Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters

Strana 21 z 25 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next

Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 3 Nov - 16:19

First topic message reminder :

Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Sho Rin Wed 14 Dec - 18:22

"Tak co tu ještě děláme?"Chvíli jsem přemýšlel nějak mi to nedocvaklo."Jo a ták......Já pujdu předem."Usmál jsem se a dal si ruce za hlavu.V tom momentě sem povolil vlákna ,takže loutka spadla.
Sho Rin
Sho Rin

Počet príspevkov : 491

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Kaemon

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Makoto Wed 14 Dec - 18:26

GIRO:
 - Stránka 21 Roc_by_GENZOMAN-1
Jay Je vysledkem pokusu o vytvoreni dokonaleho jinchurikyho. ktery bude schopen porazit a podmanit si tak ostatni Jinchuriky On dokaze perfektne ovladat svou cakru, Ale navic muze potlacit cakru biju akorat nepocitaly ze ten experiment bude mit schopnost myslet a mit city pote se rozhodly ze jej oznaci za neuspesny a Dali Jej do vezeni. Po nejake dobe se Jayove predku povedlo utect. To je asi vse co mohu ted rict.
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 14 Dec - 18:39

Pečlivě jsem promyslela co řekl orel... "Musíme pátrat! Yuusuke pomůže!" řeknu rozhodně..
*Na to zapomeň ještě budu pomáhat orlovi co chrlí ohnivé koule!*nesouhlasil.
*Notak... jde přece o Jaye....*naléhím na něho...*Fajn... ale víš co budu chtít...!* *Jasný tužidlo...* tajemně se zasměji...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Makoto Wed 14 Dec - 18:44

GIRO:
 - Stránka 21 Roc_by_GENZOMAN-1
Nejde o to ho ted najit Ale jakmile se Nekde Jay objevi ho zastavit.Jay ma v sobe silu o ktere nevi a verim ze pro nej to bude tezke vubec prijmout to co vlastne je.
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Sho Rin Wed 14 Dec - 18:52

Jakmile jsem jsem uslyšel jeho oslední slova odešel jsem."Takře bijuu..na to nemám,ale věřím že čekat je blbost."(Sorry,ale změna plánu už tu nebudu Sad )
(presun-hora Kaze-san)

PS:Loutku jsem si vzal sebou
Sho Rin
Sho Rin

Počet príspevkov : 491

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Kaemon

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 18:44

" Já půjdu....pro další techniku..potřebuji zesílet...."hlesnu a zamířím do vesnice.
Slyšela jsem, že máme ve vesnici novou knihovnu...já tam nebyla...musela jsem více studovat...
A tak krapet nešťastná pohladím Yuusukeho, který právě dojídal. " Když tak dej vědět až nejdeš Jaye! " houknu na orla.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Kin Yuki Fri 16 Dec - 18:06

Došla jsem do tréninkových místností a plně jsem se ponořila do tréninku.
Tedy spíše do čtení svitků. Nic jiného se s nimi zatím dělat nedalo, nikdy jsem je neviděla. S chutí jsem otevřela první, posadila jsem se do stínu jednoho ze stromů a pustila jsem se do čtení.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Kin Yuki Fri 16 Dec - 18:59

Schovala jsem svitky do tašky a vydala jsem se směrem ke kanceláři.
Při chůzi jsem si broukala melodii jakési písničky.

(Přesun)
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 20:30

Přišla jsem na cvičiště. Rozhlížela jsem se tu, jestli tu někdo není. Byla jsem na tohle prostředí zvyknutá.. asi. Bylo mi tady prostě líp než na cvičišti ve vesnici. Ve vzduchu tam šel cítil pot... ale tady? Tady bylo prostě líp. Nadýchala jsem se čerstvého vzduchu a začala trénovat novou techniku. Yuusuke šel stranou a přemýšlel nad novou strategií.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 21:54

Prišiel som sem chcel som začať trénovať. Ale môj stav nebol natoľko aby ma dlho udržal na nohách ale na oddych som nemal vôbec náladu. Pocítil som že chakra zase začína štrajkovať tak som si hupol ďalšiu piluku. Vedel som že potom to bude mať väčšie následky ale teraz som chcel cvičiť. Bola tu nejaká kunoichi ktorá trénovala na suchu. Ja som kráčal doprostred jazera. Potreboval som si najprv oddýchnuť tak som si sadol do tureckého sedu a začal relaxovať a pri to som vytváral menšiu hmlu.
Len Kokoro
Len Kokoro

Počet príspevkov : 1057

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 22:14

S Yuusukem jsme oba zavětřili a otočili se směrem odkud neznámí pach přichází. Nějaký shinoby. Podle vidění jsem ho neznala, ale zahlédla jsem jeho ochrannou čelenku. Byl z Kiri, momentálně jsem byla ve stavu, kdy jsem si musela promluvit. A však jsem se k shinobymu nepřibližovala. Vypadal hodně silně a tak bylo celkem zřejmí, že kdyby zaútočil, tak nemám šanci. Vlastně jsem ani nevěděla jeho schopnosti.... byl by to moc velký risk...s Yuusukem jsme na něho jen tak čučeli a já vyndala pití a popíjela jsem. Byla jsem už trošku unavenější z tréningu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 22:31

Hoci som zavreté oči mal som že ne mňa pozerá ta kunoichi. Otvoril som oči a mal som pravdu pozerala primo na mňa. ,,Nie je pekné zazerať na cudzích,, zakričal som jej smerom. A znova zavrel oči.
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 22:42

"H-hai..!" lekla jsem se a otočila se. *Tak to je teda mastný..!* sykl Yuusuke. *Mi povídej...*vzdechla jsem. Sedla jsem si a znovu si přečetla svitek s technikou. Významně jsme na sebe kývli a já znovu začala trénovat. Náhodou jsem nemusela myslet na Shira... Co dělat... bylo by lepší, kdybych úplně zapomněla. Když mi začala docházet chakra, tak jsem se rozhodla dát si souboj v taijutsu. Pomalu opatrně jsem stoupla na vodu a přesunula chakru na nohy. Šla jsem za tím. "Ehm... můžu se zeptat..." začala jsem trosku nesměle.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 22:48

Otvoril som oči a pozeral sa tú kunoichi. Počul som že zrejme má strach a je nesmelá. Preto som spustil milý hlasom ,, Môžeš sa opýtať na čokoľvek a ak budem vedieť odpoviem,,
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 22:59

"Š-šel byste si se mnou zatrénovat?" uklonila jsem se a doufala, že řekne ano. Yuusuke svou chakru ovládal lépe jak já a tak mu chůze po vodě nedělala žádné problémy. A však mi to už šlo a kláněli jsme se tedy oba dva. Trochu jsme se podivili náhlé změně změně hlasu. Potom jsme se na sebe jen zazubili jako dva spiklouni. Sedla jsem si tak divně na bobek na vodě a vzhlédla k shinobimu. Pozorně jsme tak divně střihali oušky a čekali na odpověď.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 23:16

Zo záujmom v očiach som si ju pár krát premeral pohľadom ,,Ninjutsu? Taijutsu? ,, pomaly som sa postavil a ponatahoval. Bolo mi jasné že keď povie čokoľvek už jej nedokážem povedať nie. Po mojej trojdňovej prírave na meč sa mi pomaly začínali vracať sily, nevedel som či je to z tej chakra pilulky alebo sa skutočne dávam dokopy.
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 23:30

"Taijutsu!" řekla jsem a Yuusuke zavil. Na tváři se mi objevil milý úsměv a stoupla jsem si. Zasalutovala jsem a čekala, co udělá. Křupla jsem si v krku a rozpohybovala si ramena. Celkově se protáhnu a postavím se do bojového postoje. I když ... na bojový postoj to moc nevypadalo. To spíš jako kdybych chtěla začít tancovat. S Yuusukem jsem o něčem takovém přemýšleli, ale potom jsme to odložili a zatím se k tomu nevrátili.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 23:41

,,Hm, dobre teda,, odkráčal som pár krokov od nej a znovu sa na ňu otočil. ,, Predtým než začneme bolo by dobré aby si sa mi predstavila, Ja som Ataru,, predstavil som sa milým hlasom s náznakom úsmevu
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 23:49

"H-hai! Já jsem Hikari! A toto je Yuusuke!" představila jsem se a pokynula jsem na Yuusukeho.Celá jsem zářila, protože se objevil někdo, co se mnou bude trénovat taijutsu! Užasná zpráva!Bylo načase ukázat co ve mně je. "Můžu začít?" zeptám se a kývnu na Yuusukeho. Ten si zaběhl někam jinak.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Fri 16 Dec - 23:57

,, Dobre Hikari, môžeš začať ale mám jedno pravidlo... a to znie...,, trochu som sa odmlčal a nechával napätie . ,, Nešetrima a bojuj o život,, . Pripravil som sa na prípadný útok nielen z predu ale aj zo záholy. Bolo mi jasné zle Yuusukeho bude využívať podobne ako ľudia z Inuzuka klanu. Zatiľ som mal v pláne iba sa uhýbať a nepoužívať techniky. ,, Tak začni ,,
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Dec - 11:59

"Hai..!" řeknu a vyběhnu proti němu. Pravou ruku zatnu v pěst. Těsně před ním jsem vyskočila do vzduchu a snažila se tam získat čas pro Yuusukeho. Ten se k němu blížil zezadu a skočil po Atarovi. Z mé pravé strany jsem se ho pokusila kopnout do hlavy. *Nešetřit a bojovat jako o život!* opakovala jsem si. *Zabav jeho ruce!* Na tváři se mi objevil vážný výraz a uklidnila jsem svou mysl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Sat 17 Dec - 16:38

Pred jej útokom som prestal dodávať chakru do nôh a kedže sme boli na vode potopil som sa skôr ako ma stihla zasiahnuť. Poskladal som pečať, okolo Hikari sa vytvorili vodné klony, Hikari bola v strede kruhu. Ja som zatiaľ doplával na breh a sledoval som čo sa bude diať ďalej. Každý klon postupne hovoril ,,Tak načo čakáš ,, (Pardon že tak neskoro )
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Dec - 17:01

Yuusuke se moc nezatěžoval a tak ocasem udělal Ju Hasho. Větrný chakrový proud odstranil jeden klon jakoby nic. Druhého jsem měla na starosti já. A tak jsem dělala to co normálně. Běžela k němu a začala kopat, ve stojce, v praporku, mlátila jsem pěsti a snažila ho nějak rychle zabavit. Po té udělám takový pokyn, který upoutá každou pozornost. Jen jsem dělala, že couvám. Ale doopravdy jsem se skrčila a zezadu praštila Atara do krku, kde je bod na uspání. (pardon já se omlouvám)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Len Kokoro Sat 17 Dec - 17:25

Vydeľ som ako si ľahko poradí s klonom "Hm takže je načase prejsť na druhý level" kebyže neovládam tiché zabíjanie ani by som si nevšimol že zaútočila zo zadu. Predtým než ma stihla zasiahnuť som použil Suiton Shunsin no jutsu a prebleskol som sa doprostred jazera. Hikari mohla ošpliechať voda do ktorej udrela.
Vedel som že ten jej chlpáč bude mať dobrý čuch ale vyskúšať som to musel.
,,Kirigakure no jutsu,,  - Stránka 21 Imager GIFSoup hmla sa začala rozplývať po celom cvičisku
Len Kokoro
Len Kokoro

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Dec - 18:40

Pošplíchaná vodou jsem se otočila na Atara. Vytvořil mlhu. S Yuusukem jsme si všimli, že houstně a tak jsme se raději k sobě přiblížili. Větřili jsme ve vzduchu a tak jsme oba věděli kde přesně jsme. Ani moc nám to nevadilo. Už jsem předem věděla co použiji. Techniku jsem se sice naučila teprv nedávno, ale nebylo by špatný ji použít a tak jsem už shromažďovala chakru na techniku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 21 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 21 z 25 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next

Povolení tohoto fóra: