jak někoho objímá. (juu ona ma asi kluka). Zamávám jí a vyrážím k ní.
Anonymní- Anonymní
Ucítila jsem hodně známou čakru. "Alex!" vykřikla jsem. Stoupla si a utíkala k ní. Dlouze jsem ji objala. "Ráda tě vidím."
Anonymní- Anonymní
''h-hai..''
zamumlal jsem a všiml jsem si Alex
nebudu zde zaclánět
pomalu jsem odešel pryč ...
- přesun
zamumlal jsem a všiml jsem si Alex
nebudu zde zaclánět
pomalu jsem odešel pryč ...
- přesun
Anonymní- Anonymní
"Už to nějaký ten pátek bude." usmála jsem se. Byla jsem ráda, že ji mám u sebe.
Pak jsem zvážněla. "Je všechno v pořádku?" myslela jsem tím její stav.
Pak jsem zvážněla. "Je všechno v pořádku?" myslela jsem tím její stav.
Anonymní- Anonymní
"V pohodě. Jenom když používám čakru tam nemůžu popadnout dech. Občas mám pocit, že omdlím."
Anonymní- Anonymní
(https://nsgoon.forumczech.com/t522p20-okoli-konohy
Holky pokračujte tady ať to tady moc nespamujeme, je to určené místo hlavně pro bojování a adminům by se to nemuselo líbit, děkuji za pochopení ^^ )
Holky pokračujte tady ať to tady moc nespamujeme, je to určené místo hlavně pro bojování a adminům by se to nemuselo líbit, děkuji za pochopení ^^ )
Anonymní- Anonymní
Zkoumavě jsem si ji prohlédla. "Půjdeme za hokagem, a pak tě doprovodím do nemocnice." vzala jsem ji kolem ramen a mířila za hokagem.
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 25 • 1 ... 14 ... 23, 24, 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 25
Povolení tohoto fóra: