Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 8 z 25
Strana 8 z 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Re: Arena
Kaito (S):
Vystrčil som sa z podlahy za Mizukage a položil jej ruku na rameno. Potom som ju stisol, aby ju to bolelo a hodil ju o 6 metrov ďalej do steny.
Ramnaru (S):
Pomocou shunshin no jutsu som sa objavil skrčený pri kazekage a podkopol som jej nohy so zámerom dostať ju na zem.
Vystrčil som sa z podlahy za Mizukage a položil jej ruku na rameno. Potom som ju stisol, aby ju to bolelo a hodil ju o 6 metrov ďalej do steny.
Ramnaru (S):
Pomocou shunshin no jutsu som sa objavil skrčený pri kazekage a podkopol som jej nohy so zámerom dostať ju na zem.
Naposledy upravil Shinobi dne Sun 6 Feb - 19:43, celkově upraveno 1 krát
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vyskoučil jsem do vzduchu a vyhodil jsem nějaké otrávené jehlice na Eda.1Jehlice se mu zabodla do krku.''Promiň ale nejseš můj cíl''
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se u Lawa.Law napsal:Room.Shambles.Změnil jsem dráhu draka na toho kdo jí uděla.Útok mečem jsem vykril.Je mi líto děcka nemám čas si s váma hrát.
"Hakke: 361 úderů!"
Anonymní- Anonymní
Chytila mě Naomi. Zvarávorala jsem a postavila se vedle. "Ksooo!" naštvaně jsme odprskla. Něco jsme muslea udělat. Když nic jiného poslala jsem zkusmo své loutky proti nepříteli.Shinobi napsal:Kaito (S):
Ramnaru (S):
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Shinobi napsal:Kaito (S):
Vystrčil som sa z podlahy za Mizukage a položil jej ruku na rameno. Potom som ju stisol, aby ju to bolelo a hodil ju o metrov ďalej do steny.
Ramnaru (S):
Se syknutím jsem narazila do stěny a sjela po ní na zem. Z úst mi vytekl pramínek krve.
,,Ksoo!" šeptla jsem. Postavila jsem se a udělala několik pečetí.
,,Suiton: Mizzu rappa!" obrovská vodní vlna se řítila na ninju.
Anonymní- Anonymní
Ještě předtím než je hodil tak jsem udělal ochranu na krk a jehly se odrazili. Spevnil jsem prsty a měl jsem je jako drápy a začal jsem útočit na něj.
"Ty můj snad jo? Taky jsem se tě neptal!!!."
"Ty můj snad jo? Taky jsem se tě neptal!!!."
Anonymní- Anonymní
"Ty!" Zamračil jsem se. Naše katony se spojili a vytvořili výbuch.Neuro Uchiha napsal:Moje Henge se zrušilo a byl jsem v podobě jen jsem nevypadal jak obyčejně mé tečky sharinganu nebyli jako obyčejně měli kolem sebe divné znaky.
Oheň:Technika ohnivé koule....
(Vytvořím novej topic pro náš souboj, piš když tak tam.)
Anonymní- Anonymní
''Odkašlal jsem si a zvedl se ze země Hyuuga 359 stuupňů zorné pole.Tohle bude zajmavé už se těším.''
Anonymní- Anonymní
"Nejsem Hyuuga a netykej mi. Spolu jsme husy nepásli." Odplivl jsem si.Law napsal:''Odkašlal jsem si a zvedl se ze země Hyuuga 359 stuupňů zorné pole.Tohle bude zajmavé už se těším.''
Jaktože ještě stojí?! Ale stejně, už má zablokované čakra body, moc toho nesvede.
Anonymní- Anonymní
Udělal jsem 5 klonů z vody a všichni najednou vykřikli "Suiton: Suiryuudan no jutsu!"
Na Lawa letěli vodní draci ze všech stran.
Anonymní- Anonymní
Hodil som kunai od miesta, kde boli kage a vzal Rin so sebou.
Premiestnili sme sa na tribúnu. Tam som začal s likvidáciou nepriateľských ninjov.
Premiestnili sme sa na tribúnu. Tam som začal s likvidáciou nepriateľských ninjov.
Anonymní- Anonymní
Kaito (S)
Vytrhol som betón z miesta kde som stál a hodil ho do vody, čím som ju zablokoval.
"Áno moja sila je nekonečná!"
Ranmaru (S)
"To predtým bol shunshin, ale to čo spravím teraz je niečo viac."
Jednoducho som z miesta v obrovskej rýchlosti zmizol a vyhol sa útokom.
Vytrhol som betón z miesta kde som stál a hodil ho do vody, čím som ju zablokoval.
Ranmaru (S)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Zamračila jsem se a zády se přiblížila ke stěně. Zmenšial jsme tedy počet stran odkud mohl zaútočit a všechny čtyři loutky poslala na něj.Shinobi napsal:Kaito (S)
Ranmaru (S)
Shinobi
"Tohle nebude zas tak lehký.."
Vytáhnul jsem meč z hůle a skočil jsem na jiné místo protože kolem mě jsem je už všechny porazil.
"Zatim jen bojujou tak to se ještě dá ale ti co používaj ninjutsu a ostatní druhy boje.. To bude těžší..."
Vytáhnul jsem meč z hůle a skočil jsem na jiné místo protože kolem mě jsem je už všechny porazil.
"Zatim jen bojujou tak to se ještě dá ale ti co používaj ninjutsu a ostatní druhy boje.. To bude těžší..."
Anonymní- Anonymní
Nepřijde ti to namáhavé na čakru?Hōzuki Zangetsu napsal:Udělal jsem 5 klonů z vody a všichni najednou vykřikli "Suiton: Suiryuudan no jutsu!"
Anonymní- Anonymní
Shinobi napsal:Kaito (S)
Ranmaru (S)
Zamračila jsem se, rozeběhla se proti němu s mou kosou a těsně před ním švihla. Čepel se ho nedotkla, ale má chakra v ní ho odrazila a on dopadl na zem.
Anonymní- Anonymní
Chvilkově jsem se podíval na Smortna a vykřikl s nastavenou pěstí na něj a nervmy u čela.
"Hej! Já tě taky nekritizuju tak buď ticho! Používám mozek narozdíl od vás!"
Pak jsem se zas soustředil na boj.
"Hej! Já tě taky nekritizuju tak buď ticho! Používám mozek narozdíl od vás!"
Pak jsem se zas soustředil na boj.
Anonymní- Anonymní
Bojoval som s ninjami na blízko a moc som sa s nimi neotravoval.
Väčšinou som im vykrútil väzy alebo dolámal končatiny. Tento štýl boja ma nestál chakru.
Väčšinou som im vykrútil väzy alebo dolámal končatiny. Tento štýl boja ma nestál chakru.
Anonymní- Anonymní
Porozhlídl jsem se po okolí na zbylé ninji kolem mě.
"S takovejma se nebudu zdržovat, musim je rychle dokončit a vydat se na pomoc ostatním."
Skouknul jsem protivníky a pak jsem velikou rychlostí pomocí Shunshin no jutsu pozabíjel ninji kolem že to nebylo skoro ani vidět.
"S takovejma se nebudu zdržovat, musim je rychle dokončit a vydat se na pomoc ostatním."
Skouknul jsem protivníky a pak jsem velikou rychlostí pomocí Shunshin no jutsu pozabíjel ninji kolem že to nebylo skoro ani vidět.
Anonymní- Anonymní
Kaito (S)
Dopadol som na zem. "Výborne, ale to nebude stačiť." Vstal som a poskladal pečate.
Ranmaru (S)
Objavil som sa za Naomi a chytil ju za ruku oboma svojimi rukami. Podložil som jej nohu a trhol. Vďaka podložene nohe stratila rovnováhu a keď padala k zemi odkopol som ju smerom do tribúny.
Dopadol som na zem. "Výborne, ale to nebude stačiť." Vstal som a poskladal pečate.
Ranmaru (S)
Objavil som sa za Naomi a chytil ju za ruku oboma svojimi rukami. Podložil som jej nohu a trhol. Vďaka podložene nohe stratila rovnováhu a keď padala k zemi odkopol som ju smerom do tribúny.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Využila jsme příležitosti, když byl zabrán do Naomi a přemístila své loutky k němu. Táta i Máma vytáhli katany a máma ho sekla do ruky.Shinobi napsal:Kaito (S)
Ranmaru (S)
Shinobi
Strana 8 z 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 8 z 25
Povolení tohoto fóra: