Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 25
Strana 1 z 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: Arena
přišel jsem do areny s doprovodem ninjů a ANBU bojovníků.
"Tak rozmístěte se po stanovištích." máchl jsem rukou a ANBU zmizeli.
"A vy ostatní víte co máte dělat." Rozkázal jsem a ostatní ninjové také zmizeli.
Vystoupil jsem po schodišti až do lóže, která byla nejvýš položená. Sledoval jsem jak se tribuny pomalu plní nedočkavými lidmi, jak malé děti žadoní své rodiče, aby jim koupili popcorn a Dango.
"Tak uvidíme, jak si všichni poradí." Podal jsem nějaký svitek ANBU, který se objevil po mé levici.
"Změňte pořadí."
"Tak rozmístěte se po stanovištích." máchl jsem rukou a ANBU zmizeli.
"A vy ostatní víte co máte dělat." Rozkázal jsem a ostatní ninjové také zmizeli.
Vystoupil jsem po schodišti až do lóže, která byla nejvýš položená. Sledoval jsem jak se tribuny pomalu plní nedočkavými lidmi, jak malé děti žadoní své rodiče, aby jim koupili popcorn a Dango.
"Tak uvidíme, jak si všichni poradí." Podal jsem nějaký svitek ANBU, který se objevil po mé levici.
"Změňte pořadí."
Anonymní- Anonymní
Pravidla pro zkouškové boje.
Boj se odehrává v chatu, můžou promluvit i ostatní, ale nespamujte prosím.
Je zakázáno přehánět...Nikdo z nás nemá neomezenou čakru, neomezenou výdrž a umí všechno. Nejsme Chuckové Norissové. Postava umí jen to, co se stihla naučit. Ten kdo bude přehánět, okamžitě prohrává.
Boj se odehrává v chatu, můžou promluvit i ostatní, ale nespamujte prosím.
Je zakázáno přehánět...Nikdo z nás nemá neomezenou čakru, neomezenou výdrž a umí všechno. Nejsme Chuckové Norissové. Postava umí jen to, co se stihla naučit. Ten kdo bude přehánět, okamžitě prohrává.
Anonymní- Anonymní
"Vítám vás všechny přítomné!! Dnes nastává úžasný den, pro geniny, kteří se zůčastní zkoušky Chuuninu. Berte to jako zkoušku dospělosti." Zvedl jsem se a podíval se dolů. Můj hlas se rozléhal po celém stadionu.
"První nastoupí Mikuto Uchiha vs Yoshiro Uchiha, Druhý Kin vs Tobiru Senju a jako třetí Smortn vs Yomune."
"První nastoupí Mikuto Uchiha vs Yoshiro Uchiha, Druhý Kin vs Tobiru Senju a jako třetí Smortn vs Yomune."
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do arény a zamával slušně do hlediska hned poté jsem si šel sednout.
Anonymní- Anonymní
"Můžou nastoupit Kin a Tobiru!" promluvil jsem a sledoval průběh.
"Jakmile nastoupíte, začněte."
"Jakmile nastoupíte, začněte."
Anonymní- Anonymní
Hokage-san pardon ale to mám bojovat proti malému dítěti?Neříkám že není silný,ale určitě je mezi námí dospívající rozdíl.Mimochodem těší mě jsem Kin.
Anonymní- Anonymní
Arena
Udělal jsem si na pravé ruce krystalovou čepel rozeběhl jsem se a bodl ho do břicha(do boku) a uskočil jsem.
Anonymní- Anonymní
Ah sakra.
Dotkl jsem se na své zranění a postříkal si ho dezinfikací. a hodil na to rychle obvaz.Poté jsem z ruky střelil senbony,které byli jedovaté a hned poté udělal Juro senbon!
Dotkl jsem se na své zranění a postříkal si ho dezinfikací. a hodil na to rychle obvaz.Poté jsem z ruky střelil senbony,které byli jedovaté a hned poté udělal Juro senbon!
Anonymní- Anonymní
Arena
Suishou Bunshin no Jutsu (Technika nefritových klonů) 4 klony. Pomocí nefritové čepele jsem odrazil senbony a odskočil 2 klony schytali déšť tisíce jehel ale nic jim nebylo(krystal je něco jako doton takže párátka nezaberou) 3 klony se rozeběhly na kina a když běželi vytvořili na obou rukou nefritovou čepel mezitím já a čtvrtý klon jsme se schovali za strom.
Anonymní- Anonymní
Udělal jsem 5 kage bunshinu a použil Katon: Goukakyuu no Jutsu - Oheň: Technika velké ohnivé koule,která smetla 2 klony zároveň.Hned poté jsem udělal pečeť a vyvolal Katsuyu,která se vešla přez celou arénu a zalehla zbývající klony.Katsuya se zmenšila vešla mi pod oblečení a léčila zranění mezi tím klon se schoval.
Anonymní- Anonymní
"á, Orion přišel." usmál jse se.Neuro Uchiha napsal:Mezi tím vším bojem jsem dorazil v přestrojení za Raikageho s doprovodem pár ninjů z kumogakre a uvelebil se do křesla ve VIP .
Anonymní- Anonymní
S napětím jsem čekal co udělá.
Naposledy upravil Kin Uchiha dne Fri 4 Feb - 16:29, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Arena
Vyskočil s nefritovou čepelí a běžel na kina.
Naposledy upravil Tobiru Senju dne Fri 4 Feb - 16:37, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"samozřejmě, že tu jsem." Pozvedl jsem jedno obočí.Neuro Uchiha napsal:Hm jste tu taky hokage-san.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do aréne... spletl jsem si vchod... a ocitl jsem se na kraji bojové zóny... když jsem to zjistil,tak jsem se obrátil jako na obrtlínku a šel konečně správným směrem k tribunám
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem do arény a nevrlým pohledem jsem si tady všechny prohlédl.
"Hm, to je celkem zajímavé." Zabručel jsem nepříjemně a kulhavě jsem šel na nejvyšší tribunu. Stoupl jsem si vedle Hokageho.
"Jsem tu pane." ušklíbl jsem se.
"Hm, to je celkem zajímavé." Zabručel jsem nepříjemně a kulhavě jsem šel na nejvyšší tribunu. Stoupl jsem si vedle Hokageho.
"Jsem tu pane." ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
Arena
Když bojoval s klonem tak jsem se prohrabal pod zemí k nim (pomocí nefritové čepele) odvolal jsem klona vyskočil a dal mu pěstí do obličeje.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 1 z 25
Povolení tohoto fóra: