+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 23 z 25
Strana 23 z 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
Re:
First topic message reminder :
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Teraz neviem, mal by som cítiť vinu?" Skvelá nálada ma neopúšťala. Mierne som sa zarazil, keď prehovoril do prázdna. "Hikari? Takže tu ešte niekto je?" Znovu som pohľadom prešiel po celom okolí, ale teraz dôkladnejšie. Spozoroval som za mnou jednu kunoichi. "Máš v obľube utekať z boja. Prepáč, myslel som odletieť." Jedna hadia hlava zaútočila priamo na Hikari v snahe spútať ju. "Ale teraz ti to nedovolím. Určite nechceš, aby som ublížil tvojim blízkym."
(Ocenil by som, ak by sa do toho ďalší hráči zbytočne neplietli. )
(Ocenil by som, ak by sa do toho ďalší hráči zbytočne neplietli. )
Anonymní- Anonymní
Re:
Prisel jsem n a cviciste a uvidel Hikari jak tam jen tak stoji.
Co se deje?Hikari.
Podivam se smerem kde se diva hikari.
To je on.
Hikari utec co ti nohy staci.
A mirim smerek Shirovi.
Takze zase Jsi si Prisel Pro nejakou Kekkei Genkai? Ty zrudo!!!!!!
Vzal jsem cakrovou cepel a hadovi usekl hlavu.
To ti nedovolim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co se deje?Hikari.
Podivam se smerem kde se diva hikari.
To je on.
Hikari utec co ti nohy staci.
A mirim smerek Shirovi.
Takze zase Jsi si Prisel Pro nejakou Kekkei Genkai? Ty zrudo!!!!!!
Vzal jsem cakrovou cepel a hadovi usekl hlavu.
To ti nedovolim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Re:
"Tss, ďalší otravný hmyz?" Po odseknutí sa hlava hada okamžite regenerovala a zakúsla sa do Jaya. "Ďalej by som sa o nič nepokúšal. Do tela ti práve prúdi hadí jed. Veľká námaha urýchly tvoju smrť." Zasmial som sa. "A teraz ty." Otočil som sa na Shira. "Zdá sa, že tvoja priateľka zbabelo utečie a mne sa nechce hrať na naháňačku. Takže ťa zabijem skôr, než sa dáš na útek." Druhá hlava hada sa vrhla na Shira.
(Teraz by som prosil, aby písal Shiro a nikto sa mu do toho neplietol. Zároveň Shiro určí postupnosť hráčov. )
(Teraz by som prosil, aby písal Shiro a nikto sa mu do toho neplietol. Zároveň Shiro určí postupnosť hráčov. )
Anonymní- Anonymní
Re:
Ako po mne šiel ten had ja som vystrelil po ňom svoj vietor.
"Kamaitachi"
Hada to malo rozsekať a odviať priamo na Kura pritom rozsekať to mal aj jeho .
/Tak Kuro Ja , Hikari , Jay , ak niekto nebude dlhšie písať preskočí sa a môže napísať ak bude zasa na rade ?
"Kamaitachi"
Hada to malo rozsekať a odviať priamo na Kura pritom rozsekať to mal aj jeho .
/Tak Kuro Ja , Hikari , Jay , ak niekto nebude dlhšie písať preskočí sa a môže napísať ak bude zasa na rade ?
Anonymní- Anonymní
Re:
Rychle jsem seskočila a mrskla rukou ze které vystřelila chakra. Ta hada odmrštila někam... daleko. Přiskočila jsem k Jayovi.. " Tak jak to šlo?" zeptala jsem se a přitom se lehce pousmála. Ten kluk co mluvil neustále o útěku a odletu a tak se mi vážně nezdál... budu tu muset zůstat a prošetřit to. Yuusuke se po chvilce vrátil a na zádech měl vějíř. Ten co mi kdysi půjčil Shiro... vzala jsem ho do rukou a čekala co se bude dít dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
(Po hodine bez odpovedi hráča proste preskočíme. )
Hlava, ktorú Shiro presekol sa veľmi rýchlo obnovila a stiahla sa späť ku mne. Druhú hlavu, ktorá sa zakúsla do Jaya, teraz Hikari odrazila a tá sa tiež stiahla. Spoločne s dvojhlavým hadom som sa prepadol pod zem, takže Shirova technika pokračovala ďalej na jeho spojencov, ktorí stáli za mnou. Aby nestačili uskočiť, vytvoril som pod nimi tekuté bahno.
