Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters

Strana 24 z 25 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25  Next

Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 3 Nov - 16:19

First topic message reminder :

Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Makoto Sat 31 Dec - 15:18

Tak fajn Ohen proti ohni.
udelal jsem pecete na Daitoppa - větrný živel: velký průlom
Pripraven GIRO?
Jasne!
Sezer si tohle!!!
Rekli jsme s girem najednou
Hned po tom jsme se z Girem zhluboka nadechly Jiro vypustil ohnivy dech a Ja techniku tudis behem chvilky se ty dve techniky spojily a byl z toho pekny grilovaci ohnicek. Jenz miril na Kuru

Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 15:26

"Už dlho som nebojoval proti geninom. Úplne som zabudol, že útočia bez premýšľania." Zasmial som sa a ľavú ruku namieril na rútiace sa ohnivé peklo. Okolo nej sa začala točiť voda, ktorá utvorila stenu. Oheň posilnený vetrom zastaviť nedokázala, ale oslabila Jayov útok tak, aby som mohol bez problémov uskočiť. Dopadol som niekoľko metrov ďalej od bojiska. "Rád by som bojoval ďalej a videl čo ešte dokážete, kým by ste neprišli o chakru, ale na to ja nemám čas." Z úst dvojhlavého hada vyšiel ďalší, ktorého som presekol kunaiom. Tekutinu, ktorú mal v sebe som následne vypil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 17:07

Pozrel som smerom k Hikari .
"Som úplne v poriadku ... len prosím choď dalej ... alebo sa drž úplne čo najbližie u mňa ... asi to bude nebezpečné."
Poviem a začnem sa sústrediť .
Vedel som akosi že príde niečo zlé .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 17:30

"Uhm...?" překvapila mě jeho odpověď.. " D-dobře..." zůstala jsem tedy u něho. Zahleděla se do jeho vážného obličeje a poté zaregistrovala další oheň. Giro...to byl ten Jayův summon. Podívala jsem se na Yuusukeho a vyslala myšlenku. Potřebovala jsem aby se někde ukryl. Mohl by se zranit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Makoto Sat 31 Dec - 17:36

Me telo zacala obalovat temna cakra.
Sakra! Giro Vrat se zpatky tady uz mi nepomuzes.Shiro, Hikari pokud muzete presunte se co nejdal odemne! Pro vase vlastni bezpeci.
Po te jsem seskocil z Gira dolu na zem. A padl na kolena.
Jayi Deje se to co si myslim?!
ASi ano tak uz sakra vypadni!
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 31 Dec - 18:56

Prehltol som poslednú kvapku tekutiny a moja chakra extrémne narástla. "Prvý budeš ty!" Ukázal som rukou na Jaya a mihnutím oka som sa objavil pred ním. Chytil som ho pod krk, a akýkoľvek pokus o zastaviť ma som vyblokoval pomocou sharinganu. Do jeho očí som začal premietať ilúziu. "Hmm, nezaberá to? Máš v sebe niečo zaujímavé." Usmial som sa. "Ale ja som si prišiel pre niečo iné." Jaya som plnou silou hodil o zem. Vďaka čiernej medicíne som mal teraz chakru ako Bijuu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Makoto Sat 31 Dec - 22:29

(Omlouvam se ze vam to tu spamuju Zitra tu budu asi az vecer okolo 8 nebo mozna vubec takze se predem omlouvam)
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 12:02

Ako ho hodil o zem odviahol ho vietor a úplne zahodil ďaleko naozaj poriadne .
Bol to veľmi silný vietor na nebu sa objavovali silné mraky .
Začínal som sústrediť naozaj veľa chakry zo mňa .
Mal som v pláne skúsiť to čo som ešte ani ja sám neskúšal aj keď sa mi to mohlo vymknúť z rúk ja som vedel ako je on silný preto som to musel spraviť .
"Hikari ... ak by to nevyšlo ... priveď pomoc "
Poviem a v tom aj ona odletí smerom preč tam kde Jay bolo to tak ďaleko aby sa Kuro zamieril len na mňa no v tom som dal ruky hore a začlo sa vytvárať naozajstné tornádo .
"Hááá !!!"
 - Stránka 24 11767b9
To tornádo doslova sekalo všetko čo bolo v ňom okrem mňa .
Bolo zatial malé no chcel som ho zosíliť .
Ale vedel som že teraz asi prídem o chakru .
Už len táto sila ťahala Kuro do vnútra tornáda .
Ja som dúfal že sa Hikari alebo Jay nepriblížia a radšej sa vzdialia keď to vidia .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 18:04

Letěl jsem na velkém asi 20-ti metrovém temně fialovém drakovi a v tom se v dálce k nebi zvedlo tornádo. Drak s jistotou zavětřil Shirovu chakru a tak jsem tím směrem zamířil. Když jsem přiletěl dost blízko k Shirovi. Vítr už šlehal velmi silně. Proto jsem si komel sebe vytvořil větrný štít. Který značně zmírnil dopad hurikánu, ke kterému se schylovalo. Neptal jsem se co se vlastně děje a drak koncentroval chakru ve svém žaludku. Já složil pečeti a vystřel z dračí tlamy drtivý proud vody, která se rychle blížil k tomu útočníkovi a pustošil krajinu. Když proud dosáhl ke Kurovi. Začal se trochu mísit s okolním větrem a to zapříčinilo. Doslova tajfun, který ho začal bičovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 19:27

"Hai...!" kývla jsem na Shira a pozorovala jak vyvolává chakrou tornádo. Vypadalo to, že to celkem ovládá, ale jak jsem slyšela jak vykřikl tak mi došlo, že to asi nedopadne nejlíp a vzdálila jsem se. Přeskočila jsem několik větví a pak na zem za Jayem. Křečovitě sebou cloumal. Přistoupila jsem blíž a položila mu ruku na rameno. "Jsi v poho?" zeptám se a zase se obrátím a pozoruji situaci s tornádem. Nad hlavou mi prolétl drsně obrovský drak na němž seděl Tascher. I když teda přišel, nebyla jsem si jistá, jestli tornádo zvládnou. Proto jsem byla raději připravená dojít pro pomoc. Sundala jsem ruku z Jayho ramena a pomalu se vydávala do vesnice pozadu. Hodně hodně pomalu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 19:37

(Koľko vás sem ešte pribehne? -.-")

Pozorne som sledoval Shira a jeho tornádo. "V Sune sú ale hlúpi shinobi." Dvojhlavý drah otvoril ústa v pokuse o útok, ale v tom sa na mňa rútil prúd vody. "Útočiť bez premýšlania je dosť zlý nápad." Nastavil som pred seba ľavú ruku a zopakoval techniku s vodnou stenou. Môj a Tascherov prúd vody do seba narazili, ale tlak vzduchu, s ktorým sa spojil ma odhodil pár metrov. Oprášil som si plášť a opäť pripravil hada na útok. Z jeho úst vyletelo asi päť bômb. "Už som vám to raz hovoril. Keď sa stretne vietor s bombou, nastane explózia. A tú sprevádza oheň!" Dve bomby leteli na Taschera a tri priamo do tornáda. Boli veľmi rýchle, takže Shirova jediná nádej bola odkloniť od seba tornádo, aby sa nezranil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 1 Jan - 20:19

(Já tu být nechtěl. Dostal jsem to jako rozkaz od Kazekage. Tak co jsem měl asi dělat? -.- )

Ty bomby co na mě letěly vypadali celkem nebezpečně. Proto jsem použil telekinezi a odklonil je na jedno vetší skalisko. Nastal výbuch a mračno prachu zahalilo prostor. Nečekal jsem na nic a z toho mračna nechal draka vystřelit velký ohnivý projektil. Který fungoval na stejném principu jako bomba. Potom jsem stále ještě v mračnu vytvořil stínový klon a nechal ho aby mě zastoupil na dračím hřbetě. Drak se vznesl do výšky a začal kroužit v rychlých kruzích kolem bojiště. Já mezitím zmizel pod zemí v trhlině způsobené výbuchem. Ukryl jsem se aby mě nebylo vidět.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 16:22

Ja som nehybne stál Tasher mi robil štýt a ja som techniku chcel spraviť aby bola sebestačná bez pomoci mojej chakry .
 - Stránka 24 1z4yfch
Moja chakra som vedel že bude ale potom skoro na nule .
Ale mohol som pri tomto vytvoriť ešte 2 ťahy a potom už to asi nechať na Tashera .
Možno si to Kuro ani nevšimol ale nad ním sa niečo dialo .
Stláčalo sa tam strašne veľa vzduchu tesne pred tým než to naňho vystrelilo začalo sa blískať to jediné si mohol všimnúť no už bolo neskoro takú širokú vlnu pred ňou len tak utiecť nemohol vypálilo to priamo naňho .
 - Stránka 24 20k3f6g
Ja som si normálne myslel že by toto nikto prežiť nemohol ale uňho som si istý nebol keďže tornádo už bolo sebestačné .
 - Stránka 24 2e53xjm
Vytvoril som ešte jedno menšie do ktorého som chcel ho pritiahnuť kde by ho to rozsekalo na úplne malú kúsky z toho by už utiecť nemohol lebo tornádo úplne všetko zcucávalo ako to tornáda robia jedine Hikari a Jay mali ešte predom vytvorený štít čo sa normálne tvorí toto jednoduché ich pred tým ochránilo ale Taser na to musel príjsť sám aby ho to nedostalo .
No nakoniec som namieril ruku na Kura kde malo ležať jeho telo po tom výbuchu nevedel som teda či ho to dostalo preto som ho chel prisiať do tornáda aspoň to telo .
 - Stránka 24 2h3q1y1
Po tomto som ale padol na kolená dokonca som vykašlal aj krv moje orgány doslova pocitťovali nedostatok chakre v podstate som vedel že v tomto boji už nič nespravím jedine že možno posuniem či zruším to veľké tornádo teda ak sa udržím pri vedomí lebo sa mi zatmievalo pred očami to zranianie ohňom docela k tomu aj dopomáhalo .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 18:00

"Zasa oheň? Teraz si videl, že..." Nestačil som dopovedať, keď sa nad mojou hlavou objavilo tornádo. Chcel som uskočiť, ale už bolo neskoro. Tak silný prúd vzduchu mi po tele spôsoboval tržné rany. Technika skončila a na bojisku sa objavil veľký oblak dymu. S námahou som sa pokúšal postaviť, ale tlak vzduchu ma opäť ťahal do druhého tornáda. Rýchlo som sústredil chakru do zeme, pod ktorú som sa prepadol. Keď bolo po všetkom objavil som sa v oblaku prachu. "Ty! Nikdy som nestretol tak otravné detsko!" S námahou som stál na nohách a krvácal som snáď z každej časti tela. Odhodil som plášť a náhle moje telo obklopilo nespočet hadov so skalpelom v ústach. Pustili sa do čistenia rán a ich šitia. "A kto ti pomôže teraz? On?" Ukázal som rukou na Taschera a v tom sa naňho rútili levitujúce kamene. Zranenia som ešte nemal ošetrené, takže nešli veľkou rýchlosťou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Makoto Mon 2 Jan - 18:06

Jelikoz Jsem uz nemel dost cakry na udrzeni Reibiho pod kontrolou tak se mu povedlo ovladnout me telo

Reibi:
 - Stránka 24 300px-Zero_tails
HAHAHA
dabelsky Smich
Konecene zase volny
[/font]

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Mon 2 Jan - 18:38, celkově upraveno 4 krát
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 18:11

Jak jsem se dívala pořád dopředu zakopla jsem a spadla na zadek. Přitom jsem stále nezpouštěla oči z Shira. Ten však padl na kolena. Vypadalo to s ním hodně špatně a nedalo mi to... rozběhla jsem se k němu. Ničeho jiného jsem si nevšímala. Tušila jsem, že se stane něco takového ... nechala jsem myšlenky myšlekama a běžela k Shirovi jak jen rychle to šlo. Ten vítr mě hodně zpomaloval a tak jsem na Shira vykřikla "Shiro co ti je?!!!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 18:16

Kuro ukázal pouze na klon, který byl na drakovy, ale ten taky nezahálel. Střemhlav se drak řítil k zemi a nabral tak rychlost. Tím se vyhl balvanu a Získal navíc prostor pro užití svého třetího a zároveň posledního elementu. Klon složil pečeti a vystřelil z dračí tlamy mohutnou větrnou smršť. Která byla doprovázena mocným máchnutím dračích křídel. Celé tohle obří kamaitachi, se zakusovalo do terénu a sekalo, všechno na kusy. Ten útok byl proveden během úhybného manévru, proto neměl Kuro skoro žádný čas, aby provedl nějaký složitý pohyb, nebo techniku. S tím na něj tohle dopadlo. Já jsem zůstal nadále skrytý aby mě nezasáhla ta Shirova technika.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 18:25

Bez snahy uskočiť som sledoval rútiacu sa vlnu vetra. Na pár sekúnd som zatvoril oči a povedal názov jednej techniky. "Jiton no Jutsu." Keď som ich otvoril, môj Sharingan bol nenávratne preč. Ďalej som už nepokračoval v liečbe. Nechal som hadov zmiznúť v oblaku dymu. Iba dvojhlavého hada som nechal privolaného. Technika ma zasiahla plnou silou a ja som dopadol zasa o kus ďalej od bojiska. "Už som to hovoril, ale musím to zopakovať. Nenávidím Sunu!" Po mojich slovách had pohltil telo a zmizol spolu s ním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 18:33

Když Zmizel Kuro. Drak a klon zmizeli také. Já jsem v ukrytu složil jednoduchou pečeť a objevil se u Shira jako první. Vypadal dost v bídném stavu. Spěšně jsem se k němu přikrčil. Hej Shiro! Shiro! Jak si na tom? Kámo no tak něco řekni. Začal jsem být trochu nesvůj. Přeci jen jsem nechtěl aby mi umřel další kamarád.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Makoto Mon 2 Jan - 18:41

Reibi:
HAHA Ted tu vsechno znicim
Darknes Wawe:
 - Stránka 24 320px-Darkness_Wave
temna vlna letela smerem na Taschera a Shira
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 18:44

"Ja... ešte žijem neboj ... "
To tornádo tam už nebolo po tom čo zmizol Kuro aj keď to bolo možno unáhlené kto iný by to tornádo potom zastavil no v tedy mi ale prišlo poriadne zle .
Takže to že na mňa niekto útočil som ani nevnímal a stratil som vedomie .
Naozaj som bol úplne nadne .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 19:09

No do prdele. Rychle jsem se škrábl do prstu a přivolala Azraela. Drak proti té vlně vyslal Větrnou vlnu a ty se srazili. Nastal menší podlouhlý výbuch. Já vytvořil jeden stínový klon a ten jsem nechal aby sebral Shira a stáhl se s ním někam mimo dosah boje. Na draka jsem vyskočil a vzlétl vysoko. Z výšky jsem začal na Reibiho střílet velké ohnivé projektily, které Navíc vybuchovaly. (drak má +/- 20 metrů)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Makoto Mon 2 Jan - 19:16

HAHAHAHAHA A to me ma zastavit?

Shadow Arms:
 - Stránka 24 320px-Shadow_arms

temer okamzite viletely z meho tela ruce jenz se okamzite premnenily na stit
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 2 Jan - 19:26

Kdo říkal, že tě to má zastavit!!! Řekl jsem se širokým úsměvem. Využíval jsem totiž narušeného půdního podloží z předchozí bitvy. To se po výbuších zhroutilo a pohřbilo Reibiho pod tunami sutě. Minimálně ho to muselo dost vyčerpat aby se z toho dostal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Makoto Mon 2 Jan - 19:31

Reibi:
Po chvily jsem se z toho vyhrabal
Ty malej cerve! Za to zaplatis!

Shadow Arms:
 - Stránka 24 320px-Shadow_arms
Naslesne na to zacaly vylezat z meho tela ruce jenz velkou rychlosti mirily na taschera a jeho summona.
Makoto
Makoto

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 24 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 24 z 25 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25  Next