Hlava, ktorú Shiro presekol sa veľmi rýchlo obnovila a stiahla sa späť ku mne. Druhú hlavu, ktorá sa zakúsla do Jaya, teraz Hikari odrazila a tá sa tiež stiahla. Spoločne s dvojhlavým hadom som sa prepadol pod zem, takže Shirova technika pokračovala ďalej na jeho spojencov, ktorí stáli za mnou. Aby nestačili uskočiť, vytvoril som pod nimi tekuté bahno.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ako som videl že technika ide na nich tá proste na môj príkaz zmizla .
A on keĎže zmizol úplne pod zemou ja som vyletel do vzduchu .
Pritom môj vietor aj Hikari aj Jaya potom preniesol na stromi čo mi dalo trocha zabrať.
Vyčkával som v strehu čo sa teraz prihodí .
A on keĎže zmizol úplne pod zemou ja som vyletel do vzduchu .
Pritom môj vietor aj Hikari aj Jaya potom preniesol na stromi čo mi dalo trocha zabrať.
Vyčkával som v strehu čo sa teraz prihodí .
Anonymní- Anonymní
Re:
Já jsem odtud zmizela chvíli před jejich příchodem.
Ani jsem je nemohla slyšet, byla jsem na druhé straně cvičiště.
(Přesun - Nebudu se vám do toho plést xD )
Ani jsem je nemohla slyšet, byla jsem na druhé straně cvičiště.
(Přesun - Nebudu se vám do toho plést xD )
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re:
Shirův vítr mě vznesl na strom. Já tam zůstala a z výšky a dívala dolu. Podivný kluk se zabořil do země a jak už jsem zjistila,byl celkem nebezpečný. Pozvedla jsem hlavu a začala prozkoumávat vzduch. Přeci jsem jen měla celkem dobrý čich. Vlevo jsem zaregistrovala něco se mihnout. Byl to Yuusuke chtěl mi dát znamení, že ví kde se nachází nepřítel. Z pachu toho kluka byl Yuusuke trochu nesvůj...
Anonymní- Anonymní
Re:
Seskocil jsem na zem a Hikarinu otazku jsem nejak nereagoval.
Vylez ven a prestan se schovavat! Chci stebou mluvit! Rekni mi co vis o Orochimarovi! o tom zmetku Co vytvoril muj klan a tim i me slysiissssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
(zitra tu budu az k veceru asi takze se predem omlouvam jestli vam to budu brzdit ale do prace holt musim)
Vylez ven a prestan se schovavat! Chci stebou mluvit! Rekni mi co vis o Orochimarovi! o tom zmetku Co vytvoril muj klan a tim i me slysiissssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!
(zitra tu budu az k veceru asi takze se predem omlouvam jestli vam to budu brzdit ale do prace holt musim)
Shinobi
Re:
Akonáhle Jay zosadol, zo zeme sa naňho vyrútili dva ostré prúdy vody. "Piesok, voda a skaly na jednom mieste. Radšej to hneď vzdajte." Zarovno s útokom som sa vynoril zo zeme. Opäť som poslal hadov na Shira a Hikari, ale ich počet veľmi rýchlo rástol. Z úst jedného hada sa objavili ďalší dvaja. V podstate sa utvorila jedna veľká hadia vlna.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Daikamaitachi !"
Naňho aj na všetkých hadou sa vyrútila vlna pritom aj keď to možno šlo aj na mojích aj keď už nemohlo dokázal som to uriadiť tak že pred nimi sa to vždy rozplinulo a pritom to pokračovalo ako malo.
Naňho aj na všetkých hadou sa vyrútila vlna pritom aj keď to možno šlo aj na mojích aj keď už nemohlo dokázal som to uriadiť tak že pred nimi sa to vždy rozplinulo a pritom to pokračovalo ako malo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Šplhala jsem výš do koruny stromu a shora shromáždila chakru. Techniku jsem
ovládala celkem slušně a tak nebyl problém. "Ressenpu.." zašeptala jsem.
ovládala celkem slušně a tak nebyl problém. "Ressenpu.." zašeptala jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jakmile me zasahla vode se z meho tela zacala vyzarovat zlata cakra jenz obalila cele me telo a okamzite se zhustila CHakra Eagle Transform a zbytek vody se odrazil jinym smerem.
Tak fajn TEd jsem se nastval! Zeptam se jeste jednou CO VIS O OROCHIMAROVI!!!!!!ODPOVEZ!!
Tak fajn TEd jsem se nastval! Zeptam se jeste jednou CO VIS O OROCHIMAROVI!!!!!!ODPOVEZ!!
Shinobi
Re:
"Ach, neviete nič lepšie, než Fuuton?" Vietor sekal hadov po desiatkach, ale ich regenerácia bola rýchla. Ich počet sa iba veľmi pomaly zmenšoval. Väčšiu časť vlny hadov som zameral na korunu stromu, kde sa skrývala Hikari. Druhá časť vlny sa ďalej rútila na Shira v snahe zabrániť mu v pomoci priateľom. "A teraz ty!"
Ľavou rukou, ktorú som mal voľnú, som pomocou chakry nadzdvihol niekoľko skál a nechal ich levitovať. Potom som ich mávnutím ruky poslal veľkou rýchlosťou na Jaya.
Ľavou rukou, ktorú som mal voľnú, som pomocou chakry nadzdvihol niekoľko skál a nechal ich levitovať. Potom som ich mávnutím ruky poslal veľkou rýchlosťou na Jaya.
Anonymní- Anonymní
Re:
Okolo mňa sa vytvorilo tornádo .
Ale to bola vlastne obrana ktorú sa každý učil lenže moja bola už na tejto úrovni cez toto sa hady nemohli dostať lebo ich to vždy rozsekalo .
Ako zasa útočil smerom na Hikari môj vietor ju vzniesol vysoko do neba nemohol som teraz útočiť lebo som robil príliž vecí na raz a ovládanie mysľou niečo teda ovládať vietor chakrou bolo aj tak namáhavé predsa len aj on aj keď to mal pohltené sám musel vedieť že robiť všetko na raz sa nedá .
Ale to bola vlastne obrana ktorú sa každý učil lenže moja bola už na tejto úrovni cez toto sa hady nemohli dostať lebo ich to vždy rozsekalo .
Ako zasa útočil smerom na Hikari môj vietor ju vzniesol vysoko do neba nemohol som teraz útočiť lebo som robil príliž vecí na raz a ovládanie mysľou niečo teda ovládať vietor chakrou bolo aj tak namáhavé predsa len aj on aj keď to mal pohltené sám musel vedieť že robiť všetko na raz sa nedá .
Anonymní- Anonymní
Re:
Shirův vítr mě vznesl vysoko do vzduchu a tak jsem mohla jít na další techniku. Špičkou ukazováčku jsem se lehce dotkla dolního rtu a opět zašeptala "Ninpou: Kiteinu Shawaa ..." uvolnila jsem z úst velké množství chakry v podobě malých jehliček, které směřovaly ne hady. Musela jsem nějak Shirovi pomoct. Rozhodně nevypadal nějak nejlíp. Očima jsem hledala toho podivného kluka co má ty hady na svědomí. Zdálo se mi, že měl sharingan, ale nevěděla jsem to určitě, nýbrž jsem ho ještě nestihla podívat do obličeje.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prekrizil jsem ruce a cakrovy orel kridla A cekal az ke mne prileti kusy skal v ten okamzij jak se dotkly kridel jsem skobnul rukama a arel kridly tim padem se skaly odrazily smerem na KURU.
Mavl jsem kridly a vypadlo z cakroveho orla 8 pirek FEATHER CHAKRA SHURIKEN ktere se okamzite premenily na shurikeny letici na KURU ktere nemohl videt protoze byly schovane za kusy skal.
Mavl jsem kridly a vypadlo z cakroveho orla 8 pirek FEATHER CHAKRA SHURIKEN ktere se okamzite premenily na shurikeny letici na KURU ktere nemohl videt protoze byly schovane za kusy skal.
Shinobi
Re:
Skaly, ktoré som poslal na Jaya teraz smerovali ku mne. Prúdila v nich moja chakra, takže nebol problém zastaviť ich počas letu. Shurikeny z pierok od Jaya teda narazili do kameňov. "Ak to chcete takto." Povedal som skôr pre seba a oddelil dvojhlavého hada od mojej ruky. Neustále regenerujúca sa vlna hadov teraz padala priamo na Jaya. Pre jej veľkosť nebola šanca uskočiť. Bez hadov som bol zraniteľný, ale ak by Shiro útočil na mňa, nemal by Jay šancu ubrániť sa.
Anonymní- Anonymní
Re:
Keďže teraz som už neovládal nič ani nikoho a Hikari by mala teraz doplachtiť dolu na zem najprv som poslal dai kamaitachi ktorému som zmenil smer smerom k Jayovi na tých hadou .
Potom som sekol mečom zas a vyslal len normálne kamaitachi na Kura .
Predsa len až tak som mínať chakrou nesmel .
Potom som sekol mečom zas a vyslal len normálne kamaitachi na Kura .
Predsa len až tak som mínať chakrou nesmel .
Anonymní- Anonymní
Re:
Poté co mě Shiro "pustil" tak trochu jsem padala k zemi. Natáhla jsem ruku a zachytila jsem o tak stabilní větev. Vyšvihla jsem se na ní a skočila zase na nějakou jinou. Na té větvi jsem zase udělala další techniku. "Fūton: Daitoppa ...." ta směřuvala na Kura. Potom jsem použila další na hady, které směřovali na Jaye.
"Fūton: Kaiten Shuriken"
"Fūton: Kaiten Shuriken"
Anonymní- Anonymní
Re:
(Zasa sa pekne vrátime k jednému útoku za príspevok. Tak ako je to v pravidlách. )
"Už ma to prestáva baviť." Opäť sa na mojej ruke objavil dvojhlavý had, ale teraz mohol z úst strielať niečo podobné menším bombám. Tie sa pri stretnutí s vlnou vetra, ktorú na mňa Shiro a Hikari poslali, vznietili. To spôsobilo, že sa na nich rútilo jedno veľké ohnivé tornádo. "Na to vám už vietor nepomôže."
Aj keď už malá vlna hadov, stále útočila na Jaya a jeho orla. Jay už musel pociťovať účinok hadieho jedu.
"Už ma to prestáva baviť." Opäť sa na mojej ruke objavil dvojhlavý had, ale teraz mohol z úst strielať niečo podobné menším bombám. Tie sa pri stretnutí s vlnou vetra, ktorú na mňa Shiro a Hikari poslali, vznietili. To spôsobilo, že sa na nich rútilo jedno veľké ohnivé tornádo. "Na to vám už vietor nepomôže."
Aj keď už malá vlna hadov, stále útočila na Jaya a jeho orla. Jay už musel pociťovať účinok hadieho jedu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ako sa po me rútila tá ohnivá smršť vetrom som spravil protitlak tak aby som vietor nahnal na inú stranu preto nastal ešte jeden výbuch mňa z časti oheň zasiahol ale mal by som byť jediný .
Komu niečo ten oheň spravil .
"Takže ... zato ti budem musieť ja predviesť niečo čo nedokáže tomu odolať ani oheň .... je to jeden z najsilnejších živlou ... "
Bol som popálený na dosť miestach preto už ma nebavilo sa nechávať jediný zránať .
Komu niečo ten oheň spravil .
"Takže ... zato ti budem musieť ja predviesť niečo čo nedokáže tomu odolať ani oheň .... je to jeden z najsilnejších živlou ... "
Bol som popálený na dosť miestach preto už ma nebavilo sa nechávať jediný zránať .
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozorovala jsem jak oheň popálil Shira. Vlastně jsem nemohla nic udělat. Vypadalo to bolestivě a vlastně bolestivé asi bylo. Zůstala jsem nečinně stát a dívala se co bude následovat. Zaštěkal Yuusuke a já jsem se tak trochu probudila. Přiskočila jsem za Shirem a zeptala se: "Bolí to moc?... A jestli jo.. mám ti nějak pomoc?.." I když mi bylo jasný, že odpoví ne tak jsem se zeptala.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 25 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 23 z 25
Povolení tohoto fóra: